Terjesztendő Híreink: 1001-

1122./ Dr. Kásler Miklós miniszter a népegészségügyi ígéretei és ezek ellenkezőjének megvalósulása

1. melléklet: VÉDEKEZÉSRE FELHÍVÁS

2. melléklet: Közzétett kárelhárító közérdekű bejelentés dr. Kásler Miklós, magyar egészségügyért felelős miniszterhez

3. melléklet: Közérdekű bejelentés Dr. Kásler Miklós egészségügyért is felelős miniszterhez a MENZAREFORM ellen

4. melléklet: Dr. Kasler Miklós miniszter Hágai bírósági ügye

1121./ Eladósító hitelezési csaló bűnszervezetet fedező bírák és bíróságok elleni feljelentés, az igazságügyi miniszternél közérdekű bejelentésként is benyújtva.

1120./ TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS, NAGY ISTVÁN AGRÁRMINISZTERHEZ (és lelkészekhez)

1119./ APARTHEID elleni önkormányzati védekezés szervezése

1118./ Ismételt feljelentés Dr. Pintér Sándor belügyminiszter kezéhez! Tárgy: NOBEL DÍJRA ÉRDEMES MAGYAR FELTALÁLÓ LÉTEZÉSI NYOMAIT ELTÜNTETŐ NÉV-, SZEMÉLYI SZÁM- ÉS LAKCÍM HAMISÍTÁST FOLYTAT A BELÜGYMINISZTÉRIUM ( BMSZTO/46-5/2019 )

1. melléklet: BMSZTO-46-5-2019

1117./ NYILVÁNOS FIGYELEM FELHÍVÁS, A MAGYAROKAT KIIRTÁSBAN SEGÍTŐ WHO-VAL, ÜGYÉSZEKKEL, RENDŐRÖKKEL, KORMÁNYOKKAL, TÖRVÉNYHOZÁSSAL, MAZSIHISZ-SZEL, ORVOSOKKAL, S A MAGYAR ORVOSI KAMARÁVAL SZEMBEN, az Alapvető Emberi Jogok Biztosa kezéhez, mint feljelentés tartalmú közérdekű bejelentés is.

1116./ JOGOS VÉDELMI FELJELENTÉS AZ „ANTISZEMÉTIZMUS MOZGALOM” NEVÉBEN az Országos Rendőrfőkapitányhoz, Legfőbb ügyészhez, a Kúria elnökéhez, az Alkotmánybíróság elnökéhez és az Állami Számvevőszék vezetőjéhez

1115./ Alkotmányos Magyarország témában észrevétel

1114./ T. ÁLLAMPOLGÁRI JOGOK BIZTOSA! ZSIDÓK HALÁLTÁBORRÁ TESZIK HAZÁNKAT a patkányméreg kálisót magyar nyelven „Star kosher BONSALT” étkezési sóként interneten reklámozással is azt a hamis látszatot keltve, hogy a konyhasó helyett kálisóval „sózás” általánosan egészségjavító, egészségvédő hatású, „A sós ízek szabadságát nyújtja”! (Nyilvános közérdekű bejelentés)

1113./ ORBÁN VIKTOR KORMÁNYA MAGYAR NEMZSIDÓKAT ELADÓSÍTÓ „CSALÁD-TÁMOGATÁSA”

1112./ NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS, ORBÁN VIKTOR SZEMÉLYES TÁJÉKOZTATÁSÁRA: (mielőtt a magyarokat „a magyar egészségügy javítására” és „a magyar nemzet védelmére” tett, ill. tervezett intézkedéseikről a lényeget illetően hiányosan tájékoztatná a problémák előidéző okairól és a megoldásokról) Oroszország elnöke, Putyin tájékoztatására is.

1111./ Üzenet a CitizenGo részére: Érdekes, hogy nem lépnek fel az ellen, hogy naponta több mint 100 magyart kiirt a sópótlás csökkentés és kálium túladagolás, s hogy a negyedik nemzedéket buzivá (pszeudohermafroditává) teszi, ill. végleg ivartalanítja.

1110./RENDCSINÁLÁS KEZDEMÉNYEZŐ MÉRÉSTUDOMÁNYI SZAKÉRTŐ NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSE, SZEMÉLYESEN DR. PALKOVICS LÁSZLÓ INNOVÁCIÓS MINISZTER KEZÉHEZ, AZ ORSZÁGOS VÍZGAZDÁLKODÁSI- ÉS EGÉSZSÉGÜGYI INNOVÁCIÓS CSALÁSOK ELLEN

1109./ Dr. Nemcsók Dénes Sádor, az Európai Uniós Fejlesztések végrehajtásáért felelős (EMMI) helyettes államtitkárhoz intézett közérdekű bejelentés: AZ ORBÁN KORMÁNY TUDATOS EGÉSZSÉGÜGYI INNOVÁCIÓS CSALÁSA A KÁLIUMTÚLADAGOLÓ KONYHASÓHIÁNYOS ÉTKEZÉSRE FELBIZTATÓ, KÉNYSZERÍTŐ STOP SÓ MENZAREFORM, CHIPS ADÓ?

1. melléklet: Rendőrségi feljelentés a népmérgező és -eladósító maffiákat fedező, s engem rágalmazó ügyészek ellen.

1108./ Sportos Példakép: Tejfalussy Béla és a Jégkert SE az M1 Életkor című magazinjában

1107./ A szójafiú, avagy a nőies fehér férfiak

1. melléklet: A magyarokat irtják, ugye?

2. melléklet: DR. KÁSLER MIKLÓS GÁTLÁSTALAN SZÉLHÁMOS, OSTOBA ORVOS ÉS VAGY TUDATOSAN NÉPIRTÓ EGÉSZSÉGÜGYI MINISZTER? (Közérdekű bejelentés és feljelentés Orbán Viktor miniszterelnökhöz, a Rendőrséghez és az Országgyűléshez)

3. melléklet: NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK RÉSZÉRE, A NEMZETI KONZULTÁCÓJA RÉSZEKÉNT: A RABLÓGYILKOS ZSIDÓKKAL SZEMBEN A HOLOKAUSZT „JOGOS VÉDELEM VOLT”?!

1106./ NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK RÉSZÉRE, A NEMZETI KONZULTÁCÓJA RÉSZEKÉNT: A RABLÓGYILKOS ZSIDÓKKAL SZEMBEN A HOLOKAUSZT „JOGOS VÉDELEM VOLT”?!

1. melléklet: DR. KÁSLER MIKLÓS GÁTLÁSTALAN SZÉLHÁMOS, OSTOBA ORVOS ÉS VAGY TUDATOSAN NÉPIRTÓ EGÉSZSÉGÜGYI MINISZTER? (Közérdekű bejelentés és feljelentés Orbán Viktor miniszterelnökhöz, a Rendőrséghez és az Országgyűléshez)

2. melléklet: FELJELENTÉS A NAPONTA TÖBB MINT 100 MAGYAR KIIRTÁSÁBAN BŰNSEGÉDKEZŐ ÁLLAMI ÉS VALLÁSI VEZETŐK ELLEN.

3. melleklet: VALAMENNYI TESTÜLET ÉS PÁRT NÉPIRTÁST FOLYTAT, AMELYIK ELHALLGATJA . . . 

4. melléklet: A legújabb nyilvános újsághirdetés a magyar föld zsidók általi feltétlen megszerzéséről 

5. melléklet: Rendőrségi feljelentés a népmérgező és -eladósító maffiákat fedező, s engem rágalmazó ügyészek ellen

6. melléklet: NYILVÁNOS TILTAKOZÁS AZ IZRAERLIEK MAGYARORSZÁGI OLIMPIÁJA ELLEN

1105./ Budai Kulcsár János költő, újságíró nemzetvédő írásai

1104./ ORBÁN VIKTORÉK TITKOS BEVÁNDORLÓ ORSZÁGA

1. melléklet: Eltüntetett bizonyítékok? Mérgezik a lakosságot (Budai Kulcsár János által készített interjú, Varjas András fizikussal. Pesti Hírlap, 92. 11.21.)

1103./ A MAGYARORSZÁGI KORMÁNYOK HELYETT VÉGZETT „MEGBÍZÁS NÉLKÜLI KÁRELHÁRÍTÁS” ÁLTALA KIFIZETTETÉSÉT KÉRVE, DR. VARGA MIHÁLY PÉNZÜGYMINISZTER KEZÉHEZ MEGKÜLDVE! MAGYARORSZÁGI VÁLLALKOZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (VOSZ) VEZETŐSÉGE RÉSZÉRE

1. melléklet: BEMÉRTÜK A KÁLIUMMAL ORSZÁGMÉRGEZTETÉST

2. melléklet: HAZAÁRULÓ KÉPVISELŐINK IZRAELNEK HAZÁNKBA ÁTTELEPÍTÉSÉT INTÉZIK 

1102./ FELJELENTEM A NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL VEZETŐJÉT, BIZONYÍTOTTAN HAMIS ADÓ BESZEDETÉSÉBEN BŰNSEGÉDKEZÉSSEL VÁDOLVA ŐT, MINT FŐFELELŐS VEZETŐT (Országos Rendőrfőkapitánynál is)!

1101./ SEGÍTSÉGKÉRÉS OROSZORSZÁG ELNÖKÉTŐL, VLAGYIMIR VLAGYIMIROVICS PUTYIN ÚRTÓL A KERESZTÉNYIRTÓ TUDOMÁNYOS TERRORISTÁKKAL SZEMBEN

1. melléklet: KERESZTÉNYVÉDELEMHEZ PUTYIN ELNÖK ÚRTÓL SEGÍTSÉGKÉRÉS KÖZZÉTÉTELEI 1.

2. melléklet: HÁBORÚ ELŐIDÉZŐ K-KORRUPCIÓ

3. melléklet: MIÉRT IVARTALANÍTJA A MAGYAR FÉRFIAKAT A „CSALÁDBARÁT” ORBÁN KORMÁNY? TERJESZD, HA TE SEM AKAROD, HOGY TOVÁBB GYILKOLHASSÁK A MAGYAR NÉPET!!!

4. melléklet: Ajánlás: Az itt dokumentált bizonyítékok alapján Oroszország elnöke, Vlagyimir Vlagyimirovocs Putyin úr rehabilitálhatja a mérgező kálium használat elleni fellépésük miatt kivégzett 31 tudóst! (Héberisztán Magyarország?)

1100./ KIHALÁSI VÁLSÁGGAL NÉZ SZEMBE A FÖLD (HOZZÁSZÓLÁS AZ ÚJ SZÓ CIKKÉHEZ)

1099./ FAJIRTÁS MÉDIA BŰNSEGÉDEI ELLENI FELJELENTÉS ORFK-HOZ

1. melléklet: Közérdekű kárelhárítási intézkedésként,levél Dr. Grauszmann György verőcei polgármester részére

2. melléklet: VÁLASZ KÉRÉSE IVÓVÍZ-SZENNYEZÉS-ÜGYI KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSRE A VERŐCEI POLGÁRMESTERTŐL

3. melléklet: Az országos főgyógyszerész, az ÁNTSZ elképesztő hazugságait mellékelve, országosan betiltja kálisómentes, gyógyszerkönyvi tisztaságú NaCl konyhasó gyógyszertári árusítását. A mérgező kálisó (REDI-SÓ) gyógytápszer minősítéssel étkezési sóként árusítását viszont engedélyezték.

1098./ FAJIRTÓ MINISZTEREK ELLENI MAGÁNVÁD

1097./ PÓTMAGÁNVÁD AZ OTP-SZÁMLÁNKRÓL TÖBB MINT FÉLMILLIÓ FORINTOT LELOPÓ OTP ELNÖK-VEZÉRIGAZGATÓJA ÉS A LOPÁSUK ÜGYÉSZ FEDEZŐI, A LEGFŐBB ÜGYÉSZEK ELLEN

1096./ Közérdekű bejelentésként az Országos Bírósági Hivatalhoz, személyesen Dr. Handó Tünde elnöknő kezéhez: NAV-os végrehajtási csalást folytattató bírósági és ügyészségi vezetők elleni feljelentés és végrehajtás elleni kereset is, a „vegrehajtasicsalasfeleloseitfeljelentiirat181105a-email2” iratjelű melléklet kiegészítéseként!

1. melléklet: Feljelentés az Országos Rendőrkapitánysághoz, végrehajtási bűncselekmények elkövetői és bűnpártolói ellen, valamint felülvizsgálati kérelem a 2.P.20.129/93. alapú megállapítási perben, Dr. Darák Péter Kúria elnök kezéhez megküldve!

1095./ MIÉRT IVARTALANÍTJA A MAGYAR FÉRFIAKAT A „CSALÁDBARÁT” ORBÁN KORMÁNY? TERJESZD, HA TE SEM AKAROD, HOGY TOVÁBB GYILKOLHASSÁK A MAGYAR NÉPET!!!

1. melléklet: NEM A KLÍMAVÁLTOZÁS OKOZZA HAZÁNKBAN A LEGNAGYOBB KATASZTRÓFÁT, HANEM A STOP SÓ MENZAREFORM PROGRAMMAL FAJIRTÁS

2. melléklet: EGYIK ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐNK SEM HAJLANDÓ FELLÉPNI A MAGYAROKAT IVARTALANÍTÁSSAL FAJIRTÓ STOP SÓ MENZAREFORM ELLEN?

1094./ NYILVÁNOS VÁLASZ-KÉRDÉS ORBÁN VIKTOR /KORMÁNYA/ MELLÉKELT LEVELÉRE

1093./ KÁRTÉRÍTÉSI PERT INDÍTÁS A MAGYARORSZÁGI BÍRÓSÁGI ÉS ÜGYÉSZSÉGI CSALÁSOK ELLEN A STRASBOURGI NEMZETKÖZI BÍRÓSÁGNÁL

1. melléklet: KATONAI ÜGYÉSZ CSALÁSÁT FELJELENTÉS

2. melléklet: Öngyilkosságba hajszoló és számlameglopó bankos bűnözőket fedező katonai ügyészi tájékoztatás

3. melléklet: Dr. Csányi Sándor OTP elnök vezérigazgatóhoz az OTP bizonyított csalásai ügyében megküldött 2. levél

4. melléklet: Az OTP tartozásait személyes tárgyaláson rendezésre felhívó nyílt levél Dr. Csányi László OTP elnök

5. melléklet: Nyilvános feljelentés az Országos Rendőrfőkapitányhoz pénzlopás vádjával az OTP vezérigazgatója ellen

6. melléklet: MINISZTEREK ÉS ÜGYÉSZEK ÁLTAL IS BŰNPÁRTOLT PÉNZKEZELÉSI CSALÁSOK BŰNPÁRTOLÓ ÜGYÉSZEIT IS FELJELENTÉS POLT PÉTER LEGFŐBB ÜGYÉSZNÉL, Közérdekű bejelentésként is kapták: Orbán Viktor miniszterelnök / Miniszterelnöki Hivatal

1092./ A KONYHASÓ ÉS KÁLIUM TARTALMAIKAT IS ÍRASSA RÁ VALAMENNYI ÉLELMISZERRE A NÉBIH! (Közérdekű bejelentés)

1091./ Közérdekű bejelentés a Kormányhoz és Országgyűléshez, az antiszemitázó 8253. miniszteri válasz cáfolata: A nem kosher étkezéses magyarok egészségét és nemzőképességét a hazai kormányok és törvényhozás által módszeresen rontás mérési bizonyítékainak felsorolása a www.tejfalussy.com honlap dokumentumai alapján.

1090./ HATOSCSATORNA RÉSZÉRE KÜLDÖTT HELYREIGAZÍTÁS

1. melléklet: Prof. Dr. Papp Lajos ny. egyetemi tanár, szívsebész, akadémiai nagydoktor szakvéleménye az élettanilag optimális étkezési víz-, konyhasó- és kálium dózisokról

2. melléklet: A “Só mitosz”, azaz a helyes konyhasó és kálium pótlás előnyei, s a helytelen egészségrontó, életrövidítő és ivartalanító stb. (népirtó vegyi fegyver) hatásai

3. melléklet: Megalapozatlan volt a Dvíz gyógyhatását magyarázás

4. melléklet: MEGTALÁLTUK AZ IVARTALANODÁS OKÁT!

1089./ Dr. Kásler Miklós miniszter a népegészségügyi ígéretei és ezek ellenkezőjének megvalósulása

1. melléklet: VÉDEKEZÉSRE FELHÍVÁS /YOUTUBE/

2. melléklet: Közzétett kárelhárító közérdekű bejelentés dr. Kásler Miklós, magyar egészségügyért felelős miniszterhez

3. melléklet: Közérdekű bejelentés Dr. Kásler Miklós egészségügyért is felelős miniszterhez a MENZAREFORM ellen

4. melléklet: Dr. Kasler Miklós miniszter Hágai bírósági ügye

1088./ Cafeblog hozzászólások Dr. Lenkei Gábor sózással kapcsolatos előadásához

1087./ NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS ÁDER JÁNOSSAL SZEMBEN AZ ALKOTMÁNYBÍRÁKHOZ: Áder János köztársasági elnök közveszélyes bűnpártolást folytat.

1086./ GTS, technológia kutatás gyorsító GRADIENS TÉRKÉPEZÉSI SOROZAT (magyar találmány demo)

1085./ NINCS FONTOSABB AZ IVARTALANÍTÓ ÉKEZÉSI KÁLIUMTÚLADAGOLÁS ELLENI HARCNÁL (MAGYAR IDŐK) hozzászólás

1084./ T. Belügyminisztérium! A Belügyminisztérium lophatóvá tette, “leválasztotta” rólam a nemzetközi szabadalmaim és tudományos publikációim szerzőségét azzal, hogy a BM Adatnyilvántartjában, a választói névjegyzékben és az újabb személyi stb. igazolványamban hamis indokkal Tejfalussy Andrásról, Tejfalussy András Bélára változtatták a nevem. Kérem a korábbi igazolványaim, diplomáim stb. szerinti Tejfalussy András nevem mindenhová visszaírását!

1083./ Háztartási önvédelem kellékei

1082./ OPTIKAI SZÁMÍTÓGÉP

1081./ KÖZZÉTETT NYÍLT LEVÉL: Tisztelt Szerkesztőség(ek)! Segíthetnének tájékoztatni a magyar lakosságot, hogy a nemzőképesség vesztésének a hazánkban újabban Stop só és Menzareform programnak elnevezett élelmiszer rontás a legvalószínűbb, tényleges, legfőbb oka.

1080./ Fajirtó zsidók elleni nyilvános közérdekű bejelentés és feljelentés, terrorizmus elhárításban akadályozó bírósági előzménnyel

1. melléklet: Terrorizmus elhárításban akadályozó bírósági előzmény

2. melléklet: Rajtunk múlik a megmaradásunk???

1079./ A MAGYAROKAT KÁLIUMMAL IRTJÁK: A Pozsonyban kiadott Új Szó (1988. IX. 16., “Túl sok a kálium” címmel) is megírta, . . .

1078./ Kedves Bagdy Emőke! Ismételten felhívom szíves figyelmét a következőre: a testi betegségek elszaporodásának az élelmiszerek káliumtartalmának a mérgezőre növelése és a mérgezés ellen ható konyhasóval sózás akadályozása áll az első helyen.

1077./ Zsidózás helyett, a zsidókat fajirtásra felbiztató törvényeik hatályon kívül helyez(tet)ése kell! NYILVÁNOS közérdekű kárelhárítási javaslat, a Jobbik Magyarországért Mozgalom keretében az Országgyűlésbe bekerült valamennyi képviselő részére, dr. Hegedűs Lórántné Kovács Enikő címére

1. melléklet: HÉBERISZTÁN MAGYARORSZÁG?

2. melléklet: KIEGÉSZÍTÉS A JOBBIK REKLÁMSZÖVEGÉHEZ

1076./ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS PINTÉR SÁNDOR BELÜGYMINISZTERREL SZEMBEN

1. melléklet: Pintér Sándor belügyminiszter által több mint egy év óta nem megválaszolt közérdekű bejelentés: Ezt a „stafétabotot átadási nyilatkozatot” azzal küldöm meg a jelenlegi belügyminiszter Pintér Sándornak, ha megint tőlük szervezik a pszichiátriai visszaélést, jobb lenne, ha azelőtt hagyatná abba, mielőtt még belebukna az egész Orbán-kormány!

2. melléklet: BELÜGYMINISZTERI BŰNÖZÉS BIZONYÍTÉKAI

3. melléklet: KIEGÉSZÍTÉS A JOBBIK REKLÁMSZÖVEGÉHEZ

1075./ Nemzetközi per indítása a túladagolt káliummal fajirtó héber maffia ellen, a legfelsőbb bíróság Kúria elnökéhez intézett közérdekű bejelentéssel

1074./ HÉBERISZTÁN MAGYARORSZÁG? (Putyinnak is, Email-könyv-103)

1073./ dr. Csányi Sándor OTP elnök vezérigazgatóhoz az OTP bizonyított csalásai ügyében megküldött 2. levél

1. melléklet: Az OTP elleni bűnügyi bizonyítékokat tartalmazó feljelentés

2. melléklet: Az OTP tartozásait személyes tárgyaláson rendezésre felhívó nyílt levél Dr. Csányi Sándor OTP elnök vezérigazgatóhoz

3. melléklet: Nyilvános panaszbejelentés a konkrétan bebizonyosodott hitelezési csalásaik alapján az OTP jelenlegi vezetője ellen az (MNB-s) Állami Bankfelügyelethez

4. melléklet: Az OTP elleni bűnügyi bizonyítékokat tartalmazó feljelentés mai napon kiegészítése, az OTP „válasza” alapján

1072./ ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKHÖZ INTÉZETT, KÖZZÉTETT KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS A BESZTOTTJAI MEGFÉKEZTETÉSÉRE

1. melléklet: Közérdekű bejelentés a hitelkárosultak jogos védelmére, a csaló bankárok és jogászok ellen, Orbán Viktor miniszterelnök kezéhez, konkrét okirati bizonyíték (és jogszabályok) alapján.

2. melléklet: KÖZVESZÉLYES PAKSI KATASZTRÓFA PROJEKT?

3. melléklet: Feljelentés az Országos Rendőrkapitánysághoz, végrehajtási bűncselekmények elkövetői és bűnpártolói ellen, valamint felülvizsgálati kérelem a 2.P.20.129/93. alapú megállapítási perben, Dr. Darák Péter Kúria elnök kezéhez megküldve!

4. melléklet: „Izraeli kutatók szerint 2050-re teljesen nemzésképtelenné válhatnak a nyugati férfiak Reklám”

5. melléklet: HÉBERISZTÁN MAGYARORSZÁG? (EMAIL KÖNYV 103)

1071./ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS, Barabás Beáta MTA főtitkárhelyetteshez, az általa válasz nélkül hagyott, kalibrálás javítási 2017. 06. 19-i keltezésű projekt terv (MTA-Barnabas 170719) kiegészítésére, további mellékletekkel.

1. melléklet: MŰHOLDVEZÉRLÉSŰ „GTS-ANTIRANDOM BIOMONITOROS” KÖRNYEZETVÉDŐ MEZŐGAZDASÁGI ELLENŐRZŐ MÉRŐ- HÁLÓZAT FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉG (mint közérdekű javaslat).

2. melléklet: MEZŐGAZDASÁGI MÉRNÖK TOVÁBBKÉPZÉS. ANTIRANDOM SOFTWARE AZ OK-OKOZAT-ÖSSZEFÜGGÉS KALIBRÁLÁSOK HIBÁINAK A KIKÜSZÖBÖLÉSÉRE

3. melléklet: NEM KELLENE AUTOMATIZÁLNI A MÉRGEZŐ MEZŐGAZDASÁGI VEGYSZEREZÉST!

4. melléklet: MEZŐGAZDASÁGI HATÁS-MÉRÉS-KALIBRÁLÁSI REFORM

5. melléklet: KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS, Barabás Beáta MTA főtitkárhelyetteshez, az általa válasz nélkül hagyott, kalibrálás javítási 2017. 06. 19-i keltezésű projekt terv

6. melléklet: Emlékeztető a “nátriumhiányos vagy káliumdús táplálás”, a sócserék” kárainak az elhárítása és tudatosítása szükségességéről a Magyar Tudományos Akadémia Elnöki Titkárságán 2001. december 5-én megbeszéltekről

7. melléklet: AZ MTA ORSZÁGMÉRGEZÉSI ÉS SZERZŐSÉGLOPÁSI JUTALÉKKÉNT KAP PÉNZT?

8. melléklet: Közérdekű bejelentés a minisztériumi felbiztatáson alapuló gilisztázás-hitelezés áldozatai állami kártalanításáért, az Állampolgári alapjogok biztosához.

9. melléklet: HÉBERISZTÁN MAGYARORSZÁG? EMAIL KÖNYV 103.

1070./ Közzétett kárelhárító közérdekű bejelentés Dr. Kásler Miklós, magyar egészségügyért felelős miniszterhez: Ön Miniszter úr keresztény egészségvédőként magyarkodik, miközben tudatosan engedi a magyar népet kiirtatni?

1. melléklet: Dr. Grausszmann György verőcei polgármester részére! Közérdekű kárelhárítási intézkedés

2. melléklet: Közérdekű bejelentés Dr. Kasler Miklós, egészségügyért is felelős miniszterhez a MENZAREFORM ellen

1069./ Az MTA Agrártudományi Kutatóintézet jog sértése elleni közérdekű bejelentés az MTA elnökéhez: A Magyar Tudományos Akadémia Martonvásári Mezőgazdasági Kutatóintézete, jelenleg Agrártudományi Kutató Intézet, ellopta, s ma is lopja a technológiai kutatás gyorsító franciaországi szabadalmam szerinti eljárásom szerzőségét.

1. melléklet: BÍRÓSÁGOK IS FEDEZIK, HOGY AZ MTA EGYES KUTATÓINTÉZETEINÉL LEBECSÜLIK ÉS UTÁNA ELLOPJÁK EGY MAGYAR FELTALÁLÓ SZERZŐSÉGÉT ÉS SZERZŐI JOGAIT? Közérdekű bejelentés az Állampolgári Alapjogok Biztosához és a Legfelsőbb Bíróság Kúria elnökéhez, licencdíj fizetési csalás legfelsőbb bírósági bűnpártolása, találmány szerzői elsőbbség bizonyító dokumentum találmányi hivatali eltűnése, és egyes akadémikusok ezekre alapozott „Nobel-díj szerzési” csalásai ügyében

1068./ 1956 MAGYAR NEMZETI HŐSEI TISZTELETÉRE: Nyilvános közérdekű bejelentésként, hivatalából felfüggesztéssel nemzetközi büntetőeljárás indítványozása dr. Polt Péter legfőbb ügyész ellen, az alább bizonyított népirtás bűnpártolása alapján, dr. Kövér László országgyűlési elnökné

1067./ Hozzászólásom a “Vajna cinikus kirohanása az embereket féltő Bálint Gyuri bácsi véleményére: “nem kell itt annyira…” vitához.

1066./ Az engem rágalmazók elleni magánvádam ügyében részemre hiányosan kézbesített bírósági 27.Bpk.320/2018/4.idéző végzés

1065./ Verőcei Önkormányzat, kölcsönös tartozás rendezés kezdeményezése

1. melléklet: Eltitkolt DMRV-s ivóvízmérgezés okait kerestető, terrorelhárító közérdekű bejelentés a Verőcei Önkormányzat vezetőségéhez

2. melléklet: Verőcei Önkormányzathoz címzett közérdekű bejelentés! Védekezésként a magyarokat mérgezést törvényesítő „Nemzeti stop só program, Menzareform, Chips adó ellen”

1064./ Pontosított Közérdekű bejelentés a Kormányhoz és Országgyűléshez, az antiszemitázó 8253. miniszteri válasz cáfolata: A nem kosher étkezéses magyarok egészségét és nemzőképességét a hazai kormányok és törvényhozás által módszeresen rontás mérési bizonyítékainak felsorolása a www.tejfalussy.com honlap dokumentumai alapján.

1. melléklet: A Kormányhoz és Országgyűléshez intézett Kozerdekubejelentes181017 kiegészítése. Címzettek: Orbán Viktor magyarországi miniszterelnök és Kövér László magyarországi országgyűlési elnök

2. melléklet: KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS AZ ALKOTMÁNYBÍRÁKHOZ: A KÁLISÓVAL MÉRGEZŐ TÖRVÉNYHOZÁS IZRAELITA MIGRÁNSORSZÁGGÁ TEHETI MAGYARORSZÁGOT? Orbán Viktor nem „magyarvédő nemzeti hős”, hanem félrevezetett kormányfő és/vagy hazaáruló tömeggyilkos, aki nemzőképtelenné mérgezéssel üríti ki az ingatlanokat, hogy a bemigráló izraelitáknak eladhassák, odaadhassák?

3. melléklet: Államelnökök részére, a nemzetük önvédelméhez nélkülözhetetlen GTS-ANTIRANDOM hatás-mérési software- és hatáskalibráló mérő létesítmény terv licenceim nyilvános felajánlása, közvetlenül és közvetítő követek útján is.

4. melléklet: VEGYI FEGYVER ELLENÜNK A KÁLIUM

5. melléklet: A „Kálium-Retard tabletta” és „REDI só” kálisó egészségrontó hatásait bizonyító klinikai mérésekről Magyar Tudományos Akadémiai és I.O.I. méréstani szakértői vélemény.

6. melléklet: „A Só mítosz”.

7. melléklet: A KÁLIUM MŰTRÁGYA DÓZIS KISZÁMÍTÁSA IS HIBÁS

8. melléklet: Arthur Koestler 1940-ben megjelent „Sötétség délben” című könyvéből, a káliummal műtrágyázást ellenző 31 orosz tudós kivégzéséről szóló rész, angolul

9. melléklet: SZERZŐSÉGI JOGOT” LOPNAK TŐLEM AZ MTA-MKK-NÁL, EZZEL IS AKADÁLYOZVA A KÁLIUMMAL MŰTRÁGYÁZÁS MINDENT MÉRGEZŐ HATÁSÁNAK A BIZONYÍTÁSÁT.

10. melléklet: Feljelentőirat a megtévesztő sófeliratozást megtűrő NÉBIH vezetője ellen!

1063./ Bűnpártolással vádoló közérdekű bejelentés és feljelentés az OBH vezetője ellen

1. melléklet: Az Országos Bírósági Hivatal köteles lenne a közérdekű bejelentéseimet az általam bizonyított hivatali csalások elleni tényleges eljárásra jogosult állami szerv(ek)hez átirányítani, amennyiben ezen ügyekben tényleg nem az OBH az illetékes.

2. melléklet: Hamis iktatásra alapozott bűnpártolás a Fővárosi Törvényszék fenti aláíratlan hamis végzése

3. melléklet: VEGYI FEGYVER ELLENÜNK A KÁLIUM. FAJIRTÓ TÖRVÉNYHOZÓK ELLENI KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS AZ ALKOTMÁNYBÍRÁINKHOZ

1062./ VEGYI FEGYVER ELLENÜNK A KÁLIUM /Nemzetközi feljelentőirat közérdekű bejelentésként, konkrét biológiai hatás mérési bizonyítékokkal, az “Alkotmánybíráinkhoz” személyesen benyújtásának az Alkotmánybíróság által igazolásával.

1. melléklet: FAJIRTÓ TÖRVÉNYHOZÓK ELLENI KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS AZ ALKOTMÁNYBÍRÁINKHOZ

1061./ Jávor Benedek Európa Parlamenti képviselővel nyilvánosság előtti párbeszéd kezdeményezése a valószínű hazai atomerőmű katasztrófa előrejelzésként

1. melléklet: TÁJÉKOZTATÁS A “MÉDIAFELÜGYELET” ÁLTAL HAZUDOTT HAMIS VÁDAK MIATT TÖRÖLT WWW.AQUANET.FW.HU HONLAP ÚJRA ELÉRHETŐSÉGÉRŐL

1060./ Hitelezési csalás fedező bíróságaik elleni közérdekű bejelentés az igazságügyi miniszterhez: KÁRTÉRÍTÉST A HUMUSZTERMELŐ GILISZTA HITELEZÉSI CSALÁS ÁLDOZATAINAK!

1. melléklet: Az OTP tartozásait személyes tárgyaláson rendezésre felhívó nyílt levél Dr. Csányi László OTP elnök vezérigazgatóhoz

1059./ Közérdekű bejelentés a Köztársasági Elnök Hivatalához (KEH): MIÉRT ENGEDIK MAGYARORSZÁGON „ÉTREND KIEGÉSZÍTŐKÉNT” ÁRUSÍTANI A KLINIKAI VIZSGÁLATOKBAN VESE- ÉS SZÍVMÉRGEZŐNEK, GYOMOR- ÉS BÉLFAL SZÉTMARÓ HATÁSÚNAK BIZONYULT KÁLIUM SÓKAT, KI FELELŐS EZÉRT BÜNTETŐJOGI SZEMPONTBÓL.

1058./ HÁROM OLDAL ELTŰNHETETT AZ INTERPOLHOZ INTÉZETT FELJELENTÉSBŐL!

1. melléklet: BUDAI KULCSÁR JÁNOS ÁLTAL 1989-BEN KÉSZÍTETT INTERJÚ AZ AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG ELNÖKÉVEL, TEJFALUSSY ANDRÁSSAL 

2. melléklet: Kérem az Interpolt a méréstani szakértőként a mellékletben bizonyított aljas bűncselekmények nemzetközi vonatkozásban is kivizsgálására, miután hamis WHO ajánláson alapul a gyermekek ételei nátrium-klorid helyett kálium-kloriddal (patkányméreggel) „ízesítése”, az ezzel folytatott gyermekbetegítés, életrövidítés és a lakosság tömegeit érintő szaporodás képtelenség okozás!

3. melléklet: Ellentmondás (Az Országos Bírósági Hivatalnak)

1057./ Közérdekű bejelentés Dr. Kasler Miklós, egészségügyért is felelős miniszterhez a MENZAREFORM ellen

1. melléklet: Kivizsgálása helyett átnevezték „panasznak” a káliummal népirtást bűnpártolásuk vádjával a Magyar Orvosi Kamara vezetői ellen benyújtott közérdekű bejelentést és csak megköszönték?

1056./ A TÖR (Tízszerező Önvédelmi Rendszer) KÖZÉRDEKŰ közleménye: ÉBREDJETEK MAGYAROK, FAJIRTÁS A „MENZAREFORM” !!!

1. melléklet: MEGTALÁLTUK AZ IVARTALANODÁS OKÁT! MAGYAR ÖNVÉDELMI RÖPIRAT

2. melléklet: POSTA IMRE ELŐADÁSA ARRÓL, HOGY MAFFIA IRÁNYÍTJA MAGYARORSZÁGOT

3. melléklet: Észrevétel a VNTV VIVA NATURA TELEVIZIÓ „Tumoros betegek hollisztikus gyógyítása” című műsorára

4. melléklet: Tragédia Szabadkán: Röplabdaedzés közben rosszul lett egy kislány, nem sokkal később elhunyt

5. melléklet: VÉDEKEZNI KELL AZ ELLENÜNK VEGYI FEGYVERKÉNT KÁLIUMTÚLADAGOLTATÓK ELLEN

6. melléklet: MAGYAR GAZDÁKNAK ÜZENET a „PestiSracok.hu” facebookon

1055./ Hozzászólás a devizaperben csaló bírák elleni 2018. 09. 20-i nyilvános tüntetésről közzétett videóhoz

1. melléklet: Veress Tibor ny. agrármérnök, rádió- és tv műsorszerkesztő felperes devizahitelkárosult keresetlevele, aminek a benyújtása után a Váci Városi Kórházban, kivizsgálás közben, 65 évesen, váratlanul meghalt.

1054./ Agrárgazdasági Kutató Intézethez intézett figyelem felhívás

1053./ A Kormány és Országgyűlés, a nem magyar izraeliták vízummentes itt tartózkodását engedélyezéssel, az izraelita (nem magyar) migránsokat befogadó országgá tették Magyarországot! Nem volt rá joguk, nem hatalmazta fel őket előzetes népszavazás!

1052./ MITŐL ROTHAD SZÉT AZ AMERIKAI ÉS MAGYAR NÉPEGÉSZSÉGÜGY IS?

1. melléklet: Azonnal tiltsák be a KÁLISÓ IZRAELI BONSALT-TAL REKLÁMOZÁSÁT!

2. melléklet: A Só mítosz (Írta: Szennai László)

3. melléklet: MIRE JÓ AZ UKRÁNOKAT ÉS IZRAELIEKET VÍZUMMENTESÍTÉS

4. melléklet: VEGYI FEGYVER ELLENÜNK A KÁLIUM

1051./ Kálium határérték ügyi nyilvános közérdekű bejelentés a szarvasi Szent István Egyetem Agrár- és Mezőgazdaság Tudományi Kar Tessedik Campus vezetőihez (megbízás nélküli kárelhárítás)

1. melléklet: Káliumról hamis reklám.

2. melléklet: STRESSZ-TOLERANCIA-ANTIRANDOM-MÉRÉS PAPRIKA JELZŐNÖVÉNNYEL (1983-92)

3. melléklet: A KÁLIUM MŰTRÁGYA DÓZIS KISZÁMÍTÁSA IS HIBÁS.

1050./ A KDNP VEZETŐSÉGÉHEZ, DR. SEMJÉN ZSOLT ÉS TÁRSAIHOZ INTÉZETT KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS A MAGYAROKAT ÓSZÖVETSÉGI-TALMUDI MÓDSZERREL IRTÁS ELLEN, feljelentésként megküldve az ORFK-nak is, a fajirtást kormányszintről bűnpártoló hivatalnokok ellen.

1. melléklet: Közérdekű kárelhárítási intézkedésként Dr. Grauszmann Györgyhöz, a verőcei polgármesterhez intézett, általa mindmáig válasz nélkül hagyott közérdekű bejelentés

2. melléklet: TÍZSZEREZŐ ÖNVÉDELMI RENDSZER KIALAKÍTÁSA (MAGYARVÉDŐ ÚJ MOZGALOM)

3. melléklet: MODUS VIVENDI MAGAZIN,  A Só mítosz (Írta: Szennai László)

1049./ Közérdekű bejelentéseként Dr. Darák Péter úr, a Legfelsőbb Bíróság Kúria elnöke kezéhez megküldve: TÍZSZEREZŐ ÖNVÉDELMI RENDSZER KIALAKÍTÁSA (MAGYARVÉDŐ ÚJ MOZGALOM)

1048./ Feljelentem a Médiafelügyeletnél a Wikia szerkesztő(i)t, aki(k) egy fényképemet jogtalanul felhasználva, s a tudományos kutatási eredményeimet becsmérelve, s engem „hülyének” feltüntetve, világszerte rágalmaznak.

1. melléklet: VEGYI FEGYVER ELLENÜNK A KÁLIUM

2. melléklet: CSALÁSOK BŰNPÁRTOLÓ ÜGYÉSZEIT IS FELJELENTÉS POLT PÉTER LEGFŐBB ÜGYÉSZNÉL (Közérdekű bejelentésként is kapták: Orbán Viktor miniszterelnök / Miniszterelnöki Hivatal)

3. melléklet: A KÁLIUM MŰTRÁGYA DÓZIS KISZÁMÍTÁSA IS HIBÁS

4. melléklet: Vérbesűrűsödés- és magas vérnyomás kialakulás gátló is a víz, a konyhasó és a kálium élettanilag optimális (fiziológiás) dózissal pótlása

5. melléklet:  A Miniszterelnöki Hivatalhoz és az Országgyűlés szakbizottságaihoz intézett közérdekű bejelentés: Büntetőjogi vizsgálatot kezdeményezek az adott bírósági iratkezelési csalások és ezzel a csalásra alapozó hamis ítélkezés lehetőségét fenntartó államigazgatási hivatalnokok ellen: Véleményem szerint a zsidó bíráknak a Talmudban a nemzsidó ügyfelekkel szemben kötelezően előírt ügyviteli csalás, hogy akárminek az átvételét rá lehet fogni az ügyfélre.

6. melléklet: STRESSZ-TOLERANCIA-ANTIRANDOM-MÉRÉS PAPRIKA JELZŐNÖVÉNNYEL (1983-92)

1046./ BÍRÓSÁGOK IS FEDEZIK, HOGY AZ MTA EGYES KUTATÓINTÉZETEINÉL LEBECSÜLIK ÉS UTÁNA ELLOPJÁK EGY MAGYAR FELTALÁLÓ SZERZŐSÉGÉT ÉS SZERZŐI JOGAIT?

1045./ Dr. Bene Gábor: Zsidó-kérdés magyar szemmel

1044./ Dr. Sors László, jelenleg a NAV bűnüldözési és a nyomozóhatósági feladatok ellátásáért felelős területét vezető helyettes államtitkárhoz, bírósági illetékezési csalás alapján nyugdíjcsökkentésért kártalanítást követelő közérdekű bejelentés

1. melléklet: Varjas András fizikus tiltakozása az OTP-nél: Mint Tejfalussy András munkatársa, erőteljesen tiltakozom az ellene, az OTP átal elkövetett jogsértések ellen.

2. melléklet: Kérem állapítsák meg, hogy a le sem tárgyalt károkozás megállapítási keresetemet “kártérítési perként” illetékezők csalást követtek el! (Felülvizsgálat kérés és feljelentés Dr. Darák Péter Kúria elnökhöz)

3. melléklet: Sorozatos igazságszolgáltatási csalás elleni feljelentés közérdekű bejelentésként benyújtása, kérve az ismertetett csalások kieszelői és fenntartói büntetőbíróságon elítéltetését

4. melléklet: Adóztatási csalások elleni közérdekű bejelentés(ek) az Állami Számvevőszékhez.Tájékoztatásul kapták: az APEH és NAV vezetői

5. melléklet: 1996-OS KERESET, AZ OTP „HUMUSZTERMELÉS” HITELEZÉSÉT LEÁLLÍTÁS ÜGYÉBEN

1043./ SZELLEMI TULAJDON NEMZETI HIVATALA ELNÖKÉHEZ: Közzétett nyilvános közérdekű bejelentés a többi magyar feltaláló érdekében is, a tudományos találmányaim eltulajdonítóinak bűnsegédkező, találmányi hivatali „bizonyíték eltüntető” iratkezelés ellen

1042./ Közérdekű bejelentés az Állami Számvevőszékhez a kormány „Chipsadós” korrupciós csalása ellen.T. Domokos László elnök úr!

1041./ SÓÜGYI” NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS A MINISZTERELNÖKI HIVATALHOZ

1040./ Megbízás nélküli kárelhárítás (Ptk.) és Jogos védelem (Btk.) keretében, nyilvános közérdekű bejelentésként, az Alapvető Jogok Biztosát felkérés a Kálium-R tablettával bizonyítottan életrövidítő orvosok és az őket fedező Magyar Orvosi Kamara vezetők elleni büntetőeljárás intéztetésére és a károsultak utáni (állami) kártérítés fizettetés elintézésére.

1039./ ÉSZREVÉTELKÉNT, AZ INGATLANKIÜRÍTÉSI ÉRDEKELTSÉGI HÁTTÉROKOKRÓL

1. melléklet: Alliance Israélite által közzétett országelrablási program és „Pozsgay Imre államminiszter izraeli megállapodása”

1038./ Üzenet Oroszország elnöke, Vladimir Putyin úr tájékoztatására

1037./ Magyar Helsinki Bizottság tevékenységei Wikipédián ismertetésének a szerkesztése, Tejfalussy András Béla Ferenc által, 2018. 08. 25-én.

1. melléklet: Nyilvános feljelentés a magyarországi “református egyházi bíróság” magyarság ellenes ítélkezési disztkriminációi ellen

2. melléklet: LELEPLEZŐDTEK A HAZAI KORMÁNYOK ZSIDÓ-KERESZTÉNY MÉRGEZÉSI MÓDSZEREI 

1036./ Tejfalussy András, néhai Dr. Kovács Pál által megbízott parlamenti szakértő közérdekű bejelentése Dr. Kásler Miklós miniszterhez

1. melléklet: Nyilvános közérdekű bejelentés Lovász László MTA elnökhöz

2. melléklet: STRESSZ-TOLERANCIA-ANTIRANDOM-MÉRÉS PAPRIKA JELZŐNÖVÉNNYEL (1983-92)

3. melléklet: Magyar Tudományos Akadémia és a kapcsolt intézmények tájékoztatása

1035./ Sorozatos igazságszolgáltatási csalás elleni feljelentés közérdekű bejelentésként benyújtása, kérve az ismertetett csalások kieszelői és fenntartói büntetőbíróságon elítéltetését

1034./ POLITIKAI PERTURBÁCIÓS ANALÍZIS: Az Izraeli Haarec lap a nemzőképesség csökkenési statisztikákból a magyar férfiak nemzőképtelenségét is jósolta 2050-re, A kálisóval műtrágyázás és ételsózás (lásd: star kosher BONSALT) okozza.Szóljatok, ha érdekel titeket az önvédelem!

1033./ Közérdekű bejelentés(ek) az Állami Számvevőszékhez

1. melléklet: Magyaroknak

1032./ Ébredjetek Magyarok

1. melléklet: Bakondi György belbiztonsági tanácsadó úrhoz címzett közérdekű bejelentésként feljelentés a terroristák ellen, akik felbiztatják a magyarokat a vírusszennyezett és növényvédőszeres csapvíz ivására és a mérgező kálium túladagolással rákkeltő és ivartalanító (=népirtó) hatású élelmiszerek fogyasztására.

2. melléklet: A MAGYAROKAT TUDATOSAN IRTÁS MÉRÉSI BIZONYÍTÉKAI

1031./ FELHÍVÁS A HÍRMÉDIUMOK SZERKESZTŐIHEZ ÉS VEZETŐIHEZ (közérdekű bejelentésként a hírközlés tisztaságáért felelős államtitkárhoz)

1. melléklet: STRESSZ-TOLERANCIA-ANTIRANDOM-MÉRÉS PAPRIKA JELZŐNÖVÉNNYEL (1983-92)

2. melléklet: Nyilvános közérdekű bejelentés

1030./ ANTIRANDOM HATÁSKALIBRÁLÁSSAL KÁRELHÁRÍTÁSSAL EGYÜTTMŰKÖDÉSHEZ

1029./ MEG KELL TILTANI AZ AUTOMATIZÁLT VEGYSZEREZÉSEK ÉLETTANI HATÁSAI HIÁNYOS KALIBRÁLÁSÁT!

1028./ Tejfalussy András szakértői facebook üzenete Orbán Viktornak

1027./ Közérdekű kárelhárítási intézkedésként, levél Dr. Grausszmann György verőcei polgármester részére

1. melléklet: A megbízás nélküli kárelhárító ügyvitel törvényi szabályai

2. melléklet: “Közérdekű kárelhárítási intézkedésként, levél Dr. Grauszmann György verőcei polgármester részére” című irat kiegészítése: Tárgy: építményadó fizettetés kifogásolás

1026./ Megbízás nélküli kárelhárítás az önkormányzatok helyett (is): Haarecinfo-onkormanyzatok-180718 Valamennyi hazai önkormányzat számára! TÁJÉKOZTATÁS A HAZÁNKBAN IS FOKOZÓDÓ NEMZŐKÉPTELENSÉG ELTITKOLT FŐOKÁRÓL

1. melléklet: Dr. Marosi Pál ny. gyermekgyógyász főorvos kárelhárító nyilvános közérdekű bejelentése
a Magyar Orvosi Kamarához, dr. Éger István orvosi kamara elnökhöz

2. melléklet: KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐKHÖZ – Lezsák Sándor

3. melléklet: KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐKHÖZ – LMP

4. melléklet: KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐKHÖZ – JOBBIK

1025./ Dr. Marosi Pál ny. gyermekgyógyász főorvos felkéri az Magyar Orvosi Kamara elnökét a tudományos közleményekben szereplő és a tankönyvi, egymásnak ÉLETVESZÉLYESEN ellentmondó nátrium és kálium szükségletre vonatkozó adatok közül az igazak kiválasztására, s ezek valamennyi orvos tudomására hozására.

1. melléklet: Komoly és kevéssé ismert problémák a káliummal kapcsolatban (Nem csak a Kálium-R tabletta veszélyes) (1993-ban készült, a hivatalos orvosi lapban publikálni nem engedett közlemény).

2. melléklet: Professzor Dr. Papp Lajos ny. egyetemi tanár, szívsebész, akadémiai nagydoktor írásbeli állásfoglalása az étkezésnél is optimális víz, konyhasó és kálium dózisokról. (A szóbeli állásfoglalását lásd a www.tejfalussy.com honlapon, 10. Videó.

3. melléklet: Közzétett közérdekű panaszbejelentés az Alkotmánybírósághoz a korábbi alkotmánnyal és a jelenlegi alaptörvénnyel is büntethetetlenné tett fajirtás ellen

1024./ Tiltsa be a Médiafelügyeleti Hatóság a kálisóval fajirtásban segédkező televíziót! (kalitaktika)

1. melléklet: Hazai- és nemzetközi közérdekű bejelentés az ivóvíz szennyezéses, a BONSALT-os, és MENZAREFORM-os fajirtás ügyében benyújtott korábbi közérdekű bejelentések kiegészítése az Alapvető Jogok Biztosához címezve

2. melléklet: MIÉRT ÁLL LE A SPORTOLÓ SZÍVE (szakvélemény), Kéréssel Kövér László úr országgyűlési elnökhöz: Kérem, hogy az Országgyűlés fizesse ki az 1992-es megbízása alapján megbízás nélküli kárelhárításként (lásd Ptk.) folytatott közérdekű munkánkat! Lásd a mellékelt korábbi és a legújabb szakvéleményeim alapján!

3. melléklet: Kövér László országgyűlési képviselőhöz, ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK SEGÍTÉSÉRE, A PTK. 484-487. §. SZERINTI, KÖZÉRDEKŰ NYILVÁNOS KÁRELHÁRÍTÓ BEJELENTÉSKÉNT! 

4. melléklet: Orbán Viktor miniszterelnök segítésére, ELEMZÉSEK (Email könyv 62a)

1023./ Öntsünk tiszta sót a pohárba”? Csak tiszta konyhasóval sózzunk! (hozzászólás)

1022./ SEMMELWEIS FOROG A SÍRJÁBAN, A MENZAREFORM KÖVETKEZTÉBEN EGYRE TÖBB AZ ELTORZULT IVARSZERVŰ ÚJSZÜLÖTT!

1021./ Emberiség elleni további (fajirtási) bűntettel kapcsolatos kiegészítés: Közérdekű bejelentésként a Kúria legfelsőbb bíróság elnökéhez benyújtja, jogos védelem (Btk.) és megbízás nélküli kárelhárítás (Ptk.) keretében, az országgyűlés bizottságai helyett, mint korábbi megbízott országgyűlési, önkormányzati, minisztériumi és tudományos akadémiai kivizsgáló, az Állampolgári Biztos válaszára válaszként összeállított konkrét bizonyítást, a törvénykezési bűnözőket feljelentéssel. Lásd melléklet „Honfogla.las-000411-180704”

1. melléklet: Egyezmény – törvényerejû rendelet a népirtás bûntettének megelôzése és megbüntetése tárgyában

1020./ Nyílt levél a Jobbikkal bejutott valamennyi országgyűlési képviselő nevében megválaszolásra, Hegedűs Lórántné Kovács Enikő országgyűlési képviselő címére! (Hozzászólásként a vitéz Siklósi Andrásnak a Nemzeti Hírhálón közzétett véleményéhez, az ÁNTSZ által folytatott, a magyarokat kálisóval mérgeztetésről.)

1. melléklet: [Lapszemle] Kásler a népegészségügyi programról – A NATO felbomlásáról beszélt Donald Tusk – A Szent Korona-tan a világon egyedülálló erőként nemzetösszetartó erővé vált

1019./ Hungarian-software-licence-projec-for calibration the digitalized agrotechniques 

1018./ Meleg Sándor rágalmazó cikke az életrövidítő, nemzőképtelenség okozó kálium túladagolási (népirtási) bűncselekmény leleplezői ellen

1. melléklet: Nyilvános közérdekű bejelentés útján feljelentés Dr.Darák Péter Kúria elnökhöz: Feljelentem fajirtást bűnpártolási váddal az ügyészeket, akik a Dr. Papp Lajos szívsebész professzor úr által optimálisnak nyilvánított étkezési víz, nátrium, kálium pótlástól ezer %-kal eltérő dózisokat is engednek alkalmazni (Reformkonyha, Nemzeti Stop Só Program, Menzareform, Chips adó és Bonsalt).

2. melléklet: Hozzászólás a http://alimento.blog.hu/2014/06/20/mint_az_emberek_a_sot blogbejegyzéshez

3. melléklet: Közérdekű feljelentés az Alkotmánybírósághoz: NEM JOGÁLLAM, AHOL NEMZŐKÉPTELENNÉ MÉRGEZHETIK A MAGYAROKAT!

1017./ Népszavazás nélkül zsidók betelepítésére sincs joga a kormányoknak és az országgyűléseknek

1. melléklet: KIIRTJÁK A MAGYAROKAT? KIK IRTJÁK ÉS MIÉRT? KELL-E, HOGY LEHET VÉDEKEZNI?

2. melléklet: Tisztelt Alkotmánybírósági Elnök! Mellékelten megküldöm Önnek az előbbi (terrorizmuselharitas180330Alkbir iratjelű) közérdekű bejelentésem további bizonyítékokkal bővített változatát, s az ebben foglaltak alapul vételével is kérem a közérdekű bejelentésem határidőben kivizsgálását.

3. melléklet: Nyilvános kérdésem a hazai országgyűléshez, kormányhoz, pártokhoz és zöldekhez

4. melléklet: A Szent Koronában megjelent hír 1 millió ukrán-orosz zsidó hazánkba áttelepülésébe Pozsgay Imre államminiszter által Izraelben beleegyezéséről

1016./ KIIRTJÁK A MAGYAROKAT? KIK IRTJÁK ÉS MIÉRT? KELL-E, HOGY LEHET VÉDEKEZNI?

1. melléklet: NYILVÁNOS KÉRDÉS DONALD TRUMP ELNÖKHÖZ: ÖN IS ENGEDI KÁLIUMMAL LEGYILKOLTATNI AZ AMERIKAIKAT?

2. melléklet: KÉRDÉS DONALD TRUMP ELNÖKHÖZ: ÖN IS ENGEDI MÉRGEZTETNI AZ AMERIKAIKAT?

3. melléklet:  MEZŐGAZDASÁGI HATÁS-MÉRÉS-KALIBRÁLÁSI REFORM

1015./ ÁDER JÁNOSÉK TALMUDI TÖRVÉNYT VALÓSÍTANAK MEG AZ EMBERI ÜRÜLÉKKEL SZENNYEZETT VEZETÉKES IVÓVÍZZEL: “A ZSIDÓK TISZTA ESŐVIZET (DESZTILLÁLT VIZET), A NEMZSIDÓK CSAK SZENNYEZETT VIZET IHATNAK” (TAANITH 10 A. LAP).

1014./ HOZZÁSZÓLÁS a „Miért nem nősülnek a férfiak?” íráshoz (Nők Lapja, 2018. június 6., 3. oldal.)

1. melléklet: BONSALT nátrium mentes só

1013./ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSKÉNT, nyilvános feljelentés Dr. Darák Péterhez, a legfelsőbb bíróság Kúria elnökéhez, jogos védelem (Btk.) és megbízás nélküli közérdekű országos kárelhárítás keretében (Ptk.)

1012./ AZ ORVOSI ESKÜ A KÁLIUMOT MÉRGEZŐEN TÚLADAGOLÓ, KONYHASÓ HIÁNYOS ÉTELEK ÉS ITALOK BETILTATÁSÁRA IS KELLENE KÖTELEZZEN!

1011./ SEGÍTSETEK MEGMENTENI A KIPUSZTÍTÁSTÓL A MAGYAR NÉPET!

1. melléklet: AZ ALAPJOGOK BIZTOSÁHOZ ÉS A KÚRIÁHOZ, ÉS AZ ALKOTMÁNYBÍRÓSÁGHOZ IS

2. melléklet: Magyarország alkotmánya. Szerkesztette : Dr. Lenkei János Pál

3. melléklet: Email könyv 58. HAZAÁRULÓK ORSZÁGGYŰLÉSE?

4.melléklet: Email-könyv 101. Konkrét hatás mérési bizonyítékok az izraeli kutatók által a „nyugati férfiak” 2050-re jósolt teljes ivartalanodásának eltitkolt okáról, ami a mérgező kálium

5. melléklet: ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK SEGÍTÉSÉRE

6.melléklet: MENZAPROGRAM kárai elhárításában önkormányzatokkal együttműködés (próbálkozás)

7. melléklet: T. Verőcei Polgármesteri Hivatal! NYÍLT LEVÉL

8. melléklet: Megbízás nélküli ügyvitel

1010./ Közérdekű alkotmányjogi bejelentés az Alkotmánybírósághoz és a Legfelsőbb Bíróság kúriához is: Nyilvánvaló, hogy nem lehet érvényes a népszavazás mellőzésével életbe léptetett alkotmány, majd „Alaptörvény” attól, hogy az érvényességéhez népszavazást előíró törvényt a nép megkérdezése nélkül más szövegre cserélték az alkotmányosnak nem nevezhető országgyűlésben ülő képviselők!

1. melléklet: Jogi képviselettel megbízás megerősítése

1009./ Tisztelt Műsorvezető / Közszereplő! Tudna tenni valamit azért, hogy a vitaműsorukban is foglalkozzanak az izraeli tudós által 2050-re jósolt nyugati férfi nemzőképesség vesztéssel (Haarec) is? Ha ugyanis bekövetkezik, a magyarok számára minden egyéb értelmét veszti!

1008./ A “sózáshoz” hozzászólás, amit a korábban megkritizált “Ködpiszkáló blog” szerkesztője letiltott.

1007./ RENDRAKÓ PROJEKT (MEGBÍZÁS NÉLKÜLI KÖZÉRDEKŰ KÁRELHÁRÍTÁS)

1. melléklet: 100. E-mail könyv: ANTIRANDOM BIOMONITORRAL RENDCSINÁLÁS.Lebuktatta a magyar termőföldeket aszálykár fokozó kálisóval mérgeztető államigazgatási bűnszervezetet

2. melléklet: GTS antirandom oknyomozás

3. melléklet: Magyar Mezsgye 2017.06 IV. évf. 6. szám

4. melléklet: GTS antirandom értekezés 1978

5. melléklet: Antirandom tolerancia analizátor

6. melléklet: United States Patent

7. melléklet: Talaj-és területhasználat optimalizáláshoz szükséges kalibrálási eljárás

8. melléklet: Szabadalmaim jegyzéke

9. melléklet: GTS-Antirandom kalibrálású biztonságosabb mezőgazdaság digitalizálás

10. melléklet: Zavarszűréssel kapcsolat analizáló program

11. melléklet: Kapcsolatelemzés

12. melléklet: Automatizált Pszicho-Logikai Analízis (APLA)

13. melléklet: Válságelhárító software-ek és létesítmény tervek szerzői jogai
pályázati apportként hasznosításával kapcsolatos érdeklődés

14. melléklet: Leleplező

15. melléklet: 101. E-mail könyv: Konkrét hatás mérési bizonyítékok az izraeli kutatók által a „nyugati férfiak” 2050-re jósolt teljes ivartalanodásának eltitkolt okáról, ami a mérgező kálium 

16. melléklet: A menekült iparról

1006./ Közzétett közérdekű bejelentésként feljelentés küldés Dr. Darák Péter úr legfelsőbb bírósági elnöknek: Bűnpártolási váddal feljelentem Polt Péter legfőbb ügyészt a magyar lakosságot káliummal mérgezés okán:

1005/ TERJESZTENDŐ HONVÉDELMI INFORMÁCIÓ VALAMENNYI NEM ZSIDÓ MAGYARHOZ CÍMEZVE

1004./ A „MENEKÜLT IPAR” fajirtásra alapozó ingatlanspekuláció? Lehet, hogy ehhez kell majd a Magyarországon felépíttetett sok óriásstadion?

1003./ NEM JOGÁLLAM, AHOL A BŰNÜGYI BIZONYÍTÉKOK ELTÜNTETÉSRE IS SZOLGÁLHAT A SOK HIVATAL ÁTNEVEZÉS ÉS -ÁTKÖLTÖZTETÉS, ÉS A HIÁNYOS FELIRATÚ BÍRÓSÁGI BORÍTÉK KÉZBESÍTÉS!

1002./ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS: Hazánkban ma is kapható izraeli kálium nitrát műtrágya, amit az Óbuda Kertészet hamisan reklámozott, mint nitrogén hasznosulás elősegítő műtrágyát. Valójában fokozza az aszálykárt és rontja a nitrogén- és foszfor műtrágya hasznosulást. Izraelben abbahagyták a használatát!

1001./ Dr. DARÁK PÉTER KÚRIA ELNÖKHÖZ CÍMZETT, KÖZZÉTETT KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS (az ügyészségi 1.Nyom.182/2013/36-I. és a rendőrségi 01000/2945-243/2018.ált. tájékoztatásokra reagálásként)

1. melléklet: Leleplező

2. melléklet: Csaló MTA-sokat feljelentés

3. melléklet: Holokauszt ok

4. melléklet: Pozsgay az antiszemita

Comments are closed.