AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG PJT

Hungary, 1036 Budapest III., Lajos u. 115., Tel./fax: +36-1-250-6064, +36-27-380-665

E-mail: tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com


Rólunk / Tevékenységi kör / Referenciák / Elérhetõségünk / Kezdõoldal

Elõzményoldal


 

Tejfalussy András elõadása a Szittya Világkonferencián, 2012. június 3-án

Hogyan védekezzünk a hazai bûnszövetkezet szándékos népirtása ellen?

1.

Amíg a buta retteg, az okos átpárlással tisztított vizet iszik, és csak tiszta NaCl-dal optimálisan sózott, olyan élelmiszert fogyaszt, amelyiknek a kálium tartalma is optimális. A víz, konyhasó és kálium élettanilag optimális (fiziológiás) napi adagjai és ezek arányai étkezésnél is a Ringer fiziológiás infúziós oldatnál beváltnak felelnek meg. 2 liter ilyen oldat 2 liter desztillált vizet, 18 grammnyi NaCl-ot, de csak 0,6 grammnyi kálisót (KCl-ot, amiben kb. 0,3 gramm a kálium) tartalmaz. Felnõttnél 24 óra alatt 4 liter ilyen oldat is veszélytelen, ha lassanként juttatják be. Napi 4 liter desztillált víz és 36 gramm konyhasó vérbe jutása sem túl sok, de a kálium napi adagja 0,6 grammra van korlátozva!

Az élo óceánok és tengerek vizében is pont olyan a víz, nátrium, kálium és klorid aránya, mint az egészséges ember vérében. A tartós megváltozása kipusztítja az élõlényeket:

 

2.

TERMÉSZETES ÉTKEZÉSI ALAPANYAGOKKAL GYILKOLNAK

1950-ben Nobel díjat is kapott három tudományos kutató, akik a patkányokba és emberekbe étellel, itallal bejuttatott nátrium és kálium mennyiségek és arányok hatásait konkrét élettani kísérletek, mérések útján vizsgálva, megállapították a fiziológiásnál sokkal kevesebb konyhasót és/vagy sokkal több káliumot evés életrövidítõ és meddõsítõ törvényszerû hatását. Azt is kiderítették, hogy túl kevés konyhasót fogyasztásnál besûrûsödik a vér, és ez magas vérnyomást okoz. A Medicina által 1976-ban 7000 példányban kinyomtatott, további 63 további publikációra is hivatkozó alábbi könyv, „A mellékvesekéreg biológiája” c. fejezetébõl idézem a természetes étkezési anyag nátrium és kálium és klór megváltoztatott mértékû pótlásával elõidézhetõ életrövidítõ, ivartalanító hatású betegségeket. Ezek éppen azok, amelyek a konyhasó dózist csökkentés és kálium dózist növelés óta hazánkban (is) nagyságrendileg megsokasodtak.

 

3.

EGÉSZSÉG = MEGFELELÕ SEJTKÖRNYEZET

ELSÕSORBAN, folyamatosan szükséges:

1./ HÕMÉRSÉKLET megfelelõsége
2./ OXIGÉNNEL ELLÁTÁS megfelelõsége
3./ KELLÕ MENNYISÉGÛ TISZTA VÍZ pótlása *
4./ KONYHASÓ-hiány megakadályozása *
5./ KÁLIUM-túladagolás megakadályozása *
6./ JÓ KAPCSOLAT A SEJTEK KÖZÖTT *

MÁSODSORBAN, periodikusan szükséges:

1./ A sejtek által energia-forrásként és szerkezetükhöz
felhasznált anyagok pótlása.
2./ A sejtek anyagcsere hulladékainak eltakarítása.
3./ Gyógyító környezeti hatások, pl. napfény.
4./ Természetes vitaminok és gyógyhatású anyagok.
HARMADSORBAN, idõnként szükséges:
A sejtekre ártalmas élõlények, mérgek, sugárzások
távoltartása, illetve hatásuk megfelelõ korlátozása.
NEGYEDSORBAN, ritkán szükséges:
Mesterséges vitaminok, gyógyszerek, terápiák, stb.

______________________________________________


* Magyarázat: a VÍZ, KONYHASÓ és KÁLISÓ alkotják a sejteket elektromosan összekapcsoló vér elektrolitot, melytol a sejtmembránok muködése függ!

(Ételfegyver ellen )

4.

MENNYI KONYHASÓT EGYÉK EGY EGÉSZSÉGES FELNÕTT

1./ Mennyi konyhasó „túl sok”?
Az izzadástól stb. is függ. Izzadás nélkül naponta a kb. 25 grammnál, erõs izzadásnál pedig a kb. 40 grammnál több konyhasó evése a „túl sok”.

2./ Melyek a mérgezési tünetek a túl sok konyhasó evésénél ?
Normális étkezésnél nincs mérgezési tünet, mert a veszélyesen sok konyhasót tartalmazó étel vagy ital „ehetetlenül sós ízû”.

3./ Mennyi konyhasó „túl kevés”?
Normálisan étkezõ nem izzadó embernél a napi 9-18 grammnál rendszeresen kevesebb konyhasó pótlása idõvel egészségügyi problémákat okozhat. Erõsen izzadó embernél, ha konyhasó hiányos („nátriumszegény”) italokkal fedezi a vízszükségletét, a napi 20-25 grammnál kevesebb konyhasó is lehet „túl kevés”.

4./ Észrevehetõ-e az ismétlõdõkisebb fokú konyhasóhiány?
Nem, mert a szervezet hormonálisan korlátozni tudja a konyhasó vesztését, s a keringõ vér besûrítésével is kompenzálni tudja a sóhiányt. Ezenkívül a vérben a konyhasóval szemben túlsúlyba került kálium „kábítószerként” hat az agyra, s emiatt a konyhasó hiányban szenvedõ személy eleinte „jobban érzi magát”.

5./ Melyek a folyamatosan ismétlõdõ konyhasóhiány hatásai?
Ezt 1976-ban abban összegezték Dr. Szentágothai János kutatóorvos, a Magyar Tudományos Akadémia volt elnöke, és további 62 kutató mérési adatai és publikációi alapján, hogy a konyhasó hiányos étkezés (vagy a kálium túladagoló) miatt a szervezet védtelenné válik a különbözõ stressz hatásokkal szemben; mellékvese daganatok jönnek létre; a vér besûrûsödése keringési- és szívelégtelenséget okoz; bõrbetegségek, vesepusztulás, magas vérnyomás jelenik meg. Végül a tönkrement, nátrium-visszatartó és kálium veszítõ vese miatt Addison kóros tünetek keletkeznek. Mindez halált, kipusztulást okoz.

6./ Mekkora egy magyar lakos átlagos konyhasó fogyasztása?
Ez korábban teljesen normális, vagyis napi 15-25 gramm közötti volt. Újabban azonban lényegesen csökkent a konyhasó használatról lebeszélõ propaganda hatására, meg a konyhasó helyett etetett nagy (20-98%) kálisó tartalmú „ételízesítõk”, pl. Bad Ischler, Sara Lee MSz, Vivega, Sale Marino, Redi-Só stb. sóknak az MSz-01-10007. szabványt sértõ (!) forgalomba hozatala miatt..

7./ Kálisómentes, tiszta konyhasóból mennyi fogyasztható?
Izzadástól függõen, a pótolt vízzel arányosan (99:0,9 aránnyal) naponta átlagosan 9-25 gramm. (A konyhasó helyett kálisót fogyasztani életveszélyes! Erõsen kiizzadt sportolónál okozhat azonnali szívmegállást, hirtelen halált is !)


(Élelfegyver-hiányzó NaCl)

5.

MENNYI KÁLIUMOT EHET EGY EGÉSZSÉGES FELNÕTT

1./ Mennyi kálium „túl kevés”?
Normálisan étkezõ egészséges embernél gyakorlatilag nem léphet fel káliumhiány. 24 órára is elegendõ napi átlagban 0,6 gramm káliumot enni. Az egészséges veséjû embernél az orvosok is csak ennyi káliumot pótolnak az infúziós fiziológiás sóoldattal (Ringer-oldat), vagy orvosi kálium tablettákkal..

2./ Mennyi kálium „túl sok”?
Ha a keringõ vérbe bármilyen úton 1 órán belül 1-2 grammnál több kálium jut be, vagy 24 óra alatt 11 grammnál több, az veszedelmes kálium túladagolási mérgezést (hyperkalaemia-t) okozhat.

3./ Melyek a kálium túladagolás közvetlen mérgezési tünetei?
Egészséges embernek is romlik a szívmûködése, ha 24 óra alatt megeszik összesen 3-4 grammnál több káliumot. További mérgezõ hatásai is lehetnek, mint például az ideg-izomtevékenység gátlása, általános izomgyengeség, a szív ritmuszavara, szívkamrafal remegés, halálos szívmegállás.

4./ Észrevehetõ-e az ismételt, kisebb fokú kálium-túladagolás?
Nem, mert a túladagolt kálium kábítószerként hat az agyra, s a pusztuló vese kálium vesztése egyre nõ, amitõl elmúlik a mérgezést jelzõ kezdeti rosszullét, vagyis ember és állat is rászoktatható a mérgezõen sok kálium fogyasztására. Egy liter Coca-Cola ban 1,5 gramm a kálium! Mérgezõ a Sale Marino, Vivega, Sara Lee MSz sók 40- 50%-os kálisó tartalma is; nagy káliumtartalmú a szója, burgonya, paradicsom, banán; s sok nyers-zöldség és leve, s a búzafûés leve is.

5./ Melyek az ismétlõdõ kálium túladagolás további hatásai?
Lerövidíti az életet a következõk miatt is. Sejt torzulást okoz. A sejt burkolatán (sejtmembrán) behatolnak a baktériumok és a vírusok. Akadályozza a kálcium és a magnézium és a mikroelemek beépülését a sejtekbe, s emiatt fiatal korban is csontlágyulás és csontritkulás alakulhat ki. Rákkeltõ nitrozamminok dúsulhatnak fel a szervezetben. A gazdasági állatok szaporodó képességét is veszélyezteti, ha nõ az ételük kálium tartalma, s a fiatal embereket is ivartalaníthatja. Ún. „kálium-vesztõ” vese alakul ki fokozatosan, ha ismétlõdik a kálium túladagolás. Ember, állat kipusztul néhány (4-5) nemzedék ideje alatt.

6/ Mekkora egy magyar lakos átlagos kálium fogyasztása?
Naponta 2-8 gramm, átlagban 3,5 gramm, a kálisóval mutrágyázás, 44 év óta.

7/ Mennyi kálium fogyasztható?
Étkezéseként nem több, mint 0,6 grammnyi, 24 órán belül 0,6-2 grammnyi. Egy nap alatt 3-4 gramm káliumnál többet enni már kifejezetten veszélyes!

(Ételfegyver-K)

6.

Egy Lewish Dahl nevû kutatóról -akire hivatkozva a magas vérnyomás legfõbb ellenszerének tüntetik fel jelenleg is a fiziológiás, vagyis 15-25 gramm/nap sópótlás helyett alkalmaztatott naponta csak 1-2 gramm NaCl-ot pótlást- kiderült, hogy nagyságrendileg hamisan kalibrálta át emberre a patkányokon mérési adatainak a jelentését, kiderült, hogy a napi NaCl sóadag, amivel õ a patkányok magas vérnyomását okozta, ha helyesen számítják át emberre, akkor napi 500 gramm NaCl. Tehát igazából csak napi fél kg NaCl konyhasó lenne „túl sok só” egy ember részére:

7.

AKIK TUDATOSAN SZERVEZIK AZ ÉLETVESZÉLYEST OKOZÓ SÓZÁSI CSALÁST, A NÁTRIUM HELYETT KÁLIUMOT PÓTOLTATÁST "LEGALIZÁLÁST":

A Surjánék (OÉTI) által végeztetett ellenõrzõ mérések során, 2-4 gramm kálisó szájon át bejuttatása, elõtte egészséges 10 emberbõl mind a 10-nek, tönkremérgezte a veséjét, a felére csökkentve a vizelet-kiválasztását, a 4 gramm pedig mindegyikük vérében a mérgezõ szintre (5 mmol/liter) fölé növelte a káliumot:

Surjánék, Kellermayer munkahelyén, a Pécsi Orvostudományi Egyetemen, amikor a Kálium-R tablettával a kb. 4 gramm káliumot 8 óra alatt bejuttatták, ezzel 6-ból 5, elõtte egészséges személynek sikeresen okoztak kálium túladagolásos mérgezést, gyomorfájást, egyiküknek gyomorvérzést gyomornyálkahártya eróziót is:

ELFELEJTETTÉK A MELLÉKHATÁSOK 10%-OS GYAKORISÁGÁT RÁÍRNI A KÁLIUM-R TABLETTÁHOZ ADOTT TÁJÉKOZTATÓRA?!

A konyhasó helyett kálisót bejuttató Vivegát áruló Béres Rt-t alapító Béres József korábban azzal dicsekedett, hogy egér-kísérletei során, az ételekkel túladagolt káliummal emlõrákot sikerült elõidéznie:

8.

Nem hamis tudományos hatás-kalibrálások:

9.

A magyar lakosság pusztítói által alkalmazott egyik hamis termékfelirat:

10.

AZ ÉLETBEN MARADÁSHOZ KONKRÉT MEGOLDÁSOK SZÜKSÉGESEK

Mindenkinek a megbízhatóbb, olcsóbb otthoni vízátpárlásra kellene áttérnie:

11.

A ZSIDÓ RENDSZER BÛNE

Újabban, „BONSALT kóser sót”, halálosan mérgezõ tiszta kálisót árusítanak interneten, miután a magyarok is elkezdték vásárolni a kóser boltokból a biztosan tiszta NaCl kósersót!

12.

A zsidó rendszer bûneit elítélõket a (ál)magyarok hálája is üldözi:

13.

SIDÓ

Valószínûleg jogász õseim foglalkozását idézi a nemesi „Sydo” családnév. A sydo (szüdó) nem magyar szó, bírót jelent. Oroszul: „szudjá” = bíróság. Lehetséges, hogy esetleg Rozgics Máriáék a titkos cionista ügynökök? Rágalmai ellenében okiratokkal igazolom a származásomat, elvárva, hogy õ és Kovács József is igazolják, hogy nem zsidók, nem cionista ügynökök!

14.

15.

ELHÁRÍTÁSRA VÁRÓ, ELTITKOLT CSÕD FÕOKOK

16.

A ZSIDÓ RENDSZER BÛNEIÉRT FELELÕS HIVATALNOKOKAT FELJELENTÉSEK

17.

EGY IGAZ MAGYAR, AKIRE KIRE EMLÉKEZNI KELL

Tisztelettel és szeretettel emlékezve Szász Lóránt barátomra, aki segített mérésekbõl lelepleznem a tisztátalan ivóvízzel és a mérgezõ kálisóval kevert konyhasóval fajirtást, a nemzetközi zsidó rendszer emberiség ellenes mózesi-talmudi bûntettét, az Õ„végsõ verse”:

ARTHUR KOESTLER 1940-BEN MEGJELENT KÖNYVE SZERINT A KÁLISÓVAL MÛTRÁGYÁZÁS VILÁGHÁBORÚT IDÉZHET ELÕ!

Dr. Gaudi Tamás országgyûlési képviselõtól (JOBBIK) publiklálás segítést kérés


Folytatás-1.

Vissza a lap kezdetére