AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG PJT

Hungary, 1036 Budapest III., Lajos u. 115., Tel./fax: +36-1-250-6064, +36-27-380-665

E-mail: tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com


Rólunk / Tevékenységi kör / Referenciák / Elérhetõségünk / Kezdõoldal

Elõzményoldal


 

A (BÁZIS) SOFTWARE FOGALOM MÛSZAKI ÉRTELMEZÉSE

A különféle számítógépi nyelvekre lefordított vezérlõ és kiértékelõ programok már akkor is (bázis) software-ek, amikor még csak a "jelképek nyelvén" (pl. automatikus rendszerek blokksémái és folyamat ábrái és mûködési lépesei formájában) írják elõ a számítógép mûködtetést:

1.

2.

LICENCJOG

Tejfalussy András mások pályázataihoz is vagyoni értékû, létesítmény- terv- és software-használati jog apportra tud lehetõséget biztosítani!

Tejfalussy András, mint szerzõ, a vagyoni értékû létesítmény- terv- és software-használati jogával csatlakozva, mások pályázatainál apport felmutatási lehetõséget tud biztosítani mint befektetõ, a pályázókkal kötött együttmûködési szerzõdések keretében.

Ha Tejfalussy András, mint feltaláló szerzõ a software-i és létesítmény tervei használati jogát szerzõdéssel biztosítja az állami, európai uniós stb. támogatásra pályázó számára, akkor a pályázó a licenc szerzõdés idejére rendelkezésére álló ezen vagyoni értékû szellemi termék használati jogát bejelentheti, mint saját vállalkozása vagyoni hozzájárulását (apportját) ahhoz, hogy a pályázata megvalósulhasson.

A számítógép mûködtetési programokat és hatás-kalibráló és optimalizáló mérõ létesítmény terveket létrehozó feltaláló Tejfalussy András szerzõi jogai nem szûnnek meg a szabadalmi oltalmak megszûnésének idõpontjában, mivel a szabadalmai alapját képezõ bázis software-kre és létesítmény tervekre nem a csak max. 20 éves idõtartamú szabadalmi oltalom vonatkozik, hanem a szerzõ halála után is még további 70 évig fennálló, a szerzõtõl és örököseitõl elidegeníthetetlen szerzõi jogi oltalom is.

A különféle számítógépi nyelvekre lefordított vezérlõ és kiértékelõ programok már akkor bázis-software-ek, amikor még csak "jelkép nyelveken" (pl. automatikus rendszerek blokksémái és folyamat ábrái és mûködési lépesei formájában) írják elõ a számítógép mûködtetést

3.

ALL RIGHTS RESERVED!

4.

Software szerzõség eltulajdonítással kísérletezõket leleplezéseink!

 


Folytatás-1.

Vissza a lap kezdetére