AGROANALYSIS SCIENTIFIC SOCIETY (pjt)

Budapest, Lajos u. 115. Hungary 1036 Telefon/fax: 36-1/250-6064, 36-27-380-665

Vissza a nyitólapra / Vissza a fõtéma jegyzékre / Vissza az elõzõ lapra

Fõtéma: Vízlepárló-megrendelõ IME, A ZSIDÓ VÉGJÁTÉK


1.

2.

3.

4.

5.

Izraeli König software

1981-ben az MSZMP kiadó vállalata (KOSSUTH) kiadta Böcz Sándornak a "Mit kell tudni a palesztinokról" címû könyvét. A 71. oldaláról idézzük, a Magyar Fórum lapban (1998.III.26.,6.oldl) megjelent másolata alapján:


" A cionista politikusok afféle rákos daganatot látnak az arab kisebbségben , amelynek az eltávolítását fölöttébb kívánatosnak tartják . Ez a szándék botrányt keltõ módon fogalmazódott meg a hírhedt König-memorandumban , amelyet a galileai megbízott terjesztett az izraeli miniszterelnök elé 1976. tavaszán.

A memorandum fõbb pontjai : szigorítani kell az arabok rendõri, katonai ellenõrzését; olyan nemzeti pártot kell rákényszeríteni az arabokra , amely az izraeli hírszerzés irányítása alatt áll; különleges hírszerzõ rendszert kell kiépíteni a kommunista párt vezetõi ellen folytatott kémkedésre, lejáratásuk végett; szigorú intézkedéseket kell hozni a diákvezetõk megrendszabályozására, be kell zárni az egyetemeket az arab diákok elõtt, meg kell akadályozni tanulmányaik folytatását, és egyidejûleg ösztönözni õket az ország elhagyására, majd meg kell tiltani a számukra a visszatérést; el kell érni, hogy az arabok a nap huszonnégy óráját megélhetésük biztosítására fordítsák, s ne maradjon idejük arra, hogy általános helyzetükkel, oktatási igényeikkel törõdjenek; súlyos adók és bírságok kivetésével kell megfosztani az arabokat azoktól a pénzügyi, gazdasági eszközöktõl, amelyek révén életszínvonalukat és társadalmi pozíciójukat javíthatnák; ki kell rekeszteni az arabokat a társadalombiztosítási juttatásokból, úgy, hogy azokból kizárólag a zsidók részesülhessenek; folytatni kell az arab földek elkobzását új zsidó települések létesítése céljából ; meg kell akadályozni az arab népesség természetes szaporodását , és intézkedéseket kell tenni az arabok számának csökkentésére.

A miniszterelnök nem cáfolta, hogy a König-memorandum a hivatalos kormánypolitika kifejezôje."

Vízlepárló-megrendelõ Itt is lehet kattintani a fenti izraeli (a mózesi-talmudi rablógyilkossági software szerinti) zsidó népirtási módszerek magyarországi nemzsidók (és nem kóser étkezésû zsidók?) elleni, jelenlegi alkalmazási módjai konkrét mérési stb. bûnügyi bizonyítékaira.

Vízlepárló-megrendelõAz ilyenek, a szemét hazug, tolvaj, csaló, rablógyilkos mózesista-talmudista náci-disznó,
országeltulajdonító zsidó bûnözõk és ezek hazaáruló fõhivatalnok stb. bûntársai elleni fellépés nem antiszemitizmus, hanem „antiszemétizmus” és
"antizsidónácizmus".

6.

7.

Vízlepárló-megrendelõ ANTIFIZIOLÓGIÁS SÓPÓTLÁSSAL GYILKOLÓ ÉTKEZÉSI KEMOTERÁPIA CSAK NEMZSIDÓKNAK

A rabbik különbözõ módszerekkel igyekeznek elterelni a nemzsidók figyelmét a desztilláltvíz és a konyhasóval (fiziológiásan) sózás erõs, természetes egészségvédõ és gyógyító hatásáról:

Vízlepárló-megrendelõ Itt is lehet kattintani a fenti Német Medicina, ill. Újorvoslás kapcsolódó további iratanyagára!

8.

9.

Vízlepárló-megrendelõ Itt is lehet kattintani a 11 eltitkolt fõ csõdok elleni közérdekû bejelentéseinkre, petícióinkra!

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Vízlepárló-megrendelõCSALÁSON ALAPUL A FAJIRTÓ HATÁSÚ VIVEGA SZABADALMI ENGEDÉLYE?

16.

17.

Vízlepárló-megrendelõ A Magyarok Világszövetsége különbözõ állásfoglalásai a magyarokat ivartalanítások ügyeiben

Vízlepárló-megrendelõ Kezdeményezés, hogy a Strasbourgi Bíróság kizárja az ENSZ-bõl a terrorista Izraelt

Vízlepárló-megrendelõ Orvosok és bûntársaik fajirtó hatású tudatos mérési csalásai

Vízlepárló-megrendelõ A Magyar antiszemétizmus antinácizmus is

 


Itt kattinthat a folytatásra!

Vissza a lap kezdetéhez!