AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG PJT

Hungary, 1036 Budapest III., Lajos u. 115., Tel./fax: +36-1-250-6064, +36-27-380-665

www.aquanet.fw.hu, www.aquanet1.net76.net, www.aquanet-apla.atw.hu

E-mail: tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com


Rólunk / Tevékenységi kör / Referenciák / Elérhetõségünk / Kezdõoldal

Elõzményoldal


 

Nyilvános válaszlevél:

Orbán Viktor Miniszterelnök Úr! A saját családját is mérgezteti a tiszta KCl kálisó BONSALT étkezési kósersóval? Miért nem hagyatja abba?

 

Iratjel: mthik-egeszseged-megvedesehez-fontos-tudnivalok

FONTOS TUDNIVALÓK AZ EGÉSZSÉGED MEGVÉDÉSÉHEZ

Miért kell legfontosabbként foglalkozni az A(NTI)FIZIOLÓGIÁS ételek és italok ajánlásának és gyártásának leállításával?

Több eltitkolt fõ oka van. Itt csak 4-et ismertetek. A többit és a mérési bizonyítékokat lásd az internetes honlapjainkon*.

1. A Föld több milliárd nem zsidó vallású lakosa egészségvédelmét gátolják a mérgezõ kálisó és az egyéb káliumvegyületek (kálium-nitrát stb.) mûtrágyaként”, ésgyógytápszerként”, konyhasó helyett élelmiszer ízesíttetésre” használatával.

2. A III. világháború is kitörhet miatta. 1940-ben Arthur Koestler írta a Sötétség Délben c. könyvében, hogy világháborút okozhat a kálisó mûtrágya használata. A kálisóval mûtrágyázással mérgezõen sok kálium felvételére kényszerített növények az õket elfogyasztókat is megmérgezik. Az A(NTI)FIZIOLÓGIÁS ételek és italok, az ezekkel az optimális élettani szükséglet (lásd: Ringer-oldatnál) tizedére csökkentett (NaCl) konyhasópótlás és a fiziológiás szükséglet tízszeresére növelt (K) káliumevés betegségeket idéznek elõ. A mérgezõ kálisóval "mûtrágyázással" és az egészségvédõ konyhasó helyett a mérgezõ kálisóval "ízesítéssel" készült ételek és italok biztosan életrövidítõ, meddõsítõ elbutító, bárgyúsító hatásúak is. Az ilyen módon mérgezettek utódai is immunhiányosak, s pl. keringési-, szív-, vese-, ideg-, és rákbetegek, és nemzõképtelenek, testi és lelki nyomorékok lesznek. A mérgezett nép 5 nemzedék ideje alatt elnyomorodik, majd végleg kipusztul!

3. Ha a zsidó vezetõk folytatják a zsidó törvénykönyv Tórán és Talmudon alapuló étkezési apartheidet, a kálisóval élelmiszer mérgezéssel és szennyezett vízzel itatással tömeggyilkosságot, az ezek által mérgeztetett tömegek az apartheidrõl mit sem sejtõ zsidókat is kiirthatják „jogos önvédelemként”!?!

4. Tudatosan fecsérli el az ún. magyar értelmiség a magyarság õseredetén és hasonlókon vitatkozásokra a magyarirtás leállítására fennmaradt néhány évtizedet, mialatt a veszett náci disznók a tórai-talmudi biológiai fegyverrel a magyar (és német, angol, amerikai stb.) nemzsidók kiirtását végbeviszik!?

*A fenti tórai-talmudi fajirtási módszer titkolt hatás kalibráló (Nobel-díjas) állat- és emberkísérleti- stb. konkrét mérési bizonyítékait és a személyes egészségvédési lehetõségeidet lásd az AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG PJT honlapjain: www.aquanet.fw.hu, www.aquanet1.net76.net, www.aquanet-apla.atw.hu. A honlapokról CD-, ill. DVD másolatot kérhetsz a MAGYAROK TUDOMÁNYOS HONVÉDELME INFORMÁCIÓS KÖZPONT-jától. Cím: Hungary 2621. Verõce, Lugosi u. 71., Tel./fax: (+36) 27/380-665, 1/250-6064, mobil: (+36) 20/2181408. E-mail: tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com.

Verõce, 2012. szept. 4. Tejfalussy András okl. vill. mérnök, méréstani szakértõ

 

Tejfalussy András elõadása a Szittya Világkonferencián, 2012. június 3-án


Folytatás-1.

Vissza a lap kezdetére