AGROANALYSIS SCIENTIFIC SOCIETY (pjt)

Budapest, Lajos u. 115. Hungary 1036 Telefon/fax: 36-1/250-6064, 36-27-380-665

Vissza a nyitólapra / Vissza a fõtémajegyzékre / Vissza az elõzõ lapra

Fõtéma: AZ AMERIKAI EGÉSZSÉGÜGYI HATÓSÁGOK, A MAGYARORSZÁGIVAL BÛNSZÖVETSÉGBEN, ÉVTIZEDEK ÓTA ALKALMAZZÁK A NÉPIRTÓ HATÁSÚ, FOKOZOTTAN, KÖZVESZÉLYESEN HAMIS, TÚLSÁGOSAN ALACSONY NÁTRIUM-RDA (2 GRAMM /NAP) ÉS A FOKOZOTTAN, KÖZVESZÉLYESEN TÚL MAGAS (TÖBB, MINT 3,3 GRAMM/NAP) KÁLIUM-RDA ALAPULVÉTELÉT. AZ USA-BAN ÉS HAZÁNKBAN, AZ ÚJ AMERIKAI ELNÖK, BARANCK OBAMA HATALOMHOZ JUTÁSA ÓTA IS, FOLYTATJÁK A HAMIS RDA-KRA ALAPOZÓ NÉPIRTÁST


I.

II.

1.

2.

3.

A fentiekbõl, de a fizikai munkát, sportot folytatók részére elõírt Nátrium RDA-ból is következik, hogy az összes többi nem zsidót hamis RDA-kkal megtévesztik, bevcsapják, tudván, hogy emiatt majd lerövidül az életük.

4.

A 3,5 gramm/nap kálium RDA nyilvánvalóan hamis, mert EKG-n is kimutatható szívmûködési zavart okoz:

5.

A nátrium és kálium RDA-k hamisítását hazánkban fõként három keresztény orvos, dr. Rigó János akadémikus és dr. Kellermayer Miklós egyetemi tanár, valamint dr. Surján László volt KDNP miniszter és bûntársaik szervezik:

6.

Botrány volt Amerikában is a Nátrium- és Kálium RDA-csalások miatti életrövidülésekbõl, mégis tovább csalnak:

7.

Többségében csak egyes iskolákban ill. szûk körben publikálják a helyes(ebb) Nátrium- és Kálium RDA-kat:

 

Az OÉTI FAJIRTÁST SZOLGÁLÓ MÉRÉSI CSALÁSA (a nem kóser ételekben kicserélik a nátriumot mérgezõ káliumra és ezúton fajirtást folytatnak), AZ ÉTKEZÉSI ÚTON NÉPIRTÁSI BÛNÜGYI BIZONYÍTÉKAI. Nyugdíjkifizetés megtakarítás (elrablás) a nem kóser étkezésû emberek nyugdíjas kort megérésének, ill. tovább élésének vírusfertõzött vezetékes ivóvizzel és kálisóval mérgezett nem kóser étkezési sókkal és azokkal készített nem kóser élelmiszerekkel és az egészségügyi ellátás lerontásával és megdrágításával tudatosan, nemzetközi népirtási programok alkalmazásával akadályozása útján. A népirtás ezen egyszerû és hatékony biológiai fegyverrel folytatott "természetes" módszere le van írva a Bibliában és Talmudban.

EURÓPAI UNIÓS KORRUPCIÓ IS A MEDDÕSÉG- ÉS ÉLETRÖVIDÜLÉS OKOZÁS?

SÓZÁSI RDA-CSALÁSSAL ÉVENTE KIPUSZTÍTANAK A NEM ZSIDÓK KÖZÜL EGY KB. 50.000 FÕS KISEBBSÉGET?

Hamis Na és K RDA-k ÉS LD-k a Wikipédián

KÉRDÉSEINK AZ RDA-HAMISITÁSI ÉS AZ IVÓVIZTISZTITÁSI ÜGYEKBEN A "CENZURÁZOTT EGÉSZSÉG" CIMÜ KÖNYV IRÓJÁHOZ, DR. LENKEI GÁBOR ORVOSHOZ. (2004.04.06., "LenkeiGábor2")

CSAK A ZSIDÓKAT GYÓGYÍTJÁK?

NÉPIRTÁSI FÕFELELÕS A TALMUD ZRT?

7.

ANTIFASISZTA MAGYAR LÉTVÉDÕ KÖR MOZGALOM ALAPÍTÁSA

/Hungarian Antifascist Groups for Life-Self-Saving against Mose II. 23. 20-33 biological terrorism/

ÍTÉLET A MAGYAR NÉPET MÉRGEZTETÕK ÉS A BÛNSEGÉDEIK ELLEN:

AKIK A FENTIEKRE FIGYELMEZTETÉS UTÁN, A MÉRGEZÉST KIMUTATÓ HIVATALOS MÉRÉSI ADATOK ISMERETÉBEN IS TOVÁBB FOLYTATTÁK, VAGY FOLYTATNI ENGEDIK, HOGY MÁSOKNÁL AKADÁLYOZZÁK A KONYHASÓ ÉLETTANI SZÜKSÉGLET SZERINTI PÓTLÁSÁT, VAGY MÁSOKAT A KÁLIUMOT MÉRGEZÕEN TÚLADAGOLÓ, ANTIFIZIOLÓGIÁS KÁLIUM PÓLTÁSÁRA FELBÍZTATNAK, AZOKNAK TERRORIZMUS, MÁSOK ÉLETÉT MEGRÖVÍDÍTÕ NÉPIRTÁS, TUDATOS APARTHEID MIATT A LEGSÚLYOSABB BÛNTETÉS JÁR (KÍNÁBAN NYILVÁNOSAN AGYONLÕNÉK ÕKET)!

Budapest, 2006. február 02. Tejfalussy András


Itt is lehet kattintani a folytatásra!

Vissza a lap kezdetére