AGROANALYSIS SCIENTIFIC SOCIETY (pjt)

Budapest, Lajos u. 115. Hungary 1036 Telefon/fax: 36-1/250-6064, 36-27-380-665

Vissza a nyitó lapra / Vissza a fõtéma jegyzékre / Vissza az elõzõ lapra

Fõtémakör: WWW.AQUANET.FW.HU


1.

ANTIFASISZTA MAGYAR LÉTVÉDÕ KÖR MOZGALOM ALAPÍTÁSA

Az Antifasiszta Magyar Létvédõ Kör Mozgalmat titokban már 1983-ban megindítottam. miután az általam feltalált mérések egyértelmûen kimutatták, hogy a kálisóval mûtrágyázás fokozza az aszálykárt. Azért kellett titokban indítani a mozgalmat, mert a hivatalos álláspont épp az ellenkezõje volt, s az azzal szembeszállás esetén mindenféle üldöztetésre lehetett számítani.

A szabadalmaimban leírt „Kombinatorikus Méréstan"-om, s az annak
megfelelõ „Antirandom mérések” ugyanis a 30-as évek ún. "moszkvai perei" során kivégzett 40 tudós állásfoglalását igazolták, azokét, akik ellenezték a kálisóval mûtrágyáztatást. Erre Arthur Koestlernek a moszkvai perekrõl 1938-ban írt, 1940-ben megjelent „Sötétség délbencímû könyve hívta fel a figyelmemet.

A méréseink eredményeibõl, a tananyagok ellenkezõ tartalmából, és Koestler könyvébõl jutottam arra a logikai következtetésre, hogy új világháborút és új holokausztot okozhat (hiszen, ha nem lett volna II. világháború, valószínûleg nem lett volna a holokauszt!) a kálisóval újrakezdett, s kb. 2,5-szörös termelési önköltség növekedést okozó és megbetegítõ hatású "mûtrágyáztatás".

Budapest, 2006. 09. 01.
Tejfalussy András

(Code: AntifasisztaMLKM)

2.

3.


ITT KATTINTHAT A FOLYTATÁSRA!

Vissza a lap kezdetéhez