AGROANALYSIS SCIENTIFIC SOCIETY (pjt)

Budapest, Lajos u. 115. Hungary 1036 Telefon/fax: 36-1/250-6064, 36-27-380-665

Vissza a nyitólapra / Vissza a fõtémajegyzékre / Vissza az elõzõ lapra

Fõtéma: CSATORNAPANAMA 080310


I.

A környezetterhelési bírsággal kifosztási miniszteri, minisztériumi csalás kiderülése

1.

VERŐCEI ÖNKORMÁNYZATNÁL FOLYTATOTT LÉTVÉDŐ MUNKÁINK (Az elõzményekrõl: Felismertük, és a Magyarországi Zöld Párttal közösen felléptünk az ellen, hogy a talajban eloszlatása helyet, a talajt nem mérgezõ, ott tápanyagként és öntözõvízként hasznosítható háztartási használt vizet az ivóvízbázisokba koncentrálják, s ezzel mérgezik az ivóvizet.)

2.

3.

Itt is lehet kattintani a vírusfertõzést terjesztõ Európai Uniós (magyarországi) túlcsatornáztatásra

II.

1.

3.

4.

III.

1.

Mezõgazdasági környezetkárosítás elhárítások

2.

Ivóvíz-készleteink tudatos elszennyeztetés szennycsatornázás ürügyén?! (A 4.P.630.894/2003. Kereset kiegészítése és pontosítása (2.))

3.

EMBERI ÜRÜLÉK HASZNOSÍTÁSI CÉLÚ KÖZÉRDEKÛ KÁRELHÁRÍTÓ MUNKÁINK A PTK. 484-487. §. ALAPJÁN, a Magyar Állam helyett. A szennycsatornákkal koncentrált lakossági és ipari szennyvíz több tízezer, közismerten egészségveszélyes komponensét egyáltalán nem isdellenõrzik méréssel az ún. "szennyvíztisztító-telepek" által hiányosan tisztított, és veszélyes vegyszerekkel is kezelt szennyvizekben, mielõtt az ivóvíz szolgáltató folyóba engedik.

4.

Harc a lakosság eladósító, vízbázis mérgező csatornáztatás ellen. (Altémakör: A hazai kormányok és tudományos fórumok évizedek óta folytatják a tudatos egészségrontást, és sok ezer milliárd forintos közmû fejlesztési pénz elpazarlását, a hazai szennycsatorna közmû hálózat fejlesztése ürügyén.)

5.

A CSATONÁZÁSI KORRUPCIÓ FOLYTATÓI ELLENI FELJELENTÉS a Legfõbb Ügyészhez.

6.

A CSATORNAPANAMA (Tejfalussy Andrással, az Agroanalízis Tudományos Társaság Környezetvédelmi- és Gazdaságosság Ellenõrzési Központja elnökével, az új környezetvédelmi törvénytervezet kapcsán - amelynél szakértõként dolgozik -, a lakosság pénztárcáját érintõ csatornázások hasznosságáról beszélgetünk. - Sokan felháborodtak, miután elõbb kifizettették velük a csatorna építését, majd felemelték a csatornahasználati díjat. )

7.

FELJELENTÉS A SZENNYCSATORNÁZTATÁSI CSALÓK, GYILKOSOK ELLEN. (A felszín alatti ivóvíz tisztaságvédelme ürügyén „szennycsatornáztatás” mindenhol csalás, ahol szabad vegyszerezni, trágyázni a kertet.)

8.

9.

10.

EURÓPAI UNIÓS KORRUPCIÓK

11.

Itt is lehet kattintani az ivóvíz javítási honlapra

12.

MTI (Elnöksége) részére, s a Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Magyar Demokrata, Magyar Fórum fõszerkesztõihez közvetlenül is, a Vízmûvek által elkövetett víz- és csatorna-közszolgáltatási-díj emelési csalás, s annak a legfõbb ügyész és önkormányzatok általi bûnpártolása ellen, Dr. Sólyom László köztársasági elnökhöz intézett nyilvános közérdekû kárelhárító bejelentés megküldése, annak közzétételét kérve.


Itt lehet kattintani a folytatásra!

Vissza a lap kezdetére