Terjesztendő Híreink: 501-1000

1000./ Tejfalussy András kandidátusi disszertáció 1978. (A biológiai és anyagtechnológiai hatás vizsgálati kutatásokat és optimalizálásokat nagyságrendekkel felgyorsító és pontosító GTS-Antirandom bázissoftware)

 

 

999./ NYERŐ STRATÉGIA

1. melléklet: Országunk kiárusításához vegyi fegyverként használják a kálisót

2. melléklet: Feljelentés a magyar termőföldeket is káliummal mérgeztető MTA-sok ellen

3. melléklet: Holokauszt túlélők gazdagodnak a magyarok törvényesített kiirtásán

4. melléklet: Pozsgay az antiszemita 

5. melléklet: A Magyarok Világszövetsége (MVSZ) elnöke részére nyílt levélként megküldött tudományos szakvélemény a kálisóval népirtásról, mint közzétehető közérdekű tájékoztatás

998./ Nyilvános észrevétel a Hihetetlen Magazin mai műsorára hivatkozással

1. melléklet: Közzétett kárelhárító közérdekű bejelentés Orbán Viktor miniszterelnökhöz

997./ Nyilvános közérdekű bejelentés a más népek irtására és kirablására felbiztató zsidó törvények ellen, az Alapvető Jogok Biztosához

996./ Közérdekű helyreigazítás a HÍR Tv Sznobjektív című műsorához

1. melléklet: Sózásról

2. melléklet: FELJELENTÉS A MAGYAR TERMŐFÖLDEKET IS KÁLIUMMAL MÉRGEZTETŐ MTA-SOK ELLEN

995./ Az állami felügyelet hibájából az emberek felbiztatásával károkozásért büntetőjogi és polgári jogi felelősség kérdés miért nem szerepel jogorvoslat kérésben?

994./ Nyilvános petícióként a tüntetés szervezőihez és a résztvevőkhöz is

993./ OTP-s tolvajokat és ügyészségi vezető bűntársukat feljelentés

992./ HALÁL A MAGYAROKAT (IS) IRTÓ STOP SÓ MENZAREFORM PROGRAM FENNTARTÓIRA!

991./ HAMIS AZ ALKOTMÁNY. Ivartalanítással szolgálják a Soros Györgynek tulajdonított migrációs üzletet

1. melléklet: Közérdekű feljelentés az Országos Rendőrfőkapitányhoz a választási csalási kérdés alapján 

2. melléklet: CIVIL MOZGALOM VIDEÓK 2018-04-16

990./ AMIT AZ ÉTELEK HELYES SÓZÁSÁRÓL ÉS A HELYES VÍZPÓTLÁS

989./ CZEIZEL TITKOLTA A SPERMAROMLÁS FŐ OKÁT, AMI A TÚLADAGOLT KÁLIUM!

1. melléklet: HOLOKAUSZT TÚLÉLŐK GAZDAGODNAK A MAGYAROK TÖRVÉNYESÍTETT KIIRTÁSÁN. Valami, amiről a közrádiókban és köztelevíziókban magyarkodó vitatkozók mindeddig mélyen hallgatnak!

2. melléklet: A MAGYAR KORMÁNY AZÉRT EMELTE FEL AZ ÉTKEZÉSI KÁLIUMDÓZIST, HOGY KIPUSZTÍTSÁK A MAGYAROKAT?

3. melléklet: KÖZVETLEN MÉRÉSI BIZONYÍTÉK A KÁLIUM MÉRGEZŐSÉGÉRE (Novák Katalinhoz, a Család- és ifjúságügyért felelős államtitkárhoz címzett közérdekű bejelentés, a Ringer infúziós oldattal a vérbe juttatott desztillált víz, konyhasó és kálium dózisok szerinti étkezési víz, konyhasó és kálium pótlás helyreállítását követeléssel, megbízás nélküli kárelhárításként (Ptk.)

4. melléklet: TÖMEGGYILKOSOKAT IS BŰNPÁRTOLÓ MINISZTEREK, BÍRÁK ÉS ÜGYÉSZÉK ELLENI FELJELENTÉS A LEGFELSŐBB BÍRÓSÁG KÚRIÁNÁL, DR. DARÁK PÉTER ELNÖKNÉL, KIEGÉSZÍTŐ FELJELENTÉSSEL ISMÉTELTEN MEGKÜLDVE!

5. melléklet: Köztársasági elnökök által irányított jogi bűnszervezet? Ivartalanítással szolgálják a Soros Györgynek tulajdonított migrációs üzletet

6. melléklet: Segítség kérés a Jobbiktól: TILTAKOZÁS AZ ÁNTSZ VEZETŐJÉNÉL ÉS ORBÁN VIKTORNÁL (A magyarokat nemzőképtelenné mérgez/tet/ők megfékezésére Orbán Viktor miniszterelnökhöz benyújtott petíció kiegészítése)

7. melléklet: Kedves Márki-Zay Péter! Tetszett amit a mai tüntetésen előadtál! Tudnál segíteni az alábbi felvilágosítás valamennyi magyarhoz eljuttatásában, hogy védekezni tudjanak a 2050-re kiirtás ellen?

988./ Putyin, Oroszország elnöke részére, a Facebook oldalán, a kálisó sejtmérgező hatásáról és a mérgezést kimutató sokváltozós Antirandom hatásmérések bevezetésének szükségességéről

987./ Témaajánlás Fekete-Győr András és tüntető társai részére

1. melléklet: Témaajánlás Csintalan Sándor HÍR TV műsorvezető részére

2. melléklet: MAGYARORSZÁG MAI LEGNAGYOBB PROBLÉMÁJA AZ „IZRAELI BONSALT CSALÁS”, AMIVEL 2050-RE KIIRTANÁK A NEMZŐKÉPES MAGYAROKAT! ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKHÖZ MEGBÍZÁS NÉLKÜLI KÁRELHÁRÍTÁSI, KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSI PETÍCIÓKÉNT BENYÚJTVA

3. melléklet: Lemondott az országos főrabbi

4. melléklet: Putyin az Antirandom hatás méréseink alapján rehabilitálhat 31 tudóst, akiket a sztálinisták ártatlanul kivégeztek!

986./ A trianoni országszétrablás és a holokauszt eltitkolt elsődleges okairól és jelenlegi folytatása módszereiről

985./ Közérdekű bejelentés az MTA elnök Lovász Lászlóhoz: Bűncselekmény, hogy nincs betiltva az országok mérgeztetőit fedező „Svábos mérés randomizálás”.

984./ TERRORELHÁRÍTÓ PETÍCIÓ, TERRORELŐÍRÁSOK HATÁLYON KÍVÜL HELYEZÉSÉRE

1. melléklet: KAMUKORMÁNYOK, KAMUPÁRTOK, KAMUKÉPVISELŐK ÉS KAMUTÜNTETÉSEK (Donald Trump halálra mérgezteti az amerikai népeket)

983./ Témaajánlás Fekete-Győr András és tüntető társai részére

1. melléklet: Témaajánlás Csintalan Sándor HÍR TV műsorvezető részére

2. melléklet: MAGYARORSZÁG MAI LEGNAGYOBB PROBLÉMÁJA AZ „IZRAELI BONSALT CSALÁS”, AMIVEL 2050-RE KIIRTANÁK A NEMZŐKÉPES MAGYAROKAT! ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKHÖZ MEGBÍZÁS NÉLKÜLI KÁRELHÁRÍTÁSI, KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSI PETÍCIÓKÉNT BENYÚJTVA

3. melléklet: Lemondott az országos főrabbi

4. melléklet: Putyin az Antirandom hatás méréseink alapján rehabilitálhat 31 tudóst, akiket a sztálinisták ártatlanul kivégeztek!

982./ Magyar Közösségek Országgyűlése, 2018. aug. 17-19.

Melléklet-1: Várhatóan 2050-re a magyar férfiak többsége nemzőképtelenné lesz a káliummérgezett, konyhasóhiányos étkezésre kényszerítő Menzareform Nemzeti Stop Só Program és Chipsadó elnevezésekkel a hazai kormányok által folytatott „ingatlankiürítő” népirtástól („pogromtól”)

Melléklet-2: MAGYARORSZÁG MAI LEGNAGYOBB PROBLÉMÁJA AZ „IZRAELI BONSALT CSALÁS”, AMIVEL 2050-RE KIIRTANÁK A NEMZŐKÉPES MAGYAROKAT! ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKHÖZ MEGBÍZÁS NÉLKÜLI KÁRELHÁRÍTÁSI, KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSI PETÍCIÓKÉNT BENYÚJTVA

Melléklet-3: Putyin az Antirandom hatás méréseink alapján rehabilitálhat 31 tudóst, akiket a sztálinisták ártatlanul kivégeztek!

981./ Valamennyi parlamenti pártnak és képviselőnek felajánlom az Orbán Viktorhoz címzett mellékelt petícióhoz csatlakozást: MAGYARORSZÁG MAI LEGNAGYOBB PROBLÉMÁJA AZ „IZRAELI BONSALT CSALÁS”, AMIVEL 2050-RE KIIRTANÁK A NEMZŐKÉPES MAGYAROKAT! ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKHÖZ MEGBÍZÁS NÉLKÜLI KÁRELHÁRÍTÁSI, KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSI PETÍCIÓKÉNT BENYÚJTVA.

1. melléklet: Putyin az Antirandom hatás méréseink alapján rehabilitálhat 31 tudóst, akiket a sztálinisták ártatlanul kivégeztek!

980./ SZÉLHÁMOSSÁG A CSÖKKENTETT DEUTÉRIUMTARTALMÚ IVÓVÍZ (PREVENTA) GYÓGYHATÁSA

979./ ALKOTMÁNYOS JOGÁLLAM HAMIS LÁTSZATÁT KELTI, AKI A HAZAÁRULÁSBAN ÉS NÉPIRTÁSBAN BŰNSEGÉDKEZŐ PÁRTOKRA ÉS KÉPVISELŐ JELÖLTEKRE SZAVAZ!

978./ Fajirtás leállításához személyes segítség kérés Ferenc Pápától (TESZT KÉRDÉSSEL A NÁZÁRETI JÉZUS ELVEIT (IS) HIRDETŐ VALLÁSI KÖZÖSSÉGEKHEZ, feljelentéssel az Interpolhoz: NÉPIRTÓ HATÁSÚ A KONYHASÓ HELYETT KÁLISÓVAL „ÍZESÍTETT” ÉLELMISZER.

1. melléklet:TESZT KÉRDÉSEM A NÁZÁRETI JÉZUS ELVEIT (IS) HIRDETŐ VALLÁSI KÖZÖSSÉGEKHEZ, feljelentéssel az Interpolhoz: NÉPIRTÓ HATÁSÚ A KONYHASÓ HELYETT KÁLISÓVAL „ÍZESÍTETT” ÉLELMISZER.

977./ Dr. Eva Maria Barki bécsi ügyvéd internetes körlevele: “Felhívás a magyarokhoz”, Tejfalussy András oknyomozó szakértő válaszával

1. melléklet: NYILVÁNOS KÉRDÉSEK A MAGYAROK VÉDŐJEKÉNT KAMPÁNYOLÓ SZÉL BERNADETTHEZ

976./ Nyilvános válaszom Orbán Viktor miniszterelnök választási ügyben írt levelére.

975./ A MAGYARORSZÁGI KORMÁNYOK ÁLTAL FOLYTATOTT „100 ÉVES NÉPIRTÁSI PROGRAMOK”. KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSKÉNT FELKÉREM AZ ALKOTMÁNYBÍRÓSÁGOT A MAGYAROKAT PUSZTÍTÓ ORSZÁGLEIGÁZÁSI PROGRAMOK ALKOTMÁNYELLENESNEK NYILVÁNÍTÁSÁRA!

1. melléklet: NÉPIRTÁS:  PATKÁNYMÉREG A KÁLISÓ, AZ INTERNETEN „IZRAEL ÁLLAMI STAR KOSHER TANÚSÍTVÁNYOS” ÉTKEZÉSI SÓKÉNT AJÁNLOTT BONSALT!

2. melléklet: BÜNTETŐBÍRÓSÁGI ELJÁRÁST INDÍTVÁNYOZOK MINDAZOKKAL SZEMBEN, AKIK A RANDOMIZÁLÁSRA BETANÍTÁSSAL LEHETETLENÍTIK A SZÜKSÉGES SOKVÁLTOZÓS HATÁSELLENŐRZŐ MÉRÉSEKET!

974./ Közérdekű bejelentés a Kúriához: okiratilag is bizonyított a hazai köztársasági elnök(ök), a legfőbb ügyész(ek) és az állampolgári jogok biztosa(i) által folytatott, bíróságok által fedezett választójogi csalás.

973./ TÉGY A GYŰLÖLET ALAPVETŐ OKAI ELLEN!

972./ Igyatok sok VIZET!

971./ Kedves Pajor Lilla Úrhölgy, Hatos Csatorna televízió műsorszerkesztő!

1. melléklet: MEZŐGAZDASÁGI HATÁS-MÉRÉS-KALIBRÁLÁSI REFORM

970./ MIÉRT NEM NYILVÁNÍTJA ALKOTMÁNYSÉRTŐNEK AZ ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG A ZSIDÓKAT FAJIRTÁSSAL INGATLANSZERZÉSRE FELBIZTATÓ ÓSZÖVETSÉGET ÉS TALMUDOT? KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS AZ ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG ELNÖKÉHEZ!

969./ VULKÁNKITÖRÉS GÁTLÓ ERŐMŰ LÉTESÍTMÉNY BÁZISTERV MAGYAR TALÁLMÁNY

1. melléklet: Magmahővel nagynyomású gőz előállítás

968./ BALESETI GYAKORISÁGI VALÓSZÍNŰSÉGI KOCKÁZAT A PAKSI ATOMREAKTOROK 30 HELYETT 50 ÉVIG HASZNÁLATÁNÁL (Hozzászólás Dr. Illés Zoltán államtitkár véleményéhez)

967./ A MAGYARORSZÁGI VÁLASZTÁSI CSALÁSOK ALAPVETŐ OKA IS A NÉPCSERE BIZNISZ? (A Kúria Legfelsőbb Bíróság elnöke kezéhez, közérdekű bejelentésként kivizsgáltatásra megküldve)

966./ Nyilvános közérdekű bejelentésként: „paksi atomerőművi katasztrófa valószínűség gyakorisági” kérdés

1. melléklet: Magyar önvédelemként terjesztendő nyilvános feljelentés

965./ Dr. Morvai Krisztina Európa Parlamenti képviselőtől segítség kérés az országfoglaló izraelita migráció ellen

964./ Tejfalussy András hozzászólása a boldogság kutató(k) előadásához

963./ (Weselczky) Veszelszki Ferenc valláskutató előadásai a Hun Televízióban

962./ Merjünk magyarok lenni! Gróf Teleki Pál gondolatai

961./ Tejfalussy András hozzászólásai Dr. Lenkei Gábor „só körüli hisztériáról” tartott előadásához

960./ Nyilvános közérdekű bejelentés a hazai Köztársasági Elnöki Hivatal aktuális vezetőjéhez, és Dr. Darák Péter Kúria Legfelsőbb Bíróság elnökhöz az LFB gilisztázási csalókat fedező hamis állásfoglalása ellen, ami „humuszt termelőnek” állítja az arra képtelen gilisztát (Polgári elvi határozatok, 1994. január 1., 324. oldal).

959./ KÖZÉRDEKBŐL ÚJRA MEGKÜLDÖM AZ ALÁBBI NYILVÁNOS KÉRDÉST FERENC PÁPÁHOZ

958./ Dobos Attila: A Magyarok Világhimnusza

957./ A MELLÉKLET SZERINTI ÜGYBEN, a 125. törvényre hivatkozással, az állampolgári jogok betartatása ügyében, a Parlamenti Nemzetbiztonsági Bizottság / Rendvédelmi / Katonai Nemzetbiztonsági Bizottságtól, magyar állampolgárként, információt kérek mint közérdekű bejelentő

956./ A MAGYAR NÉPET TÉNYLEG VÉDENI AKARÓ TISZTELT HONFITÁRSAIM!

1. melléklet: Tisztelt Önkormányzati Képviselő Testület, Polgármester és Jegyző! Az alábbiakat jogos védelemként (Btk.), megbízás nélküli ügyvitel (Ptk.) keretében közérdekből terjesztem elő, a jelenlegi fajirtás leállíttatásához.

2. melléklet: Plakátszöveg: Mindenkinek tudnia kell

3. melléklet: Röpcédula: Izraeli kutatók a “nemzetközi statisztikák” alapján 2050-re a “nyugati férfiak” nemzőképtelenségét várják …

955./ Közérdekű feljelentés az Alkotmánybírósághoz: NEM JOGÁLLAM, AHOL NEMZŐKÉPTELENNÉ MÉRGEZHETIK A MAGYAROKAT!

1. melléklet: Alkotmánybírósági visszaigazolás

954./ Szél Bernadetthez: MIRŐL FIGYELEM ELTERELÉS A VÁLASZTÁSI CIRKUSZ?

1. melléklet: Előzményként, egy bizonyíték az LMP miniszterelnök-jelölt Széll Bernadett Paks-ügyben szélhámoskodására

953./ Tisztelt Magyar Orvosi Kamara, Dr. Éger István elnök úr! (Nyílt levél) Kód: MOK-180314: Tudatos népirtás a káliumot a gyomor- és bélfal szétmaró Kálium Retard tablettával és/vagy kálisóval sózással „kálium pótoltatás” (a Magyar Orvosi Kamarához intézett korábbi közérdekű bejelentések kiegészítése). Nem tudományos publikációknak, hanem konkrét klinikai hatás méréseknek kell hinni!
1. melléklet: Az előző közérdekű bejelentés: NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS AZ ORVOSI KAMARÁHOZ
2. melléklet: Korábbi közérdekű bejelentés a Magyar Orvosi Kamara vezetőségéhez és valamennyi tagjához
3. melléklet: Dr, Marosi Pál gyermekgyógyász főorvos közérdekű bejelentése Dr. Éger István MOK elnökhöz
4. melléklet: Dr. Marosi Pál és Tejfalussy András által A LEGFELSŐBB BÍRÓSÁGNÁMEGÁLLAPÍTÁSI PER KEZDEMÉNYEZÉS .

5. melléklet: Dr. Marosi Pál gyermekgyógyász főorvos 2010-es közérdekű bejelentése az egészségügyi miniszterhez

952/ „ORBÁN NÉLKÜL VALÓBAN NEM MEGY”

1. melléklet: Alliance Israélitee terv

2. melléklet: Pozsgay megállapodás

951./ FELJELENTÉS A BIBLIAI FAJIRTÁSI MÓDSZER ELLENÜNK ALKALMAZÓI ELLEN. Magyar önvédelemként terjesztendő nyilvános feljelentés

1. melléklet: Polt Péter és Áder János engem országosan rágalmazási bűncselekményét fedező hamis Fővárosi Törvényszéki végzés elleni beadvány a Fővárosi Ítélőtáblához, nyilvános közérdekű bejelentésként a Nemzeti Választási Irodának is megküldve

950./ MÉRGEZÉS AUTOMATIZÁLÁSHOZ DIGITALIZÁLJÁK A MAGYAR MEZŐGAZDASÁGOT?

949./ Ismételt feljelentés a Legfelsőbb Bíróság Kúria elnökéhez, egy megállapítási kereset kártérítésinek „átminősítésével” folytatott illetékfizettetési bírósági csalási kísérletek folytatódása, folytatói ellen

948./ TALÁLMÁNYAIM, AMELYEK NÉLKÜL AZ EMBERISÉG TÚLÉLÉSE ELKÉPZELHETETLEN

1. melléklet: Szerzői tájékoztatás a GTS-Antirandom-APLA programokat pályázati apportként használni kívánók részére

947./ NEMZETI HÍRHÁLÓ HOZZÁSZÓLÁS

1. melléklet: AKASSZÁTOK FEL A FAJIRTÓKAT! (Közérdekű javaslat a választópolgárok jogos védelmében.)

946./ MVSZ-hez címzett magyar mentő közérdekű tájékoztatás közzététele

945./ Tájékoztatás a kálisóval ivartalanítás elleni védekezéshez nélkülözhetetlen információknak a Jobbik pártolóihoz is eljuttatását célzó internetes próbálkozásról

1. melléklet: Mózesi-talmudi fajirtás ügyében, Református Zsinat Vezető és Ferenc Pápa személyes állásfoglalását kérés

2. melléklet: A JOBBIK IS FELELŐS A KÁLIUMMAL A MAGYAROK

944./ AKASSZÁTOK FEL A FAJIRTÓKAT!

1. melléklet: Egy korábbi, közérdekű adatkérés Bakondi Györgytől az Orbán kormány nemzetbiztonsági tanácsadójától, közzétett nyílt levélben

2. melléklet: FELJELENTÉS A FAJIRTÓ TERRORISTÁKAT FEDEZŐ ÜGYÉSZEK ELLEN,  Az Országgyűlés Alkotmányjogi Bizottsága részére átadására kérve, Orbán Viktor miniszterelnök úr címére megküldve!

943./ Szerzői tájékoztatás a GTS-Antirandom-APLA programokat pályázati apportként használni kívánók részére

942./ AZ EGYETEMEK REKTORAI KÖZVESZÉLY ELHÁRÍTÁSBAN EGYÜTTMŰKÖDÉSRE FELHÍVÁSA. Kárelhárítási költségeink megtérítését és az irat szétküldését kérve, Orbán Viktor miniszterelnök úr kezéhez

1. melléklet: Az Orbán Viktornak küldött kárelhárítási intézkedéshez csatolt 7 hatásmérési bizonyíték

941./ A KATASZTRÓFÁKKAL FIGYELEMELTERELÉS TITKOSSZOLGÁLATI MÓDSZERE, KONKRÉT ALKALMAZÁSI PÉLDÁKON BEMUTATVA

1. melléklet: Holokausztos zsidó bűnözés

2. melléklet: KAMPÁNYTÉMA: Nem akarhatnak tényleges változást, akik nem vállalják fel a magyar emberek káliummal mérgeztetése elleni kampányomást

940./ Észrevételem a GENDER & SEX elnevezésű CitizenGo konferenciára

939./ Közérdekű kárelhárításként szakértői nyilvános javaslat Fazekas Sándor földművelésügyi miniszterhez

938./ FELJELENTÉS ORBÁN VIKTORHOZ A KÖZVESZÉLYES „TÁPANYAGTÁBLÁZAT” FELELŐSEI ELLEN

937./ NYÍLT LEVÉL, A NÁZÁRETI JÉZUSHOZ KOLLEKTÍV IMÁDKOZÁST SZERVEZŐKHÖZ

1. melléklet: MELLÉKLETEK „A NÁZÁRETI JÉZUSHOZ KOLLEKTÍV IMÁDKOZÁST SZERVEZŐKHÖZ INTÉZETT NYÍLT LEVÉLHEZ”

936./ AZ ORSZÁGGYŰLÉS NEMZETBIZTONSÁGI BIZOTTSÁGÁHOZ IS FELJELENTÉS POLT PÉTER LEGFŐBB ÜGYÉSZ ÉS TÁRSAI ELLEN

935./ CSUPA HÜLYE ÉS GAZEMBER URALJA A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIÁT ÉS A HAZAI TÖRVÉNYHOZÁST ÉS VALAMENNYI PARLAMENTI VÁLASZTÁSI PÁRTOT?

1. melléklet:  Közérdekű bejelentés Orbán Viktor miniszterelnökhöz: BŰNSZERVEZET A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA

934./ VALLÁS HARMONIZÁLÓ SOFTWARE (Az ANTIFASISZTA MAGYAR LÉTVÉDŐ KÖRÖK MOZGALOM közérdekű javaslata.

1. melléklet: IRÁN ÉS IZRAEL BÉKÍTÉSÉRE AJÁNLOTT APLA (Automatikus Pszicho-Logikai Analízis) ANTIRANDOMSOFTWARE

933./ MAZSIHISZ LEVÉL

932./ A FEHÉR FAJ KIIRTÁSA NÉHÁNY SZÉPEN KITERVEZETT LÉPÉSBEN

931./ ÖSSZEFÜGG A SZÜLÉSZORVOS DR. GERÉB ÁGNEST ÉS A MÉRGEZŐ KÁLIUMMAL TÖMEGGYILKOLÁST LELEPLEZŐ HATÁS MÉRÉS FELTALÁLÓJÁT ÜLDÖZTETÉS??

930./ LENKEI GÁBOR RÁK FŐ OK ÜGYBELI NYILATKOZATÁHOZ HOZZÁSZÓLÁS

929./ FÜGGETLEN DIÁKPARLAMENT SEGÍTÉSE

928./ Nyilvános szakértői kérdések a hazai Kormány(ok)hoz és valamennyi Önkormányzathoz

927./ Mit üzentem Orbán Viktor miniszterelnöknek „K-ügyben” a facebook-ján

1. melléklet: MIÉRT NEM LÉPNEK FEL A VÁLASZTÁSI PÁRTOK A NÉPIRTÁS ELLEN

926./ Az országgyűlési képviselők AZONNAL foglalják törvénybe, hogy az utcára kényszerült vagy hideg otthonukban folyamatosan életveszélyben (még) élő magyar állampolgárok MENEDÉKJOGA meg kell, hogy előzze a külföldről SZINTÉN életveszély elől Magyarországra menekült, nem-magyar emberek menedékjogát!

925./ HOZZÁSZÓLÁS A HAMIS DEVIZAHITELLEL INGATLANELRABLÁSI BŰNCSELEKMÉNYRŐL A HÍRARÉNA ÁLTAL KÖZZÉTETT HÍRHEZ

924./ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTŐI VÁLASZ AZ ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK ETIO-0015-049/2018 IKTATÓSZÁMÚ LEVELÉRE.

1. melléklet: Hír TV, Kálmán Olga részére, szíves tájékoztatásul: Ahogy, a korábbi „humusztermelő giliszta hitelezés”, a „devizahitezés” is ingatlan eladósítási / ingatlan elrablási célra szolgált, szolgál. A hazai ügyészségek, a legfelsőbb bíróság, a bíróságok és a köztársasági elnökök hamis okiratai fedezhetik a magyarokat eladósító csaló hitelezőket.

2. melléklet: Az itt kiegészített eredeti közérdekű bejelentés: LETELEPEDÉSI KÖTVÉNYES HITELEZÉSI BŰNCSELEKMÉNY

923./ Hitelezési csalókat bírósági bűnpártolás is a Főváros Törvényszék 68.P.23.501/2016/8-1.ikt. sz., 2018. január 12.-i tegnap megkapott hamis végzése.

922./ Nyílt levél a Pozsonyi Új Szó Szerkesztőségéhez a mérgező kálium használatok ügyében

1. melléklet: IVARTALANÍTNAK A MÉRGEZŐ KÁLIUMMAL! Új Szó, 1988. IX. 16.

921./ Tisztelt Citizen Go Vezetőség! Ismételten javaslom, szervezzenek a mérgező kálium használat ellen és az arra alapozott népirtással ingatlanrabló terrorizmussal szemben is nemzetközi petíciót!

920./ A magyar mentésre megoldást keresők felvilágosítása

919./ ÉSZREVÉTEL A DEVIZAHITELEZÉSI ÉS AZ ATOMREAKTOR TOVÁBBMŰKÖDTETÉSI KOCKÁZATOK ÜGYEIBEN

918./ MILYEN TERVET TELJESÍT JOBBAN MAGYARORSZÁG ?

917./ Feljelentés a fajirtó bűnöző terroristákat védő (aláíratlan) hamis határozatért felelős ügyészek ellen is.

916./ Írta: Nap Hun | 2017-07-19 | történelmünk, XIX-XX.sz., XVIII.sz.előtt

915./ A BŰNPÁRTOLÓ HATÓSÁGOK ÉS A NYOMELTAKARÍTÓ MÉDIA ELLENI KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS A KORMÁNYHOZ, A TÖRVÉNYHOZÁSHOZ ÉS ALKOTMÁNYBÍRÓSÁGHOZ : Hazánkban az 1994-ben lelepleződött, ólomfestékkel mérgezett fűszerpaprikával népirtást a bírósági ítéletek épp úgy elbagatelizálták, mint a mérgező káliummal 1950 óta folytatott fajirtást.

1. melléklet: Ólomfestékkel mérgezett fűszerpaprikával is irtották a magyar lakosságot!

914./ NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ KÉRDÉS FERENC PÁPÁHOZ

913./ FÉRFI NEMZŐKÉPESSÉG MEGSZÜNTETÉSE

1. melléklet: 100 éves terv a férfiak nemzőképességét megszüntető mérgező étkezési kálium túladagolásra

2. melléklet: Szóval népirtanak

3. melléklet: KÖZÉRDEKŰ NYILVÁNOS FELJELENTÉS AZ ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉKHEZ: LÁZÁR JÁNOSÉK FÉLMILLIÁRD FT-TÉRT REKLÁMOZTÁK A NÉPIRTÓ STOP SÓ PROGRAMOT

4. melléklet: Az Állami Számvevőszék megalapozatlan válaszát visszautasítás

5. melléklet: 101. E-mail könyv: Konkrét hatás mérési bizonyítékok az izraeli kutatók által a „nyugati férfiak” 2050-re jósolt teljes ivartalanodásának eltitkolt okáról, ami a mérgező kálium

6. melléklet: MAGYARORSZÁG LEIGÁZÁSI 100 ÉVES TERVET HAJT VÉGRE A KORMÁNY?  Orbán Viktor miniszterelnök segítése!

912./ Kárelhárítási célú nyilvános észrevétel egy, a Kárpátinfo által megjelentetett, a bizonyítottan aszálykár felfokozó mérgező kálium műtrágya használatokat szükségesnek és hasznosnak feltüntető cikkre

911./ NEMZETKÖZI PER ELŐKÉSZÍTÉSE A MAGYAROKAT GYILKOL/TAT/Ó BŰNSZERVEZET ELLEN, Tisztelettel megküldve Dr. Gaudi Tamás és Dr. Morvai Krisztina nemzetközi jogászok kezéhez, az ügy nemzetközi bíróságon intézésére, a biológiai hatásmérési bizonyítékokra alapozott keresetük benyújtásához!

1. melléklet: Soros György urat is felkértük, segítsen leállítani a káliummal fajirtást

910./ VEGETÁRIÁNUSOK FIGYELMÉBE, a kálisóval műtrágyázott élelmiszernövények mérgezőségéről

909./ MIÉRT RÖHÖGCSÉLHET A HAVERJAIVAL KÖVES SLOMÓ RABBI A MAGYAROK HÜLYESÉGÉN?

908./ A hamis ügyészségi határozat első oldaláról az oldalszám, a második oldaláról az ügyiratszám hiányzik. A hamis határozatért felelős ügyész aláírása, de a hamis határozatot hitelesítő ügyészségi alkalmazott neve, és hiteles aláírása is hiányzik. Mindezek bizonyítják, hogy az ügyészek úgy csalhatnak és rágalmazhatnak, hogy az általuk megcsalt, rágalmazott feljelentőknek ne lehessen erről hiteles okirati bizonyítéka ellenük! (Feljelentés, az NF.13326/2017/1. hamis határozattal Tejfalussy András korábbi országgyűlési szakértőt megalapozatlan feljelentéssel rágalmazó, a mérgezés bizonyító méréseket semmibe vevő ügyészek ellen.

1. melléklet: Állami kártérítés kéréseként is Orbán Viktor miniszterelnök segítésére megküldött, a Kúria Legfelsőbb Bíróság elnökéhez címzett büntetőfeljelentés módosítás, mint nyilvános válasz.

2. melléklet: 101. E-mail könyv: Konkrét hatás mérési bizonyítékok az izraeli kutatók által a „nyugati férfiak” 2050-re jósolt teljes ivartalanodásának eltitkolt okáról, ami a mérgező kálium 

3. melléklet: MAGYARORSZÁG LEIGÁZÁSI 100 ÉVES TERVET HAJT VÉGRE A KORMÁNY?  Orbán Viktor miniszterelnök segítése!

907./ Közérdekű bejelentés az Állami Számvevőszékhez: Válaszuk elmaradása miatt Orbán Viktor miniszterelnöknek választás előtt ismét megküldöm a magyar lakosság előtt szembehazudott alábbi, tényleges ivóvíztisztaság ellenőrzési (KÖJÁL) statisztikát, újra kérve az ivóvíz vírusszennyezettségeknek a hírekben naponta bemondatását!

1. melléklet: ÉRDEMES TANULMÁNYOZNI AZ ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK MEGÁLLAPÍTÁSAIT IS, A HAZAI IVÓVÍZ EGYRE SZENNYEZETTEBBÉ VÁLÁSÁRÓL

906./ A MAGYAROK SZABAD JOGÉRVÉNYESÍTÉSÉT KORLÁTOZÓ TÖRVÉNYI DISZKRIMINÁCIÓK ELLEN, Interneten közzétett közérdekű bejelentés Dr. Darák Péter úr, a Kúria (Legfelsőbb Bírósági) elnöke kezéhez

905./ Egyházközségi regisztrálás kérdése: egészségjavító étkezési sóként patkányméreg kálisót ajánlanak a magyaroknak, lásd VIVEGA, BONSALT stb.

1. melléklet: KÖZZÉTETT BÜNTETŐ FELJELENTÉS A FELERÉSZBEN MÉRGEZŐ KÁLISÓT TARTALMAZÓ „VIVEGÁT” EGÉSZSÉGVÉDŐ ÉLELMISZERKÉNT SZABADALMAZTATÓ ÉS REKLÁMOZÓ GYÓGYSZERÉSZNŐ ÉS A MÉDIA (FELELŐSÖK) ELLEN, A NEMZETI ÉLELMISZER-BIZTONSÁGI HATÓSÁG VEZETŐJÉHEZ  

904./ A Legfelsőbb Bíróság (Kúria) elnökénél is BÜNTETŐELJÁRÁS KEZDEMÉNYEZÉS A KÁLIUMMAL FAJIRTÓ BŰNSZERVEZET ELLEN

1. melléklet: Rendőrségi bejelentés a kézbesítési csalási lehetőségeket fenntartó hivatal vezető bűnözők ellen 

2. melléklet: KÖZZÉTETT BÜNTETŐ FELJELENTÉS A FELERÉSZBEN MÉRGEZŐ KÁLISÓT TARTALMAZÓ „VIVEGÁT” EGÉSZSÉGVÉDŐ ÉLELMISZERKÉNT SZABADALMAZTATÓ ÉS REKLÁMOZÓ GYÓGYSZERÉSZNŐ ÉS A MÉDIA (FELELŐSÖK) ELLEN, A NEMZETI ÉLELMISZER-BIZTONSÁGI HATÓSÁG VEZETŐJÉHEZ

903./ LETELEPEDÉSI KÖTVÉNYES HITELEZÉSI BŰNCSELEKMÉNY (Nyilvános közérdekű bejelentés az Állami Számvevőszékhez, feljelentéssel azon vezetői ellen, akik miatt a számvevőszéki ellenőrzési diszkriminációk fedezik a több száz milliárd forintos államigazgatási hitelezési csalásokat.

902./ Miközben Orbán Viktor miniszterelnök „Boldog Karácsonyt kíván mindenkinek”, a mérgező káliummal 2050-ig kiirthatják a nemzőképes „nyugati férfiakat”, s ezzel a 10 millió magyart?!

901./ A „Ködpiszkáló” honlap kizárta a mérgező kálium használatot bíráló szakértői hozzászólásomat

900./ Tejfalussy András megismételt szakvéleménye pártügyekben

1. melléklet: Fajirtó állami bűnszervezet elleni feljelentésként kapja a Miniszterelnöki Hivatalt vezető Lázár János: AZ MTA BŰNÖZŐGÁRDÁJA SZERVEZTE ÉS FEDEZI A MÉRGEZŐ KÁLIUMMAL FAJIRTÁST

2. melléklet: Egy kiszivárogtatott ILLUMINÁTI tréning videó-hoz

3. melléklet: Konkrét hatás mérési bizonyítékok az izraeli kutatók által a „nyugati férfiak” 2050-re jósolt teljes ivartalanodásának eltitkolt okáról, ami a mérgező kálium

899./ Válaszként, KÖZÉRDEKŰ NYILVÁNOS feljelentés a mérgező káliummal folytatott nemzetközi fajirtást fedező hivatalnokok ellen (Re: Az Ön CHAP(2017)00241 számú ügyének végleges lezárását követő negyedik és ötödik levele)

1. melléklet: Rosella Delfino válasza

2. melléklet: 101. E-mail könyv: Konkrét hatás mérési bizonyítékok az izraeli kutatók által a „nyugati férfiak” 2050-re jósolt teljes ivartalanodásának eltitkolt okáról, ami a mérgező kálium 

898./ BÍRÁK ÉS ÜGYÉSZEK 1993 ÓTA FEDEZNEK EGY BALESETOKOZÓ BŰNSZERVEZETET A MEGENGEDETT BÍRÓSÁGI IKTATÁSI, KÉZBESÍTÉSI ÉS ÍTÉLKEZÉSI CSALÁSOKKAL AZ ALÁBBI BIZONYÍTÉKOK SEMMIBEVÉTELÉVEL. ( FELJELENTÉS AZ ÁLLAMPOLGÁRI JOGOK BIZTOSÁHOZ ÉS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS A KÚRIA LEGFELSŐBB BÍRÓSÁG ELNÖKÉHEZ

897./ NYUGDÍJASOKRÓL, NYUGDÍJASOKNAK! Jogos védelemként és megbízás nélküli kárelhárításként Orbán Viktor miniszterelnök segítésére is megküldve. 

896./ A mérgező káliummal népirtó bűnözők elleni, az Állami Számvevőszékhez intézett feljelentés megküldése, az általa is közzétételét kérve, a Nemzeti Hírháló szerkesztőjéhez (is)

895./ KÖZÉRDEKŰ NYILVÁNOS FELJELENTÉS AZ ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉKHEZ: LÁZÁR JÁNOSÉK FÉLMILLIÁRD FT-TÉRT REKLÁMOZTÁK A NÉPIRTÓ STOP SÓ PROGRAMOT

1. melléklet: KÖZÉRDEKŰ NYILVÁNOS FELJELENTÉS AZ ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉKHEZ: LÁZÁR JÁNOSÉKFÉLMILLIÁRD FT-TÉRT REKLÁMOZTÁK A NÉPIRTÓ STOP SÓ PROGRAMOT

2. melléklet: Az OÉTI-sek népirtó Nemzeti Stop Só, Menzareform, Chips-adó csalását bizonyító táblázatok, amelyek alapján FELKÉRJÜK AZ ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉKET, ÁLLÍTTASSÁK HELYRE A HELYES VÍZ-, KONYHASÓ- ÉS KÁLIUM PÓTLÁST!

894./ A bíróság köteles figyelembe venni, hogy jogos védelem „sértegetni” a fajirtásra biztató ószövetségi és talmudi előírásokat szolgáló rabbikat, akik miatt Star kosher tanúsítványos mérgező kálisóval ételízesítenek!

893./ VÁLASZ „A RENDSZERVÁLTÁSRA OPTIMÁLIS IDŐPONTOT KERESŐKNEK”

1. melléklet: Témajavaslat a Bioetikai Társaság f. hó 14-re szervezett tudományos ülésére

2. melléklet: HAZÁNK KIÁRUSÍTÓI MÉRGEZŐ KÁLIUMMAL IVARTALANÍTJÁK A MAGYAR FÉRFIAKAT

892./ HAZÁNK KIÁRUSÍTÓI KÁLIUMMAL IVARTALANÍTJÁK A MAGYAR FÉRFIAKAT: Izraeli tudósok „a nyugati férfiak 2050-re várható, teljes nemzőképtelenségét valószínűsítik”. Megbízás nélküli kárelhárító ügyvitel keretében, jogos védelemként, mint fajirtó terroristák elleni feljelentés Orbán Viktor miniszterelnök kezéhez is megküldve!

1. melléklet: HAZÁNK KIÁRUSÍTÓI KÁLIUMMAL IVARTALANÍTJÁK A MAGYAR FÉRFIAKAT. Add tovább! Terrorelhárítási célú közérdekű tájékoztatás

891./ AZ ÁLLAMIGAZGATÁSI PÉNZEK SZÉTOSZTÓI A BŰNÖZŐ MINISZTEREK, ÜGYÉSZEK, RENDŐRÖK, BÍRÁK ÉS KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKÖK MIATT BÜNTETHETELENÜL LOPHATNAK, CSALHATNAK, SIKKASZTHATNAK

890./ Tisztelt Európai Bizottság! Kértem, kérem, hogy a beadványaimat az összes iratanyaggal együtt továbbítsák az illetékes bírósághoz. . .

889./ AZÉRT IRTJÁK A NYUGATI FÉRFIAKAT, HOGY ELADHASSÁK AZ E MIATT “ELÁRVULT” INGATLANAIKAT A KELETRŐL BEVÁNDOLOLTATOTT NÉPEKNEK. Az EU- és NÉBIH TERRORISTÁI ELLEN KÖZZÉTETT KÖZÉRDEKŰ NYILVÁNOS FELJELENTÉS

1. melléklet: Élelmiszer biztonsági csalások elkövetői és fedezői elleni közérdekű bejelentés, szakértői segítségként dr. Fazekas Sándor úr mezőgazdasági miniszter és Orbán Viktor miniszterelnök úr kezéhez és az Euró-Ombudsmanhoz is megküldve!

2. melléklet:  Konkrét hatás mérési bizonyítékok az izraeli kutatók által a „nyugati férfiak” 2050-re jósolt teljes ivartalanodásának eltitkolt okáról, ami a mérgező kálium

888./ A PAKSI ATOMREAKTOROK MEGHOSSZABBÍTOTT HASZNÁLATÁNAK VESZÉLYEI. Orbán Viktor miniszterelnök kezéhez, hivatalos közérdekű bejelentésként és közérdekű kárelhárítási javaslatként is!

1. melléklet: MAGYARORSZÁG LEIGÁZÁSI 100 ÉVES TERVET HAJT VÉGRE A KORMÁNY?  Orbán Viktor miniszterelnök segítése! 

887./ NYÍLT KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS AZ ÁLLAMPOLGÁRI JOGOK BIZTOSÁHOZ: Ócska, hitvány személyek vezetik az országot

886./ Az MTA SZERVEZTE ÉS FEDEZI A MAI NAPIG IS A MÉRGEZŐ KÁLIUMMAL NÉPIRTÁST

885./ „ÚJ RABBA STORY”: VILÁGSZERTE SIKERES A MÉRGEZŐ KÁLIUMMAL FAJIRTÁS

884./ Folytatnunk kell a harcot a szemitizmus minden formája és védője ellen (Dr. Mikola István államtitkár elleni nyilvános közérdekű bejelentés)

1. melléklet: Emlékeztető a dr. Mikola Istvánnal 1993.VIII.18-án megbeszéltekről

2. melléklet: 101 e-mail könyv

883./ INTERPOL-hoz átirányított feljelentés a nyugati férfiakat mérgező káliummal nemzőképtelenné mérgező és őket fedező WHO-s, Európai Uniós és hazai hivatalnok bűnözők ellen.

1. melléklet: Felszólítom Önt és társait, hogy hagyják abba a Nemzeti Stop Só és MENZAREFORM fedőelnevezésű fajirtást! Közérdekű bejelentés Novák Katalin EMMI államtitkárhoz, ami után az ügyészek (sikertelenül) kísérelték meg a bejelentőt  bolonddá nyilváníttatni (ez volt rá a válasz).

2. melléklet: Konkrét hatás mérési bizonyítékok az izraeli kutatók által a „nyugati férfiak” 2050-re jósolt teljes ivartalanodásának eltitkolt okáról, ami a mérgező kálium

882./ KREMATÓRIUMMAL NEMZETEGYESÍTŐ RENDSZERVÁLTÁS

1. melléklet: Konkrét hatás mérési bizonyítékok az izraeli kutatók által a „nyugati férfiak” 2050-re jósolt teljes ivartalanodásának eltitkolt okáról, ami a mérgező kálium

2. melléklet:  “SOROS BÁZISTERV”: Testvérek! Hittestvérek! Az egész földkerekségen nincs egyetlen darab föld sem, amelyet könnyebben leigázhatnánk, mint Galíciát és Magyarországot.

3. melléklet: MÁS ORSZÁGOK NÉPEI IRTÁSÁRA MINTAKÉNT SZOLGÁLÓ IZRAELI SIKERTÖRTÉNET

881./ 2050 UTÁN A BETELEPÜLT ZSIDÓK KURVÁI LEHETNEK CSAK A MAGYAR NŐK? Közérdekű bejelentésként is benyújtott kérdés a hazai és Európai Uniós Állampolgári Jogok Biztosához.

1. melléklet: Konkrét hatás mérési bizonyítékok az izraeli kutatók által a „nyugati férfiak” 2050-re jósolt teljes ivartalanodásának eltitkolt okáról, ami a mérgező kálium

2. melléklet: K. ügyben a CITIZEN GO-hoz

880./ Orbán Viktor miniszterelnök kezéhez! Miután Izraelből –szerintem dicsekvésként- híresztelik, hogy 2050-ig nemzőképtelenné lesz az összes nyugaton élő férfi

1. melléklet: Konkrét hatás mérési bizonyítékok az izraeli kutatók által a „nyugati férfiak” 2050-re jósolt teljes ivartalanodásának eltitkolt okáról, ami a mérgező kálium

2. melléklet: RÁKOS DAGANAT ELŐIDÉZÉSI SIKER TÖRTÉNETEK: Oltással bejuttatott ráksejtekkel bárkit meg lehet gyilkolni, Mintavételkor bejuttatott ráksejtekkel is rákos daganatot lehet előidézni! Egy műszer sterilizáló bűnöző alkalmazott is rákenheti a mintavevőre!

3. melléklet: Elnézését kérem, hogy ismeretlenként az alábbiakkal jelentkezem, de jó szándékból, közérdekű kárelhárításként teszem!

879./ Konkrét hatás mérési bizonyítékok az izraeli kutatók által a „nyugati férfiak” 2050-re jósolt teljes ivartalanodásának eltitkolt okáról, ami a mérgező kálium (101. E-mail könyv) 

878./ EGÉSZSÉGVÉDELMI ÍGÉRETEKKEL IS KAMPÁNYOLÓ PÁRTOKAT PERTURBÁLÁS

1. melléklet: Politikai Perturbációs Analízis

2. melléklet: Kommunikációs kísérlet a hazai pártokkal

877./ MAGÁNHONVÉDELEM

1. melléklet: Portaszintű családi önvédelmi programok

2. melléklet: ALJASUL MEGRÁGALMAZTAK AZ INTERNETES „DISQUS”-ON” AZ IZRAEL ÁLLAMI STAR KOSHER TANÚSÍTVÁNNYAL „LEGJOBB ÉTKEZÉSI SÓKÉNT” ÁRULT KÁLISÓ „BONSALT” NÉPMÉRGEZŐ HATÁSAI ISMERTETÉSE MIATT

876./ MAGYARORSZÁG LEIGÁZÁSI 100 ÉVES TERVET HAJT VÉGRE A KORMÁNY ? FELJELENTÉS DR. POLT PÉTER LEGFŐBB ÜGYÉSZHEZ. Orbán Viktor miniszterelnök segítése!

875./ Illegális parlagfű készítményt forgalmazó vállalkozást ellenőrzött a NÉBIH

1. melléklet: Értesítés hatósági eljárás megindításáról

2. melléklet: Válasz NÉBIH-nek

3. melléklet: Fűhatás vizsgálat

4. melléklet: Hivatali tudatlanság a parlagfűvel kapcsolatban (Weixl Várhegyi László)

5. melléklet: Dr Fazekas Sándor Földművelésügyi Miniszternek

6. melléklet: Bizonyított népirtás bejelentése, de ezzel nem foglalkozik a NÉBIH, csak a parlagfűvel

7. melléklet: Népirtási bizonyíték mérési dokumentáció

8. melléklet: NÉBIH határozat

9. melléklet: Ismételt levél Fazekas Sándor Földművelésügyi Miniszter Úrnak

10. melléklet: Professzor Dr. Szabó László véleménye a parlagfűről

11. melléklet: A parlagfű nem ÚJ ÉLELMISZER

12. melléklet: Parlagfű mint gyógynövény

13. melléklet: NÉBIH bírság határozata

874./ A desztillált ivóvíz az “élet vize!” Tudatosan hazudnak az olyan orvosok és gyógyszerészek, akik.mérgezőnek tüntetik fel.

873./ NÉPSZAVAZÁST PAKSRÓL! ELSŐSORBAN A LEJÁRT GARANCIÁJÚ JELENLEGI REAKTOROK TOVÁBBI 20 ÉVIG HASZNÁLNI ENGEDÉSÉRŐL 

872./ INKÁBB MOHAMEDÁN, VAGY ELMEBETEG RABLÓGYILKOS ZSIDÓ? FONTOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSEK SZEMÉLYESEN ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKHÖZ

871./ Nyilvános személyes tanácsaim Orbán Viktor miniszterelnök részére, a HIHETŐMAGAZIN www.tejfalussy.com honlapon közzétett biológiai hatásmérési és egyéb bizonyítékokra alapozva.

870./ JÓTANÁCSOK RENDES EMBEREKTŐL

869./ FAJIRTÓ ZSIDÓK 11 MÓDSZERE amiről mindegyik országgyűlési párt és állami vezető tud

1. melléklet: NÉPIRTÁS ELHÁRÍTÁS, AVAGY HOGYAN VÉDEKEZZÜNK A MÉRGEZŐ ITALOK ÉS ÉTELEK ELLEN

2. melléklet: Eltitkolják a tényleges gyógymódot, ami a desztillált víz beteg sejteket kiirtó hatásán alapul

3. melléklet: ÁDER JÁNOS KÖZVESZÉLYES ELMEBETEG ÉS VAGY SZÉLHÁMOS

868./ Feljelentés a magyar embereket timsóval mérgezést megengedők, a mérgeztetők és a mérgezők ellen

1. melléklet: VALAMENNYI HAZAI POLGÁRMESTERI HIVATALHOZ: Önkormányzatok kötelező lakossági egészségvédelmét segítés, A továbbítását kérve, Dr. Pintér Sándor belügyminiszter úr kezéhez!

867./ BÍRÓSÁGI ELJÁRÁS KIFOGÁSOLÁS ÉS NYÍLT PÓTMAGÁNVÁD KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSKÉNT IS

866./ Dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszternek és Orbán Viktor miniszterelnöknek is megküldött közérdekű fejlesztési javaslataim.

865./ Nyilvános közérdekű feljelentés a magyarországi „református egyházi bíróság” magyarság ellenes ítélkezési diszkriminációi ellen

1. melléklet: LELEPLEZŐDTEK A HAZAI KORMÁNYOK ZSIDÓ-KERESZTÉNY MÉRGEZÉSI MÓDSZEREI. Érdekelne Tőkés László úr véleménye, s hogy tesz-e valamit az ügyben! Tisztelettel: Tejfalussy András

864./ Terrorizmus elhárító közérdekű alkotmányjogi bejelentés az Alkotmánybírósághoz.

1. melléklet: 1997. évi törvény III. Fejezet, NÉPEGÉSZSÉGÜGY  (35-40/A-§.)

863./ Dr. Fazekas Sándor miniszterhez, terrorizmus elhárító közérdekű bejelentésként

862./ REÁLIS ZÖLDEK KLUB HONLAPJÁN HOZZÁSZÓLÁS

861./ TUDATOSAN CSÖKKENTIK A MAGYARORSZÁGI NEMZSIDÓK ÉLETHOSSZÁT ÉS SZAPORODÁSI KÉPESSÉGÉT: ÉTKEZÉSI SOKSZOROS KÁLIUM-TÚLADAGOLÁSRA ÉS HIÁNYOS KONYHASÓPÓTLÁSRA FELBIZTATÁSSAL, S KÖZBEN AGYPUSZTÍTÓ KÁLIUM-ALUMÍNIUM-SZULFÁT TIMSÓVAL IS MÉRGEZIK AZ ÉLELMISZEREIKET. NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS dr. Fazekas Sándor miniszterhez.

860./ Végrehajtással fenyegetők elleni kereset

859./ Tiltakozás az Európai Bizottság terroristákat fedező „SANTE” határozatai ellen.

1. melléklet: KONKRÉT BIZONYÍTÉKOK A MAGYAROK ELLEN FOLYTATOTT NÉPIRTÁSRA (A PARLAMENTNEK)

2. melléklet: NÉPIRTÁSI BIZONYÍTÉK MÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ

858./ „BONSALT KÓSER SÓKÉNT” PATKÁNYMÉREG KÁLISÓ ÁRUSÍTÁSÁT BŰNPÁRTOLJA A NÉBIH

857./ KONKRÉT BIZONYÍTÉKOK A MAGYAROK ELLEN FOLYTATOTT NÉPIRTÁSRA (A PARLAMENTNEK)

1. melléklet: KÉRJÜK ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKÖT, ÁLLÍTSÁK LE A NÉPIRTÁST!

2. melléklet: NÉPIRTÁSI BIZONYÍTÉK MÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ

856./ ORVOSI NÉPIRTÁS ELHÁRÍTÁS: NÉPIRTÁS AZ ÉLELMISZEREK KÁLIUMTARTALMÁNAK A MEGTÖBBSZÖRÖZÉSE!

1. melléklet: ORVOSI NÉPIRTÁS ELHÁRÍTÁS

855./ „BUDAHÁZY ÜGYBEN”

1. melléklet: Feljelentés Jakab István , Szendi Gábor ellen, akik a Viva-Natura televízióban febíztatták a magyarokat a kálium túladagolással önéletrövidítésre és önivartalanítására, valamint az őket fedező “Hotline Operátor” bűntársuk ellen a rendőrséghez.

854./ TRIANONI TITKOS CÉL

853./ KÁLISÓVAL FAJIRTÁSOS SZCIENTOLÓGIA

852./ KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT AZ EVETT FŰFÉLÉK TÉNYLEGES BIOLÓGIAI HATÁSAI BEVIZSGÁLTATÁSÁRA A NEMZETI ÉLELMISZER-BIZTONSÁGI HATÓSÁGHOZ

1. melléklet: AKTUÁLIS A MAGYARORSZÁGI PARLAMENTI PÁRTOK ÉS ÁLLAMI INTÉZMÉNYEK ÁTNEVEZÉSE!

851./ Nagy balhé van Kistelken, a családi pótlékból is letiltották a csatornapénzt! Öt fő célból csatornáznak. Az ötödik cél az eladósítás.

850./ Tejfalussy András: bemutató

849./ ALKOTMÁNYOSSÁGI FELÜLVIZSGÁLAT: A csaló igazságügyi ügyintézőket nem büntetés az alkotmányos jogállam hiányát,és az adott ügyben terrorizmust bizonyít! Az is fogja bizonyítani ezt a jogállamnak feltüntetett, de valójában állami terrorizmust, ha az Alkotmánybíróság sem lép fel a magyar emberek emberi jogait így semmibevevő, kijátszó „igazságüggyel” szemben!

848./ Észrevétel a sózásról beszélgetéshez a Youtube-on

1. melléklet: Csaló SÓÁRUSÍTÓK ELLENI feljelentésként kapja: NÉBIH

847./ Közérdekű javaslat. Re: „UNIÓS TALÁLKOZÓ TARTANAK MA POZSONYBAN A KETTŐS TERMÉKMINŐSÉG ÜGYÉBEN”-hez kiegészítés

1. melléklet: A trianoni aljasság és a 2 Mózes 23/20-33. szerinti „rendelkezések” összefüggése

2. melléklet: Együttműködés kérő/felajánló alkalmasságát ellenőrző Politikai Perturbációs Analízis

846./ SALCA JÁNOS ERŐMŰ TALÁLMÁNYA. A világ atomreaktorainál kb. 1% gyakorisággal történt katasztrófa! Vagyis felelőtlenül hosszabbították meg további 20 évvel a lejárt 30 éves üzemidejű 4 db szovjet reaktor használatát Pakson! Ahelyett, hogy megvalósítanák Salca János működő modellként bizonyító létesítmény tervét! Közérdekű bejelentés a Miniszterelnöki Hivatalhoz.

845./ „Stafétabot átadó közzétett nyilvános feljelentésként” tovább intézésre kapta: Orbán Viktor miniszterelnök, Tejfalussy András mérnök, korábbi országgyűlési szakértőtől.

1. melléklet:  MINDENKI JUTTASSA EL LEGALÁBB 10 MAGYAR EMBERHEZ EZT AZ ÉLETVÉDELMI FELJELENTŐ IRATOT!!!

2. melléklet: A magyar emberek érdekét szolgálják a hazai kormányok és köztársasági elnökök, vagy a Magyarország felvásárló Izraelt? MINDENKI JUTTASSA EL LEGALÁBB 10 MAGYAR EMBERHEZ A MELLÉKELT ÖTSOROS FELVILÁGOSÍTÁST!!!

844./ Miután a korábbi megkeresésekre tőletek sem kaptunk érdemi választ, nyilvánosan is megkérdezem: miért nem adtok segítséget a mellékletek szerinti, biológiai hatás mérésekkel is egyértelműen bebizonyított, a magyar embereket tízévente millió számra ivartalanító és életrövidítő, étkezési kálium- túladagolási és hiányos konyhasó pótlási program leállításához?Novák Katalin államtitkár részére feljelentőiratként, megbízás nélküli kárelhárítás keretében: A magyar embereket évtizedek óta tudatosan irtják a kálisóval.

1. melléklet: KÖZHÍRRÉ TESSZÜK, HOGY A VILÁG LEGNAGYOBB TERRORISTÁI A MAGYAR EMBEREKET GYILKOLÓ ORVOSOK („NEM MONDHATOM EL SENKINEK, ELMONDOM HÁT MINDENKINEK”)

843./ A “NER” programról: SAJNOS – LEHET, HOGY ŐK NEM IS TUDJÁK?

842./ MIÉRT HALÁLTÁBOR A NEM ZSIDÓ MAGYAR EMBEREK RÉSZÉRE A MAI MAGYARORSZÁG

1. melléklet: KÖZHÍRRÉ TESSZÜK, HOGY A VILÁG LEGNAGYOBB TERRORISTÁI A MAGYAR EMBEREKET GYILKOLÓ ORVOSOK („NEM MONDHATOM EL SENKINEK, ELMONDOM HÁT MINDENKINEK”)

2. melléklet: Csintalan és Simicska megkérdezése a „kálisó ügyben”

3. melléklet: Az Alliance Israelitee Magyarország elfoglalási százéves terve

4. melléklet: Pozsgay Imre izraeli ígérete

841./ A Miniszterelnöktől és az MTA Elnökétől is, a világ- és nemzet biztonságához nélkülözhetetlen, sokváltozós biológiai hatás- és döntés optimalizáló találmányok alkalmazásának támogatását követelés.

840./ Miről lehet figyelem elterelés a „kiszivárgott az idei soros tanterv” című youtube videó

1. melléklet: alliance-israelitee 1910

2. melléklet: Szent Korona

839./ Egy bizonyíték az LMP miniszterelnök-jelölt Szél Bernadett Paks-ügyben szélhámoskodására

838./ AZ MTA-VAL SZEMBEN KÖZZÉTETT MAGYARORSZÁGI ÉS NEMZETKÖZI FELJELENTŐIRAT. Ezt a feljelentést jogos védelem (BTK) és megbízás nélküli kárelhárítás (Ptk.) keretében, közérdekű bejelentőként, Orbán Viktor miniszterelnökhöz nyújtom be, miután nemrég bukott bele . . .

837./ EU HAMIS HATÁROZATÁT FELÜLVIZSGÁLAT

1. melléklet: IRATKEZELÉSI CSALÁS BŰNPÁRTOLÓ BÍRÓSÁGI KOLLÉGIUMVEZETŐ ELLENI FELJELENTÉS. Az értesítőkről eltüntették az ügyszám rovatot. Ezért az ügyfélnél nem marad írásos bizonyíték arról, mi volt a tértivényen amikor aláírta. Ugyanezért az általa már aláírt tértivényt a postások lefényképezni sem engedik!

836./ Csurka sem tudta?

835./ Terrorizmus elhárításához Orbán Viktor Miniszterelnök úr kezéhez benyújtott közérdekű bejelentés és feljelentés: Kérjük Miniszterelnök Úrtól, hogy Kormánya is tájékoztassa a magyar embereket a kálium túladagolási terror veszélyről!

1. melléklet: A MAGYAROKAT KIIRTJÁK, UGYE? Tudtál róla?!

834./ A “Támogassa a Kormány a meddőség okainak alapos kivizsgálását és azok valódi gyógyítását!” c. petícióra írt tájékoztató szakvéleményem: A meddőség legfőbb tényleges oka a mérgező kálium túladagolás és a szükséges mennyiségű konyhasó pótlását akadályozás. Vélhetően azért (is) rágalmazott meg rendkívül aljasul az MTA Etikai Bizottsága, mert a tudományos szabadalmaim szerinti ANTIRANDOM hatásméréseinkre is alapozva bebizonyítottam a kálium túladagolással országmérgeztetést.

833./ Ismét váratlanul meghalt egy igaz magyar, aki a tudásával és tehetségével évtizedekig segített a kálisóval országmérgezés leleplezésében és segített a devizahitel csalás áldozatai mentésében is. Nemzetmentő munkád eredménye örökké éltetni fog!

832./ Közérdekű bejelentés Orbán Viktor miniszterelnökhöz

831./ DR. DÉNES VERONIKA EGY TISZTESSÉGES, TISZTALELKŰ BÜNTETŐBÍRÓ (Közérdekű bejelentés Dr. Darák Péter kúriaelnökhöz

830./ Észrevétel egy, a meddőség következményei elleni CitizenGO Petícióra

829./ Alkotmánybírósági közérdekű bejelentés, jogos védelemként, megbízás nélküli kárelhárítás keretében

1. melléklet: A „mai magyarországi jelen és jövőképet” lásd a Magyar Krónika 2017/9., 40. szám, 37. oldal

2. melléklet: Orbán Viktor miniszterelnök segítésére: NE A „TEÓRIÁKNAK HIGGYETEK, HANEM A HATÁSOK ÉS KÖVETKEZMÉNYEIK BEMÉRÉSEINEK”.

3. melléklet: „INTÉZKEDÉSEINK A MINISZTERELNÖKI KABINETIRODA JOGÜGYI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNYE ALAPJÁN”.

828./ INTÉZKEDÉSEINK A MINISZTERELNÖKI KABINETIRODA JOGÜGYI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNYE ALAPJÁN

1. melléklet: Orbán Viktor miniszterelnök segítésére: NE A „TEÓRIÁKNAK” HIGGYETEK, HANEM A HATÁSOK ÉS KÖVETKEZMÉNYEIK BEMÉRÉSEINEK.

827./ ATOMERŐMŰ BALESET ÜGYBEN KÉRDÉS A HÍR TV-hez

826./ MAGYAROK ZSIDÓVÉDELME

1. melléklet: A Magyar Kormány az OGYÉI útján az Európai Unióra is hivatkozással visszaállította a felnőttnél ajánlott napi káliumbevitelt a MENZAREFORM SZERINTI mérgező, több mint napi 4,7 grammról, a korábbi napi 2 grammra, ami már nem mérgező, ha lassanként jut be.

2. melléklet: A népirtó káliummérgezésre felbiztatás és konyhasópótlás akadályozás egyik fő szervezője a Pécsi Egyetemen Dr. Kellemmayer Miklós volt.

3. melléklet: Ténylegesen szükséges kálium pótlás és veszélyesen mérgező túladagolás”,hatásméréseken alapuló bizonyítékok

4. melléklet: MAZSIHISZ-hez

5. melléklet: A ZSIDÓ “HETI TV”-hez

6. melléklet: Stafétabot átadása Ferenc Pápának a vallási alapon „Star kosher tanúsítványos BONSALT”-tal folytatott „zsidó népirtási” ügyben

825./ MOMENTUM céljait tesztelés (politikai perturbációs analízis)

824./ Kedves dr. Eva Barki! Nyílt levél: Emberi jog védelmi előadásain terjesztésre is ajánlom az alábbi figyelem felkeltő felhívást: Minden ember tudja, milyen fontos az egészség önvédelem. Elsősorban az élettanilag optimális víz-, konyhasó- és kálium-pótlás, ami étkezés esetén is a Ringer fiziológiás infúziós oldattal vérbe juttatott víz-, konyhasó- és kálium- adagoknak (dózisoknak) felel meg.

823./ Ténylegesen szükséges kálium pótlás és veszélyesen mérgező túladagolás, hatásméréseken alapuló bizonyítékok

1. melléklet: Kormányszintű hamis szakvélemények a ténylegesen szükséges káliumpótlásról és a veszélyesen mérgező túladagolásról

2. melléklet: TÁPANYAGTÁBLÁZAT ELLENTMONDÁSAI (Bírálat)

822./ POLITIKUSPORTRÉ

821./ MAGYAR NEMZETI JOGEGYENLŐSÉG VÉDELMI KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS Dr. Darák Péter Kúria legfelsőbb bírósági elnökhöz

820./ A patkányméreg kálisóval „ételízesítésre” felbiztatás lásd „kosher Bonsalt” megtűrő zsidó és nem zsidó orvosok jogtalanul használják a “doktor” címet!

819./ Feljelentőirat: OTP-sek ügyészi segítséggel lopták meg a számlánkat

1. melléklet: Bírói, ügyészi, jegyzői, rendőri bűnözés elleni nyilvános közérdekű bejelentésként Dr. Darák Péter KURIA legfelsőbb bírósági elnök kezéhez megküldve!

818./ Nyilvános vád ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK SEGÍTÉSÉRE, az Állami Számvevőszék által megállapított európai uniós pénzpazarlást fedező földművelésügyi miniszter és a legfőbb ügyész (állami főhivatalnokok) ellen

1. melléklet: A KÁLIUM-MŰTRÁGYÁK KÁROS HATÁSAI

817./ „A VÍZ ÉG” TRÜKK: JÓHISZEMŰ MAGYAROK MEGHÜLYÍTÉSÉVEL PÉNZKICSALÁST FOLYTATÓ BŰNSZERVEZET ELLEN, KÖZÉRDEKBŐL FELJELENTÉS

816./ Segítés kérés sózási ügyben Dr. Taraczközi Istvántól a Természetgyógyász Szövetség útján

815./ HOGYAN BÁNNAK A BENNSZÜLÖTTEKKEL: AKÁRMIKOR ELZÁRHATÓ ÉS/VAGY MÉRGEZHETŐ CSAPVÍZ IVÁSÁRA KÉNYSZERÍTI RÁ ŐKET A TITKOSSZOLGÁLAT ??? FOGYASZTÓVÉDELMI KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT a Pest Megyei Kormányhivatali Fogyasztóvédelem (Szob) részére!

814./ Közérdekű bejelentés azok ellen, akik az 1980-as évek óta fedezik a magyarokat eladósító „gilisztázás hitelezési” csalást! A Pest Megyei Kormányhivatal (Szob) vezetőjének, Rudnyánszkiné Barta Ildikó szakügyintéző kezéhez

1. melléklet: HVG cikk a gilisztázás hitelezési csalásról

2. melléklet: Szemelvény a mai internetes “gilisztahumusz” hirdetésekből

813./ SZELLEMES: EGYSÉGBEN ÉLNI ÉS KÖZÖSEN MEGHALNI

812./ Közérdekű bejelentés: ezúton hivatalosan is bejelentem, hogy amennyiben Áder János még mindig nem vonta vissza a szakértői hitelemet rontó hamis iratukat . . .

1. melléklet: A KÁLIUM-MŰTRÁGYÁK KÁROS HATÁSAI

2.melléklet: Tejfalussy András válasza egy jószándékú kételkedőnek

811./ Nyilvános üzenetem a You Tube-on Jakab István természetgyógyásznak

810./ Ha az MVSZ vezetősége valóban ellenzi a megmaradt országterületeink külföldiek tulajdonába jutását, el kell juttatnia a mellékletet a hírlevele és honlapja segítségével valamennyi MVSZ-es kezéhez!

1. melléklet: A KÁLIUM-MŰTRÁGYÁK KÁROS HATÁSAI

809./ Orbán Viktor miniszterelnök segítésére: HOGYAN HAT VEGYI FEGYVERKÉNT A TÚLADAGOLT KÁLIUM

1. melléklet: A KÁLIUM-MŰTRÁGYÁK KÁROS HATÁSAI

2. melléklet: TÁJÉKOZTATÁS A POTASH MAFFIA BŰNCSELEKMÉNYEIRŐL

3. melléklet: Népirtó nátriumhiány és káliumtúladagolás

4. melléklet: Tűnjenek el Magyarországról a népirtó országgyűlési képviselők és orvosszakértők!

808./ EGYÉRTELMŰEN MUTATJÁK, bizonyítják az ANTIRANDOM biomonitoros hatásmérések, hogy a magyar gazdálkodókat VÉGZETESEN eladósítják az aszályos években a káliummal műtrágyázás “szükségességét” bebeszélők! (Országosan terjesztendő kárelhárító információ !!!)

807./ Hozzászólás Jakab István Viva Natura Televízió műsorához a You Tube-on, 2017. 08. 09. Miért ivartalanítják és életrövidítik a magyarokat a káliumtúladagoló étkezésre kényszerítő Nemzeti Stop Só program Menzareform, Chips adó csalásokkal? Kié lesz a meghosszabbított üzemidejű korábbi és a további reaktorokkal termelt energia? . . . 

806./ Miniszterelnöki Hivatal, Dr. Bakondi György nemzetbiztonsági tanácsadó kezéhez. Tárgy: Nemzetbiztonsági bejelentés a népirtó hatású vízminőségi- és sózási csalások leállíttatásához.

1. melléklet: Feljelentés a Horthy Miklós nevét és a Hegyvidéki Trianon Társaság nevét használó személyek ellen, akik magyarirtás leállítást gátolnak. Bűnpártolási bizonyítékok . .  

2. melléklet: MÉDIAVEZÉRELT ZSIDÓ NÉPIRTÁS (Világháborús előzmény: Bosnyák Zoltán „Harc” c. folyóirata.*)

3. melléklet: TIBOR GERI·2017. AUGUSZTUS 5. A „népi törvénykezés” hazugságának leleplezése I. -hez hozzászólások . . .

805./ “HUN TV: Remek eszmefuttatás arról, hogy Magyarországon miért kell újra felsőház”  címmel.

804./ TÁJÉKOZTATÁS AZ ÉLETRÖVIDÜLÉS ÉS NEMZŐKÉPTELENSÉG VALÓDI OKAIRÓL (Tájékoztatás a terrorelhárító központ helyett végzett terrorelhárításról

803/ Kinyomoztuk a zsidó rákbetegeket (állítólag) 98% gyakorisággal meggyógyító titkos gyógymódot!

802./ KEDVES ANYUKÁK ÉS APUKÁK (kormányhivatali fogyasztóvédelem pótlása)

801./ NEMZETÜNKET FÉLTŐ NYUGDÍJASOK FIGYELMÉNEK FELHÍVÁSA

1. melléklet: MAGYAR SZAPORODÓKÉPESSÉG VÉDELMI FELHÍVÁS!

800./ Valamennyi párt félrevezeti azokat a károsultakat, aki felbiztatás hatására vásároltak devizahitelből. És konkrétan mit tehetünk

799./ Megköszönöm, hogy Weixl Várhegyi László népszerűsíti a honlapom “nem hinni kell, hanem mérni” alapelvét. Ez természetesen úgy értendő, hogy nem csupán az egyes “hatásokat” kell mérni, tehát pl. az elektromos és mágneses vagy radioaktív sugárzás mértékét, hanem az azok és az egyéb hatások kombinációi élettani következményeit is! Tehát az ok-okozati összefüggések tisztázásához a “mi mennyi” mellett azt is mérni kell, hogy az adott „mi és mennyi” kombinációk milyen távolságból, mennyi idő alatt, hogyan hatnak a vizsgált élő szervezetekre!

798./ PONTOSÍTOTT NYILVÁNOS BEJELENTÉS A BÍRÓSÁGFELÜGYELETHEZ, Orbán Viktor miniszterelnök segítésére

1. melléklet: Fellebbezés a bírósági iratkezelési csalás elleni közérdekű bejelentést a csalás elkövetőivel vizsgáltatásról tájékoztató Országos Bírósági 2017.OBH.XXIV. C.3.253/2. ikt. sz. 2016. 08. 3-án kelt bűnpártoló határozat ellen.

797./ ÉS KONKRÉTAN MIT TEHETÜNK, Zoltai Gusztáv volt Mazsihisz ügyvezető igazgató válaszával

1. melléklet: Vallás harmonizáló software – Antifasziszta Magyar Létvédő Körök Mozgalom (közérdekű javaslata Dr. Sólyom László úr köztársasági elnök kezéhez) 

796./ TÁJÉKOZTATÁS A POTASH MAFFIA BŰNCSELEKMÉNYEIRŐL (Országgyűlés, Pest Megyei Kormányhivatal, rendőrség, ügyészség, bíróság helyett is végzett megbízás nélküli kárelhárítás

1. melléklet: Orbán Viktor miniszterelnök és kormánya dicséréséhez hozzászólás

795./ ELRABOLJÁK MAGYARORSZÁGOT?! (A magyarok fogyatkozását kálisóval programvezérlés)

794./ Üzenet: rémisztés helyett megoldás a vulkánkitörések megakadályozására: Kedves Szűcs Róbert és Dombovári Gábor Szerkesztő Urak! (Hatoscsatorna televízió)

793./ NATO-probléma: Mit tehetünk az ellen, hogy a NATO országokban vegyi fegyverként használják a káliumot, hogy megsokszorozza az aszálykárt és életrövidítse és ivartalanítsa a nemzeti lakosságot.

1. melléklet: SZERVEZETI MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT (SZMSZ) ZSIDÓKNAK

792./ Visszafizethetetlen bankhitellel eladósítási korábbi maffiacsalás

1. melléklet: A NEMZETI HÍRHÁLÓNAK, A „GILISZTAMAFFIA” HITELEZÉSI CSALÁSÁRÓL

2. melléklet: MAFFIAPERDr. Darák Péter kúria elnököt és a Nemzeti Civil Kontroll-t is tájékoztatás a magyarokat eladósító hitelező maffia elleni korábbi pereknél is észlelt bírói és ügyészi csalásokról.

3. melléklet: MAFFIAPERDr. Darák Péter kúria elnököt és a Nemzeti Civil Kontroll-t is tájékoztatás a magyarokat eladósító hitelező maffia elleni korábbi pereknél is észlelt bírói és ügyészi csalásokról.

791/ Mindenképp hallgassátok meg Dr. Tóth Ferenc előadását!

790./ Ingyenföldet osztanak Oroszországban

789./ A 2017. évi Vegetáriánus Fesztivál előadói segítésére: Kedves Tamasi Doktor Úr! Javaslom a táplálkozási, étkezési víz, konyhasó és kálium mennyiségek vonatkozásában is a Ringer infúzióval a vérbe bejuttatott szokásos dózisok optimálisként ajánlását. . . 

788./ Dr. Drábik János: A nagy összeesküvés és Magyarország jövője + Tejfalussy András hozzászólása.

1. melléklet: Ezúton is felhívom valamennyi civilizált állam figyelmét, hogy . . . 

2. melléklet: Orbán Viktor miniszterelnök segítésére

3. melléklet: Kálisó háború és okai (Hihető magazin 1.)

787./ Orbán Viktor miniszterelnök és kormánya dicséréséhez hozzászólás

786./ Titkos élelmiszer fegyverek: Tudtad pl., hogy életveszélyes mennyiségben tartalmazhat káliumot a nagy mennyiségben gyors ütemben elfogyasztott tönkölybúzafű és a tönkölybúza-fűből készített ivólé?

785./ POLT PÉTER LEGFŐBB ÜGYÉSZ IS SEGÍT ÖNGYILKOSSÁGBA HAJSZOLNI A MEGKÁROSÍTOTTAKAT!

784./ Hozzászólás a Hazai Pálya c. újság Dúró Dórával kapcsolatos ma kézhez kapott cikkéhez

783./ Orbán Viktor segítésére: ASSZIMILÁLÓDOTT ZSIDÓKAT IRTÓ „ÚJ HOLOKAUSZTOT” HAGYOTT JÓVÁ AZ EURÓPA BIZOTTSÁG . . . . .

782./ Magyarországon talmudizmus van, mivel büntetlenül semmibevehetik a nemzsidó feltalálók szerzői jogait

781./ NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS: BÖRTÖNNEL BÜNTETENDŐ FAJI USZÍTÁS AZ „ANTISZEMITÁZÁS”

780./ Nyilvános ellenvélemény Dr. Darák Péter legfelsőbb bírósági elnök részére.

779./ Európai Bizottság Egészségügyi és Élelmiszer.Biztonsági Főigazgatóság lezáró válaszáról

1. melléklet: Pest Megyei Kormányhivatal helyett is végzett megbízás nélküli kárelhárítás.

2. melléklet: Az Európai bizottsághoz megküldött felülvizsgálati kérelemhez

3. melléklet: Megbizás nélkuli ügyvitel-XXXIII-6.583-6-658-140814

4. melléklet: AKIK A TÚLVILÁGRA TERVEZIK A MAGYAROKNAK BEÍGÉRT „NEMZETEGYESÍTÉST”

778./  Nyílt levélként közérdekű bejelentés: Tolvaj banki alkalmazottak bűnpártolását folytatják a hazai köztársasági elnökök is

777./ Közérdekű bejelentés az információfelelős Lázár János miniszterhez a népirtó zsidók ellen: Közérdekű bejelentés az információfelelős Lázár János miniszterhez a népirtó zsidók ellen: A zsidók gyógyhatású étkezési sóként ajánlják az életrövidítő és ivartalanító kosher Bonsalt kálisót az interneten, amivel az összes zsidót is veszélyeztetik!

776./ Hihető magazin 2. „A FIDESZ-KDNP vezetősége is a népirtásra alapozó ingatlanspekulánsok seggét nyalja?” Nyílt levélként Lezsák Sándor országgyűlési képviselőnek közvetlenül is megküldve!

775./ „A Jobbik vezetősége is a népirtásra alapozó ingatlanspekulánsok seggét nyalja?”

1. melléklet: Népirtó nátriumhiány és káliumtúladagolás

774./ Nyilvános közérdekű bejelentés: A szerzői jog tolvajoknak hasznos, ha magyar tudományos kutatók szabadalmi bejelentéseit kezelő hivatalnál eltűnnek a jelentősebb szabadalmi bejelentések.

773./ Az Ajkai vörösiszap-katasztrófa elterelte a figyelmet az izraeli migránsok beengedéséről

1. melléklet: Lázár János beszéde – Szarvas 2017. június 3. – és egy hozzáfűzött értelmező észrevétel

772./ STAFÉTABOT-ÁTADÁS

1. melléklet: Manapság megvalósuló százéves terror terv a magyarok elűzésére, kirablására, legyilkolására

771./ Lázár János beszéde – Szarvas 2017. június 3. – és egy hozzáfűzött értelmező észrevétel

770./ Kálisó háború és okai (Hihető magazin 1.)

1. melléklet: 1: KÁLISÓ HÁBORÚ

2. melléklet: Tizenegy (11) titkos hazai csőd főok

3. melléklet: Nem kellene automatizálni a mérgező mezőgazdasági vegyszerezést!

4. melléklet: KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS A MINISZTERELNÖKHÖZ: Világméretű csalás a túladagolt kálium életmentőnek hazudásával, mint vegyi fegyverrel országhódítás

5. melléklet: Tűnjenek el Magyarországról a népirtó országgyűlési képviselők és orvosszakértők! Valamennyi hazai országgyűlési képviselő és a szakértőik népirtási bűne, hogy „Auswitch-ot” alakítottak ki és tartanak fenn a magyarok Magyarországról való kipusztításához . . . .

6. melléklet: „Sütő Gábor: HARMADIK LEVÉL (INTELMEK NEM CSAK JOBBIKOSOKNAK)”

7. melléklet: Pest Megyei Kormányhivatal, Rudnyánszkiné Bartha Ildikó szakügyintéző részére: Politikai pszichiátriát alkalmazó maffiaállam

8. melléklet: további méréstudományi és jogi szakértői segítségek a kárelhárításhoz. Címzett: Pest Megyei Kormányhivatal, Rudnyánszkiné Barta Ildikó szakügyintéző

9. melléklet: Pest Megyei Kormányhivatal válasza

10. melléklet: Közérdekű bejelentés-2., miután az előzőre nem kaptam választ Dr. Szél Bernadett LMP-es országgyűlési képviselőtől, a törvény által számára kötelezően előírt 30 napos határidőben.

11. melléklet: NYÍLT LEVÉL: Felhívom a Magyar Lakosság figyelmét a következőkre, miután a Transparency Internatinal tényleges céljait és szerepét egyre többen vitatják.

12. melléklet: Dr. Zacher Gábor úr toxikológus orvos felkérése a káliumtúladagolás és a hiányos konyhasó- pótlás tényleges hatásairól az Orvosi Kamara útján minden magyar orvos tájékoztatásában segítség-nyújtásra Nyílt levél! 

13. melléklet: Pest Megyei Kormányhivatal  újabb válasza alapján további méréstudományi és jogi szakértői segítség a kárelhárításhoz

14. melléklet: Nyílt levél Lányi András professzorhoz a “stafétabot-átadásáról”.

769./ MAGYAR MEZSGYE: Nem kellene automatizálni a mérgező mezőgazdasági vegyszerezést!

768./ Szakértői segítség a magyar lakosságot étkezési sóként árusított patkányméreg kálisóval mérgező kereskedők megfékezéséhez, Orbán Viktor miniszterelnöknek is.

1. melléklet: Hamis sóárakkal önpusztításra ösztönzik a magyar népet

2. melléklet: Rákbetegség terrorizmus elhárítás

3. melléklet: Népmentő röpirat

4. melléklet: Tűnjenek el Magyarországról a népirtó országgyűlési képviselők és orvosszakértők! (Re: [Lapszemle] Trianon-összeállítás az új Leleplezőben – Titokban képezték ki Soros radikálisait – Ma átmentem a családommal Ausztriába bevásárolni…)

767./ Tervezet megküldése a sózási és ivóvíz csalások intézményi elhárításához Pest Megyei Kormányhivatali szakügyintézőjéhez, és a segítésére Orbán Viktor miniszterelnökhöz is

1. melléklet: Szakértői napidíj referencia: 125 dollár/nap

766./ „Életerő életfogytig”. Tanító jellegű interjú Weixl Várhegyi László természetgyógyász doktorral, aki veterán sportoló is

765./ Közérdekű bejelentés az ismételten okirat hamisító és ezáltal pszichiátriai csalásokat megalapozó rendőri helyszínelések ellen

1. melléklet: HAZAÁRULÓ TÖRVÉNY IS MEGALAPOZTA A SUKORÓI INGATLANSPEKULÁCIÓT, Közérdekű bejelentés Kálmán Olgához

764./ Kit fog érdekelni a Trianon, ha már nem lesz magyar? Legfeljebb a kiirtóinkat, azokat is csak a „nagy elődeik siker történeteként”! Miért nem foglalkoztok az ivartalanodás titkos okaival, amikor 153-ból már csak 3 férfi spermáját találta a vizsgálat megfelelőnek!

763./ Nyilvános petíció a hazaárulás- és népirtás elleni bizonyítékokat tartalmazó, a “hatalmat bitorlók” által semmibe vett,ill. szembehazudott korábbi petícióink Alkotmánybírósághoz benyújtásával. Russischen Invaliden (1910 dec. 30, 285. szám). Ebben jelent meg az Alliance Israelitée felhívása, amelyet a magyar lapok is közöltek. A Weimaier Hist.-Gen. Taschenbuch, S. XII. fordítása szerint a következőket tartalmazta: „Testvérek! Hittestvérek! Az egész földkerekségen nincs egyetlen darab föld sem, amelyet könnyebben leigázhatnánk, mint Galíciát és Magyarországot. E két országnak mindenképpen a miénknek kell lennie, mert számunkra ott a legkedvezőbbek a körülmények. Ti, zsidó testvérek fáradozzatok minden erőtökkel azon, hogy mindkét országot teljesen birtokotokba vehessétek, fáradozzatok, hogy minden keresztényt elűzzetek és teljesen úrrá legyetek. Törekedjetek, hogy mindent, amit ott a keresztények birtokolnak, telj…

1. melléklet:  Az 1. és 2. PETÍCIÓ dokumentációja (Email könyv 52.)

762./ Miért hallgatja el Morvai Krisztina a lényeget?

761./ Életveszélyes átverés a “csipetnyi természetes sót” és “sportolás előtt tegyünk a nyelvünkre egy KIS sót” tanács”!

760./ ANTIRANDOM-SRTESSZ-TOLERANCIA MÉRÉS EREDMÉNYEI ALAPJÁN NÉPIRTÁS ELHÁRÍTÁS

759./ KÉRDÉS AZ EGÉSZSÉGÜGYI ÍGÉRETTEL PLAKÁTKAMPÁNYOLÓ JOBBIK VEZETŐSÉGÉHEZ

758./ A kutatók akármit hazudhatnak.A parlagfű mégsem az istenek eledele?

757./ Gondnokság alá helyezési viszontindítvány Lázár János információfelelős miniszter ellen (Code: LazarJanos-170517-ad.PE-16.GYAMN.171-1.2017)

1. melléklet: FELJELENTÉS AZ INTERPOLHOZ A TERRORISTÁKAT BŰNPÁRTOLÓ ÜGYÉSZEK ELLEN.

2. melléklet: T á j é k o z t a t á s : Tejfalussy András alapvető méréstudományi és kutatás automatizálási találmányai és nemzetközi szabadalmai, Automatizált Pszicho-Logikai Analízis (+két tudományos kutatóintézeti szakvélemény)

3. melléklet: „Orbán lapjáról kitiltottak társasága” közleménye (másolat) az internetről „Egy Beteg Elme!” címmel Orbán Viktor miniszterelnök úrról.

4. melléklet: Kérem az Interpolt a méréstani szakértőként a mellékletben bizonyított aljas bűncselekmények nemzetközi vonatkozásban is kivizsgálására.

5. melléklet: “Eltűnik a pszichiátria a bolygóról, az Interpol aktívan terjeszti a scientológiát”, interneten terjedő hírhez hozzászólás. 

6. melléklet: Feljelentettem a Pest Megyei Kormányhivatal vezetőjét a “gondnokság alá helyezési tárgyalásra” idézéseikkel hitelrontó rágalmazásért. Nincs joguk ellenőrizetlen hamis vádakra alapozva gondnokság alá helyezést indítani! (PKKB-13.B.24.211.93.2-PE-idezesek-170518)

7. melléklet: Idézések

8. melléklet:  Rágalmazási per indítása a hamis vádakkal “gondnokság alá helyezési eljárást kezdeményező” dr. Csekő János csoportvezető ügyész ellen is.

9. melléklet: 13.B.211.24/1993/2. sz. végzés szerinti bűnügyben, a Pest Megyei Kormányhivatal vezetője ellen 2017. 05. 18-án benyújtott rágalmazási büntetőperi feljelentés kiterjesztése dr. Csekő Tamás Központi Nyomozó Főügyészségi csoportvezető ügyészre, aki a hamisan vádjaival ellenem uszítani igyekszik a zsidókat (faji uszítást folytat) és országgyűlési képviselőket.

10. melléklet: Atomerőmű vitaügy.

11. melléklet: Feljelentés: ÁDER JÁNOS BŰNÖZŐ . . .

12. melléklet: Válaszként Orbán Viktornak: BRÜSSZELLEL SZEMBEN közérdekű bejelentés, a „zsidó migráció országgyűlési képviselő liberalizálóit” feljelentéssel.

13. melléklet:  94. E-mail könyv: Nemzeti Kocsma Program

14. melléklet: KORMÁNYHIVATALRÓL KORMÁNYHIVATALOKNAK IS: Politikai pszichiátria szervezésére is „Bővült a járási hivatalok hatásköre . . .+ Pontosított reklám a rendőrautókra: “Fajirtókat szolgálunk és védünk” . . .

15. melléklet: Feljelentés a Kormányhivatalnál és az Országgyűlésnél a rendőrségi és ügyészségi vezetők ellen, akik Áder János köztársasági elnökre hivatkozva csalnak és rágalmaznak, hogy fedezzék vele a kálisóval mérgeztetőket.

16. melléklet:  “Közérdekű bejelentés: FIDESZ-KDNP BEINDÍTOTTA AZ ELADÓSÍTÓ 3. SOROZATHITELEZÉST”

17. melléklet: Szörnyű: Baj van a magyar spermával

18. melléklet: JOGÁLLAMISÁG HIÁNYA (Igazságügyi Miniszterhez dr. Szűcs Krisztina Borbála igazságügyi minisztériumi osztályvezető válasza alapján benyújtott pontosított közérdekű bejelentés az alapvető emberi jogainkat sértő hamis törvények létrehozói, fenntartói s az őket bűnpártolók ellen).

19. melléklet:  Nyilvános feljelentés dr. Csekó Tamás központi nyomozó főügyészségi csoportvezető ügyész és bűntársai ellen, az Igazságügyi Miniszterhez, Jogos védelem (Btk.) és Megbízás nélküli kárelhárítás (Ptk.) keretében

20. melléklet: Nyílt levél: Kedves Hegedűsné Kovács Enikő országgyűlési képviselő! Szíveskedjék közvetíteni, hogy ezúton is felkérem a Jobbik Magyarországért Mozgalom vezetőit, hogy az Európai Uniós képviselőik is segítsenek a melléklet szerinti vizsgálat tovább intézésében, miután felkérésre évekig előadtam a melléklet szerinti népirtás módozatait és hatás mérési bizonyítékait a “Magyar Sziget rendezvényeken”. Szeretném Önnek “átadni a stafétabotot”, miután nevezettek, ha kerestem őket, többnyire vissza sem hívnak, amióta a hatalom közelébe juthattak. Üdvözlettel: Tejfalussy András

21. melléklet: Kód: ec.europa.eu-170531kieg-email3

22/1. melléklet: MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIAI BŰNÖZÉS

22/2 melléklet: NÉPIRTÁSI CÉLÚ ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOSI ÉS FŐGYÓGYSZERÉSZI CSALÁS??

22/3 melléklet: Közzétett vélemény Áder Jánosról

22/4 melléklet: Professzor Papp Lajos akadémiai nagydoktor szívsebész, ny. egyetemi tanár irásbeli szakvéleménye, amiből az is nyilvánvaló, hogy tudatos népirtás az akadémikusok által a magyaroknak bebeszélt napi akármennyi víz mellé max. 5 gramm konyhasót és min. 4,7 gramm káliumot (akármilyen ütemezéssel) pótlás.

22/5 melléklet: Professzor úr szóbeli magyarázatai:  Papp Lajos beszél a káliummal mérgezett sóról

23. melléklet: KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS az újabban környezetvédelmi, természetvédelmi ügyek, talajvédelmi hatósági feladatok intézésére hatáskörrel felruházott Járási Kormány Hivatalokhoz címezve, az ügyészségtől megküldött általam tett feljelentéseket vizsgáló Rudnyánszkiné Barta Ildikó szakügyintéző kezéhez* megküldve továbbintézésre. Kód: kormanyhivatalokhoz170530

24. melléklet: NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS: Tisztelt Rudnyánszkiné Barta Ildikó, Pest Megyei Kormányhivatali szakügyintéző . . . 

25. melléklet: A „kiválasztott” kutató orvosok és gyógyszerkutatók aljas praktikáit leleplező hatásmérések . . . 

26. melléklet: Szegény Szerencsétlen Naív Magyar Testvéreim!

27. melléklet: Másold és terjeszd jogos védelemként! A MENZAREFORM-nak nevezett étkezésnél nátrium helyett káliummal etetnek, itatnak. Az ivartalanító és életrövidítő stb. hatásait bemérő kutatók 1950-ben Nobel-díjat kaptak! Nemzedékről nemzedékre csökkenti a szaporodóképességet! . . .

28. melléklet: To EUROPEAN COURT for HUMAN RIGHTS, Strasbourg: FELJELENTÉS AZ „ALLIANCE ISRAELITEE” ELLEN

29. melléklet:  Transparency International segítségét kérés

30. melléklet: Közérdekű bejelentés a hazai hivatali iratkezelők csalásai ellen Orbán Viktor miniszterelnökhöz

756./ ORBÁN VIKTOR MIT VÁLASZOLT NEKEM

755./ ALKOTMÁNYOS JOGÁLLAMOT SZERETNÉK! A Magyar Köztársaság Alkotmánybíróságához címzett közérdekű bejelentés és feljelentés az alkotmányos jogállami normákat, a magyarok alapvető emberi jogait sértő állami- és önkormányzati törvények és ezek pszichiátriai visszaélésekre alkalmazói ellen.

1. melléklet:_ Mi a PPA?

2. melléklet: ISMÉTELT NÉPIRTÁSELHÁRÍTÁSI KÍSÉRLET („ppa”)

3. melléklet: A Dr. Morvai Krisztina által (lásd melléklet) bírált köztársasági elnöki, ügyészi, bírói kötelezettség szegésekről

4. melléklet: KÜKEDI ZSOLT LEGUTÓBBI HOZZÁM INTÉZETT HAMISAN VÁDASKODÓ TÉNYHAMISÍTÓ LEVELE

754./ Ezt a “stafétabot átadási nyilatkozatot” azzal küldöm meg a jelenlegi belügyminiszter Pintér Sándornak, ha megint tőlük szervezik a pszichiátriai visszaélést, jobb lenne ha azelőtt hagyatná abba, mielőtt még belebukna az egész Orbán-kormány!

1. melléklet: Röpirat

2. melléklet: Kormánypolitika

3. melléklet: Népirtás, hivatali okirat hamisítás és pszichiátriai bűnözés ügyekben az Európai Uniós és hazai Állampolgári Jogok Biztosához intézett közérdekű bejelentés

4. melléklet: KÜKEDI ZSOLT LEGUTÓBBI HOZZÁM INTÉZETT HAMISAN VÁDASKODÓ TÉNYHAMISÍTÓ LEVELE

753./ Étkezési só ár csalási ügyben közérdekű bejelentés a Hír TV Panaszkönyv Rovat Szerkesztőihez, feljelentésként az ORFK-hoz (Kód: vivanatura-so-ara-170509flj)

752./ YouTube üzenet Gáncs Péter evangélikus püspökhöz és valamennyi keresztény lelkésztársához 2017-05-08

751./ Tájékozatáshoz hozzászólás (YouTube: DEVIZAHITELESEKNEK (Budapest Európa Tv)

750./ MEGÁLLAPÍTÁSI KERESETEIM ÁTMINŐSÍTÉSE ELŐZETES BÜNTETŐ FELJELENTÉSSÉ (Kód: bankosokcsalasaitbunpartolobirakesugyeszekellenifeljelentes170507

749./ JOGOS VÉDELEMKÉNT (BTK.), MEGBÍZÁS NÉLKÜLI KÁRELHÁRÍTÁS (PTK) KERETÉBEN, NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS DR. MORVAI KRISZTINA EUTÓPAI PARLAMENTI KÉPVISELŐNKKEL SZEMBEN, NÉPIRTÁS TUDATOS HIVATALI BŰNPÁRTOLÁSA KÉRDÉSÉBEN.

1. melléklet: Bevándorlási válsághelyzet: a magyaroknak is vannak jogai ! (Nemzeti Jogvédő Szolgálat közleménye)

748./ Javaslat közvetlen háztartási szennyvíz újrahasznosításra és saját kerti kútból tiszta ivóvíz biztosításra (Közérdekű bejelentés tartalmú országos rezsicsökkentési közérdekű javaslat! ALL RIGHTS RESERVED!)

747./ Tisztelt Dr. Szél Bernadett! Paksi Atomerőművel kapcsolatban, kárelhárítási közérdekű bejelentésként Önhöz intézett kérdések.( Kód: PaksSzelBernadett170502)

1. melléklet: Orbán Viktor miniszterelnök részére, paksi biztonsági ügyben további kárelhárítási közérdekű bejelentés. Ügykód: paksiatomeromuvikozveszelytelharitas150101ov

746./ MTA-BŰNÖZÉS: MÉRGEZTETÉSI CSALÁS SZERVEZŐ TUDOMÁNYOS AKADÉMIA? JOGOS VÉDELEM, MEGBÍZÁS NÉLKÜLI KÁRELHÁRÍTÁS

745./ TERRORIZMUS ELHÁRÍTÁSI CÉLLAL VÉGZETT MEGBÍZÁS NÉLKÜLI KÖZVÉLEMÉNY KUTATÁS

744./ VÁLASZ: NEM CSAK BRÜSSZELT, IZRAELT ÉS A HAZAI ORSZÁGGYŰLÉST IS LE KELL ÁLLÍTANI!

743./ Nyilvános észrevételként, a Kuruc.info „antiszemita jellegével” kapcsolatos „eszmefuttatáshoz” (https://atlatszo.hu/2012/09/04/bemutatjuk-a-kuruc-info-tulajdonosat/) ÁDER JÁNOS KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ASZÁLYKÁR FOKOZÁST ÉS NÉPMÉRGEZÉST IS FEDEZŐ BŰNCSELEKMÉNYEI MELLETT ELTÖRPÜL, AMIVEL A KURUC.INFO TULAJDONOSÁT VÁDOLJÁK:

742./ EURÓPAI UNIÓS ÁLVITA IS FEDEZI A NÉPIRTÁSRA ALAPOZÓ INGATLANSPEKULÁCIÓT?

1. melléklet: HAMIS WHO AJÁNLÁSRA IDEGMÉREG KÁLISÓT VETETTEK BE A KIIRTÁSUNKRA

741./ BEVÁNDORLÁS ÉS EURÓPAI UNIÓ: Lehet, hogy csak az idemigráló zsidóknak helycsinálásról figyelemelterelés a Brüsszelt és Soros Györgyöt szidalmazás?

740./ TERRORIZMUS ELHÁRÍTÁS: Büntetőbírósági vizsgálatot követelünk az alábbi „kérdezd meg orvosod vagy gyógyszerészed” ügyben . .

1. melléklet: FELJELENTÉS A 10% GYAKORISÁGÚ GYOMOR- ÉS BÉLFAL- KISEBESÍTÉSÉVEL ÉLETRÖVIDÍTŐ KÁLIUM-R TABLETTA ENGEDÉLYEZŐI ÉS A „BESZEDETŐ ORVOSOK” ELLEN

2. melléklet: Bennszülöttekkel bánásmód

739./ T. ORFK! FELJELENTÉS, MAZSIHISZ ELLENI ÚJ PER ÜRÜGYÉN ILLETÉKET FIZETTETŐK ELLEN.

1. melléklet: Csaló ügyészeket feljelentés az Országgyűlésnél

738./ DR. HALÁSZ JÓZSEF MAGYAROKNAK AJÁNLOTT VIDEÓ KONFERENCIA PROGRAMJA

737./ Közzétett nyílt levél a Hit Gyülekezetét vezető Németh Sándorhoz, és az összes többi lelkészhez is.

1. melléklet: König módszerek

2. melléklet: “Testvérek, Hittestvérek! az egész földkerekségen nincs egyetlen darab föld sem, amelyet könyebben leigázhatnánk, mint Magyarországot ….” 

3. melléklet: MAI „MAGYAR HOLOKAUSZT” (KÖZÉRDEKŰ TÁJÉKOZTATÁS ORBÁN VIKTOR SEGÍTÉSÉRE)

736./ Stop Só ügyi beadvány pontosítása az Európai Bizottság Egészségügyi és Élelmiszerbiztonsági Főigazgatóság 10.04.2017.-i állásfoglalására válaszként

1. melléklet: Közzétett nyílt levél a Hit Gyülekezetét vezető Németh Sándorhoz, és az összes többi lelkészhez is.

2. melléklet: König módszerek

3. melléklet: “Testvérek, Hittestvérek! az egész földkerekségen nincs egyetlen darab föld sem, amelyet könyebben leigázhatnánk, mint Magyarországot ….” 

4. melléklet: MAI „MAGYAR HOLOKAUSZT” (KÖZÉRDEKŰ TÁJÉKOZTATÁS ORBÁN VIKTOR SEGÍTÉSÉRE)

735./ ÍTÉLKEZÉSI CSALÁSOKRA ALKALMAT TEREMTŐ IRATKEZEL(TET)ŐK ELLENI FELJELENTÉS

1. melléklet: Balatonfűzfői szennyvízbüntetési csalási kísérlet

2. melléklet: Környezetvédelmi csalások állami és önkormányzati alkalmazói ellen nyilvános közérdekű feljelentés az Országos Rendőr-főkapitánysághoz (a feljelentésről tájékoztatást kap: dr. Takács László jegyző – jegyzo@balatonfuzfo.hu)

734./ MAI „MAGYAR HOLOKAUSZT” (KÖZÉRDEKŰ TÁJÉKOZTATÁS ORBÁN VIKTOR SEGÍTÉSÉRE)

733./ Államadósság abban vétlen állampolgárokra áthárítását elutasító közérdekű bejelentés a TRANSPARENCY INTERNATIONAL-hoz, és KÁRELHÁRÍTÁSI KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT A MINDENKORI ORSZÁGGYŰLÉSHEZ ÉS KORMÁNYOKHOZ

732./ 100. E-mail könyv: ANTIRANDOM BIOMONITORRAL RENDCSINÁLÁS. Lebuktatta a magyar termőföldeket aszálykár fokozó kálisóval mérgeztető államigazgatási bűnszervezetet

731./ 99. E-mail könyv: MAGYAR ÁLLAMVÉDELEM PÓTLÁS. Jogos védelemként folytatott megbízás nélküli kárelhárítás

730./ 98. E-mail könyv:TERRORISTA TALMUDISTA SZEMITÁK VEGYI FEGYVEREI: PROGRAMOZOTT IVÓVÍZMÉRGEZÉS, SÓZÁSELRONTÁS, KÁLIMŰTRÁGYA.

729./ 96. E-mail könyv: AZONNAL BE KELL TILTANI A HIÁNYOS HATÁSKALIBRÁLÁS MIATT KÖZVESZÉLYES MŰHOLDVEZÉRLÉSSEL AUTOMATIZÁLT NÖVÉNYTERMESZTÉSI TECHNOLÓGIÁK EURÓPAI UNIÓVAL FINANSZÍROZTATÁSÁT. Bizonyítékok, hogy a hazai kormányok lélekben és testben is tudatosan sorvasztják a magyar népet, s arra, hogy számos állami hivatal tudatosan üldözi azokat, akik fellépnek a magyarság jogos védelmében.

728./ A MAGYAROKAT KÁLISÓVAL MÉRGEZTETŐK ELLENI FELJELENTÉS AZ EURÓPA PARLAMENTHEZ (Lex stopsó)

727./ MAGYAR ÁLLAMVÉDELEM PÓTLÁSA (Nyilvános válasz Orbán Viktor miniszterelnök segítésére a legújabb vélemény kérésére.)

1. melléklet: Nyilvános közérdekű feljelentés a terrorista tudományos titkosszolgálat hazai ügynökei ellen.

2. melléklet: Személyes levél Orbán Viktorhoz, jogos védelemként (Btk.) megbízás nélküli kárelhárítás keretében (Ptk.) válaszként is a magyar lakosság véleményét kérő levelére, Orvosi Kamarához és KDNP-hez is megküldve, Bibliahelyreigazítással (JEHOVA ÍGÉRET).

3. melléklet:  NEMZETKÖZI PETÍCIÓ: HAMIS WHO AJÁNLÁSRA IDEGMÉREG KÁLISÓT VETETTEK BE A KIIRTÁSUNKRA, amit Áder János köztársasági elnök is hamis irattal fedez.

4. melléklet: NEMZETI INTERNET-FIGYELŐ A KÁLISÓVAL MAGYARMÉRGEZÉSRŐL, Szendi Gábor és társai közveszély okozása

5. melléklet: INTERNETEN TERJESZTETT TÁJÉKOZTATÁS RÁKBETEGEKNEK ÉS A MÉG NEM BETEGEKNEK

6. melléklet: Közérdekű bejelentés is az információkért felelős (Lázár János) miniszterhez és feljelentés a Legfőbb Ügyészhez a SALSOL gyógyhatását eltitkoló és a SALSOL szerinti dózisarányú étkezési víz- és konyhasó pótlást is mérgezőnek híresztelő valamennyi személy és intézmény (ezeknek felelős vezetői) ellen! (INTERNETEN KÖZZÉTETT TÁJÉKOZTATÁS A RÁKBETEGEK ÉS MÉG NEM RÁKBETEGEK MENTÉSÉHEZ)

7. melléklet: Pontosított feljelentés az Európai Unióhoz, a SALSOL gyógyhatását eltitkoló és a SALSOL szerinti dózisarányú étkezési víz- és konyhasó pótlást is mérgezőnek híresztelő valamennyi személy és intézmény (ezeknek felelős vezetői) ellen, a Jobbik Mozgalom képviselői címére azzal a kéréssel megküldve, hogy Ők nyújtsák be!

8. melléklet: NÉPIRTÁSBAN ÉS HAZAÁRULÁSBAN IS BŰNÖS MAGYARORSZÁGI KORMÁNYOK ellen közzétett feljelentés, mint új tüntetési tematika is

9. melléklet: Alkotmányossági kérdések a Köztársasági Elnöki Hivatalhoz is, közérdekű bejelentésként

10. melléklet: LEX STOP SÓ: Kárelhárító közérdekű javaslatként kapja Orbán Viktor miniszterelnök, a magyarok jogos védelmében személyesen kérve tőle a sózás korlátozó „stop sóprogram” és „chipsadó” azonnal megszüntetését és az élelmiszerek káliumtartalmának a haladéktalan törvényi korlátozását!

11. melléklet: A KÁLIUM SOKSZOROS TÚLADAGOLÁSÁVAL ÖNKIIRTÁSRA FELBÍZTATÓ INTERNETES PUBLIKÁCIÓK HAMISSÁGA, INGATLAN ELRABLÁSI CÉLJA

726./ RENDŐRSÉGI FELJELENTÉS ÉS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS AZ IGAZSÁGÜGYI MINISZTERHEZ AZ ÍTÉLKEZÉSI CSALÁSOKRA ALKALMAT TEREMTŐ BÍRÓSÁGI IRATKEZELÉS FENNTARTÓI ELLEN.

1. melléklet: Továbbküldés-1. A Strasbourgi Emberi Jogi Bírósághoz valamint az Európai Uniós Bírósághoz címzett kereset csatolása a címzettek részére is, hátha esetleg a nemzetközi bírósági eljárás nélkül is hajlandók beszüntetni a magyarok emberi jogait sértő bírósági és egyéb hivatali ügyintézési diszkriminációkat, csalásokat.

725./ Dr. Léhmann György jogi tanácsai a devizahitel csalás kilakoltatásra ítélt károsultjai önmentéséhez (Dr. Léhmann György Klubrádió, Közzététel: 2017. márc. 31.)

724./ Nyilvános közérdekű feljelentés a terrorista tudományos titkosszolgálat hazai ügynökei ellen

1. melléklet: Fajirtási célú korrupció is lehet az oka, hogy a Víz Világnapján a “hatoscsatorna televízióban” (is) a megbízhatatlan tisztaságút csapvizet népszerűsítették a gyógyhatású tiszta desztillált ivóvíz helyett? Nyílt levél a Hatoscsatorna Televízió illetékes Műsorszerkesztőihez

2. melléklet: VALÓSÁGOS ELLENSÉGKÉP A MAGYAROK JOGOS ÖNVÉDELMÉHEZ

3. melléklet: NÉPIRTÓ LEBUKTATÓ, általános terjesztésre és alkalmazásra javasolt könnyen alkalmazható, egyszerű módszer (Politikai Perturbációs Analízis)

4. melléklet: KÖZZÉTETT TÁJÉKOZTATÁS A MAGYAROK SZÖVETSÉGE MOZGALOM TAGSÁGÁHOZ

723./ ELŐBB HUMUSZTERMELŐ GILISZTA HITEL FELVÉTELRE, MAJD DEVIZA HITEL FELVÉTELÉRE FELBIZTATÁSI, LEGFŐBB ÜGYÉSZ ÁLTAL PÁRTOLT CSALÁSOK? (IRATJEL: RABLOGYILKOSVEDOIGAZSAGUGYESEK-170327)

722./ Hamis FitKid reklám: FOLYTATJÁK A „NEMZETI STOP SÓ PROGRAM” ÜRÜGYÉN FÉLMILLIÁRD FORINTTAL ÁLLAMILAG IS FINANSZÍROZOTT HAMIS PROPAGANDÁT. A KEVESEBB KONYHASÓ MELLÉ TÖBB VIZET ITATNAK ÉS KÁLISÓT ADAGOLNAK, HOGY BIZTOSAN ÁRTSON:

721./ VISSZAMENŐLEGES TÖRVÉNYKEZÉSEN ALAPULÓ TÖRVÉNYKEZÉSI CSALÁS A MAGYAROK 1988 ELŐTTI NYUGDÍJBEFIZETÉSEI SEMMIBEVÉTELE A KÉSŐBBI NYUGDÍJKISZÁMÍTÁSNÁL (Alkotmányjogi panasz az Alkotmánybírósághoz)

1. melléklet:  „Megfeleltem a kandidátusi aspiráns felvételin, de … Közérdekű bejelentés az Állampolgári Jogok Biztosához”

2. melléklet: „Tiltsák le az önkormányzatok a kálisóval sózást!”

3. melléklet: „DEVIZAHITEL CSALÁS ÜGYÉBEN KÖZHÍRRÉ TÉTETIK!”

720./ GYERMEKMENTŐ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS (ŰRLAPJA)

1. melléklet: KÖZÉRDEKŰ TÁJÉKOZTATÁS ÉS HELYI ÖNKORMÁNYZATOKHOZ BENYÚJTHATÓ KÖZÉRDEKŰ KÁRELHÁRÍTÁSI JAVASLAT, A MAGYAR GYERMEKEK EGÉSZSÉGÉNEK A VÉDELMÉBEN.

2. melléklet: EGY SAJNOS TELJESEN IGAZ, DE ELSŐ LÁTÁSRA HIHETETLEN NEMZETIRTÁSI TÖRTÉNET.

3. melléklet: Tiltsák le az önkormányzatok a kálisóval sózást!

4. melléklet: MEGBÍZÁS NÉLKÜLI ÜGYVITEL

719./ Nyilvános megállapítási kereset a Magyar Állam alperessel szemben: alperes Legfelsőbb Bírósága (Kúria) hamis című polgári elvi határozatot tart érvényben, amivel több évtized óta fedezi a több tízezer embert visszafizethetetlen hitel felvételére felbiztató állami bűnszervezetet.

718./ Magyar feltalálók jogos védelmében is közzétett, mindenki által szabadon terjeszthető közérdekű tájékoztatás: Megfeleltem a kandidátusi aspiráns felvételin, de . . . Közérdekű bejelentés az Állampolgári Jogok Biztosához

717./ Geri Tibor: Csak beszélni kellene róla

716./ Közérdekű nyilvános bejelentés jogos védelemként a Legfelsőbb Bíróság Kúria elnökéhez: Bírák is nyújtsanak be vádat a korrupt ügyészek és bírák ellen, akik évtizede tudatosan akadályozzák a vádelemeléseket a “devizahitel” felvételre felbíztató hivatalnokok ellen!

715./ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS MÉRGEZÉS ELHÁRÍTÁSI ÜGYBEN, FIZETÉSI FELSZÓLÍTÁSSAL Tisztelt Fazekas Sándor Miniszter Úr! 1. Kérjük Önt, vizsgáltassa ki a konyhasóval kevert kálisóval műtrágyázás ellen korábban nyilvánosan benyújtott Petíciónkat. Lásd www.tejfalussy.com, 52. E-mail könyv: Az 1. és 2. petíció dokumentációja. Tisztelt Fazekas Sándor miniszter úr . . .

1. melléklet: KÁLISÓVAL MÉRGEZETT, CSÖKKENTETT KONYHASÓTARTALMÚ ÉLELMISZEREKRŐL. A csökkentett konyhasópótlásra és káliumtúladagolásra felbiztató „Reformkonyha” és „Menzareform” fajirtásra szolgál? 6 konkrét kérdés az engedélyezőivel kapcsolatban.

714./ Terrorizmus elhárító közérdekű bejelentés Orbán Viktor miniszterelnök kezéhez: Bizonyítottan életrövidítő és ivartalanító a „Nemzeti Stop Só Program” keretében ránk kényszerített ”Menzareform”

1. melléklet: KIEGÉSZÍTVE a „Kükedi Zsolt (MSZ) vízszennyezettséggel kapcsolatos hamis vádjai közveszélyes megalapozatlanságát bizonyítás”-sal

713./ Facebook oldalán, Atomerőmű ügyben Hadházy Ákos országgyűlési képviselőhöz címzett kérdések

712./ KÖZZÉTETT NYILVÁNOS VÁLASZOM AZ ÁLLAMPOLGÁRI JOGOK BIZTOSA NÉPIRTÁS ÜGYI KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS ELHÁRÍTÓ „HATÁROZATÁRA”

711./ MIÉRT SÓZHAT ÖTSZÖR TÖBB KONYHASÓVAL AZ ÉLSPORTOLÓ, MINT EGY „ÁTLAGMAGYAR” című előző közérdekű bejelentés kiegészítése, Rétvári Bence államtitkárhoz és (hülye?)társaihoz: A mai napig is optimálisnak hazudják a napi 5 gramm konyhasóval napi 2 gramm nátrium pótlást, amit az 1982-es kiadású Tápanyagtáblázat a sportolók kivételével mindenkire vonatkozó hamis táblázata alapozott meg és azóta is reklámozzák az akármennyi patkányméreg kálisót tartalmazó “étkezési” sókat!

710./ Magyar népmesék: A só

709./ NEMZETI SÓ PROGRAMUNK eredményeként több millióval több magyar maradt a talmudista terrorista szemiták fajirtási módszere (lásd melléklet) elleni fellépésünk következtében, mint amennyit 2017-re beterveztek, közérdekű tájékoztatás és köszönet nyilvánítás

1. melléklet: Nyílt levélben kérdezem: Mi a véleményetek a mellékelt, közzétett, izraelita idetelepítési tervekről, s hogy ehhez (?) tízévente 2 millióval csökkenthetik a hazai magyarok létszámát?

708./ FELJELENTÉS KIEGÉSZÍTÉS: Kik és hogyan bíztatták fel a magyarokat arra, hogy térjenek át a káliumot mérgezően túladagoló és a vészesen nátriumhiányos étkezésre és milyen információs csalásokkal biztatnak fel az bizonyítottan életrövidítő és meddőség okozó (patkányméreg) kálisóval ételízesítésre.

1. melléklet: Nobel-Díjas-Mózesi-Talmudi fajirtási technika a biológiában

2. melléklet: Világméretű csalás a túladagolt mérgező kálium életmentőnek hazudásával vegyi fegyverként országhódítás. A Szendi Gábor (lásd feljelentes-szendig-ellen-170217) és a terrorista bűntársai elleni feljelentés kiegészítése

707./ Tisztelt Elnök Úr! Önnek Trump elnök úr mi a véleménye az USA lakossága elleni, nyíltan terjesztett népirtási tervről? Azért is érdekel, mert náluk USA példára is hivatkozva folytatják a népirtó „Stop Só Programot”!

706./ Tüntetés kezdeményező röpirat: A MAGYARORSZÁGI TERRORISTÁK SZEMÉTRE DOBTÁK AZ EGÉSZSÉGVÉDŐ VÍZ- ÉS SÓPÓTLÁSRA VONATKOZÓ TÖBB EZER ÉVE JÓL BEVÁLT ELŐÍRÁSOKAT?

705./ DEVIZAHITEL CSALÁS ÜGYÉBEN KÖZHÍRRÉ TÉTETIK!

704./ FELELŐSSÉGGEL KÖZZÉTETT „TERRORIZMUS VÁD” A MAGYAROKAT IRTÓ MAFFIAELIT ELLEN JOGOS VÉDELEMKÉNT ÉS JOGOS ÖNVÉDELEMKÉNT (BTK.), ÉS KÁRELHÁRÍTÁSI JAVASLAT ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK SEGÍTÉSÉRE

703./ SZAKÉRTŐI JAVASLAT A “TOBORZÓ KÖVETELÉS” JELENLEGI 22. PONTJÁNAK A KIEGÉSZÍTÉSÉRE, PONTOSÍTÁSÁRA

702./ “INGYEN ENERGIÁT” TERMELŐ, VULKÁNKITÖRÉS AKADÁLYOZÓ MAGMAHŐ ERŐMŰVEK (Az MNKN Megbízás Nélküli Kárelhárító Népmozgalom 8. főtémája)

1. melléklet: Geotermikus hőhasznosítást akadályozások

2. melléklet: Megbízás nélküli ügyvitellel, fizetségért is védhető a magyarok élete és a magyar termőföld az ezt részben vagy egészen elmulasztó hazai „államigazgatás” helyett

701./ JÓSZÁNDÉKÚ POLGÁRMESTERNEK EGY SPEKULÁCIÓRÓL, AMIT A KÁLISÓVAL INGATLANKIÜRÍTÉSSEL FOLYTATNAK. Közérdekű nyilvános kárelhárítási javaslat jogos védelemként, megbízás nélküli ügyvitellel

1. melléklet: Megbízás nélküli ügyvitellel, fizetségért is védhető a magyarok élete és a magyar termőföld az ezt részben vagy egészen elmulasztó hazai „államigazgatás” helyett

2. melléklet: NÉPSZAVAZÁSRA JAVASOLT 4 ALKOTMÁNYOSSÁGI KÉRDÉS, Az Alkotmánybíróság Elnökéhez közérdekű bejelentésként megküldve!

3. melléklet: Közérdekű nyilvános kárelhárítási javaslat jogos védelemként, megbízás nélküli ügyvitellel. Tisztelt Belügyminiszter Úr!…

700./ Diktátum volt ez is, második Trianon! – A párizsi béke 70. évfordulójára A MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGE ELNÖKÉHEZ NYÍLT LEVÉLKÉNT MEGKÜLDÖTT KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT

699./ ENERGIATECHNIKAI LÉTESÍTMÉNYTERV TALÁLMÁNYOK (Válaszként az Energia Klubtól köszönettel vett meghívásra)

698./ Közérdekű javaslat, hogy ne a lakossággal fizettessék az elöregedett vasbeton magasházak bontását!

697./ Önkormányzatok helyett megbízás nélkül folytatott egészségi kár elhárításról értesítés (nyílt levél 2.)

1. melléklet: Megbízás nélküli ügyvitellel, fizetségért is védhető a magyarok élete és a magyar termőföld az ezt részben vagy egészen elmulasztó hazai „államigazgatás” helyett

2. melléklet: Egészségvédő népszavazás szükséges

3. melléklet: NÉPSZAVAZÁSRA JAVASOLT 4 ALKOTMÁNYOSSÁGI KÉRDÉS, Az Alkotmánybíróság Elnökéhez közérdekű bejelentésként megküldve!

4. melléklet: Nyilvános feljelentés az Országos Rendőrfőkapitányhoz az életfontosságú konyhasó helyett füszernövényt ajánló személyek és fedezőik ellen

5. melléklet: DR. MORVAI KRISZTINA FELKÉRÉSE NEMZETKÖZI EMBERI JOGI BÍRÓSÁGI KERESET BENYÚJTÁSÁRA

6. melléklet: Felszólítom az információ terjesztésért felelős Lázár János minisztert és a Médiafelügyeletet a Nemzeti Stop Só Program címén közzétett országveszejtő publikációk visszavonására, internetről is letiltására.

7. melléklet: NYILVÁNOSAN ISMÉT FELJELENTETTÜK AZ ORVOSI TERRORIZMUS ELKÖVETŐIT ÉS FEDEZŐIT.

696./ Szervezzenek népszavazást a magyarok érdekében politizáló szervezetek a Polyák Endre úr által javasolt törvényváltoztatásokról a politikus korrupció megfékezésére!

695./ NYÍLT PANASZBEJELENTÉS ÁDER JÁNOS ÉS JOGÁSZTÁRSAI IRATHAMISÍTÁSAI ELLEN, a Fővárosi Törvényszék által a 6.P.25.106/2016/2. végzésben a megállapítási keresetem másik alperesre, s a 36.P.24.850/2016/3-I. jelű megállapítási keresetem „magas illetékű kártérítésire” önkényesen átírása miatt

1. melléklet: DR. MORVAI KRISZTINA FELKÉRÉSE NEMZETKÖZI EMBERI JOGI BÍRÓSÁGI KERESET BENYÚJTÁSÁRA

694./ Kedves YouTube Híradó Középsuli TV Műsorszerkesztők! Jó lenne, ha felléphetnétek (?) az ellen, hogy napi 5 grammnál kevesebb konyhasó és 4,7 grammnál több kálium étkezési pótlására biztatja fel a hazai “Nemzeti Stop Só Program, Menzareform” a magyarokat,

1. melléklet: Nyugdíjas Párt: Persze, első helyen van a nyugdíj kérdése, de a szétrohadt egészségügy vagy az időskori méltóság, diszkrimináció elleni fellépés is itt van.

693./ Közérdekű bejelentés Lázár János információ felelős miniszterhez: a NÉBIH főállatorvos vezetői a vegyi fegyver kálisóval állatkínzást is büntetlenül népszerűsíttethetik a korrumpálódott médiában?

1. melléklet: A Slomó rabbi szerkesztette Magyar Narancs nem tűrheti a terrorista talmudista szemiták bírálatát?!

2. melléklet: NÉPSZAVAZÁSRA JAVASOLT 4 ALKOTMÁNYOSSÁGI KÉRDÉS, Az Alkotmánybíróság Elnökéhez közérdekű bejelentésként me

3. melléklet: Nyilvános feljelentés az Országos Rendőrfőkapitányhoz az életfontosságú konyhasó helyett füszernövényt ajánló személyek és fedezőik ellen

4. melléklet: DR. MORVAI KRISZTINA FELKÉRÉSE NEMZETKÖZI EMBERI JOGI BÍRÓSÁGI KERESET BENYÚJTÁSÁRA

5. melléklet: Felszólítom az információ terjesztésért felelős Lázár János minisztert és a Médiafelügyeletet a Nemzeti Stop Só Program címén közzétett országveszejtő publikációk visszavonására, internetről is letiltására.

6. melléklet: NYILVÁNOSAN ISMÉT FELJELENTETTÜK AZ ORVOSI TERRORIZMUS ELKÖVETŐIT ÉS FEDEZŐIT.

692./ Konkrét adóztatási korrupció ügyészségi bűnpártolói elleni kárelhárító ügyvitel (közérdekű feljelentés a legfőbb ügyész és bűntársai ellen)

691./ EGY MAGYAR EMBER EGY NAPJA

690./ TERRORISTA TALMUDISTA SZEMITÁK VEGYI FEGYVEREI (Email könyv 98)

689./ PROGRAMOZHATÓ IVÓVÍZMÉRGEZÉS ÉS SÓZÁSELRONTÁS. A Váci Vízmű Buki-szigeti nyersvíz kútjában BEMÉRT nagy mennyiségű mérgező növényvédőszer ügyét jogos védelemként (Btk.) és megbízás nélküli kárelhárítás (Ptk.) keretében tovább vizsgáltam. Meg kell állapítanom, hogy a mellékelt bizonyítékok alapján . . .

688./ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS AZ ALKOTMÁNYBÍRÓSÁGHOZ: Kérem az alábbi ügyben az alkotmányossági vizsgálat lefolytatását, és amennyiben a faji alapon engem megfenyegető levelükkel a Miniszterelnöki Hivatalt vezető Lázár János miniszter és társai sértették az Alaptörvényt, az ezért felelős hivatalnokok elleni büntetőeljárás hivatalból való megindítását kérem.

1. melléklet: Fajirtásban bűnsegédkezés váddal, ezúton feljelentem Kern Tamás helyettes államtitkárt a „Star Kosher tanúsítvánnyal”, „Bonsalt” (jósó) hamis elnevezéssel, patkányméreg hatású kálisót étkezési sóként árusító talmudista terrorista szemitákat védelmébe vevő hozzám intézett alábbi levele alapján, közérdekű jogos védelemként (Btk.) és megbízás nélküli kárelhárítás keretében is (Ptk.).

687./ Kedves András ! Ez a reklám nálam kiverte a biztosítékot. Kérdés,hogy az ilyeneknél milyen lehet a “Gyűlölt Só” ? Jó lenne ha az eladók és boltvezetők tisztában lennének azzal, hogy MIT árulnak ,mert így is cinkostársak ! Szeretettel: . . . . Tamás Ui.:a tudatlanság nem enyhítő körülmény!

686./ Rákbeteg irtást akadályozás: A MAGYAROK ELŐL HIVATALOSAN ELTITKOLT TALMUDI TERMÉSZETES GYÓGYMÓD, AMIVEL A SÚLYOS RÁKBETEGSÉGBEN SZENVEDŐK NAGYRÉSZE IS TÉNYLEGESEN MEGGYÓGYÍTHATÓ.

685./ FAJIRTÁSSAL KOMBINÁLT HAZAÁRULÁS. ÁNGYÁN JÓZSEF MIÉRT NEM FELELŐS A FAJIRTÁSSAL KOMBINÁLT HAZAÁRULÁS FOLYTATÁSÁÉRT?

1. melléklet: Közérdekű bejelentés a zsidók és a nemzsidók elleni fajirtási kérdések „alkotmányjogászi” kezelése ügyében az Alkotmánybírósághoz

684./ HÍR TV, PANASZKÖNYV. Farkas Emese főszerkesztő farkasemese@hirtv.net, panaszkonyv@hirtv.net. Nyílt levél. Tisztelt Szerkesztőség! Szeretném, ha közzétennék az alábbi közérdekű észrevételeimet: Ma láttam a Panaszkönyv műsorban egy esetet, amikor egy végrehajtó felbiztatott vásárlásra egy ingatlankeresőt, egy azonnal használatba vehető ingatlant terhelő korábbi másfél millió Ft-os közműdíj tartozás eltitkolásával. Nyilvánvalóan a vevőnek az ingatlan használatba vételével kapcsolatban emiatt felmerülő vízbekötési többlet kiadásait, de az ingatlan használhatatlansága miatti kárait is végrehajtó tartozik kifizetni.

683./ Nyilvános kérdés Köves Slomó főrabbihoz: Miért árusíthatják egészségvédő étkezési sóként a mérgező, életrövidítő és ivartalanító, patkányméreg hatású BONSALT kálisót az interneten is „Star kosher tanúsítvánnyal”?

1. melléklet: Regisztrálás a Jewish Meeting Point honlapon

682./ Miután egy Kükedi Zsolt nevű “helyi hős” (lásd a honlapját) azt terjesztette felőlem, hogy a “nemzettársaimat” támadom az általam tett feljelentésekkel, ezúton is közzéteszem a szóban forgó ügybeli, mai napi feljelentést (Panaszbejelentésként is, feljelentés a B.4408/2011/4. számú, 2016. dec. 18-i hamis határozat hivatali felelősei ellen, Dr. Belovics Ervin legfőbb ügyészségi tanácsos büntetőjogi legfőbb ügyész helyettes címére is.)

1. melléklet: Feljelentem népirtó terroristákat bűnpártolási váddal a sócsalásügyi nyomozást elutasító ügyészeket.

681./ Bibó István: A SZABADSÁGSZERETŐ EMBER (TÍZPARANCSOLATA)

680./ Nyilvános feljelentés az EU-hoz Köves Slomó főrabbi és Éger István magyar orvosi kamarai elnök ellen, akik a patkányméreg BONSALT kálisót Star Kosher tanusítvánnyal árusítani engedi

1. melléklet: TALMUD Zrt. (A nemzsidó népeket sorra kirabláson és legyilkoláson gazdagodó “zártkörű részvénytársaság”)

2. melléklet: MAGYAR GYERMEKEK LEGYENGÍTÉSÉRE, ELBUTÍTÁSÁRA IS ALKALMAZOTT VIVEGÁRÓL

3. melléklet: KÖZÉRDEKŰ NYILVÁNOS JAVASLAT a Magyar Orvosi Kamara elnökéhez címezve

4. melléklet: NYÍLT LEVÉLKÉNT, VÁLASZ! Tisztelt Dr. Éger István Elnök Úr, Magyar Orvosi Kamara! Szíveskedjék nyilatkozni róla, hogy miért nem érdekli Önt és az Orvosi Kamarát az általunk mérések alapján kiderített étkezési- és/vagy infúziós kálium-túladagolással és hiányos konyhasó pótlással, ezek bebeszélésével és/vagy orvosi alkalmazásával folytatott, hiányos mérés-kalibrálások miatti döntési bizonytalanságokra (lásd melléklet) alapozott, azokkal fedezett betegítés, gyilkolás, illetve Ön miért nem segít fellépnünk az alkalmazói ellen?

5. melléklet: FAJIRTÓ KORMÁNYTISZTVISELŐKET FELJELENTÉS AZ ÜGYÉSZSÉGNÉL: Miért nem ítélik el Surján László minisztert és bűntársait, akik miután bemérték, hogy 4 grammnál több kálisó is már vese- és vérmérgező, a kálisóevést 133 grammig veszélytelennek nyilvánították?!

6. melléklet: BONSALT NÉPIRTÓ KÓSER SÓ, FAJIRTÓ VILÁGFŐRABBI?

7. melléklet: Közérdekű bejelentés a Magyar Orvosi Kamara vezetőségéhez és valamennyi tagjához: Közérdekből, jogos védelemként, kárelhárításként ezúton megkérem az Orvosi Kamara minden egyes Tagját . . .

8. melléklet: Közérdekű bejelentés az étkezési sóként Star kosher tanúsítvánnyal patkányméreg kálisót árusítani engedő hazai legfőbb ügyésszel és a fajirtó bűntársaival szemben (WHO-tól indult élelmiszermérgezés!)

9. melléklet: BIOTERRORIZMUS, BIOKÉMIKUSOK A SEJTMEMBRÁNOK ELLEN (Népirtás a kálisóval is sózásos „menzareform”, „sómenetelés” kell!)

10. melléklet: Keresztény orvosok megkérdezése

11. melléklet: Tájékoztatás a Keresztény Orvosi Kamara részére, a Magyar Orvosi Kamara elnöke ellen benyújtott alábbi feljelentésről.

12. melléklet: NYILATKOZAT

13. melléklet: Tisztelt Tudományos Rendőrség PJT

14. melléklet: „ÉLETÜNK A SÓ” (HELYREIGAZÍTÁS KÉRÉS-sel az alábbi publikáció közzétevőjéhez: http://www.hungarianrealnews.com/news.php?readmore=39)

15. melléklet: Közérdekű nyilvános feljelentés az ORFK-hoz Szendi Gábor és bűntársai ellen

679./ Amiből kiderül, hogy alkotmányos jogállam van-e Magyarországon vagy fajirtó államigazgatási terrorizmus

678./ A káliummal műtrágyázás óriási kárait elhárító nyilvános projekt

677./ A „biolaci.com” honlapon talált „Igaz Hívő” nevű zavarkeltő hozzászólása és erről Tejfalussy András oknyomozó mérnök hatásmérés tudományi szakértő véleménye:

676./ KÖZÉRDEKŰ NEMZETKÖZI FELJELENTÉS KÖZZÉTÉTELE a Bonsalt Star kóser kálisóval népirtó rabbikat fedező legfőbb ügyész és bűntársai ellen

1. melléklet: Közérdekű bejelentés az étkezési sóként Star kosher tanúsítvánnyal patkányméreg kálisót árusítani engedő hazai legfőbb ügyésszel és a fajirtó bűntársaival szemben (WHO-tól indult élelmiszermérgezés!)

2. melléklet: Feljelentem népirtó terroristákat bűnpártolási váddal a sócsalásügyi nyomozást elutasító ügyészeket

675./ TUDOMÁNYOS TITKOSSZOLGÁLATI ORSZÁGELRABLÁSI TECHNOLÓGIA

674./ ALKOTMÁNYOS JOGÁLLAMISÁG ELLENŐRZÉSE

1. melléklet: AZ ALKOTMÁNYBÍRÓSÁGOT MA IS KÖTELEZI AZ ARANYBULLA!

2. melléklet: Nyilvános közérdekű javaslat: Érvénytelenítse az Alkotmánybíróság az izraeliták liberalizáltan, kvótamentesen Magyarországra betelepülésére lehetőséget biztosító „EU és Izrael társulási szerződéséről szóló 01473-as törvény” népszavazást mellőzve az Országgyűlés által 2010. november 10-én hazánkra érvényesnek elfogadását!

3. melléklet: HAZAÁRULÓK ORSZÁGGYŰLÉSE

4. melléklet: EURÓPAI GÁZA?

5. melléklet: ESÉLYTELEN A MAGYAROK MEGMARADÁSA A NEMZETI STOP SÓ PROGRAM MIATT

673./ A Menzaprogrammal fajirtás ellen részben már fellépő Orbán Viktor miniszterelnököt oknyomozó szakértőként való további segítés

1. melléklet: A konyhasó helyett étkezési sóként ajánlott patkányméreg kálisóval fajirtás hazai megszervezésének lépései

2. melléklet: Közérdekű bejelentés Orbán Viktor miniszterelnökhöz: azonnal tiltsd be a mérgező kálisóval sózást! Népirtással vádolom Dr. Polt Péter legfőbb ügyészt a szennyezett vízzel itató és kóser étkezési sóként patkányméreg kálisót árusító bűnözők elleni feljelentés ügyészségi elutasításai alapján.

3. melléklet: Kálisó háború

4. melléklet: Közérdekű alkotmányjogi bejelentés az Alkotmánybírósághoz Áder János hamis államfősége ügyében

672./ ESÉLYTELEN A MAGYAROK MEGMARADÁSA A NEMZETI STOP SÓ PROGRAM MIATT

671./ NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT, a Nemzetgazdasági Minisztérium, Varga Mihály miniszter úr részére! Ezúton kezdeményezem az egészséggel összefüggő, talajvizsgáló, növényvizsgáló, vér- és vizeletvizsgáló laboratóriumi mérési adatok biológiai jelentését értelmező, kategorizáló, határértékező (hatáskalibráló) módszerek átfogó felülvizsgálatát és újratárgyalását . . .

1. melléklet: NOBEL-DÍJAS KUTATÓK MÉRÉSEI IS BIZONYÍTJÁK, HOGY SZÁMOS BETEGSÉG NAGYSÁGRENDI MEGSZAPORODÁSÁNAK A HAGYOMÁNYOS („FIZIOLÓGIÁS”) SÓZÁSSAL ELLENTÉTES ELVEKRE ALAPOZÓ „ÉTKEZÉSI SÓREFORM” A FŐ OKA.

670./ Alkotmányossági kérdés az Alkotmánybírósághoz: „törvényesítve van” a felbíztatással csalás?

1. melléklet: Tájékoztatás a Keresztény Orvosi Kamara részére, a Magyar Orvosi Kamara elnöke ellen benyújtott alábbi feljelentésről.

2. melléklet: NOBEL-DÍJAS KUTATÓK MÉRÉSEI IS BIZONYÍTJÁK, HOGY SZÁMOS BETEGSÉG NAGYSÁGRENDI MEGSZAPORODÁSÁNAK A HAGYOMÁNYOS („FIZIOLÓGIÁS”) SÓZÁSSAL ELLENTÉTES ELVEKRE ALAPOZÓ „ÉTKEZÉSI SÓREFORM” A FŐ OKA 

669./ Feljelentés Áder János köztársasági elnök és bírósági, ügyészségi, rendőrségi bűnsegédei ellen: Válaszként a Fővárosi Törvényszék 6.P.25.106/2016/2. hamis végzésére, csalás és okirathamisítás váddal nyilvánosan feljelentem a felelőseit.

1. melléklet: Perindítás Áder János köztársasági elnök ellen, aki egy Göncz Árpád által készíttetett hamis irat érvényben tartásával akadályozza, hogy a magyarok az általunk feltárt hatás méréseket megismerve megértsék, hogy a kormány „Nemzeti Stop Só Programja”, a kálisóval sózás, az ezen alapuló „Menzareform” életrövidítő és szaporodó képesség rontó hatású, azaz fajirtás.

668./ AZONNAL BE KELL TILTANI A HIÁNYOS KALIBRÁLÁS MIATT KÖZVESZÉLYES MŰHOLDVEZÉRLÉSES MEZŐGAZDASÁGI VEGYSZEREZÉSEK AUTOMATIZÁLÁSÁNAK AZ EURÓPAI UNIÓVAL FINANSZÍROZTATÁSÁT

667./ Karácsonyi ajándék: Az élethosszabbítás, az egészséges élet, a szaporodóképesség, a betegségekből kigyógyulás titka

1. melléklet: Kálmán Olga – Németh Sándor – Simicska Lajos – Híraréna

2. melléklet: Orbán Viktor miniszterelnöknek személyesen, népmentési céllal, közérdekű bejelentés, petícióként is Köszönöm, hogy elintézted a hibás napi 2 helyett az 5 gramm konyhasó megengedését a menzákon, de a felnőtteknél is be kell tiltani a konyhasópótlás korlátozását, a kálisóval „sózást” és egyéb kálium túladagolást! . . .

3. melléklet: MVSZ ÉS MSZ MEGKÉRDEZÉSE KOMMUNIKÁCIÓS EGYÜTTMŰKÖDÉS ÜGYÉBEN

4. melléklet: A KONYHASÓ-HIÁNYUK MIATTI VÉRELEKTROLIT ZAVART „VÍZMÉRGEZÉSNEK” HAZUDÁSSAL ÉLETVESZÉLYESEN FÉLREVEZETIK A SPORTOLÓ KAMASZOKAT!

5. melléklet: NYÍLT LEVÉL, Egely Györgyhöz és az egészségüggyel foglalkozó Hatoscsatorna tv-s műsorvezető társaihoz és a Riportalanyaikhoz

6. melléklet: Feljelentés az ORFK-hoz: Az a tény, hogy Dr. Éger István a fenti közérdekű javaslatomra csak azzal reagált, hogy megkért ne küldjek neki több levelet, azt valószínűsíti, hogy a Magyar Orvosi Kamara a szennyezett ivóvízzel, nátriumhiánnyal és kálisóval gyilkoló orvosok érdek képviselete.

666./ Nyilvános közérdekű bejelentés az Országgyűlés Törvényhozási Igazgatóságához. 1./ A törvényhozás fajirtási célból engedi előírni a desztillált víz ivóvízként csak túlszennyezetthez keverve használatát? Csak izraelita ihat tiszta desztillált vizet, lásd Talmud, Taanith 10 a. lap? Lásd http://www.tejfalussy.com/dokumentumok/emailkonyvek/97.EmailKonyv-maffiaallam.pdf.)

665./ MIÉRT AKARJA FELSZÁMOLNI AZ EURÓPAI NEMZETÁLLAMOKAT A VILÁGHATALMI TERRORISTA ELIT? Lehetséges válasz a Fixtv-ben (2016. 12. 17.) Dr. Drábik János professzor úr által feltett kérdésekre

1. melléklet: To EUROPEAN COURT for HUMAN RIGHTS, Strasbourg: FELJELENTÉS AZ „ALLIANCE ISRAELITEE” ELLEN

664./ NYILVÁNOS KEGYELMI KÖVETELÉS BUDAHÁZY GYÖRGY RÉSZÉRE

1. melléklet: TERRORISTÁK A FAJIRTÁS SEGÍTŐ KERESZTÉNY PAPOK ÉS ORVOSOK IS!

663./ Személyes közérdekű tájékoztatás és kárelhárító közérdekű bejelentés Orbán Viktor miniszterelnök részére

1. melléklet: Magyarország maffiaállam

662./ TÚLÉLÉSI STRATÉGIA: MENTSÜK MEG A MAGYAR NÉPET! Orbán Viktor személyesen segített? (NEMZETI HÍRHÁLÓ hozzászólás)

661./ NYÍLT LEVÉL FERENC PÁPÁHOZ a fajirtó stop só program ügyében

1. melléklet: MAGYARMÉRGEZTETŐK BŰNLAJSTROMA Kúriához címzett közérdekű bejelentésként

2. melléklet: KÁRELHÁRÍTÓ NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS Dr. Simicskó István honvédelmi miniszter úrhoz (Az izraelitákat védik, a többieket nem)

3. melléklet: Kérem az Alkotmánybíróságot, nyilvánítsa alkotmányellenesnek a fajirtásra felbiztató mózesi és talmudi törvények hazánkban érvényben tartását és az ezeken alapuló vallási és világi szervezeteket.

4. melléklet: TERRORISTÁK A FAJIRTÁS SEGÍTŐ KERESZTÉNY PAPOK ÉS ORVOSOK IS!

5. melléklet: Egy kereset a MAZSIHISZ ellen …. Forrás: Kuruc infó (internet), Témacím: TALMUD PER A MAZSIHISZ ELLEN. 

6. melléklet: Válaszként nyílt levél, Trócsányi László igazságügyi miniszterhez az igazságszolgáltatás megváltoztatását javasló közérdekű bejelentésekkel

7. melléklet:Válasz a Fővárosi Törvényszék 36.P.850/2016/2. végzésére: F. hó 8-án kézhez vett végzése alapján az alábbi alkotmánysértő bírósági diszkrimináció felszámolását kell kérem . . .

8. melléklet: HOGY VÉDEKEZZÜNK AZ IZRAELITA TERRORISTÁK CSELES FAJIRTÁSI MÓDSZEREI ELLEN

9. melléklet: TERRORIZMUS ELHÁRÍTÁSI TÁJÉKOZTATÁS RÉTVÁRI BENCE ÁLLAMTITKÁR RÉSZÉRE

660./ Ébredések – Az élet sója – Ezt tudnod kell! – 2014.07.17.

1. melléklet: KÁRELHÁRÍTÓ NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS Dr. Simicskó István honvédelmi miniszter úrhoz (Az izraelitákat védik, a többieket nem)

659./ ÁDER JÁNOS CSAPVÍZ NÉPSZERŰSÍTÉSE ELLENI KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSKÉNT AZ ORSZÁGGYŰLÉSNEK, és az ivóvíz szennyezéssel, a konyhasóval sózás gátlással, patkányméreg kálisóval sózással fajirtás bűnpárolói elleni feljelentésként dr. Polt Péter legfőbb ügyészhez megküldve, követelve a népirtási bűnügy rendőrségi kivizsgálását (Bűnpártolás elleni feljelentés kiegészítése, és elmagyarázása, a 01000/2819-1/2016.bü. határozat alapján, Kükedi Zsolt és társai ügyében).

1. melléklet: ALKOTMÁNYOSSÁGI KÉRDÉS, NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSKÉNT: A TÖRVÉNYEINK MIÉRT ENGEDIK A NYILVÁNVALÓ BŰNÜGYI DISZKRIMINÁCIÓT”

658./ ALKOTMÁNYOSSÁGI KÉRDÉS, NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSKÉNT: A TÖRVÉNYEINK MIÉRT ENGEDIK A NYILVÁNVALÓ BŰNÜGYI DISZKRIMINÁCIÓT

657./ NYILVÁNOS ÜZENET A TRIANONI ORSZÁGRABLÁSRÓL MEGEMLÉKEZŐ MAGYAROKNAK

1. melléklet: Hat közérdekű kérdés az Európai Uniót is képviselő magyarországi állampolgári jogok biztosához

656./ ANTITERRORISTA MAGYAROK BLOGJA (blogstar.hu)

655./ KINEK LESZ JÓ, HA AZ ORBÁN KORMÁNY ELINTÉZI AZ UKRÁNOK MAGYARORSZÁGI VÍZUMMENTESSÉGÉT (Közérdekű bejelentés a Miniszterelnökséghez és az ORFK-hoz)

1. melléklet: FELLÉPÉS A MAGYAROKAT MAGYARORSZÁGRÓL KIŰZNI AKARÓ TALMUDISTA TERRORISTA IZRAELITÁK ELLEN

2. melléklet: Miklósi István: SENKINEK nincs joga, hogy arra kényszerítsen, hogy írásos beleegyezésem adjam olyanhoz, amivel nem értek egyet.

654./ “Történet hangszerelve”. Budai Kulcsár János költő és újságíró élettörténete (interjú a Kossuth Rádióban, 2016. 11. 25. 14:05)

653./ Dobos Attila: MAGYAROK VILÁGHIMNUSZA

652./ MIÉRT FÉLNEK A MEZŐGAZDASÁGI VEGYSZERHASZNÁLAT BIOLÓGIAI HATÁSAI TÉNYLEGES MONITOROZÁSÁTÓL A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA VEZETŐI

651./ Közérdekű tájékoztatás a magyarországi bírói bűnözésről, és büntetőfeljelentés a köztársasági elnökök ellen

1. melléklet: Perindítás Áder János köztársasági elnök ellen, aki egy Göncz Árpád által készíttetett hamis irat érvényben tartásával akadályozza, hogy a magyarok az általunk feltárt hatás méréseket megismerve megértsék, hogy a kormány „Nemzeti Stop Só Programja”, a kálisóval sózás, az ezen alapuló „Menzareform” életrövidítő és szaporodó képesség rontó hatású tudatos fajirtás.

2. melléklet: Fellebbezés és a hitelezési csalás fedező bírák ellen közzétett nyilvános feljelentés (ad. 68.P.23.501/2016/3.)

3. melléklet: A csaló bíró által elutasított keresetpontosítás: “Tisztelt Törvényszék! A fenti számú perbeli keresetemet az alperes hivatalnokai károkozásai megállapítását kérésre és alperes ezért kárfelelőssége megállapítását (jogos önvédelemként) kérésre pontosítom. Eredetileg is ezt kívántam elérni. . . “

4. melléklet: Feljelentés az igazságügyi miniszterhez: A legfelsőbb bíróság alább idézett hamis elvi határozatának – amivel számos csalással eladósított embert az öngyilkosságba hajszoltak – a nemzetközi hatásmérési szabadalmaim szerinti mérésekkel leleplezése miatt nem engedik letárgyalni az alábbi ügyet 1993 óta! Az Ön, mint igazságügyi miniszter bűne is . . . 

5. melléklet: Közérdekű per indítását kérés az „államilag bűnpártolt megengedett OTP banki csalás” folytatói ellen az igazságügyi minisztertől, és feljelentés ellenük.

6. melléklet: A Magyar Állam alperessel szemben jogerős ítélettel kérem megállapítani, hogy ezen alperes egyes miniszterei, államtitkárai, ügyészei, bírói, rendőrei, jegyzői jogsértéseket folytatnak ellenem, hogy elévülésig gátolják a bűnöző csoportok és károkozásaik elleni kereseteim bizonyítékok alapján érdemben tárgyalását . . . . 

7. melléklet: ELLOPTA A GILISZTAMAFFIA A HITELKÁROSULTAKTÓL AZ OTP ÁLTAL ADOMÁNYOZOTT SZÁZMILLIÓ FORINT KÁRTÉRÍTÉST?

8. melléklet: NYÍLT LEVÉLKÉNT, KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK RÉSZÉRE: Nem csak a gyermekeknél, a menzákon, de a felnőtteknél is legalább két és félszeresre fel kell emelni az ajánlott napi konyhasódózist és be kell tiltani a patkányméreg kálisóval sózást és a növények káliumtartalmát megtöbbszöröző műtrágyázást!! . . .

650./ Nyilvános közérdekű bejelentés: Önök károkozási célból növelik az 1- 6% közötti káliumtartalmú talajok vízoldott káliumtartalmát?

1. melléklet: T. Fazekas Sándor NÉBIH felügyeletét ellátó miniszter úr! Érdeklődöm Nálad, hogy miért engedi a NÉBIH-etek azt híresztelni a termékreklámokban, hogy előnyös a nátrium-kloriddal műtrágyázás . . . ..

2. melléklet: Tudatos fajirtás az Orbán-kormány Stop Só és Chips-adó projektje?! Korábbi megválaszolatlan közérdekű bejelentés.

649./ NYÍLT LEVÉL BARACK OBAMA USA ELNÖKNEK ÉS MEGVÁLASZTOTT UTÓDJÁNAK. Ne tetszelegjen egészségvédőként, aki nem lépett fel a konyhasópótlást korlátozás és a káliumtúladagolás ellen, amelyek fajirtó hatását . . . .

1. melléklet: Népirtó nátriumhiány és káliumtúladagolás

648./ KIEGÉSZÍTŐ FELJELENTÉS A MENZAREFORMMAL FAJIRTÓ BŰNBANDA ELLEN (Menzareform. Mi ebből az igazság?

1. melléklet: Kik sodorták veszélybe Magyarországot? A Jobbik?

2. melléklet: Tömeggyilkosok a patkányméreg kálisóval kevert étkezési sók engedélyezői és forgalmazói (NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS A JOBBIK PARLAMENTI FRAKCIÓJÁHOZ)

3. melléklet: Népirtó nátriumhiány és káliumtúladagolás

4. melléklet: FELJELENTÉS A MAGYAR ORVOSI KAMARA FAJIRTÁSBAN BŰNSEGÉDKEZŐI ELLEN (NYILVÁNOS NEMZETKÖZI FELJELENTÉS)

5. melléklet: PEREN KÍVÜLI RENDEZÉS FELAJÁNLÁSA ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKNEK. Amennyiben 30 napon belül leállítjátok a keresetben bebizonyított népirtást, és kirúgjátok a folytatásáért felelős minisztereket, államtitkárokat és a hamis szakértőiket, hajlandó vagyok a magánpertől eltekinteni.

6. melléklet: Panaszbejelentés Balogh Zoltán miniszterhez

647./ Feljelentés a kertes ingatlan tulajdonosok rezsijét növelő szennycsatorna csalást fedező rendeletek létrehozói és érvényben tartói, s az őket nem büntető állami illetékesek ellen

1. melléklet: KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS AZ IGAZSÁGÜGY MINISZTERHEZ: A kertes ingatlan tulajdonosok költségeit növelő csatornázási csalási rendelet létrehozói, érvényben tartói, de a költségnövelő csalókat el nem ítéltető jogászok is korrupt bűnözők

2. melléklet: Országos környezetkárosítási, ivóvíz szennyezéssel egészségrontási, anyagpazarlási, vízdíjemeléssel műtrágya vásárlásra kényszerítési, el nem végzett hulladékszállításokat leszámlázási stb. települési önkormányzati és országos rezsinövelési csalásokat hamis határozatokkal fedező ügyészeket is feljelentés dr. Trócsányi László igazságügy miniszternél:

3. melléklet: A költségvetés veszteségének tényleges oka

646./ Közzétett nyilvános közérdekű bejelentés: miért gyanús a hazai madárinfluenza járvány is?

1. melléklet: NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS: A vírusfertőzés elleni oltóanyagot gyártó üzemek hiányos felügyelete nemzetbiztonsági kockázat!!

645./ LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG 1054 Markó u. 16. Nyilvános közérdekű feljelentés a szennycsatornáztatási kormányzati és önkormányzati korrupciók ügyében, az ivóvíz védelemben hamis megoldásokat elfogadó dr. Áder János köztársasági elnökkel és (bűn)társaival szemben. „Mit csinálnak a szennyvízzel: Életünk és a víz.

1. melléklet: Az Áder János ellen benyújtott feljelentés kiegészítő kereset

2. melléklet: FELSZÍNI IVÓVÍZBÁZISAINK SZENNYEZŐDÉSMENTESÍTÉSE

3. melléklet: ÁDER JÁNOS CSAPVÍZ NÉPSZERŰSÍTÉSE ELLENI KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSKÉNT AZ ORSZÁGGYŰLÉSNEK, és az ivóvíz szennyezéssel, a konyhasóval sózás gátlással, patkányméreg kálisóval sózással fajirtás bűnpárolói elleni feljelentésként dr. Polt Péter legfőbb ügyészhez megküldve, követelve a népirtási bűnügy rendőrségi kivizsgálását (Bűnpártolás elleni feljelentés kiegészítése, és elmagyarázása, a 01000/2819-1/2016.bü. határozat alapján, Kükedi Zsolt és társai ügyében).

4. melléklet: ALKOTMÁNYOSSÁGI KÉRDÉS, NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSKÉNT: A TÖRVÉNYEINK MIÉRT ENGEDIK A NYILVÁNVALÓ BŰNÜGYI DISZKRIMINÁCIÓT”

644./ NÉPIRTÁSBAN BŰNSEGÉDKEZÉS: A KOSSUTH RÁDIÓT MA IS A PATKÁNYMÉREG KÁLISÓVAL SÓZÁSFAJIRTÓ HATÁSA ELKÖDÖSÍTÉSÉRE HASZNÁLTÁK. ÚGY TÜNTETTÉK FEL, HOGY „ÍZLÉS DOLGA”, VAGYIS NEM LEHET VESZÉLYES, HOGY MILYEN ÖSSZETÉTELŰ SÓVAL SÓZNAK A MAGYAROK (KOSSUTH, 2016. 11. 05. 9:40). KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS AZ INFORMÁCIÓ FELÜGYELETÉRT IS FELELŐS MINISZTERHEZ, LÁZÁR JÁNOSHOZ

1. melléklet: Máig is megválaszolatlan 2015. november 6-ai közérdekű kérdés Lázár János miniszterhez

2. melléklet: FELJELENTÉS A TÖMEGGYILKOSOKAT HAZÁNKRA SZABADÍTÓ EURÓPAI UNIÓS MEGÁLLAPODÁST “TÖRVÉNYESÍTŐ” ORSZÁGGYŰLÉSI HATÁROZAT FELELŐSEI ELLEN + KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT KÁRELHÁRÍTÓ PÓTLÓLAGOS NÉPSZAVAZÁSRA

3. melléklet: A KÁLI MAFFIÁT LEBUKTATÓ ANTIRANDOM MONITOROS HATÁSMÉRÉS. A MEZŐGAZDASÁGI MINISZTERHEZ IS, KÖZÉRDEKŰ FIGYELMEZTETÉSKÉNT 

643./ Feljelentés kiegészítés: KÉRDÉS LÁZÁR JÁNOS MINISZTERELNÖKI HIVATAL VEZETŐ MINISZTERHEZ

1. melléklet: Nyilvános közérdekű bejelentés. Mérésekből kiderítettük: mások a legfőbb előidéző okai a magyarok betegségei egyre növekvő gyakoriságának, mint amit hivatalosan mondanak …

2. melléklet: Kárelhárító nyilvános közérdekű bejelentés az állampolgári jogok biztosához

3. melléklet: Népirtási célú országos tisztifőorvosi és főgyógyszerészi csalás??

4. melléklet: Feljelentés a legfőbb ügyészséghez a konyhasó hatás mérési eredményei meghamisítására és statisztikai csalásokra alapozott országos sózáscsökkentési emberkísérlet előírói, engedélyezői, folytatói és a sózáscsökkentés káros hatásai elködösítői ellen.

5. melléklet: Fajirtásban bűnsegédkezés váddal, ezúton feljelentem Kern Tamás helyettes államtitkárt a „Star Kosher tanúsítvánnyal”, „Bonsalt” (jósó) hamis elnevezéssel, patkányméreg hatású kálisót étkezési sóként árusító talmudista terrorista szemitákat védelmébe vevő hozzám intézett alábbi levele alapján, közérdekű jogos védelemként (Btk.) és megbízás nélküli kárelhárítás keretében is (Ptk.).

642./ Kúria elnökkel devizahitel ügyben levelezés

1. melléklet: EGYSZERŰ ÉS JOGSZERŰ MEGOLDÁS A DEVIZAHITEL KÁROSULTJAI RÉSZÉRE. Nyilvános közérdekű kárelhárítási javaslatként is, a mindenkori igazságügyi miniszterhez

641./ Sinkovics Imre utolsó levele. Egy igazi óriás megindító szavai – igazak, szépek. Ez volt az Ő végső üzenete.

640./ NEMZETBIZTONSÁGI PROBLÉMA! NYÍLT LEVÉL: Nemzetbiztonsági okból mindenki felé jelzem a http://www.tejfalussy.com/regiweboldalak/desztvizhonlap2/ és www.tejfalussy.com honlapjaimon mérésekkel bizonyított alábbi, nem csak környezetvédelmi problémát . . .

1.melléklet: A SÓS ÍZT PATKÁNYMÉREG KÁLISÓVAL PÓTOLHATJÁK A HAZAI MENZÁK ÉS PÉKEK

2. melléklet: Interneten közzétett közérdekű nyilvános feljelentőirat az ORFK vezetőjéhez a konkrét hatás mérésekkel is százszázalékosan bebizonyított magyarországi népmérgezési terrorizmus SZAKÁRTÓ folytatóit bűnpártoló ügyészek, rendőrök, miniszterek, államtitkárok és ezek országgyűlési képviselő stb. bűnsegédei, bűntársai ellen

3. melléklet: Balog Zoltán miniszter részére, nyilvános közérdekű kárelhárító javaslattal kiegészítve, a dr. Novák Katalin EMMI államtitkár és társai hamis válasza ellen megfogalmazott bírósági kereset és vádirat előzetes megküldése

4. melléklet: TÁJÉKOZTATÁS A MAGYARORSZÁGI TALMUDISTA TERRORISTÁK ALAPMÓDSZEREIRŐL

5. melléklet: Csapvízprobléma

6. melléklet: Vízdijkiszámítási és szennycsatornázási korrupció elleni közérdekű bejelentés

7. melléklet: Kükedi Zsolt becsületsértő levele

8. melléklet: STRATÉGIAI JAVASLATOM A HÁZISZENNYVÍZ OLCSÓBB KÖZVETLEN HASZNOSÍTÁSÁRA

9. melléklet: JOGOS VÉDELEMKÉNT IS KÖZZÉTETT FELJELENTŐIRAT KÜKEDI ZSOLTTAL SZEMBEN

10. melléklet: NYILVÁNOS VISZONTVÁD A BUDAHÁZY GYÖRGY ELLEN VÁDASKODÓK ELLEN

11. melléklet: NYÍLT LEVÉL A VELEM SZEMBEN TOVÁBB VÁDASKODÓ KÜKEDI ZSOLTTAL KAPCSOLATBAN Tisztelt Címzettek!

12. melléklet: Egy “csapvíz ivó” (lásd a “HELYI HŐS” elnevezésű honlapját) személy szerint célszerű lenne felülvizsgálni a mellékelt cikkedben leírtakat.

13. melléklet: Újra kezdeményezem, hogy szüntessék be az (5 Mózes 7/1-26. és 2 Mózes 23/20-33., Talmud Taanith 10 a. lap és Baba kamma 93 b. lap szerint valószínűleg izraelita területrablási célú) alattomos fajirtást. KÁRELHÁRÍTÓ NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS A MINISZTERELNÖKSÉGHEZ

14. melléklet: MÉRÉSEKBŐL KIDERÍTETTÜK: MÁSOK A LEGFŐBB ELŐIDÉZŐ OKAI A MAGYAROK BETEGSÉGEI EGYRE NÖVEKEDŐ GYAKORISÁGÁNAK, MINT AMIT HIVATALOSAN MONDANAK! (ÁLLAM ÉS ÖNKORMÁNYZAT HELYETTI KÁRELHÁRÍTÁS, A PTK 484-487. §. ALAPJÁN)

15. melléklet: KÁRELHÁRÍTÓ NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS az állampolgári jogok biztosához: Ismét kezdeményezem, hogy szüntessék be az (5 Mózes 7/1-26. és 2 Mózes 23/20-33., Talmud Taanith 10 a. lap és Baba kamma 93 b. lap szerint valószínűleg izraelita területrablási célú) alattomos fajirtást.

16. melléklet: NYÍLT LEVÉL: Tisztelt Mindenki! A Magyar Nemzet életben maradása a tét*.

17. melléklet: További feljelentés kiegészítésként közérdekű bejelentés a NÉBIH-hez: A Coca Colával bejuttatott többletkálium is veszélyezteti a veseműködést és szívműködést

18. melléklet: A NÉBIH 02.4/2008-12/2015 HATÁROZATÁNAK A HAMISSÁGÁT 100%-OSAN BIZONYÍTÓ KORÁBBI ORVOSI SZAKVÉLEMÉNY

19. melléklet: ÁDER JÁNOS CSAPVÍZ NÉPSZERŰSÍTÉSE ELLENI KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSKÉNT AZ ORSZÁGGYŰLÉSNEK, és az ivóvíz szennyezéssel, a konyhasóval sózás gátlással, patkányméreg kálisóval sózással fajirtás bűnpárolói elleni feljelentésként dr. Polt Péter legfőbb ügyészhez megküldve, követelve a népirtási bűnügy rendőrségi kivizsgálását (Bűnpártolás elleni feljelentés kiegészítése, és elmagyarázása, a 01000/2819-1/2016.bü. határozat alapján, Kükedi Zsolt és társai ügyében).

20. melléklet: ALKOTMÁNYOSSÁGI KÉRDÉS, NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSKÉNT: A TÖRVÉNYEINK MIÉRT ENGEDIK A NYILVÁNVALÓ BŰNÜGYI DISZKRIMINÁCIÓT”

639./ BŰNÖZŐ A HAZAI IGAZSÁGÜGYI MINISZTER?

1.melléklet: A MAI NÉPSZAVAZÁSNAK miért nem tárgya ez is: “Elfogadja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulásával előírta az izraeli állampolgárok Magyarországra történő szabad (liberalizált) betelepülését?”

638./ A MAI NÉPSZAVAZÁSNAK miért nem tárgya ez is: Elfogadja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulásával előírta az izraeli állampolgárok Magyarországra történő szabad (liberalizált) betelepülését?”

637./ Tisztelt Dúró Dóra Úrhölgy országgyűlési képviselő! Érdeklődni szeretnék, hogy ismer-e olyan jelenlegi Jobbik képviselőt, aki szeretne csatlakozni a Petícióhoz, amit azért nyújtottam be Orbán Viktor miniszterelnökhöz, hogy tiltsák be a „Nemzeti Stop Só, Chipsadó, Menzareform” fedőelnevezésekkel folytatott életrövidítést és ivartalanítást.. . . .

636./ Közérdekű javaslat az országgyűlési és önkormányzati választás szabályainak a módosítására

635./ TERRORELHÁRÍTÓ büntetőeljárás kezdeményezése Dr. Morvai Krisztina európai uniós képviselőnél és az ORFK vezetőjénél: BIZONYÍTOTT FAJIRTÓ TERRORIZMUS A MAGYARORSZÁGI MENZAREFORM ügyében

1. mellékjlet: KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT az élelmiszerekben lévő káliummennyiség és az étkezési kálium- bevitel még nem veszélyes gyorsasága és -ütemezése minden élelmiszerre kötelező ráíratására a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hivatal (NÉBIH) vezetőségéhez és egyéb címzettekhez

2. melléklet: Kérdéseink a Honvédelmi Miniszterekhez a hazánkban folytatott ivóvízmérgezés és élelmiszer mérgezés ügyében

3. melléklet: Kedves Dr. Eva Maria Barki! Köszönöm, hogy megtisztelt Kossuth tér 2016. szeptember 17 című írása megküldésével. Engedje meg, hogy tájékoztassam arról, hogy a muszlim országok és Kína sem . . . .

4. melléklet: Dr. Eva Maria Barki – Kossuth tér 2016 szeptember 17

634./ AZ ŐRÜLT, Írta: Orosházi Ferenc

633./ CSALÁDVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS

632./ Ha Budaházy György megöl(etet)t volna néhányat a magyarokat szennyvízzel itató, kálisóval mérgező, sózni nem hagyó, ezzel életrövidítő és ivartalanító politikusok közül, ezért (jogállamban) nem börtön, hanem fizetség járna neki, lásd Btk. „Jogos védelem” és Ptk. „Megbízás nélküli kárelhárító ügyvitel”!

1. melléklet: A BUDAHÁZY GYÖRGY ELLENI ELKÉPESZTŐ BÜNTETŐPER KAPCSÁN VITATKOZÓ MAGYAR JOGVÉDŐK SZEMÉLYÉVEL KAPCSOLATOS ÉSZREVÉTELEIM

2. melléklet: Valamennyi hazai polgármesterhez címzett nyilvános felhívás a magyarországi népirtás leállításához szükséges kötelező jogos védelmi intézkedésre . . .

3. melléklet: Az Ószövetségben és Talmudban (a vallásos zsidók mindennapjait szabályozó zsidó törvénykönyvben) benne van az élethosszabbítási, betegségekből kigyógyulási és szaporodóképesség megőrzési megoldás!

4. melléklet: TUDATOS FAJIRTÁS a „Nemzeti Stop Só Program” és a „MENZAREFORM”:

5. melléklet: VEOP (a “Vérelektrolit Optimum” védő táplálkozás alapvető szabályai)

6. melléklet: Magyarokat mérgeztetés elleni megismételt nyilvános közérdekű bejelentés Orbán Viktor miniszterelnökhöz (Orbán Viktor munkatársa “forradalmasító válasza” alapján)

7. melléklet: Közzétett közérdekű bejelentés Novák Katalin EMMI államtitkárhoz. Az állatokat is megmérgezi, ha megnő az ételeik káliumtartalma!

8. melléklet: Petíció Orbán Viktor Miniszterelnökhöz a fajirtási terrorbűncselekmény “MENZAREFORM, Nemzeti Stop só, Chipsadó” ügyében

9. melléklet: Jó, ha a „Menzareformról” mindenki tudja, hogy népirtás

10. melléklet: Hozzászólásom a You Tube-on, Orbán Viktor Szófiában arról tartott előadásához (2016.01.29), hogy „miért választják meg a politikusokat”.

11. melléklet: A köztársasági elnök és a miniszterelnök személyes hivatalos véleményét kikérés a „MAGYAROK SZÖVETSÉGE NÉPMOZGALOM” LEGFONTOSABB FELADATA” indító programhoz

12. melléklet: „Szóátértelmezési trükkel” juttatják magyarországi álláshoz az izraeli terroristákat?

13. melléklet: Jobb a muszlim mint a zsidó? Nyilvános közérdekű bejelentés, feljelentésként a legfelsőbb bíróság kúria elnökéhez, a Magyar Tudományos Akadémia Potash cég ügynökei ellen, akik kálium- és konyhasó tartalmú műtrágyák alkalmaztatásával tönkre mérgezik a magyar termőföldeket, állatokat és (a nem kóser étkezésű) embereket is . . .

 14. melléklet: FELJELENTÉS, a magyarokat önkiirtásra felbiztatásra válasz intézkedésként: Megvádolom dr. NAVRACSICS Tibor KDNP frakcióvezetőt és társait . .

15. melléklet: Szórólap. “ÉLETVESZÉLYESEK A NEMZETI STOP SÓ MENZAREFORM SÓZÁSI ELŐÍRÁSAI!”

16. melléklet: MAGYARORSZÁG VEZETŐI KÁLISÓVAL ÉLETRÖVIDÍTIK ÉS IVARTALANÍTJÁK IS A NEM KÓSER ÉTKEZÉSŰ MAGYAR NÉPET, VAGYIS FAJIRTÁST FOLYTATNAK, lásd . . .

17. melléklet: TERRORELHÁRÍTÓ büntetőeljárás kezdeményezése Dr. Morvai Krisztina európai uniós képviselőnél és az ORFK vezetőjénél: BIZONYÍTOTT FAJIRTÓ TERRORIZMUS A MAGYARORSZÁGI MENZAREFORM ügyében

18. mellékjlet: KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT az élelmiszerekben lévő káliummennyiség és az étkezési kálium- bevitel még nem veszélyes gyorsasága és -ütemezése minden élelmiszerre kötelező ráíratására a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hivatal (NÉBIH) vezetőségéhez és egyéb címzettekhez

19. melléklet: Kérdéseink a Honvédelmi Miniszterekhez a hazánkban folytatott ivóvízmérgezés és élelmiszer mérgezés ügyében

20. melléklet: Kedves Dr. Eva Maria Barki! Köszönöm, hogy megtisztelt Kossuth tér 2016. szeptember 17 című írása megküldésével. Engedje meg, hogy tájékoztassam arról, hogy a muszlim országok és Kína sem . . . .

21. melléklet: Dr. Eva Maria Barki – Kossuth tér 2016 szeptember 17

631./ Előkészület is lehet a lázadó magyarok ivóvizének akármikor központi parancsra megmérgeztetésére?

1. melléklet: FELJELENTEM AZ ORSZÁGOS RENDŐRFŐKAPITÁNYSÁGNÁL A RENDES SÓZÁSRÓL LEBESZÉLŐ EZÉRT HÍZOL A HASADRA CÍMŰ REKLÁMÉRT FELELŐS SZEMÉLYEKET

2. melléklet: MÉRGEZETT NYERSVÍZKUTAK IS BEVETHETŐK A LÁZADÓ BENNSZÜLÖTTEK ELLEN

630./ NÉPHÜLYÍTÉSI STRATÉGIA ESZKÖZEKÉNT HASZNOSÍTJÁK A NEVES FESTŐ CSONTVÁRY KOSZKA TIVADAR ALKOTÁSÁT

629./ MIÉRT ETETTETI SZÍVMŰKÖDÉS RONTÓ KÁLIUM TABLETTÁVAL A HALDOKLÓ RÁKBETEGET A KEZELŐORVOSA?

1. melléklet: Kik miért és hogy irtják a magyarokat. Hozzászólásként, a Kossuth Rádió mai Napközben műsorához.

628./ Utólagos hozzászólás Dr. Eva Maria Barki bécsi ügyvéd “Európa veszélyben” címmel a Magyarok Világszövetsége Világkonferenciáján 2016. augusztus 15-én tartott előadásához

1. melléklet: “Európa Veszélyben van” című előadás

2. melléklet: Az Ószövetségben és Talmudban (a vallásos zsidók mindennapjait szabályozó zsidó törvénykönyvben) benne van az élethosszabbítási, betegségekből kigyógyulási és szaporodóképesség megőrzési megoldás!

627./ Kedves Orbán Viktor! Miért szabotálják a minisztereitek és államtitkáraitok a közérdekű bejelentéseimre válaszadást az alábbi ügyekben? Nem szívesen zavarlak vele, de fel kell kérjelek arra, hogy Te is szólítsd fel őket a válaszadásra!

1. melléklet: Földművelésügyi államtitkár! Kálisóval ivartalanítással okozzák a magyar nép gyorsuló fogyását.

2. melléklet: KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKHÖZ

3. melléklet: Az 1. és 2. PETÍCIÓ Dokumentációja, Email könyv 52.

4. melléklet: ORBÁN ÉS ÁDER GYERMEKEIT IS MÉRGEZTETI KÁLISÓVAL A MAZSIHISZ ?

5. melléklet: Orbán Viktor miniszterelnök terrorista, aki akadályozza az alkotmányos jogállam létrejöttét is a magyarokat kiirtási bűnügy konkrét bizonyítékait semmibe vétellel?

6. melléklet: EGY FONTOS BIBLIAI SZÖVEG ÉRTELMÉNEK MEGVÁLTOZTATÁSA Email könyv 69.

626./ Mire jó a jósó kálisó

1. melléklet: MARSCHALKÓ LAJOS: ORSZÁGHÓDÍTÓK – AZ EMANCIPÁCIÓTÓL RÁKOSI MÁTYÁSIG- 1.rész  (Zsidók és magyarok együttélési problémái mózesi-talmudi okai)

2. melléklet: MUTASSUK MEG EURÓPÁNAK, HOGY MAGYARORSZÁGON NINCS ALKOTMÁNYOS JOGÁLLAM (Jogos védelemként is közzétett nyilvános közérdekű bejelentés és feljelentés)

3. melléklet:TÖMEGGYILKOSOK HÍRESZTELIK, HOGY EGÉSZSÉGKÁROSÍTÓ A DESZTILLÁLT IVÓVÍZ

4. melléklet: Nyílt közérdekű kjárelhárítási javaslat Hende Csaba honvédelmi miniszterhez:  Honvédségi vízkiszállítás helyett otthoni vízdesztillálás

5. melléklet: A FAJIRTÁST SEGÍTŐ KERESZTÉNY PAPOK ÉS ORVOSOK IS TERRORISTÁK

6. melléklet: NÉBIH helyett is akadályozzuk a patkányméreg kálisóval mérgezett étkezési sók és élelmiszerek árusítását

7. melléklet: Alulírott, az emberi alapjogaiban sértett felperesként, dr. Áder János köztársasági elnök alperessel szemben . . . ,

8. melléklet: FOKOZZA AZ ASZÁLYKÁRT A TERMŐFÖLD KÁLIUMMŰTRÁGYÁZÁSA, DE AZ ELLENKEZŐJÉVEL REKLÁMOZZÁK

9. melléklet: TERRORISTA ZSIDÓK KORRUMPÁLJÁK AZ ORSZÁGOS MÉDIÁT?

10. melléklet: Orbán Viktor miniszterelnök Facebook oldalára is feltett feljelentés: tömeggyilkosság az Emberi Erőforrások Minisztérium „Chipsadó, Nemzeti Stop só, Menzareform” akciója

11. melléklet: Tisztelt Hazánkat Szerető Magyarok! (Az MSZVT mozgalom bejelentése)

12. melléklet: Tájékoztatás a „Magyar Szellemi Véderő Tizedesrendszer” mozgalom létrehozásáról

13. melléklet: Előkészület is lehet a lázadó magyarok ivóvizének akármikor központi parancsra megmérgeztetésére?

14. melléklet: FELJELENTEM AZ ORSZÁGOS RENDŐRFŐKAPITÁNYSÁGNÁL A RENDES SÓZÁSRÓL
LEBESZÉLŐ EZÉRT HÍZOL A HASADRA CÍMŰ REKLÁMÉRT FELELŐS SZEMÉLYEKET

15. melléklet: Előkészület is lehet a lázadó magyarok ivóvizének akármikor központi parancsra megmérgeztetésére?

16. melléklet: FELJELENTEM AZ ORSZÁGOS RENDŐRFŐKAPITÁNYSÁGNÁL A RENDES SÓZÁSRÓL LEBESZÉLŐ EZÉRT HÍZOL A HASADRA CÍMŰ REKLÁMÉRT FELELŐS SZEMÉLYEKET

625./ Betekintésre ajánlom közgazdászoknak, matematikusoknak és a “személy és gazdaság” problémafelvetés iránt érdeklődőknek:VÁRKONYI HILDEBRAND – AZ INDUKCIÓ FILOZÓFIÁJA

624./ A magyarokat bizonyítottan vegyi fegyverrel gyilkoló, az Orbán kormányba is befurakodott terroristák elleni közérdekű bejelentés Dr. Bakondi Györgyhöz, a kormány biztonságtechnikai főtanácsadójához

1. melléklet: Közérdekű adatkérés a MENZAREFORM ügyében Dr. Bakondi György belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadótól

2. melléklet: Hozzászólás a KDNP Facebook oldalán: A KDNP jelenlegi vezetői -miközben folyamatosan szenteskednek-. tudatosan részt vesznek a Nemzeti Stop Só, chipsadó, Menzareform elnevezéssel szervezett, alább hatás mérések alapján is bizonyított, mózesi-talmudi vegyi fegyverekkel magyarokat kiirtásban. Válaszra sem méltatják . .

623./ Ószövetség- és Talmud hatástalanító kereset a Fővárosi Törvényszékhez

1. melléklet: FAJIRTÁSBAN BŰNÖS MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIAI “ELIT”? Nyilvános vád a magyarokat kiirtásban, kirablásban, becsmérlésben bűnsegédkező mózesi talmudi alvállalkozó MTA-s vezetők ellen, Lovászi László, a jelenlegi akadémiai elnök kezéhez megküldve

2. melléklet: NOBEL-DÍJAS MÓZESI-TALMUDI FAJIRTÁSI TECHNIKA A BIOLÓGIÁBAN

3. melléklet: HAZAÁRULÁSBÓL BŰNPÁRTOLJÁK A TERRORISTA, TÖMEGGYILKOS RABBIKAT? Közérdekű bejelentésOrbán Viktorhoz és feljelentés is, az Országos Rendőrfőkapitánysághoz

4. melléklet: BONSALT nátrium mentes

622./ Az Orbán Kormány népszavazás kiírásának szövegmódosítására a köztársasági elnökhöz benyújtott közérdekű javaslat a www.tejfalussy.com honlapon (MEHNAM 620) közzétett hatásmérési bizonyítékok alapján

621./ Szólásszabadság törvénysértő korlátozása

620./ Tájékoztatás a „Magyar Szellemi Véderő Tizedesrendszer” mozgalom létrehozásáról

1. melléklet: MAGYARORSZÁGI FAJIRTÓ TERRORISTÁK ELLENI BEJELENTÉS ÉS FELJELENTÉS

2. melléklet: BONSALT

3. melléklet: A KORMÁNY önköltséget („reige”-t) és aszálykárt növel a növényt, állatot, embert mérgező kálium és nátrium műtrágyák ajánlásával.

4. melléklet: Népirtó nátriumhiány és káliumtúladagolás.

619./ HAZÁNKBAN IS NAGYON SOK KÁRT OKOZNAK A BIZONYÍTHATATLAN TEÓRIÁK LÁNCTERJESZTÉSÉVEL FOGLALKOZÓ INTERNETES LEVELEZŐ HÁLÓZATOK

1. melléklet: Észrevétel a mellékelt leleplező íráshoz

618./ A „DEVIZAHITEL” FELVÉTELRE FELBÍZTATÓ HIVATALOK ÉS ALKALMAZOTTAIK ELLENI JOGSZABÁLYOK BETARTATÁSA A HAZAI BÍRÓSÁGOKKAL

1. melléklet: Irásbeli bizonyíték arról, hogy a Bankszövetség és a Magyar Távirati Iroda hivatalnokai közös erővel “olcsó devizahitel” felvételére bíztatták fel a gyanútlan magyar lakosságot 2006-ban.

617./ VÉDEKEZÉS A HOLOKASZT ELLEN, MAGYAR HOLOKAUSZT (elhárítás); ÜZENETEK A “MAGYAR GÁRDÁKNAK” TEJFALUSSY ANDRÁSTÓL

1. melléklet: VIKTOR! MIÉRT FOLYTATTOK NÉPIRTÁST? (Egyértelmű biológiai bizonyítékok arra, hogy a Nemzeti Stop Só, Chipsadó és Menzareform fedőnevű kormányprogram a magyar népet tudatosan irtás

2. melléklet: Népirtó Nátriumhiány és Kálium túladagolás

3. melléklet: Közérdekű helyreigazítás az MNO 2016. július 30-án megjelent, “Vízmérgezés: az izotóniás ital a jó választás . . .  A cikk írója, s az általa dr. Zacher Gábornak tulajdonított nyilatkozat is eltereli a figyelmet arról, hogy elsősorban a konyhasóhiány miatt halt meg a lány, aki túl sok vizet ivott, és vagy kálium túladagolás miatt, ha pl. Coca-Colát ivott…

4. melléklet: Nyilvános közérdekű bejelentés Orbán Viktor miniszterelnökhöz . . . A vád: fajirtás. Előre is feljelentem zsidó fajirtás bűnpártolása váddal azokat a rendőrségi és ügyészségi ügyintézőket, akik . . .

616./ KORRUPCIÓ GYANÚS ORBÁNÉK MEZŐGAZDASÁG DIGITALIZÁLÁSI PROJEKTJE

615./ NYILVÁNOS SEGÍTSÉG KÉRÉS! KEDVES FERENC PÁPA! . . .

1. melléklet: Hatásvizsgálati szakértői észrevétele a „sajnállak”-ra

2. melléklet: Népirtó nátriumhiány és kálium túladagolás.

3. melléklet: KÖZZÉTETT, NYILVÁNOS, KÖZÉRDEKŰ KÁRELHÁRÍTÁSI MEGOLDÁSI JAVASLAT

4. melléklet: Közérdekű nyilvános kérdés a szombat című zsidó kulturális folyóirathoz

5. melléklet: PATKÁNYMÉREG KÁLISÓVAL ETETTETI A MAGYAR GYEREKEKET AZ ENSZ WHO

6. melléklet: Miért nem lép fel az emberi ürülék talajtápanyagként újra hasznosítása érdekében a WWF?

614./ SZENDI GÁBORÉK A MAGYAROKAT ÖNKIIRTÁSRA BIZTATJÁK FEL??

1. melléklet: MIÉRT TITKOLJÁK JAKAB ISTVÁNÉK A KÁLIUM TÚLADAGOLÁS MÉRGEZŐ HATÁSÁT?

2. melléklet: Ébredések – az élet sója – Ezt tudnod kell! Enigmák. Az általuk ajánlottnál sokkal megbízhatóbb a gyógyszerkönyvi tisztaságú nátriumklorid konyhasó!

3. melléklet: A CSALÓ AKADÉMIKUSOK ÁLTAL KIKÍSÉRLETEZETT NÉPIRTÓ MENZAREFORM EGYIK VÉGREHAJTÓJA . . .

4. melléklet: Feljelentés a túl kis sódózisra felbíztatással népirtó videó szerzője és terjesztői ellen.

5. melléklet: KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT A PETÍCIÓNKAT VÁLASZ NÉLKÜL HAGYÓ MEZŐGAZDASÁGI MINISZTERHEZ ÉS MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIAI ELNÖKHÖZ (Egy évvel ezelőtti közérdekű bejelentés, amire máig sem érkezett tőlük válasz)

6. melléklet: Fazekas Sándor miniszter úr részére, az által felügyelt hatásvizsgálatok kijavítása érdekében

613./ Csalnak, akik a parlagfűre fogják rá a konyhasó hiányos és a káliumot mérgezően túladagoló étkezésre kényszerítéssel okozott allergizálódást.

612./ ZSIDÓK ÁLTAL MAGYAROK ELLEN SZERVEZETT TUDATOS NÉPIRTÁS BIZONYÍTÉKAI

1. melléklet: Sózzál!

2. melléklet: Részlet egy tanulmányból…

3. melléklet: FELJELENTÉS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSKÉNT MEGKÜLDÉSE

4. melléklet: Nyilvános közérdekű bejelentés a szólásszabadság jogsértő korlátozói ellen a hazai Ombudsmanhoz

5. melléklet: Nyilvános panaszbejelentés: Amióta Orbán Viktornál feljelentettem, hogy konyhasóhiányos, káliumtúladagoló sókkal és élelmiszerekkel mérgezik a magyarokat, azóta a Telekom T-mobil internet nem hozza be a www.tejfalussy.com honlapomat.

6. melléklet: Bűnöző minisztereket, államtitkárokat, ügyészeket és bírákat a hazai Ombudsmannál is feljelentés

7. melléklet: Az Ombudsmanhoz intézett közérdekű bejelentés feljelentés beérkezésének az Alkotmánybíróság (levelezőautomatája) által történt visszaigazolása

8. melléklet: “Emlékeztetőül: Esterházy Péter: Így gondozd a magyarodat! … bazmeg” (forrás: Kuruc info)

9. melléklet: dr. Pintér Sándor belügyminiszternél a népirtásfedező bűnöző titkosszolgákat nyilvános közérdekű bejelentésként feljelentés

10. melléklet: Rendőrségi feljelentés a Magyar Nemzetet károsító bűnözőkkel szemben folytatott szakértői munkásságomat rágalmaztató médiafelügyelő és a rágalmait felidéző WIKIA szennylapban megjelent további rágalmakért felelős ismeretlen személy(ek) ellen.

11. melléklet: PATKÁNYMÉREG KÁLISÓVAL ETETTETI A MAGYAR GYEREKEKET AZ ENSZ WHO

12/1. melléklet: MAGYARORSZÁGI FAJIRTÓ TERRORISTÁK ELLENI BEJELENTÉS ÉS FELJELENTÉS

12/2. melléklet: BONSALT

12/3. melléklet: A KORMÁNY önköltséget („reige”-t) és aszálykárt növel a növényt, állatot, embert mérgező kálium és nátrium műtrágyák ajánlásával.

12/4. melléklet: Népirtó nátriumhiány és káliumtúladagolás.

12/5 melléklet: Közérdekű tájékoztatás a Magyar Szolgálat Tizedes Rendszer (MSzTiR) „start stratégiájáról”

611./ Panaszbejelentés az Európai Uniót képviselő hazai Állampolgári Jogok Biztosához

610./ Kanadából: „A KÁLIUM MINT HATÉKONY PATKÁNYMÉREG”

609./ Feljelentés az ORFK-hoz, a gyógyhatású tiszta desztilláltvíz ivást és normális dózisú konyhasó pótlást ártalmasnak hazudó FEMINA közlemények írói és terjesztői ellen:

608./ A MAGYARORSZÁGI ANTIRASSZISTA MOZGALOM FELHÍVÁSA: Hatályon kívül kell helyezni a biblia, a talmud és az egyéb vallási előírások emberi jog sértő rendelkezéseit!

607./ Népszavazást kell szervezni a MENZAREFORM betiltásáért!

606./ EGYIK KUTYA, MÁSIK EB? Ezzel kampányol a jobbik: „Jólét, Otthon, Bizalom, Biztonság, Igazság, Közösség”. Zsiga-Kárpát Dánielhez címzett nyilvános kérés (amire máig sem válaszolt)

605./ Orosz Igazságügyi Minisztérium: Petőfi S. Szibériában raboskodott. Éljen Petőfi Sándor szellemisége, hazaszeretete, hősiessége és éljen az igazság !

604./ KÖZÉRDEKŰ NYÍLT LEVÉL TŐKÉS LÁSZLÓ EURÓPAI ÚNIÓS KÉPVISELŐ ÚRHOZ!

603./ A MAGYARORSZÁGI ANTIRASSZISTA MOZGALOM FIGYELEMFELHÍVÁSA A MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGE FELÉ IS

1. melléklet: A MAGYARORSZÁGI ANTIRASSZISTA MOZGALOM FELHÍVÁSA: Hatályon kívül kell helyezni a biblia, a talmud és az egyéb vallási előírások emberi jog sértő rendelkezéseit!

1. melléklet: Közérdekű nyilvános viszont-tájékoztatás az MVSZ Hírlevél részére

602./ Közérdekű nyilvános kérdés Rétvári Bence parlamenti államtitkárhoz, a hazai nyugdíjemelések általuk kommunikálásáról és a „nyugdíjunióról”

601./ Árpád kori öntözőrendszer helyreállítási és tápanyagújrahasznosítási közérdekű javaslat megküldése Áder János köztársasági elnöknek átadásra . . .

600./ NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS VOLNER JÁNOS JOBBIKOS FRAKCIÓVEZETŐ RÉSZÉRE

1. melléklet: Működösítenek

2. melléklet: Fajirtási technika

3. melléklet: KONCEPCIÓS ÜGYVITELEIK MIATTI FELJELENTÉS A LEGFŐBB ÜGYÉSZEK ELLEN: FAJIRTÓ HIVATALI TERRORISTÁKAT FEDEZNEK AZ ÜGYÉSZEK AZ ÉLETVESZÉLY OKOZÓ EGÉSZSÉGÜGYI TÖRVÉNY ELLEN IS FELLÉPŐ BUDAHÁZY GYÖRGY ELLENI VÁDJAIKKAL

599./ Felhívás: A KORMÁNY MENZAREFORMJA VÉGLEGESEN KIIRTHATJA A MAGYAR NÉPET!

1. melléklet: Magyarirtó migráltatási technika

598./ Sózás, sótisztaság, tiszta konyhasó beszerzés, „A lakosság mérgezése két generáció óta tart. Hová lett a sónk? ….”

597./ A MAGYAR MENZAREFORMOK MŰKÖDNEK! (Különösen a magyarortó “Menzareform”!)Nyílt levél Lázás János országos “információs felügyelőhöz”…

596./ Ki is volt ez a Bosnyák Zoltán? (Részlet Ember Judit “Hagyd beszélni a Kutruczot!” (1985) című dokumentumfilmjéből). Tejfalussy András észrevétele: Miért nincs fenn a teljes film? Szerintem azért, mert anyósom, Kutrucz Gizella szerint Bosnyák Zoltán anyja zsidó volt, és Bosnyák Zoltán egy Berend nevű rabbival együtt uszított a zsidók ellen. Láttam Berend rabbi anyósomat erről tájékoztató kézzel írt levelét.

595./ Érdemes megtekinteni Tóth Ferenc mérnök valós tényekről felvilágosító előadásait a You Tube-on! Például Mohács 2 jelű előadását, ahol bemutatja, hogy a zsidókat a Biblia ma is arra kötelezi, hogy módszeresen rabolják ki és irtsák ki az őket beengedő népeket, majd tüntessék el e népek nyomait.

594./ KORMÁNYA IRTJA A MAGYAROKAT? (Fwd: Kínzás lenne meg nem született gyermekeink védelme?)

1. melléklet: Névnélküli blogosok is igyekeznek elködösíteni a zsidók által kóser tanúsítványos patkányméreg kálisóval (Bonsalt) folytatott népirtás bizonyítékait. . .

2. melléklet: Javított kiegészítő feljelentés (a kálisóval népmérgeztetés állami felelősei ellen “Kormánya irtja a magyarokat” címmel benyújtott feljelentés miatt a www.antalffy-tibor.hu honlapon rágalmazó blogosok ellen)

3. melléklet: Antalffy Tibor blogszerkesztőt ezennel felkérem az alábbi (további) helyreigazítás közzétételére: Tűrhetetlen, hogy miután a blogjaikban a nevemet emlegetve becsmérelték a szakértői munkámat, Ön eltüntette a helyreigazítást . . .

4. melléklet: MENZAREFORM ÉLETRÖVIDÍT ÉS IVARTALANÍT

593./ Röpiratként terjesztett közérdekű felvilágosítás a menekült kvótáról népszavazás elhibázottságáról, és a magyarokat irtás módjáról . . .

1. melléklet: Segíts tisztábban látni!

2. melléklet: Világosítsuk fel a polgármestereket!

592./ A PREVENTA EGY MÉREGDRÁGA DESZTILLÁLTVÍZ, AMINEK A GYÓGYHATÁSÁT TUDATOSAN LERONTOTTÁK A NÁTRIUMHIÁNYOS ADALÉKOKKAL. Közérdekű bejelentés a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hatósághoz (NÉBIH-hez) és a Hír Tv-hez . .

591./ Közérdekű adatkérés a MENZAREFORM ügyében Dr. Bakondi György belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadótól

1. melléklet: Válasz K.R. agrármérnök úr közérdekű kérdéseire.

2. melléklet: Vérbesűrűsödés- és magas vérnyomás kialakulás gátló is a víz, a konyhasó és a kálium élettanilag optimális (fiziológiás) dózissal pótlása

3. melléklet: PhD. Biczók Gyula minisztériumi főosztályvezető által írt feljegyzés, a kálisónak a hadsereg alakulatai harckészségét is rontó mérgező hatásairól.

590./ Válasz a Fehér Ház, Ashwani Jain részemre is megküldött tájékoztatására a rákbetegek gyógyításáról. Jó lenne, ha a RÁKBETEGSÉG elszaporodás főokáról és a gyógyítás eltitkolt tényleges módjáról Barack Obama elnök úr is elolvashatná, hogy a SALSOL infúziós kúra a zsidó rákbetegek 98%-t meggyógyítja, de …

1. melléklet: Barack Obama elnök úrhoz intézett egyik korábbi figyelemfelhívásom

2. melléklet: az izraeli König parlamentjükben előadott reform javaslata

3. melléklet: A MAGYAR REFORMOK MŰKÖDNEK!  (Különösen a fajirtó hatású menzareform, és “megürsedett” helyünk külföldieknek kiárusítása)

4. melléklet: A fajirtás Nobel-díjas módszere: a kipusztítani akart népnek ajánlott étkezési víz, konyhasó és kálium dózisok életrövidítő, ivartalanító hatásúra változtatása

589./ Üzenet a Magyarok Világszövetsége XI. Világkongresszusának: Nem igazán akarják Magyarország feltámadását, akik nem harcolnak a magyarokat életrövidítő és ivartalanító Stop Só és káliummérgezés, a Menzareform betiltásáért !

588./ Közérdekű bejelentés Volner Jánoshoz (Jobbik), és az Országgyűléshez a MENZAREFORM-ként, a Chips-adóval, Nemzeti Stop Só programmal csökkentett konyhasó- (NaCl) és növelt kálium- (K) tartalmú népirtó élelmiszerek fogyasztására kényszerítők ellen, az ide mellékelt bizonyítás, bizonyítékok alapján. Kérjük, hogy a Jobbik is jelentse fel őket!

1. melléklet: Válasz K.R. agrármérnök úr közérdekű kérdéseire

587./ NAGY HASZONNAL ADJÁK EL A DEVIZAHITELBŐL SZÁRMAZÓ INGATLANOKAT. Közérdekű bejelentésként Áder János köztársasági elnökhöz, a vele szemben most benyújtott bírósági keresettel és a Göncz Árpád által megtorolt előző közérdekű bejelentésemmel együtt benyújtva . . .

1. melléklet: Nyilvános per Áder János köztársasági elnökkel szemben

586./ Nyilvános per Áder János köztársasági elnökkel szemben

585./ BALESETOKOZÁSOS TITKOSSZOLGÁLATOS BŰNCSELEKMÉNYEK ELKÖVETŐI ELLENI NEMZETKÖZI FELJELENTÉS. Tisztelt dr. Morvai Krisztina jogi szakértő Európa Parlamenti képviselő . . .

1. melléklet: VÁDIRAT A FAJIRTÓKAT BŰNPÁRTOLÓ CSALÓ FŐRENDŐRÖK ELLEN

2. melléklet: a Budapesti Rendőrfőkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály nyomozás megszüntető, bűnpártoló hamis határozata, Bp., 2016. május 11., ügyszám: 01130/895-16/2016.bü.

3. melléklet: NYÍLT LEVÉL! Tisztelt Hegedűs Lórántné országgyűlési képviselő! A HIBÁS VÍZ- ÉS KONYHASÓPÓTLÁS ÉS A KÁLISÓVAL „SÓZÁS” VÉLETLENSZERŰ VÁRATLAN HALÁLT OKOZHAT, A SZÍVMÉRGEZŐ, KERINGÉSRONTÓ HATÁSA MIATT . . .

4. melléklet: TÁJÉKOZTASSUK EGYMÁST! Budai Kulcsár János plakátverse a kálisóról

584./ Közzétett hozzászólás a HVG-Hu-n, a földművelésügyi miniszter Fazekas Sándorról közzétett hírhez 1. Tejfalussy András • 2 nap múlva Jelenleg, az egyébként rendesnek látszó Fazekas Sándor miniszter a főbűnös abban, hogy kálisóval mérgezik a magyar termőterületeket és élelmiszereket. Válaszra sem méltatják a . . .

583./ WEBBETEGRŐL WEBBETEGEKNEK

582./ A magyarok szabaduljanak meg a háttérhatalomtól az önellátás által! – MKH.VALOSAG.NET

581./ Dr. Geri Tibornak igaza van

1. melléklet: WEBBETEGRŐL WEBBETEGEKNEK

580./ Akik szerint “túl sok ember él a Földön”, a Nemzeti Stop Só programnak és MENZAREFORM-nak nevezett csalással, a konyhasó helyett árusíttatott kálisóval és a mérgezően sok káliumot tartalmazó Coca-Colval és szójával mérgezik a sportolókat! Kik? Például a sportolást szorgalmazó Orbán Viktor miniszterelnök és kormánya . . .

1. melléklet: A só élet

2. melléklet: Versenyen kapott infarktust, meghalt a kerékpáros

579./ Nyilvános ellenvád a Budaházy György barátom ellen vádaskodó ügyész(ek) és tanú(k) ellen

1. melléklet: Budapest XIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el

578./ ALKOTMÁNYOS JOGAINKAT SEMMIBEVEVŐ KÉPVISELŐK URALHATJÁK AZ ORSZÁGGYŰLÉST?

1. melléklet: “Megalakult az Alkotmányos Magyarország Társadalmi Önszerveződés! . . . Az aláírók kivétel nélkül új Alkotmányt követelnek .  . Jól figyeljetek!!! Összegyűjtöttek 4 millió aláírást! Ezzel megkezdődött a politikai elit diktatúrájának felszámolása.”

2. melléklet: NE CSAK „GAZDASÁGI BŰNCSELEKMÉNYKÉNT” NYOMOZZA A RENDŐRSÉG, HOGY AZ ÉTKEZÉSI VÍZ: KONYHASÓ:KÁLIUM PÓTLÁSI ARÁNY RONTÓI ÉVENTE TÖBBSZÁZEZER MAGYART LEGYILKOLNAK! A VÁD: ELSŐSORBAN INGATLANSZERZÉSI ÉS TERÜLETRABLÁSI TERRORIZMUS, MÁSODSORBAN GAZDASÁGI BŰNCSELEKMÉNY A MENZAREFORM ÉS A CHIPS ADÓ, A NEMZETI STOP SÓ PROGRAM.

3. melléklet: Orbán Viktor leállíthatná a Magyar Tudományos Akadémia bizonyított országkárosító csalásait legalizáló alkotmányjogi csalást . . .

4. melléklet: Orbán Viktor segítése: Jogsértően alkotmányoztak a „Menzareformnak” nevezett népirtást is törvényesítő bűnöző országgyűlési képviselők . . .

577./ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉG A MAGYAR HONVÉDSÉGNEK

576./ MIÉRT AKADÁLYOZTATJA A TERMÉSZETES ANYAGOKKAL TRÁGYÁZÁST A FIDESZ-KDNP-KORMÁNY

1. melléklet: Orbán Viktor miniszterelnök segítésére, KORRUPCIÓ ELHÁRÍTÁS, A PTK 484-487. § ALAPJÁN. VÍZÜGYES MAFFIA. Email könyv 68.

575./ Amit a nem tisztított „természetes étkezési sók több mint 80-féle ásványi anyagáról” mindenkinek tudnia kell!

574./ Kérdezzétek meg a keresztény orvosaitokat! Általános terjesztésre: Nyilvános kérdés a Keresztény Orvosok Magyarországi Társaságához

1. melléklet: Közzétett válasz (rendőrségi iktatásos feljelentő iratcsomag)

2. melléklet: MEGHÍVÓ: KERESZTÉNY ORVOSOK MAGYARORSZÁGI TÁRSASÁGA

3. melléklet: A „VIVEGA” ELNEVEZÉSŰ „SZABADALMAZTATOTT SÓKEVERÉKBEN” 40% A MÉRGEZŐ
KÁLISÓ, DE JÓÍZŰ FŰSZEREK HOZZÁADÁSÁVAL ELNYOMJÁK A KÁLISÓ ROSSZ ÍZÉT,
HOGY NE FIGYELMEZTETHESSE A KÁLISÓ MÉRGEZŐSÉGÉRE A SÓZÓT, A FOGYASZTÓT:

573./ GTS-W Gradient Test System – Wawe: A profi megoldás! Bármilyen alkalmazási területen használható. Tetszőleges bemeneti és kimeneti változószám. Bonyolult folyamatok harmonikus kezelése. Kockázatmentes olcsó gyors szisztematikus kísérletek. Közvetlen gyakorlati alkalmazás.

1. melléklet: SULYOK JÁNOS FIZIKUS VISSZAEMLÉKEZÉSEI A GTS-SOFTWARE SZERINTI FÉMKOHÁSZATI TECHNOLÓGIA OPTIMALIZÁLÁSOKRA

2. melléklet: MEZŐGAZDASÁGI ÉS ÉLELMISZER-TECHNOLÓGIÁK GTS-ANTIRANDOM HATÁSMÉRÉSEKKEL KALIBRÁLÁSA ÉS OPTIMALIZÁLÁSA

572./ “ÚJGAZDAGÉK SZIFILIZÁLÓDNAK”, aminek a bizonyítását lásd  Sütő Gábor ny. nagykövet úr mellékelt cikkeiben

1. melléklet: Az egyenlőbbek (zsidó parainézis)

2. melléklet: Kémek vannak a pártokban?

3. melléklet: Semlegesség, mint magyar jövő

4. melléklet: Méltatlan állampolgárainkról és a magyarságtudatról

5. melléklet: Intézményesülő magyarellenesség

6. melléklet: Magyar marad-e az ország?

7. melléklet: Igazság és hazugság a mai politikában

8. melléklet: Képzeletbeli énekóra egy külügyminiszternek

9. melléklet: Akarunk-e európaiak lenni?

10. melléklet: Antiszemitizmus: megtévesztők és megtévesztettek.

11. melléklet: Sütő Gábor: Szellemi önvédelmünkről (nem csak pedagógusoknak)

12. melléklet: Nyomul a politikai kulturálatlanság

13. melléklet: 9-11

14. melléklet: Pénzhatalom

15. melléklet: A megtévesztő antiszemitizmus

16. melléklet: Kisebbségek és másságok rémuralma (KIK VALÓJÁBAN A SZÉLSŐSÉGESEK?)

17. melléklet: „Sütő Gábor: HARMADIK LEVÉL (INTELMEK NEM CSAK JOBBIKOSOKNAK)”

18. melléklet: Hazaárulás

19. melléklet: Sütő Gábor *A KIHALÁS KULTUSZA (A SZEXUÁLIS KISEBBSÉG NYOMULÁSA)

20. melléklet: A kihalás kultusza (A szexuális kisebbség nyomulása)

21. melléklet: A NEMZETI ÉS A GLOBÁLIS ÉRDEK

22. melléklet: Nem lehet más a politika

23. melléklet: Szavak és tettek manapság (LESZ-E MÉG MAGYAR AZ ORSZÁG?)

24. melléklet: Okos hatalom

571./ A tiszta só árának húszszorosáért is árusítják a kálisóval mérgezett VIVEGA stb. sókat étkezési célra!

1. melléklet: Közzétett válasz (rendőrségi iktatásos feljelentő iratcsomag)

2. melléklet: T. MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYBÍRÓSÁGA! KÉREM MEGERŐSÍTENI, HOGY A VÁLASZTÁSI ÍGÉRETEIVEL ELLENKEZŐ TEVÉKENYSÉGET FOLYTATÓ KÉPVISELŐ MANDÁTUM SZERZŐDÉSÉNEK A SEMMISSÉGÉT BÁRMELYIK OLYAN VÁLASZTÓPOLGÁR IS KIMONDHATJA, AKI SZAVAZÓKÉNT RÉSZT VETT A VÁLASZTÁSON . . .

3. melléklet: A „VIVEGA” ELNEVEZÉSŰ „SZABADALMAZTATOTT SÓKEVERÉKBEN” 40% A MÉRGEZŐ KÁLISÓ, DE JÓÍZŰ FŰSZEREK HOZZÁADÁSÁVAL ELNYOMJÁK A KÁLISÓ ROSSZ ÍZÉT, HOGY NE FIGYELMEZTETHESSE A KÁLISÓ MÉRGEZŐSÉGÉRE A SÓZÓT, A FOGYASZTÓT . . .

570./ Nyilvános közérdekű bejelentés az egészségügyért és az oktatásért felelős Balog Zoltán államminiszterhez, valamint Orbán Viktor miniszterelnökhöz is: Követelem, hogy azonnal és véglegesen betiltsák be a hamis egészségügyi törvényen és a hozzá igazított étkezési só szabványon alapuló életrövidítő és ivartalanító Menzareformot, Nemzeti Stop Só Programot és Chipsadó-t. Követelem, hogy népirtási váddal azonnal induljon büntetőeljárás . . .

1. melléklet: SPORTOLÓINKAT KÁLISÓ MÉRGEZI („ANTIDOPPINGSZER”)?

2. melléklet:  KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKHÖZ

3. melléklet: ORBÁN ÉS ADER GYERMEKEIT IS MÉRGEZTETI KÁLISÓVAL A MAZSIHISZ ?

569./ Nyílt levélként az Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskola, Ribáné Horváth Enikő igazgató, Havasi Judit, Pilinszky Nagy Katalin, Juhar Emőke, Kubinyi Éva, és Csiszár Károly tanárok, tanítók szíves figyelmébe, a kormány által a diákokra ráerőltetett „Menzareform” egészségkárosító hatásairól

1. melléklet: Prof. Dr. Papp Lajos nyilatkozata.

2. melléklet: Alezredes tájékoztatása só kérdésben.

3. melléklet: Túl sok a kálium.

4. melléklet: A komisz só.

5. melléklet: FAJIRTÁSI TECHNIKA

6. melléklet: RE: Új kapcsolatfelvételi kérés érkezett a hungast.hu weboldalról!

568./ NYILVÁNOS JAVASLAT BUDAHÁZY GYÖRGY MAGYAR NEMZETVÉDŐ VÉDEKEZÉSÉHEZ

1. melléklet: Orbán Viktor tömeggyilkos?

2. melléklet: FAJIRTÁSI TECHNIKA

3. melléklet: Weixl-Várhegyi László természetgyógyász doktor: „A só élettani hatásai”

4. melléklet: DR. BATMANGHELIDJ AZ OPTIMÁLIS VÍZ- ÉS KONYHASÓ DÓZISRÓL

567./ FELJELENTÉS JOGOS VÉDELEMKÉNT (BTK) ÉS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS MEGBÍZÁS NÉLKÜLI KÁRELHÁRÍTÓ ÜGYVITELKÉNT (PTK), A HÁZTARTÁSI SZENNYVÍZ ÚJRA- HASZNOSÍTÁSÁT AKADÁLYOZÓ ÉS BÜNTET(TET)Ő HIVATALNOKOK ELLEN

1. melléklet: 75. E-mail könyv: Európai Úniós pályazati pénz felhasználási korrupció

566./ BÜNTETNI KELL A HAZAÁRULÓ TERRORISTA TÖMEGGYILKOS ÁLLAMI HIVATALNOKOKAT!

565./ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS A NEMZETBIZTONSÁGI SZAKSZOLGÁLATHOZ: MENZAREFORM ÉLETRÖVIDÍT ÉS IVARTALANÍT

1. melléklet: A FIDESZ-KDNP KORMÁNY „CHIPS ADÓVAL” ÖSZTÖNZI AZ ORVOSOKAT ÉS ÉLELMISZER TERMELŐ CÉGEKET A MAGYAROK ÉLETÉT RÖVIDÍTŐ, IVARTALANÍTÓ HATÁSÚ „NEMZETI SÓ STOP MENZAREFORM” SZOLGÁLATÁRA

2. melléklet: DR. BATMANGHELIDJ AZ OPTIMÁLIS VÍZ- ÉS KONYHASÓ DÓZISRÓL

3. melléklet:További bizonyíték a magyarok kiirtását szervező társaság tagjai azonosításához: Tudatosan, hamisan kalibrált alsó- és felső vérszérum-nátrium határértékekhez viszonyítják a vérvizsgálati eredményeket, hogy a nagypontosságú vérvizsgáló laboratóriumok által kiadott vérvizsgálati leletek se jelezzék a SÓ STOP MENZAREFORM egészségrontó betegítő hatását

4/1. melléklet: Nyílt levél Professzor Dr. Drábik János nemzetközi szakértő úrhoz

4/2. melléklet: Hír Televízió sóügyi helyreigazítás pontosítása

4/3. melléklet: A RABLÓGYILKOSOKAT AZ ELLENÜK ALKALMAZHATÓ JOGSZABÁLYOK HIÁNYA FEDEZI?”

4/4. melléklet: KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT A MAGYARORSZÁGI BÜNTETŐ JOGI SZABÁLYOK KIEGÉSZÍTÉSÉRE, A MAGYAR NEMZETET KÁROSÍTÓ HAZAI ÉS NEMZETKÖZI TERRORIZMUS ELHÁRÍTÁSÁHOZ

5/1. melléklet: T. ORFK! TERRORELHÁRÍTÁSI CÉLLAL is megküldöm az életrövidítő és ivartalanító, fajirtó hatású kálium túladagolásra felbíztató, „A kálium csodálatos egészségvédő hatásai” című alábbi mérgező „italpor” termék reklámot! További bizonyíték a magyarok kiirtását szervező társaság tagjai azonosításához! Orbán Viktor a Magyar Nemzet megmentője lehet, ha leállítja a mérgező kálisóval műtrágyázással és ételízesítéssel fajirtást . . .

5/2. melléklet: FAJIRTÁSI TECHNIKA

564./ SZELLEMI TERMÉK HASZNÁLATI JOG BIZTOSÍTÁS A GPS VEZÉRLÉSSEL KAPCSOLATOS PÁLYÁZATOKHOZ.

1. melléklet: MÉRGEZŐ MEZŐGAZDASÁGI VEGYSZEREKET SZÓRATNAK “MŰHOLDVEZÉRLÉSSEL”

2. melléklet: MEZŐGAZDASÁGI ÉS ÉLELMISZER-TECHNOLÓGIÁK GTS-ANTIRANDOM HATÁSMÉRÉSEKKEL KALIBRÁLÁSA ÉS OPTIMALIZÁLÁSA.

3. melléklet: NÖVÉNYTERMESZTÉSI TECHNOLÓGIÁK HATÁSAIT ÉLŐ NÖVÉNYEKKEL, VÍZUÁLIS ANALIZÁTORKÉNT MEGJELENÍTŐ, „ANTIRANDOM MONITOR”

563./ KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT A MAGYARORSZÁGI BÜNTETŐ JOGI SZABÁLYOK KIEGÉSZÍTÉSÉRE, A MAGYAR NEMZETET KÁROSÍTÓ HAZAI ÉS NEMZETKÖZI TERRORIZMUS ELHÁRÍTÁSÁHOZ, AZ ORSZÁGGYŰLÉS RÉSZÉRE, Kövér Lászlóhoz a Magyar Országgyűlés elnökéhez, Orbán Viktor miniszterelnök segítésére, jogos védelemként és közérdekű kárelhárításként

562./ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKHÖZ

1. melléklet: MENZAREFORM ÉLETRÖVIDÍT ÉS IVARTALANÍT

2. melléklet: Izraelita Szövetségi “százéves terv” Magyarország zsidók által teljesen és véglegesen elrablása

3. melléklet: Pozsgay az antiszemita

4. melléklet: “Tisztelt Közpolgár Hálózat”

561./ Tüntetésre felhívás

560./ KI HAZAÁRULÓ

559./ ENERGIAÚJRAHASZNOSÍTÓ DESZTILLÁLÁSSAL OLCSÓ TISZTA IVÓVÍZ BIZTOSÍTHATÓ

1. melléklet: FELSZÍNI IVÓVÍZBÁZISAINK SZENNYEZŐDÉSMENTESÍTÉSE

558./ ELLENŐRZÉSI CSALÁSRA TANÍTANAK AZ EGYETEMEKEN? (Nyilvános közérdekű bejelentés)

1. melléklet: 63. E-mail könyv: Kárelhárítási projekt javaslatunk

557./ Közérdekű bejelentés személyesen Orbán Viktor miniszterelnök kezéhez! Az Orbán Kormány köteles azonnal töröltetni a jelenlegi egészségügyi és élelmiszer törvény hamis előírásait, amelyek alapján egyes kereskedők mérgező kálisót árusíthatanak a korábbi tiszta konyhasó helyett.

1. melléklet: A magyarok valamennyi hazai és európai uniós képviselőjéhez címzett válaszkövetelő levél, A nem kóser élelmiszerek víz : konyhasó : kálium dózis arányai rontásával fajirtást bűnpártoló európai uniós, országgyűlési és önkormányzati képviselők elleni feljelentésként ORFK is kapja.

2. melléklet: BIBLIAI FAJIRTÁSI CÉLT SZOLGÁLT A HÍR TV SÓZÁSRA VONATKOZÓ RIPORTJA IS. Közérdekű bejelentés a Miniszterelnökhöz a magyar nép kiirtását szolgáló ÉLELMISZER TÖRVÉNYÜK ellen

3. melléklet: KI AKARJA IRTANI A MAGYAROKAT A MAZSIHISZ?

4. melléklet: Jogos védelem (BTK) és megbízás nélküli kárelhárítási ügyvitel (Ptk.) keretében tett bejelentés: KÁLISÓVAL IVARTALANÍTÁSSAL OKOZZÁK A MAGYAR NÉP GYORSULÓ FOGYATKOZÁSÁT. Az Európai Unió és a hazai kormány gondoskodtak róla, hogy minden, ami még a magyaroké, az izraelitáké lehessen? Az Európai Unió és Izrael megállapodására hivatkozva, az Orbán kormány 2010-ben liberalizálta az izraeli cégek és ezzel azok alkalmazottai Magyarországra betelepülését. Ettől kezdve ezek ideszült gyermekei tulajdonába adható bármi . . .

5. melléklet: Közérdekű bejelentés a Magyar Orvosi Kamara vezetőségéhez és valamennyi tagjához

6. melléklet: MOK elnök feljelentése

7. melléklet: MENZAREFORMOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS AZ ÁLDOZATSEGÍTŐ SZOLGÁLATHOZ

8/1. melléklet: Élelmiszer mérgezés tárgyában benyújtott kárelhárító, jogos védelmi közérdekű bejelentés Zsigó Róbert szak-államtitkárhoz

8/2. melléklet: Visszaigazolás levél megérkezéséről.

9. melléklet: EMLÉKEZTETŐ A Független, Boldoguló Magyarországért Mozgalom 2016. február 20-án megtartott, alakuló üléséről

10. melléklet: Posta Imre jogos védelme

11. melléklet: Nyilvános kérdés a magyarországi vallási gyülekezetekhez: terroristák vagytok….?

12. melléklet: Fajirtó világfőrabbi feljelentés

13. melléklet: Közzétett, nyilvános közérdekű bejelentések a sózási csalások ügyében. Tisztelt Miniszterelnökség! Szíveskedjenek megküldeni az Önök által hivatkozott beadványaim Önöknél iktatott, hiteles másolatát. A fenti válaszuk ugyanis a hivatkozott beadvány(ok)nak a címeire, dátumaira, azonosítóira sem hivatkozik … az Önök által folytatott konyhasópótlás csökkentés és kálium túladagoltatás is csalásokra alapozott fajirtás

14. melléklet: FELJELENTÉS AZ IZRAELITA TERRORISTÁK BETELEPÍTŐI ELLEN

15. melléklet: BIZONYÍTHATÓ, HOGY A MAGYARORSZÁGI KORMÁNYOK TUDATOSAN FAJIRTÁST FOLYTATNAK. A klinikai kipróbálásai során mindenkit megmérgezett a konyhasó helyett kálisót tartalmazó 2 és 4 grammnyi „REDI-Só”, amit ezután a napi „6-tól 10 grammig való fogyasztását” ajánlva „konyhasópótló gyógytápszerként” is árusítottak a gyógyszertárak . . .

15.2 melléklet: Bonsalt népirtó kóser só

15.3 melléklet: Igaz, hogy tömeggyilkos a világfőrabbi?

16. melléklet: Tudatosan bűnsegédkezik a magyar lakosság kiirtásában az olyan lelkész és hitgyülekezeti tag, aki nem lép fel az alábbi bibliai és talmudi törvényeken alapuló szennyvízzel itatás, „Menzareform”, „Só stop”, „Chips adó” és mérgező kálisó alkalmazás ellen:

17. melléklet: Az írásbeli szakvéleményem, amit átadtam a nátriumhiányos, kálisóval kevert sót étkezési célra ajánló riportalanyok előadásai cáfolataként a Hír Tv riporter Bartus Boglárkának a velem 2016. 03. 09-én készített riportja szerkesztéséhez, mint konkrét hatásmérésekre alapozott tudományos ellenszakvéleményt…

18. melléklet: MEGKÉREM AZ ECHO-TV MŰSORVEZETŐ BAYER ZSOLTOT, A KÁLIUM TÚLADAGOLÁSRA RÁBESZÉLÉSSEL, RÁKÉNYSZERÍTÉSSEL MAGYAR KIIRTÁS ELLENI JOGOS VÉDELEMBEN SEGÍTÉSÜNKRE, ABBAN VALÓ KÖZREMŰKÖDÉSRE . . .

19. melléklet: LEHET, HOGY A GYILKOS ORVOSOK DICSEKEDNEK A MAGYAROKAT IVARTALANÍTÁSUK EREDMÉNYÉVEL? Sikeresen ivartalanítják a magyarokat a káliumtúladagoló és nátrium-hiányos étkezésre rábeszélők. Ha ezt folytathatják, nem lesz magyar:

20. melléklet: A BELÜGYMINISZTÉRIUM MIÉRT AZONOSÍTHATALNATUL IGAZOLJA VISSZA A KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSEKET?

556./ A magyarok valamennyi hazai és európai uniós képviselőjéhez címzett válaszkövetelő levél, A nem kóser élelmiszerek víz : konyhasó : kálium dózis arányai rontásával fajirtást bűnpártoló európai uniós, országgyűlési és önkormányzati képviselők elleni feljelentésként ORFK is kapja.

1. melléklet: JÓ, HA A „MENZAPROGRAMRÓL” MINDENKI TUDJA, HOGY ALJAS NÉPIRTÁS!

2. melléklet: BIOTERRORIZMUS, BIOKÉMIKUSOK A SEJTMEMBRÁNOK ELLEN (Népirtás a kálisóval is sózásos „menzareform”, „sómenetelés” kell!)

3. melléklet: NOBEL-DÍJAS MÓZESI-TALMUDI FAJIRTÁSI TECHNIKA A BIOLÓGIÁBAN

555./ HIT GYÜLEKEZETHEZ HOZZÁSZÓLÁS: Minden olyan lelkész az Ördögöt szolgálja, aki nem lép fel az ellen, hogy csak a zsidók kaphassanak élethosszabbító, meddőséggátló gyógyító tiszta (desztillált) ivóvizet és tiszta konyhasóval jól sózott kenyeret, élelmiszert, lásd 2 Mózes 23/20-33, 5 Mózes 7/2 és 22., Talmud Taanith 10 a. lap és Talmud Baba kamma 93 b. lap. . .

554./ Dr. Lenkei Gábor felhívása a “hatékony méregtelenítő program” ürügyén népirtásban bűnsegédkező szcientológus könyv, lásd melléklet, terjesztésének az abbahagyására

1. melléklet: „MAGYARNAK LENNI”, CSAK ÉLETBEN MARADVA LEHET! Szóljatok egymásnak, hogy Magyarországon káliműtrágyával és kálisóval sózással növelt káliumtartalmú élelmiszerekkel, kb. 1960 óta ivartalanítják az őshonos magyarokat. Miért nem lépett fel ellene Morvai Krisztina és Gaudi Tamás sem?

553./ Nyilvános helyreigazítás követelés a Hír Televízió műsoraiért felelős tulajdonostól és a műsorvezetéstől

1. melléklet: Nyílt levél Dr. Darák Péter legfelsőbb bíróság kúria elnökhöz a „vörösiszapos” tömeggyilkosság és a „menzareformként” jelenleg is országosan folytatott tömeggyilkosság intézéseikkel kapcsolatban.

2. melléklet: KÁLISÓVAL MÉRGEZHETŐ NEM SZABVÁNYOS SÓKRA BESZÉLNEK RÁ A HÍR TV-SEK!

3. melléklet: Egyetértő nyilatkozat

3/2. melléklet: A HÍR TELEVÍZIÓ „PANASZKÖNYV” ALÁBBI, „NAGY SÓ ÁTVERÉS” MŰSORÁVAL KAPCSOLATBAN ÁLTALUNK IGÉNYELT HELYREIGAZÍTÁS TOVÁBBI INTÉZÉSE

3/3. melléklet: BIBLIAI FAJIRTÁSI CÉLT SZOLGÁLT A HÍR TV SÓZÁSRA VONATKOZÓ RIPORTJA IS. Közérdekű bejelentés a Miniszterelnökhöz a magyar nép kiirtását szolgáló ÉLELMISZER TÖRVÉNYÜK ellen

3/4. melléklet: Jogos védelem (BTK) és megbízás nélküli kárelhárítási ügyvitel (Ptk.) keretében tett bejelentés: KÁLISÓVAL IVARTALANÍTÁSSAL OKOZZÁK A MAGYAR NÉP GYORSULÓ FOGYATKOZÁSÁT

3/5. melléklet: Á.G.I Tiszta Só szakvéleményekkel

4. melléklet: Budapest XIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el

5. melléklet: a Budapesti Rendőrfőkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály nyomozás megszüntető, bűnpártoló hamis határozata, Bp., 2016. május 11., ügyszám: 01130/895-16/2016.bü.

6. melléklet: Feljelentés nyomozás megszüntetése miatt

7. melléklet: VÁDIRAT A FAJIRTÓKAT BŰNPÁRTOLÓ CSALÓ FŐRENDŐRÖK ELLEN

8. melléklet: Nyomozás megszüntetése miatti “panasz” ügyészségre továbbítása.

9. melléklet: Nyomozás megszüntetése miatti “panasz” ügyészségi elutasítása elutasítása

10. melléklet: Interneten közzétett közérdekű nyilvános feljelentőirat az ORFK vezetőjéhez a konkrét hatás mérésekkel is százszázalékosan bebizonyított magyarországi népmérgezési terrorizmus SZAKÁRTÓ folytatóit bűnpártoló ügyészek, rendőrök, miniszterek, államtitkárok és ezek országgyűlési képviselő stb. bűnsegédei, bűntársai ellen

11. melléklet: Csatlakozás a nyilvános közérdekű bejelentéshez és feljelentéshez.

552./ A PROF. DR. HORVÁTH ISTVÁN ELLEN VÁDASKODÓ ÜGYÉSZ(EK) ELFOGULTSÁGA, FELJELENTÉS, DR. MIKÓ ISTVÁN BÍRÓNÁL AZ EMBEREN VÉGEZHETŐ KUTATÁSOK SZABÁLYAI MEGSÉRTÉSÉT EMBEREK TÖMEGEI VONATKOZÁSÁBAN BŰNPÁRTOLÓ ÜGYÉSZ(EK) ELLEN

551./ Nyilvános közérdekű bejelentés az Országgyűléshez (valamennyi pártjához és képviselőjéhez): Orbán Viktor korábban ezt nyilatkozta: „Ne annak higgyenek, amit mondok, hanem annak, amit csinálok”. Sajnos például ilyeneket csinál, enged csinálni az általa irányított kormányzat: A 100%-OSAN BIZONYÍTOTTAN NÉPIRTÓ HATÁSÚ MAGYARORSZÁGI MENZAREFORM ÉVENKÉNT SOKKAL TÖBB KERESZTÉNYT GYILKOL MEG, MINT AZ ISZLÁM ÁLLAM MINDMÁIG ÖSSZESEN . . . .

550./ JÓ, HA A „MENZAPROGRAMRÓL” MINDENKI TUDJA, HOGY ALJAS NÉPIRTÁS! Azért, mert a gyerekek ételeiben az optimálishoz képest tízszeresre növelték a káliumot és ötödére csökkentették a konyhasót! Ezek népirtó hatása a mellékletben százszázalékosan bizonyítva van!!! Nyílt levél Dr. Darák Péter legfelsőbb bíróság kúria elnökhöz a „vörösiszapos” tömeggyilkosság és a „menzareformként” jelenleg is országosan folytatott tömeggyilkosság intézéseikkel kapcsolatban. Kiegészítő feljelentés a Natúr Hirek Magazin magyar irtó hatású közleményéért felelős személyek ellen . .

1. melléklet: FELJELENTÉS KITERJESZTÉSE A SEMMELWEIS EGYETEM EGYIK DOCENSÉRE ÉS REKTORÁRA

2. melléklet: VÁDIRAT A VIVEGA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN (az ORFK-hoz jogos védelemként (BTK) benyújtott NYILVÁNOS feljelentés, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

3. melléklet: NYILVÁNOS PETÍCIÓ A MENZAREFORMMAL VALÓ NÉPIRTÁS ELLEN; Orbán Viktorhoz

4. melléklet: NYILVÁNOS PETÍCIÓ A MENZAREFORMMAL VALÓ NÉPIRTÁS ELLEN, Dr. Morvai Krisztina európai uniós képviselőhöz

5. melléklet: KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS, A “NEMZETI SÓCSÖKKENTÉSI STOP SÓ”, “CHIPS ADÓ” ÉS „MENZAPROGRAMOS” FAJIRTÁS ELLEN, LÁZÁR JÁNOS MINISZTERELNÖKI HIVATAL VEZETŐ MINISZTER CÍMÉRE

6. melléklet: PEDAGÓGUS TÜNTETÉSEKHEZ IS ….

7. melléklet: FIZETÉSEMELÉS HELYETT ÉLETFOGYTIGLAN JÁR A SZAKTANÁROKNAK ÉS ORVOSOKNAK, AKIK NEM LÉPTEK FEL A MENZAREFORMNAK ÉS STOP SÓNAK NEVEZETT NÉPIRTÁS ELLEN

8. melléklet: KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT A SZERKESZTŐSÉGEKHEZ:    Célszerű lenne, ha állandó Fórumot biztosítanának azoknak, akik bizonyítják a MENZAREFORM-nak és Stop Sónak nevezett káliumtúladagolás és hiányos konyhasópótlás életrövidítő és ivartalanító hatását.

9. melléklet: PASZBEJELENTÉS A GAZDASÁGI VERSENYHIVATALHOZ, A SZENNYEZETT VIZET ÁRTALMATLANNAK, A TISZTÁT MÉRGEZŐNEK HAZUDÓ IVÓVÍZÁRUSÍTÓ CÉGEK ÉS AZ ŐKET EZEKBEN BŰNPÁRTOLÓ ÁNTSZ-ESEK ELLEN . . .

10. melléklet: A tudós válasza: A Vác környéki ivóvízről

11. melléklet: VÁDIRAT A VIVEGA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN

12. melléklet: ORFK Panasziroda részére is megküldve, mint a dr. Pleva György NÉBIH államtitkár és bűntársai
elleni korábbi feljelentés kiegészítése!

13. melléklet: Nyílt levél Dr. Darák Péter legfelsőbb bíróság kúria elnökhöz a „vörösiszapos” tömeggyilkosság és a „menzareformként” jelenleg is országosan folytatott tömeggyilkosság intézéseikkel kapcsolatban.

14. melléklet: HÍR TV helyreigazítási felszólítás

15. melléklet: KÁLISÓVAL MÉRGEZHETŐ NEM SZABVÁNYOS SÓKRA BESZÉLNEK RÁ A HÍR TV-SEK!

16. melléklet: NÉBIH kétszer akar adóztatni, és az arra adott válasz

549./ BIOTERRORIZMUS, BIOKÉMIKUSOK A SEJTMEMBRÁNOK ELLEN (Népirtás a kálisóval is sózásos „menzareform”, „sómenetelés” kell!)

548./ Mérgező élelmiszer árusítás elhárítási célú közérdekű javaslat a CBA vezetőihez, Noszlopy Zoltán vezérigazgató helyettes, beszerzési igazgató úr kezéhez is, aki az adott ügyben próbált segíteni, szerződést írt alá a „Tiszta só” CBA terméklistára felvételéről, de az árusítást lehetetlen elérni a CBA üzleteknél, amelyek nem szabványos sókat magasabb áron árusítanak, azt a hamis látszatot keltve, mintha sokkal egészségesebbek lennének, mint a tiszta konyhasó! Tárgy: élelmiszer biztonságot nagymértékben veszélyeztető nem szabványos étkezési sókat árusítás . . .

547./ A NÖVÉNYTERMESZTÉSI TECHNOLÓGIÁK EGÉSZSÉGI KIHATÁSAIT ÉLŐ NÖVÉNYEKKEL, „VÍZUÁLIS ANALIZÁTORKÉNT” KÖZVETLENÜL MEGJELENÍTŐ „ANTIRANDOM MONITOR”

1. melléklet: A HAZAI MEZŐGAZDASÁGI TECHNOLÓGIÁK TÖBBSÉGE KALIBRÁLATLAN ÉS VAGY HAMISAN KALIBRÁLT, AMI ÓRIÁSI KÁROKAT OKOZ MAGYARORSZÁGNAK, MIKÖZBEN GAZDAGÍTJA A KÖRNYEZET- ÉS EGÉSZSÉG KÁROSÍTÁS MAFFIÓZÓ HASZONLESŐIT

546./ Közérdekből, jogos védelmi kárelhárításként ezúton megkérem a Magyarországi Természetgyógyász Szövetség(ek) vezetőit és minden egyes Tagját, hogy ismerje el a gyógyításra több száz éve sikeresen használt infúziós fiziológiás Ringer oldat szerinti víz, nátrium kálium és klór dózisokat étkezés esetében is a lehetséges legjobbnak . . . Honlapokon, Facebookon, YouTube-on is közzétett életvédelmi nyilvános közérdekű bejelentés a Magyarországi Természetgyógyász Szövetségek vezetőihez és valamennyi tagjához

545./ Közérdekű bejelentés a Magyar Orvosi Kamara vezetőségéhez és valamennyi tagjához

1. melléklet: Tisztelt Dr. Éger István Elnök Úr, Magyar Orvosi Kamara! (Nyílt levélként, válasz)

2. melléklet: Az Orvosi Kamara tagjai közül ki kell zárni azokat, akik nem lépnek fel a napi 5 grammnál nagyobb mennyiségben konyhasópótlást és a 4,7 grammnál kevesebb kálium pótlást és a tiszta desztillált víz ivást mérgezőnek hirdetőkkel szemben, akik titkolják a betegítő csalás elleni (mellékelt) önvédelmi megoldást, ugyanis tömeggyilkosságban vesznek részt . . . 

544./ JOGOS VÉDELEMKÉNT, MINDADDIG NE ADÓZZUNK, ameddig a magyar áldozatok adóiból reklámozhatják a mérésekkel bizonyított fajirtó hatású „menzareformot”: Felmilliard-forintot-koltott-az-allam-a-menzareform-nepszerusitesere

1. melléklet: Honlaptertalomjegyzékek

543./ FELJELENTÉS A 10% GYAKORISÁGÚ GYOMOR- ÉS BÉLFAL- KISEBESÍTÉSÉVEL ÉLETRÖVIDÍTŐ KÁLIUM-R TABLETTA ENGEDÉLYEZŐI ÉS A „BESZEDETŐ ORVOSOK” ELLEN

1. melléklet: Tájékoztatás Barack Obama USA elnök részére a Stop Só programként náluk is folytatott bioterrorizmusról, az Orbán Viktor segítésére készített közérdekű bejelentésrészére is megküldésével.

542./ SORSFORDÍTÓ – DR. NAGY LÁSZLÓ NYÍLT BESZÉDE A MAGYARORSZÁGOT ÉRT GLOBÁLIS GYALÁZÁS KAPCSÁN

1. melléklet: Dr.Nagy Lászlónak a „Szent László civil diplomácia „ alapító-irányítójának a megjegyzései egy idehaza is lelkesen fogadott amerikai cikkhez: . . .

541./ ÉBRESZTŐ! RIADÓ! Orbán Viktor nyilvános figyelmeztetése, hogy állítsák le a magyarokat irtást: Csinálhatsz bármit, ha csak testi-lelki nyomorék utódaid lehetnek, vagy nem is lehet utódod! Mindened a migránsoké lesz! (Kivéve, ha kóser étkezésű vagy.) . . .

540./ AKI TUDJA, TERJESSZE!!!!! ÁNTSZ elleni védekezési stratégia: 1./Fajirtás az ÁNTSZ Menzareformja, 2./Jogos védelem a Menzareformot szabotálás

1. melléklet: Antiszemétizmus kell

2. melléklet: Antigerzson terápia

3. melléklet: ÉBRESZTŐ! RIADÓ! Orbán Viktor nyilvános figyelmeztetése, hogy állítsák le a magyarokat irtást: Csinálhatsz bármit, ha csak testi-lelki nyomorék utódaid lehetnek, vagy nem is lehet utódod! Mindened a migránsoké lesz! (Kivéve, ha kóser étkezésű vagy.) . . .

539./ Melyik zsidó antiszemitább? Fajirtás a Menzareform?

538./ Közérdekű bejelentésként is: KÁLISÓVAL MÉRGEZETT, CSÖKKENTETT KONYHASÓTARTALMÚ ÉLELMISZEREKRŐL A csökkentett konyhasópótlásra és káliumtúladagolásra felbiztató „Reformkonyha” és „Menzareform” fajirtásra szolgál? 6 konkrét kérdés az engedélyezőivel kapcsolatban . . . .

1. melléklet: Röpirat

2. melléklet: Mit kell tudni a Palesztinokról?

3. melléklet: FAJIRTÁSSAL GAZDAGODÓ VILÁGTERRORISTÁK (a média „világhatalmi elitnek” nevezi őket) . . .

4. melléklet: VÁDIRAT A VIVEGA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN (az ORFK-hoz jogos védelemként (BTK) benyújtott NYILVÁNOS feljelentés, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

5. melléklet: VÁDIRAT A PREVENTA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN (az ORFK-hoz jogos védelemként (BTK) benyújtott NYILVÁNOS feljelentés, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

6. melléklet: Feljelentem az ENSZ-nél, csalás váddal, Székely Lászlót, a hazai Alapvető Jogok Biztosát, a 2016. január 6-i, KBV-AJB-9048/015 ügyszámú tényállás hamisító levele miatt. A tényállás a következő . . .

537./ Túl nagy kérés, hogy fordítsátok le az általatok jól ismert idegen nyelvekre a mellékleteket, és lépjetek fel vele a naponta több százezer magyar gyermeket mérgeztetés, ivartalanítás ellen a nemzetközi fórumokhoz általatok benyújtott feljelentésekkel?

1. melléklet: Dr. Taraczközi István orvos természetgyógyásznak sok mindenben igaza van, de…

2. melléklet: Nyilvános közérdekű bejelentés az Orvosi Kamarához, a GyógyszerészKamarához, a Természetgyógyász Szövetséghez, s ezek mindegyik tagjához

536./ Feljelentés pontosítása, s kiegészítése a fajirtást előíró vallású zsidók elleni nemzetközi feljelentéssé.

535./ SZÁMVETÉS-egy tanulságos összeállítás Horthy 17 évéről

534./ A NEMZETKÖZI ZSIDÓSÁG TELJESEN MAGYARMENTES MAGYARORSZÁGOT SZERETNE. Jogos védelemként (BTK) és megbízás nélküli kárelhárításként (PTK), mielőbbi választ várva, ezúton nyilvánosan konzultálva, megkérdezem Orbán Viktor miniszterelnöktől, hogy Ő a zsidó származásából adódó faji elkötelezettségei miatt engedi, hogy . . . .

1. melléklet: Az ügyben a bíróságon eltűnt egyik korábbi feljelentés. Iratjele: 13B24211-93-2-PKKB-091106flj-2-Lfb

2. melléklet: Azok siránkoznak a kipusztulásunkon, akik kipusztítanak ???

533./ VÁDIRAT A VIVEGA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN (az ORFK-hoz jogos védelemként (BTK) benyújtott NYILVÁNOS feljelentés, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

532./ VÁDIRAT A PREVENTA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN (az ORFK-hoz jogos védelemként (BTK) benyújtott NYILVÁNOS feljelentés, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

531./ FELSZÍNI IVÓVÍZBÁZISAINK SZENNYEZŐDÉSMENTESÍTÉSE (közérdekű bejelentés a köztársasági és miniszterelnöki hivatalokhoz benyújtva)

530./ A magyarországi ügyészségi vezetők évtizedek óta módszeresen akadályozzák a nyomozást a (nem zsidó?) magyarok ellen bűncselekmény elkövetők ellen. Tipikus példa a Feleségem balesete. A balesetét előidéző három személy ellen 1992 óta folyamatosan akadályozzák a nyomozást.

529./ Jogerős ítélettel kérem megállapítani, hogy a Magyar Állam alperes egyes miniszterei, államtitkárai, ügyészei, bírói, rendőrei, jegyzői jogsértéseket folytatnak ellenem, hogy elévülésig gátolják a bűnöző csoportok és károkozásaik elleni kereseteim bizonyítékok alapján érdemben tárgyalását . . . ,

528./ Hozzászólás az „Atomfelhő száll Európa felé” hírhez

527./ Tisztelt Ismerőseim, Kedves Barátaim! Mindnyájatoknak Békés és Boldog Karácsonyt és Sikeres Új Évet Kívánok! Mellékelten küldöm a „KÖZÉRDEKŰ NYILVÁNOS PETÍCIÓ A STOP SÓ MENZAREFORM EGÉSZSÉGI KÁRAI ELHÁRÍTÁSÁRA” című, „menzapeticio” tervezetet. Karácsonyi ajándékként is. Segít a betegítő „Stop Sós Menzareform”-ot túlélésünkbent!

melléklet: KÖZÉRDEKŰ NYILVÁNOS PETÍCIÓ A STOP SÓ MENZAREFORM EGÉSZSÉGI KÁRAI ELHÁRÍTÁSÁRA 

526./ FELTALÁLÓI SZERZŐI JOG ELTULAJDONÍTÁSI CSALÁSOK A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIÁN. Újabb közérdekű bejelentés az Állampolgári Jogok Biztosához a velem, mint nemzsidóval szemben aljas talmudi diszkriminációt folytató Magyar Tudományos Akadémiai vezetők és ezek köztársasági elnök, miniszter, ügyész stb. bűntársai ellen.

1.melléklet: IRATIKTATÁSI PONTATLANSÁGOK SEGÍTIK A TALÁLMÁNYLOPÁST

525./ TERRORISTÁK A FAJIRTÁS SEGÍTŐ KERESZTÉNY PAPOK ÉS ORVOSOK IS!

1. melléklet: Kósa Lajos FIDESZ frakcióvezetőek Surján Lászlóról, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

2. melléklet: MENZAPROGRAM kárai elhárításában önkormányzatokkal együttműködés (próbálkozás). Nem az “emberi jogokat”, nem az emberi életet, nem a családot, és nem is a szabadságot akarja védeni, aki nem lép fel a MENZAREFORM címén folytatott, a “menzaprogram-onkormanyzatoknal-megbizas-nelkuli karelharitas-151215a” iratjelű mellékletben ismertetett zsidó fajirtás ellen.

3. melléklet: MÓZES V.7./2,22 ÉS II.23./20-33. „BŰNPROGRAM”

4. melléklet: Magyar-e a Magyar Tudományos Akadémia elnöke? Közérdekű kérdés, hozzászólásként: Tisztelt Kolumbár Sándor Úr! Érdeklődöm, hogy mit tud arról, hogy hatályon kívül helyezték-e valaha az 1910-es utasítást Magyarország elfoglalására? . . .

5. melléklet: Segítség kérés Vona Gábortól és képviselőtársaitól a magyarirtó Stop sós Menzaprogram leállításához

6. melléklet: Segítség kérés Dr. Zacher Gábor toxikológus szakértőtől, a fajirtó „Stop sós Menzaprogram” ügyében

7. melléklet: Emlékeztető az Egészségügyi Tudományos Tanács Igazságügyi Bizottsága kálium-mérgezés-ügyi (10-175/ETT/IB/1993. iktatási számú, 1994. március 2-ai)  szakvéleményének a Budapesti Műszer- és Méréstechnikai Tanszéken 1994. november 21-én elvégzett szakértői felülbírálásáról.

8. melléklet: VÁDIRAT A VIVEGA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN (az ORFK-hoz jogos védelemként (BTK) benyújtott NYILVÁNOS feljelentés, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretébe . . .

9. melléklet: VEGYI FEGYVER HASZNÁLAT MEGÁLLAPÍTÁSI KERESET A MAGYAR ÁLLAM ALPERESSEL SZEMBEN, AMI “ELTŰNT”.

10. melléklet: Közérdekű bejelentésként is: KÁLISÓVAL MÉRGEZETT, CSÖKKENTETT KONYHASÓTARTALMÚ ÉLELMISZEREKRŐL A csökkentett konyhasópótlásra és káliumtúladagolásra felbiztató „Reformkonyha” és „Menzareform” fajirtásra szolgál? 6 konkrét kérdés az engedélyezőivel kapcsolatban . . . .

524./ Kósa Lajos FIDESZ frakcióvezetőek Surján Lászlóról, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

523./ MENZAPROGRAM kárai elhárításában önkormányzatokkal együttműködés (próbálkozás). Nem az “emberi jogokat”, nem az emberi életet, nem a családot, és nem is a szabadságot akarja védeni, aki nem lép fel a MENZAREFORM címén folytatott, a “menzaprogram-onkormanyzatoknal-megbizas-nelkuli karelharitas-151215a” iratjelű mellékletben ismertetett zsidó fajirtás ellen.

522./ TUDATOS MÉRGEZÉSSEL KÍNOZZÁK A MAGYARORSZÁGI LAKOSSÁGOT az emberi jog védő Amnesty International tudtával

521./ Nyilvános feljelentés a „Stop sós Menzareformos” terrorista tömeggyilkos hazai állami vezetők és őket bűnpártoló legfőbb ügyész (és társaik) ellen az Országos Rendőrfőkapitányhoz. Másolatot kap az ENSZ-hez továbbításához: az ENSZ megbízott, Állampolgári Jogok biztosa

520./ TÖRVÉNYESEN JUTTATNÁK IZRAEL BIRTOKÁBA HAZÁNKAT (tudományos titkosszolgálati fajirtó terroristákat lenullázás) ….

1. melléklet: ÉBRESZTŐ! RIADÓ! Orbán Viktor nyilvános figyelmeztetése, hogy állítsák le a magyarokat irtást: Csinálhatsz bármit, ha csak testi-lelki nyomorék utódaid lehetnek, vagy nem is lehet utódod! Mindened a migránsoké lesz! (Kivéve, ha kóser étkezésű vagy.) . . .

519./ A magyarokat a “Nemzeti Sócsökkentési Stop Só” és “Menzareform” programmal és szennyezett ivóvízzel irtó tudományos titkosszolgálati terroristák elleni feljelentés megalapozottságát bizonyítás közzététele, a magyarok jogos védelmeként benyújtott feljelentésként, a www.tejfalussy.com honlapon és a Facebookon is, lásd melléklet

518./ TUDOMÁNYOS TITKOSSZOLGÁLATI ÉS JOGI CSALÁSOKRA ALAPOZÓ „MAFFIAÁLLAMMÁ” TESZIK MAGYARORSZÁGOT. Bizonyítékok, hogy a hazai kormányok lélekben és testben is tudatosan sorvasztják a magyar népet, s arra, hogy számos állami hivatal tudatosan üldözi azokat, aki fellépnek a magyarság jogos védelmében . . .

1. melléklet: Felkérem a t. Állampolgári Jogok Biztosát, aki itt az ENSZ-t képviseli, hogy lépjen fel az ENSZ-nél is a magyarok tervszerű irtására használt, a WHO által ajánlott kálisóval „konyhasó pótlás” leállítására.

2. melléklet:  KIEGÉSZÍTÉS: MAGYARORSZÁGON ELSŐSORBAN AZÉRT RÖVIDÜL AZ ÉLETHOSSZ ÉS AZÉRT EGYRE KEVESEBB A MAGYAR GYEREK, MERT A HAZAI KORMÁNYOK, 1960 ÓTA, KÁLISÓVAL KEVERT KONYHASÓVAL TÖMEGESEN MÉRGEZTETIK ÉS IVARTALANÍTJÁK, IRTJÁK A NEM KÓSER ÉTKEZÉSŰ MAGYAROKAT.

3. melléklet: Áder János köztársasági elnökhöz is megküldve: CSEKÉLY ENERGIAKÖLTSÉGŰ HATÉKONY HÁZTARTÁSI IVÓVÍZ DESZTILLÁLÓ LÉTESÍTMÉNYEK BÁZISTERVEI. (PTK szerinti megbízás nélküli ügyvitellel kárelhárítás) . . . Ellentétben az Állami Népegészségügyi Szolgálat magyarirtó tudományos titkosszolgálati ügynökei által híresztelt tévtanokkal . . . ,

4. melléklet: Szabványügyi Testület www.tisztaso.hu honlap szabványt közzétevésének kifogásolása

5. melléklet: NYÍLT LEVÉL AZ “ORSZÁGOS ÁLLATVÉDŐRSÉG ALAPÍTVÁNY” VEZETÉSÉHEZ

6. melléklet: ÉLELMISZERTÖRVÉNYI ÉS SZABVÁNYÜGYI (TUDOMÁNYOS TITKOSSZOLGÁLATI) TERRORISTÁK ELLENI FELJELENTÉS

517./ Az M1 Tv-ben Novák Katalin államtitkár által ma reggel előadottakra vonatkozó helyreigazítás kérés (2.)

516./ Észrevétel a CHEMTRAIL üggyel kapcsolatban a hatoscsatorna televízió műsorvezetőihez:

515./ Szabad Föld, Tisztelt Főszerkesztő Úr! Mellékelten megküldöm a magyar gazdák sorozatos földtulajdon vesztésének a rejtett okát méréssel bizonyító közérdekű nyílt feljelentő iratot, amelyet jogos védelemként az ORFK-nak megküldtem dr. Polt Péter legfőbb ügyész ellen . . .

1. melléklet: KÖRNYEZETVÉDELMI PETÍCIÓ, ÁDER JÁNOS KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKHÖZ IS

2. melléklet: Bűnpártolás váddal feljelentem a fajirtó terrorista Balog Zoltán minisztert és szakértőit és a fenti bizonyított fajirtási bűncselekményüket mindig „nem bűncselekménynek” feltüntető, a konkrét bizonyítékokat semmibevevő, nyomozás elutasító, ill. -leállító hamis határozatokat készítő csaló ügyészekért büntetőjogilag személyesen felelős dr. Polt Péter legfőbb ügyészt is . . . ,

3. melléklet: Csurka István 1998. február 8 – án a következőket írta … … egy szomorú prófétai írás. ” A végső cél a Magyarság kipusztítása. Nem fegyverrel, nem mérges gázzal, hanem pénzügyi politikával, életlehetőségeink elvonásával, mert kell a hely a másoknak.. . .

514./ FELTÉTELES FELJELENTÉS, JOGOS VÉDELEM KERETÉBEN: HA ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK MÁTÓL SZÁMÍTOTT 30 NAPON BELÜL NEM ÁLLÍTJA LE A STOP SÓ, CHIPSADÓ ÉS MENZAREFORM ELNEVEZÉSŰ CSALÁSOKAT . . .

1. melléklet: Túlélési stratégia

2. melléklet: Rákbetegségből kigyógyuláshoz

3. melléklet: SZÉLHÁMOSKODÁS A RÁKBETEG GYÓGYÍTÁSI ÚJ MÓDSZEREKÉNT REKLÁMOZOTT
„ÚJ ORVOSLÁS, NÉMET MEDICINA” ELNEVEZÉSŰ „LÉLEKKEZELÉSI MÓDSZER” IS ???

4. melléklet: Segíts, hogy téged is segítsenek!

513./ Lelkészekhez címzett, a hívők egészségvédelmét segítő szándékukra rákérdező, nyilvános levél

1. melléklet: „LELKÉSZ SZÁNDÉK FELMÉRÉS” (címzett lista-I.)

2. melléklet: EURÓPA LEIGÁZÁSA, NÉPIRTÓ KERESZTÉNY MINISZTER

3. melléklet: AZ EREDETILEG KERESZTÉNY LELKÉSZ FOGLALKOZÁSÚ BALOG ZOLTÁN MINISZTER A TALMUDI, MÓZESI TÖRVÉNYEK SZERINTI TUDATOS FAJIRTÁST FOLYTATTAT A NEMZETI STOP SÓ PROGRAM, CHIPSADÓ ÉS MENZAREFORM ELNEVEZÉSŰ MEGBETEGÍTŐ CSALÁSSAL

512./ LÁZÁR JÁNOS MINISZTERELNÖKSÉG VEZETŐ MINISZTERHEZ, NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ KÉRDÉS: A FIDESZ-KDNP kormányok a „Nemzeti Stop Só Programmal és Chipsadóval” az Izraelből és Ukrajnából hazánkba migráltatni tervezett több millió zsidó részére olcsó hagyatéki ingatlant biztosítás céljából csökkentik a magyarok élethosszát, ivartalanítva is, hogy ne legyenek örökölni képes magyar gyerekek? Azért is kérdezem, …..

511./ ÁDER JÁNOSRÓL (Nyílt levélként neki is megküldve)

1. melléklet: Kossuth Rádió,valamint MTV 2,  Az adásfõszerkesztõk kezéhez, mint NYÍLT LEVÉL, helyreigazítás kérés: Nobel-díj-reklamáció a más találmányáért?! 

2. melléklet: Szerzőséget lopással kísérletezőket leleplezés

510./ Közérdekű bejelentés és feljelentés és helyreigazítás: Az RTL Klub Televízió fajirtást folytat a magyarok sózáscsökkentésre felbiztatásával, mert bizonyítottan életrövidítő és ivartalanító, fajirtó hatású a hiányos konyhasópótlás és „a hiányzó sós ízt kálisóval pótlás”

1. melléklet: Milyen célokat szolgált az RTL klub televízió DR TÓTH című műsora (közérdekű helyreigazítás)

2. melléklet: IZRAEL MIGRÁCIÓS POLITIKÁJA

3. melléklet: Röpcédulaként terjesztésre: TUDOD, HOGY NÉPIRTANAK?

4. melléklet: Izrael Európai Unióval társulása alapján az Orbán kormány törvényesítette az izraeli cégek magyarországi “liberalizált betelepülését” (e cégek alkalmazottaival, pl. fegyveres örző-védőikkel együtt, vagyis Magyarország általuk megszállását is)

5. melléklet: ALKOTMÁNYSÉRTŐ AZ IZRAELI MIGRÁNSOK LIBARALIZÁLT BETELEPÜLNI ENGEDÉSE

6. melléklet: KÖTELEZŐ OLVASMÁNY! BÖJTE CSABA KIMONDJA AZ IGAZSÁGOT A BEVÁNDORLÁSRÓL!

7. melléklet: A FELJELENTÉST KIEGÉSZÍTŐ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS A MINISZTERHEZ IS

509./ TERMŐFÖLD ELADÁSI ÜGYEKBEN NYILVÁNOS BÜNTERŐPER KEZDEMÉNYEZÉS

1. melléklet: IZRAEL MIGRÁCIÓS POLITIKÁJA

2 melléklet: A MAZSIHISZES TALMUD PER JOGERŐS ÍTÉLETE KÉTSÉGESSÉ TETTE A HAZAI BÍRÁSKODÁS ALKOTMÁNYOSSÁGÁT

3. melléklet: A FELJELENTÉST KIEGÉSZÍTŐ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS A MINISZTERHEZ IS

4. melléklet: KÖTELEZŐ OLVASMÁNY! BÖJTE CSABA KIMONDJA AZ IGAZSÁGOT A BEVÁNDORLÁSRÓL!

508./ ÖNGYILKOSSÁG LÁTSZATÁT KELTŐ KÖTÉLSOROMPÓ

1. melléklet:  Az ügyben a Fejér Szövetség felkérésére 2015. október 20-án tartott előadásomról megjelent előzetes tájékoztatás (SEGÍT A MAGYAR NEMESI REND A „STOP SÓ HALÁLTÁBOR” FELSZÁMOLÁSÁBAN)

2. melléklet: Kedves dr. Gaudi Tamás és NJSZ! (Jogvédelemben segítésre felhívás)

507./ A NEMESI REND NYILVÁNOS TÁJÉKOZTATÁSA: Haláltábor a magyarok részére Magyarország. A “Nemzeti Stop Só Programként” bevezetett több ezer százalékos dózisarány változtatásnak életrövidítő és ivartalanító a hatása. 1950-ben kaptak Nobel-díjat akik patkányokon és embereken bebizonyították. . .

506./ Ügyészbűnözés (legutóbbi hamis határozat)

1.melléklet: Vérhigító, vérnyomás csökkentő konyhasó

2. melléklet: Feljelentés, és elfogultsági kifogás is a NÉBIH által foglalkoztatott OÉTI-s és ETT IB-s szakértők ellen

3. melléklet: Menzabűnözés

4. melléklet: Balogh Zsófi balesete

505./ Személyes kapcsolat kezdeményezés Hegedűs Zsuzsával a “Kerüljön étel minden asztalra” című DUNA TV műsorban szereplésére hivatkozással. Jó lenne, ha segítene rávenni Orbán Viktor miniszterelnök urat ….

1. melléklet: Vérbesűrűsödés- és magas vérnyomás kialakulás gátló is a víz, a konyhasó és a kálium élettanilag optimális (fiziológiás) dózissal pótlása

2. melléklet: MENZABŰNÖZÉS (az Orbán-kormány életrövidítő, ivartalanító mérgező kálisóval ízesítteti az ételt), Feljelentésként kapja a Stop só programosokat nem feljelentő minden orvos ellen az ORFK, és Petícióként kapja a „Stop só” elnevezésű népirtást megtűrő Orbán Viktor miniszterelnök . . .

504./ Rágalmazó fenyegetőket feljelentés

503./ Széchenyi István utolsó napjainak dokumentumai . . .

1. melléklet: Nemzeti Jogvédő Bizottság segítésre felkérés

2. melléklet: SEGÍTS, HOGY TÉGED IS SEGÍTSENEK!

502./ Feleségemnek (titkosszolgálat által?/ okozott balesettel kapcsolatban a bűnözéseket nem bűncselekmények hazudó ügyészek elleni feljelentésként kapja: ORFK Panasziroda. Nyilvános panaszbejelentés, ami közérdekű is.

501./ NYÍLT LEVÉL AZ ÁLLAMI FÖLDTULAJDON ÁRVEREZÉSÉVEL KAPCSOLATBAN . . . „Nemzeti Kormányunk” kb. 300 milliárd forint hasznot remélve tőle, az állami tulajdont képező kb. 400 ezer hektár magyar termőföldet most akarja árverésen kiárusítani, amikor az évek óta folytatott eladósításokkal teljesen pénztelenné tett magyaroknak nincs pénze a licitálásra. Továbbá ….

1. melléklet: BÉCSI MEMORANDUM, 2015

2. melléklet: BÉCSI MEMORANDUM KIEGÉSZÍTÉS, 2015

3. melléklet: SEGÍTSÉG KÉRÉSE AZ EU BIZOTTSÁGHOZ BEJELENTÉSHEZ: Kedves Máté Júlianna Úrhölgy! Ön kifogásolta az egészségességet államilag garantáló Magyar Szabvány követelményeit túlteljesítő, garantáltan egészséges „Á.G.I. Tiszta só” étkezési só életvédelmi feliratait A NÉBIH-nél, ezt ezért címezem Önhöz . . .

4. melléklet: SEGÍTS, HOGY TÉGED IS SEGÍTSENEK!

Comments are closed.