Vissza a nyitó oldalra Vissza a nyitó oldalra / Vissza a fõtéma jegyzékre / Vissza az elõzõ oldalra

Fõtéma: A "Jagodás, Scharczmanos, Gerzson-terápiás" gyilkos orvosok és gyilkos természetgyógyászok, a Mózes II. 23. 20-33. szerinti fajirtási program megvalósítói?


A talajból kiserkenõ fûféléknek a nagyobb káliumtartalma tetániát, "búzamérgezést"okoz a teheneknél és ideg beteggé teszi a lovakat (hyperkalaemia):

A vezetõ orvosok, gyógyszerészek, természetgyógyászok tudatosan elhallgatják a kálium túlsúlynak és a konyhasó hiányosan pótlásának a klinikai mérések eredményei alapján, tankönyvekbõl ismert súlyosan egészségveszélyeztetõ (életveszélyes) hatásait és a fiziológiás pótlásuk ismert elõnyeit:

Felnõtt egészséges ember szívmûködését is rontó káliumtúladagolási mérgezõ hatása van a napi 3,5 grammnál nagyobb sebességgel pótolt káliumnak:

30-szor több konyhasót kell pótolni, mint kálisót (20-szor több nátriumot kell pótolni, mint káliumot), ezeknek ez a természetes (normális) aránya a tengervízben, a magzatvízben , amelyet a magzat kortyogat, a vérben és a fiziológiás infúziós gyógyoldatban is:

Az alábbi "orvostovábbképzés során felbíztatták az orvosokat a kálium túladagolására. Kórházi ápolók is a vér kálium-túlsúlyának a létrehozásával sorozatgyilkoltak.

A MAGYAR KORMÁNYOK NEMZETKÖZI TÖRVÉNYEK ÁLTAL TILTOTT VEGYI FEGYVEREKKEL IRTJÁK A MAGYAR LAKOSSÁGOT

 

Természetgyógyász Magazinnak
1023 Budapest II., Török u. 7.

Orvosi észrevétel a "búzafû levet" dóziskorlátozás nélkül hamisan reklámozó cikkre:

T. Fõszerkesztõ!

Megdöbbenve és felháborodva olvastam a Természetgyógyász Magazinban megjelent, a „Búzafû az örök fiatalság elérhetõ forrása” c. cikküket. Ha a búzafû valóban olyan jó lenne, - hogy örök fiatalság valósítható meg vele -, akkor már az ókorban, középkorban is ezt használták volna, hiszen önök szerint már régóta ismerik. Régen természetes ételeket, konyhasót fogyasztottak az emberek, s az asztmás, a rákos-, a szívinfarktusos-, a Parkinson kóros betegek száma töredéke volt a mainak. Bennünket, orvosokat szidnak, hogy miért van annyi beteg.

Az okokat kellene megszüntetni. Káliummal, KCl-lel dúsított konyhasó van forgalomban, annak ellenére, hogy miniszteri rendelet, érvényes magyar szabvány írja elõ a KCl mentes sót. Azokat az élelmiszereket reklámozzák (szója, lencse, sajtok, stb., amelyeknek magas a kálium tartalma. A konyhasót régen államilag szabályozva hozták forgalomba. Ki az a Horváth Rozi - aki az állam megkerülésével forgalmazza a 40% KCl-t tartalmazó étkezési sót?!

A „búzafû” szintén magas K tartalmú. A fiziológiás K-tartalomnál magasabb vérszint komoly egészségkárosító. Dilatátiós szív megállás, vese-, mellékvese károsodás, szemfenék károsodás (szemész kollégáktól tudom), rákkeltõ hatás, terméktelenség okozó (jelenleg a magyarországi férfiak 30%-a terméketlen - Czeizel Endre szerint.

A különbözõ löttyök: Coca-Cola, Pepsi-Cola, és egyéb „üdítõk” magas KCl tartalma és egyéb más tartalma (rovarirtó szerek, stb.) egészség károsítóak. Nem véletlenül tiltották be Indiában a Coca- és Pepsi Colát. Ezek miatt mi hiába küszködünk a betegek egészségéért, a széles körben - nagyon sok egyéb okot nem soroltam felelkövetett népirtás ellenében.

Mert minden csak a pénz, s közben milliók pusztulnak el - sokan fiatalon - rákban vagy szívinfarktusban, csontritkulásban. Különben családom megfelelõ konyhasót fogyaszt, évekkel ezelõtt nagyobb mennyiséget vásárolva. - Coca-Cola-t sem a családom, sem a közvetlen rokonságom nem fogyaszt. -A különbözõ drága gyógyfüveket és egyéb ráolvasásokat nem fogadom el. Az modern kuruzslás jó pénzért. Sajnos az egészségügyi ismeretek Magyarországon olyan alacsony szinten állnak, hogy jó táptalaja minden kuruzslásnak, babonának.

Mi orvosok jó néhányan ezen a véleményen vagyunk, csak mindenki fél, félti a családját vagy az állását. Ebben az országban nagy úr a félelem. Addig itt érdembeli elõrelépés nem lesz, amíg a háttérben lévõ maffiát fel nem számolják. - Különben tiltakozó aláírás gyüjtést tervezek, hogy lássa ország világ, mi zajlik ebben az országban.

Elsõ lépésként szeretném elérni, hogy megfelelõ étkezési só kerüljön az üzletekbe. Tiltsák be a különbözõ löttyök és tabletták (többek között a „búzafû”), a Coca- és Pepsi Cola forgalmazását úgy, mint Indiában. Különben az iszlám országokban, Kínában, s Izraelben is KCl-mentes étkezési sók vannal forgalomban. Kövessük az izraeli példát, s akkor valóban hosszabb lesz az átlagéletkor.No de akkor hosszú évekig kell folyósítani a nyugdíjakat.

Szeretném, ha ezeket az észrevételeket megjelentetnék lapjukban. Egyébként ezeket a sorokat az Interneten is meg akarom jelentetni, nyílt levélként.

Különös, hogy sokan azok közül, akik a K-kérdéssel foglalkozni mernek - mint pl. Dr. Kovács Pál, a volt miniszter - nem sokkal azután gyanús körülmények között meghalnak . ....-

Budapesten, 2003. XI. 6. Dr. Marosi Pál gyermekgyógyász fõorvos

További bûnügyi bizonyítékok

A sejtek membránjának helyes mûködéséhez alapvetõ a vér normális kálium: nátrium - aránya, és alapvetõ ennek a fokozatos eltorzulását okozó táplálkozási tanácsadás, mert megbetegít, rövidíti az életet, meddõvé tesz!

Lehet, hogy ezen az alapon jelzi elõre a Világbank azt, hogy 2050-re már csak 5 millió magyar létezhet?(!)

 

Fontos, hogy errõl mindenki tudjon.

Fontos, hogy az erre leselkedõ veszélyekrõl is tudjon mindenki.

Fontos, hogy a helyes arány fokozatos eltorzulását okozó táplálkozásra felhívjuk a figyelmet.

Fontos, hogy méréssel és tanácsadással segítsük a helyes táplálkozást.

Ellenkezõ esetben a helytelen tanácsokkal és táplálékkal megbetegítik, rövidítik az életet, meddõvé teszik az élõket.

Az általunk elõkészített országgyûlési interpellációt (1992.XII.8.-án, 8253. számú hamis válaszukkal) "leszavaztatta" három (FM/NM/KTM) miniszter. Az általam a bíróságnál (PKKB) elindíttatott (elindított) (13,B,24.211/1993/2) nyomozást "Egészségügyi Tudományos Tanács Igazságügyi Bizottsága" úgy akadályozta meg, hogy a mérgezésbizonyító mérési adatokat szembehazudta a szinte minden mondatában hamis 10-175/ETT/IB/1993. "szakvéleményükkel".


A vérrontást nagy káliumtartalmú növényi élelmiszerek, pl.: a szója és a kálisóval kevert "ételízesítõk" forgalombahozásával és ajánlásával valósítják meg. A nyugdíjaskor-elérésünk és a szaporodásunk (ily módon) való akadályozásában érdekeltek bûnözõk, akiket világbanki forrásból pénzelnek.


A kálium túladagolás vese- és vérmérgezõ, sejtdeformáló, ivartalanító hatását mérési adatok bizonyítják. Az egészségi károkat a mellékletek dokumentálják:

Túl sok a kálium", deformálja a sejtet "Pozsonyi Új Szó" 17. szám. 1988.IX.16. Szlovák akadémiai kutatók mérései alapján

A vese- és vérmérgezõ kálium hatás mérési diagramjai (OÉTI,ETT/IB és társai ellenkezõre hamisítva(!) adták elõ. "Béres001.104"

*Megjegyzés: az étkezési kálium felszívódási veszteséget, mivel elhanyagolható mértékû, elemzéseink során figyelmen kívûl hagytuk!

Minimális mennyiségû búzafû-lé, vagyis korlátozott káliumbeviteli sebesség esetén, a búzafû leve is kevésbé mérgezõ

Fertõzõ vírusos, mérgezett víz ivásra is rábeszélnek egyes orvosok, gyógyszerészek és természetgyógyászok:


Itt kattinthat a folytatásra!

Vissza a lap kezdetéhez!