AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG PJT

Hungary, 1036 Budapest III., Lajos u. 115., Tel./fax: +36-1-250-6064, +36-27-380-665

E-mail: tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com


Rólunk / Tevékenységi kör / Referenciák / Elérhetõségünk / Kezdõoldal

Elõzményoldal


I.

II.

III.

IV.

1.

2.

V.

MAGYAROK TUDOMÁNYOS HONVÉDELME

1.

2.

3/a.

3/b.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

VI.

VII.

Iratjel: izraelieket-magyarorszagrol-kitoloncolas-120825

A HAZAÁRULÁSI ÉS NÉPIRTÁSI ALÁBBI ÜGYÜKBEN Orbán Viktor miniszterelnökhöz a Ptk. 484-487. §. szerinti nyilvános közérdekû kárelhárító bejelentés ,és feljelentés az ügyészséghez:

MIÉRT ENGEDTE MEG AZ ORBÁN KORMÁNY 2010. DEC. 8-ÁN, HOGY IZRAELI CÉGEK LIBERRALIZÁLVA IDETELEPÜLVE FELVÁSÁROLJÁK MAGYARORSZÁG INGATLANAIT, TERMÕFÖLDJÉT, S ILYMÓDON AZ IZRAELI CÉGTULAJDONOSOK ITT SZÜLETETT GYERMEKEI TULAJDONAI LEGYENEK? A LAKOSOK TÖBBSÉGE ERRÕL MIÉRT NEM TUD? A TÖBBSÉG MIÉRT CSAK A TERMÕFÖLD KÜLFÖLDI MAGÁNSZEMÉLYEK ÁLTAL FELVÁSÁRLÁSÁT TILTÓ MORATÓRIUMRÓL, LEJÁRTÁNAK VESZÉLYÉRÕL TUDHAT?!

SZÜKSÉGES AZ ÕKET ELÍTÉLÕ ENSZ HATÁROZATOKAT SEMMIBEVEVÕ IZRAELIEK MAGYARORSZÁGI SZERVEZETEI, CÉGEI KITOLONCOLÁSA MAGYARORSZÁGRÓL: A MAGYAR KORMÁNY ÉS MAGYAR BÍRÓSÁG KÖTELES ZÁROS HATÁRIDÕN BELÜL BETILTANI, MEGSZÜNTETNI A „MAZSIHISZ” MAGYARORSZÁGI ZSIDÓ HITKÖZSÉGEK SZÖVETSÉGÉT, MIUTÁN AZ KÖTELEZÕNEK TARTJA A FAJIRTÁSRA FELBUJTÓ TÓRAI ÉS TALMUDI TÖRVÉNYEKET, ÉS EGY OLYAN VILÁGFÕRABBIT SZOLGÁL, AKI A ZSIDÓ RÁKBETEGEKET 98%-BAN MEGGYÓGYÍTÓ NEM KEMOTERÁPIÁS GYÓGYMÓD ALKALMAZÁSÁT A NEM ZSIDÓK GYÓGYÍTÁSÁRA MEGTILTOTTA FELHASZNÁLNI ÉS EZZEL, EGY MÁSIK FÕRABBI ÉS EGY ORVOS ÁLTAL EGY NÉMET KÖZJEGYZÕ ELÕTT ALÁÍRT NYILATKOZAT SZERINT, TÖBB MILLIÁRD NEMZSIDÓ HALÁLÁT OKOZTÁK, LÁSD ÚJORVOSLÁS ÉS NÉMET MEDICINA (INTERNET). HALADÉKTALANUL KI KELL TILTANI MAGYARORSZÁGRÓL VALAMENNYI MAZSIHISZHÛ IZRAELI SZERVEZETET, CÉGET ÉS SZEMÉLYT.

Ezek a bûnözõk például kálisót árusítanak kóser étkezési sóként, jó sónak, BONSALT-nak nevezve ezt a mérget. Pontosan ismerik az életrövidítõ, ivartalanító, rákkeltõ hatásait, az ezért 1950-ben Nobel-díjat nyert mellékvesekéreg kutatók hatáskalibráló méréseibõl is, de tudatosan meghamisították a kálisóval és a konyhasóval kapcsolatos élettani hatás kalibrálási mérések eredményeit, és eltitkolják a valós kalibrálásokat. Ez az egyik eltitkolt hazai csõd fõok, lásd a mellékelt elõadásomban (EmailKonyv76).

Miután a magyar országgyûlés, a kormány, az ügyészség, a hazai és a nemzetközi bíróság, az Európai Unió, az ENSZ nyilvánvalóan nem hajlandók hatályon kívül helyezni az izraeliek magyarországi és egyéb országokbeli TERRORIZMUSÁT, bûnözését kötelezõen elõíró tórai-talmudi elõírásokat, ezúton megkérdezem õket is, hogy az a tórai-talmudi törvényi elõírás, amely szerint „Szabad egy nem zsidót megölni, de még egy zsidót is, ha tulajdonképpen nem zsidót akart a zsidó megölni, s az így elkövetett (tömeg)gyilkosság nem büntetendõ”, miért nincs még betiltva, hatályon kívül helyezve? Ugye nem terrorizmus, csak arányos, jogos védelem, ha a zsidó és nemzsidó relációt felcserélve, a megtámadottak az izraeliek ellen is alkalmazzák ezt a módszert?!

Melléklet: EMAIL KÖNYV 76. 1. Téma: Tejfalussy András elõadása a Magyarok VIII. Világkongresszusán, és annak utólagos kiegészítései, a többiek elõadásai figyelembe vételével: HAZÁNK MAI EGÉSZSÉGI- ÉS GAZDASÁGI CSÕDJÉNEK 12 (TIZENKÉT) ALAPVETÕ FÕ OKA, AMELYEKNEK AZ ELTITKOLÁSA IS HAZAÁRULÁS.

Budapest, 2012. 08. 25.

(Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc okl. vill. mérnök
(személyi szám: 1-420415-0215, a.n.: Bartha Edit)
TUDOMÁNYOS RENDÕRSÉG PJT
2621 Verõce, Lugosi u. 71.

András Tejfalussy <tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com>
2012. augusztus 25. 23:14

Címzett: "viktor.orban" <viktor.orban@parlament.hu>
Másolatot kap: Orbán Viktor <orbanviktor@orbanviktor.hu>, ozene <ozene@nograd.birosag.hu>, "zoltan.illes" <zoltan.illes@vm.gov.hu>, jozsef <jozsef@kutasi.eu>, lu <lu@mku.hu>, miniszter <miniszter@vm.gov.hu>, Police in Hungary <orfkvezeto@orfk.police.hu>, President Barack Obama <president@messages.whitehouse.gov>

VIII.

BONSALT, NÉPIRTÓ KÓSER SÓ

RICHTER GEDEON PANANGIN KALIBRÁLÁSI CSALÁS

Holokauszt kártérítési per kezdeményezése, a zsidó népirtás ellen a II. Világháború alatt fellépõ Bartha Béla budapesti r. fõkapitány-helyettest (Tejfalussy András nagyapját) és családját ért károk ügyében.

Kereset, a Magyar Állam és az OTP alperesekkel szemben, a gilisztázási csalást hitelezésük leállításáért járó díjunk kifizettetésére

BALATONFÛZFÕ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT ADÓZTATÁSI DISZKRIMINÁCIÓJÁT ELHÁRÍTÁS

ZSIDÓ RENDSZER BÛNEIT TAGADÓKAT ELÍTÉLTETÉS

IPLA, VALLÁS HARMONIZÁLÓ SOFTWARE

 


Folytatás-1.

Vissza a lap kezdetére