AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG PJT

Hungary, 1036 Budapest III., Lajos u. 115., Tel./fax: +36-1-250-6064, +36-27-380-665

www.aquanet.fw.hu, www.aquanet1.net76.net, www.aquanet-apla.atw.hu

E-mail: tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com


Rólunk / Tevékenységi kör / Referenciák / Elérhetõségünk / Kezdõoldal

Elõzményoldal


 

LEWISH DAHL CSALÁS FOLYTATÓIT FELJELENTÉS

I.

AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG
Környezetvédelmi- és Gazdaságosság Ellenorzo Központja gmk v.a.
1036 Budapest, Lajos u. 115., Websites: www.aquanet.fw.hu, www.aquanet1.net76.net, www.aquanet-apla.atw.hu
E-mail: tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com

1.

A „Lewish Dahl csalást folytatókat” feljelentés, a 13.B.24.211/1993/2. PKKB végzés szerinti egészségveszélyeztetési stb. buncselekményeket folytatás vádjával (24 oldal!)

FELJELENTEM AZ ÖSSZES EURÓPAI UNIÓS ÉS MÁS ORVOSSZAKÉRTÕT, ÜGYÉSZT, BÍRÓT, RENDÕRT, POLITIKUST, AKIK LÉTREHOZTÁK ÉS FENNTARTJÁK A „NEMZETI SÓCSÖKKENTÉSI STOP SÓ PROGRAM”-OKAT.

Amióta egy Lewis Dahl nevû tudományos kutató az NaCl konyhasóval túlsózott ételekkel magas vérnyomást okozott a patkányoknak, annyival, mintha egy ember naponta fél kg NaCl-ot konyhasót fogyasztana, az amerikai és európai unióbeli stb. tudományos akadémiák elkezdték bebeszélni az állami egészségügyi szerveknek, az orvosoknak, valamint az élelmiszergyártóknak, hogy (felnõttnél) 0,5-5 gramm/fõ mértékûre kell csökkenteni a napi konyhasó pótlást, és hogy a hiányzó sós ízt a KCl-dal, kálisóval szabad pótolniuk, és ehhez a napi káliumpótlást a tényleges 0,5 gramm/fõ biológiai szükséglet tízszeresében, 4,7 gramm/fõ dózisban írták elõ. Gyermekeknél is hasonló arányt írtak elõ.

Tudatos népirtás, mivel közismert a Ringer fiziológiás infúziós oldat összetételébõl, ami az emberi vér természetes víz, nátrium, kálium, klorid arányai szerinti, hogy az élettanilag optimális (=fiziológiás) NaCl konyhasó pótlás és a fiziológiás mértékû káliumpótlás (és a fiziológiás mértékû vízpótlás) is alapvetõ feltételei az egészséges sejtmûködésnek. További bizonyíték, közismert, hogy 1950-ben Nobel-díjat kapott három mellékvesekéreg kutató, akik patkányokon és embereken végzett mérésekkel bebizonyították, hogy az NaCl konyhasópótlást csökkentés vérbesûrítõ hatása magas vérnyomást is okoz, és emellett számos egyéb életrövidítõ betegséget, sot meddõséget és pszeudohermafroditizmust (buziságot) is, különösen akkor, ha a fiziológiásnál sokkal több káliumot is bejuttatnak az élelmiszerek.

A fiziológiás konyhasópótlást, fiziológiás káliumpótlást, és (desztillált) tiszta vizet fiziológiás mértékben pótlást egészségrontónak, s az ellenkezõjét egészségjavítónak feltüntetés a zsidó rendszer bûne. Ezzel csökkenti a nem zsidó lakosok számát olyan arányban, amilyenben az izraeliek a helyükre betelepülnek. A módszert lásd: Mózes II. 23., 20-33, V. 7., 2, 22. és Talmud, Taanith 10 a. lap és Baba kamma 93 b. lap. Egyébként az is bizonyítja, hogy kiknek a bûne, hogy amióta a magyar nem zsidók is megtudták, hogy a hazai és izraeli kóser só sincs kálisóval mérgezve, a rabbik elkezdték a magyar szervek jóváhagyásával a tiszta KCl kálisót is kóser étkezési sóként árusíttatni, a félrevezetõ, BONSALT (jósó) hamis elnevezéssel (lásd internet).

2.

OÉTI és MTA fajirtó hatású kalibrálási csalásai

3.

KÖZÉRDEKŰ ÁLLAMPOLGÁRI KEZDEMÉNYEZÉS A MAGYARORSZÁGI EGYETEMEK ÉS FŐISKOLÁK VEZETŐI FELÉ:


KÁRELHÁRÍTÁSI PROJEKT JAVASLATUNK


AZ EGÉSZSÉGI ÉS GAZDASÁGI VONATKOZÁSÚ DÖNTÉSEKHEZ ALAPUL SZOLGÁLÓ MÉRÉSEK ADATAI KALIBRÁLÁSÁNAK MEGJAVÍTÁSÁRA


Folytatás-1.

Vissza a lap kezdetére