AGROANALYSIS SCIENTIFIC SOCIETY (pjt)

Budapest, Lajos u. 115. Hungary 1036 Telefon/fax: 36-1/250-6064, 36-27-380-665

Vissza a nyitó oldalra / Vissza a fõtéma jegyzékre / Vissza az elõzõ oldalra

Fõtéma: Táplálék- és ivóvíz mérgezések elleni küzdelmek, felfedezések

Téma: VEOP (Vérelektrolit Optimum Szerinti Táplálkozási Program)

____________________________________________________________________________________________________________________________

I.

Elõszó:

KIK AZOK, AKIK ÉTELFEGYVEREKKEL TUDATOSAN RÖVIDÍTIK MÁSOK ÉLETÉT?

FOKOZZÁK AZ ÉLELMISZEREK KÁLIUMTARTALMÁT ÉS CSÖKKENTIK A KONYHASÓ-TARTALMÁT? S KIK AZOK, AKIK A TISZTA KONYHASÓ (NaCl) HELYETT ETETNEK A VÉRMÉRGEZÕ KÁLISÓVAL? KIK ÉS MIÉRT ITATNAK TÖBB MILLIÓ EMBER GYÓGYSZER- MARADVÁNYOS ÜRÜLÉKÉVELÉS HÁZTARTÁSI VEGYSZERÉVEL, AZ AZOKKAL SZENNYEZETT, CSAK KAVICSON ÁTSZÛRT, MAJD KLÓROZOTT FOLYAMI VIZZEL, ARRA HIVATKOZÁSSAL, HOGY AZ „ÉRTÉKES ÁSVÁNYI ANYAGOKAT PÓTOL”, S ELTITKOLVA, HOGY A KAVICSON ÁTSZÛRÉS ÉS A KLÓROZÁS SEM PUSZTÍTJA EL AZ ÜRÜLÉKBÕL A SZENNYCSATORNÁKON ÁT A VEZETÉKES IVÓVÍZBE ÁTJUTÓ FERTÕZÕ VÍRUSOKAT? KIK AZOK, AKIK TILTJÁK A TELJESEN TISZTA, (ÁTPÁROLT) VÍZ IVÁSÁT AZZAL AZ ÜRÜGGYEL, HOGY A BELÕLE HIÁNYZÓ SÓK MIATT ÉLETVESZÉLYES „VÍZMÉRGEZÉST OKOZ”?

II.

Válasz a kérdésre?

1.

Mindezeket a magukat "kiválasztottnak" képzelõ elmebeteg népirtó bûnözõk a „mûtrágyaként” és „ételízesítõként” is használt mérgezõ kálisóval okozzák, amivel az élelmiszerek nátriumhiányát és káliumdúsulását okozzák, s ehhez hozzáadódik, hogy a mezõgazdaságban nagyszámú veszedelmes mérget használnak, amelyek bejutnak vízmûvek által szolgáltatott ivóvízekbe. Elhitették a mûtrágyákról, s egyéb, pl. rágcsálóirtó, stb. mérgekrõl is, hogy azok "hasznos ásványi anyagok” az ivóvízben.

2.

Ezek hazai elkezdése, 1960-óta nõtt az elõzõ évekbelinek a sokszorosára azoknak a magyaroknak az aránya, akik már nemzõképtelenek, allergiásak, rák-, szív-, ideg-, vese- stb. betegek, s azóta lecsökkent kb. 1 millió fõvel a bennszülött magyar lakosok létszáma. Hatás ellenõrzõ (kalibráló) mérések alapján kiderült, hogy ezt a nép kipusztulást elsõsorban a vérelektrolit víz- és sóarányai tudatos elrontásával okozzák. Ezzel a módszerrrel rontják el tudatosan a szervezet tûrõképességét, a stressz elleni védekezõ képességet. Össze vissza hazudnak a tananyagok és a reklámok. Az igaz és a hamis információknak tervszerûen olyan az aránya, hogy annyi bennszülött magyar legyen beteg, rövid életû, meddõ, amennyinek a népirtással meg akarják szerezni a pénzét, a vitaminok és gyógyszerek megvásároltatásával, ill. a nyugdíjbefizetéseit és/vagy az ingatlanait. Ennek a módszernek az a csalás a lényege, hogy az ételekkel és italokkal nem a véren belüli arányban pótoltatják a nátriumot és a káliumot, ahogy optimális lenne, lásd infúziós Ringer fiziológiás sóoldat összetétele alapján, hanem ellenkezõ aránnyal, vagyis a "sejteken belüli arányban", mint pl. az alábbi "SEJTSÓ" esetén is:

3.

4.

Ez ellen a népirtás ellen személyesen kell és lehet védekezni. Kiderítettük, hogy hazánkban a kormányok a Magyar Tudományos Akadémia vezetõsége útmutatása alapján szervezték meg, hogy a mérgezõ kálisóval pótolják a nitrát mûtrágyát és az étkezési konyhasót, vagyis az "ételfegyverrel népirtás”. Ez egy tudományos csalásokon alapuló népirtási bûncselekmény (apartheid), amelyet a bíróságok azzal az ürüggyel engednek bûntetlenül folytatni, hogy az alkotmány (1949. évi XX. törvény) szer int a tudományos vitáknak az eldöntésére kizárólag a tudományos fórumok illetékesek. Ezen az alapon bíróság által nem elítélhetõ "bûnözõ hatalmi ággá" nõtte ki magát a hazai tudományos kutatóhálózat.

5.

Tehát hazánkban az Alkotmány (70. §.) alapján fosztogatják és irtják a magyar lakosságot büntetlenül a tudományos csalások segítségével. Valójában ez az "ételfegyverrel folygtatott biológiai háború", apartheid, népirtás, a rendelkezésünkre álló bizonyítékok szerint a Bibilián (Mózes II. 23. 20-33., V. 7., 2, 22.) alapul, s korunkban az Amerikai Egyesült Államok Tudományos Akadémiája és a WHO szervezte meg, úgy, hogy közzétettek hamis állásfoglalásokat a tudományos hivatalos kiadványaik útján, s azóta is azokra alapozva szervezik, folytatják, fedezik számos országban, pl. hazánkban is a "nemzetek kipusztítását ", s mindezt egyrészt a Világbank és Brüsszel, másrészt az ezúton gyilkolt adófizetõk pénzébõl folytatják.

Budapest, 2004. 05.07.

Tejfalussy András
méréstani kutató mérnök feltaláló

_____________________________________________________________________________________________________________________________

III.

V.E.O.P.

/1.

A VÉRELEKTROLIT VÉDELMI PROGRAM KELLÉKEI:

 

1. NAPFÉNY

2. TISZTA DESZTILLÁLT IVÓVÍZ /otthoni is készíthetõ/

3. Húsevést teljesen mellõzõ táplálkozás természetes „bio-élelemmel"

4. NaCl /méréssel megbízhatóan ellenõrzött, pl. patikai) tiszta konyhasóval étel sózás

5. Az élelmek VÍZ : Na : K : Cl súly % adatai ismerése /megbízható táblázatokból/

6. Fiziológiás mértékben (99 : 0,4 : 0,02 : 0,6) való VÍZ : Na : K : Cl-pótlás

7. Aktívan tevékenykedés egészséges természetes környezetben

8. Egészséges harmóniára törekvés az ökoszisztémával

9. Kellõ elhatárolódás a károsítóktól

10. Megfelelõ ellenõrzõ mérés

Az életben maradáshoz, gyógyuláshoz valószínûleg ezek a legfontosabbak, s minden más egyéb sokkal kevésbé fontos!

 

Az „ételfegyverek” elleni védekezéshez a Ptk. 484-487. alapján, az állam költségére kialakítottuk az alábbi „CSALÁDI ANTIRANDOM EGÉSZSÉG MENTÉSI PROGRAM"-ot.

/2.

AZ ANTIRANDOM CSALÁDI EGÉSZSÉG MENTÉSI PROGRAM RÉSZLETEI:

1/. Legjobb a természetes körülmények között termett növényi élelmet fogyasztanod , mesterséges adalékoktól mentesen, s megfelelõ Na:K tartalommal, a fiziológiás Víz:NaCl:KCl (99:0,9:0,03) optimum szerint.

2/. Csakis teljesen megtisztult (lepárlással megtisztított) ivóvizet igyál, csak ezt használd ételkészítéshez (vagy kozmetikai célra).

3/. Étellel ‚s itallal is törekedj a "vérelektrolit" ( Víz:Na:K:Cl ) optimum kialakítására, fenntartására, helyreálllítására. 70 kg súlyú, átlagos, egészséges felnõttnél az optimum (másoknál kb.súlyarányos):

a./ Fogyassz min. 2 liter teljesen tiszta vizet! (Egy napi átlag.)

b./ Vízarányos, napi 4-10gramm nátriumpótlásod szükséges, izzadás stb. miatti víz- és sóveszteségedtõl függ. (9-25 gramm NaCl-ben van ennyi). NE FÉLJ A TÚLSÓZÁSTÓL, A TÚLSÓZOTT ÉTEL EHETETLEN!

c./ Étkezésenként legfeljebb 0,6 gramm, s legalább napi 0,8 gramm, de legfeljebb napi 2 gramm káliumot pótolj,TÖBB MÉRGEZÕ LEHET!

d./ A vegetáriánus étrendûek ízesítsenek konyhasóval is! Ugyanis a szárazföldi növényekben alig van nátrium, de túl sok a kálium.

e./ Ne fogyaszd a kálisó tartalmú, "sópótló" ételízesítõ mérgeket!

f./ Tudd meg mindegyik ételed és italod igazi kálium-tartalmát!

g./ Törekedj a tiszta levegõn mozgásra is (fizikai munka, sport) !

h./ Változatos étrendeddel biztosíthatod a kálcium-, magnézium- és vitamin ellátásodat, a jódpótlás is fontos. S napozzál eleget, hogy szervezeted elõállítsa a D-vitamint a csontképzõdéshez.

i./ Használd a házi számítógépet az egészséged védelméhez is! Pl.: „életmód-naplózás” és „összefüggés” analízis, stb. egészítsék ki a fentieket. Tudunk adni ehhez alkalmas antirandom programokat.

4./ Az ellenõrzõ mérések /portaszintû/ házilagos végzése szükséges:

a./ Élelemiszernövényeid talajhoz illesztéséhez "antirandom mérés" kell, ehhez kidolgoztuk a "családi-porta szintû" programokat .

b./ Rendezkedjél be a víztisztaság, az étkezési célú sók kálium-sótól mentességének az otthoni ellenõrzõ mérésére! És arra is, hogy be tudjad mérni bármely ételed, italod valódi kálium-tartalmát.

c./ Rendezkedjél be a testi egészségi állapotod jellemzõinek (pl. vérnyomás, EKG, izomerõ, terheléstûrés, stb.) önálló mérésére is! Ezt egyénileg vagy klubok keretében is megvalósíthatod.

5./Ne higgy a nátriumszegény-‚s káliumdús diétát ajánló, a nem lágy vizet itató, álméréseket végzõ "életmód-reformer" szélhámosoknak!

Menekülj attól, aki "sómentes diétát és kemény víz ivást" ajánl, aki hallgat a vérelektrolit optimumról‚ s a tiszta (desztillált) ivóvíz egészségvédõ, gyógyító hatásairól, a kálium-mérgezésrõl‚ s annak elhárítási módjairól! Az ilyen orvos, természetgyógyász, s "tudós" esetleg nem is ért ahhoz amit ajánl, vagy tudatos csaló, aki hamis "bemérések" alapján "orvosol" bebeszélt betegségeket.

6./Személyesen vegyél részt a tiszta étel és tiszta víz elõállításban! (A vásárolt étel-ital egy-egy mintáját kb. 130.000.-Ft-ért lehetne bemérni, s még csak nem is minden elõforduló veszélyes szennyezõre)!

7./Csökkentsd növénytermesztési költségedet szennyvízhasznosítással! Otthoni vízlepárlásoddal veszélytelenné teheted a házikerted kútja használatát olyankor is, ha házi szennyvízzel öntözöd‚s táplálod növényeidet, megfelelõ technológiák használatával. Csökkentsed a tiszta ivóvízzel és növényi élelmiszerrel önellátásod önköltségét!

AZ ANTIRANDOM HATÁSMÉRÉSEINK VEZETTEK NYOMRA: A kutatás gyorsítási méréstani nemzetközi szabadalmaim alkalmazásával az AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG keretében végzett méréseink egyértelmûen leleplezték (1979-2002), hogy az embereket is megmérgezi a mérgezõre növelt káliumtartalmú növény (zöldség, gyümölcs), a kálisó mûtrágyaként használata. Parlamenti szakértõként megszerzett klinikai mérések adatai szerint, ha a kálisót konyhasó helyett ízesítésre használják, akkor ez mérgezõen nagy kálium- tartalmúváteszi az ételt, italt, és közben nátriumhiányossá, ami fokozottabban rontja az egészséget, pl. ivartalanít is.

Azzal is fokozzák a sócserés egészség károsítást, hogy gondosan eltitkolják a tisztább ("lágyabb") ivóvíz egészségvédõ, egészségjavító hatásait, s így, a mérhetetlenül szennyes "vezetékes ivóvízzel" elszennyezik a VÉRÜNKET, vegyszeres (irtószeres, mosószeres, mûtrágyás) szennyvizeket itatnak!

Akadémikus orvosok, állami vezetõk torzíttatják a VÉRELEKTROLITUNKAT, a sejtek között elektromos kapcsolatot biztosító (Víz:Nátrium:Kálium:Klór) oldatot, ezzel is gátolva az optimum létrejöttét, helyreállítását. Tudják, hogy mi a valódi optimum, mert a fiziológiás infúziós Ringer-oldat alapján régóta közismert a Víz:Na:K:Cl pótlás optimuma. (Kb. ez a jó az étkezési, fiziológiás Víz:Na:K:Cl optimum biztosításához is.) Káliumtúletetési-mérgezés ellen desztillált víz ivás, több konyhasó, több savanyú, több cukor fogyasztásakellene, de õk ellenkezõjét mondják. Az egészség- és a nyugdíj biztosításra tõlünk beszedett pénzbõl élet rövídítési eredményû hamis propagandát folytatnak velünk szemben, állami szinteken.

Családi szinten védekezz az állami szintre jutott terrorizmus ellen! E célra fejlesztettük ki a "CSALÁDI EGÉSZSÉG MENTÉSI" ANTIRANDOM PROGRAMOT, mely háztartási szinten egyszerûen, olcsón megvalósítható. Az "antirandom" szó értelme a "random" szóéval ellentétes. (A random szó jellemzi az áttekinthetetlenséget, véletlenszerûséget.) Tehát az egészség mentési antirandom program a káros véletlenek (pl. mérgezés) elhárítására alkalmas, a családok szintjén is megvalósítható program. A sócsalást-leleplezõ méréseket, s az olcsó ivóvíz-desztillálást lásd az internet honlapunkon:AQUANET.FW.HU (www nélkül, nagybetûvel hívható).

Egészségügyi katasztrófánk fõ oka: a "sócsere" + szennyvízitatás!

A MAGYAROK EGÉSZSÉGE A KÁLISÓVAL MÛTRÁGYÁZÁS,1960 ÓTA ROMLIK FOKOZÓDÓ MÉRTÉKBEN, ill. 1980-TÓL, AMIÓTA KONYHASÓ HELYETT KÁLISÓVAL ÍZESÍTENEK. Mi is bemértük a kárait, már jó régen.

A sózási csalást a SCIENCE (Tudomány) az amerikai központi tudományos folyóirat csak nemrég ismerte be‚ s a német folyóiratok is. A Népszabadság is hírt adott róla "A 'komisz' só" c. cikkében (2002.nov.15.), hihetõ, miután az interneten számos további külföldi tudományos cikk is van a sózási csalásról.

Lásd a hivatkozott cikk alapján, s megtekinthetõ a hazai csalásokat bemutató „só-montázsunk”, a hazánkat elárasztó mérgezõ só-termékekrõl és az azokat engedélyeztetõk, engedélyezõk „rendelet fogalmazási” stb. csalásairól!

Budapest, 2003. január 03.

All Rights Reserved! /No. 010524003S./

Tejfalussy András dipl. mérnök

(Témakód: VeopKikAzok)

IV.

1.

Itt is lehet kattintani a V.E.O.P. RÉSZLETESEBB ISMERTETÉSÉRE!

2.

Az élemiszerek átlagos káliumtartalmáról és nátriumtartalmáról hazánkban hivatalosan publikált adatok

3.

.A RÁKOSOK 98%-ÁT CSAKIS A "VEOP" INFÚZIÓS VÁLTOZATÁVAL LEHETETT MEGGYÓGYÍTANI, A VÉRBE NAGY DÓZISBAN BEJUTTATOTT DESZTILLÁLT VÍZ UGYANIS KIOLDHATJA A KÁLIUMOT A HIBÁS MEMBRÁNÚ RÁKOS, GYULLADT STB. SEJTEKBÕL, S AZOK EGÉSZSÉGESSEL PÓTLÓDNAK!

4.

Miért állítjuk, hogy infúzióval lökésszerûen adagolt desztillált-víz dózisokkal és fiziológiás sópótlással gyógyítják ki 98%-os sikerrel a rákbetegségbõl a zsidókat?

5.

Tudatos orvosi csalásokon alapul Somlyai Gábor deutériumszegény Dd-víz reklámja (Patika Magazin) és a kálisóval mérgezett konyhasó?

6.

"A GERZSONOS-KEMOTERÁPIA", AMELYET A RÁKOSOKAT MEGGYÓGYÍTÓNAK HAZUDNAK A NEMZSIDÓK FELÉA KÁLIUM-TÚLADAGOLÁS ÉS A HIÁNYOS KONYHASÓ-PÓTLÁS: GYILKOLÓ HATÁSÚ!

7.

A FÕRABBI SZERINT A ZSIDÓ RÁKOSOK 98%-ÁT PSZICHOLÓGIAI MÓDSZER GYÓGYÍTOTTA MEG.

 


Vissza az oldal kezdetéhez