AGROANALYSIS SCIENTIFIC SOCIETY (pjt)

Budapest, Lajos u. 115. Hungary 1036 Telefon/fax: 36-1/250-6064, 36-27-380-665

Vissza a nyitó lapra / Vissza a fõtéma jegyzékre / Vissza az elõzõ lapra

Fõtémakör: Az OÉTI FAJIRTÁST SZOLGÁLÓ MÉRÉSI CSALÁSAI: AZ ÉTKEZÉSI ÚTON NÉPIRTÁSUK BÛNÜGYI BIZONYÍTÁSA: a nem kóser ételekben kicserélik a nátriumot mérgezõ káliumra,a vízbázis folyókba tudatosan bevezetik a szennycsatornák ürüléktartalmát és ezúton vírusokkal fertõzik a vezetékes ivóvizet. CÉL: Nyugdíjkifizetés megtakarítás (= a nyugdíjra befizetett pénzek elrablása) a nem kóser étkezésû emberek nyugdíjas kort megérésének, nyugdíjasként tovább élésének megakadályozása útján, valamint a látszólag véletlenszerû, ámde "szabályozott" népfogyatkoztatás útján való olcsóbb ingatlanszerzés. A népirtás ilyen biológiai fegyverekkel való egyszerû, hatékony "természetes" módja is le van írva a Bibliában és Talmudban , ill. lásd az "Izraeli König software"-t!


ORVOSOK TUDATOSAN BETEGÍTENEK?

Azt az OÉTI-s népirtási orvosi módszert, amit a jelenleg magyarok kipusztítására használnak, "Az emberi butaság története" c. könyv, a "Nagy Összeeskûvés" c. könyv "mint "Jagoda" módszert), s az Ószövetségi Bibliában is ismerteti, s a konyhasó helyett használt kálisó a fõ eszköze:

I.

II.

Sok ország ostoba és/vagy hazaáruló kormányai a normális, 90 mg/kg helyett tudatosan mérgezõre, 250-350 mg/kg-ra növelik a termõtalajok oldott káliumtartalmát a kálium vegyületeivel való mûtrágyázással. Ezzel fokozzák a növények aszálytól és fertõzésektõl károsodását, a mezõgazdasági termelési költségeket, s a konyhasó helyett evett káliumtöbblettel is betegítik, rövidebb életûvé, ivartalanná mérgezik a bennszülött lakosságot.

1.

2.

3.

Kiderült, jól látható a nemzetközi mûtrágya felhasználási statisztikákból, hogy csak Kína és a mohamedán országok lakosságát, s a kóser étkezésûeket nem irtja a meddõséget és életrövidítõ betegségeket is okozó kálisó.

4.

5.

III.

IV.

V.

A NÁTRIUM-, KÁLIUM- ÉS VÍZ-PÓTLÁS HELYES (ÉLETTANILAG OPTIMÁLIS = FIZIOLÓGIÁS) MÉRTÉKE:

1.

Amit a Biblia ír:

2.

A héber nyelvû bibila alábbi szövege ellenkezõ értelmû, mint egyes nem héber bibliák szövege:

VI.

AZ ORVOSOK TUDJÁK, HOGY A KONYHASÓBÓL MENNYI KELL:

1.

2.

Egy felnõtt napi káliumvesztese izzadság és vizelet útján összesen is csak 0,4 gramm:

2.

A napi 2 liter Ringer infúziós oldat azért pótol pontosan ennyit.

Az ennél több túlterheli a szervezetet, s a napi 10 grammos káliumbevitel már nagyon veszélyes.

3.

Az orvosok tudják, hogy veszélyes a vérbe jutó kálium részarányának a növelése, mert elrontja a vér szív számára optimális konyhasó/kálisó arányát!

Az egyesek által (hamisan) javasolt napi 3,5 gramm káliumbevitel már biztosan rontja a szívmûködést, mert eltorzítja az EKG-t is:

4.

5.

6.

7.

AZ EGÉSZSÉGKÁROSÍTÓ, ANTIFIZIOLÓGIÁS mértékû konyhasó-, kálisó- és vízpótlás alapjául szolgáló nemzetközi tudományos orvosi (élettani) kísérletek részletes ismertetése, mint a népirtás tudatosságának a konkrét bizonyítéka:

ITT IS KATTINTHAT A FENTI SZAKKÖNY RÉSZLETES TARTALMI BEMUTATÁSÁRA!

8.

VII.

A NÉPIRTÁSI PROGRAM VÉGREHAJTÁSI SZAKASZAI, VÉGREHAJTÓI:

VIII.

SZENNYVIZES KORRUPCIÓ


Itt kattinthat az OÉTI-ügy bûnügyi dokumentáció 1. folytatására

Vissza a lap kezdetéhez