AGROANALYSIS SCIENTIFIC SOCIETY (pjt)

Budapest, Lajos u. 115. Hungary 1036 Telefon/fax: 36-1/250-6064, 36-27-380-665

Vissza a nyitó oldalra / Vissza a témajegyzékre / Vissza az elõzõ oldalra

Fõtémakör:Táplálék- és ivóvízmérgezések elleni küzdelmek, felfedezések.

Altémakör: EGY KÖNYV, amelyben figyelem elterelõ címek alatt azok a mérések vannak tényszerûen ismertetve, amelyeken a mai, a konyhasóról lebeszéléssel és a mérgezõen sok kálium evésre rábeszéléssel folytatott népbetegítés, népirtás alapul.


 

A VEGYI FEGYVERKÉNT KÁLIUM TÚLADAGOLÁST ALKALMAZÓ, AZ ALÁBBI LISTÁN FELSOROLT NÉPIRTÓ BÛNÖZÕK INTÉZTÉK EL, HOGY A MAGYAR SZABADALMI HIVATAL SZABADALMAT ENGEDÉLYEZHEZZEN A 40% KÁLISÓT TARTALMAZÓ VIVEGÁRA?

1.

A CSALÁSSAL "ANTIFIZIOLÓGIÁSSÁ TETT" NÁTRIUM- ÉS KÁLIUM PÓTOLTATÁSSAL LEHETSÉGES NÉPIRTÁST BIZONYÍTÓ TUDOMÁNYOS MÉRÉSEK EREDMÉNYEI:

EGYES TUDOMÁNYOS KUTATÓ ORVOSOK ÉS KZTATÓ VEGYÉSZEK, ÁLLATOKON ÉS EMBEREKEN ELÕZETESEN KIKÍSÉRLETEZTÉK A KONYHASÓ-HIÁNYOS ÉS/VAGY KÁLIUM-TÛLADAGOLÓ ÉTRENDDEL "VÁÉLETLENNEK LÁTSZÓAN" LASSÚ NÉPPUSZTÍLÁST.. FELKÉSZÜLTEK AZ ILYMÓDON ELÕIDÉZET HALÁLOS BETEGSÉGEK "KEZELÉSÉRE".

AZ "EREDMÉNYEIKET" AZ ALÁBBI KÖNYVBEN FOGLALTÁK ÖSSZE: :

Ez a könyv hamarosan eltünt a könyvpiacról. E könyvnek sem a címe, sem a témacíme nem vált ki nagyobb érdeklõdést a témalörben folytatott kísérletezésekbe nem bevont személyeknél.

Sok nemzetközi hírû tudományos kutató vett részt a felsorolt eredményû orvosi kísérletekben. Volt közöttük Nobel díjas is!

A népirtáshoz elegendõ antifiziológiásra torzítani a fiziológiás nátrium- és kálium pótlást:

Elsõsorban ezért, s nem a 2parlagfû elterjedése2 következtében növekedett a korábbi többször tízszerese a magyarországi allergiások száma!

A konyhasó hiányos és káliumot túladagoló étrendre áttérést követõen az aldosteron túltermelõdés kórposra fokozódik és fokozott nátrium-visszatartást és a fokozott kálium-vesztést okoz,

Tehát emiatt lett a korábbi többször tízszerese a vese-, keringési- és szívbetegek, s a magas vérnyomásosak száma!

Elsõsorban emiatt nõtt a korábbi többször tízszeresére a szaporodásra képtelenség!

û

A Magyar Tudományos Akadémia korábbi elnöke, Dr. Szentágothai János kutató orvos is szerepel a könyv publikációs jegyzékében!

A fenti orvosi mérési dokumentum lényegének tudományos akadémiai szakértõi összefoglalása:

A gyerekek ételei konyhasó helyett a kálisóval "sózását" az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) kiadványa ártalmatlannak, "nem korlátozandónak" hazudja. Erre alapozva a konyhasót kálisóra cserélik le, és ezt a mérget napi 10 grammos fogyasztásig "gyógytápszernek hazudják", miközben az 5-8 grammja már EKG torzító hatású, sõt napi 113 gramm ilyen méreg evését miniszteri szintrõl is veszélytelennek hazudják:

Ez a "keresztény" (volt KDNP-elnök, most EU-s képviselõ) miniszter is igyekszik "optimálisként" bebeszélni az élelmiszerek növelt kálium tartalmával, tervszerû tudatossággal folytatott népirtást fedezõ "epidemiológiai csalásokra" alapozott, elõre kikísérletezetten biztosan népirtó hatású mérgezõ kálium dózisokat (a kálium vegyületekkel folytatott talajmérgezést és élelmiszermérgezést), s az ugyancsak egészség károsító nátrium aluladagolást is bebeszéli!

ENNEK MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ A KÁLIUM VEGYÜLETEK MÉRGEZÕ DÓZISAIT IS "GYÓGYTÁPSZER HATÁSÚNAK" HAZUDÓ, A SÓSZABVÁNYT (MSZ-01-10007-82.) DURVÁN SÉRTÕ "SÓPÓTLÓ SZEREKET" ÉS AZOKKAL KÉSZÍTETT ÉLELMISZEREKET ÁRUSÍTANAK NEM CSAK AZ ÉLELMISZER BOLTOK, DE A GYÓGYSZERTÁRAK IS, LÁSD A "REDI-SÓ-t":

AZ ORVOSI HETILAP A KONYHASÓ KÁLISÓVAL HELYETTESÍTÉSÉT AZON A HAMIS ALAPON AJÁNLJA, AZT HAZUDJA, HOGY AZ EMBERI SZERVEZET SEJTJEIN BELÜL LÉVÕ, VAGYIS NEM ELVESZÍTHETÕ (SZERVESEN MEGKÖTÖTT) KÁLIUMOT, AMI A SZERVEZET ÖSSZES KÁLIUM TARTALMÁNAK A 98%-a, MINDEN NAP UGYANOLYAN MÉRTÉKBEN KELL PÓTOLNI, MINT AZT A NÁTRIUMOT, AMIBÕL CSAK 2% VAN SZERVESEN MEGKÖTÕDVE A SEJTEKBEN, TEHÁT A NAGYOBB RÉSZE ELTÁVOZHAT A VIZELETTEL ÉS/VAGY AZ IZZADSÁGGAL. mINDEZT AZUTÁN TETTÉK, HOGY A ISMERTÉK A FENTI KÖNYVBEN LEÍRT EGÉSZSÉGKÁROSÍTÓ, ÉLETRÖVIDÍTÕ, IVARTALANÍTÓ HATÁSÁT.

Dr. Rigó János, aki az alábbi orvosi lap szerint 1999- ben is ezt szervezte, jelenleg (az egyébként csodálatos) "Mária Rádió Magyarország" egészségügyi tudományos szaktanácsadójat" lehet.

Vagyis miután 1976-ra remekül kikísérletezték tudományosan, hogy a konyhasó hiányossá és kálium túladagolóvá tett ételekkel és italokkal rövid életûvé és szexuális nyomorékká mérgezhetõk az állatok és az emberek is, a Magyar Tudományos Akadémia Elnöksége megszervezte az 1980-as évek elsõ felében azt , hogy a nem kóser étkezésû (zsidó és nem zsidó) lakosságnak már a kisgyermekeit rászoktassák az ilyen (antifiziológiás) nátrium- és kálium- pótlásra, hogy késõbb se vegyék észre ételeik, italaik konyhasó-hiányát.

A MÛTRÁGYA-FELHASZNÁLÁSI STATISZTIKÁK MUTATJÁK, HOGY KÍNA ÉS A MOHAMEDÁN OPRSZÁGOK LAKOSAI ÉS A KÓSER ÉTKEZÉSÛ ZSIDÓK TOVÁBBRA IS A NORMÁLIS KÁLIUMTARTALMÚ ÉLELMISZEREKET EHETIK.

A "britteket" is így irták:

Jelenleg Angliában 3,5 gramm/nap, Magyarországon pedig 4,5 gramm/nap átlagos káliumdózist ajánlanak, beviteli gyorsaság korlátozás nélkül, a lassú bevitelnél biztonságos 0,8-2 gramm/nap dózis helyett. (Kálium-RDAt):

A KONYHASÓ-HIÁNYOS ÉS KÁLIUM-TÚLADAGOLÓ ÉTKEZÉSSEL OKOZOTT BETEGSÉGEK TÜNETEI EGY IDEIG ELFEDHETÕK EGYES ÁSVÁNYI ANYAGOK- ÉS VITAMINOK NAGY MÉRTÉKBEN TÚLADAGOLÁSÁVAL:

A konyhasó használat csökkentése tudományos mérések meghamisításán alapul, s a kálisóval etetés is. A SCIENCE tudományos lapra hivatkozva, figyelem elterelõ hamis felvezetõ szövegek és címekkel, nemrég még a közismerten nem független Népszabadság lap is megírta, hogy lerövíditették a megtévesztett emberek életét, hogy ezúton megsokszorozták a keringési- , szív- és vesebetegek számát:

(Népszabadság melléklete, 2002. november 15.)

Vagyis mérési átszámítási csaláson alapul a konyhasó fogyasztás csökkentés "magyas vérnyomás gyógyítására" alkalmazása!

A nemkóser "Gerzsonos" étrend is gyilkos hatású

EGYÉRTELMÛ BIZONYÍTÉKOK VANNAK AZ AKADÉMIAI ORVOSOK TUDATOS CSALÁSÁRA!

 

A SEJTEK MEGMBÁRNJÁT TÁMADJÁK A VÉRELEKTROLIT HÁROM KOMPONENSÉNEK (VÍZ, NÁTRIUM, KÁLIUM) A FIZIOLÓGIÁSAN PÓTOLNI NEM ENGEDÉSÉVEL:

EZÚTON CSINÁLNAK HELYET A BEVÁNDOROLNI ÓHAJTÓK RÉSZÉRE, SOK ÜRES INGATLANT, OLCSÓ ÁRON MEG LEHET SZEREZNI?

 

EREDETILEG ÉLETTANI OPTIMUM SZERINTI (FIZIOLÓGIÁS) VOLT AZ INFÚZIÓS KONYHASÓ PÓTLÁS:

A sejteknek legjobb (fiziológiás) víz, konyhasó- és káliumpótlás, a víz/konyhasó/kálium (természetes) aránya kb. azonos a tengervízben, ahol a sejtek keletkeztek, s a vérben, s a közvetlenül a vérbe juttatott infúziós fiziológiás sóoldatban is. 1 liter víz mellé a 9 gramm konyhasó nem csak nem sok, de közismerten gyógyhatású. Ezért van éppen ennyi konyhasó a fiziológiás konyhasóoldatban litrenmként, viszont ha egyáltalán tesznek bele, akkor legfeljebb csak 0,2 gramm kálium:

Az étkezõ betegek káliumszükségletét az ételek bõven fedezik, ezért õk káliummentes infúziót kaphatnak:

:

Szájon át bevive és a bélbõl 1 órán belül feszívódva és a vérbe bejutva a 3,5 grammnak a 20/280 ill. 40/280-ad része a kritikus mérgezési küszöb, mivel mérgezõ káliumtúladagolás valódi határa az egy óra alatt a vérbe bejutó 20-40 mval (0,8-1,6 gramm) , ill. az egy nap alatt összesen bejutó 280 mval (11 gram m) kálium:

BIZONYÍTJA A SZABÁLYSÉRTÉSI HATÓSÁGOK BÛNSEGÉDKEZÉSÉT , HOGY ENGEDIK MEGSÉRTENI AZ ÉRVÉNYES SZABVÁNYT:

A KONYHASÓBA KEVERT KÁLISÓ SZABVÁNYSÉRTÕ, VAGYIS SZABÁLYSÉRTÉSI BÛNTETT IS, MERT A SZABVÁNY TILTJA A KÁLISÓ LEGKISEBB MENNYISÉGÉT IS VALAMENNYI ÉTELÍZESÍTÕ SÓBAN:

MANAPSÁG ELSÕSORBAN A GYÓGYSZERTÁRAKBAN ÉS A "MAGYAROK BOLTJAIBAN" ÁRUSÍTOTT, FÛSZEREKKEL "KELLEMESSÉ ÍZÛVÉ TETT" KÁLISÓ-KEVERÉKKEL MÉRGEZTETIK, GYILKOLTATJÁK.

ENNEK A KÖZVETLENÜL ÉLETVESZÉLYES SÓKEVERÉKNEK A FANTÁZIANEVE: "VIVEGA".

A kálisó mérgezõségére figyelmeztetõ maró ízét hamis feliratozásokkal és/vagy fûszerek hozzákeverésével elfedik:

A FENTI CIKK HAZUDIK, UGYANIS A GYÓGYSZERTAN TANKÖNYV SZERINT A KÁLISÓ A SZÍV GYENGÍTÉSE ÚTJÁN ELEINTE CSÖKKENTI UGYAN A VÉRNYOMÁST, KÉSÕBB AZONBAN MAGASABBÁ TESZI A KÁLSÓ SZEDÉS ELÕTTINÉL.

"TESTFELÜLET-NÉGYZETMÉTERRE" VONATKOZTATOTT KÁLIUMADAGOLÁSI HATÁRÉRTÉKEZÉSSEL CSALÁS:

Megvalósulni látszik napjainkban a következõ: a vér elektrolít komponensei fiziológiás napi pótlását elkezdték akadályozni, az ún. RDA-k (napi ajánlott dózis) megváltoztatásával. A kálium, és nátrium RDA-k megváltoztatása a konyhasóra vonatkozó számértéknek a káliumra alkalmazása és a káliumra vonatkozó RDA számértéknek a konyhasóra alkalmazása útján történt, több lépésben, hogy AZ ELSZENVEDÕI, AKIKNEK PUSZTULNIUK KELL, NEHOGY IDEJEKORÁN ÉSZREVEGYÉK, AMIKOR MÉG VÉDEKEZNI TUDNÁNAK, RDA-CSALÁS következtében VALAMENNYI SEJT ELROMLIK. Egy bizonyos, nem túl rövid idõ múlva, az alábbi könyvben összefoglalt kísérleti eredmények szerint eleinte csak kisebb és még könnyen kezelhetõ, de késõbb súlyosabb, halálos betegségek, ivartalanodás, a nemi szervek torzulása lövetkezik be, mely azután az adott népesség végleges pusztulásához vezet.szexjönnek létre. A szexuális torzulások létrejötte törvényszerû. Bekövetkezik az asszonyok meddõsége, a férfiak impotenciája.

 

A fenti határértékek és az alábbi határértékek durván különbözõsége közvetlenül bizonyítja a hyperkalaemia határértékezésen alapuló népirtást. A felsõ hatáértékeés a helyes, amelyik életveszélyesnek jelzi az a 7 mmol/liter-es vérszérum káliumkoncentrációt, amelyet az alábbi diagram a hyperkalaemia-veszélye kezdetének jelöl meg. Amelyik orvos az alábbi hamis határértéket tanulta, nem veszi észre a laboratóriumi vérminta-adatokból a halálos veszélyt jelentõ káliumérgezést.

A normokalaemia felsõ határa és a kálium mérgezés, a hyperkalaemia alsó határa azonos, lásd a fenti jegyzet ábráján! Ezt azonban sokan nem tudják, mert az egyik orvosi tankönyv hamisan adja meg. a normokalaemia felsõ határát és a hyperkalaemia alsó határát is. Sok orvos és ápoló emiatt azt sem veszi észre a laboratóriumi leletekbõl, ha valakinek a szíve megállásával, vagyis halállal veszélyeztetõ káliummérgezése keletkezett (remek alibi a káliummal gyilkolóknak):

A több nemzedéken át való kálium túladagoló étrenddel mérgez/tet/éssel elnyomorítás, szaporodásra képtelenné tétel egyik eszköze tehát a napi 0,4-0,8 gramm (felnõttnél) szükséges káliummál annyival többet tartalmazó élelmiszerekkel etetés, amelyektõl a mérgezési küszöb körül ingadozik a naponkénti káliumbevitel. Ez a mérgezési küszöb az EKG torzulni kezdésébõl is ismert: szájon át 24 óra alatt (nem egyszerre) bevitt 2,2-3,6 gramm kálium, amennyi 5-8 gramm kálisóban vagy káliumcitrátban van, vagy valamely ételben:

Pl. 1 kg. szójagranulátumban kb. 20 gramm a kálium, 1 kg banánban pedig 5 gramm, stb., s pl. a búzafünek is veszedelmes mérgezést okozóan nagy a káliumtartalma (a tehenek tetániát kaphatnak miatta). Orvosi körökben nem teljes körben ismert, hogy a káliumot túladagoló ételek, ilyen például a búzafû" veszedelmesen mérgezõek, pl. az alábbi amerikai állatorvosi könyv is tájékoztat róla, hogy a tehenek tetániása lesznek a tavasszal kihajtó, nagyobb kálium-tartalmú füvektõl (búzamérgezés) és a lovak is megmérgezõnek tõle.

 

Mérési bizonyítékok:

A kálisóval mûtrágyáztatással növelt káliumtartalmú élelmek ivartalanítják az állatokat is:

AZ AGRÁR-EGYETEMI REKTOROK NEM MONDHATJÁK, HOGY NEM TUDNAK RÓLA:

 

TUDJÁK, MERIK, TESZIK, TOVÁBB FOLYTATJÁK:

Dr. Pannonhalmi Kálmán élettan-professzor, a Magyar Tudományos Akadémia Elnöki Titkársága vezetõjének a segítségével rögzítettük a fenti könyv "A mellékvesekéreg biológiája" címû fejezetének a lényegét, Lásd az akadémiai emlékeztetõnkben, s az fenti szöveg rélszleteiben.

E könyv, a tényleges tartalmát álcázó címei miatt keveseknek keltette fel az érdeklõdését. Ki gondolná, hogy EGY ÓKORI VEGYI HÁBORÚS népirtási módszer tudományos kisérleti bizonyítékait tartalmazza.

Az antifiziológiás sózás aktivistái semmibeveszik és/vagy ellenkezõre hamisítják az orvosi tankönyvek alapvetõ mérési adatait és határértékezéseit is:

Például napi 6-10 gramm káliumkloriddal vagy káliumcitráttal ételízesítést javasolnak a mérgezõ "sópótló" termékeken, a gyermekeknek is:

REDI-SÓ:

 

A klinikai mérések szerint 2-4 gramm REDI Só (kálumklorid és káliumcitrát keverék) vizes oldatának az egyszerre megitatása és emiatt gyors felszívódása is mérgezte, rontotta a vesemûködést és emiatt a kálium mérgezési kûszöb, a normokalaemiás szint felsõ határa:5 mval/liter fölé nõtt a vér kálium koncentrációja mindenkinél:

 

"KÁLIUM RETARD" TABLETTA

A kálium túl gyors felszívódásának a megakadályozása címén etetik az emberekkel az olyan káliumtablettákat (Kálium-Retard), 1-2 db-ot naponta, amelyekben tablettánként kb. fél gramm kálium hatóanyag van, de az csak kb. 8 óra alatt szivárog ki a bélbe. E tablettákkal folytatott klinikai elõkísérletek során már ennyi kálium is felmarta, kisebesítette a gyomorfalat, amikor a tablettát a bevonata órákr rátapasztotta a gyomorfalra, ill. órákra kitapadt a gyomor- és bélrendszerben, kb. minden tizedik tabletta:

Az orvosokkal és a gyógyszerészekkel és a betegekkel is elhiteti a tablettához mellékelt ismertetõ, hogy kb. 5 gramm kálium szivárog ki egy-egy fél gramm káliumtartalmú tablettából és hogy nem árt a gyomor- és bélnyálkahártyának a kitapadása, vagyis hazudnak, félrevezetik õket:

Akadémiai és egyetemi méréstani- és orvosszakértõk állásfoglalásai:

A MINISZTÉRIUMOK HAMIS ÉLELMISZER-RENDELETET HOZTAK, AMELYBEN MEGENGENGEDTÉK A KONYHASÓ HELYETT EGYEBET, PL. MÉRGEZÕ KÁLISÓT TARTALMAZÓ ADALÉKOLÁST, KÜLÖNLEGES IGÉNYEK (ÉRTSD: NÉPIRTÁSI CÉLOK) KIELÉGYTÉSÉHEZ. A RENDELET A KÁLISÓT "ELFELEJTI" MEGEMLÍTENI. KIZÁRÓLAG "NÁTRIUM-SZEGÉNY", ÉS "CSÖKKENTETT NÁTRIUM TARTALMÚ" ÉTELIZESÍTÕKET EMLEGET. EBBE AZUTÁN BELEÉRTETTÉK A SZABVÁNY ÁLTAL TILTOTT KÁLISÓ NAGY MENNYISÉGEIT. MINT PL. A REDI SÓNÁL, A "SARA LEE MSZ" SÓNÁL ÉS A VIVEGA-NÁL. MINDEZ NÉPIRTÁSI CÉLBÓL VALÓ TUDATOS CSALÁSSZERVEZÉST ÉS A MAGAS SZINTRÕL BÛNPÁRTOLÁSÁT BIZONYÍTJA.

HA A HATÓSÁGOK NEM BÜNTETIK A KON YHASÓHIÁNNYAL ÉS KÁLISÓVAL GYILKOLÁST, AKKOR AZ IVÓVÍZBE JUTTATOTT VAGY VÉDÕOLTÁS CÍMÉN BEINJEKCIÓZOTT VÍRUSOKKAL, VAGY RÁKOS SEJTEKKEL IS LEHET GYILKOLNI:

Feljelentés a tiszta sóhoz és tiszta ivóvízhez jutás
akadályozói, a víz túlcsatornázással is szennyezõi ellen
/akik az ivóvíz tartalékok elszennyeztetése céljából építtetik a további szennycsatornákat/.

__________________________________________

Másolat tájékoztatásul: Fõvárosi Bíróság részére, a kapcsolódó,
4.P.630.894/2003. perben, és a Köztársasági Elnök részére.
Legfõbb ügyészi elõzmény száma: TLÜ.2948/2003/3-I.,
Országos Igazságszolgáltatási Tanács Hivatali elõzmény száma:
12.623.OIT.Hiv./7. (Az alapfeljelentés 1. mellékletként csatolva !)
Kérjük idézni alábbi iratjelünket a válaszukban:
„népirtási korrupcióik”

Legfõbb Ügyészség
Budapest
Markó u. 16.
1055

Tisztelt dr. Polt Péter legfõbb ügyész Úr!

AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG gmk
végelszámolójaként alulírt Tejfalussy András 1036
Budapest III., Lajos u. 115., a Ptk. 484-487.§.alapján, a
gmk által felderített egészségveszélyeztetõ rendeleti
és végrehajtási csalások elkövetõi ellen a nyomozás
elrendelését kérem, a feljelentettek ellen, akik irttatják
a nem kóser étrendû zsidókat és nemzsidókat, ezek
étkezési sói és ivóvizei tudatos mérgeztetésével.

Feljelentem a sómérgeztetõket, és a FALVAK
TÚLCSATORNÁZÁSÁT pénzeltetõ környezetvédelmi
minisztereket, országos tisztifõorvosokat s társaikat,
és az õket bûnpártolókat. Mindazokat is, akik a
biztonságosan és olcsón megvalósítható átpárlásos
házi ivóvíztisztítás (pl. ezúton arzéntalanítás!), a tiszta
ivóvízhez jutás állami akadályozásának „fõfelelõsei”.

Dr. Csehák Judit miniszter nemrég beismertette,
hogy nem lehet mérgezõ a desztilláltvíz-ivás. A
minisztériuma alá tartozó állami kutatóintézetek is
beismerték, hogy nem a desztilláltvíz ivás veszélyes,
hanem csak az erõs izzadás miatti sóvesztés hiányos
pótlása. Ez utóbbit, a sóhiányosan étkezést viszont
korábban éppen õk ajánlották, ill. õk szervezték meg.
Csakis a kóser étrendû zsidó nem mérgeztethetõ így,
mert õt megtanítja a Talmud, hogy ne higyjen másban
mint, hogy csak a desztillált víz hasznavehetõ ivóvíz,
s hogy gyógyító hatású a tiszta konyhasóval sózás.
Lásd az 2. mellékletben (iratjele: „talmudidézetek”).

Az itt feljelentettek által a Magyar Állam felelõsségére
a lakosoknak okozott károk és személyiségi jog
sértések megállapíttatására nemrég egy polgári pert
is indítottunk, mely per Fõvárosi Bírósági száma:
4.P.630.894/2003. Mivel azonban polgári perben nem
vizsgálja a bíróság a bûncselekményeket, azok ellen a
jelen feljelentés útján is fel kellett lépnünk.

A polgári pernek és a feljelentésnek is az a szakmai
alapja, hogy ha valóban igaz lett volna, hogy azért kell
elvezetni a szennyvizeket a folyókba, hogy ne
szennyezzék el a kertek alatti ivóvízkészleteket, akkor
feltétlenül be kellett volna tiltaniuk a szervestrágyák
és mûtrágyák, és egyéb vegyszerek kerti használatát
is, minden olyan ingatlannál, amelyet köteleztek arra,
hogy rákössön az utcai szennyvízcsatornára. Az,
hogy ez nem történt meg, bizonyítja a tudatos csalást.
A Világbank, Brüsszel pénzeibõl is finanszírozzák ezt
az ivóvízszennyeztetést (és az egyéb életrövídítõ
csalásokat, mint pl. a gyógyító hatású konyhasó
helyett a mérgezõ kálisóval való ételsózatást, stb.).

Az ivóvíz mérgeztetése és a szennyvízitattatás okai: a
Talmud, a zsidók legfõbb törvénykönyve elõírja a
nemzsidók megakadályozását a tiszta ivóvíz ivásban:
„Izrael országa esõvizet iszik az egész világ pedig a
maradékot. Izrael országa iszik elsõnek és azután a
világ, hasonlóképpen az olyan emberhez, aki sajtot
készít s az élvezhetõ részt kiválasztja, a
hasznavehetetlent pedig otthagyja.” Taanith. (A
böjtnap.) 10 a. lap.

Ez a törvény a nem kóser étrendû zsidók egészségét
is ronttatja a szennyezett vizek itatásával (az az elve,
hogy pusztuljanak csak, akik elhagyják a „nyájat”). A
talmudi törvény megvalósítása a Kapu c. magyar
folyóirat 1990 februári számában közzétettek szerinti,
a más nép leigázásánál: „az ipari objektumok
újjáépítése során ügyelni kell arra, hogy az ipari
hulladék azon folyókba legyen irányítva, melyek
ivóvíztartalékként szolgálhatnak.”

Ezen elõírásokat követve, sorra építtetik a falvakban
is a szennycsatornákat, amelyek az ivóvíz szolgáltató
folyókba viszik az ürülékkel és vegyszerekkel teli
egyéb háztartási szennyvizeket, azokat is, melyeket
korábban a lakosok a saját kertjeik öntözéséhez és
trágyázásához tudtak használni, ezúton megtisztítva
és a saját javukra, hasznosan felhasználva azok
anyagait.

A falusi szennycsatornákra rákötésre azzal a teljesen
hamis ürüggyel kötelezik a lakosokat, hogy egyébként
elszennyeznék a kertjük alatt lévõ, állami tulajdonú
ivóvízkészletet a háztartási szennyvízzel és
szennyvíziszappal. Utána meg a csatornák levébõl
kihalászott szennyvíziszapot, ami koncentráltabban
tartalmazza az ipari erdetû szennyezõket is, mint a
háztartási szennyvíziszap, árusíthatják „trágyaként” a
kerttulajdonosok részére. Ilyen módon a kertek alatti
ivóvíz fokozottabb elszennyezését is megvalósítják.

Elszennyezett folyókból származó ivóvizeket csakis
az átpárlás (desztillálás) tudna kellõen
méregmentesíteni, megtisztítani a szükséges
mértékben a csatornákkal koncentrált mérgektõl,
amelyek átjutnak a vízmûvek szûrõin. Az esõvíz is egy
átpárlódás, desztillálás eredménye, mert a természet
is ezen a módon hozza létre a tiszta ivóvizet, a sós
tenger vizébõl az édesvizet.

Azért, hogy a nem kóser étrendûek (a zsidók is) ne
távolíthassák el desztillálással a mérgeket az
ivóvízbõl, azt hazudják, azt sugallják nekik, az itt
feljelentett személyek, hogy „a desztillált víz ivás
mérgezõ”. Ehhez ráír/at/ták a desztillált víz
palackokra, hogy „ivás elõtt a desztillált vízhez hozzá
kell keverni valamely túlságosan szennyezett vizet”.

Külföldön nem sikerült ennyire végrehajtani a talmud
elõírásait, mert pl. Franciaországban csak 50%-ban
kötötték rá az ingatlanokat a szennycsatornákra.

Az ezek miatt itt feljelentett hazai legújabb
környezetvédelmi miniszter pl. a közszolgálati
médiában nemrég is nyíltan hangoztatta azt, hogy õk
a legalább 90%-os csatornázottságot akarják elérni
Magyarországon. Korrupció is van, a csatornáztatásra
adható állami támogatási pénzek odaítélésénél,
jelenleg is tõbb ezer milliárd forinttal támogatják az
ivóvíz mérgezõ túlcsatornáztatási programot, azért,
mert ez egy biológiai fegyver, vegyi fegyver, amivel ki
lehet irtani a nem kóser étrendû zsidókat és nem
zsidókat is, és ezúton meg lehet kaparintani azok
ingatlanait ingyen, vagy esetleg minimális áron.

A csatornázáson meggazdagodott vállalatok és
korrupt hivatalnokok az ipari mérgekkel dúsított
szennyvíziszapokat kertek „trágyázására” árul/tat/ják.

Mindez hivatalos kiadványok alapján is
nyilvánvaló.Tehát nem csak a trágyázást és vegyi
anyag használatot nem tiltották be a kertekben,
hanem azért is bezsebelve pénzt, eladják a
lakosoknak, visszahordják a veszélyes hulladékokat
az ingatlanok területére! A csatornamaffia gazdagodik
a csatornahasználati díjon is, meg a szennyezett iszap
eladásán is azoknak trágyaként, akiktõl erõszakkal
begyûjtette, rendeleti úton elve/te/tte.

Tehát nem a környezet- vagy az egészség védelme a
további szennycsatorna építtetések tényleges célja,
hanem az ivóvízkészletek további elszennyeztetése és
az azon, annak segítségével, a mérgezett ivóvízzel és
abból készít/tet/ett élelmiszerekkel megvalósított
APARTHEID, az azon, ill. az azzal kipusztított lakosok
vagyonának, ingatlanainak az ingyen megszerzésén
alapuló aljas rablógyilkosság segítségével való
meggazdagodás. E cél eléréséhez kombinálták a
szennyezett ivóvíz itatást a mérgezõ kálisó etetéssel.
Már kb. 20. éve, s azóta 600.000 ember pusztult ki
hazánkból, véleményem szerint emiatt, a konyhasó
helyett a mérgezõ kálisóval „sózatják” a nem kóser
élelmet, és a növényekbõl származó élelem
mérgezésére a mûtrágyákhoz kevertetett mérgezõ
izraeli káliumnitrátot, s egyéb mérgezõ káliumos
mûtrágyákat is használtatnak.

Az ilyen módon folytatott apartheid vallási gyökereit
az is bizonyítja, hogy az élelem tiszta sóval sózásának
a fontosságára a figyelmet felhívó Ószövetségi Biblia
szöveget (Ézsaiás 30.24.-et) is „kellõen hozzá
hamisították”, ehhez, a Mózes V. könyve 7. 2, 22.
szerinti „lassított népirtáshoz”. Korábban az volt
benne, hogy a jó erõnléthez „sózott” abrakkal kell
etetni az igavonó állatokat. Viszont az 1989-es Károli
biblia kiadásban (és angol biblia kiadásokban is) azt
írják, hogy „tiszta” abrakkal kell etetni az állatokat.
Tehát egy apartheidhez kapcsolódó politikai és
gazdasági korrupcióról, titkos biológiai háborúról van
szó, amit a parlamentnél kilobbizott hibás rendeletek
alapoztak meg.

Magyarországon egyfelõl a mérgezõ kálisóval
ételízesítést engedélyezõ élelmiszer törvényre és
rendeletre alapozták a mérgezõ sóval sózást. Másfelõl
arra a törvényre és rendeletre alapozták az ivóvíz
tartalékok túlcsatornáztatással elszennyeztetését,
mely kötelezte a 2000 fõnél több lakossal rendelkezõ
községek minden lakosát a szennycsatorna építés
tûrésére és részbeni finanszírozására, vagyis ezúton
az ivóvízszolgáltató folyók tudatos szennyezésében
részvételre. Én már 1992-ben lelepleztem az ezzel
kapcsolatos korrupciókat, a „Csatornapanama” c.
cikkben (Kurir, 1992.03.12.), emiatt hamarosan fel is
számolta a minisztérium (KTM) az addigi (I-1077/90.
KTN. sz.) együttmûködési keretmegállapodásunkat.

A megoldás egyfelõl az lett volna, hogy be kellett
volna tarttatni a kálisóval sózást tiltó kötelezú magyar
szabványt (MSZ-01-10007) és megsemmisíttetni a
szabványsértõ törvényt és rendeletet. Másfelõl a
megoldás az lett volna, hogy ahol csak van megfelelõ
növényzet és talajmennyiség, és megfelelõ
mélységben van a talajvíz, ott a kert talajának, a
növényeknek az öntözésére és trágyázására
használják fel a háztartási szennyvizet és
szennyvíziszapot, amit a talaj megtisztít, a növények
felhasználnak, s így mentesítik a tovább
szennyezõdéstõl az ivóvíztartalékul szolgáló folyókat.

Lásd a Biokultúra c. lap ez évi cikksorozatát a
témában arról, hogy ezt külföldön már régóta
konkrétan hogy csinálják (Dr. Országh József cikkeit).
S miután az Állami Számvevõszék is megállapította,
hogy nem ellenõrzik kellõen a vízminõséget, pl. a
Szekszárdi Vízmûvek rákkeltõ anyagot, diklóretilént is
itatott a vizével, s az abból készített sörrel, amit lásd
az ÁLLAMI SZÁMVEVÕSZÉK 1997. OKTÓBER (R/381-B.)
JELENTÉSE ALAPJÁN, már régóta fõleg otthoni vagy
központi desztillálással kellett volna az ivás és
étkezés céljára felhasznál ivóvizet tisztítani. Ehhez a
csatornákra eddig elpazarolt és pazarolni tervezett
ezermilliárdok helyett csak néhányszor százmilliárd
forint állami támogatás kellene, s persze nem kellett
volna azt hazudni a nem kóser étrendû lakosoknak,
hogy a desztillálással tisztított ivóvíz „mérgezõbb”,
a nitrátos vagy pl. a 10 mikrogramm/liternél is több
arzénnal szennyezett vezetékes víz, 600 település
esetében. Az erõs izzadás miatti konyhasó vesztés
által okozott vérelsótalanodásról azt hazudták, hogy
az a desztilláltvíz mérgezõ hatása, „vízmérgezés”.
Akik hazudták, azok beszélték rá elõzõleg a népet a
napi konyhasópótlás ötödére, tizedére csökkentésére
is, vagyis a mérgezett sóval és vízzel népirtást
szervezõ és fedezõ kutatóintézetek, minisztériumok,
állami tisztifõorvosok, s fõleg az orvos-akadémikusok.

A bûnügy konkrét mérési adatok alapján vizsgálandó,
az elõzõ hazudozók - akik hazánkban az ügyészség
kedvenc szakértõi - kihagyásával, a teljeskörû
érintettségük miatt. Pl. Indiában is 4-féle idegmérget
talált a független parlamenti ellenõrzés alapjául
szolgáló mérés a Pepsi Colában és a Coca-Colában,
miután ezeket a vízszûrések nem tudták eltávolítani,
és emiatt mindkét multinacionális cég termékei
árusítását egész Indiában betiltotta a Parlament. Lásd:
Esti Hírlap, 2003. augusztus 12. A hazai vízmûvek
sokkal kevésbé tisztítja a vizet, mint a kóla-cégek,
találtak is benne irtószereket, amikor ellenõrzizték a
vizeiket. Ioncseréléses víztisztítás után is desztillálás
kell, mert a nem disszociáló vegyületek, mint pl. a
cukor is, simán átmennek a legjobb ioncserélõkõn is!
Állandóan az ellenkezõjét publikálják a nem kóser
étrendû lakosok, orvosok felé, s megtévesztik õket.

A szennycsatornázás ürügyén folytatott ivóvízkészlet
elszennyeztetés „népirtás biológiai fegyverrel”, emiatt
kérem, hogy a Legfõbb Ügyész küldje ki jelen
feljelentést az ilyen nemzetközi hátterû bûnügyekben
a kizárólagos illetékességgel és a kellõ jogkörrel is
rendelkezõ Hágai Nemzetközi Bíróságra!

Mindezekkel kapcsolatban számos konkrét további
bizonyíték található a hivatkozott perben és az abban
is hivatkozott más perekben, különösen pl. a
Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége ellen
indított perünkben (29.P.85.585/2002. PKKB), és
AQUANET.FW.HU (www nélkül hívható) internetes
honlapunkon.

Mellékletek:
1./Az „alapfeljelentés”, iratjele: „mitõlfélsz.!4k”
2./A Talmud ajánlja a desztilláltvíz-ivást és sóevést is,
az egészséges élet, a gyógyulás nélkülözhetetlen
kelléke, iratjele: „talmudidézetek”.

Budapest, 2003. december 27.

NYÍLT LEVÉL!
Tisztelettel:

Tejfalussy András
kutatómérnök, parlamenti
és akadémiai méréstani szakértõ

Iratjel: bioterrorhu

A Magyar Köztársaság Alkotmánya tiltja, hogy az Állami Népegészségyügyi és Tisztiorvosi Szolgálat és a Vízmûvek eltitkolja, letagadja az ivóvízben lévõ, a határértéket meghaladó mennyiségû mérgezõ anyagokat és azok egészségre veszélyességét, csakhogy ezt az állampolgárok és az Állam között fennálló megállapodást, Alkotmányt a magyar bíróságok is semmibe veszik és/vagy az értelmébõl teljesen kiforgatva ahhoz hivatkozzák, alkalmazzák, hogy a tudományos csalásokon alapuló országos rablást és népirtást ne büntetessék.

A VEZETÉKES- ÉS A KERTI KÚT VÍZ MÉRGEZTETÉSÉRE ÉS A TISZTA DESZTILLÁLT IVÓVÍZ MÉRGEZÕNEK HAZUDÁSÁRA KÜLÖN IS NAGY GONDOT FORDÍTANAK: AZ IVÓVÍZ BÁZIS FOLYÓKBA KONCENTRÁLTATJÁK AZ IPARI- ÉS HÁZTARTÁSI VEGYSZERES, GYÓGYSZERMARADVÁNYOS ÜRÜLÉKES SZENNYVIZEKET ÉS A DESZTILLÁLT IVÓVÍZRÕL AZT HAZUDJÁK, HOGY EGÉSZSÉGESEBB, HA TÚLSZENNYEZETT VÍZHEZ KEVERTEN ISSZÁK.

AZ ÁLLAMI SZERVEK HIVATALOS IRATAI IGYEKEZNEK BECSAPNI A NEM KÓSER ÉTKEZÉSÛEKET AZZAL, HOGY SOKKAL "JOBB AZ ARZÉNNEL TÚLSZENNYEZETT IVÓVÍZ, MINT A DESZTILLÁLÁSSAL TELJESEN MÉREGMENTESÍTETT ÉS FERTÕZÉSMENTESÍTETT":

Eltitkolták, hogy 5700 százalékkal túllépték a mérgezési határt.

Magyarországon igyekeznek meggyilkoltatni vagy elmegyógyintézetben kikészíttetni a népirtást leleplezõket

A mérgezett vízet tisztaként értékesítõ Vízmûvek az önkormányzat megbízott szakértõjére és annak munkatársára (aki egyébként nyugalmazott rendõr alezredes és diplomás természetgyógyász is) való alaptalan "megsértõdéssel" igyekszik elérni, hogy ne kelljen megadnia az ivóvíz szennyezettség ellenõrzési adatokat a Verõcei Polgármesteri Hivatal részére. Egy korábbi próbálkozás is történt, ugyancsak a polgármesteri hivatalnál való lejáratásra, az ehhez megnyert korábbi polgármesterek és jegyzõk részérõl indítottak egy koncepciós pert, hogy annak alapján elmeorvosi úton elhallgattassák a környezetvédõ Tejfalussy Andrást, de legalábbis mindenhol lejárassák:

A belügyesek az iratban olyan módon meghamisították Tejfalussy András nevét, hogy "eltüntethetõ" legyen az ingatlan tulajdonosi poziciója, a tudományos társasági vezetõi státusza, a Magyar Egység Párt gazdasági elnökhelyettesi megbízatása, a szabadalmaihoz való szerzõi joga, de még a mérnöki diplomája létezése is, vagyis mindezeket valaki másokénak tüntették fel, s ezek a "mások" ezután valóban el is kezdtek megpróbálni "beleülni" ezekbe a poziciókba. 1997. szeptember 10-én például agyrázkódásosra ütlegelték és rugdosták a III. ker. Rendõrség rendõrei Tejfalussy Andrást, és ilyen állapotban, megkínzottan próbálták egy bíróval "elmebeteg kinézésûnek" vélelmeztetni és bezártattatni egy pszichiátriára, miután már az egyik pesti bíró is fellázadt a verõcei jegyzõk által által folytatott koncepciós per ellen.

A KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK LETAGADTATJA A TÖRVÉNYTELEN PER LÉTEZÉSÉT IS ÉS A PER TÁRGYÁNAK AZ ELLENKEZÕJÉT HAZUDJÁK

TEJFALUSSY ANDRÁS ELLEN 10 évig folytatták a gondnokság alá helyezést elérni próbáló koncepciós perrel meghurcoltatását és kínzást. Mindvégig hamissan iratták a nevét. Miután agyrázküdásosra verték a rendõrök bírói utasítésra (1997. IX. 10.), a köztársasági elnök Göncz Árpád letagadtatta a pert is, és azt hazudtatta, hogy jogerõs ítélet van korábbról Tejfalussy András ellen (X-398/1998.). Pedig sosem volt, s ma sincs ilyen ítélet ellene, hiába igyekeztek csalásokkal létrehozni..

A TUDOMÁNYOS HULLARABLÓK (szerzõi jog eltulajdonítók) elkezdték eltulajdonítani a Tejfalussy András szabadalmaiban leírt, általa feltalált ANTIRANDOM-GTS-APLA kutatás gyorsítási software-ket. A TÕLE SZÁRMAZÓ TALÁLMÁNYOK ALAPJÁN TÖBBEN IS ELKEZDTEK NOBEL-DÍJRA PÁLYÁZNI. (Például dr. Furka Árpád és az õ amerikai ismerõsei, FURKA az ELTE Szervdeskémiai Tanszékérõl ismeri Tejfalussy Andrástól 1996-ban oda kikölcsönzött kutatás gyorsítási software-ét. Annak általuk elrontott változataival pályáznak Nobel-díjra stb.

A jelenlegi pénzügyminiszter is folytatja a közéreekü bejelentõ elleni hitelrontási csalást, miután a pénzügyminiszter is felelõs a kormyezetkárosító, ivóvizelszennyezõ, a lakosság egészségét rontó túlcsatorzázásra, a háztartási szennyvizeknek az ivóvízbe koncentrálására felhaszsznált, elpazarolt ezer milliárdokért. Az õt képviselõ ügyvéd az ez elleni perben islobogtatja a jegyzõvel iratott hamis iratot, azt a közérdekû bejelentõ Tejfalussy András elmeállapotaának a kétségbevonására használja fel, a Göncz Árpád levelében elõadott hazugságokkal együtt:Vagyis a kormány korábban is, s ma is elsõsorban abban érdekelt, hogy mialatt a vallásos zsidók hagyományos fiziológiás sópótlást folytatnak és desztillált tiszta ivóvizet ihatnak a kóser étkezési elõírásaiknak megfelelõen, addig a nem vallásos zsidó lakosokkal élelmezés tudományi kísérletet hajsanak végre azon a címen, hogy a fiziológiástól durván eltérõ sópótlás és a szennyezett ivóvíz itatása javithatja-e az egészségüket. A kísérlet kezdete, 1980 óta, legalább 600.000-rel csökkent ez utóbbiak létszáma. Ennek örömére, máris 250.000 betelepülõ jutott olcsó hagyatéki ingatlanhoz Magyarországon. A kísérlet címén kipusztítottak helyére a legnagyobb nyíltsággal izraeli zsidók betelepítését segíti elõ a kormány, az izraeliek vízum mentesen jöhetlen be, annyi ingatlant vásárolhatnak fel a hazánkban bejegyeztetett cégeik, amennyit csak akarnak.

 

PAPI MAFFIA?

MÓZES V. KÖNYVE 7.-bõl, "AHOGY A BÁLVÁNYIMÁDÓKKAL ELBÁNNI KELL":

Mózes V. Könyve 7, 22. szerint lassítva célszerû gyilkolni, a hogy ne vegyék együtt, egyidõben észre

A mózesista-talmudista "lassan-lassan" népirtás egyszerû, ma is leghatékonyabb, legkevésbé észrevehetõ módszere a Talmudból ismert: a népirtók a hatalmuknál fogva rákényszerítik és/vagy a kiképzett "aktivistáik" útján, csalások, hazugságok segítségével rábeszélik a Mózes és Talmud (=népirtási software) szerint általuk "kipusztítításra és kirablásra elítélt" személyeket az ANTIFIZIOLÓGIÁS sótartalmú (Nátrium-, Kálium- és Klorid- tartalmú ételek fogyasztására, s az egészségkárosító vizek "ivóvízként" fogyasztására. Az ezúton megvalósított népirtás közben a népirtók "kóser étrendi" elõírásaik betartásával teljes mértékben meg tudják védeni saját egészségüket.

A talmudista népirtók nem hagyják a kiirtásra ítélt személyeket, népcsoportokat konyhasóval sózni, és/vagy a konyhasóéhoz hasonló ízû, de erõsen mérgezõ hatású kálisót etetnek velük a konyhasó helyett. Emellett mindenféle vegyületekkel telített egészségkárosító, fertõzõ vizeket itatnak velük "ivóvízként". Ezenfelül megakadályozzák azt, hogy ihassák a tiszta és gyógyító hatású desztillált ivóvizet.

Õk maguk, a népirtó talmudisták a Talmud elõírásainak megfelelõen, fiziológiásan sóznak a lehetõ legtisztább nátrium-kloriddal (konyhasóval). Õk, a népirtók csak és kizárólag a tiszta, lágy (frakcionáltan desztillál/ódot/t) vizet használják ivóvízként. Tudják jól a Talmud alábbi elõírásaiból, hogy a minden más anyagtól mentes, teljesen méregmentes, s minden fertõzõ anyagtól is mentes frakcionált desztillált ivóvíz a lehetõ legjobb ivóvíz. A fiziológiás sópótlással és a desztillált ivóvízzel mindennél hatékonyabban védik a saját egészségüket, eredményesen gyógyítgatják magukat:

:

A zsidók (a Biblia szerint is) "só" alatt a konyhasót értil, nem pedig kálisót, s a Talmud szerint csak az átpárolódással, desztillálással tisztult víz jó (ivó)víznek:

A Talmud szerint a barmok vagy a nemzsidók egyaránt büntetlenül legyilkolhatók:

A Nemzetközi Zsidó törvénykönyv, a Talmud szerint a nemzsidók javai büntetlenül elrbolhatók:

A MAGYARORSZÁGI ZSIDÓ HITKÖZSÉGEK SZÖVETSÉGE (MAZSIHISZ) ALÁBBI ÍRÓSÁGI BEADVÁNYA NYILVÁNVALÓAN HAZUDOTT AZT ÁLLÍTOTTA, HOGY A ZSIDÓ VALLÁS MEGENGEDI , HOGY A VALLÁSOS ZSIDÓK IS KÁLISÓVAL ÍZESÍTSÉK AZ ÉTELEIKET . A KÓSER SÓKBAN, A MAGYARORSZÁGON VÁSÁROLTBAN ÉS AZ IZRAELBEN VÁSÁROLTBAN SINCS A LEGKEVESEBB KÁLISÓ SEM, CSAK TISZTA KONYHASÓT TARTALMAZNAK.

ZSIDÓK IDETELEPÜLÉSE CÉLJÁBÓL FOLYTATJÁK A MÓZESI PROGRAMNAK MEGFELELÕ NÉPIRTÁST?

JEHOVA GYILKOSAI?

A hazug, tolvaj, csaló rablógyilkos talmudistanáci-disznó országhódítók és bûnsegédeik elleni fellépés ANTINÁCIZMUS, nem antiszemitizmus!

"Természetesesnek" hazudják a talmudista módszerrel folytatott népirtás magyarok létszámát csökkentõ hatását:

A tudományos köröknek korlátlan orvosi és egyéb csalási lehetõségeket biztosít a korrupcióhoz az Alkotmány értelmét kiforgató bíróság, amely a tudományos igazságokban döntési jogot a tudományos hazugságok büntetlen terjesztésére is kiterjesztetten értelmezi az Alkotmány alapján, és nem hajlandó fellépni a mérési adatokat hamisító és ezúton gyilkot/tat/ó, a nem vallásos zsidókat ivartalanító, kiirtó akadémiai vezetõkkel és a bíróságon a kálisót a konyhasó helyett a vallásos zsidókkal is etethetõnek állító Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségével szemben.

A TOVÁBBI KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKÖK SEM MONDHATJÁK, HOGY NEM TUDNAK A FENTI NÉPIRTÁSRÓL:

BÛNÖZÕ MAGYARORSZÁGI AGROKÉMIKUS AKADÉMIKUSOK AZ ÜGYÉSZSÉG TUDTÁVAL ÉS BÛNSEGÉDI KÖZREMÛKÖDÉSÉVEL TUDATOSAN MÉRGEZTETIK A MAGYAR TERMÕFÖLDEKET A VEGYI FEGYVERKÉNT HATÓ KÁLISÓVAL KEVERT KONYHASÓVAL (60% KCl + 26% NaCl), ÉS ÉLELMISZEREKET (0,5-98% KCl, NaCl-hez keverve) HOGY EZÚTON CSÕDBEJUTTATVA ÉS/VAGY KIIRTVA A MAGYAR GAZDÁKAT, A SPEKULÁNS IDEGEN TÕKE FELVÁSÁROLHASSA AZ ÍGY TÖNKRETETTEK, LEGYILKOLTAK FÖLDTULAJDONÁT!

Itt is lehet kattintani a mózesi-talmudi politikai bûnözés folytatódásának a további bizonyítékaira!

Itt is lehet kattintani a LÉTVÉDÕ HÍRADÓRA!


Vissza az oldal kezdetéhez