AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG PJT

Hungary, 1036 Budapest III., Lajos u. 115., Tel./fax: +36-1-250-6064, +36-27-380-665

E-mail: tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com


Rólunk / Tevékenységi kör / Referenciák / Elérhetõségünk / Kezdõoldal

Elõzményoldal


Rólunk

 

Polgári Jogi Társaságunk és elõdjei 1981 óta, a licenctulajdonos feltaláló Tejfalussy András okll. vill. mérnök pedig 1969-tõl kezdõdõen folyamatosan foglalkozik tudományos méréstani kutatással, elsõsorban a sokváltozós hatás kalibrálásokkal, optimum behatárolással, optimum beszabályozási, mérés- és folyamat optimalizálás automatizálási, valamint döntés-optimalizálási software-ek fejlesztésével, és ezekhez mérõ létesítmények terv-modelljei létrehozásával.

 

Társaságunk 100% magántulajdonban lévõ vállalkozás.

 

Társaságunk hasznosítási engedély kiadására jogosultként rendelkezik a minõségellenõrzésnél és kárelhárításnál alapvetõen szükséges sokváltozós hatás kalibrálási software rendszerrel és az azokhoz tartozó hatás kalibráló mérõ létesítmények terveivel, amelyek szerzõi jogi elsõbbségét az azokra alapozott nemzetközi szabadalmak sora is tanúsítja.

 

Versenyelõnyünket a piacon lévõ hasonló profilú, nálunk méretben sokkal nagyobb cégekkel szemben az alábbiakban határozhatjuk meg:

- hatás kalibráló létesítmény terv- és software szerzõi jogok

- kreatív, személyre szabott megoldások a speciális igényekre

- kitûnõ ár / érték arány

- vevõcentrikus szolgáltatás

 

Megfelelõ szakmai elõképzettséggel és szakértõi gyakorlattal rendelkezünk.

Társaságunk jogosult a Tejfalussy András által feltalált kutatás-automatizálási és hatás kalibrálási software-k és létesítmény tervek NEM KIZÁRÓLAGOS JOGGAL hasznosításának szerzõdésben másoknak engedélyezésre.

Társaságunk jogosult a Tejfalussy András által feltalált kutatás-automatizálási és hatás kalibrálási software-k és létesítmény tervek hasznosítási jogának pályázati apportként mások által hivatkozásának engedélyezésre.

Tevékenységi köreinket a Tevékenységi kör megfelelõ menûpontjánál tekinthetik meg részletesen.

 

Letölthetõ dokumentumok

A Tejfalussy András által feltalált hatás kalibráló software-kre és azokhoz kapcsolódó létesítmény tervekre alapozott szabadalmak felsorolása.

A Tejfalussy András által, a soktényezõs hatás kalibráló tudományos kutatás gyorsító automatizálási software-i és azokhoz kapcsolódó létesítmény tervei elismeréseként kapott miniszteri kitüntetések.

A Mezõgazdasági és Élelmezésügyi Minisztérium, s annak Növényvédelmi- és Agrokémiai Központja hivatalos szakvéleményei Tejfalussy András hatás-kalibráló és optimalizáló softwarei-irõl

Környezetvédelmi és Területfejlesztési Minisztériumi szakértõi megbízás (keretszerzõdés, 1990.)

Felkérés az Országgyûlés Egészségügyi és Szociális Bizottságától a kálisó méréstani hatás kalibrálását ellenõrzésre (1992.)

Felkérés a Verõcei Önkormányzattól szakértõi munkák végzésére (2004)

Cégközlöny, Fõvárosi Bíróság Cégbírósági 01 04 231575 számú határozat, amely szerint Tejfalussy András végelszámolóként képviseli az Agroanalízis Tudományos Társaság gmk-t, amelytõl ezen gmk-nak a cégbejegyzésében szereplõ tevékenységei folytatásához az Agroanalízis Tudományos Társaság Környezetvédelmi- és Gazdaságosság Ellenõrzõ Központja pjt-nk kapta meg a hatás-kalibráló méresek dokumentációit, a software-k és a létesítmény terv-modellek hasznosítási és tovább fejlesztési jogait, a feltaláló engedélyével.

Általános szerzõdési feltételek (ÁSZF)

 


Folytatás-1.

Vissza a lap kezdetére


Copyright by A. Tejfalussy, Verõce