Viták

 

105./ Melyik zsidó antiszemitább? Fajirtás a Menzareform?

104./ Közérdekű bejelentésként is: KÁLISÓVAL MÉRGEZETT, CSÖKKENTETT KONYHASÓTARTALMÚ ÉLELMISZEREKRŐL A csökkentett konyhasópótlásra és káliumtúladagolásra felbiztató „Reformkonyha” és „Menzareform” fajirtásra szolgál? 6 konkrét kérdés az engedélyezőivel kapcsolatban . . . .

1. melléklet: Röpirat

2. melléklet: Mit kell tudni a Palesztinokról?

3. melléklet: FAJIRTÁSSAL GAZDAGODÓ VILÁGTERRORISTÁK (a média „világhatalmi elitnek” nevezi őket) . . .

4. melléklet: VÁDIRAT A VIVEGA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN (az ORFK-hoz jogos védelemként (BTK) benyújtott NYILVÁNOS feljelentés, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

5. melléklet: VÁDIRAT A PREVENTA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN (az ORFK-hoz jogos védelemként (BTK) benyújtott NYILVÁNOS feljelentés, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

6. melléklet: Feljelentem az ENSZ-nél, csalás váddal, Székely Lászlót, a hazai Alapvető Jogok Biztosát, a 2016. január 6-i, KBV-AJB-9048/015 ügyszámú tényállás hamisító levele miatt. A tényállás a következő . . .

103./ Túl nagy kérés, hogy fordítsátok le az általatok jól ismert idegen nyelvekre a mellékleteket, és lépjetek fel vele a naponta több százezer magyar gyermeket mérgeztetés, ivartalanítás ellen a nemzetközi fórumokhoz általatok benyújtott feljelentésekkel?

1. melléklet: Dr. Taraczközi István orvos természetgyógyásznak sok mindenben igaza van, de…

2. melléklet: Nyilvános közérdekű bejelentés az Orvosi Kamarához, a GyógyszerészKamarához, a Természetgyógyász Szövetséghez, s ezek mindegyik tagjához

102./ Tisztelt Ismerőseim, Kedves Barátaim! Mindnyájatoknak Békés és Boldog Karácsonyt és Sikeres Új Évet Kívánok! Mellékelten küldöm a „KÖZÉRDEKŰ NYILVÁNOS PETÍCIÓ A STOP SÓ MENZAREFORM EGÉSZSÉGI KÁRAI ELHÁRÍTÁSÁRA” című, „menzapeticio” tervezetet. Karácsonyi ajándékként is. Segít a betegítő „Stop Sós Menzareform”-ot túlélésünkbent!

melléklet: KÖZÉRDEKŰ NYILVÁNOS PETÍCIÓ A STOP SÓ MENZAREFORM EGÉSZSÉGI KÁRAI ELHÁRÍTÁSÁRA 

101./ TÖRVÉNYESEN JUTTATNÁK IZRAEL BIRTOKÁBA HAZÁNKAT (tudományos titkosszolgálati fajirtó terroristákat lenullázás) ….

1. melléklet: ÉBRESZTŐ! RIADÓ! Orbán Viktor nyilvános figyelmeztetése, hogy állítsák le a magyarokat irtást: Csinálhatsz bármit, ha csak testi-lelki nyomorék utódaid lehetnek, vagy nem is lehet utódod! Mindened a migránsoké lesz! (Kivéve, ha kóser étkezésű vagy.) . . .

100./ A magyarokat a “Nemzeti Sócsökkentési Stop Só” és “Menzareform” programmal és szennyezett ivóvízzel irtó tudományos titkosszolgálati terroristák elleni feljelentés megalapozottságát bizonyítás közzététele, a magyarok jogos védelmeként benyújtott feljelentésként, a www.tejfalussy.com honlapon és a Facebookon is, lásd melléklet

99./ Szabad Föld, Tisztelt Főszerkesztő Úr! Mellékelten megküldöm a magyar gazdák sorozatos földtulajdon vesztésének a rejtett okát méréssel bizonyító közérdekű nyílt feljelentő iratot, amelyet jogos védelemként az ORFK-nak megküldtem dr. Polt Péter legfőbb ügyész ellen . . .

1. melléklet: KÖRNYEZETVÉDELMI PETÍCIÓ, ÁDER JÁNOS KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKHÖZ IS

2. melléklet: Bűnpártolás váddal feljelentem a fajirtó terrorista Balog Zoltán minisztert és szakértőit és a fenti bizonyított fajirtási bűncselekményüket mindig „nem bűncselekménynek” feltüntető, a konkrét bizonyítékokat semmibevevő, nyomozás elutasító, ill. -leállító hamis határozatokat készítő csaló ügyészekért büntetőjogilag személyesen felelős dr. Polt Péter legfőbb ügyészt is . . . ,

3. melléklet: Csurka István 1998. február 8 – án a következőket írta … … egy szomorú prófétai írás. ” A végső cél a Magyarság kipusztítása. Nem fegyverrel, nem mérges gázzal, hanem pénzügyi politikával, életlehetőségeink elvonásával, mert kell a hely a másoknak.. . .

98./ Lelkészekhez címzett, a hívők egészségvédelmét segítő szándékukra rákérdező, nyilvános levél

1. melléklet: „LELKÉSZ SZÁNDÉK FELMÉRÉS” (címzett lista-I.)

2. melléklet: EURÓPA LEIGÁZÁSA, NÉPIRTÓ KERESZTÉNY MINISZTER

3. melléklet: AZ EREDETILEG KERESZTÉNY LELKÉSZ FOGLALKOZÁSÚ BALOG ZOLTÁN MINISZTER A TALMUDI, MÓZESI TÖRVÉNYEK SZERINTI TUDATOS FAJIRTÁST FOLYTATTAT A NEMZETI STOP SÓ PROGRAM, CHIPSADÓ ÉS MENZAREFORM ELNEVEZÉSŰ MEGBETEGÍTŐ CSALÁSSAL

97./ „A TERVEZETT ÜZEMIDŐ LEJÁRTÁT KÖVETŐ ÜZEMELTETÉS ENGEDÉLYEZÉSE A PAKSI ATOMERŐMŰ MEGLÉVŐ BLOKKJAINÁL” TÁRGYKÖRŰ KÖZMEGHALLGATÁSON MIÉRT MARADTAK EL A LEGFONTOSABB KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK?

1. melléklet: OAH válasz

2. melléklet: Lakossági összefoglaló

3. melléklet: Az OAH válaszáról: Véleményem szerint üzleti érdekek alapján, a tényleges szakértők kirekesztésével engedélyezték a lejárt garanciás atomreaktorok tovább használatát, amivel az egész országot, sőt a szomszédos országokat is veszélyeztetik. . . .

4. melléklet: MEKKORA A PAKSI ATOMERŐMŰ 4 DB REAKTORÁNÁL A 30 ÉV HELYETT 50 ÉVIG ÜZEMELTETÉSNÉL ELŐRE TERVEZHETŐ, BIZONYÍTHATÓ BALESETI KOCKÁZAT . . .

96./ Magyarirtó migráltatási technika. Új közérdekű bejelentés és feljelentés. Jogos védelem (BTK) és Megbízás nélküli közérdekű kárelhárítás (PTK) keretében . . .

95./ ILLUMINÁTUS NÉPIRTÁS HELYETT, KÖZIGAZGATÁS-HARMONIZÁLÓ ANTIRANDOM MODELLPROGRAM. Mi a személyes véleményed az illuminátusok és a “migráltatásos népirtási üzlet”: valószínű összefüggéséről? Ugyanis többektől is, akik értelmiséginek tartják magukat, azt hallottam, hogy “pusztuljanak csak az ostobák, úgyis túl sokan vagyunk” . . .

94./ FELJELENTÉS MAGYAR IRTÓ MTA-S BŰNSZERVEZET ELLEN AZ ALÁBBI ÚJ BIZONYÍTÉK ALAPJÁN. Ismételten feljelentem, fajirtás váddal az MTA Talajtani és Agrokémiai Kutatóintézeti Kádár Imrét és Láng István volt akadémiai főtitkárt, és a bűntársaikat.

TISZTA SÓ TERMÉKCSOMAGOLÁS

1. melléklet: Mit művelnek a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hatóság munkatársai

2. melléklet: KLINIKAI HATÁS MÉRÉSI ADATOK HAMISÍTÁSA ALAPJÁN HÍRESZTELIK, HOGY EGÉSZSÉGES VESÉJŰ EMBEREKNÉL ÁRTALMATLAN A KÁLIUM TÚLADAGOLÁS. Konkrét klinikai hatás vizsgáló mérések szerint . . . .

3. melléklet: HATÁSMÉRÉSEKRE ALAPOZOTT SZAKVÉLEMÉNY A NÉBIH HAMIS ÁLLÍTÁSAI ELLEN

4. melléklet: FELJELENTÉS PLEHA GYÖRGY NÉBIH VEZETŐ ELLEN, AZ ORFK PANASZIRODÁHOZ IS: A NEMZETI ÉLELMISZER-BIZTONSÁGI HATÓSÁG EGYIK HAMIS HATÁROZATA ÁLLATI TAKARMÁNYSÓNAK TÜNTETTE FEL EGY NYÍRTASSI CÉG ÁLTAL „ÉTKEZÉSI SÓKÉNT” ÁRUSÍTOTT KÁLISÓT. MOST MEG . . .

5. melléklet: NÉBIH hatósági eljárás

6. melléklet: Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszternek

7. melléklet: LEHET, HOGY NÉBIHES TERRORISTÁK TÖMEGSÍRBAN PRÓBÁLJÁK EGYESÍTENI
A MAGYAROKAT?

8. melléklet: NAV levél

8/2. melléklet: Tejfalussy András által a beadványai kezelésével kapcsolatban a NAV-hoz intézett viszont-tájékoztatás

8/3. melléklet: A NAV által megküldött tájékoztatás ügyszáma: 519_11_20150731133653)

9. melléklet: ORSZÁGOSAN, VALAMENNYI TELEPÜLÉSEN TERJESZTHETŐ MAGYAR LÉTVÉDELMI FELHÍVÁS

10. melléklet: Vérbesűrűsödés- és magas vérnyomás kialakulás gátló is a víz, a konyhasó és a kálium élettanilag optimális (fiziológiás) dózissal pótlása

11. melléklet: “(SZ)ÓCSKA TRÜKK”: A “CHIPS ADÓBÓL” KORRUMPÁLJÁK A “STOP SÓ” ÉLETRÖVIDÍTŐ ÉS IVARTALANÍTÓ HATÁSA ELLENKEZŐJÉT HAZUDÓKAT

12. melléklet: Mennyi vizet igyunk, mivel kell sózni az ételt és hogyan? Hende Csaba honvédelmi miniszter tájékoztatása az ún. Nemzeti Stop Só Program biológiai fegyverként alkalmazásáról.

13. melléklet: Slomó rabbi és barátai miért röhögcsélnek jókat a magyarok ostobaságán?

13/2. melléklet: A „Slomó rabbi blog”-ban Slomó rabbi és hívei által Vona Gáborral, a Jobbik Magyarországért Mozgalom parlamenti párt elnökével és társaival szemben beindított „náciügyi vitákhoz” Tejfalussy András békebiztosító megoldás ismertető, kárelhárító közérdekű javaslata.

14. melléklet: Weixl-Várhegyi László – NÉBIH-nek

15. melléklet: MAGYARORSZÁG NEM JOGÁLLAM, HANEM A TALMUDISTÁK JOGI KUPLERÁJA?

16. melléklet: Feljelentés megelőző figyelemfelhívás (2.)

16/2. melléklet: Az Orbán Viktor kezéhez valamint az ORFK Panaszirodához általam (tegnap) benyújtott közérdekű bejelentés és feljelentés további részletekkel kiegészítése.

16/3. melléklet: NOBEL-DÍJAS MÓZESI-TALMUDI FAJIRTÁSI TECHNIKA A BIOLÓGIÁBAN

17. melléklet: BONSALT, NÉPIRTÓ KÓSER SÓ. Nyilvános feljelentés a Bonsalt nevű mérgező élelmiszert hamis feliratokkal árusítani engedő NÉBIH-esek ellen, Orbán Viktor miniszterelnök segítésére is, a Ptk. 484-487. §. szerinti nyilvános kárelhárításként.

18. melléklet: MÉRÉSEK BIZONYÍTJÁK, HOGY A KÁLISÓ A JELENLEG FOLYTATOTT III. VILÁGHÁBORÚ TITKOS FAJIRTÓ FEGYVERE

19. melléklet: Feljelentés az Interpolhoz is. Ha Orbán Viktor halogatja a feljelentésben 100 %-ig bizonyított zsidó fajirtás ellen fellépését, akkor problémás az általa hangoztatott “magyar identitása”, de a köztársasági elnöké is. Ha megengedik, hogy a magyar sportolókat kálisóval gyengítsék, mérgezzék, akkor miért építenek hatalmas stadionokat. Koncentrációs tábornak az észbekapott magyar lakosság megsemmisítés előtti bebörtönzéséhez?

19/2. melléklet: SPORTOLÓINKAT KÁLISÓ MÉRGEZI („ANTIDOPPINGSZER”)?

20. melléklet: A STOP SÓ OKOZZA, HOGY 153 MAGYAR FÉRFIBÓL CSAK 3 FELEL MEG SPERMADONORNAK Veszélyben vannak a gyermekeink (is) a sózás csökkentő „nemzeti stop só program” következtében: Megküldöm mindegyik országgyűlési képviselőnek. Hitleren túltevő fajirtó terrorista tömeggyilkos, amelyik folytatni engedi a stop só programot és a tiszta desztillált víz ivás tiltását ..

21. melléklet: Terrorelhárítási közérdekű javaslat: A MAZSIHISZ maga helyeztesse hatályon kívül a viágfőrabbival a zsidókat fajirtásra kötelező rasszista mózesi és talmudi törvényeket

21/2. melléklet: „SPAM” AZ ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐINKHEZ INTÉZETT, A ZSIDÓ
FAJIRTÁSI TERRORIZMUST LELEPLEZŐ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS?

22. melléklet: A népirtáshoz hozzájáruló félrevezető feliratú mérgező kálium tartalmú Coca-Cola gyártóit, engedélyezőit és forgalmazóit feljelentés, s a lakosság mérgező termék betiltását követelés. Emberiség elleni bűntett, hogy naponta több száz fővel fogy és ivartalanodik a magyar lakosság!

22/2. melléklet: Orbán Viktor miniszterelnök segítésére, a Coca-Cola-t reklámozó tv-s szereplése
alapján, mint nyilvános közérdekű bejelentéssel kárelhárítás a Ptk. 484-487. § szerint.

23. melléklet: TOVÁBBI BÜNTETŐ FELJELENTÉS A NÉBIH KORÁBBI LEVELE ALAPJÁN a magyarok megrontói ellen

24. melléklet: Kálisóval ivartalanítással irtják a magyarokat, hogy a helyüket eladhassák a migránsoknak! ÉBREDJETEK TÉNYLEGES ZÖLDEK, HA MÉG LÉTEZTEK VALAHOL! Nem is magyar, aki hallgat róla . . .

25. melléklet: Dr. Kellermayer Miklós és orvos társai szembehazudják az 1 vagy 2 grammnál több kálium 1 órán belül bejuttatásával kálium túladagolás vese- és vérmérgező hatását bizonyító hivatalos állami klinikai méréseket, és a tényleges káliumszükséglet tízszeresét hazudják egészségesnek

26. melléklet: FERENC PÁPÁHOZ: EMBERISÉG ELLENES BŰNÖZÉST TÁMOGATHATNAK A KERESZ(Y)TÉNY EGYHÁZAK? Csoma Zoltán református lelkész zsidó fajirtásért hálálkodó prédikációja . . .

27. melléklet: JAVASLOM, HOGY A „CSALÁDELLÁTÓK” IS CSAK AZ ÁTKRISTÁLYOSÍTÁSSAL TELJESEN MEGTISZTÍTOTT NÁTRIUM-KLORID KONYHASÓT REKLÁMOZZÁK

28. melléklet: GAZDASÁGOSSÁG, nyílt levél Glattfelder Béla gazdaságosságért felelős államtitkárhoz

28/2. melléklet: ÉBREDJETEK TÉNYLEGES ZÖLDEK, HA MÉG LÉTEZTEK VALAHOL!

29. melléklet: Orbán Viktor miniszterelnök és az Önkormányzati Államtitkár felkérése magyar sportolók veszélymentesítésében segítésre. Nemzetbiztonsági kárelhárítás, a Kormányok és Önkormányzatok helyett végzett Jogos védelem (BTK) és Megbízás nélküli kárelhárító ügyvitel (PTK) alapon. Cc: Kormány és Önkormányzatok, tőlük is kérve a terjesztését, kiplakátozását, közhírré tételét, minden magyar családhoz eljuttatását! AMIT MINDEN MAGYAR SPORTOLÓNAK, DE A SPORTOLÓ GYEREKEK SZÜLEINEK IS, HALADÉKTALANUL MEG KELL TUDNI, TUDNIA KELL . . .

30. melléklet: FÉLREVEZETŐ ÉLELMISZER FELIRATOZÁSOK, A NÉBIH szerint kizárólag a gyógyszerkönyvi tisztaságú sóból átcsomagolt étkezési konyhasó lehet idővel „minőségét vesztő” ???, A hazai televíziók egészségügyi és táplálkozással is foglalkozó népszerű műsoraiba sorra beépítik az életrövidítő és ivartalanító csalást . . .

31. melléklet: Miért árusítja a Béres Rt. a VIVEGA-t, ami rákbetegség előidézőre növelheti a magyar ételek kálium tartalmát?? Feljelentés a NÉBIH-hez, Máté Júlianna élelmiszer ellenőrhöz, a lakosságot félrevezető feliratokkal szabványsértő étkezési sóként VIVEGA-t gyártó ellen. . .

32. melléklet: FELJELENTÉS A FAJIRTÓ ÉS SOFTWARE-TOLVAJ BŰNÖZŐKET IS CSALÁSSAL FEDEZŐ ÜGYÉSZEK ELLEN

33. melléklet: Magyarirtó migráltatási technika. Új közérdekű bejelentés és feljelentés. Jogos védelem (BTK) és Megbízás nélküli közérdekű kárelhárítás (PTK) keretében . . .

34. melléklet: JOGOS VÉDELEMKÉNT, NÉPIRTÁS AKADÁLYOZÓ NYILVÁNOS PETÍCIÓ, AMIT ÚJRA ÉS ÚJRA FEL KELL RAGASZTANI, KÍVÜLRŐL CELLUX-SZAL VALAMENNYI CBA-S STB. ÉLELMISZERÜZLET KIRAKATÁRA . . .

35. melléklet: FAZEKAS SÁNDOR MINISZTERHEZ IS, MAGYAR ÖNVÉDELEM: JÓ ÉS ROSSZ SÓZÁS, TISZTA ÉS NEM TISZTA IVÓVÍZ . . .

35/2. melléklet: A NÉBIH SÓVIZSGÁLATAINÁL DR. FAZEKAS SÁNDOR MINISZTER SEGÍTÉSÉHEZ

36. melléklet: Egy cikk a CBA Magazinból, ami a magyarok utódait ivartalanító ÁNTSZ-nek bűnsegédkezik

37. melléklet: HELYESEN SÓZÁS ÉS TISZTA IVÓVÍZ, ORVOSI DESZTILLÁLTVÍZ-KÚRÁVAL A RÁK ELLEN, Új Tudományos fogyókúra Vér-elektrolit-Optimum Program alapján (GYÓGYHÍR) ÖNGYÓGYÍTÁS: Állítsd helyre a testnedveid, köztük a vérszérumod optimális víz, nátrium, kálium és klór arányait, az infúziós Ringer-oldat ezeknek megfelelő víz, nátrium, kálium, klór mennyiségi arányai szerinti, desztilláltvíz-kúrával kombinált étkezéssel, és szükség esetén erre alapozott, felnőttnél 1 hét alatt kb. 7 kg-os testsúly csökkenést biztosító speciális fogyókúrával. Lásd: www.tejfalussy.com, Email könyv 1.: HELYESEN SÓZÁS ÉS TISZTA IVÓVÍZ (2004).

37/2 melléklet: LÉTFONTOSSÁGÚ GYÓGYHÍR, AZ EGÉSZSÉGÜKET VÉDENI KÍVÁNÓ EMBEREK SZÁMÁRA

38. melléklet: RÁDIÓ- ÉS TELEVÍZIÓ SZERKESZTŐSÉGEKET FELKÉRÉS AZ „ÜZLETSZERŰ NÉPCSERE” LELEPLEZÉSÉRE

39. melléklet: NÉBIH határozat

39/2. melléklet: A „NÉBIH 02.4/2008-12/2015. sz. határozat” dóziselhanyagolásai súlyos életveszély okozó hatását konkrét hatásmérések egyértelműen bizonyítják

40. melléklet: Válasz NÉBIH-nek 1.

40/2. melléklet: Válasz NÉBIH-nek 2.

41. melléklet: Védekezzetek az ivartalanítás ellen, nemzeti önvédelmi felhívás, általános terjesztésre! Nem magyar, aki nem terjeszti!

42. melléklet: Mindenki segítsen leállítani a Stop Só-ra és szennyezett ivóvízre rábeszéléssel folytatott magyar kiirtást! Nem magyar, aki nem segít! ORFK Panasziroda részére is megküldve, mint a dr. Pleva György NÉBIH államtitkár és bűntársai elleni korábbi feljelentés kiegészítése. Kúria Legfelsőbb Bíróság, Dr. Darák Péter elnök úr kezéhez: Kérjük, hogy Ön, mint az ügy jól ismerője, a közigazgatási és a büntetőbírósággal tiltassa be a „csökkentett nátriumtartalmú” és „nátriumszegény sók” árusítását megengedő hazai élelmiszer rendeletet és valamennyi – orvos nélküli – alkalmazását is . . .

43. melléklet: dr. Trócsányi László igazságügyi miniszter köteles feljelenteni a bizonyítottan csaló ügyészeket! Kérem a dr. Csekó Tamás ügyész és a főnökei ellen általam tett feljelentés és az alábbi dokumentum “igazságügyi közérdekű bejelentésként” kivizsgálását, valamint, ha az is szükséges, a fajirtás ügyészek általi fedezése ügyben illetékes hatósághoz áttételét!

43/2 melléklet: Igazságügyi Minisztérium

43/3. melléklet: Feljelentés hivatali kötelesség

44. melléklet: Földművelődésügyi Miniszternek

45. melléklet: Terrorizmus elleni Petíció az Országgyűléshez, mint Megbízás nélküli kárelhárítás (Ptk.)

46. melléklet: “MENZAREFORM: A TÚL KEVÉS SÓ ÁRTALMAS IS LEHET!” (NYILVÁNOS FELJELENTŐIRAT AZ ORSZÁGOS RENDŐRFŐKAPITÁNYHOZ A SZÜLŐKET GYERMEKGYILKOSSÁGRA FELBIZTATÓ ORVOS BANDA ELLEN)

46/2 melléklet: Feljelentés hivatali kötelesség

47. melléklet: NYÍLT LEVÉL AZ ÁLLAMI FÖLDTULAJDON ÁRVEREZÉSÉVEL KAPCSOLATBAN . . . „Nemzeti Kormányunk” kb. 300 milliárd forint hasznot remélve tőle, az állami tulajdont képező kb. 400 ezer hektár magyar termőföldet most akarja árverésen kiárusítani, amikor az évek óta folytatott eladósításokkal teljesen pénztelenné tett magyaroknak nincs pénze a licitálásra. Továbbá ….

47/2. melléklet: BÉCSI MEMORANDUM, 2015

47/3. melléklet: BÉCSI MEMORANDUM KIEGÉSZÍTÉS, 2015

47/4. melléklet: SEGÍTSÉG KÉRÉSE AZ EU BIZOTTSÁGHOZ BEJELENTÉSHEZ: Kedves Máté Júlianna Úrhölgy! Ön kifogásolta az egészségességet államilag garantáló Magyar Szabvány követelményeit túlteljesítő, garantáltan egészséges „Á.G.I. Tiszta só” étkezési só életvédelmi feliratait A NÉBIH-nél, ezt ezért címezem Önhöz . . .

47/5. melléklet: SEGÍTS, HOGY TÉGED IS SEGÍTSENEK!

48. melléklet: T.Fazekas Sándor NÉBIH felügyeletét ellátó miniszter úr! Érdeklődöm Nálad, hogy miért engedi a NÉBIH-etek azt híresztelni a termékreklámokban, hogy előnyös a nátrium-kloriddal műtrágyázás.

49. melléklet: Feljelentés, és elfogultsági kifogás is a NÉBIH által foglalkoztatott OÉTI-s és ETT IB-s szakértők ellen.Tudatos népirtás váddal ….

50. melléklet: Rágalmazó fenyegetőket feljelentés

51. melléklet: Bejelentés az Európai Unió élelmiszer reklám feliratok ügyében illetékes Bizottságához

51/2. melléklet: Régi csomagolás.

51/3. melléklet: módosított csomagolás.

51/4. melléklet: SEGÍTS, HOGY TÉGED IS SEGÍTSENEK!

52. melléklet: Büntető és polgári per kezdeményezés.

52/2. melléklet: Nyilvános közérdekű pert indítok a Magyar Állam és Európai Unió ellen is

52/3. melléklet: Előírt határidőn belül fellebbezésként a mellékletek szerinti közérdekű feljelentést nyújtom be.

52/4. melléklet: Feljelentés, és elfogultsági kifogás is a NÉBIH által foglalkoztatott OÉTI-s és ETT IB-s szakértők ellen

53. melléklet: Nyilvános tájékoztatás a Vitézi Rend részére: Haláltábor a magyarok részére Magyarország. Az étkezési víz, nátrium és kálium pótlás elrontása miatt.. . .

54. melléklet: Tisztelt Állampolgári Jogok Biztosa! Mi történt az Önhöz benyújtott közérdekű bejelentésemmel, aminek az illetékesebb hatósághoz továbbítását, s az erről való okirati tájékoztatást kértem? A NÉBIH megengedi, hogy az üzletek tovább árusítják a káliummal mérgezett, nátriumhiányos szabványsértő étkezési sókat! Legyen újra állami minőségi garancia a szabványosság megkövetelés! Tiltsa le a népirtó stopsó programot!

55. melléklet: IZRAEL MIGRÁCIÓS POLITIKÁJA

55/2 melléklet: A MAZSIHISZES TALMUD PER JOGERŐS ÍTÉLETE KÉTSÉGESSÉ TETTE A HAZAI BÍRÁSKODÁS ALKOTMÁNYOSSÁGÁT

55/3. melléklet: A FELJELENTÉST KIEGÉSZÍTŐ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS A MINISZTERHEZ IS

55/4. melléklet: KÖTELEZŐ OLVASMÁNY! BÖJTE CSABA KIMONDJA AZ IGAZSÁGOT A BEVÁNDORLÁSRÓL!

56. melléklet: Tisztelt Média Szerkesztők és Olvasók! Közérdekű bejelentésként is, a “stop sónak” nevezett fajirtási bűnügyben büntetőjogilag felelős állami vezetők címére.

57. melléklet: LÁZÁR JÁNOS MINISZTERELNÖKSÉG VEZETŐ MINISZTERHEZ, NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ KÉRDÉS: A FIDESZ-KDNP kormányok a „Nemzeti Stop Só Programmal és Chipsadóval” az Izraelből és Ukrajnából hazánkba migráltatni tervezett több millió zsidó részére olcsó hagyatéki ingatlant biztosítás céljából csökkentik a magyarok élethosszát, ivartalanítva is, hogy ne legyenek örökölni képes magyar gyerekek? Azért is kérdezem, …..

58. melléklet: Lelkészekhez címzett, a hívők egészségvédelmét segítő szándékukra rákérdező, nyilvános levél

58/2. melléklet: „LELKÉSZ SZÁNDÉK FELMÉRÉS” (címzett lista-I.)

58/3. melléklet: EURÓPA LEIGÁZÁSA, NÉPIRTÓ KERESZTÉNY MINISZTER

58/4. melléklet: AZ EREDETILEG KERESZTÉNY LELKÉSZ FOGLALKOZÁSÚ BALOG ZOLTÁN MINISZTER A TALMUDI, MÓZESI TÖRVÉNYEK SZERINTI TUDATOS FAJIRTÁST FOLYTATTAT A NEMZETI STOP SÓ PROGRAM, CHIPSADÓ ÉS MENZAREFORM ELNEVEZÉSŰ MEGBETEGÍTŐ CSALÁSSAL

59. melléklet: FELTÉTELES FELJELENTÉS, JOGOS VÉDELEM KERETÉBEN: HA ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK MÁTÓL SZÁMÍTOTT 30 NAPON BELÜL NEM ÁLLÍTJA LE A STOP SÓ, CHIPSADÓ ÉS MENZAREFORM ELNEVEZÉSŰ CSALÁSOKAT . . .

59/2. melléklet: Túlélési stratégia

59/3. melléklet: Rákbetegségből kigyógyuláshoz

59/4. melléklet: SZÉLHÁMOSKODÁS A RÁKBETEG GYÓGYÍTÁSI ÚJ MÓDSZEREKÉNT REKLÁMOZOTT
„ÚJ ORVOSLÁS, NÉMET MEDICINA” ELNEVEZÉSŰ „LÉLEKKEZELÉSI MÓDSZER” IS ???

59/5. melléklet: Segíts, hogy téged is segítsenek!

60. melléklet: Szabad Föld, Tisztelt Főszerkesztő Úr! Mellékelten megküldöm a magyar gazdák sorozatos földtulajdon vesztésének a rejtett okát méréssel bizonyító közérdekű nyílt feljelentő iratot, amelyet jogos védelemként az ORFK-nak megküldtem dr. Polt Péter legfőbb ügyész ellen . . .

60/2. melléklet: KÖRNYEZETVÉDELMI PETÍCIÓ, ÁDER JÁNOS KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKHÖZ IS

60/3. melléklet: Bűnpártolás váddal feljelentem a fajirtó terrorista Balog Zoltán minisztert és szakértőit és a fenti bizonyított fajirtási bűncselekményüket mindig „nem bűncselekménynek” feltüntető, a konkrét bizonyítékokat semmibevevő, nyomozás elutasító, ill. -leállító hamis határozatokat készítő csaló ügyészekért büntetőjogilag személyesen felelős dr. Polt Péter legfőbb ügyészt is . . . ,

60/4. melléklet: Csurka István 1998. február 8 – án a következőket írta … … egy szomorú prófétai írás. ” A végső cél a Magyarság kipusztítása. Nem fegyverrel, nem mérges gázzal, hanem pénzügyi politikával, életlehetőségeink elvonásával, mert kell a hely a másoknak.. . .

61. melléklet: Az M1 Tv-ben Novák Katalin államtitkár által ma reggel előadottakra vonatkozó helyreigazítás kérés (2.)

62. melléklet: NYÍLT LEVÉL AZ “ORSZÁGOS ÁLLATVÉDŐRSÉG ALAPÍTVÁNY” VEZETÉSÉHEZ

63. melléklet: ÉLELMISZERTÖRVÉNYI ÉS SZABVÁNYÜGYI (TUDOMÁNYOS TITKOSSZOLGÁLATI) TERRORISTÁK ELLENI FELJELENTÉS

64. melléklet: TUDATOS MÉRGEZÉSSEL KÍNOZZÁK A MAGYARORSZÁGI LAKOSSÁGOT az emberi jog védő Amnesty International tudtával

65. melléklet: MENZAPROGRAM kárai elhárításában önkormányzatokkal együttműködés (próbálkozás). Nem az “emberi jogokat”, nem az emberi életet, nem a családot, és nem is a szabadságot akarja védeni, aki nem lép fel a MENZAREFORM címén folytatott, a “menzaprogram-onkormanyzatoknal-megbizas-nelkuli karelharitas-151215a” iratjelű mellékletben ismertetett zsidó fajirtás ellen.

66. melléklet: Kósa Lajos FIDESZ frakcióvezetőek Surján Lászlóról, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

67. melléklet: TERRORISTÁK A FAJIRTÁS SEGÍTŐ KERESZTÉNY PAPOK ÉS ORVOSOK IS!

68. melléklet: KÖZÉRDEKŰ NYILVÁNOS PETÍCIÓ A STOP SÓ MENZAREFORM EGÉSZSÉGI KÁRAI ELHÁRÍTÁSÁRA 

69. melléklet: VÁDIRAT A PREVENTA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN (az ORFK-hoz jogos védelemként (BTK) benyújtott NYILVÁNOS feljelentés, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

70. melléklet: VÁDIRAT A VIVEGA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN (az ORFK-hoz jogos védelemként (BTK) benyújtott NYILVÁNOS feljelentés, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

71. melléklet: VEGYI FEGYVER HASZNÁLAT MEGÁLLAPÍTÁSI KERESET A MAGYAR ÁLLAM ALPERESSEL SZEMBEN, AMI “ELTŰNT”.

72. melléklet: Feljelentés pontosítása, s kiegészítése a fajirtást előíró vallású zsidók elleni nemzetközi feljelentéssé.

73. melléklet: Közérdekű bejelentésként is: KÁLISÓVAL MÉRGEZETT, CSÖKKENTETT KONYHASÓTARTALMÚ ÉLELMISZEREKRŐL A csökkentett konyhasópótlásra és káliumtúladagolásra felbiztató „Reformkonyha” és „Menzareform” fajirtásra szolgál? 6 konkrét kérdés az engedélyezőivel kapcsolatban . . . .

74. melléklet: ÉBRESZTŐ! RIADÓ! Orbán Viktor nyilvános figyelmeztetése, hogy állítsák le a magyarokat irtást: Csinálhatsz bármit, ha csak testi-lelki nyomorék utódaid lehetnek, vagy nem is lehet utódod! Mindened a migránsoké lesz! (Kivéve, ha kóser étkezésű vagy.) . . .

75. melléklet: Mérgező élelmiszer árusítás elhárítási célú közérdekű javaslat a CBA vezetőihez, Noszlopy Zoltán vezérigazgató helyettes, beszerzési igazgató úr kezéhez is, aki az adott ügyben próbált segíteni, szerződést írt alá a „Tiszta só” CBA terméklistára felvételéről, de az árusítást lehetetlen elérni a CBA üzleteknél, amelyek nem szabványos sókat magasabb áron árusítanak, azt a hamis látszatot keltve, mintha sokkal egészségesebbek lennének, mint a tiszta konyhasó! Tárgy: élelmiszer biztonságot nagymértékben veszélyeztető nem szabványos étkezési sókat árusítás . . .

76. melléklet: JÓ, HA A „MENZAPROGRAMRÓL” MINDENKI TUDJA, HOGY ALJAS NÉPIRTÁS! Azért, mert a gyerekek ételeiben az optimálishoz képest tízszeresre növelték a káliumot és ötödére csökkentették a konyhasót! Ezek népirtó hatása a mellékletben százszázalékosan bizonyítva van!!! Nyílt levél Dr. Darák Péter legfelsőbb bíróság kúria elnökhöz a „vörösiszapos” tömeggyilkosság és a „menzareformként” jelenleg is országosan folytatott tömeggyilkosság intézéseikkel kapcsolatban. Kiegészítő feljelentés a Natúr Hirek Magazin magyar irtó hatású közleményéért felelős személyek ellen . . .

77. melléklet: NÉBIH Kétszeri adóztatást akar?

78/1. melléklet: Válasz NÉBIH kétszeri adóztatási felszólítására

78/2. melléklet: KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS, A “NEMZETI SÓCSÖKKENTÉSI STOP SÓ”, “CHIPS ADÓ” ÉS „MENZAPROGRAMOS” FAJIRTÁS ELLEN, LÁZÁR JÁNOS MINISZTERELNÖKI HIVATAL VEZETŐ MINISZTER CÍMÉRE

78/3. melléklet: KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS, A “NEMZETI SÓCSÖKKENTÉSI STOP SÓ”, “CHIPS ADÓ” ÉS „MENZAPROGRAMOS” FAJIRTÁS ELLEN, LÁZÁR JÁNOS MINISZTERELNÖKI HIVATAL VEZETŐ MINISZTER CÍMÉRE

78/4. melléklet: Menzareformereink ivartalanítják a Magyarokat

78/5. melléklet: Nyílt levél Dr. Darák Péter legfelsőbb bíróság kúria elnökhöz a „vörösiszapos” tömeggyilkosság és a „menzareformként” jelenleg is országosan folytatott tömeggyilkosság intézéseikkel kapcsolatban.

93./ VAKEGÉR-ÜGYI VITA

92./ Mindenkinek ajánlott, alapvetően fontos, közérthető felvilágosító tudományos szakértői tanulmány: Dr. Héjjas István: ENERGIAFÜGGŐSÉG és KLÍMAVÉDELEM

1. melléklet: KAMU A SZÉNDIOXID KVÓTA? Dr. Héjjas István: ENERGIAFÜGGŐSÉG és KLÍMAVÉDELEM

2. melléklet: NYÍLT LEVÉL GLATZ FERENC EGYETEMI TANÁRNAK!

91./ Törvény hatályon kívül helyezési közérdekű javaslat és feljelentés. UKRÁN ÁSVÁNYVÍZZEL TUDATMÓDOSÍTÁS

90./ HOZZÁSZÓLÁST KÜLDÉS AZ IVÓVÍZ ÉS SÓZÁS ÜGYÉBEN A „MAI IGE” HONLAPNAK. . . Ismételten felszólítom az ORFK Panaszirodáját: tiltsák le a konyhasó pótlás nagyságrendi csökkentésre és a kálium bevitel nagyságrendi fokozásra felbiztató aljas Stop só programot. Tiltsák be a tiszta desztillált ivóvíz mérgezőnek bebeszélését is. Zárják börtönbe a mózesi-talmudi fajirtást végrehajtó ÁNTSZ-es bűnözőket. . .

1. melléklet: Felgyorsult a népesség fogyása

2. melléklet: ELTŰRI-E A KERESZTÉNY MÉDIA UCB HUNGARY ALAPÍTVÁNY IS, HOGY A HAZAI JEHOVA TANÚI-S BIBLIA FORDÍTÁS LECSERÉLTE A SÓZOTT SZÓT „SÓSKÁSRA”, S EZ LENULLÁZZA A TÁPLÁLÉK SÓZÁS FONTOSSÁGÁT KIHANGSÚLYOZÓ ÉZSAIÁS 30.24 HÉBER SZÖVEGÉBEN SZEREPLŐ EGÉSZSÉGVÉDŐ PRÓFÉTAI JÓTANÁCSOT?

89./ NYÍLT LEVÉL A GREENPEACE-hez. Szükséges lenne, hogy a GREENPEACE az állatokat közvetlenül pusztító hatásokon kívül az embereket közvetlenül pusztító technológiákkal is foglalkozzék. Például . . .

88./ Feljelentés a Duna Tv élő adásában is népirtást folytató dr. Kleva György és a bűntársai, főnökei ellen.

1. melléklet: Wass Albert elgondolkoztató üzenete

2. melléklet: A „webbeteg”-et a magyarokat irtásban bűnsegédkező gyógyszerész és/vagy orvos szerkeszti? Mellékelt írásukban azzal gyilkolják a magyarokat, hogy felbiztatnak arra, hogy napi legalább 4,7 gramm kálium bármilyen gyorsan elfogyasztása szükséges. Tudatosan gyilkolnak …

3. melléklet: Somlyai László gátlástalanul szélhámoskodik a „deutériumszegény vize” állítólagos gyógyhatásával: Az, hogy az egymillió vízmolekulából “körülbelül 150 deutérium molekula” (pontosan?) 125-re csökkenésére fogja rá Somlyai László a rákbetegek gyógyulását, 100%-osan bizonyítja, hogy aljas szélhámos, aki visszaél a rákbetegek hiszékenységével . . .

4. melléklet: Dr. Marosi Pál ny.gyermekgyógyász főorvos DUNA Televízióhoz intézett helyreigazítása sózási ügyben

5. melléklet: Nyilvános feljelentés a NÉBIH vezetősége ellen az Ombudsman(ok)hoz (http://www.origo.hu/tafelspicc/hirek/20150507-orszagos-ellenorzes-nincs-baj-a-soval.html) Aljas gazemberség azt hazudni, hogy Magyarországon “nincs baj a sóval”: a hamis Nemzeti Stop Só programmal és az ún. Chips-adóval az egészségesen maradáshoz szükséges nátriumnak csak kb. 20%-át engedik pótolni, miközben a szükséges káliumnál több mint 500%-kal több káliumot írnak elő, erre beszélik rá a magyarokat …

6. melléklet: Nyílt levél, Orbán Viktor miniszterelnök úrhoz címzett országos konzultációs kérdések: Hazánkban nem csak korrupció van. A kormány(ok) a hiányos, hamis törvényeikkel megengedik és elősegítik (Stop Só Program, Chips-adó, aszálykár felfokozó konyhasóval kevert kálisó műtrágyák, szennyvízzel fertőzött, mérgezett vezetékes ivóvíz stb.) a magyarok kárára a tervszerű népirtást a (jelenleg is hatályos) talmudi-mózesi törvényekre alapozott „holokauszt-analóg” módszereikkel

7. melléklet: A káliummal sorozat gyilkoló néhány év börtönnel megúszta! Néhány gramm kálium-kloridot infúzióként beinjekciózva észrevétlenül lehet sorozat gyilkolni!

8. melléklet: Káliummal mérgezik a sót és a lakosságot Magyarországon? Büntetőfeljelentés a letagadóit rágalmazó cikkel fedező személy(ek) ellen.

9. melléklet: „Tömeggyilkos Keresztény Állam”? dr. Trócsányi László igazságügy-miniszter kezéhez is megküldve!

87./ Az Á.G.I. Tiszta Só feliratozásán szereplő méréstani állításokat alátámasztó bizonyítékok és tudományos bizonyítások.

melléklet: Tiszta Só reklám

86./ Nyilvános Közérdekű bejelentésként felkérem az Ombudsman(oka)t, hogy intézkedjen(ek) a bűnözők büntethetőségét elévültető ügyészségi és bírósági csalásokra „jogi lehetőséget” biztosító hazai és nemzetközi jogszabályok és joghézagok maradéktalan megszüntetésére! Ugyanis ténylegesen nem évülhet el a bűnelkövetők büntethetősége, ameddig nem szűnik meg az a kár, amelyet ők a sértett(ek)nek okoztak, lásd: „zsidó aranyvonat kártérítés” ! Kiegészítés: A Magyar Nemzeti Jogvédőinkhez intézett közérdekű nyilvános kérdés

1. melléklet: MEHNAM-info / Jogjavítás Ügykód: ombudsman-rasszista-zsido-torveny-betiltasa-150323 OMBUDSMAN RASSZISTA ZSIDÓ TÖRVÉNY BETILTÁSA népszavazás kezdeményezés A Talmud és Tóra előírják, hogy a zsidók a nemzsidókkal szemben rasszista diszkriminációkat alkalmazzanak. Előírják, hogy a zsidók valamennyi nemzsidót szabadon gyilkolandó baromként, valamennyi nemzsidó nőt kurvaként kezeljenek. Előírják, hogy a zsidók kíméletlenül irtsák ki, űzzék el mindazon területekről a nemzsidókat, ahova a zsidók „be kívánnak menni”.

2. melléklet: Tisztelt Székely László Ombudsman Úr! Hivatali csalásnak tűnik, hogy Ön csak az olyan alapvető emberi jogainkat sértésekre válaszolt, amelyeket az Ön által idézett jogszabályok szerint Ön nem köteles felülvizsgálni.

85./ FELJELENTÉS A BALATONFŰZFŐI JEGYZŐ ÉS A DRV. ZRT VEZETŐJE ÉS AZ ILLETÉKES MINISZTER ÉS A BŰNTÁRSAIK ELLEN, AKIK AZOKNÁL A TELKEKNÉL IS TALAJTERHELÉSI DÍJJAL BÜNTETIK A SAJÁT HÁZTARTÁSI SZENNYVIZET A SAJÁT KERTJÜK TALAJÁNAK TÁPANYAGVISSZAPÓTLÁSÁRA ÉS ALTALAJÖNTÖZÉSRE HASZNOSÍTÓKAT, AHOL MEGENGEDETT MÉRGEZŐ KÁLISÓVAL MŰTRÁGYÁZNI. TOVÁBBÁ A FENTI SZENNYVÍZKORRUPCIÓRA „TÖRVÉNYES LEHETŐSÉGET” BIZTOSÍTÓ RENDELETEK BETILTÁSÁT KÖVETELŐ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS ÉS KÁRELHÁRÍTÓ JAVASLAT AZ OMBUDSMANHOZ.

84./ A Legfőbb ügyészséghez címzett közérdekű bejelentés és feljelentés, a YouTube-ról videó eltüntetéssel zsidó fajirtást fedező WM Music Distribution cég és a YouTube cég vezető (ismeretlen személyek) ellen.

83./ Atomerőmű katasztrófa elhárítási céllal megismételt nyilvános közérdekű bejelentés valamennyi országgyűlési képviselőhöz, és feljelentés a közérdekű bejelentésre nem válaszoló képviselők ellen

82./ Közérdekű kárelhárítási ügyvitel: T. Trócsányi László igazságügyi miniszter úr! Véleményem szerint a bank- és brókercég tulajdonosok arra spekuláltak, hogy rövidesen kitör a III. világháború, emiatt összeomlik a magyar gazdaság és ezáltal a forintrendszer is. Ugyanis ez esetben sosem kérték volna számon, ha pl. svájci devizát vásároltak és azt átjátszották saját maguknak. Háború esetén nyilván sohasem kellett volna elszámolniuk a hozzájuk befizetett forintösszegekkel. A bankárok „devizahitel elszámolású forinthitel” nevezetű csalásának is ez a legvalószínűbb háttere.

81./ Milyen célokat szolgált az RTL klub televízió DR TÓTH című műsora (közérdekű helyreigazítás) Tegnap megtekintettem az RTL klub televízió „egészség tudatosság fejlesztő” DR TÓTH (2015. 03. 03-i) c. műsorát. Meghökkenve láttam, hallottam, hogy az abban megszólalt szakértők (értsd: szakártók) …

80./ A KONDENZCSÍKOK ELLENI CIKRUSZ A TÉNYLEGES NÉPIRTÁSI MÓDSZEREKRŐL FIGYELEMELTERELÉS?

79./ A MASZIHISZ elleni per mellékelt fontosabb iratai az alkotmányos jogállam teljes hiányát is dokumentálják. PATAKI ÁRPÁD BÍRÓ ÉS TÁRSAI KORÁBBI HIBÁS ÍTÉLKEZÉSE MA IS ORSZÁGOS KÖZVESZÉLYT OKOZ. Nemzetközi közérdekű be/feljelentés velük szemben is a Kúria legfelsőbb bíróság elnökéhez

78./ Orbán Viktor miniszterelnökhöz és a Kormányhoz címzett közérdekű kárelhárítási nyilvános javaslat: „Azt akarja a kormány, hogy tovább és jobban éljenek az emberek”. Ezt adták elő 2015. 02. 23-én az M1 Televízió ½ 8 -kor kezdődött Híradójában. Ha valóban ezt akarja, akkor az ÁNTSZ ne hitegesse a magyarokat azzal, hogy a teljesen tiszta desztillált víz életveszélyesen mérgező méreg. És azzal se hitegesse az ÁNTSZ a magyarokat, hogy napi 5 grammnál több a teljesen tiszta NaCl konyhasóból életrövidítő méreg. És azzal se hitegesse, hogy az élelmiszerekkel minden magyarnak legalább 4,7 gramm káliumot kell minden nap pótolnia. Tehát abba kell hagyni a bizonyított tudatos életrövidítést.

melléklet: Nyilvános feljelentés, országos terjesztésre: HARRACH PÉTER ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐNKNÉL IS FELJELENTEM A TISZTA IVÓVÍZHEZ JUTÁSUNKAT ÉS EGÉSZSÉGES SÓPÓTLÁSUNGAT GÁTLÁSUKKAL A MAGYAROKAT IRTÓKAT ÜGYÉSZI CSALÁSOKKAL A BÜNTETÉS ALÓL MENTESÍTŐ BŰNÖZŐ POLT PÉTER LEGFŐBB ÜGYÉSZT

77./ Nyilvános feljelentés, országos terjesztésre: HARRACH PÉTER ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐNKNÉL IS FELJELENTEM A TISZTA IVÓVÍZHEZ JUTÁSUNKAT ÉS EGÉSZSÉGES SÓPÓTLÁSUNGAT GÁTLÁSUKKAL A MAGYAROKAT IRTÓKAT ÜGYÉSZI CSALÁSOKKAL A BÜNTETÉS ALÓL MENTESÍTŐ BŰNÖZŐ POLT PÉTER LEGFŐBB ÜGYÉSZT

76./ ATOMERŐMŰ TERRORIZMUS ELHÁRÍTÓ LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉGI FELJELENTÉS

75./ Nyilvános közérdekű bejelentés az EU-hoz, Morvai Krisztina kezéhez: Jehova fajirtást rendelt el, hogy „a kiválasztott népe” a többi nép kárára korlátlanul gazdagodhasson?

1. melléklet: NÉPIRTÓKAT NEM FELJELENTŐ IGAZSÁGÜGYI CSALÓKAT FELJELENTÉS és törvényességi panasz a Legfelsőbb Bíróság Kúria elnöknél, a Fővárosi Törvényszék másodfokú bírósági 20.Bf.8221/2014/2. végzés ügyében.

2. melléklet: FELJELENTÉS: KI, MIÉRT, MILYEN MÓDSZERREL IRTJA A MAGYAROKAT MAGYARORSZÁGON

3. melléklet: Javaslom, hogy a CBA Központ illetékesei a mérgező kálisótól biztosan mentes „gyógyszerkönyvi tisztaságú NaCl konyhasót” is reklámozzák étkezési célra. Az olyan sót, amelyet kétszeresen, két független, akkreditált laboratóriumban ellenőriztek. A reklámban emeljék ki azt, hogy az ennyire tiszta konyhasó valamennyi nem átkristályosított, vagyis a szennyezőitől átkristályosítással nem megtisztított sónál sokkal biztonságosabb, egészségesebb, jobb.

4. melléklet: Izrael (és Ukrajna) gazdag zsidóit “beűzik” a helyünkre? Nyilvános kérdésem Dr. Morvai Krisztina Európa Parlamenti képviselőnkhöz és Segítőihez

5. melléklet: Stop Só per

74./ Ha valaki ír és/vagy beszél a háborús készülődésekről, ne hagyja ki a konyhasóval kevert kálisóval talaj- és élelmiszer mérgeztetést. Ne hagyja ki a növényvédőmérgekkel és szennyvizekkel mérgeztetett, vírusfertőztetett vezetékes vizeket. Ne hagyja ki a rákbetegek gyógyulásának a világfőrabbi(k) parancsára nemzetközileg akadályozását. Ne hagyja ki az ezekkel világszerte 1950 óta folytatott vegyi-biológiai fajirtást.

1. melléklet: A hazaárulásról

2. melléklet: Kálisóval fajirtásról figyelemelterelés

3. melléklet: KDNP szakminiszterek összeesküvése

4. melléklet: Lelepleződésük után is folytatják az elveszített konyhasó helyett kálisót pótoltatással népirtást

5. melléklet: Ismételt közérdekű bejelentés, Orbán Viktor miniszterelnökhöz, a korrupt egészségügyeseik ellen

6. melléklet: Lakossággyérítés és csőd 11 oka- Tejfalussy András

7. melléklet: A korábbi honlap AQUANET (Tudományos létvédelem, Pártfüggetlen fórum, A hatásokat nem elhinni kell, hanem mérni!) 

73./ Segítség kérés az RTL Klub-tól a mérgező kálisóval és azzal kevert konyhasóval műtrágyáztatással és ételsózatással mérgeztetés hatásai és azok mérési bizonyítékai nálunk és külföldön is közismertté tételéhez, NYÍLT LEVÉL

72./ Már rég hatályon kívül kellett volna helyezni a zsidókat fajirtásra uszító kötelező mózesi törvényeket. A Talmudban lévőket is. Be kell indítani az érvényben tartói ellen (itt pl. a MAZSIHISZ ellen) a büntetőeljárást.

melléklet: SZENT XXIII. JÁNOS PÁPA AZ ÓSZÖVETSÉGRŐL: Az Ószövetség “egy összelopkodott és átírt ókori hagyománynak és letűnt népnek megmásított történelme“. Kivonat XXIII. János pápa beszédeiből a II. Vatikáni Zsinaton “.

71./ Hogy lehet megtisztítani a Parajdi étkezési sót a kivégző méregként használni szokott kálisótól

70./ Feljelentés az egy engem nyilvánosan rágalmazó “bloger” ellen, aki a rágalmaival fedezi az általam méréstudományi szakértőként évek óta “feljelentgetett” tömeggyilkosokat.

69./ Amerika (azóta meggyilkolt) elnöke szerint: „BÁRKI, AKI KÉPES MEGOLDANI A VÍZZEL KAPCSOLATOS PROBLÉMÁKAT, KÉT NOBEL DÍJAT ÉRDEMEL: EGY TUDOMÁNYOSAT ÉS EGYET A BÉKÉÉRT.” SZENNYEZETT VÍZBŐL SZINTE INGYEN TELJESEN TISZTA VIZET KÉSZÍTŐ LÉTESÍTMÉNY TERVE. Dr. Hende Csaba honvédelmi miniszter úr kezéhez, megbízás nélküli nyilvános kárelhárítási ügyvitel keretében!

68./ CSAK HATÁSMÉRÉSEKKEL ELLENŐRZÖTT ZAVARSZŰRT INFORMÁCIÓKAT SZABAD TERJESZTENI. Tisztelt Érdeklődők! A veszélyeztető stb. hatásokat nem „elhinni” kell, hanem megbízhatóan mérni!

1. melléklet: Vérbesűrűsödés- és magas vérnyomás kialakulás gátló is a víz, a konyhasó és a kálium élettanilag optimális (fiziológiás) dózissal pótlása. Országos és nemzetközi terjesztésre ajánlott fontos létvédelmi információ! (Segíts, hogy Téged is segítsenek Mozgalom produkció)

2. melléklet: TÚL SOK A KÁLIUM – ÚJ SZEMPONTOK A MŰTRÁGYÁZÁSBAN

67./ Kérdés a CBA tulajdonosokhoz a szennyezett sók miért árusításáról és tiszta só miért nem árusításáról

1. melléklet: Pozsonyból írták a Himalája só szennyeződéseiről és a kálisó radioaktivitásáról

2. melléklet: Segíts, hogy téged is segítsenek mozgalom

66./ ÉLŐKÖZÖSSÉGEK KIÁLTVÁNY KIEGÉSZÍTÉS

65./ A Dr.Kőszeghy Attila debreceni egyetemi oktató által hangoztatott antiszemitizmus stb. rágalmak visszautasítása.

64./ Bebizonyosodott, hogy csak a víz, csak a konyhasó, csak a kálium pótlás elrontott dózis arányaival is kiirthatók a magyarok. Kiegészítő közérdekű bejelentés, mb.-nélküli kárelhárításként, Orbán Viktor miniszterelnök kezéhez.

63./ Hány %-kal növeli az atomkatasztrófa veszélyét, ha a 30 éves üzemidőre tervezett mostani 4 db paksi reaktort 50 évig fogják használni? Általa személyesen megválaszolandó, kárelhárítási célú közérdekű kérés Orbán Viktor miniszterelnökhöz

melléklet: GTS atomreaktor projekt

62./ Idegesítették a betegei, megölte őket. Orbán Viktorék miért nem nyilvánítják méregnek a tömeggyilkosságokhoz használt kálisót?

61./ Biztosan hallottad a médiákból, hogy szeptembertől tilos lesz a közétkeztetésben a sót + cukrot kitenni az asztalra! Többször hallottam, bemondták a Kossuth rádió híreiben és szépen beolvasták a miértet is!! Döbbenet, már nem tudnak mit kitalálni, vagy inkább betartatnak egy felsőbb utasítást?

60./ Feljelentettük a zsidó fajirtási közreműködőket

1. melléklet: Amit mindenkinek tudnia kell a kálium, nátrium, klór és víz veszélytelen étkezési pótlásához

2. melléklet: Segíts, hogy téges is segítsenek!

3. melléklet: Segíts, hogy téges is segítsenek! (szóróanyag)

59./ ÉHSÉGENYHÍTŐ GYÜMÖLCSFÁKAT AZ ERDŐKBE

58./ Népirtó bűnszervezetet bűnpártoló ismeretlen személy(ek) elleni kibővített feljelentés

melléklet: Kálium, Nátrium, Klór, és víz étkezési pótlási tudnivalók

57./ Nyilvános közérdekű kérdés az ORFK Panaszirodájához: Igaz lehet, hogy a hazánkat megszálló Izrael vegyi fegyverekkel népirtást szervezett ellenünk?

56./ FELSZÓLÍTÁS A RÁGALMAZÓ HUNHÍR HONLAP SZERKESZTÉSÉÉRT FELELŐS(ÖK)HÖZ! Követelem, hogy a HUNHIR eltüntetve a „Tomcat” és társai által ellenem közzétett aljas rágalmakat*, tegye ki a honlapjára az alábbi helyreigazítást, és fizesse meg a hitelrontásával nekem és társaimnak okozott kárt.

1. melléklet: Feljelentem a mérgező kálisó konyhasóba keverését tagadókat. Bizonyítékok, hogy tudatosan hazudoznak és rágalmaznak a „Tomcat: Hamisított riporttal terjesztik a rémhírt, Hunhír.info információ” c.publikáció megjelentetői.

2. melléklet: Kiegészítő feljelentés a TOMCAT és bűntársai által az internetes HUN.HÍR útján személyem elleni nyilvános rágalmazással védett világfőrabbi által irányított fajirtó szervezet ellen. A MAZSIHISZ MŰKÖDÉSÉT IS IRÁNYÍTÓ FAJIRTÓ VILÁGFŐRABBI/KA/T FELJELENTÉS AZ ORFK PANASZIRODÁJÁNÁL, VALAMINT A LEGFELSŐBB BÍRÓSÁG KÚRIA ELNÖKNÉL.

55./ A mellékelt jogszabályok* alapján kimondom, hogy a Magyarország területét (termőterületeit és egyéb ingatlanait) külföldieknek is felvásárolni engedő hazai törvényeket létrehozók és elfogadók és érvényben tartók, de az őket fedezők is tudatosan bűnöző aljas hazaárulók.

54./ A devizahitel csalással károkozók kártérítési felelőssége a hazai törvények által az ügyészeknek megengedett csalások miatt bizonyíthatatlan a polgári bíróságon.

melléklet: BANKI ADÓSOK, DEVIZA-ADÓSOK! ÚJ LEHETŐSÉG!

53./ A korábban és jelenleg érvényes jogszabályok* alapján kimondom, hogy a Magyarország területét (termőterületeit és egyéb ingatlanait külföldieknek is felvásárolni engedő hazai törvényeket létrehozók és elfogadók és érvényben tartók, de az őket fedezők is tudatosan bűnöző aljas hazaárulók.

52./ Az MTA új elnöke válaszából* kiderül: bűnpártolja-e a tudományos találmány szerzőséget lopó, a gyerekeinket hamis matematikai logika tanítással butító, talajt és népet mérgeztető akadémikusokat!

51./ Miért nem hajlandó a köztársasági elnök, a miniszterelnök, a miniszterek, az államtitkárok, a legfőbb ügyész és a Kúria elnöke vegyi fegyver használatnak, emberiség elleni bűncselekménynek tekinteni a Nobel-díjas kutatók (Kendall, Reichstein és Hench, lásd: Dr. Szabó Dezső: A mellékvesekéreg biológiája, Technika a biológiában – 8 A biológia aktuális problémái, Medicina Orvosi Könyvkiadó, Dr. Csaba György, 1976. Budapest) szerint is népirtó hatású Stop Só programot? Azért-e, mert valamennyien teljesen meghülyültek és/vagy tudatos tömeggyilkosok?

melléklet: Segíts, hogy téged is segítsenek!

50./ Zsidó népirtás folytató hazai/nemzetközi bűnszervezet ellen, Orbán Viktor magyarországi miniszterelnökhöz és valamennyi európai uniós képviselőhöz is címezve, nemzetközi internetes nyilvános terjesztésre, Dr. Polt Péter magyarországi legfőbb ügyészt vádemelésre felszólító közérdekű bejelentés és feljelentés.

1. melléklet: A vád: Zsidó vegyifegyver a konyhasópótlásra árusított biokóser kálisó

2. melléklet:94. E-mail könyv: Nemzeti Kocsma Program

49./ A vád: Zsidó vegyifegyver a konyhasópótlásra árusított biokóser kálisó

melléklet: 94. E-mail könyv: Nemzeti Kocsma Program

48./ A „Nemzeti sócsökkentési program” Na-K dózisarány változtatási csalással népirtás

1. melléklet: Népirtó Na hiány és K többlet tünetei

2. melléklet: VÁDIRAT a sózás csökkentésre agitáló Femina cikkért felelősök ellen

47./ Mi a Politikai Perturbációs Analízis (ppa)?

46./ A népirtásban közreműködő rendőrségi, ügyészségi és bírósági szakértők tudatosan semmibe veszik és vagy szembehazudják népirtási módszert és eszközeit leleplező tényeket és bizonyítékokat.

45./ Javaslom vitéz Siklósi András barátunk anyagait a hazai eltitkolt csődfőokokról valamennyi településen vitát indító idemellékelt anyagommal együtt terjeszteni, hogy világosabbak legyenek a tényleges érdekeltségek és egyéb háttér-összefüggések! Melléklet: VAN MEGOLDÁS: MINDEN TELEPÜLÉSEN, MINDEN MAGYAR TUDJA MEG ÉS VITATKOZZON IS RÓLA!

44./ NÉPIRTÁSI RIADÓ! Hazánkban bírák és ügyészek csalásaival fedezett zsidó fajirtás van folyamatban

43./ Magyar létvédő nyilvános dokumentum, a tizedesrendszer útján is országosan terjesztésre:    SZAVAZÓ-FELVILÁGOSÍTÓ KAMPÁNY DOKUMENTÁCIÓ, A HAZAÁRULÓ, NÉPIRTÓ BŰNÖZŐKET HAMIS HATÁROZATOKKAL FEDEZŐ ÜGYÉSZEKET FELJELENTÉSSEL. HAZÁNK MAI GAZDASÁGI, EGÉSZSÉGI, SZOCIÁLIS ÉS ERKÖLCSI CSŐDJÉNEK A 15 TÉNYLEGES FŐOKA, AMELYEK ELTITKOLÁSA IS HAZAÁRULÁS ÉS NÉPIRTÁS!

melléklet: Korábbi 45 titkos csődfőok

melléklet: Lévay Attila ma is aktuális jogjavítási kísérletei.

42./ Egyes humoristák is öngyilkosságra programozzák a Magyarokat

41./ NEMZŐKÉPTELENSÉG ELTITKOLT FŐOKA

40./ Ingatlanspekulációs háború? Az Izrael-körüli és ukrajnai háborúskodás is egy több mint 100 éves ingatlanspekuláció kelléke?

melléklet 1.: Alliance Israelitée elleni feljelentés

melléklet 2.: 58. e-mail könyv

39./ Gyógyszerészek ajánlják a mérgező kálisóval kevert étkezési sót

38./ E-mail könyv: A Darvas Béla ügy

37./ Hazugság a rezsicsökkentés, mivel pl. az új hulladékgazdálkodási törvény alkotói  az önkormányzat által megbízott hulladék-gyüjtő/kezelő cégek részére el nem végzett munkákat számlázást megengedéssel korlátlan lehetőséget biztosítanak a magyar ingatlantulajdonosok rezsi költségei megsokszorozására, lásd mellékletek!

melléklet 1.: Fuzfo-Szemet-Csaloit-Feljelentes-110920

melléklet 2.: bfuzfoi-forditott-adoztatas-120420a

melléklet 3.: bfuzfoi-forditott-adoztatas-120420b

melléklet 4.: bfuzfoi-forditott-adoztatas-120420c

melléklet 5.: szemetdijcsalokatfeljelentes-130426

melléklet 6.: fuzfos-szemetdij-csalokat-feljelentes-130903

36./ MÁK MÁK MÁK!

melléklet: Lányok-fiúk! Ezt jó tudni a mákról!

35./ TÖNKRETESZNEK AZ EURÓPAI UNIÓ ELTÉRŐ ADÓI ÉS MUNKABÉREI

34./ NYÍLT LEVÉL PUTYIN ELNÖK ÚRHOZ PAKSI ATOMERŐMŰ BIZTONSÁGI ÜGYBEN

melléklet 1.: Feljelentés közveszélyt okozó “paks-ügyi” szakértők ellen / közérdekű bejelentés, a LEGFŐBB ÜGYÉSZ KEZÉHEZ! Ptk. “Megbízás nélküli ügyvitel” szerinti közérdekű kárelhárítás az “állami illetékesek” helyett!

melléklet 2.: MINDENNEL FOGLALKOZHAT A HAZAI MÉDIA, CSAK A MEGLÉVŐ REAKTOROK EREDETI HASZNÁLATI IDŐTARTAMÁT MEGHOSSZABBÍTÁSA KATASZTRÓFAVESZÉLYÉVEL NEM?

melléklet 3.: Atomerőmű veszély monitor

 
.


.
.
 
.
 
.
.
.

melléklet: Tiszta Só

melléklet 2.: FELJELENTÉS KITERJESZTÉS A FELJELENTETT TÖMEGGYILKOS SZÓCSKA MIKLÓS ÁLLAMTITKÁR ELLENI BIZONYÍTÉKOKAT SEMMIBEVEVŐ BUDAPESTI RENDŐR- FŐKAPITÁNYSÁG BŰNÜGYI FŐOSZTÁLY ÉLETVÉDELMI OSZTÁLYA ILLETÉKES ALKALMAZOTTAIRA.

.
.

melléklet: Tiszta Só

.
.

melléklet: 43. E-mail könyv: Kálisóval kevert konyhasóval mérgeztetik a magyarországi termőföldeket

22./ MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG, DR. BOKOR IMRE SZAKVÉLEMÉNYE A POLITIKAI HÍRFUTÁSBAN A MAGYAR HOLOKAUSZT FELELŐSSÉG KÉRDÉSÉBEN

21./  Csatlakozó közérdekű bejelentés a parlagfű-tabletta gyógyításra ajánlása elleni “fogyasztóvédelmi hatósági támadás” megalapozottságának megkérdőjelezésére.

melléklet: Fogyasztóvédelmi Hivat eljárás indítása

20./ A FOGYASZTÓVÉDELEM “PARLAGFŰTABLETTA” ÉS “STOP SÓ” ÜGYE

19./ VEGYI FEGYVER A KÁLISÓ, A SZENNYEZETT IVÓVÍZ ÉS A “SÓZÁSCSÖKKENTÉS”, S EZEKKEL NAPONTA TÖBB SZÁZZAL CSÖKKENTIK A MAGYAROK LÉTSZÁMÁT! NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS

1. melléklet: Népirtó nátriumhiány és káliumtöbblet tünetei

2. melléklet: Tisztelt Nógrád Megyei Bíróság!

18./ Kik használják és mire, a MASZIHISZ által az 508.000, általuk még nem ismert nevű zsidó holokauszt áldozat nevében kért és kapott kártérítést a Kúria elnöke szerint? (Közérdekű bejelentés)

17./ Válasz Sajó Mária közérdekű kiáltványára: Az elmúlt 25 év kormányfelelőseinek elszámoltatása!

1. melléklet: TÖMEGGYILKOSSÁG VÁDJÁVAL a nemzetközi fórumokon is NYILVÁNOSAN FELJELENTEM “A VESÉNK GYILKOSA: A SÓ” c. hamis tudományos szakvélemény szerzőjét és a bűntársait, köztük dr. szócska miklós hazai egészségügyi államtitkárt.

2. melléklet: APEH rendeleti csalás

3. melléklet: 12. E-mail könyv: Államilag engedélyezett bankrablás

4. melléklet: Alliance Israelitee elleni feljelentés

5. melléklet: Szent Korona

16./ TÖMEGGYILKOSSÁG VÁDJÁVAL a nemzetközi fórumokon is NYILVÁNOSAN FELJELENTEM “A VESÉNK GYILKOSA: A SÓ” c. hamis tudományos szakvélemény szerzőjét és a bűntársait, köztük dr. szócska miklós hazai egészségügyi államtitkárt.

15./ Választási csalóbandát nyilvanosan feljelentés legfőbb ügyészhez, Kúriához, köztársasági elnökhöz is

14./ SZÉKELYFÖLD HITELÉT RONTJÁK A MÉRGEZŐ HATÁSÚ “TENGERI SÓKKAL” (PL. KÁLIUMSÓK, BRÓMSÓK STB.) KEVEREDETT” “PARAJDI BÁNYASÓT” ÉTKEZÉSICÉLRA ÁRUSÍTÓ “PARAJDI SÓPINCÉSEK“?!

13./ Tüntetés a holokausztipar ellen.

 1. melléklet: 88. E-mail könyv: Tömeggyilkos zsidó orvosok elleni méréstani bizonyítékok
                    dr. Áder János köztársasági elnök tájékoztatására

2. melléklet: 91. E-mail könyv: Dr. Fazekas Sándor miniszter segítése – a mérési csalásokra és hamis rendeletekre alapozott mezőgazdasági és élelmiszeripari szaktanácsadások megszüntetésében

3. melléklet: 92. E-mail könyv: Bűnügyi peturbációs analízis

4. melléklet: Feljelentés – Hivatali kötelesség

5. melléklet: Dr. Hende Csaba honvédelmi miniszternek

12./ Áder János köztársasági elnök nyilvános közérdekű bejelentésként kapja

melléklet: 92. E-mail könyv: Bűnügyi peturbációs analízis

11./ GYÓGYULÁSAKADÁLYOZÓ TITOK Nyílt levél Tóth Gábor élelmiszeripari mérnökhöz

1. melléklet: Feljelentés – Hivatali kötelesség

2. melléklet: 91. E-mail könyv

3. melléklet: 92. E-mail könyv

10./ Kőműves Géza: “Erős szabályok”

melléklet: KÖNYÖKVÉDŐS FEHÉRGALLÉROS KORRUPT HÜLYÉK TERRORIZÁLJÁK A MEZŐGAZDASÁGOT, EGÉSZSÉGÜGYET, KÖRNYEZETVÉDELMET, VÍZÜGYET, VÍZGAZDÁLKODÁST?

9./ Zsidóbűnözést fedező bíró(ság)i csalási technika

melléklet: Kiegészítés a Fővárosi Ítélőszékhez, a peres ügyet a Budai Központi Kerületi Bírósághoz áttevő Fővárosi Törvényszéki 35.P.24.097/2013/2. végzés ellen benyújtott feljelentéses/fellebbezésemhez

8./ ZSIDÓ FAJIRTÁST MEGENGEDŐ BŰNÖZŐKET FELJELENTÉ​S: MIÉRT NEM KÖTELEZIK KÁRTÉRÍTÉS FIZETÉSÉRE AZ ORVOSI DISZKRIMIN​ÁCIÓVAL NÉPIRTÓ ZSIDÓ BŰNSZERVEZ​ETET NÁLUNK? AZÉRT MERT ŐK VANNAK HATALMON?

7./ Fantasztikus

1 melléklet: Kiderítettem a rákbetegséget hatékonyabban elhárító desztilláltvíz-kúrát

2. melléklet: Antiterrorista memorandum

3. melléklet: Csőd főtitkok

4. melléklet: Rezsicsökkentési javaslataink

6./ Tárgy: Segítség kérés Vona Gábortól és párttársaitól a hazai „MTA” terrorizmus elhárításához.

5./ Nyilvános kérdésem a hazai országgyűléshez, kormányhoz, pártokhoz és zöldekhez

4./MIÉRT ÖSZTÖNÖZNEK “ÖNKÉNTES SZÍVMÉRGEZÉSRE” A PAPANGIN REKLÁMOK IS?

melléklet 1.: Panangin – Richter Gedeon reklám

melléklet 2.: Parlagfű ügyi szakvélemény

melléklet 3.: Mózes software

3./ Donnan-gyensúlyos-kálium-határértékezésiéletveszélyes orvosi tanácsadási csalásra figyelmeztetés

2./ HAZAÁRULÓKAT ÉS BŰNSEGÉDEIKET AZONOSÍTÓ KÉRDÉS

1./ Étkezési só -és ivóvíz megbízhatóság

Comments are closed.