Terjesztendő Híreink: 1-500

500./ Igazság és hazugság a mai politikában című művével Sütő Gábor ny. nagykövet úr, ahogy a korábbi írásaival is elősegíti a tisztánlátást és a megoldás keresést. Kérem, hogy mindenki igyekezzen minél több ismerőséhez eljuttatni azzal, hogy terjesszék a saját rokonaik, ismerősek körében, ill. hogy ők is ezt tegyék. Az általam Áder Jánoshoz köztársasági elnökhöz intézett mellékelt irat is dokumentálja, hogy nemzetinek látszó magyarországi politikai és állami vezetők talajmérgezést, ivóvízszennyezést, ivartalanítást és életrövidítést is vállalnak a magyar nép kárára.

1. melléklet: Jogos védelem, Jogos önvédelem (Btk) és a Megbízás nélküli kárelhárítási ügyvitel (Ptk) keretében felszólítom Áder Jánost az X-398/1998.sz. köztársasági elnöki válaszuk bűnössége beismerésére ….

499./  EGÉSZSÉGKÁROSÍTÁS ELHÁRÍTÁS (Jogos védelem Btk, Megbízás nélküli kárelhárítás Ptk.): Közérdekű bejelentés: A Kormány tiltsa be a napi max. 5 gramm konyhasó- és min. 4,7 gramm kálium fogyasztásra felbíztató termék feliratokat, Nemzeti Stop só programot és Chips adót!

498./ TUDOMÁNYOS KUTATÓ KÉPZÉS ON-LINE (Ptk. „Megbízás nélküli kárelhárítás” keretében): AZ OK-OKOZAT ÖSSZEFÜGGÉS MÉRÉSEK PONTOSSÁGÁNAK KALIBRÁLÁSA AZ ÖSSZEFÜGGÉS-MÉRÉS ÖSSZESÍTETT PONTATLANSÁGA MEGHATÁROZÁSÁVAL

497./ Védekezzetek az ivartalanítás ellen, nemzeti önvédelmi felhívás, általános terjesztésre! Nem magyar, aki nem terjeszti!

496./ TÉNYLEGES MEGOLDÁSHOZ SZAKÉRTŐI DÖNTÉS OPTIMALIZÁLÓ TECHNIKA KELL. MIÉRT NINCS MAGYARORSZÁGON LEHETŐSÉG A NORMÁLIS ÉLETRE? MEGBÍZÁS NÉLKÜLI KÖZÉRDEKŰ KÁRELHÁRÍTÁSI JAVASLAT (Ptk.), JOGOS VÉDELEM (Btk.). Munkáspárt kiadványait észrevételezés

495./ RÁDIÓ- ÉS TELEVÍZIÓ SZERKESZTŐSÉGEKET FELKÉRÉS AZ „ÜZLETSZERŰ NÉPCSERE” LELEPLEZÉSÉRE

1. melléklet:  FOKOZÓDIK MAGYARORSZÁGON A FÉRFIMEDDŐSÉG

2. melléklet: T. Bayer Zsolt Úr! Mikorra tervezed, hogy fellépsz az ellen is, hogy a magyarokat a “Nemzeti Stop Só programmal” végzetesen ivartalanítják és elbutítják? Ugyanis nemrég egy Spermabank . . .

3. melléklet: Kedves, Okos és Szép Kálmán Olga! Tisztelettel megkérdezem, hogy hajlandó-e fellépni a magyarokat végzetesen ivartalanító, életrövidítő és elbutító “Nemzeti Stop Só program” ellen? Ugyanis nemrég egy Spermabank . . .

4. melléklet: ÜZLETSZERŰ NÉPCSERE MÉDIA LELEPLEZÉS, Rádió- és televízió szerkesztőségeket felkérés . . . 

494./ TEGYEN SOK TEHETSÉGES GYERMEKET BOLDOGGÁ A ROSTÁS MŰVÉSZETI AKADÉMIA!

493./ LÉTFONTOSSÁGÚ GYÓGYHÍR, AZ EGÉSZSÉGÜKET VÉDENI KÍVÁNÓ EMBEREK SZÁMÁRA

492./ HELYESEN SÓZÁS ÉS TISZTA IVÓVÍZ, ORVOSI DESZTILLÁLTVÍZ-KÚRÁVAL A RÁK ELLEN, Új Tudományos fogyókúra Vér-elektrolit-Optimum Program alapján (GYÓGYHÍR) ÖNGYÓGYÍTÁS: Állítsd helyre a testnedveid, köztük a vérszérumod optimális víz, nátrium, kálium és klór arányait, az infúziós Ringer-oldat ezeknek megfelelő víz, nátrium, kálium, klór mennyiségi arányai szerinti, desztilláltvíz-kúrával kombinált étkezéssel, és szükség esetén erre alapozott, felnőttnél 1 hét alatt kb. 7 kg-os testsúly csökkenést biztosító speciális fogyókúrával. Lásd: www.tejfalussy.com, Email könyv 1.: HELYESEN SÓZÁS ÉS TISZTA IVÓVÍZ (2004).

melléklet: LÉTFONTOSSÁGÚ GYÓGYHÍR, AZ EGÉSZSÉGÜKET VÉDENI KÍVÁNÓ EMBEREK SZÁMÁRA

491./ Üzletszerű népcsere: zsidóra cserélik le a magyart

melléklet: RÁDIÓ- ÉS TELEVÍZIÓ SZERKESZTŐSÉGEKET FELKÉRÉS AZ „ÜZLETSZERŰ NÉPCSERE” LELEPLEZÉSÉRE

490./ NEMZETÖNGYILKOSSÁG HAMIS LÁTSZATÁT KELTŐ HAMIS ELNEVEZÉSEKRŐL

1. melléklet: A NEMZETKÖZI JOG ALAPJA: „AZ ERŐSEBB KUTYA …”

2. melléklet: Egy cikk a CBA Magazinból, ami a magyarok utódait ivartalanító ÁNTSZ-nek bűnsegédkezik

489./ FAZEKAS SÁNDOR MINISZTERHEZ IS, MAGYAR ÖNVÉDELEM: JÓ ÉS ROSSZ SÓZÁS, TISZTA ÉS NEM TISZTA IVÓVÍZ . . .

1. melléklet: A NÉBIH SÓVIZSGÁLATAINÁL DR. FAZEKAS SÁNDOR MINISZTER SEGÍTÉSÉHEZ

2. melléklet: ILLUMINÁTUS NÉPIRTÁS HELYETT, KÖZIGAZGATÁS-HARMONIZÁLÓ ANTIRANDOM MODELLPROGRAM. Mi a személyes véleményed az illuminátusok és a “migráltatásos népirtási üzlet”: valószínű összefüggéséről? Ugyanis többektől is, akik értelmiséginek tartják magukat, azt hallottam, hogy “pusztuljanak csak az ostobák, úgyis túl sokan vagyunk” . . .

3. melléklet: MAGYAROK SÓMENETELÉSE. A Jobbik és a CÖF, s a többi magyar érdek védelemre alakult szervezettől is kérdezem: A magyar talajokat mérgező és ezáltal aszálykor a gazdálkodókat csődbe juttató kálisóval és konyhasóval “műtrágyázás” . . . . 

488./ JOBBIKOS KÉPVISELŐK ÉS ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK NYILVÁNOS POLITIKAI PERTURBÁCIÓS ANALÍZISE: Nem hiteles képviselő, sokkal inkább magyarellenes ügynök, aki nem lép fel a mellékletben bizonyított fajirtás bűnszervezettel szemben!

1. melléklet: Lovászi László MTA elnöknek is megküldött tájékoztatás

2. melléklet: JÓ ÉS ROSSZ SÓZÁS, TISZTA ÉS NEM TISZTA IVÓVÍZ

487./ NYILVÁNOS FELJELENTÉS a Balatonalmádi Kommunális és Szolgáltató Nonprofit Kft. 8220 Balatonalmádi, Rákóczi út 43. (www.balkom.hu) hamis számlázói és a migrálást segítő Balatonfűzfői Önkormányzat vezetői ellen.

1. melléklet: Nyilvános megállapítási pert kezdeményezek

486./ APLA alkalmazasi javaslat, válaszként is, a Nemzeti Hírháló gyors (kör)kérdésére*

1. melléklet: KIIRTJÁK A MAGYAROKAT? KIK IRTJÁK ÉS MIÉRT? KELL-E, HOGY LEHET VÉDEKEZNI?

2. melléklet: Molnár Pál keresztkikérdezéssel zavarszűrt elemzés

3. melléklet: Szerintem nem a magyarok érdekét képviselik, akik a “KIIRTJÁK A MAGYAROKAT? KIK IRTJÁK ÉS MIÉRT? KELL-E, HOGY LEHET VÉDEKEZNI” c.. mellékelt tájékoztatásban (ismételten) leírtakat semmibe veszik, pl. “kontraproduktívnak” nevezik és . . .

485./ Néhány észrevétel a mai matematika és elméleti fizika elavultságának bizonyítására

1. melléklet: Sokdimenziós Antirandom Mátrix Matematika kell a „függvényes” matematika helyett

2. melléklet: 95. E-mail könyv: Mérj rendesen! 1.

484./ Magyarirtó migráltatási technika. Új közérdekű bejelentés és feljelentés. Jogos védelem (BTK) és Megbízás nélküli közérdekű kárelhárítás (PTK) keretében . . .

483./ ÜGYÉSZ ÉS RENDŐR ÜGYINTÉZŐK ELLENI NYILVÁNOS FELJELENTÉS

melléklet: Nyilvános feljelentés dr. Csekó Tamás központi nyomozó főügyészségi csoportvezető ügyész és bűntársai ellen, az Igazságügyi Miniszterhez, Jogos védelem (Btk.) és Megbízás nélküli kárelhárítás (Ptk.) keretében

482./ ILLUMINÁTUS NÉPIRTÁS HELYETT, KÖZIGAZGATÁS-HARMONIZÁLÓ ANTIRANDOM MODELLPROGRAM. Mi a személyes véleményed az illuminátusok és a “migráltatásos népirtási üzlet”: valószínű összefüggéséről? Ugyanis többektől is, akik értelmiséginek tartják magukat, azt hallottam, hogy “pusztuljanak csak az ostobák, úgyis túl sokan vagyunk” . . .

481./ MAGYARORSZÁG ÁTJÁTSZÁSI CSALÁSOK

melléklet: NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS ÉS FELJELENTÉS ORBÁN VIKTORHOZ A SPERMADONOR KONTRA ÓRIÁS-STADIONOK ÜGYÉBEN, A FACEBOOK OLDALÁN (IS)

480./ DEVIZAHITELES CSALÁSI ÜGYBEN BŰNPÁRTOLÓ BÍRÁK ÉS ÜGYÉSZEK ELLENI FELJELENTÉS. Feljelentés mindegyik bíró ellen, akik . . .

1. melléklet: HAZAÁRULÁS JOGI NYELVÉSZETI CSALÁSSAL BŰNPÁRTOLÓI ELLENI FELJELENTÉS 

2. melléklet: Jogi nyelvészeti csaláson alapuló „humusztermeltetést” hitelező bűnszervezet elleni feljelentés

479./ Egyetértek azzal, hogy le kell zárni a nem legalizálva idemigrálók elől a határokat, de az országelfoglalási céllal Izraelből és Ukrajnából stb. legalizáltan idemigráló zsidók elől is le kell zárni, már pedig ez utóbbit nem fogják.

478./ Intelem Szent István napján

melléklet: TÚL SOK A KÁLIUM – ÚJ SZEMPONTOK A MŰTRÁGYÁZÁSBAN

477./ „A TERVEZETT ÜZEMIDŐ LEJÁRTÁT KÖVETŐ ÜZEMELTETÉS ENGEDÉLYEZÉSE A PAKSI ATOMERŐMŰ MEGLÉVŐ BLOKKJAINÁL” TÁRGYKÖRŰ KÖZMEGHALLGATÁSON MIÉRT MARADTAK EL A LEGFONTOSABB KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK?

1. melléklet: OAH válasz

2. melléklet: Lakossági összefoglaló

3. melléklet: Az OAH válaszáról: Véleményem szerint üzleti érdekek alapján, a tényleges szakértők kirekesztésével engedélyezték a lejárt garanciás atomreaktorok tovább használatát, amivel az egész országot, sőt a szomszédos országokat is veszélyeztetik. . . .

4. melléklet: MEKKORA A PAKSI ATOMERŐMŰ 4 DB REAKTORÁNÁL A 30 ÉV HELYETT 50 ÉVIG ÜZEMELTETÉSNÉL ELŐRE TERVEZHETŐ, BIZONYÍTHATÓ BALESETI KOCKÁZAT . . .

476./ MEKKORA TERMŐTERÜLETET JELLEMEZ A TALAJMINTA

475./ DISZKRIMINÁCIÓMENTES KÁRTÉRÍTÉSHEZ SEGÍTSÉGKÉRÉS AZ OMBUDSMANNTÓL

474./ VIGYÁZNI KELL, KERÜLD A MEGBIZHATATLAN ZSIDÓ ORVOSOKAT . . .

473./ MÉRJ RENDESEN! 1.

472./ ROSKA BOTOND ÉS TÁRSAI VIZUÁLIS ANALIZÁTOR FELTALÁLÓI SZERZŐI JOGAI TISZTÁZÁSA

melléklet: Dr. Trócsányi László igazságügyi miniszterhez: Több kiváló feltalálói miniszteri kitüntetéssel rendelkező feltaláló közérdekű jogvédelmi kérdése, mint „megengedett szerzői jogi csalások” elleni közérdekű bejelentés, ami feljelentés is.

471./ FELJELENTÉS CSALÓ BANKOSOK HIVATALI BŰNSEGÉDEI ELLEN, A MINISZTERELNÖKHÖZ, AZ IGAZSÁGÜGYI MINISZTERHEZ ÉS A KÚRIA LEGFELSŐBB BÍRÓSÁG ELNÖKÉHEZ: A kormány és a bíróság rendőrökkel támadtatja a bankos csalók ellen tüntető népet. Megvédik azokat a bankárokat, akik elrabolják a magyarok ingatlanait a hazai büntetőbíróságok által megengedett devizahitelezési csalással. Őket védik a csalárd hitel felvételére felbiztatott magyarokkal szemben. Lásd az “Az utcán harcoló banki eladósítottak küzdelme a hatalommal” című videó dokumentumot:

470./ FELJELENTÉS MAGYAR IRTÓ MTA-S BŰNSZERVEZET ELLEN AZ ALÁBBI ÚJ BIZONYÍTÉK ALAPJÁN. Ismételten feljelentem, fajirtás váddal az MTA Talajtani és Agrokémiai Kutatóintézeti Kádár Imrét és Láng István volt akadémiai főtitkárt, és a bűntársaikat.

TISZTA SÓ TERMÉKCSOMAGOLÁS

1. melléklet: Mit művelnek a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hatóság munkatársai

2. melléklet: KLINIKAI HATÁS MÉRÉSI ADATOK HAMISÍTÁSA ALAPJÁN HÍRESZTELIK, HOGY EGÉSZSÉGES VESÉJŰ EMBEREKNÉL ÁRTALMATLAN A KÁLIUM TÚLADAGOLÁS. Konkrét klinikai hatás vizsgáló mérések szerint . . . .

3. melléklet: HATÁSMÉRÉSEKRE ALAPOZOTT SZAKVÉLEMÉNY A NÉBIH HAMIS ÁLLÍTÁSAI ELLEN

4. melléklet: FELJELENTÉS PLEHA GYÖRGY NÉBIH VEZETŐ ELLEN, AZ ORFK PANASZIRODÁHOZ IS: A NEMZETI ÉLELMISZER-BIZTONSÁGI HATÓSÁG EGYIK HAMIS HATÁROZATA ÁLLATI TAKARMÁNYSÓNAK TÜNTETTE FEL EGY NYÍRTASSI CÉG ÁLTAL „ÉTKEZÉSI SÓKÉNT” ÁRUSÍTOTT KÁLISÓT. MOST MEG . . .

5. melléklet: NÉBIH hatósági eljárás

6. melléklet: Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszternek

7. melléklet: LEHET, HOGY NÉBIHES TERRORISTÁK TÖMEGSÍRBAN PRÓBÁLJÁK EGYESÍTENI
A MAGYAROKAT?

8. melléklet: NAV levél

8/2. melléklet: Tejfalussy András által a beadványai kezelésével kapcsolatban a NAV-hoz intézett viszont-tájékoztatás

8/3. melléklet: A NAV által megküldött tájékoztatás ügyszáma: 519_11_20150731133653)

9. melléklet: ORSZÁGOSAN, VALAMENNYI TELEPÜLÉSEN TERJESZTHETŐ MAGYAR LÉTVÉDELMI FELHÍVÁS

10. melléklet: Vérbesűrűsödés- és magas vérnyomás kialakulás gátló is a víz, a konyhasó és a kálium élettanilag optimális (fiziológiás) dózissal pótlása

11. melléklet: “(SZ)ÓCSKA TRÜKK”: A “CHIPS ADÓBÓL” KORRUMPÁLJÁK A “STOP SÓ” ÉLETRÖVIDÍTŐ ÉS IVARTALANÍTÓ HATÁSA ELLENKEZŐJÉT HAZUDÓKAT

12. melléklet: Mennyi vizet igyunk, mivel kell sózni az ételt és hogyan? Hende Csaba honvédelmi miniszter tájékoztatása az ún. Nemzeti Stop Só Program biológiai fegyverként alkalmazásáról.

13. melléklet: Slomó rabbi és barátai miért röhögcsélnek jókat a magyarok ostobaságán?

13/2. melléklet: A „Slomó rabbi blog”-ban Slomó rabbi és hívei által Vona Gáborral, a Jobbik Magyarországért Mozgalom parlamenti párt elnökével és társaival szemben beindított „náciügyi vitákhoz” Tejfalussy András békebiztosító megoldás ismertető, kárelhárító közérdekű javaslata.

14. melléklet: Weixl-Várhegyi László – NÉBIH-nek

15. melléklet: MAGYARORSZÁG NEM JOGÁLLAM, HANEM A TALMUDISTÁK JOGI KUPLERÁJA?

16. melléklet: Feljelentés megelőző figyelemfelhívás (2.)

16/2. melléklet: Az Orbán Viktor kezéhez valamint az ORFK Panaszirodához általam (tegnap) benyújtott közérdekű bejelentés és feljelentés további részletekkel kiegészítése.

16/3. melléklet: NOBEL-DÍJAS MÓZESI-TALMUDI FAJIRTÁSI TECHNIKA A BIOLÓGIÁBAN

17. melléklet: BONSALT, NÉPIRTÓ KÓSER SÓ. Nyilvános feljelentés a Bonsalt nevű mérgező élelmiszert hamis feliratokkal árusítani engedő NÉBIH-esek ellen, Orbán Viktor miniszterelnök segítésére is, a Ptk. 484-487. §. szerinti nyilvános kárelhárításként.

18. melléklet: MÉRÉSEK BIZONYÍTJÁK, HOGY A KÁLISÓ A JELENLEG FOLYTATOTT III. VILÁGHÁBORÚ TITKOS FAJIRTÓ FEGYVERE

19. melléklet: Feljelentés az Interpolhoz is. Ha Orbán Viktor halogatja a feljelentésben 100 %-ig bizonyított zsidó fajirtás ellen fellépését, akkor problémás az általa hangoztatott “magyar identitása”, de a köztársasági elnöké is. Ha megengedik, hogy a magyar sportolókat kálisóval gyengítsék, mérgezzék, akkor miért építenek hatalmas stadionokat. Koncentrációs tábornak az észbekapott magyar lakosság megsemmisítés előtti bebörtönzéséhez?

19/2. melléklet: SPORTOLÓINKAT KÁLISÓ MÉRGEZI („ANTIDOPPINGSZER”)?

20. melléklet: A STOP SÓ OKOZZA, HOGY 153 MAGYAR FÉRFIBÓL CSAK 3 FELEL MEG SPERMADONORNAK Veszélyben vannak a gyermekeink (is) a sózás csökkentő „nemzeti stop só program” következtében: Megküldöm mindegyik országgyűlési képviselőnek. Hitleren túltevő fajirtó terrorista tömeggyilkos, amelyik folytatni engedi a stop só programot és a tiszta desztillált víz ivás tiltását ..

21. melléklet: Terrorelhárítási közérdekű javaslat: A MAZSIHISZ maga helyeztesse hatályon kívül a viágfőrabbival a zsidókat fajirtásra kötelező rasszista mózesi és talmudi törvényeket

21/2. melléklet: „SPAM” AZ ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐINKHEZ INTÉZETT, A ZSIDÓ
FAJIRTÁSI TERRORIZMUST LELEPLEZŐ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS?

22. melléklet: A népirtáshoz hozzájáruló félrevezető feliratú mérgező kálium tartalmú Coca-Cola gyártóit, engedélyezőit és forgalmazóit feljelentés, s a lakosság mérgező termék betiltását követelés. Emberiség elleni bűntett, hogy naponta több száz fővel fogy és ivartalanodik a magyar lakosság!

22/2. melléklet: Orbán Viktor miniszterelnök segítésére, a Coca-Cola-t reklámozó tv-s szereplése
alapján, mint nyilvános közérdekű bejelentéssel kárelhárítás a Ptk. 484-487. § szerint.

23. melléklet: TOVÁBBI BÜNTETŐ FELJELENTÉS A NÉBIH KORÁBBI LEVELE ALAPJÁN a magyarok megrontói ellen

24. melléklet: Kálisóval ivartalanítással irtják a magyarokat, hogy a helyüket eladhassák a migránsoknak! ÉBREDJETEK TÉNYLEGES ZÖLDEK, HA MÉG LÉTEZTEK VALAHOL! Nem is magyar, aki hallgat róla . . .

25. melléklet: Dr. Kellermayer Miklós és orvos társai szembehazudják az 1 vagy 2 grammnál több kálium 1 órán belül bejuttatásával kálium túladagolás vese- és vérmérgező hatását bizonyító hivatalos állami klinikai méréseket, és a tényleges káliumszükséglet tízszeresét hazudják egészségesnek

26. melléklet: FERENC PÁPÁHOZ: EMBERISÉG ELLENES BŰNÖZÉST TÁMOGATHATNAK A KERESZ(Y)TÉNY EGYHÁZAK? Csoma Zoltán református lelkész zsidó fajirtásért hálálkodó prédikációja . . .

27. melléklet: JAVASLOM, HOGY A „CSALÁDELLÁTÓK” IS CSAK AZ ÁTKRISTÁLYOSÍTÁSSAL TELJESEN MEGTISZTÍTOTT NÁTRIUM-KLORID KONYHASÓT REKLÁMOZZÁK

28. melléklet: GAZDASÁGOSSÁG, nyílt levél Glattfelder Béla gazdaságosságért felelős államtitkárhoz

28/2. melléklet: ÉBREDJETEK TÉNYLEGES ZÖLDEK, HA MÉG LÉTEZTEK VALAHOL!

29. melléklet: Orbán Viktor miniszterelnök és az Önkormányzati Államtitkár felkérése magyar sportolók veszélymentesítésében segítésre. Nemzetbiztonsági kárelhárítás, a Kormányok és Önkormányzatok helyett végzett Jogos védelem (BTK) és Megbízás nélküli kárelhárító ügyvitel (PTK) alapon. Cc: Kormány és Önkormányzatok, tőlük is kérve a terjesztését, kiplakátozását, közhírré tételét, minden magyar családhoz eljuttatását! AMIT MINDEN MAGYAR SPORTOLÓNAK, DE A SPORTOLÓ GYEREKEK SZÜLEINEK IS, HALADÉKTALANUL MEG KELL TUDNI, TUDNIA KELL . . .

30. melléklet: FÉLREVEZETŐ ÉLELMISZER FELIRATOZÁSOK, A NÉBIH szerint kizárólag a gyógyszerkönyvi tisztaságú sóból átcsomagolt étkezési konyhasó lehet idővel „minőségét vesztő” ???, A hazai televíziók egészségügyi és táplálkozással is foglalkozó népszerű műsoraiba sorra beépítik az életrövidítő és ivartalanító csalást . . .

31. melléklet: Miért árusítja a Béres Rt. a VIVEGA-t, ami rákbetegség előidézőre növelheti a magyar ételek kálium tartalmát?? Feljelentés a NÉBIH-hez, Máté Júlianna élelmiszer ellenőrhöz, a lakosságot félrevezető feliratokkal szabványsértő étkezési sóként VIVEGA-t gyártó ellen. . .

32. melléklet: FELJELENTÉS A FAJIRTÓ ÉS SOFTWARE-TOLVAJ BŰNÖZŐKET IS CSALÁSSAL FEDEZŐ ÜGYÉSZEK ELLEN

33. melléklet: Magyarirtó migráltatási technika. Új közérdekű bejelentés és feljelentés. Jogos védelem (BTK) és Megbízás nélküli közérdekű kárelhárítás (PTK) keretében . . .

34. melléklet: JOGOS VÉDELEMKÉNT, NÉPIRTÁS AKADÁLYOZÓ NYILVÁNOS PETÍCIÓ, AMIT ÚJRA ÉS ÚJRA FEL KELL RAGASZTANI, KÍVÜLRŐL CELLUX-SZAL VALAMENNYI CBA-S STB. ÉLELMISZERÜZLET KIRAKATÁRA . . .

35. melléklet: FAZEKAS SÁNDOR MINISZTERHEZ IS, MAGYAR ÖNVÉDELEM: JÓ ÉS ROSSZ SÓZÁS, TISZTA ÉS NEM TISZTA IVÓVÍZ . . .

35/2. melléklet: A NÉBIH SÓVIZSGÁLATAINÁL DR. FAZEKAS SÁNDOR MINISZTER SEGÍTÉSÉHEZ

36. melléklet: Egy cikk a CBA Magazinból, ami a magyarok utódait ivartalanító ÁNTSZ-nek bűnsegédkezik

37. melléklet: HELYESEN SÓZÁS ÉS TISZTA IVÓVÍZ, ORVOSI DESZTILLÁLTVÍZ-KÚRÁVAL A RÁK ELLEN, Új Tudományos fogyókúra Vér-elektrolit-Optimum Program alapján (GYÓGYHÍR) ÖNGYÓGYÍTÁS: Állítsd helyre a testnedveid, köztük a vérszérumod optimális víz, nátrium, kálium és klór arányait, az infúziós Ringer-oldat ezeknek megfelelő víz, nátrium, kálium, klór mennyiségi arányai szerinti, desztilláltvíz-kúrával kombinált étkezéssel, és szükség esetén erre alapozott, felnőttnél 1 hét alatt kb. 7 kg-os testsúly csökkenést biztosító speciális fogyókúrával. Lásd: www.tejfalussy.com, Email könyv 1.: HELYESEN SÓZÁS ÉS TISZTA IVÓVÍZ (2004).

37/2 melléklet: LÉTFONTOSSÁGÚ GYÓGYHÍR, AZ EGÉSZSÉGÜKET VÉDENI KÍVÁNÓ EMBEREK SZÁMÁRA

38. melléklet: RÁDIÓ- ÉS TELEVÍZIÓ SZERKESZTŐSÉGEKET FELKÉRÉS AZ „ÜZLETSZERŰ NÉPCSERE” LELEPLEZÉSÉRE

39. melléklet: NÉBIH határozat

39/2. melléklet: A „NÉBIH 02.4/2008-12/2015. sz. határozat” dóziselhanyagolásai súlyos életveszély okozó hatását konkrét hatásmérések egyértelműen bizonyítják

40. melléklet: Válasz NÉBIH-nek 1.

40/2. melléklet: Válasz NÉBIH-nek 2.

41. melléklet: Védekezzetek az ivartalanítás ellen, nemzeti önvédelmi felhívás, általános terjesztésre! Nem magyar, aki nem terjeszti!

42. melléklet: Mindenki segítsen leállítani a Stop Só-ra és szennyezett ivóvízre rábeszéléssel folytatott magyar kiirtást! Nem magyar, aki nem segít! ORFK Panasziroda részére is megküldve, mint a dr. Pleva György NÉBIH államtitkár és bűntársai elleni korábbi feljelentés kiegészítése. Kúria Legfelsőbb Bíróság, Dr. Darák Péter elnök úr kezéhez: Kérjük, hogy Ön, mint az ügy jól ismerője, a közigazgatási és a büntetőbírósággal tiltassa be a „csökkentett nátriumtartalmú” és „nátriumszegény sók” árusítását megengedő hazai élelmiszer rendeletet és valamennyi – orvos nélküli – alkalmazását is . . .

43. melléklet: dr. Trócsányi László igazságügyi miniszter köteles feljelenteni a bizonyítottan csaló ügyészeket! Kérem a dr. Csekó Tamás ügyész és a főnökei ellen általam tett feljelentés és az alábbi dokumentum “igazságügyi közérdekű bejelentésként” kivizsgálását, valamint, ha az is szükséges, a fajirtás ügyészek általi fedezése ügyben illetékes hatósághoz áttételét!

43/2 melléklet: Igazságügyi Minisztérium

43/3. melléklet: Feljelentés hivatali kötelesség

44. melléklet: Földművelődésügyi Miniszternek

45. melléklet: Terrorizmus elleni Petíció az Országgyűléshez, mint Megbízás nélküli kárelhárítás (Ptk.)

46. melléklet: “MENZAREFORM: A TÚL KEVÉS SÓ ÁRTALMAS IS LEHET!” (NYILVÁNOS FELJELENTŐIRAT AZ ORSZÁGOS RENDŐRFŐKAPITÁNYHOZ A SZÜLŐKET GYERMEKGYILKOSSÁGRA FELBIZTATÓ ORVOS BANDA ELLEN)

46/2 melléklet: Feljelentés hivatali kötelesség

47. melléklet: NYÍLT LEVÉL AZ ÁLLAMI FÖLDTULAJDON ÁRVEREZÉSÉVEL KAPCSOLATBAN . . . „Nemzeti Kormányunk” kb. 300 milliárd forint hasznot remélve tőle, az állami tulajdont képező kb. 400 ezer hektár magyar termőföldet most akarja árverésen kiárusítani, amikor az évek óta folytatott eladósításokkal teljesen pénztelenné tett magyaroknak nincs pénze a licitálásra. Továbbá ….

47/2. melléklet: BÉCSI MEMORANDUM, 2015

47/3. melléklet: BÉCSI MEMORANDUM KIEGÉSZÍTÉS, 2015

47/4. melléklet: SEGÍTSÉG KÉRÉSE AZ EU BIZOTTSÁGHOZ BEJELENTÉSHEZ: Kedves Máté Júlianna Úrhölgy! Ön kifogásolta az egészségességet államilag garantáló Magyar Szabvány követelményeit túlteljesítő, garantáltan egészséges „Á.G.I. Tiszta só” étkezési só életvédelmi feliratait A NÉBIH-nél, ezt ezért címezem Önhöz . . .

47/5. melléklet: SEGÍTS, HOGY TÉGED IS SEGÍTSENEK!

48. melléklet: T.Fazekas Sándor NÉBIH felügyeletét ellátó miniszter úr! Érdeklődöm Nálad, hogy miért engedi a NÉBIH-etek azt híresztelni a termékreklámokban, hogy előnyös a nátrium-kloriddal műtrágyázás.

49. melléklet: Feljelentés, és elfogultsági kifogás is a NÉBIH által foglalkoztatott OÉTI-s és ETT IB-s szakértők ellen.Tudatos népirtás váddal ….

50. melléklet: Rágalmazó fenyegetőket feljelentés

51. melléklet: Bejelentés az Európai Unió élelmiszer reklám feliratok ügyében illetékes Bizottságához

51/2. melléklet: Régi csomagolás.

51/3. melléklet: módosított csomagolás.

51/4. melléklet: SEGÍTS, HOGY TÉGED IS SEGÍTSENEK!

52. melléklet: Büntető és polgári per kezdeményezés.

52/2. melléklet: Nyilvános közérdekű pert indítok a Magyar Állam és Európai Unió ellen is

52/3. melléklet: Előírt határidőn belül fellebbezésként a mellékletek szerinti közérdekű feljelentést nyújtom be.

52/4. melléklet: Feljelentés, és elfogultsági kifogás is a NÉBIH által foglalkoztatott OÉTI-s és ETT IB-s szakértők ellen

52/5. melléklet: SEGÍTS, HOGY TÉGED IS SEGÍTSENEK!

53. melléklet: Nyilvános tájékoztatás a Vitézi Rend részére: Haláltábor a magyarok részére Magyarország. Az étkezési víz, nátrium és kálium pótlás elrontása miatt.. . .

54. melléklet: Tisztelt Állampolgári Jogok Biztosa! Mi történt az Önhöz benyújtott közérdekű bejelentésemmel, aminek az illetékesebb hatósághoz továbbítását, s az erről való okirati tájékoztatást kértem? A NÉBIH megengedi, hogy az üzletek tovább árusítják a káliummal mérgezett, nátriumhiányos szabványsértő étkezési sókat! Legyen újra állami minőségi garancia a szabványosság megkövetelés! Tiltsa le a népirtó stopsó programot!

55. melléklet: IZRAEL MIGRÁCIÓS POLITIKÁJA

55/2 melléklet: A MAZSIHISZES TALMUD PER JOGERŐS ÍTÉLETE KÉTSÉGESSÉ TETTE A HAZAI BÍRÁSKODÁS ALKOTMÁNYOSSÁGÁT

55/3. melléklet: A FELJELENTÉST KIEGÉSZÍTŐ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS A MINISZTERHEZ IS

55/4. melléklet: KÖTELEZŐ OLVASMÁNY! BÖJTE CSABA KIMONDJA AZ IGAZSÁGOT A BEVÁNDORLÁSRÓL!

56. melléklet: Tisztelt Média Szerkesztők és Olvasók! Közérdekű bejelentésként is, a “stop sónak” nevezett fajirtási bűnügyben büntetőjogilag felelős állami vezetők címére.

57. melléklet: LÁZÁR JÁNOS MINISZTERELNÖKSÉG VEZETŐ MINISZTERHEZ, NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ KÉRDÉS: A FIDESZ-KDNP kormányok a „Nemzeti Stop Só Programmal és Chipsadóval” az Izraelből és Ukrajnából hazánkba migráltatni tervezett több millió zsidó részére olcsó hagyatéki ingatlant biztosítás céljából csökkentik a magyarok élethosszát, ivartalanítva is, hogy ne legyenek örökölni képes magyar gyerekek? Azért is kérdezem, …..

58. melléklet: Lelkészekhez címzett, a hívők egészségvédelmét segítő szándékukra rákérdező, nyilvános levél

58/2. melléklet: „LELKÉSZ SZÁNDÉK FELMÉRÉS” (címzett lista-I.)

58/3. melléklet: EURÓPA LEIGÁZÁSA, NÉPIRTÓ KERESZTÉNY MINISZTER

58/4. melléklet: AZ EREDETILEG KERESZTÉNY LELKÉSZ FOGLALKOZÁSÚ BALOG ZOLTÁN MINISZTER A TALMUDI, MÓZESI TÖRVÉNYEK SZERINTI TUDATOS FAJIRTÁST FOLYTATTAT A NEMZETI STOP SÓ PROGRAM, CHIPSADÓ ÉS MENZAREFORM ELNEVEZÉSŰ MEGBETEGÍTŐ CSALÁSSAL

59. melléklet: FELTÉTELES FELJELENTÉS, JOGOS VÉDELEM KERETÉBEN: HA ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK MÁTÓL SZÁMÍTOTT 30 NAPON BELÜL NEM ÁLLÍTJA LE A STOP SÓ, CHIPSADÓ ÉS MENZAREFORM ELNEVEZÉSŰ CSALÁSOKAT . . .

59/2. melléklet: Túlélési stratégia

59/3. melléklet: Rákbetegségből kigyógyuláshoz

59/4. melléklet: SZÉLHÁMOSKODÁS A RÁKBETEG GYÓGYÍTÁSI ÚJ MÓDSZEREKÉNT REKLÁMOZOTT
„ÚJ ORVOSLÁS, NÉMET MEDICINA” ELNEVEZÉSŰ „LÉLEKKEZELÉSI MÓDSZER” IS ???

59/5. melléklet: Segíts, hogy téged is segítsenek!

60. melléklet: Szabad Föld, Tisztelt Főszerkesztő Úr! Mellékelten megküldöm a magyar gazdák sorozatos földtulajdon vesztésének a rejtett okát méréssel bizonyító közérdekű nyílt feljelentő iratot, amelyet jogos védelemként az ORFK-nak megküldtem dr. Polt Péter legfőbb ügyész ellen . . .

60/2. melléklet: KÖRNYEZETVÉDELMI PETÍCIÓ, ÁDER JÁNOS KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKHÖZ IS

60/3. melléklet: Bűnpártolás váddal feljelentem a fajirtó terrorista Balog Zoltán minisztert és szakértőit és a fenti bizonyított fajirtási bűncselekményüket mindig „nem bűncselekménynek” feltüntető, a konkrét bizonyítékokat semmibevevő, nyomozás elutasító, ill. -leállító hamis határozatokat készítő csaló ügyészekért büntetőjogilag személyesen felelős dr. Polt Péter legfőbb ügyészt is . . . ,

60/4. melléklet: Csurka István 1998. február 8 – án a következőket írta … … egy szomorú prófétai írás. ” A végső cél a Magyarság kipusztítása. Nem fegyverrel, nem mérges gázzal, hanem pénzügyi politikával, életlehetőségeink elvonásával, mert kell a hely a másoknak.. . .

61. melléklet: Az M1 Tv-ben Novák Katalin államtitkár által ma reggel előadottakra vonatkozó helyreigazítás kérés (2.)

62. melléklet: NYÍLT LEVÉL AZ “ORSZÁGOS ÁLLATVÉDŐRSÉG ALAPÍTVÁNY” VEZETÉSÉHEZ

63. melléklet: ÉLELMISZERTÖRVÉNYI ÉS SZABVÁNYÜGYI (TUDOMÁNYOS TITKOSSZOLGÁLATI) TERRORISTÁK ELLENI FELJELENTÉS

64. melléklet: TUDATOS MÉRGEZÉSSEL KÍNOZZÁK A MAGYARORSZÁGI LAKOSSÁGOT az emberi jog védő Amnesty International tudtával

65. melléklet: MENZAPROGRAM kárai elhárításában önkormányzatokkal együttműködés (próbálkozás). Nem az “emberi jogokat”, nem az emberi életet, nem a családot, és nem is a szabadságot akarja védeni, aki nem lép fel a MENZAREFORM címén folytatott, a “menzaprogram-onkormanyzatoknal-megbizas-nelkuli karelharitas-151215a” iratjelű mellékletben ismertetett zsidó fajirtás ellen.

66. melléklet: Kósa Lajos FIDESZ frakcióvezetőek Surján Lászlóról, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

67. melléklet: TERRORISTÁK A FAJIRTÁS SEGÍTŐ KERESZTÉNY PAPOK ÉS ORVOSOK IS!

68. melléklet: KÖZÉRDEKŰ NYILVÁNOS PETÍCIÓ A STOP SÓ MENZAREFORM EGÉSZSÉGI KÁRAI ELHÁRÍTÁSÁRA 

69. melléklet: VÁDIRAT A PREVENTA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN (az ORFK-hoz jogos védelemként (BTK) benyújtott NYILVÁNOS feljelentés, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

70. melléklet: VÁDIRAT A VIVEGA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN (az ORFK-hoz jogos védelemként (BTK) benyújtott NYILVÁNOS feljelentés, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

71. melléklet: VEGYI FEGYVER HASZNÁLAT MEGÁLLAPÍTÁSI KERESET A MAGYAR ÁLLAM ALPERESSEL SZEMBEN, AMI “ELTŰNT”.

72. melléklet: Feljelentés pontosítása, s kiegészítése a fajirtást előíró vallású zsidók elleni nemzetközi feljelentéssé.

73. melléklet: Közérdekű bejelentésként is: KÁLISÓVAL MÉRGEZETT, CSÖKKENTETT KONYHASÓTARTALMÚ ÉLELMISZEREKRŐL A csökkentett konyhasópótlásra és káliumtúladagolásra felbiztató „Reformkonyha” és „Menzareform” fajirtásra szolgál? 6 konkrét kérdés az engedélyezőivel kapcsolatban . . . .

74. melléklet: ÉBRESZTŐ! RIADÓ! Orbán Viktor nyilvános figyelmeztetése, hogy állítsák le a magyarokat irtást: Csinálhatsz bármit, ha csak testi-lelki nyomorék utódaid lehetnek, vagy nem is lehet utódod! Mindened a migránsoké lesz! (Kivéve, ha kóser étkezésű vagy.) . . .

75. melléklet: Mérgező élelmiszer árusítás elhárítási célú közérdekű javaslat a CBA vezetőihez, Noszlopy Zoltán vezérigazgató helyettes, beszerzési igazgató úr kezéhez is, aki az adott ügyben próbált segíteni, szerződést írt alá a „Tiszta só” CBA terméklistára felvételéről, de az árusítást lehetetlen elérni a CBA üzleteknél, amelyek nem szabványos sókat magasabb áron árusítanak, azt a hamis látszatot keltve, mintha sokkal egészségesebbek lennének, mint a tiszta konyhasó! Tárgy: élelmiszer biztonságot nagymértékben veszélyeztető nem szabványos étkezési sókat árusítás . . .

76. melléklet: JÓ, HA A „MENZAPROGRAMRÓL” MINDENKI TUDJA, HOGY ALJAS NÉPIRTÁS! Azért, mert a gyerekek ételeiben az optimálishoz képest tízszeresre növelték a káliumot és ötödére csökkentették a konyhasót! Ezek népirtó hatása a mellékletben százszázalékosan bizonyítva van!!! Nyílt levél Dr. Darák Péter legfelsőbb bíróság kúria elnökhöz a „vörösiszapos” tömeggyilkosság és a „menzareformként” jelenleg is országosan folytatott tömeggyilkosság intézéseikkel kapcsolatban. Kiegészítő feljelentés a Natúr Hirek Magazin magyar irtó hatású közleményéért felelős személyek ellen . . .

77. melléklet: NÉBIH Kétszeri adóztatást akar?

78/1. melléklet: Válasz NÉBIH kétszeri adóztatási felszólítására

78/2. melléklet: KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS, A “NEMZETI SÓCSÖKKENTÉSI STOP SÓ”, “CHIPS ADÓ” ÉS „MENZAPROGRAMOS” FAJIRTÁS ELLEN, LÁZÁR JÁNOS MINISZTERELNÖKI HIVATAL VEZETŐ MINISZTER CÍMÉRE

78/3. melléklet: KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS, A “NEMZETI SÓCSÖKKENTÉSI STOP SÓ”, “CHIPS ADÓ” ÉS „MENZAPROGRAMOS” FAJIRTÁS ELLEN, LÁZÁR JÁNOS MINISZTERELNÖKI HIVATAL VEZETŐ MINISZTER CÍMÉRE

78/4. melléklet: Menzareformereink ivartalanítják a Magyarokat

78/5. melléklet: Nyílt levél Dr. Darák Péter legfelsőbb bíróság kúria elnökhöz a „vörösiszapos” tömeggyilkosság és a „menzareformként” jelenleg is országosan folytatott tömeggyilkosság intézéseikkel kapcsolatban.

78/6. melléklet: Budapest XIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el

79. melléklet: LEHET, HOGY A GYILKOS ORVOSOK DICSEKEDNEK A MAGYAROKAT IVARTALANÍTÁSUK EREDMÉNYÉVEL? Sikeresen ivartalanítják a magyarokat a káliumtúladagoló és nátrium-hiányos étkezésre rábeszélők. Ha ezt folytathatják, nem lesz magyar:

80. melléklet: A BELÜGYMINISZTÉRIUM MIÉRT AZONOSÍTHATALNATUL IGAZOLJA VISSZA A KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSEKET?

81/1. melléklet: NÉBIH továbbra is jogtalanul akar pénzt tőlem

81/2 melléklet: KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS MÉRGEZÉS ELHÁRÍTÁSI ÜGYBEN, FIZETÉSI FELSZÓLÍTÁSSAL Tisztelt Fazekas Sándor Miniszter Úr! 1. Kérjük Önt, vizsgáltassa ki a konyhasóval kevert kálisóval műtrágyázás ellen korábban nyilvánosan benyújtott Petíciónkat. Lásd www.tejfalussy.com, 52. E-mail könyv: Az 1. és 2. petíció dokumentációja. Tisztelt Fazekas Sándor miniszter úr . . .

81/3. melléklet: Ismételt válaszom NÉBIH-nek a jogtalan pénzkövetelésükre

469./ MAGYARMEGMARADÁS BIZTOSÍTÁSI PARTNEREINKET TÁJÉKOZTATÁS A GMK- FELADATOK ÉS JOGOK MAGÁNSZEMÉLYRE ÉS PJT-RE ÁTSZÁRMAZTATÁSÁRÓL Fővárosi Törvényszék Cégbírósága által megbízott végelszámolóként a mai napon visszavettem . . .

1. melléklet: Nógrád Megyei Bírósági per büntetőjogi kérdései: A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) elnöke és főtitkára terroristák, akik NaCl-dal műtrágyáztatnak: 26% NaCl is van a 40%-os KCl-ban, emellett napi 4,7 gramm Káliummal etettetnek: az USA-ban 4 gramm Káliummal végzi ki  a halálraítélteket . . .  (Email könyv 57.)

2. melléklet: Közérdekű per indítását kérés az „államilag bűnpártolt megengedett OTP banki csalás” folytatói ellen az igazságügyi minisztertől, és feljelentés ellenük. (A www.tejfalussy.com honlapon is közzétett beadvány.) Az OTP-sek ügyészi, bírói, köztársasági elnöki segítséggel ellopták a pénzünket, gyilkolni is akartak

3. melléklet: Dr. Lehmann György ügyvéd: Élet az utasításra hozott bírósági határozatok után

468./ Miért gyógyulhat ki a rákbetegségből sokkal több zsidó, mint amennyi nemzsidó

467./ Új ügyészségi joggyakorlat Magyarországon: vádemelés kihallgatás nélkül

466./ A cigányok is képmása az Istennek! (Dr. Náday Gyula MCDSZ-elnök)

465./ DR. GAUDI NAGY TAMÁS NEMZETI ÜGYVÉD SEGÍTÉSE

464./ KÖZZÉTETT NYÍLT LEVÉL A JOBBIK MAGYARORSZÁGÉRT MOZGALOM JOGÁSZAIHOZ (Feljelentés és közérdekű büntetőper kezdeményezés a hazai tömeggyilkos egészségügyi vezetők ellen)

1. melléklet: NYÍLT LEVÉL GLATZ FERENC EGYETEMI TANÁRNAK!

2. melléklet: Kedves Magyarokat Védők!

463./ VAKEGÉR-ÜGYI VITA

462./ Kedves Magyarokat Védők! Minden magyarhoz haladéktalanul el kell juttatnunk minden ellenőrzött, biztos és lényeges információt . . .

1. melléklet: NYÍLT LEVÉL GLATZ FERENC EGYETEMI TANÁRNAK!

2. melléklet: Rákot okozó orvosi terrorizmus elhárítása

3. melléklet: APLA: Automatic Psycho-Logical Analysing

4. melléklet: Kedves Magyarokat Védők!

461./ BŐVÍTETTt NYILVÁNOS FELJELENTÉS „AZ IZRAELIEK MAGYARORSZÁGI LIBERALIZÁLT BEVÁNDORLÁSÁT” ENGEDÉLYEZŐ ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐK ELLEN, Csatlakozva Kolumbán Sándor (Székelyudvarhely) :„NYÍLT LEVÉL GLATZ FERENC EGYETEMI TANÁRNAK! Nézzen tükörbe … Professzor Úr!” című leleplező írásához (lásd melléklet). Az elkövetett bűncselekmény az ún. Izraelita Szövetség 1910-ben Magyarország ellen meghirdetett mellékelt országszerzési háborús tervének a megvalósítása, amivel halálra ítélték az egész magyar népet, s ami mai napig is hatályban van.

1. melléklet: NYÍLT LEVÉL GLATZ FERENC EGYETEMI TANÁRNAK!

2. melléklet: Sütő Gábor legújabb írása

2/2. melléklet: KŐMŰVES GÉZA HAMIS VÁDASKODÁSÁT VISSZAUTASÍTÁS

2/3. melléklet: KÖZIGAZGATÁS-HARMONIZÁLÓ ANTIRANDOM MODELLPROGRAM

460./ Tisztelt Németh Sándor! Világszerte javítaná a zsidó vallásúakkal szemben lévő ellenszenv leküzdését, ha segítene hatályon kívül helyeztetni a fajirtást előíró mózesi és talmudi törvényeket, pl. az alábbiakban idézett törvényeiket a mellékletben.

melléklet: HOZZÁSZÓLÁSOK FERENC PÁPA LÉTVÉDELMI ÜZENETÉHEZ

459./ HOZZÁSZÓLÁSOK FERENC PÁPA LÉTVÉDELMI ÜZENETÉHEZ

458./ Hozzászólásom: https://www.facebook.com/MagyarHuperion-on, 2015.07.12

457./ Honvédségi vízkiszállítás helyett otthoni vízdesztillálás. Nyílt közérdekű kárelhárítási javaslat, Hende Csaba honvédelmi miniszterhez . . .

melléklet: 2015.08.06-án az M1 televízióban egy ÁNTSZ-es az élethosszabbító, gyógyhatású (lásd: Talmud Taanith 10 a. lap és Baba kama 92 b. lap) tiszta desztillált ivóvizet becsmérelte.

456./ Mindenkinek ajánlott, alapvetően fontos, közérthető felvilágosító tudományos szakértői tanulmány: Dr. Héjjas István: ENERGIAFÜGGŐSÉG és KLÍMAVÉDELEM

1. melléklet: KAMU A SZÉNDIOXID KVÓTA? Dr. Héjjas István: ENERGIAFÜGGŐSÉG és KLÍMAVÉDELEM

2. melléklet: NYÍLT LEVÉL GLATZ FERENC EGYETEMI TANÁRNAK!

3. melléklet: PAKS-ÜGYI KÖZÉRDEKŰ KÁRELHÁRÍTÓ BEJELENTÉS ÉS FELJELENTÉS: A hazai „Katasztrófavédelem” atomkatasztrófa alkalmat véd?

455./ Törvény hatályon kívül helyezési közérdekű javaslat és feljelentés. UKRÁN ÁSVÁNYVÍZZEL TUDATMÓDOSÍTÁS

454./ A LÁNCHÍD RÁDIÓBAN 2015. 07. 09-ÉN A SÓZÁSRÓL ELHANGZOTT VITAMŰSORRÓL

melléklet: Lánchíd Rádió műsora

453./ Panaszbejelentés igazságügyi ügyintézési diszkriminálás miatt. Dr. Trócsányi László igazságügyi miniszter úr részére . . .

452./ Síklaky kivégzése

melléklet: Síklaky István 75 évesen

451./ IVÓVÍZ ENERGIATAKARÉKOS HÁZTARTÁSI DESZTILLÁLÁSSAL MEGTISZTÍTÁSA

450./ Ki jön ide nyaralni, ha megtudja, hogy a lejárt 30 éves üzemidejű szovjet atomreaktorokat még 20 évig tovább használják? Elegendő szimulálni egy atomerőművi “súlyos balesetet”, hogy akik megrendezték, olcsón felvásárolhassák az innen menekülő magyarok ingatlanait.

melléklet: Atomerőmű katasztrófa veszély

449./ NYÍLT LEVÉL A GREENPEACE-hez. Szükséges lenne, hogy a GREENPEACE az állatokat közvetlenül pusztító hatásokon kívül az embereket közvetlenül pusztító technológiákkal is foglalkozzék. Például . . .

448./ HOZZÁSZÓLÁST KÜLDÉS AZ IVÓVÍZ ÉS SÓZÁS ÜGYÉBEN A „MAI IGE” HONLAPNAK. . . Ismételten felszólítom az ORFK Panaszirodáját: tiltsák le a konyhasó pótlás nagyságrendi csökkentésre és a kálium bevitel nagyságrendi fokozásra felbiztató aljas Stop só programot. Tiltsák be a tiszta desztillált ivóvíz mérgezőnek bebeszélését is. Zárják börtönbe a mózesi-talmudi fajirtást végrehajtó ÁNTSZ-es bűnözőket. . .

1. melléklet: Felgyorsult a népesség fogyása

2. melléklet: ELTŰRI-E A KERESZTÉNY MÉDIA UCB HUNGARY ALAPÍTVÁNY IS, HOGY A HAZAI JEHOVA TANÚI-S BIBLIA FORDÍTÁS LECSERÉLTE A SÓZOTT SZÓT „SÓSKÁSRA”, S EZ LENULLÁZZA A TÁPLÁLÉK SÓZÁS FONTOSSÁGÁT KIHANGSÚLYOZÓ ÉZSAIÁS 30.24 HÉBER SZÖVEGÉBEN SZEREPLŐ EGÉSZSÉGVÉDŐ PRÓFÉTAI JÓTANÁCSOT?

447./ Hatásmérés-tudományi szakértői észrevétel a Jobbik kampány jelszavaihoz

1. melléklet: KÁLIUM TARTALOM A TALAJBAN. A Magyar Tudományos Akadémia és az Agráregyetemek ma azt taníttatják, hogy „kifogy a kálium a talajból”, ha a gazdák nem vásárolnak kálium műtrágyát is. Ezzel kapcsolatban . . . Kiegészítéssel, Orbán Viktor miniszterelnök részére: Kedves Viktor! Egyáltalán elolvasod a címedre, népmentést segítő szándékkal küldött szakértői véleményeimet? A fajirtó, népirtó terrorizmus veszélyére konkrét hatás mérésekkel dokumentált figyelmeztetéseimet? Miért sem válaszolsz? Miért engeded állami pozíciókban maradni a magyar népet mérgeztetőket . . .

2. melléklet: TÚL SOK A KÁLIUM – ÚJ SZEMPONTOK A MŰTRÁGYÁZÁSBAN

3. melléklet: BARACK OBAMA USA ELNÖK ÚR EGÉSZSÉGÜGYI TÁJÉKOZTATÁSA

4. melléklet: Vérbesűrűsödés- és magas vérnyomás kialakulás gátló is a víz, a konyhasó és a kálium élettanilag optimális (fiziológiás) dózissal pótlása

5. melléklet: APLA (Automatic Psycho-Logical Analysing)

446./ Áder János köztársasági elnök vízügyi és öntözési konferenciákon szereplése szélhámoskodás: Egyrészt, mert talajtrágyázásra használat helyett, ivóvízbázisokba engedi vezetni a szennyvizet. Másrészt azért, mert nem hajlandó fellépni az aszálykárokat megsokszorozó kálium műtrágyázás ellen. Akkor sem, ha . . . .

445./ OTP csalás fedező ügyészek és bírák. Tisztelt Darák Péter legfelsőbb bírósági elnök úr . . .

444./ ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK ÚR FELKÉRÉSE KÖZÉRDEKŰ PER INDÍTÁSÁRA Nyilvános szakértői véleményem az ügyészekkel szemben, akik az érfal elmeszesedés megszüntetés gyógyszerét feltaláló Dr. Horváth István orvosprofesszor feltaláló ellen koncepciós pert folytatnak.

1. melléklet: A KSH becslései szerint folytatódik a hazai magyar lakosság kipusztulása

2. melléklet: BIBLIAI FAJIRTÁS LEÁLLÍTÁSÁHOZ PÓTMAGÁNVÁDAS BÜNTETŐPER SZÜKSÉGES? Segíteni hajlandó ügyvédet keresek a Bibliában előírt fajirtást kiszolgáló keresztény és nem keresztény kormánytagok, vallási vezetők, vallási szekták és „természetgyógyászok” és ezeket fedező államügyészek elleni pótmagánvádhoz és büntetőperhez, terrorelhárítás pótló, megbízás nélkül nemzetbiztonsági közérdekű kárelhárítási ügyvitel keretében

3. melléklet: Dr. Kolozsy Sándor.C.D.V.A. Szobrászművész észrevétele ( 56-os Szabadságharcos. Erdélyi Világszövetség egyik Társelnöke. Az EVSZ-Sydneyi Csoport elnöke. A néhai Dr. Wass Albert, Zolcsák Istvány EVSZ-Társelnökök személyes ismeretségű hosszú évtizedes Nemzetközi munkatársa a népünk, az erdélyi magyarság érdekében)

4. melléklet: Magyarországon hamis törvényekkel lehetővé tett közjegyzői, ügyészi, rendőri,
bírói csalás, hogy nem engednek közérdekű büntetőpereket lefolytatni a
pénzügyi csaló személyek és ezek bűnszervezetei ellen.

5. melléklet: OTP csalás fedező ügyészek és bírák

6. melléklet: NYILVÁNOS BÜNTETŐ FELJELENTÉS PANASZ HELYETT A DEVIZAHITELEZÉSNEK MONDOTT CSALÁS ELKÖVETŐI ÉS RENDŐRSÉGI BŰNPÁRTOLÓI ELLEN

7. melléklet: PEDRO CRUZ VILLALÓN FŐTANÁCSNOK INDÍTVÁNY

443./ Sokdimenziós Antirandom Mátrix Matematika kell a „függvényes” matematika helyett

442./ Az Orvosi Kamara tagjai közül ki kell zárni azokat, akik . . . . Nyilvános közérdekű bejelentés / feljelentés

441./ Böjte Csaba: Nem azért kell jónak lenni, mert megéri, mert . . .

melléklet: APLA felhívás

440./ KONZULTÁCIÓ A MAGYAROK MEGMARADÁSÁT VESZÉLYEZTETŐ ÖT FŐ OKRÓL

1. melléklet: Hazánk mai egészségi- és gazdasági csődjének a 11 (tizenegy) alapvető fő oka, amelyeknek az eltitkolása is hazaárulás!

2. melléklet: Dr. Hossó Andrea nemzetközi közgazdasági szakértő a magyar kiűző hazai gazdaságpolitika jellegzetességeit elemzi ECHO Tv, műsorvezető: Szaniszló Ferenc, 2015. 05. 15.

3. melléklet: Íme a befolyásolás tízparancsolata! Ezek azok az elvek, amelyek mentén mossák az agyunkat. Olvasd el és rá fogsz jönni, mennyire igaz! MIVEL A TALMUDIZMUS JELENLEGI VISZONYOK KÖZÖTTI POLITIKAI- ÉS MÉDIA- ALKALMAZÁSÁRA SZOLGÁLÓ UTASÍTÁSRENDSZERT NYILVÁNOSAN IS TANÍTJÁK, EMIATT IS TITKOLJA A KÖZMÉDIA A FOKOZÓDÓ BEVÁNDORLÁS, TERRORVESZÉLY, TÖMEGES EGÉSZSÉGROMÁS, ELSZEGÉNYEDÉS, MUNKANÉLKÜLISÉG 5 FŐ OKÁT . . .

4. melléklet: Ezúton felkérem Dr. Trócsányi László igazságügyi miniszter urat, hogy folytassa le helyettem Ő a közérdekű pert az alább bizonyított vegyi fegyver használat népirtó bűnözőivel szemben, miután a Kúria Elnöke a mai napig sem válaszolt a bíróság kijelölési kérelmemre. Verőce, 2015. 07. 18. Tejfalussy András.

5. melléklet: Híres emberek alábbi állásfoglalásai is bizonyítják, hogy . . . . .

439./ A MAGYAR CSODA

438./ Miniszteri kezdeményezésre, elmeorvosok, rendőrök, ügyészek, jegyzők, bírák és köztársasági elnökök is bűnpártolják a kálisóval gyilkoló személyeket. Valamennyien rohadék, talmudista rablógyilkosok. A talmudista hivatali bűnözést „nem bűncselekménynek” hazudó ügyészek évtizedek óta akadályozzák (jelenleg a Nógrád Megyei Bíróságnál) a bűnmegállapító és kártérítési pereink érdemi tárgyalását. . . .

melléklet: Néhány gramm kálium-kloridot infúzióként beinjekciózva észrevétlenül lehet sorozat gyilkolni.

437./ Személyesen Orbán Viktor magyar miniszterelnökhöz címzett, közzétett közérdekű kárelhárítási javaslat a Kormány(ok)hoz: A Paksi Erőműnél feltétlenül le kell cseréltetni – ugyanolyan méretű – új reaktorokra a 30 év alatt elhasználódott, jelenleg még működő, egyre veszélyesebb 4 db szovjet atomreaktort! FELJELENTEM az atomreaktor robbanási közveszély fokozóit fedező hamis ügyészi határozatok felelőseit.

436./ Lovászi László MTA elnök megkeresése az akadémiai kutatóintézeti szerzői jog lopások ügyében …. Lovász László elleni büntetőeljárásra feltételes igény bejelentéseként kapja: Emberi Jogi Bíróság

435./ Hülye lakosság bitorolja a Hazát, még meddig?

Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

434./ Rákbetegeket leghatékonyabban gyógyító desztillált víz- és nátrium-kloridos só kúra, amiről valamennyi veszélyeztetett magyarnak tudnia kell ….

433./ SEGÍTSÜNK WASS ALBERTNEK AZ INTERNETTEL!

432./ KADDÁFI – A Zöld Könyv. (Magyar Megmaradásért 2015. Március 06., Péntek 20:31)

431./ NEMZETEGYESÍTÉS (terrorizmus elhárító nemzetönvédelmi röplap). Miért nevezik „nemzetinek” a dohányárusítást, az ivóvíz készítéséhez is felhasznált folyókba szennyvízbevezetést, a csökkentett konyhasópótlást, a kálium túladagolást és az ellenőrizetlenül mérgező metilalkohol tartalmú otthoni pálinka főzését és ivását, s a paksi időzített bomba (?) atomreaktorok tervezettnél 20 évvel tovább használatát is…

430./ Közérdekű bejelentésként felkérem dr. Trócsányi László igazságügyi miniszter urat, hogy az általam képviselt Agroanalízis gmk helyett, mint közérdekű büntetőpert is folytattassa le a 2.P.20.129/1993. számon a Fővárosi Bíróságnál indított kárelhárítási díjpert. Ugyanis 1993 óta akadályozzák az érdemi tárgyalását a nyilvánvaló bűncselekményeket nem bűncselekménynek hazudó ügyészek és bírák . . .

429./ Magyar Fiatalok Határok Nélkül

428./ Közzétett válasz Orbán Viktor miniszterelnök úr “nemzeti konzultációs kérdőívére”, s az Ő kérdéseinek a magyar lakosság elől elhallgatott sokkal lényegesebb közérdekű kérdésekkel kiegészítése, amelyekre személyes válaszát kértem . . .

1. melléklet: Országos környezetkárosítási, ivóvízszennyezéssel egészségrontási, anyagpazarlási, vízdíjemeléssel műtrágyavásárlásra kényszerítési, el nem végzett hulladékszállításokat leszámlázási stb. települési önkormányzati és országos rezsinövelési csalásokat hamis határozatokkal fedező ügyészeket is feljelentés dr. Trócsányi László igazságügyminiszternél.

2. melléklet: TERRORISTA IDEGENEK NEM SZEREZHETNEK HAZÁNK TERÜLETEIRE TULAJDONJOGOT!!! A Szittya Világkonferencián 2015. 05. 31-én megtartott előadásomon Orbán Viktor miniszterelnöknek a bevándorlással és terrorizmussal kapcsolatos kérdőíve kérdéseit kiegészítő további közérdekű kérdéseim megalapozottságának és szükségességének az indokoltságáról és a vészelhárításhoz ajánlott eszközeinkről felvillantott dokumentumok.

3. melléklet: HAMIS SZAKVÉLEMÉNYEK IGYEKEZNEK ELRIASZTANI A RÁKBETEGEKET A TISZTA DESZTILLÁLT VÍZZEL ÖNGYÓGYÍTÁSTÓL, MIUTÁN A VILÁGFŐRABBI MEGTILTOTTA , HOGY ELÁRULJÁK NEMZSIDÓKNAK A DESZTILLÁLT VÍZ (SALSOL) GYÓGYHATÁSÁT. Egy hamis tanulmány közveszély elhárítás akadályozó szakértő szerzője és az általa hivatkozott többi szakértő személyek elleni közérdekű feljelentésként az ORFK Panaszirodának is megküldve . . . .

427./ Tömeggyilkosok és média bűnsegédeik elleni (további) feljelentésként kapja: ORFK Panasziroda, Budapest

1. melléklet: Dr. Marosi Pál levele a Duna TV-hez

2. melléklet: „Tömeggyilkos Keresztény Állam”? Fekete Angyal ügyek számonkérése. Nyilvános közérdekű bejelentés a nem titkos címzett hivatalnokok mindegyikéhez! Dr. Trócsányi László igazságügy-miniszter kezéhez is megküldve! Tüntetési téma: Alulfizetett kórházi orvos- és ápoló „fekete angyalok” gyilkolhatnak minket kálisóval

3. melléklet: Egy CBA-s kenyércímke alapján ezúton tisztelettel megkérdezem a CBA kereskedelmi vezérigazgató Noszlopy Zoltán urat: kálisóval készül-e a CBA címkés „nemzetünk kenyere”, ahogy a Pékszövetség beígérte, s melyik CBA üzleteik árusítanak gyógyszerkönyvi tisztaságú nátrium-klorid konyhasót, s amelyik nem árusítja, miért nem szerzett be ilyen megbízható sót.

4. melléklet: Prof. Dr. Papp Lajos szakvéleménye

5. melléklet: NYILVÁNOS KIEGÉSZÍTŐ FELJELENTÉS DOBOS MENYHÉRT DUNA TV ELNÖKKEL SZEMBEN. Fenntartom a méréstani szakértői véleményemet, azt, hogy tömeggyilkosság a sózás csökkentésre a Duna TV-ben is folytatott felbiztatás. Zsidók bevándorlását elősegítő mózesi, talmudista terrorizmus. Sajnálatosnak tartom, hogy a DUNA TV vezetője feljelentéssel fenyegetéssel érvel, szakmai érvelés helyett. Jogos önvédelemként, de a magyarok jogos védelmében is feljelentettem Őt a válasza alapján . . . .

6. melléklet: Mindenkinek szóljatok, hogy jelenleg csak az otthon, a “gyógyszerkönyvi tisztaságú NaCl konyhasóval” rendesen sózott kenyér (és egyéb tészta) biztonságos, egyik másféle só vagy bolti kenyér és egyéb pékárú sem! További közérdekű bejelentés a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hatósághoz a PÉKÁRUKAT is MÉRGEZTETŐ fajirtó terrorista bűnszervezet ellen, és ORFK feljelentés.

7. melléklet: KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT A PETÍCIÓNKAT VÁLASZ NÉLKÜL HAGYÓ MEZŐGAZDASÁGI MINISZTERHEZ ÉS MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIAI ELNÖKHÖZ. Javaslom a kálisóval és konyhasóval kevert műtrágyák és szabványsértő étkezési sók árusításának betiltását mindaddig, amíg tényleges sokváltozós hatásvizsgálatok eredményeivel nem hitelesítették az ajánlott dózisaikat. Azért, mert hatás vizsgáló mérésekből nyilvánvaló, hogy mérgezik a talajt, a talajvizet és ezzel az ivóvízkészleteket, és a növényeket, állatokat és embereket is. . . .

426./ A „TISZTESSÉGTELEN DEVIZAHITELNEK” ÁTNEVEZETT RABLÓGYILKOSSÁGGAL INGATLANSZERZÉSI CSALÁSNAK CSAK BÜNTETŐELJÁRÁSSAL LEHET VÉGETVETNI.

1. melléklet: Bejelentés: Tiltsa be a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hivatal NÉBIH a népet öngyilkosságra felbiztató hamis feliratokat a szabványsértő sókon és fizettessen kártérítést a „STOP-SÓ”-val mérgezett népnek!

2. melléklet: Néhány gramm kálium-kloridot infúzióként beinjekciózva észrevétlenül lehet sorozat gyilkolni

3. melléklet: Káliummal mérgezik a sót és a lakosságot Magyarországon? Büntetőfeljelentés a letagadóit rágalmazó cikkel fedező személy(ek) ellen.

4. melléklet: Egy CBA-s kenyércímke alapján ezúton tisztelettel megkérdezem a CBA kereskedelmi vezérigazgató Noszlopy Zoltán urat: kálisóval készül-e a CBA címkés „nemzetünk kenyere”, ahogy a Pékszövetség beígérte, s melyik CBA üzleteik árusítanak gyógyszerkönyvi tisztaságú nátrium-klorid konyhasót, s amelyik nem árusítja, miért nem szerzett be ilyen megbízható sót.

5. melléklet: „Tömeggyilkos Keresztény Állam”? Fekete Angyal ügyek számonkérése. Nyilvános közérdekű bejelentés a nem titkos címzett hivatalnokok mindegyikéhez! Dr. Trócsányi László igazságügy-miniszter kezéhez is megküldve! Tüntetési téma: Alulfizetett kórházi orvos- és ápoló „fekete angyalok” gyilkolhatnak minket kálisóval

425./ Bejelentés: Tiltsa be a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hivatal NÉBIH a népet öngyilkosságra felbiztató hamis feliratokat a szabványsértő sókon és fizettessen kártérítést a „STOP-SÓ”-val mérgezett népnek!

1. melléklet: Néhány gramm kálium-kloridot infúzióként beinjekciózva észrevétlenül lehet sorozat gyilkolni

2. melléklet: Káliummal mérgezik a sót és a lakosságot Magyarországon? Büntetőfeljelentés a letagadóit rágalmazó cikkel fedező személy(ek) ellen.

3. melléklet: Egy CBA-s kenyércímke alapján ezúton tisztelettel megkérdezem a CBA kereskedelmi vezérigazgató Noszlopy Zoltán urat: kálisóval készül-e a CBA címkés „nemzetünk kenyere”, ahogy a Pékszövetség beígérte, s melyik CBA üzleteik árusítanak gyógyszerkönyvi tisztaságú nátrium-klorid konyhasót, s amelyik nem árusítja, miért nem szerzett be ilyen megbízható sót.

4. melléklet: „Tömeggyilkos Keresztény Állam”? Fekete Angyal ügyek számonkérése. Nyilvános közérdekű bejelentés a nem titkos címzett hivatalnokok mindegyikéhez! Dr. Trócsányi László igazságügy-miniszter kezéhez is megküldve! Tüntetési téma: Alulfizetett kórházi orvos- és ápoló „fekete angyalok” gyilkolhatnak minket kálisóval

424./ „Tömeggyilkos Keresztény Állam”? Fekete Angyal ügyek számonkérése. Nyilvános közérdekű bejelentés a nem titkos címzett hivatalnokok mindegyikéhez! Dr. Trócsányi László igazságügy-miniszter kezéhez is megküldve! Tüntetési téma: Alulfizetett kórházi orvos- és ápoló „fekete angyalok” gyilkolhatnak minket kálisóval

melléklet: Néhány gramm kálium-kloridot infúzióként beinjekciózva észrevétlenül lehet sorozat gyilkolni

423./ SZÉLCSENDES, MELEG IDŐBEN IS EGYRE KEVESEBB MÉHET LÁTHATUNK A VIRÁGZÓ GYÜMÖLCSFÁINKON. VÉLEMÉNYEM SZERINT A REPÜLŐKRŐL PERMETEZETT ÚJFAJTA ROVARIRTÓ MÉRGEK KÖVETKEZMÉNYE …

melléklet: Hágai Nemzetközi Bíróságnak: Kik, mit és miért szórnak a magyar légkörbe?

422./ Orbán Viktor miniszterelnök segítésére hazaáruló államigazgatási bűnszervezet tagjai ellen közzétett* feljelentés, az ORFK Panaszirodánál: hazaárulás vádjával feljelentem a parlamenti hazaáruló bűnszervezet ellen benyújtott alábbi feljelentést válaszra máig sem méltató köztársasági elnököket, alkotmánybírósági elnököket és legfőbb ügyészt is. . .

421./ GPS-vezérelt gépekkel automatizálták a termőföld mérgezését. Hazánkban tudatosan mellőzik a GPS- vezérelt gépekkel kijuttatott mindenféle mezőgazdasági vegyszerek dózisai együttes (életrövidítő, ivartalanító stb.) hatásai tényleges ellenőrzését

420./ MINDIG EMLÉKEZZ A MAGYAR FÖLDET VÉDELMEZŐ TUDÓS PROF. DR. NAGY BÁLINTRA!

419./ Az ügyben érintett Áder János köztársasági elnök részére is, a saját kezébe! HAZAI KORMÁNYHIVATALOK PSZICHIÁTRIAI CSALÁSOKAT SZERVEZNEK A NEMZETKÖZI SZABADALMAKAT ELÉRT MAGYAR FELTALÁLÓK ELLEN, HOGY SZABADON LOPHASSÁK A NAGY JELENTŐSÉGŰ TALÁLMÁNYAIKAT. A Bp. XIII. ker. Kormányhivatal hamis vádakra és hamis iratokra alapozva pszichiátriára becsalási kísérleteket folytat Schuler László elméleti fizikus feltaláló ellen, akinek a térhatású képmegjelenítésre vonatkozó nemzetközi szabadalmát 30 éve nem engedik hazánkban megvalósítani …

1. melléklet: A HAZAI TÖRVÉNYHOZÓK KORLÁTOZHATATLANUL LOPHATÓVÁ TETTÉK A MAGYAR FELTALÁLÓK TALÁLMÁNYAIT. Az Igazságügyi miniszternél, közérdekű bejelentésként is, feljelentem azokat a törvényhozó és törvényalkalmazó csalókat, akik az államigazgatási pozíciójukkal visszaélve, korlátlanul ellophatóvá tették a magyar feltalálók találmányai szerzőségét . . . .

2. melléklet: Schuler László elméleti fizikus feltaláló által Siklaky István közgazdászról készített emlékfilm

418./ Re: Paks – katasztrófák, hazai veszélyek…„Időzített atombombaként”, ingatlan spekulációs célból is használhatják tovább 50 évig a 30 évre tervezett és mostanra már elhasználódott paksi atomerőmű (szovjet) reaktorait? Azért, mert ha bármilyen tényleges (vagy imitált üzemzavar) történik, a Magyarországot elfoglalni igyekvők az egész világon elhíresztelhetik, hogy Magyarországon a tervezett élettartamnál 20 évvel tovább használnak négy db. elöregedett szovjet atomreaktort, amelyek “időzített atombombák” . . .

1. melléklet: Az atomenergia különleges veszélyei.

2. melléklet: Fukushima: Az eltitkolt katasztrófák.

3. melléklet: Kié a Mecsek kincse- urán, szén.

4. melléklet: Szemelvények Lipták Béla tanulmányából.

5. melléklet: Paks és a magyar jövő

6. melléklet: Paks mai állapota.

7. melléklet: Megújuló energiaforrás hasznosítása

8. melléklet: ATOMERŐMŰ TERRORIZMUS ELHÁRÍTÓ LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉGI FELJELENTÉS

417./ Észrevétel, az „Írország: nem kell az anya és az apa a gyermeknek?” küldeményhez

1. melléklet: Tisztelt Érdeklődők! A veszélyeztető stb. hatásokat nem „elhinni” kell, hanem megbízhatóan mérni!

2. melléklet: Az eltitkolt kezelési mód; Weixl Várhegyi lászló – YouTube

416./ Dr. Polt Péter legfőbb ügyész elleni nyilvános közérdekű bejelentés és vád/büntető feljelentés. (Másolatot kap: Fővárosi Törvényszék t. Cégbírósága, Hiv.: Cgt.01-14-011887/8). Dr. Darák Péter Kúria legfelsőbb bírósági elnökhöz nyújtom be, mivel dr. Polt Péter nem járhat el ellene szóló feljelentés ügyében. A következő a vád: a legfőbb ügyész, az elődeihez hasonlóan, semmibe veszi a hozzá intézett feljelentő iratokat és bűnügyi bizonyítékokat ….

415./ Feljelentés a Duna Tv élő adásában is népirtást folytató dr. Kleva György és a bűntársai, főnökei ellen.

1. melléklet: Wass Albert elgondolkoztató üzenete

2. melléklet: A „webbeteg”-et a magyarokat irtásban bűnsegédkező gyógyszerész és/vagy orvos szerkeszti? Mellékelt írásukban azzal gyilkolják a magyarokat, hogy felbiztatnak arra, hogy napi legalább 4,7 gramm kálium bármilyen gyorsan elfogyasztása szükséges. Tudatosan gyilkolnak …

3. melléklet: Somlyai László gátlástalanul szélhámoskodik a „deutériumszegény vize” állítólagos gyógyhatásával: Az, hogy az egymillió vízmolekulából “körülbelül 150 deutérium molekula” (pontosan?) 125-re csökkenésére fogja rá Somlyai László a rákbetegek gyógyulását, 100%-osan bizonyítja, hogy aljas szélhámos, aki visszaél a rákbetegek hiszékenységével . . .

4. melléklet: Dr. Marosi Pál ny.gyermekgyógyász főorvos DUNA Televízióhoz intézett helyreigazítása sózási ügyben

5. melléklet: Nyilvános feljelentés a NÉBIH vezetősége ellen az Ombudsman(ok)hoz (http://www.origo.hu/tafelspicc/hirek/20150507-orszagos-ellenorzes-nincs-baj-a-soval.html) Aljas gazemberség azt hazudni, hogy Magyarországon “nincs baj a sóval”: a hamis Nemzeti Stop Só programmal és az ún. Chips-adóval az egészségesen maradáshoz szükséges nátriumnak csak kb. 20%-át engedik pótolni, miközben a szükséges káliumnál több mint 500%-kal több káliumot írnak elő, erre beszélik rá a magyarokat …

6. melléklet: Nyílt levél, Orbán Viktor miniszterelnök úrhoz címzett országos konzultációs kérdések: Hazánkban nem csak korrupció van. A kormány(ok) a hiányos, hamis törvényeikkel megengedik és elősegítik (Stop Só Program, Chips-adó, aszálykár felfokozó konyhasóval kevert kálisó műtrágyák, szennyvízzel fertőzött, mérgezett vezetékes ivóvíz stb.) a magyarok kárára a tervszerű népirtást a (jelenleg is hatályos) talmudi-mózesi törvényekre alapozott „holokauszt-analóg” módszereikkel

7. melléklet: A káliummal sorozat gyilkoló néhány év börtönnel megúszta! Néhány gramm kálium-kloridot infúzióként beinjekciózva észrevétlenül lehet sorozat gyilkolni!

8. melléklet: Káliummal mérgezik a sót és a lakosságot Magyarországon? Büntetőfeljelentés a letagadóit rágalmazó cikkel fedező személy(ek) ellen.

9. melléklet: „Tömeggyilkos Keresztény Állam”? dr. Trócsányi László igazságügy-miniszter kezéhez is megküldve!

414./ Terrorizmust elhárító észrevételeim másolata, amelyet az ATV Fórum című műsorához is beküldtem (sms-ben), hogy szalaghírként ott is többször futtassák, miután sajnos az ECHO TV és a Hír TV-t sem hajlandó az eltitkolt valódi csőd fő okokkal kapcsolatos közérdekű kárelhárító munkáinkban segíteni.

413./ ORBÁN VIKTORTÓL ORSZÁGMÉRGEZÉS ABBAHAGYÁSÁT KÉRÉS A FACEBOOK OLDALÁN

412./ Jólét, Otthon, Bizalom, biztonság, Igazság, Közösség (Zsiga-Kárpát Dánielhez címzett nyilvános kérés)

411./ Kárpátaljai magyarok mentésére közzétett tájékoztatások

410./ Tanmese arról, hogy hogyan működik a modern gazdaság…

409./ HOLOKAUSZT CSALÁS FELJELENTÉSE

408./ Ítélet a zsidó rasszizmust megengedő hazai- és európai uniós ombudsmanok és bűntársaik ellen, amiért nem helyeztetik hatályon kívül azokat az izraelita (ószövetségi és talmudi stb.) rasszista zsidó törvényeket.

1. melléklet: A Magyarország nevű állam NEM a MAGYAR ÁLLAM – Geri Tibor ny. alezredes nyílt leveléből 

2. melléklet: ÍTÉLET-2. Orbán Viktorék az életünk kb. 2 évvel meghosszabbítását ígérik. Közben a Stop Só programjuk kb. 30 évvel csökkenti az átlagos lehetséges élethosszunkat a konyhasó helyett kálisóval sózásra felbiztatással?

3. melléklet: Ideje fontosság és bizonyítottságuk szerint rangsorolni a “holokauszt történéseket”? Per újraindítás a Stop Só magyarirtó holokauszt program folytató magyar állam ellen. Kínában halálra ítélnék a szennyezett víz ivásra és a Stop só Program szerinti sózásra rábeszélőket is.

407./ JÓL TENNÉK A HAZAI FŐISKOLAI ÉS EGYETEMI DIÁKOK, HA TÜNTETNÉNEK AZ ELHÜLYÍTŐIK ELLEN. (A főiskolai és egyetemi vezetőkhöz benyújtott Petíció. A javasolt diáktüntetések nemzetbiztonsági érdekből szükségességéről az ORFK-t tájékoztatásként is.)

melléklet: Komment a diáktüntetésekhez: Az “oktatásügyesek” által folytatott diákhülyítésről a blogok segítségével a tüntetni akaró diákok felé közvetlenül is terjesztett közérdekű tájékoztatás

406./ Atomerőmű katasztrófa elhárítási kísérlet-5. KORRUPCIÓ-GYANÚ VÁDDAL FELJELENTEM A LEGFŐBB ÜGYÉSZEKET ÉS A RENDŐRSÉGI VEZETŐKET

405./ „Visszatekintő feljelentés” egy nemzsidó feltaláló szerzői jogait sértő bűnbanda ellen, az utókor számára is. (Amerikában azt mondta az unokatestvéremnek egy ismerőse, aki gazdag zsidó, hogy ők, “a zsidók minden olyan találmányt ellopnak, amiről megtudják, hogy valóban jó”).

1. melléklet: Feljelentőiratként, magyarországi egyetemek és főiskolák vezetőihez címzett nyilvános közérdekű bejelentés: Botrányos csalás, hogy az egyetemek és főiskolák a hatások ellenőrzését lehetetlenítő, a biológiai vegyszerhatási (és egyéb) mérések pontatlanságát megsokszorozó „mérési elrendezés randomizálásra” taníthatják be a tanulókat.

2. melléklet: Nemzetközi feljelentés Orbán Viktorhoz is: Hosszabb idő óta, előbb az amerikai, majd a magyarországi kormány, és más európai uniós államok kormányai is, az élettanilag optimálishoz képest annak 10-20%-ra csökkentették a lakosok ételekkel és italokkal nátriumpótlását, és egyidejűleg az élettanilag szükségeshez képest 500%-nál nagyobbra növelték a lakosság ételekkel és italokkal káliumbejuttatását (Stop Só Program). Emiatt a lakosság a szükségesnél sokkal kevesebb vizet pótol. Tudatosan rontják a testnedv elektrolitok természetes víz, nátrium, kálium és klorid arányait. Mind a három változtatásuk életrövidítő hatású, vagyis népirtás.

404./ Feljelentőiratként, magyarországi egyetemek és főiskolák vezetőihez címzett nyilvános közérdekű bejelentés: Botrányos csalás, hogy az egyetemek és főiskolák a hatások ellenőrzését lehetetlenítő, a biológiai vegyszerhatási (és egyéb) mérések pontatlanságát megsokszorozó „mérési elrendezés randomizálásra” taníthatják be a tanulókat.

403./ Nemzetközi feljelentés Orbán Viktorhoz is: Hosszabb idő óta, előbb az amerikai, majd a magyarországi kormány, és más európai uniós államok kormányai is, az élettanilag optimálishoz képest annak 10-20%-ra csökkentették a lakosok ételekkel és italokkal nátriumpótlását, és egyidejűleg az élettanilag szükségeshez képest 500%-nál nagyobbra növelték a lakosság ételekkel és italokkal káliumbejuttatását (Stop Só Program). Emiatt a lakosság a szükségesnél sokkal kevesebb vizet pótol. Tudatosan rontják a testnedv elektrolitok természetes víz, nátrium, kálium és klorid arányait. Mind a három változtatásuk életrövidítő hatású, vagyis népirtás.

402./ Javító panaszbejelentés Balog Zoltán miniszterhez. Bejelentem, hogy nem fogadhatjuk el az Emberi Erőforrások Minisztériuma Központi Ügyfélszolgálati Iroda alkalmazottai “feljelentés” tárgyú, 20282-1/2015-SZTAJ iktatószámú válaszát, melyet állítólag az Ön megbízásából küldtek, úgy, hogy az sem egyértelmű, hogy az Önhöz címzett melyik beadványra hivatkoznak.

401./ Az Á.G.I. Tiszta Só feliratozásán szereplő méréstani állításokat alátámasztó bizonyítékok és tudományos bizonyítások.

melléklet: Tiszta Só reklám

400./ MAGYAR NEMZETBIZTONSÁGI POLGÁRI JOGI TÁRSASÁG  

399./ Nyilvános Közérdekű bejelentésként felkérem az Ombudsman(oka)t, hogy intézkedjen(ek) a bűnözők büntethetőségét elévültető ügyészségi és bírósági csalásokra „jogi lehetőséget” biztosító hazai és nemzetközi jogszabályok és joghézagok maradéktalan megszüntetésére! Ugyanis ténylegesen nem évülhet el a bűnelkövetők büntethetősége, ameddig nem szűnik meg az a kár, amelyet ők a sértett(ek)nek okoztak, lásd: „zsidó aranyvonat kártérítés” ! Kiegészítés: A Magyar Nemzeti Jogvédőinkhez intézett közérdekű nyilvános kérdés

1. melléklet: MEHNAM-info / Jogjavítás Ügykód: ombudsman-rasszista-zsido-torveny-betiltasa-150323 OMBUDSMAN RASSZISTA ZSIDÓ TÖRVÉNY BETILTÁSA népszavazás kezdeményezés A Talmud és Tóra előírják, hogy a zsidók a nemzsidókkal szemben rasszista diszkriminációkat alkalmazzanak. Előírják, hogy a zsidók valamennyi nemzsidót szabadon gyilkolandó baromként, valamennyi nemzsidó nőt kurvaként kezeljenek. Előírják, hogy a zsidók kíméletlenül irtsák ki, űzzék el mindazon területekről a nemzsidókat, ahova a zsidók „be kívánnak menni”.

2. melléklet: Tisztelt Székely László Ombudsman Úr! Hivatali csalásnak tűnik, hogy Ön csak az olyan alapvető emberi jogainkat sértésekre válaszolt, amelyeket az Ön által idézett jogszabályok szerint Ön nem köteles felülvizsgálni.

398./ LUCIAN BOIA A ROMÁN TÖRTÉNÉSZ, AKI SZERINT TRIANON NEM VOLT IGAZSÁGOS

397./ “Schmitt Pálnál nem számít a pénz! Schmitt Pál kapja az 1.750.000 Ft fizetését! Kapja nyugdíját, ez csak 432.000 Ft A Nemzet Sportolója havi 500 ezer Ft A tulajdonát képező 3 ház kiadásából kb. 500.000 Ft bevétele van.” Köznyilvános válaszként arra, hogy mi a véleményem arról, hogy Schmitt Pál megérdemli-e az állítólag ma is havi több millió forintos állami támogatást? Szerintem nem érdemli meg. Sőt az itt dokumentált és feljelentett bűnpártoló hivatali mulasztásai alapján már rég börtönben kellene lennie.

396./ T. Katonai Ügyészség! (Feljelentés a Bp.-i Katonai Ügyészséghez és segítségkérés a nyilvánosságra hozásához.) Egészségügyi terrorizmus, nemzetközileg tiltott vegyi fegyver használat, hogy két módszerrel is tudatosan fertőzik, mérgezik, évi százezer számra irtják a magyarokat. Ezzel a két módszerrel: 1. Mérgezőnek hazudják a tiszta desztillált ivóvizet és felbiztatnak a fertőző vírusos és vegyszeres folyóvizekből szűréssel készített nem tiszta víz ivására. 2. Azt hazudják a „Stop Só Nemzeti Sócsökkentési Programmal”, hogy mérgező a napi 5 grammnál több NaCl konyhasó fogyasztásunk, s hogy legalább 4,7 gramm káliumot szükséges pótolnunk naponta. Vagyis a ténylegesen szükséges NaCl konyhasó dózis legfeljebb egyötödét, egytizedét, és a mérgezni kezdő káliumdózis legalább öt, tízszeresét ajánlják, ami népirtás!

melléklet: OMBUDSMAN VÁLASZTÁSI PROBLÉMA, AMIKOR HAZÁNKBAN HAMIS AZ ALKOTMÁNY, HAMIS AZ ORSZÁGGYŰLÉS, HAMIS A KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK.

395./ FELJELENTÉS A BALATONFŰZFŐI JEGYZŐ ÉS A DRV. ZRT VEZETŐJE ÉS AZ ILLETÉKES MINISZTER ÉS A BŰNTÁRSAIK ELLEN, AKIK AZOKNÁL A TELKEKNÉL IS TALAJTERHELÉSI DÍJJAL BÜNTETIK A SAJÁT HÁZTARTÁSI SZENNYVIZET A SAJÁT KERTJÜK TALAJÁNAK TÁPANYAGVISSZAPÓTLÁSÁRA ÉS ALTALAJÖNTÖZÉSRE HASZNOSÍTÓKAT, AHOL MEGENGEDETT MÉRGEZŐ KÁLISÓVAL MŰTRÁGYÁZNI. TOVÁBBÁ A FENTI SZENNYVÍZKORRUPCIÓRA „TÖRVÉNYES LEHETŐSÉGET” BIZTOSÍTÓ RENDELETEK BETILTÁSÁT KÖVETELŐ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS ÉS KÁRELHÁRÍTÓ JAVASLAT AZ OMBUDSMANHOZ.

394./ Cégbíróság tájékoztatása (Cgt.01-14-011887/4.). Egészségügyi terrorelhárítási munka elvégzésünk igazolását és egyéb intézkedéseket is kérés Balog Zoltán egészségügyért (is) felelős minisztertől. A Legfőbb Ügyész és az Ombudsman hivatalból indítsanak vizsgálatot a „Nemzeti Sócsökkentési Stop Só Program” és „Chips adó” törvényekért, rendeletekért felelős miniszterek és miniszterelnökök és önmaguk ügyében, az alábbiakban is minden tekintetben egyértelműen bizonyított népirtási bűncselekmény miatt. Kérem, hogy terjesszé(te)k, juttassátok el minden magyar állampolgárhoz! Teljes körben hiteles bizonyítékokkal alátámasztott, országos és nemzetközi terjesztésre is javasolt, egészségvédelmi terrorelhárítási dokumentum, amelyet a hivatalos szervek, az európai uniós képviselőink is, szokásuk szerint megint majd semmibe vesznek!

melléklet: OMBUDSMAN VÁLASZTÁSI PROBLÉMA, AMIKOR HAZÁNKBAN HAMIS AZ ALKOTMÁNY, HAMIS AZ ORSZÁGGYŰLÉS, HAMIS A KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK.

393./ Rákbetegeket gyógyulással hitegető „Német Medicina Újorvoslás” ügyben közzétett méréstudományi szakvélemény

392./ A Legfőbb ügyészséghez címzett közérdekű bejelentés és feljelentés, a YouTube-ról videó eltüntetéssel zsidó fajirtást fedező WM Music Distribution cég és a YouTube cég vezető (ismeretlen személyek) ellen.

391./ Atomerőmű katasztrófa elhárítási céllal megismételt nyilvános közérdekű bejelentés valamennyi országgyűlési képviselőhöz, és feljelentés a közérdekű bejelentésre nem válaszoló képviselők ellen

390./ RÁKBETEG GYÓGYÍTÓ A SALSOL. Slomó rabbi és YouTube is blokkolják a népmentő információt. Feljelentés.

389./ Közérdekű kárelhárítási ügyvitel: T. Trócsányi László igazságügyi miniszter úr! Véleményem szerint a bank- és brókercég tulajdonosok arra spekuláltak, hogy rövidesen kitör a III. világháború, emiatt összeomlik a magyar gazdaság és ezáltal a forintrendszer is. Ugyanis ez esetben sosem kérték volna számon, ha pl. svájci devizát vásároltak és azt átjátszották saját maguknak. Háború esetén nyilván sohasem kellett volna elszámolniuk a hozzájuk befizetett forintösszegekkel. A bankárok „devizahitel elszámolású forinthitel” nevezetű csalásának is ez a legvalószínűbb háttere.

388./ Milyen célokat szolgált az RTL klub televízió DR TÓTH című műsora (közérdekű helyreigazítás) Tegnap megtekintettem az RTL klub televízió „egészség tudatosság fejlesztő” DR TÓTH (2015. 03. 03-i) c. műsorát. Meghökkenve láttam, hallottam, hogy az abban megszólalt szakértők (értsd: szakártók) …

387./ A KONDENZCSÍKOK ELLENI CIKRUSZ A TÉNYLEGES NÉPIRTÁSI MÓDSZEREKRŐL FIGYELEMELTERELÉS?

386./ ANGELA MERKEL IGAZ KERESZTÉNYSÉGE. Nekem is szimpatikus Angela Merkel német kancellárasszony! Ezért is tájékoztattam Őt, a kormányának a honlapján már korábban is arról, hogy nálunk és Németországban is, kálisóval műtrágyázással és konyhasó helyett kálisóval „ételízesítéssel” mérgező kálium tartalmúvá tett élelmiszerekkel, mérgeztetett ételekkel és italokkal, valamint a gyógyhatású tiszta desztillált ivóvíz és az élettanilag optimális NaCl pótlás (a helyes dózisarányokat lásd Salsol infúziós oldat dózisai alapján) mérgezőnek feltüntetésével módszeresen betegítik, tervszerűen, irtják a keresztényeket.

385./ A MASZIHISZ elleni per mellékelt fontosabb iratai az alkotmányos jogállam teljes hiányát is dokumentálják. PATAKI ÁRPÁD BÍRÓ ÉS TÁRSAI KORÁBBI HIBÁS ÍTÉLKEZÉSE MA IS ORSZÁGOS KÖZVESZÉLYT OKOZ. Nemzetközi közérdekű be/feljelentés velük szemben is a Kúria legfelsőbb bíróság elnökéhez

384./ AMIÉRT ÉRVÉNYTELENEK AZ 1945 UTÁNI HAZAI ALKOTMÁNYOK ÉS A JELENLEGI ALAPTÖRVÉNY IS.Közérdekű nemzetközi bejelentés, a Kúria legfelsőbb bíróság elnökéhez:(is)

383./ MIÉRT ISZNAK MOSTANÁBAN TÚL KEVÉS VIZET A MAGYAR GYEREKEK. Válaszként a sózástól eltiltott magyar gyerekekkel több vizet itatni akaró egyesület megalakulásáról tájékoztató hírre, a bűnöző tudományos szakértőkkel szemben közérdekű bejelentésként az MTA elnökéhez címzett feljelentési javaslat

382./ Orbán Viktor miniszterelnökhöz és a Kormányhoz címzett közérdekű kárelhárítási nyilvános javaslat: „Azt akarja a kormány, hogy tovább és jobban éljenek az emberek”. Ezt adták elő 2015. 02. 23-én az M1 Televízió ½ 8 -kor kezdődött Híradójában. Ha valóban ezt akarja, akkor az ÁNTSZ ne hitegesse a magyarokat azzal, hogy a teljesen tiszta desztillált víz életveszélyesen mérgező méreg. És azzal se hitegesse az ÁNTSZ a magyarokat, hogy napi 5 grammnál több a teljesen tiszta NaCl konyhasóból életrövidítő méreg. És azzal se hitegesse, hogy az élelmiszerekkel minden magyarnak legalább 4,7 gramm káliumot kell minden nap pótolnia. Tehát abba kell hagyni a bizonyított tudatos életrövidítést.

melléklet: Nyilvános feljelentés, országos terjesztésre: HARRACH PÉTER ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐNKNÉL IS FELJELENTEM A TISZTA IVÓVÍZHEZ JUTÁSUNKAT ÉS EGÉSZSÉGES SÓPÓTLÁSUNGAT GÁTLÁSUKKAL A MAGYAROKAT IRTÓKAT ÜGYÉSZI CSALÁSOKKAL A BÜNTETÉS ALÓL MENTESÍTŐ BŰNÖZŐ POLT PÉTER LEGFŐBB ÜGYÉSZT

381./ Nyilvános feljelentés, országos terjesztésre: HARRACH PÉTER ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐNKNÉL IS FELJELENTEM A TISZTA IVÓVÍZHEZ JUTÁSUNKAT ÉS EGÉSZSÉGES SÓPÓTLÁSUNGAT GÁTLÁSUKKAL A MAGYAROKAT IRTÓKAT ÜGYÉSZI CSALÁSOKKAL A BÜNTETÉS ALÓL MENTESÍTŐ BŰNÖZŐ POLT PÉTER LEGFŐBB ÜGYÉSZT

380./ ATOMERŐMŰ TERRORIZMUS ELHÁRÍTÓ LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉGI FELJELENTÉS

379./ Nyilvános közérdekű bejelentés az EU-hoz, Morvai Krisztina kezéhez: Jehova fajirtást rendelt el, hogy „a kiválasztott népe” a többi nép kárára korlátlanul gazdagodhasson?

1. melléklet: NÉPIRTÓKAT NEM FELJELENTŐ IGAZSÁGÜGYI CSALÓKAT FELJELENTÉS és törvényességi panasz a Legfelsőbb Bíróság Kúria elnöknél, a Fővárosi Törvényszék másodfokú bírósági 20.Bf.8221/2014/2. végzés ügyében.

2. melléklet: FELJELENTÉS: KI, MIÉRT, MILYEN MÓDSZERREL IRTJA A MAGYAROKAT MAGYARORSZÁGON

3. melléklet: Javaslom, hogy a CBA Központ illetékesei a mérgező kálisótól biztosan mentes „gyógyszerkönyvi tisztaságú NaCl konyhasót” is reklámozzák étkezési célra. Az olyan sót, amelyet kétszeresen, két független, akkreditált laboratóriumban ellenőriztek. A reklámban emeljék ki azt, hogy az ennyire tiszta konyhasó valamennyi nem átkristályosított, vagyis a szennyezőitől átkristályosítással nem megtisztított sónál sokkal biztonságosabb, egészségesebb, jobb.

4. melléklet: Izrael (és Ukrajna) gazdag zsidóit “beűzik” a helyünkre? Nyilvános kérdésem Dr. Morvai Krisztina Európa Parlamenti képviselőnkhöz és Segítőihez

5. melléklet: Stop Só per

378./ FELJELENTÉS A MAGYAROK IVÓVIZEIT ÉS ÉLELMEIT MÉRGEZTETŐ BŰNÖZŐK ELLEN Nyilvános válaszként Dr. Fazekas Sándor mezőgazdasági miniszternek arra, hogy Ő és elődei és a többi „törvényalkotó”, miért veszik évek óta semmibe a mérésekkel bizonyított ivóvízszennyeztetés, talajmérgeztetés, élelmiszermérgeztetés ellen hozzájuk benyújtott tudományos és jogi petícióinkat, közérdekű bejelentéseinket, kárelhárítási javaslatainkat, és miért vertek össze a rendőreik 97.09.10-én.

377./ Tejfalussy András egyéni véleménye egy Schweitzer József főrabbiról terjesztett információval kapcsolatban

376./ KÖZHÍRRÉ TÉTETIK: Hitegetési csalás a termőföld eladósító mérgező káliumműtrágyázás, a fajirtó Stop Só program, és a “humusztermelő gilisztás” hitelezési bűncselekmény is, amelyek elkövetőit a Magyar Tudományos Akadémiai csaló szakértői, és főügyészek, bírák, köztársasági elnökök évtizedek óta tudatosan bűnpártolják. A kárelhárító Agroanalízis Tudományos Társaság Környezetvédelmi- és Gazdaságosság Ellenőrző Központja gmk-t a cégjegyzékből törlés elleni fellebbezés a Fővárosi Cégbírósághoz. A csaló ügyészek által kezdeményezett cégbejegyzés törlési próbálkozás miatt az Agroanalízis Tudományos Társaság jelenleg mint nem cégbejegyzett Polgári Jogi Társaság (PJT) működik.

375./ JOGÁSZ ISMERŐSEIMTŐL IS SEGÍTSÉGET KÉREK AZ ÉLELMISZERMÉRGEZŐK ELÍTÉLÉSÉHEZ

  1. melléklet:EGÉSZSÉGESSÉGET, TISZTASÁGOT, MEGBÍZHATÓSÁGOT TÜKRÖZŐ
    ÉTKEZÉSI SÓ ÁRAZÁST KÖVETELÉS AZ ORBÁN KORMÁNYTÓL
  2. melléklet: Parlagfű ügyi feljelentés Molnár F. Árpádtól

374./ FELJELENTEM A VIDÉKI KERTES INGATLAN REZSIKÖLTSÉGET CSALÁSSAL NÖVELŐ POLGÁRMESTEREKET ÉS BŰNTÁRSAIKAT. EZ AZ IRAT EGYÚTTAL KÁRELHÁRÍTÓ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS IS A MŰTRÁGYÁZNI ENGEDETT TELKEKEN A HÁZTARTÁSI SZENNYVIZET NÖVÉNYÖNTÖZÉSRE ÉS NÖVÉNYTÁPLÁLÁSRA TILTÓ RENDELETÉRT FELELŐS MINISZTERREL SZEMBEN, A SZENNYEZETT IVÓVIZET BIZTONSÁGOSNAK A TISZTA DESZTILLÁLT IVÓVIZET MÉRGEZŐNEK HAZUDNI ENGEDŐ MINISZTER(EK) ELLEN, S A NEM ELVITT SZEMÉTÉRT IS SZEMÉTSZÁLLÍTÁSI ÉS SZEMÉTMEGSEMMISÍTÉSI DÍJAT SZÁMLÁZNI HAGYÓ MINISZTEREK ÉS POLGÁRMESTEREK ELLEN.

melléklet: KÖZHÍRRÉ TÉTETIK! Visszautasítom a tőlem el nem vitt hulladék “ennyiszer-annyiszor” elvitelét és megsemmisítését leszámlázási csalást. Feljelentem az számlázási csalást folytató szemétgyűjtő Vertikál cég vezetőjét. Feljelentem az ilyen és hasonló önkormányzati szolgáltatói csalásokra rendeletekkel törvényes lehetőséget biztosító országgyűlési és önkormányzati csalókat. Rezsinövelési csalást folytatnak, miközben az ellenkezőjével kampányolnak. Lejáratják vele Orbán Viktor miniszterelnököt is, aki ismeri a csalást, de folytatni engedi, s ezzel önmagáról is kiállítja a „korrupt bűnöző” bizonyítványt.

373./ Tejfalussy András méréstani szakértői állásfoglalása Ph.D. Sándor Peresztegi az Európai Unió Apostille Jogkörű Független Orvosi Tanácsadója – a Dr. Kim & Peresztegi Hungagu Biomedicina főigazgató rákbeteg gyógyítási lehetőségekkel kapcsolatban közzétenni kért közleményével (1. melléklet) kapcsolatban.

melléklet: RÁKOT OKOZÓ ORVOSI TERRORIZMUS ELHÁRÍTÁSA. Ezt a közérdekű kárelhárító dokumentumot azzal küldöm meg Orbán Viktor miniszterelnök úrnak, hogy ajánlatos, ha személyesen másolatot ad belőle a közeljövőben Őt meglátogató Merkel Miniszterelnök Asszonynak, valamint Putyin Államfő Úrnak!

372./ Levél Bogár László úrnak, mielőbbi szíves válaszát kérve. Nyilvános Politikai Perturbációs Analízis alkalmazás Bogár László televíziós szakértő jobb megismeréséhez

melléklet: RÁKOT OKOZÓ ORVOSI TERRORIZMUS ELHÁRÍTÁSA. Ezt a közérdekű kárelhárító dokumentumot azzal küldöm meg Orbán Viktor miniszterelnök úrnak, hogy ajánlatos, ha személyesen másolatot ad belőle a közeljövőben Őt meglátogató Merkel Miniszterelnök Asszonynak, valamint Putyin Államfő Úrnak!

371./ Lovász László MTA elnököt is beperlés, találmány szerzői jog lopás miatt. Nyilvános válaszként Lovász László Magyar Tudományos Akadémia (MTA) elnöknek arra, hogy válaszra sem méltatta a kérésemet, hogy a kutatóintézeteikkel hagyassa abba a tudományos feltalálói szerzői jogaim sértéseit.

370./ RÁKOT OKOZÓ ORVOSI TERRORIZMUS ELHÁRÍTÁSA. Ezt a közérdekű kárelhárító dokumentumot azzal küldöm meg Orbán Viktor miniszterelnök úrnak, hogy ajánlatos, ha személyesen másolatot ad belőle a közeljövőben Őt meglátogató Merkel Miniszterelnök Asszonynak, valamint Putyin Államfő Úrnak!

369./ BARTHA BÉLA NAGYAPÁMRA EMLÉKEZÉS. Válaszként az ügyben hozzá írt rendezési javaslataimra nem válaszoló Orbán Viktor miniszterelnöknek.

368./ Címlistákon terjesztésre, a devizahitel károsultak segítéséhez, egy fontos tényállási elem a devizaátszámolásos forint hitelesek pereihez, szabad felhasználásra.

367./ Rasszista talmudisták feljelentése: ZSIDÓ RASSZISTÁK ÉS ÁLLAMIGAZGATÁSI BŰNSEGÉDEIK ELLENI NYILVÁNOS FELJELENTÉS

melléklet: Tisztelt ECHO Televízió Műsorszerkesztőség! Béky úr televíziós műsorvezetőként közszereplő. Egészségügyi műsorai pontos hatás-mérésekkel nem igazolt hatású gyógymódokat és gyógyhatású készítményeket is reklámoznak. Ugyanakkor nem hallottam, hogy eközben említették volna, az élettanilag optimális víz-, konyhasó és kálium dózisok gyógyító hatását és ezen anyagok élettanilag optimálistól nagymértékben eltérő dózisainak az alábbi szakvéleményekkel és hatás-mérésekkel bizonyított betegség előidéző és fenntartó hatását.

366./ Sík Ferenc szíve megszakadt… – – ADD TOVÁBB, TESTVÉR!

365./ Válaszul Dr. Polt Péter Péter legfőbb ügyésznek arra, hogy az ügyészek semmibe veszik a „Stop só programmal” (konyhasó helyett használt mérgező kálisóval) és a szennyezett ivóvizet egészségesnek, a méregmentesített tiszta desztillált ivóvizet mérgezőnek hazudással folytatott népirtást bizonyító mérési dokumentumokat: KÁLISÓVAL MÉRGEZETT SZABVÁNYSÉRTŐ ÉTKEZÉSI SÓT ÉS AZZAL KÉSZÍTETT ÉLELMISZEREKET ÁRUSÍTÓ ÉLELMISZER ÜZLETEKNÉL KÖZZÉTEHETŐ, KÁRELHÁRÍTÁSI, NYILVÁNOS FIGYELMEZTETÉS: Csak olyan sót és élelmiszert vásároljatok, amelyik mentes az életrövidítő és ivartalanító kálisótól! /Tejfalussy András/

melléklet: Élelmiszerüzlet kirakat üvegére

364./ Minden magyarnak ajánlom Vesztergám Miklós: “Első lépcsőfok a Szent Korona Tanhoz” művét! A gyerekek részére is fontos, hogy megismerhessék a “Szent Korona Tant”. A népünket évezred óta egységben tartó hagyományos magyar jogrend főszabályait. Szerintem is Vesztergám Miklós az első, aki érthetően elmagyarázta ezeknek a ma is érvényes, ámde mellőzött jogszabályoknak, törvényeknek az értelmét, hasznosságát, és a hazánkban újra alkalmazásának szükségességét. Egyszerű, bárki által érthető és betartható törvényekről van szó. Kizárja azokat a jogi csalásokat, jogászi korrupciót, amit a manapság alkalmazott áttekinthetetlen, hamisságokkal és hézagokkal, vagyis csalásra alkalmat teremtő ellentmondásokkal tarkított hazai- és nemzetközi jogszabályok (nem véletlenül) lehetővé tesznek.

  1. melléklet: Nemzet
  2. melléklet: A hűség
  3. melléklet: Alkotmány
  4. melléklet: Az igazság

363./ Tisztelt ECHO Televízió Műsorszerkesztőség! Béky úr televíziós műsorvezetőként közszereplő. Egészségügyi műsorai pontos hatás-mérésekkel nem igazolt hatású gyógymódokat és gyógyhatású készítményeket is reklámoznak. Ugyanakkor nem hallottam, hogy eközben említették volna, az élettanilag optimális víz-, konyhasó és kálium dózisok gyógyító hatását és ezen anyagok élettanilag optimálistól nagymértékben eltérő dózisainak az alábbi szakvéleményekkel és hatás-mérésekkel bizonyított betegség előidéző és fenntartó hatását.

362./ A MAGYAR NEMZETI ÖNVÉDELMI BÁZISTECHNIKA FEJLESZTÉS 21 PONTJA

361./ Rákbetegségből kigyógyuláshoz Nemzsidók elől eltitkolt ősi gyógymód: Talmud, Taanith 10 a. lap (Böjtnap), Talmud, Baba kamma 93 b. lap. Az élelmiszerek félrevezető felirataival és megtévesztő árarányaival csalókat feljelentéssel kombinált, marasztalásra és károkozás-tiltásra irányuló közérdekű kereset. A Magyar Állammal szemben. Az ivó- vizek és élelmiszerek egészségességére, minőségére, megbízhatóságára és felhasználására vonatkozó félrevezető tájékoztatások és megtévesztő árarányok állami szintű elősegítései, megengedései tiltására.

1. melléklet:Az élelmiszerek félrevezető felirataival és megtévesztő árarányaival csalókat feljelentéssel kombinált,marasztalásra és károkozás-tiltásra irányuló közérdekű kereset.

2. melléklet:Ismételt közérdekű bejelentés, Orbán Viktor miniszterelnökhöz, a korrupt egészségügyeseik ellen.

3. melléklet: a Orbán Viktor miniszterelnök továbbra sem állítja le a minisztériumaik, az ÁNTSZ, az orvosok, gyógyszerészek, természetgyógyászok és egyéb terapeuták, s a médiumok csalását, azt, hogy a tiszta desztillált vizet mérgezőnek hazudják, s ha nem állítja le az infúziós Ringer oldat étkezésnél is optimális víz : konyhasó: kálium dózisarányai mérgezőnek hazudását, akkor Ő és a kormánya tudatos magyar irtást folytat!

4. melléklet:DESZTILLÁLTVÍZ KÚRA Dr. O. Z. A. HANISHTÓL

5. melléklet:  MEGBÍZÁS NÉLKÜLI KÁRELHÁRÍTÓ KÖZÉRDEKŰ ÜGYVÍVŐKÉNT, ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK ÉS KORMÁNYA (ÉS PÁRTJAIK) HELYETT A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYBÍRÓSÁGÁNÁL AZ IZRAELITÁKAT A MÁS FAJTÁJÚAK KIRABLÁSÁRA, BETEGÍTÉSÉRE, LEGYILKOLÁSÁRA FELBUJTÓ CIONSZELEKTÍV MÓZESI ÉS TALMUDI TÖRVÉNYEK HATÁLYON KÍVÜL HELYEZÉSÉT KEZDEMÉNYEZEM, JOGOS VÉDELEMKÉNT IS

6. melléklet: NYÍLT LEVÉL VALAMENNYI ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐHÖZ: Ezúton valamennyi országgyűlési képviselőnek megküldöm a mellékleteket. Kérem, hogy közülük mától számított 8 napon belül mindenki jelezze e-mail-ben vagy levélben, hogy hajlandó-e eljuttatni a rákbetegségek nemzsidók elől eddig eltitkolt főokaival és természetes gyógymódjával kapcsolatos információkat az országgyűlési képviselői mandátumának a megszerzéséhez a képviselőválasztási szavazáson történt megjelenésével hozzájárult állampolgárokhoz ezek pártállásától, vallási, faji stb. hova besorolásától függetlenül. Akik megtagadják a segítséget vagy nem válaszolnak, a betegség elhárítási segítséget megtagadó országgyűlési képviselők közzétett névsorát fogják gyarapítani.

7. melléklet:NYÍLT LEVÉL VALAMENNYI ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐHÖZ: Ezúton valamennyi országgyűlési képviselőnek megküldöm a mellékleteket. Kérem, hogy közülük mától számított 8 napon belül mindenki jelezze e-mail-ben vagy levélben, hogy hajlandó-e eljuttatni a rákbetegségek nemzsidók elől eddig eltitkolt főokaival és természetes gyógymódjával kapcsolatos információkat az országgyűlési képviselői mandátumának a megszerzéséhez a képviselőválasztási szavazáson történt megjelenésével hozzájárult állampolgárokhoz ezek pártállásától, vallási, faji stb. hova besorolásától függetlenül. Akik megtagadják a segítséget vagy nem válaszolnak, a betegség elhárítási segítséget megtagadó országgyűlési képviselők közzétett névsorát fogják gyarapítani.

360./ Ha valaki ír és/vagy beszél a háborús készülődésekről, ne hagyja ki a konyhasóval kevert kálisóval talaj- és élelmiszer mérgeztetést. Ne hagyja ki a növényvédőmérgekkel és szennyvizekkel mérgeztetett, vírusfertőztetett vezetékes vizeket. Ne hagyja ki a rákbetegek gyógyulásának a világfőrabbi(k) parancsára nemzetközileg akadályozását. Ne hagyja ki az ezekkel világszerte 1950 óta folytatott vegyi-biológiai fajirtást.

1. melléklet: A hazaárulásról

2. melléklet: Kálisóval fajirtásról figyelemelterelés

3. melléklet: KDNP szakminiszterek összeesküvése

4. melléklet:Lelepleződésük után is folytatják az elveszített konyhasó helyett kálisót pótoltatással népirtást

5. melléklet:Ismételt közérdekű bejelentés, Orbán Viktor miniszterelnökhöz, a korrupt egészségügyeseik ellen

6. melléklet: Lakossággyérítés és csőd 11 oka- Tejfalussy András

7. melléklet:A korábbi honlap AQUANET (Tudományos létvédelem, Pártfüggetlen fórum, A hatásokat nem elhinni kell, hanem mérni!) 

359./ Orbán Viktor miniszterelnök részére, paksi biztonsági ügyben további kárelhárítási közérdekű bejelentés: Amikor Dr. Petz Ernő professzor úr, mint a paksi erőmű vezérigazgatója megmutattatta nekem az erőművet észleltem, hogy a szimulátor programjuk nem tudja felkészíteni a kezelőket a több, egyidejű meghibásodás elleni védekezésre. A megoldásként általam felajánlott, a nemzetközi szabadalmaim szerinti sokváltozós kísérletezési software-em (GTS-Antirandom) és az atomerőmű működtetőit és karbantartóit kikérdező és az ismereteiket zavarszűrve, rangsorolt ok-okozati összefüggésekbe rendező kikérdező software-em (APLA) alkalmas lett volna a szimulátor tökéletesítésére.

1. melléklet: Hány %-kal növeli az atomkatasztrófa veszélyét, ha a 30 éves üzemidőre tervezett mostani 4 db paksi reaktort 50 évig fogják használni? Általa személyesen megválaszolandó, kárelhárítási célú közérdekű kérés Orbán Viktor miniszterelnökhöz

2. melléklet:KIK ÉS MIÉRT TÜNTETIK KI A PAKSI ATOMREAKTOR 4. BLOKK ELŐRE LÁTOTT MEGHIBÁSODÁSÁT BEVÁRÓKAT? Jól jönnek az “időzíthető katasztrófák” a politikusok csalásairól figyelemeltereléshez?

358./ Segítség kérés az RTL Klub-tól a mérgező kálisóval és azzal kevert konyhasóval műtrágyáztatással és ételsózatással mérgeztetés hatásai és azok mérési bizonyítékai nálunk és külföldön is közismertté tételéhez, NYÍLT LEVÉL

357./ NYÍLT LEVÉL ÁDER JÁNOS KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKHÖZ: CIONSZELEKTÍV ROTHADÉK, HA FENNTARTJA ELLENEM AZ X-398/1998. Ikt.sz. HAMIS KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKI IRATOT

1. melléklet: dr. Áder János magyarországi köztársasági elnök kezéhez megküldött terrorizmus elhárító feljelentés:Az izraeliek kálisóval mérgezéssel országterület rablását a magyar köztársasági elnökök is pártolják!

2. melléklet: Érdekesség és/vagy korrupció?

3. melléklet: Az egyenként is Nobel-díjra érdemesíthető közérdekű tudományos kutatási eredményeim (1970-2014)

4. melléklet:Kilógólólábas sorozattüntetések Kiderült, hogy miért nem beszél a sorozattüntetések egyik szónoka sem arról, hogy „öl, butít és nyomorba dönt” a magyarokra rákényszerített „Stop só Nemzeti Sócsökentési Program”, „100%-os szennycsatornáztatási program” és kálisóval és konyhasóval műtrágyáztatás, ami megsokszorozza az aszálykárt.

5. melléklet:Ügyvédi cionszelektívitás

6. melléklet:NYILVÁNOS VÁDIRAT A MAGYAR ÉS IZRAEL ÁLLAM (VEZETŐI) ELLEN, KÖZÉRDEKŰ PER: Le kell állíttatniuk az itt bizonyított biológiai háborút. Úgy, hogy minden ENSZ- és Európai Uniós tagállam hivatalaiból, hivatalos intézményéből kizárják a Tóra és a Talmud emberi jog sértő törvényeit érvényben tartani akarókat, akkor is, ha valamilyen vallásúak és akkor is, ha materialisták.

7. melléklet: TEGYÜNK A SIKERES ÉS BOLDOG ÚJ ÉVEKÉRT! Nyilvános közérdekű bejelentés dr. Harrach Péter KDNP frakcióvezető országgyűlési képviselőnkhöz: Ön szerint nincs olyan képviselőnk az Országházban, aki nem akarja érvényben tartani azokat a mózesi és talmudi törvényeket, amelyeknek az érvényben léte durván sérti a mi, nem zsidók emberi jogait? Ilyen törvények pl., hogy „a zsidók az általuk elfoglalni akart területekről irtsák ki a bálványimádókat” (miközben a keresztények is bálványimádók a Talmud szerint), „csak zsidó ihasson tiszta desztillált vizet”, „csak zsidó juthasson hozzá tiszta konyhasóval optimálisan sózott élelmiszerhez” stb. Leírva lásd: Mózes II.23./20-33. és Mózes V.7./2., 22., valamint Talmud, Baba kamma 93 b. lap és Talmud, Taanith 10 a. lap stb.

8. melléklet:A multikulturalizmus cukormázba bújtatott népirtás (DERES TV A Nemzeti Multimédia)

9. melléklet: FELJELENTÉS HIVATALI KÖTELESSÉG (HAZAI JOGSZABÁLY)

10. melléklet: NYILVÁNOS PETÍCIÓ ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKHÖZ: CIONSZELEKTÍV ELBÍRÁLÁSOK BIZONYÍTÁSA A VILÁGFŐRABBI BIZONYÍTOTT FAJIRTÁSI BŰNCSELEKMÉNYE ÉS A BUDAHÁZY GYÖRGY ELLEN KOHOLT VÁD (ÉS A HASONLÓK) ÜGYINTÉZÉSEI ÖSSZEHASONLÍTÁSA ALAPJÁN

11. melléklet: 1. E-mail könyv: Helyesen sózás, és tiszta ivóvíz

12. melléklet: 11. E-mail könyv: Jud Süss software

13. melléklet: 78. E-mail könyv: Okos bagoly software

14. melléklet: 84. E-mail könyv: Magyarok fogyatkozásának eltitkolt tényleges főokai

15. melléklet: 86. E-mail könyv: Hatályon kívül kell helyezni a fajirtó izraeli törvényeket!

16. melléklet: 89. E-mail könyv: Néhai Dr. Kovács Pál országgyűlési képviselő emlékezete

356./ FELJELENTEM A CSALÁST TISZTESSÉGTELEN ÜGYINTÉZÉSNEK ÁTNEVEZŐ CSALÓKAT

355./ Kinek épít Orbán Viktor kormánya óriás stadionokat? Közérdekű bejelentés az Alkotmánybírósághoz Orbán Viktor kormánya annyi pénzt sem ad a Magyarok Világszövetségének, hogy télen fűtse a székházát.

354./ MÉRÉSEK IS BIZONYÍTJÁK, HOGY CIONISTA TÖMEGGYILKOSOK IRÁNYÍTJÁK A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIÁT. KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS ÉS FELJELENTÉS A LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG, 1054 BP. MARKÓ U. 16. CÍMÉRE, JOGOS MAGYAR VÉDELEMKÉNT

melléklet: Tudatos fajirtás az Orbán-kormány Stop Só és Chips-adó projektje?! KIEGÉSZÍTŐ FELJELENTÉS ÉS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS

353./ Influenza oltási csalás ügyében, közérdekű bejelentés és feljelentés Polt Péter legfőbb ügyészhez: Kérem Önt, a Legfőbb Ügyészt, hogy emeljen vádat az influenza megelőzési oltási csalások folytatói ellen!

melléklet: Oltások, antibiotikumok és a Népesség-csökkentési Program

352./ Cionszelektíveket feljelentés. Közérdekű bejelentés és feljelentés. Kérem jogos védelemként a vádlott javára, mint viszontvádat is figyelembe venni a http://huntv.info/tv/magyarorszag-nevu-allam-jogilag-nem-letezik/ című internetes dokumentum film szerinti büntetőeljárásban!

351./ Tudatos fajirtás az Orbán-kormány Stop Só és Chips-adó projektje?! KIEGÉSZÍTŐ FELJELENTÉS ÉS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS

1. melléklet: Bűnügyi bizonyítékok

2. melléklet: Petíciós feljegyzés

350./ NYILVÁNOS FELJELENTÉS AZ ORFK PANASZIRODÁHOZ ÉS ORBÁN VIKTOR A MINISZTERELNÖKHÖZ! FELJELENTEM AZOKAT AZ EMBERI JOGAINKAT SÉRTŐ DISZKRIMINÁCIÓT FOLYTATÓKAT, AKIK AZZAL (IS) AKADÁLYOZZÁK A MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGE MŰKÖDÉSÉT, HOGY MINDENFÉLE ÁLLAMI TÁMOGATÁST MEGVONTAK TŐLÜK!

349./ Levél az otthoniaknak egy Kanadában élő magyartól. “LATIN-AMERIKA hatásos védekezési módszerei a Goodfriend féle ügyekkel szemben ! Kérünk feltétlenül add tovább !!!

348./ SZENT XXIII. JÁNOS PÁPA AZ ÓSZÖVETSÉGRŐL: Az Ószövetség “egy összelopkodott és átírt ókori hagyománynak és letűnt népnek megmásított történelme“. Kivonat XXIII. János pápa beszédeiből a II. Vatikáni Zsinaton “.

347./ ÉSZREVÉTEL A NÉPSZAVAZÁSOK ÉS TÜNTETÉSEK SZERVEZŐIHEZ

melléklet: FELLEBBEZÉSKÉNT IS, FELJELENTÉS A CIONSZELEKTÍVEK FEDEZŐI ELLEN. A talmudista bűnözők ellen indított peremben az elsőfokú bíró nem írta alá a nekem, a feljelentőnek kiküldött emberi jog sértő végzéseit. Nincs rajtuk a bírósági hitelesítő neve. A tértivényen aláíratott ügyszámokat nem lehet azonosítani. A borítékon a benne talált 3 végzés egyikének sincs rajta az ügyiratszáma. Nem lehet tudni, mi van a tértivényen! (Lásd mellékelt végzések és bírósági boríték!)

346./ FELLEBBEZÉSKÉNT IS, FELJELENTÉS A CIONSZELEKTÍVEK FEDEZŐI ELLEN. A talmudista bűnözők ellen indított peremben az elsőfokú bíró nem írta alá a nekem, a feljelentőnek kiküldött emberi jog sértő végzéseit. Nincs rajtuk a bírósági hitelesítő neve. A tértivényen aláíratott ügyszámokat nem lehet azonosítani. A borítékon a benne talált 3 végzés egyikének sincs rajta az ügyiratszáma. Nem lehet tudni, mi van a tértivényen! (Lásd mellékelt végzések és bírósági boríték!)

345./ WHO NÉPIRTÓ CSATLÓSAI / Miért fedezhetik büntetlenül a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hatóság NÉBIH vezetői a magyar embereket, állatokat kálisóval mérgező nyirtassi bűnözőket /

344./ Egy ország leigázásának pontjai (videó)

melléklet: 94. E-mail könyv: Nemzeti Kocsma Program

343./ Tóth Gábor táplálkozás-szakértő levelére válaszként a magyar lakosság népirtókkal szemben való jogos védelmére Tejfalussy András méréstani szakértő által közérdekből feltett szakmai vonatkozású bűnügyi kérdés

342./ ROGÁN ANTALL FELJELENTÉSE: A fiktív devizahitelt osztogató bankok a hitegetéssel okozott kárt is tartoznak megfizetni! Azok részére, akik csak azért vettek autót, lakást stb. mert a bank alaptalanul valószínűsítette, hogy hosszabb távon is sokkal kisebb lesz a kamat a fiktív devizahitelnél, mint a másfajta hiteleknél. Rogán Antal ezzel szemben nemrég úgy nyilatkozott, hogy csalás lenne, ha a devizahitelesek jobban járnak a nem devizahiteleseknél.

1. melléklet: Legfőbb Ügyészség válasza

2. melléklet: Kapu XXVI. évfolyam

341./ Sütő Gábor * Kik miatt vesztegel az ország? /2014 DÓZSA GYÖRGY ÉVE LEGYEN, NE IDEGEN JELKÉPÉ!/

340./ Sütő Gábor * Antiszemitizmus: megtévesztők és megtévesztettek (A ZSIDÓ VILÁGKONGRESSZUS KAPCSÁN)

339./ Sütő Gábor * Képzeletbeli énekóra egy külügyminiszternek (KÉPZELETBELI ÉNEKÓRA A KÜLÜGYMINISZTERNEK)

338./ Sütő Gábor ny.nagykövet, közíró könyveiről: Élet és halál, véges és végtelen – politikus szemmel

337./ A zsidó alaptörvények, a Tóra (Mózes könyvei) és Talmud fajirtásra és rablógyilkosságra, csalásra, hazudozásra, hamis tanúzásra, bírói csalásra stb. kötelezik a zsidókat. Jutalomként egészséget, hosszú életet és vagyont ígérnek nekik. Ha a világ problémái okait és azok okai okát kérdezed, ez a tényleges alap-ok. A zsidó fajirtásban azok is kollektív bűnösök, akik ezeknek a törvényeknek a hatályon kívül helyezését gátolják!

melléklet: SZENT XXIII. JÁNOS PÁPA AZ ÓSZÖVETSÉGRŐL: Az Ószövetség “egy összelopkodott és átírt ókori hagyománynak és letűnt népnek megmásított történelme“. Kivonat XXIII. János pápa beszédeiből a II. Vatikáni Zsinaton “.

336./ BŰNÖZŐ SZEMÉLYEK KÁRTÉRÍTÉSI FELELŐSSÉGÉNEK BÍRÓSÁGI MEGÁLLAPÍTÁSÁT akadályozó rendőrök, ügyészek és bírák elleni, és a kártérítési igény diszkriminatív elévül(tet)ésre lehetőséget biztosító, emberi jog sértő magyarországi törvények megfogalmazói, jóváhagyói és fenntartói elleni közérdekű bejelentés és feljelentés Dr. Trócsányi László igazságügyi miniszterhez

335./ Már rég hatályon kívül kellett volna helyezni a zsidókat fajirtásra uszító kötelező mózesi törvényeket. A Talmudban lévőket is. Be kell indítani az érvényben tartói ellen (itt pl. a MAZSIHISZ ellen) a büntetőeljárást.

melléklet: SZENT XXIII. JÁNOS PÁPA AZ ÓSZÖVETSÉGRŐL: Az Ószövetség “egy összelopkodott és átírt ókori hagyománynak és letűnt népnek megmásított történelme“. Kivonat XXIII. János pápa beszédeiből a II. Vatikáni Zsinaton “.

334./ ÜGYÉSZEK, BÍRÁK, KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKÖK OTP-s PÉNZLOPÁST IS FEDEZŐ CSALÁSA. Közzétett nyilvános feljelentés és közérdekű bejelentés Dr. Trócsányi László igazságügyi miniszterhez

333./ Hogy lehet megtisztítani a Parajdi étkezési sót a kivégző méregként használni szokott kálisótól

332./ EISTEIN CSALT? KÉRDEZD MEG TANÁRODAT! Lehet, hogy a Magyar Tudományos Akadémia matematikus elnöke is hisz az eisteini fénysebesség-tömeg relációkban? Lehet, hogy azt sem tudja, hogy az egyenletek nullával beszorzása eltünteti az egyenleteket?

331./ Büntetőfeljelentés az ÁNTSZ, Országos Tisztiorvosi Hivatal korábbi és újabb vezetői, és valamennyi bűntársuk, bűnsegédjük, bűnpártolójuk ellen, az ORFK Panaszirodához és az Interpolhoz és az NJSZ-hez, Dr. Gaudi Nagy Tamás úr kezéhez!

330./ TÖMEGGYILKOSSÁG A „STOP SÓ” ÉS ORVOS KORRUMPÁLÁS A CHIPS ADÓ. Feljelentés az ismert és ismeretlen elkövetők ellen

1. melléklet: Népirtási célt szolgál a „Stop Só Nemzeti Sócsökkentési Program” és hogy „életveszélyes méregnek” hazudják a tiszta desztillált ivóvizet?

2. melléklet: EURÓPAI UNIÓS VIZSGÁLATOT IS KÖVETELÜNK A RABLÓGYILKOSSÁGOT
SZERVEZŐ/FEDEZŐ AKADÉMIAI ÉS IGAZSÁGÜGYI BŰNÖZŐK ELLEN, Dr.
Darák Péter Kúria (legfelsőbb bíróság) elnöktől jelen feljelentőirat továbbítását kérve!

3. melléklet: A VILÁGEGÉSZSÉGÜGYI SZERVEZET IRTATJA A NEMZSIDÓKAT AZ EURÓPAI ÚNIÓBAN!?

329./ Mennyire mérgező az ajánlott búzafűlé dózisok káliumtartalma, Nyílt levél a www.búzafűlé.hu honlap tulajdonosához

328./ Feljelentés az egy engem nyilvánosan rágalmazó “bloger” ellen, aki a rágalmaival fedezi az általam méréstudományi szakértőként évek óta “feljelentgetett” tömeggyilkosokat.

327./ BEJELENTÉS AZ EURÓPA TANÁCSHOZ AZ ELJÁRÁS, SOFTWARE ÉS LÉTESÍTMÉNY- TERV FELTALÁLÓK ELIDEGENÍTHETETLEN SZEMÉLYISÉGI JOGAI VÉDELMÉRE

326./ DR. LÉHMANN GYÖRGY ÜGYVÉD ÚR JOGORVOSLATI KÉRELME AZ EURÓPAI UNIÓ ELNÖKÉHEZ, AZOKKAL A FŐHIVATALNOKOKKAL SZEMBEN, AKIK BŰNSEGÉDKEZNEK A “TISZTESSÉGTELENÜL DEVIZAHITELEZŐ”, EZZEL CSALÓ BANKÁR BŰNÖZŐKNEK

325./ A magyarok és a zsidók származásáról filozófálás helyet, inkább a jelenleg velünk szemben biztosan alkalmazott mózesi-talmudi zsidó népirtási technikákat és az azok elhárítására biztosan alkalmas technikákat kell a magyar bennszülöttekkel megismertetni!

1. melléklet: Vérbesűrűsödés- és magas vérnyomás kialakulás gátló is a víz, a konyhasó és a kálium élettanilag optimális (fiziológiás) dózissal pótlása. Országos és nemzetközi terjesztésre ajánlott fontos létvédelmi információ! (Segíts, hogy Téged is segítsenek Mozgalom produkció)

2. melléklet: TÚL SOK A KÁLIUM – ÚJ SZEMPONTOK A MŰTRÁGYÁZÁSBAN

324./ A CSALÓK CSALÁSÁT “TISZTESSÉGTELEN ELJÁRÁSSÁ” ÁTNEVEZNI IS CSALÁS! A bűncselekményt átnevezési csalással a csalóknak bűnsegédkező hivatalnokok és a jogász szakértők ellen büntető feljelentésként az ORFK Panaszirodához és a Legfelsőbb Bíróság Kúria elnökéhez, valamint az Igazságügyi miniszterhez is megküldve, megbízás nélküli közérdekű kárelhárítás keretében!

323./ AZ ÚJ IGAZSÁGÜGYMINISZTERNÉL IS FELJELENTEM AZOKAT A FŐHIVATALNOKOKAT, AKIK A BENNSZÜLÖTT MAGYAROK MEGMARADÁSÁÉRT KÜZDŐK ELLEN TERRORISTA MERÉNYLETEKET SZERVEZ(TET)NEK, S EZEK VÉGREHAJTÓIT „FENTRŐL FEDEZIK”.

322./ Amerika (azóta meggyilkolt) elnöke szerint: „BÁRKI, AKI KÉPES MEGOLDANI A VÍZZEL KAPCSOLATOS PROBLÉMÁKAT, KÉT NOBEL DÍJAT ÉRDEMEL: EGY TUDOMÁNYOSAT ÉS EGYET A BÉKÉÉRT.” SZENNYEZETT VÍZBŐL SZINTE INGYEN TELJESEN TISZTA VIZET KÉSZÍTŐ LÉTESÍTMÉNY TERVE. Dr. Hende Csaba honvédelmi miniszter úr kezéhez, megbízás nélküli nyilvános kárelhárítási ügyvitel keretében!

321./ CSAK HATÁSMÉRÉSEKKEL ELLENŐRZÖTT ZAVARSZŰRT INFORMÁCIÓKAT SZABAD TERJESZTENI. Tisztelt Érdeklődők! A veszélyeztető stb. hatásokat nem „elhinni” kell, hanem megbízhatóan mérni!

1. melléklet: Vérbesűrűsödés- és magas vérnyomás kialakulás gátló is a víz, a konyhasó és a kálium élettanilag optimális (fiziológiás) dózissal pótlása. Országos és nemzetközi terjesztésre ajánlott fontos létvédelmi információ! (Segíts, hogy Téged is segítsenek Mozgalom produkció)

2. melléklet: TÚL SOK A KÁLIUM – ÚJ SZEMPONTOK A MŰTRÁGYÁZÁSBAN

320./ Per újra indításunk a hitelezési csalások miatti kár elhárításáért felelős Magyar Állam ellen.

319./ HAMIS NAV HATÁROZATTAL FEDEZIK A NOBEL-DÍJRA ÉRDEMES ÚJ TUDOMÁNYOS KUTATÁSGYORSÍTÓ TALÁLMÁNYAIM “FELTALÁLÓINAK” HAZUDOTT CSALÓKAT?

318./ Vérbesűrűsödés- és magas vérnyomás kialakulás gátló is a víz, a konyhasó és a kálium élettanilag optimális (fiziológiás) dózissal pótlása. Országos és nemzetközi terjesztésre ajánlott fontos létvédelmi információ! (Segíts, hogy Téged is segítsenek Mozgalom produkció)

melléklet: Kérdés a CBA tulajdonosokhoz a szennyezett sók miért árusításáról és tiszta só miért nem árusításáról

317./ Kérdés a CBA tulajdonosokhoz a szennyezett sók miért árusításáról és tiszta só miért nem árusításáról

1. melléklet: Pozsonyból írták a Himalája só szennyeződéseiről és a kálisó radioaktivitásáról

2. melléklet: Segíts, hogy téged is segítsenek mozgalom

316./ Észrevételként az Október 24-én lezajlott első nemzeti radikális népesedési konferenciához

1. melléklet: ÉLŐKÖZÖSSÉGEK KIÁLTVÁNY KIEGÉSZÍTÉS

2. melléklet: Segíts, hogy téged is segítsenek mozgalom

315./ ÉLŐKÖZÖSSÉGEK KIÁLTVÁNY KIEGÉSZÍTÉS

314./ BUDAI KULCSÁR JÁNOS KÖLTŐ, ÚJSÁGÍRÓ, A SZENT KORONA NEMZETI LAP VOLT FELELŐS SZERKESZTŐJE VISSZAUTASÍTJA AZOKAT A “TÖRVÉNYESÍTETT MÓDSZEREKET”, AMELYEKKEL A CSALÓKAT MENTESÍTIK A BÜNETÉSTŐL A HAZAI ÜGYÉSZEK.

313./ A Dr.Kőszeghy Attila debreceni egyetemi oktató által hangoztatott antiszemitizmus stb. rágalmak visszautasítása.

312./ Bebizonyosodott, hogy csak a víz, csak a konyhasó, csak a kálium pótlás elrontott dózis arányaival is kiirthatók a magyarok. Kiegészítő közérdekű bejelentés, mb.-nélküli kárelhárításként, Orbán Viktor miniszterelnök kezéhez.

311./ Hány %-kal növeli az atomkatasztrófa veszélyét, ha a 30 éves üzemidőre tervezett mostani 4 db paksi reaktort 50 évig fogják használni? Általa személyesen megválaszolandó, kárelhárítási célú közérdekű kérés Orbán Viktor miniszterelnökhöz

melléklet: GTS atomreaktor projekt

310./ Nyilvánosan kérem Orbán Viktor miniszterelnök személyes válaszát, hogy az észrevehetetlen tömeggyilkosságra használt kálium vegyületek miért nincsenek veszélyes méreggé nyilvánítva

1. melléklet: Gyilkos ápoló

2. melléklet: Fekete Angyal

309./ Az Európai Uniós állampolgárokat kálisóval mérgeztető tudományos titkosszolgálati terroristákat feljelentés az Európa Tanácsnál is

1. melléklet: dr. Áder János magyarországi köztársasági elnök kezéhez megküldött terrorizmus elhárító feljelentés.

2. melléklet: Segítségkérés Morvai Krisztinától

308./ dr. Áder János magyarországi köztársasági elnök kezéhez megküldött terrorizmus elhárító feljelentés:Az izraeliek kálisóval mérgezéssel országterület rablását a magyar köztársasági elnökök is pártolják!

307./ A devizahitel hibrid hálójában vergődő adósok kifullasztása újabb állomásához ért.

306./ “Természetesen nem kifogásolom azt, hogy a mellékletben is látható feljelentési iratom alapján mások is feljelentéssel éljenek. Hiszen ennek a büntető ügynek több mint nyolcmillió sértettje is lehet… Siófokon 2014. október 12. napján. Léhmann György”. Az általa tett feljelentéshez csatlakozó feljelentés: A “NEMZETI SÓCSÖKKENTÉSI STOP SÓ PROGRAMMAL” HAZÁNKBAN FOLYTATOTT NÉPBETEGÍTÉS, FAJIRTÁS BESZÜNTETÉSÉT KÖVETELÉS

1. melléklet: (SZ)ócska trükk

2. melléklet: Orbán Viktor miniszterelnököt ismételten felkérés a népirtó Nemzeti Stop Só program betiltására, KÖZÉRDEKŰ KÁRELHÁRÍTÁS MEGBÍZÁS NÉLKÜLI ÜGYVIVŐKÉNT (is)

3. melléklet: Nyílt levél Ferenc pápához

4. melléklet: Idegesítették a betegei, megölte őket. Orbán Viktorék miért nem nyilvánítják méregnek a tömeggyilkosságokhoz használt kálisót?

305./ Idegesítették a betegei, megölte őket. Orbán Viktorék miért nem nyilvánítják méregnek a tömeggyilkosságokhoz használt kálisót?

304./ Martos Éva OÉTI vezetőt és bűntársait népirtás miatt feljelentés, Nyílt levélként, Orbán Viktor miniszterelnök kezéhez (2)

1. melléklet: Nyílt levél Ferenc pápához

2. melléklet: (SZ)ócska trükk

303./ Orbán Viktor miniszterelnököt ismételten felkérés a népirtó Nemzeti Stop Só program betiltására, KÖZÉRDEKŰ KÁRELHÁRÍTÁS MEGBÍZÁS NÉLKÜLI ÜGYVIVŐKÉNT (is)

melléklet: Putyin rehabilitálja a kivégzett orosz tudósokat!

302./ NYILVÁNOS FELJELENTÉS ÉS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS BÍRÓ(SÁG)I CSALÁSOKAT FEDEZŐK ELLEN, AZ IGAZSÁGÜGYI MINISZTERHEZ ÉS ÁLLAMTITKÁRHOZ

301./ ZSIDÓKNAK FESZTIVÁL, MAGYAROKNAK MÉRGEZŐ KÁLISÓ

1. melléklet: Sómenetelés kell

300./ Nyilvános alkotmányossági kérdés Navracsics Tibor feljelentés szabotálási ügyében, közérdekű bejelentés és feljelentésként is

1. melléklet: Lásd a főanyagban

2. melléklet: Talmud Zrt.

3. melléklet: Sómenetelés kell

299./ ÁLLAMPOLGÁRI JOGOK BIZTOSA KÁLISÓVAL MÉRGEZETT ÉTELLEL FAJIRTÓKAT FEDEZ?? Fajirtók fedezőit feljelentés mint közérdekű bejelentés is!

298./ A videó felvételen beszélgetők érthetően összefoglalták a konyhasó helyett kálisót etetéssel népirtás bizonyítékait. Az általuk a kálisó mérgező hatásait előadottakat – mivel hivatkoztak a www.tejfalussy.com honlapomon lévő dokumentumokra is, pontosítanom kell (eletsoja-videot-helyreigazitas)

1. melléklet: Ébredések – Az élet sója – Ezt tudnod kell! – 2014.07.17. (Terjfalussy András helyreigazító írásával)

2. melléklet: Szennyezett vízzel írtják a magyarságot!

297./ NÉBIH-es vezetők kálisóval állat- és emberirtást bűnpártoló határozatot tettek közzé

1. melléklet: A NÉBIH-es publikációk. a konyhasóval kevert mérgező kálisóból a konyhasót hazudják mérgezőnek. Az Orbán Viktor kezéhez valamint az ORFK Panaszirodához általam tegnap benyújtott közérdekű bejelentés és feljelentés további részletekkel kiegészítése.

2. melléklet: A Fidesz és a Jobbik miért nem lép fel a kálisóval ételmérgező kereskedők ellen?!?

296./ A NÉBIH-es publikációk. a konyhasóval kevert mérgező kálisóból a konyhasót hazudják mérgezőnek. Az Orbán Viktor kezéhez valamint az ORFK Panaszirodához általam tegnap benyújtott közérdekű bejelentés és feljelentés további részletekkel kiegészítése.

295./ EGYÉNI ÉS KÖZÖSSÉGI DÖNTÉS OPTIMALIZÁLÁS „KERESZTKIKÉRDEZÉSES ZAVARSZŰRÉSSEL”

294./ SEGÍTS, HOGY TÉGED IS SEGÍTSENEK MOZGALOM” KÖZÉRDEKŰ HIRDETMÉNYE, 2014-09-17

melléklet: Hirdetmény

293./ Nyilvános feljelentés a jelenlegi Magyar Tudományos Akadémia aljas fajirtás szervező bűnözői ellen

1. melléklet: Bárki által szabadon terjeszthető közérdekű, nyilvános hirdetmény

2. melléklet: Észrevétel

3. melléklet: Vegyivegyver használatmegállapítási per

4. melléklet: EGYÉNI ÉS KÖZÖSSÉGI DÖNTÉS OPTIMALIZÁLÁS „KERESZTKIKÉRDEZÉSES ZAVARSZŰRÉSSEL”

292./ Népirtási célt szolgál a „Stop Só Nemzeti Sócsökkentési Program” és hogy „életveszélyes méregnek” hazudják a tiszta desztillált ivóvizet?

melléklet: Csatolmány 1-12

291./ Hozzászólás Weixl Várhegyi László mérnök, rendőralezredes, természetgyógyász ‘Dr-nak az idei Vegetáriánus Fesztiválon tartott nagy sikerű előadásában elhangzott normális (fiziológiás) mértékű konyhasópótlás és tiszta desztillált víz ivás ajánlásához.

290./ Mi akadályozza a Jobbik által az önkormányzati választási kampánya során a magyarok felé célként megjelölt „jólét, otthon, bizalom, biztonság, igazság, közösség” (nem csak a betelepült zsidóknál) létrejöttét?

melléklet: Jobbiklufi

289./ Feltalálói szerzői jog védő közérdekű bejelentés a Magyar Tudományos Akadémia elnökéhez … a Magyar Tudományos Akadémiát találóbb lenne Zsidó Tolvaj Tanyának (ZSTT) nevezni.

288./ Ignácz Antal: Nektek, kiknek mindig mindenben igazatok van

287./ A nem zsidó által benyújtott közérdekű bejelentésekre nem kell köteles válaszolni a Kúria Elnök?

melléklet: MINISZTER, POLGÁRMESTER, JEGYZŐ, ÁLLAMFŐ, RENDŐR, ÜGYÉSZ, BÍRÓ FEDEZI TUDATOSAN A RABLÓGYILKOSOKAT

286./ A Fidesz és a Jobbik miért nem lép fel a kálisóval ételmérgező kereskedők ellen?!?

melléklet: MAGYARORSZÁG MÉRGEZŐI ELLENI NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS

285./ Hatáskalibráló mérések alapján terjeszthető egészségvédő információ

1. melléklet: Segíts, hogy téges is segítsenek!

2. melléklet: Segíts, hogy téges is segítsenek! (szóróanyag)

3. melléklet: Érdeklődőknek

4. melléklet: Morvai Krisztina EU képviselőhöz feljelentés

284./ Felkérem Dr. Morvai Krisztina EU képviselőnket, hogy továbbítsa ezt az iratot az EU illetékes szerveihez: Alulírt Tejfalussy András (2621 Verőce, Lugosi u. 71.) volt országgyűlési méréstani szakértőként ezúton feljelentem a tiszta desztillált víz ivás akadályozással és a konyhasó mérgező kálisóval helyettesítésével népirtást folytató európai uniós minisztereket, orvosokat, gyógyszerészeket, természetgyógyászokat és őket fedező rendőröket, ügyészeket, bírákat, politikusokat.

melléklet: Nyilvános beadvány

283./ POTASH-MAFFIA

1. melléklet: Obamának

2. melléklet: Nyilvános beadvány

282./ Biztosan hallottad a médiákból, hogy szeptembertől tilos lesz a közétkeztetésben a sót + cukrot kitenni az asztalra! Többször hallottam, bemondták a Kossuth rádió híreiben és szépen beolvasták a miértet is!! Döbbenet, már nem tudnak mit kitalálni, vagy inkább betartatnak egy felsőbb utasítást?

281./ Kuruc infóról idézett népirtás szervezési további bizonyíték megküldése az ORFK Panaszirodának.

1. melléklet: EURÓPAI UNIÓHOZ IS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS A FAJIRTÓ STOP SÓ PROGRAM ELLEN

2. melléklet: NOBEL-DÍJAS MÓZESI-TALMUDI FAJIRTÁSI TECHNIKA

3. melléklet: Büntetőbírósági vizsgálatot követelünk az alábbi „kérdezd meg orvosod vagy gyógyszerészed”
ügyben:

4. melléklet: Hunhíresek által felőlem híresztelt rágalmak

5. melléklet: Segítsünk egymásnak a Nemzeti Tanácsadók kereséséhez / kiválasztásához

6. melléklet: SEGÍTS, HOGY TÉGED IS SEGÍTSENEK!

280./ 15 ezer fotó a Kárpát Haza minden vidékéről, egy “amatőrtől”, leírásokkal, történelmi ismertetőkkel

279./ Re: What you wrote the President

278./ A KÚRIA ELNÖKÉT FELSZÓLÍTÁS A NEMZETI SÓCSÖKKENTÉSI STOP SÓ PROGRAMMAL NÉPIRTÓK ELLENI BŰNTETŐ- ÉS KÁRTÉRÍTÉSI PEREK „HIVATALBÓL MEGINDÍTÁSÁRA”

1. melléklet: 13.B.24.211/1993/2. PKKB végzés

2. melléklet: Bűnügyi bizonyíték gyűjtemény (a www.tejfalussy.com honlapom dokumentumaira is hivatkozással): „KI SZERVEZI A KÁLISÓVAL MÉRGEZÉST” címmel

3. melléklet: Amit mindenkinek tudnia kell a kálium, nátrium, klór és víz veszélytelen étkezési pótlásához

4. melléklet: Megbízólevelem a kálisó mérgező hatásai kivizsgálásra az Országgyűléstől, Dr. Kovács Pál úr aláírásával.

277./ Második nyilvános közérdekű kárelhárítási javaslat a Magyar Tudományos Akadémia új elnökéhez címezve: Helyre kellene állítani az étkezési víz, nátrium, kálium és klór pótlási optimum határértékeket és veszélyességi határokat!

1. melléklet: Segíts, hogy téges is segítsenek!

2. melléklet: Amit mindenkinek tudnia kell a kálium, nátrium, klór és víz veszélytelen étkezési pótlásához

276./ Feljelentettük a zsidó fajirtási közreműködőket

1. melléklet: Amit mindenkinek tudnia kell a kálium, nátrium, klór és víz veszélytelen étkezési pótlásához

2. melléklet: Segíts, hogy téges is segítsenek!

3. melléklet: Segíts, hogy téges is segítsenek! (szóróanyag)

275./ A NEMZETI SÓCSÖKKENTÉSI STOP SÓ PROGRAM ÉS A SZENNYCSATORNÁZÁSI PROGRAM TITKOS CÉLJA, VALLÁSI, POLITIKAI ÉS GAZDASÁGI FŐÉRDEKELTJEI. Nyilvános feljelentés a bűnpártoló köztársasági elnökök ellen

1. melléklet: Amit mindenkinek tudnia kell a kálium, nátrium, klór és víz veszélytelen étkezési pótlásához

2. melléklet: POLITIKAI PERTURBÁCIÓS ANALÍZIS

3. melléklet: Zsidó fajirtási törvények hatályon kívül helyezése

274./ ÉHSÉGENYHÍTŐ GYÜMÖLCSFÁKAT AZ ERDŐKBE

273./ Népirtó bűnszervezetet bűnpártoló ismeretlen személy(ek) elleni kibővített feljelentés

melléklet: Kálium, Nátrium, Klór, és víz étkezési pótlási tudnivalók

272./ Miniszter Úr! Ön korrupt és vagy teljesen hülye a mezőgazdasághoz?

melléklet: Kálium, Nátrium, Klór, és víz étkezési pótlási tudnivalók

271./ Nyilvános közérdekű kérdés az ORFK Panaszirodájához: Igaz lehet, hogy a hazánkat megszálló Izrael vegyi fegyverekkel népirtást szervezett ellenünk?

270./ AKADÉMIKUS FELTALÁLÓSÁGOT IS RABOLHAT A TALMUDISTÁK JOGÁLLAMAIBAN? KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS A „JOGÁLLAMISÁGÉRT” IS FELELŐS MINISZTERELNÖKHÖZ

melléklet: NEM VOLT „IGAZ EMBER” A NAPOKBAN MEGHALT ROSKA TAMÁS AKADÉMIKUS

269./ Miért nem válaszolt Hende Csaba honvédelmi miniszter a víz- és nátrium. kálium-, klór élettanilag optimális pótlását akadályozó, a hibás pótlást, mint vegyi biológiai fegyver az életünk rövidítésére és a szaporodásunk gátlására alkalmaztató akadémiai, egyetemi vezető stb. tudományos terroristák ellen benyújtott teljesen egyértelmű élettani és méréstani népirtási technikai (lásd 3. melléklet) bizonyítékokra?

melléklet: Népirtó nátriumhiány és káliumtúladagolás

268./ NYILVÁNOS FELJELENTÉS AZ ÚN. DEVIZA-HITELEZÉSI CSALÁS BŰNÖSEI ELLEN

1. melléklet: Vádirat rendőrökkel szemben

2. melléklet: 2014 05 19 Világ panoráma EchoTv – devizahitel

267./ FELJELENTÉS KIEGÉSZÍTÉS A ZSIDÓ NÉPIRTÓ BŰNÖZŐK ÉS A FEDEZŐIK ELLEN

266./ POLITIKAI PERTURBÁCIÓS ANALÍZIS KÉRDÉS (ppa)*: A talmudista bűncselekmények mellett az ellenük védekezés módját is ismertethetné az ECHO-tv?

melléklet: CBA-s sók

265./ FELJELENTÉSKÉNT, Orbán Viktor kormányfőtől és Balog Zoltán minisztertől is kérdezzük: Az Orbán-kormány vírusos vegyszeres ivóvízzel, s nátrium-klorid-hiányos kálium-túladagoló élelmiszerekkel (Stop Só Program) tervszerűen betegíti gyilkoltatja a magyarokat? Bizonyítás: www.tejfalussy.com (ki és miért gyilkoltat), és www.tisztaso.hu (mivel védheted meg az életedet).

264./ MIT SZÓLTOK HOZZÁ? LEHET, HOGY A MINISZTERRÉ LETT BALOG ZOLTÁN LELKÉSZ A MAGYAROKAT MÉRGEZTETŐ RABLÓGYILKOSOKNAK SEGÍT? Tőle is kérdezem!

1. melléklet: Sportoló izomgyengítő kálisó

2. melléklet: 94. E-mail könyv: Nemzeti Kocsma Program

3. melléklet: Feljelentési kötelezettség

263./ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSKÉNT FELJELENTÉSI KÖTELEZETTSÉG ALAPJÁN KIMONDHATÓ: A Magyarország területét (termőterületeit és egyéb ingatlanait) külföldieknek is felvásárolni engedő hazai törvényeket létrehozók, elfogadók, érvényben tartók, s az őket fedező ügyészek és bírák is, akik segítenek hazánk területét izraeli tulajdonná is tenni tudatos hazaárulók a mellékelt hazai jogszabályok értelmében!

262./ Prof. Dr. Péceli Gábor úrhoz a Budapesti Műszaki Egyetem Rektorához, nyilvános közérdekű bejelentésként. MIÉRT NEM TANÍTHATNAK HATÁSKALIBRÁLÓ ANTIRANDOM MÉRÉSRE A HAZAI OKTATÓK? MÁR TÖBB OKTATÓ IS SEGÍT, DE A LELEPLEZETT MÉRÉS-RANDOMIZÁLÁSI CSALÁSOK LEÁLLÍTÁSÁHOZ TOVÁBBI TISZTESSÉGES MAGYAR OKTATÓK SEGÍTSÉGÉT IS VÁRJUK!

261./ A hazai parlamenti képviselők törvénnyel bűnpártolják a holokauszt kártérítés lopókat

260./ FELSZÓLÍTÁS A RÁGALMAZÓ HUNHÍR HONLAP SZERKESZTÉSÉÉRT FELELŐS(ÖK)HÖZ! Követelem, hogy a HUNHIR eltüntetve a „Tomcat” és társai által ellenem közzétett aljas rágalmakat*, tegye ki a honlapjára az alábbi helyreigazítást, és fizesse meg a hitelrontásával nekem és társaimnak okozott kárt.

1. melléklet: Feljelentem a mérgező kálisó konyhasóba keverését tagadókat. Bizonyítékok, hogy tudatosan hazudoznak és rágalmaznak a „Tomcat: Hamisított riporttal terjesztik a rémhírt, Hunhír.info információ” c.publikáció megjelentetői.

2. melléklet: Kiegészítő feljelentés a TOMCAT és bűntársai által az internetes HUN.HÍR útján személyem elleni nyilvános rágalmazással védett világfőrabbi által irányított fajirtó szervezet ellen. A MAZSIHISZ MŰKÖDÉSÉT IS IRÁNYÍTÓ FAJIRTÓ VILÁGFŐRABBI/KA/T FELJELENTÉS AZ ORFK PANASZIRODÁJÁNÁL, VALAMINT A LEGFELSŐBB BÍRÓSÁG KÚRIA ELNÖKNÉL.

259./ Hivatalból ki köteles feljelentést tenni

258./ TERRORIZMUS ELHÁRÍTÁS Büntetőbírósági vizsgálatot követelünk az alábbi „kérdezd meg orvosod vagy gyógyszerészed” ügyben:

melléklet: Népirtó nátriumhiány és káliumtúladagolás

257./ Népirtó nátriumhiány és káliumtúladagolás – Technika a biológiába / 8. A biológia aktuális problémái / Dr Szabó Dezső: A mellékvesekéreg biológiája

256./ Feljelentem a mérgező kálisó konyhasóba keverését tagadókat. Bizonyítékok, hogy tudatosan hazudoznak és rágalmaznak a „Tomcat: Hamisított riporttal terjesztik a rémhírt, Hunhír.info információ” c.publikáció megjelentetői.

1. melléklet: FAJIRTÓ KORMÁNYOK ELLENI NYILVÁNOS NEMZETKÖZI FELJELENTÉS

2. melléklet: NÉPIRTÓKAT NEM FELJELENTŐ IGAZSÁGÜGYI CSALÓKAT FELJELENTÉS

255./ FAJIRTÓ KORMÁNYOK ELLENI NYILVÁNOS NEMZETKÖZI FELJELENTÉS ( To President of European Court for Human Rights, and to President of European Comittee! )

1. melléklet: Segíts, hogy téged is segítsenek mozgalom.

2. melléklet: Egészség önvédelmi felhívás.

254./ A magyarokat irtás bűnügyében felszólítjuk Magyarország EU-Képviselőit a nemzetközi jogvédelemre. Mint nyomozó szakértő ezúton felszólítom Dr. Morvai Krisztinát és Magyarország többi európai uniós képviselőjét is, hogy haladéktalanul követeljék az Európai Unió Bizottságától és Bíróságától és a Strasbourgi, ill. Hágai Nemzetközi Bíróságtól a magyarokat irtás (lásd mellékletek) leállítását!

1. melléklet: EURÓPAI UNIÓS VIZSGÁLATOT IS KÖVETELÜNK A RABLÓGYILKOSSÁGOT SZERVEZŐ/FEDEZŐ AKADÉMIAI ÉS IGAZSÁGÜGYI BŰNÖZŐK ELLEN, Dr. Darák Péter Kúria (legfelsőbb bíróság) elnöktől jelen feljelentőirat továbbítását kérve!

2. melléklet: AMIRŐL MINDENKINEK TUDNIA KELL! Nyílt levél az egészségvédelemért felelős (lelkész alapképzettségű) Balog Zoltán miniszterhez, aki a nátrium-klorid konyhasóval ételízesítésünk ellen, a mérgező kálisóval ételízesítés mellett agitál.

3. melléklet: 92. E-mail könyv: Bűnügyi peturbációs analízis

253./ EURÓPAI UNIÓS VIZSGÁLATOT IS KÖVETELÜNK A RABLÓGYILKOSSÁGOT SZERVEZŐ/FEDEZŐ AKADÉMIAI ÉS IGAZSÁGÜGYI BŰNÖZŐK ELLEN, Dr. Darák Péter Kúria (legfelsőbb bíróság) elnöktől jelen feljelentőirat továbbítását kérve!

252./ A világhódító zsidók mindig legalább 100 évre előre terveznek, mialatt az elbutított többiek a következő napot se tervezik meg!

melléklet: Blümchen Izsák – A felsőbbrendű faj joga

251./ ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKNÉL EZÚTON NYILVÁNOSAN FELJELENTEM DR. POLT PÉTER LEGFŐBB ÜGYÉSZT, AKI ÉVE ÓTA SZABOTÁLJA AZ ALÁBBIAK SZERINTI HAMIS RENDELETTEL ADÓCSALÁST SZERVEZŐK ELLENI, ÉS A CSALÁSUK HASZONÉLVEZŐI ELLENI NYOMOZÁST ÉS VÁDEMELÉST!

250./ NÉPIRTÓKAT NEM FELJELENTŐ IGAZSÁGÜGYI CSALÓKAT FELJELENTÉS és törvényességi panasz a Legfelsőbb Bíróság Kúria elnöknél, a Fővárosi Törvényszék másodfokú bírósági 20.Bf.8221/2014/2. végzés ügyében.

249./ Együttműködés kérő/felajánló alkalmasságát ellenőrző Politikai Perturbációs Analízis (PPA*)

1. melléklet: MP támpont report

2. melléklet: Tiszta Só E-mailes tájékoztató

3. melléklet: 94. E-mail könyv: Nemzeti Kocsma Program

4. melléklet: FELJELENTÉS: Felháborító, hogy ilyen emberek ülhettek a magyar egészségügy vezetőségében.

248./ A zsidó vezetők a talmud előírásai alapján mindig megbüntetik a holokauszt akadályozó nem zsidót!? (Észrevétel a Justitia Bizottság holokauszt ügybeli állásfoglalása alapján)

247./ Akadémiai tolvajokat fedező ügyészeket és bűntársaikat feljelentés a legfelsőbb bíróság kúria elnökénél

melléklet: Nemzsidót kirekesztő bírósági diszkriminációk folytatói és fedezői elleni nyilvános FELJELENTÉS

246./ Feljelentés Orbán Viktor kormányfő kezéhez….Kormányszintű, ill. országgyűlési vizsgálatot követelek a legfőbb ügyész szerepét illetően és a kormány rezsicsökkentési ígérete igazságtartalmával kapcsolatban.

245./ A mellékelt jogszabályok* alapján kimondom, hogy a Magyarország területét (termőterületeit és egyéb ingatlanait) külföldieknek is felvásárolni engedő hazai törvényeket létrehozók és elfogadók és érvényben tartók, de az őket fedezők is tudatosan bűnöző aljas hazaárulók.

244./ A devizahitel csalással károkozók kártérítési felelőssége a hazai törvények által az ügyészeknek megengedett csalások miatt bizonyíthatatlan a polgári bíróságon.

melléklet: BANKI ADÓSOK, DEVIZA-ADÓSOK! ÚJ LEHETŐSÉG!

243./ A korábban és jelenleg érvényes jogszabályok* alapján kimondom, hogy a Magyarország területét (termőterületeit és egyéb ingatlanait külföldieknek is felvásárolni engedő hazai törvényeket létrehozók és elfogadók és érvényben tartók, de az őket fedezők is tudatosan bűnöző aljas hazaárulók.

242./ Az MTA új elnöke válaszából* kiderül: bűnpártolja-e a tudományos találmány szerzőséget lopó, a gyerekeinket hamis matematikai logika tanítással butító, talajt és népet mérgeztető akadémikusokat!

241./ Miért nem hajlandó a köztársasági elnök, a miniszterelnök, a miniszterek, az államtitkárok, a legfőbb ügyész és a Kúria elnöke vegyi fegyver használatnak, emberiség elleni bűncselekménynek tekinteni a Nobel-díjas kutatók (Kendall, Reichstein és Hench, lásd: Dr. Szabó Dezső: A mellékvesekéreg biológiája, Technika a biológiában – 8 A biológia aktuális problémái, Medicina Orvosi Könyvkiadó, Dr. Csaba György, 1976. Budapest) szerint is népirtó hatású Stop Só programot? Azért-e, mert valamennyien teljesen meghülyültek és/vagy tudatos tömeggyilkosok?

melléklet: Segíts, hogy téged is segítsenek!

240./ Zsidó népirtás folytató hazai/nemzetközi bűnszervezet ellen, Orbán Viktor magyarországi miniszterelnökhöz és valamennyi európai uniós képviselőhöz is címezve, nemzetközi internetes nyilvános terjesztésre, Dr. Polt Péter magyarországi legfőbb ügyészt vádemelésre felszólító közérdekű bejelentés és feljelentés.

1. melléklet: A vád: Zsidó vegyifegyver a konyhasópótlásra árusított biokóser kálisó

2. melléklet:94. E-mail könyv: Nemzeti Kocsma Program

239./ A vád: Zsidó vegyifegyver a konyhasópótlásra árusított biokóser kálisó

melléklet: 94. E-mail könyv: Nemzeti Kocsma Program

238./ Felkérem a Kúria Elnökségét és egyéb illetékeseket, hogy lépjenek fel az általunk indított perek során velünk szemben csalókat bűnpártoló jogászok ellen, és tárgyaltassák le a Nógrád Megyei Bíróságnál a csaló nógrádi ügyészek bizonyított bűncselekményeket nem bűncselekményeknek hazudása miatt félbeszakadt perünket!

237./ A „Nemzeti sócsökkentési program” Na-K dózisarány változtatási csalással népirtás

1. melléklet: Népirtó Na hiány és K többlet tünetei

2. melléklet: VÁDIRAT a sózás csökkentésre agitáló Femina cikkért felelősök ellen

236./ Feljelentés a diszkrimináló zsidó orvosok ellen / fajirtásban bűnrészes zsidók ne szoborcirkuszoljanak!

melléklet: Nem tudják felszámolni a magyarokat

235./ POLITIKAI PERTURBÁCIÓS ANALÍZIS: Sok szegény zsidó is áldozata a mindegyik zsidót, mindenhol rablógyilkosságra kötelező törvényeknek! Mi a megoldás? Új „holokausztok”? Vagy az, hogy 2014. április 27-én szentté avatják 23. János pápát, aki az egész Ószövetséget a zsidók által konstruált hamis történetnek nyilvánította? Lásd mellékletek!

melléklet: 19a E-mail könyv: VILÁGFŐRABBI TÖMEGGYILKOS

234./ Mi a Politikai Perturbációs Analízis (ppa)?

233./ A TUDOMÁNYOS AKADÉMIÁK ÉS EGYETEMEK tudományos csalóival összejátszó WHO által tudatosan félrevezetett, megtévesztett (?) keresztény (?) államok vezetői, pl. OBAMA és ORBÁN is, tudatosan ENGEDIK MEG a 2 Mózes 23/20-33, 5 Mózes 7/2, 22, Talmud, Baba kamma 93 b. lap, Talmud, Taanith 10 a. lap) szerinti zsidó fajirtást ??

1. melléklet: Barack Obamát sózási csalással népirtásról tájékoztató nyílt levél

2. melléklet: Obama-Orbán fajirtó Stop-Só program

3. melléklet: Obama-Orbán fajirtó Stop-Só program bizonyítása

232./ A népirtásban közreműködő rendőrségi, ügyészségi és bírósági szakértők tudatosan semmibe veszik és vagy szembehazudják népirtási módszert és eszközeit leleplező tényeket és bizonyítékokat.

231./ Obama amerikai lakosság irtó orvosi csalásra figyelmeztetése

230./ A bűnszervezet, amelyet feljelentettem, hazánkban sokkal több magyart legyilkolt, mint ahány zsidót a “holokauszt”. FELLEBBEZÉS, az alapfeljelentéseket kiegészítéssel, a Bp. II-III. ker. Bírósághoz, 4 pld.-ban benyújtva!

melléklet: Feljelentés hivatali kötelesség

229./ Javaslom vitéz Siklósi András barátunk anyagait a hazai eltitkolt csődfőokokról valamennyi településen vitát indító idemellékelt anyagommal együtt terjeszteni, hogy világosabbak legyenek a tényleges érdekeltségek és egyéb háttér-összefüggések! Melléklet: VAN MEGOLDÁS: MINDEN TELEPÜLÉSEN, MINDEN MAGYAR TUDJA MEG ÉS VITATKOZZON IS RÓLA!

228./ Óbudai közterületi ismétlődő bírságolási csalás bejelentése Bús Balázs polgármesterhez

227./ A mellékelt Alliance Israelitée “százéves terv” és Pozsgay Imre izraeli ígérete beteljesítéséhez ukrán-orosz háborúval űzik át hazánkba az ukrán zsidókat?

226./ Hazaárulási vádat jelentek be a külföldiek magyarországi terület eltulajdonításait megengedő “jogszabályi kivételeket” elfogadó 35/1994. (VI. 24.) AB határozatért felelős hazai alkotmánybírák, Dr. Sólyom László és bűntársai ellen.

225./ A VILÁGEGÉSZSÉGÜGYI SZERVEZET IRTATJA A NEMZSIDÓKAT AZ EURÓPAI ÚNIÓBAN!? Dr. Morvai Krisztina szó nélkül hagyja?

224./ TÖMEGGYILKOSSÁGBAN BŰNSEGÉDKEZÉSI VÁDDAL FELJELENTEM A KOSSUTH RÁDIÓ VEZETŐJÉT

melléklet: Népirtó Pékszövetség

223./ NÉPIRTÁSI RIADÓ! Hazánkban bírák és ügyészek csalásaival fedezett zsidó fajirtás van folyamatban

222./ Re: Hírek Morvai Krisztinától

1. melléklet: Rablógyilkos zsidók elleni nemzetközi per

2. melléklet: Szavazó felvilágosító kampány dokumentáció

3. melléklet: Szavazó felvilágosító kampány dokumentáció

4. melléklet: Országgyűlési választás előtti figyelemfelhívó

5. melléklet: Mi lesz a magyar földdel? Morvai előadása Gyöngyösön – Első rész

6. melléklet: Gazdasági menekültek? Magyarok külföldön

7. melléklet: Szabadságot Kárpátaljának! Első rész – Morvai Krisztina beszéde

8. melléklet: Szabadságot Kárpátaljának! Második rész – tüntetés és petició.

221./ ÁLLAMI PSZICHOBŰNÖZÉS (ESETTANULMÁNYOK)

220./ ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK “REZSINÖVELŐ HAZAÁRULÓ”?! Dr. Balogh János akadémikus biológia professzor tanításából: “Hazánkban, ha visszajuttatják a talajba az állatok és az emberek ürülékét, újratermelhető az étel”. Ehelyett csatornákba gyűjtve az ivóvizet és tengert szennyezi, s izraeli cégeknek eladják a talajt.

219./ Ezúton is köszönetem fejezem ki a mindazoknak a magyar honlap szerkesztőknek és magánszemélyeknek, akik a www.tejfalussy.com honlapon található tudományos kutatási eredmények és ezeken alapuló méréstani bizonyítékok figyelemmel kísérését ajánlásukkal elősegítik a magyar választók megalapozottabban döntését!

218./ RABLÓGYILKOS ZSIDÓK ELLENI NEMZETKÖZI PER

217./ SZENT MARGIT KÓRHÁZI SZÍVRONTÓ KARDIOLÓGUSOK – közérdekű bejelentés és feljelentés , Bús Balázs óbudai polgármesterhez is

melléklet: Veselézióról

216./ Putyin rehabilitálja a kivégzett orosz tudósokat!

215./ Magyar létvédő nyilvános dokumentum, a tizedesrendszer útján is országosan terjesztésre:    SZAVAZÓ-FELVILÁGOSÍTÓ KAMPÁNY DOKUMENTÁCIÓ, A HAZAÁRULÓ, NÉPIRTÓ BŰNÖZŐKET HAMIS HATÁROZATOKKAL FEDEZŐ ÜGYÉSZEKET FELJELENTÉSSEL. HAZÁNK MAI GAZDASÁGI, EGÉSZSÉGI, SZOCIÁLIS ÉS ERKÖLCSI CSŐDJÉNEK A 15 TÉNYLEGES FŐOKA, AMELYEK ELTITKOLÁSA IS HAZAÁRULÁS ÉS NÉPIRTÁS!

1. melléklet: Korábbi 45 titkos csődfőok

2. melléklet: Lévay Attila ma is aktuális jogjavítási kísérletei.

214./ AMIBŐL KIDERÜL, HOGY ITT TALMUDISTA FASIZMUS VAN: “HAGYD BESZÉLNI A KUTRUCZOT!“

213./ ATOMERŐMŰ KATASZTRÓFA ELHÁRÍTÁSI JAVASLAT

melléklet: Feljelentés közveszélyt okozó „paks-ügyi” szakértők ellen

212./ VAN MÁS MEGOLDÁS! ZSIDÓMENTŐ JAVASLAT Putyin orosz elnök 2013. 05. 19-i beszéde alapján

melléklet: A multikulti vége

211./ NYILVÁNOS KÉRDÉS FAJIRTÁSI ÜGYBEN AZ ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG ELNÖKÉHEZ

210./ CSALÓ BANKÁROKAT BŰNPÁRTOLÓ RENDŐRSÉGI VEZETŐK ÉS BŰNTÁRSAIK ELLENI FELJELENTÉS

209./ A Fehér Ház honlapján, Barack Obama amerikai elnök úrnak címezve, ma a mellékelt segítő kérdést küldtem a Felesége egészségjavítás szervezésével foglalkozó hírlevelére választájékoztatásul. Miért akarják kipusztítani az embereket a természetes 30-as nátrium/kálium dózisarány 1 körülire csökkentésével?

208./ Egyes humoristák is öngyilkosságra programozzák a Magyarokat

207./ “STOP KÁLISÓ”, RADIKÁLIS NEMZETI ANTIKÁLI PROGRAM, amiről a fajirtó rablógyilkosok hazai országgyűlési, önkormányzati stb. képviselői hallgatnak:

206./ NEMZŐKÉPTELENSÉG ELTITKOLT FŐOKA

205./ A Magyar Posta kézbesítési csalás fedező vezetőjét és bűntársait, bűnsegédeit feljelentés

204./ Ingatlanspekulációs háború? Az Izrael-körüli és ukrajnai háborúskodás is egy több mint 100 éves ingatlanspekuláció kelléke?

1. melléklet: Alliance Israelitée elleni feljelentés

2. melléklet: 58. e-mail könyv

203./ Gyógyszerészek ajánlják a mérgező kálisóval kevert étkezési sót

202./ Dr Léhmann György: Búcsúzásom előtt

1. melléklet: Fajirtást legalizáló hazaárulók választójoga.

2. melléklet: fax

201./ Hazugság a rezsicsökkentés, mivel pl. az új hulladékgazdálkodási törvény alkotói  az önkormányzat által megbízott hulladék-gyüjtő/kezelő cégek részére el nem végzett munkákat számlázást megengedéssel korlátlan lehetőséget biztosítanak a magyar ingatlantulajdonosok rezsi költségei megsokszorozására, lásd mellékletek!

1. melléklet: Fuzfo-Szemet-Csaloit-Feljelentes-110920

2. melléklet: balatonfűzfői fordított adóztatás

3. melléklet: szemetdijcsalokatfeljelentes-130426

4. melléklet: fuzfos-szemetdij-csalokat-feljelentes-130903

200./ A szívmérgező étkezési káliumtúladagolást a Panangin tabletta TV-reklámjában “szívgyógyszerként” valószínűsítők elleni panaszbejelentést ellenkező értelműre hamisító Gazdasági Versenyhivatali ügyintézőt nyilvánosan feljelentés

199./ KÖZZÉTETT NYILVÁNOS FELJELENTÉS A REFORMÁTUS EGYHÁZI BÍRÓSÁGHOZ!

198./ MÁK MÁK MÁK!

melléklet: Lányok-fiúk! Ezt jó tudni a mákról!

197./ NEM KELL VÍRUS A ZSIDÓ FAJIRTÁSHOZ. Nyilvános észrevétel a HUNHÍR aktuális publikációihoz

1. melléklet: NYILVÁNOS MAGÁNVÁD: LÁNG ISTVÁN AKADÉMIKUS A MAGYAR TERMŐFÖLD ÖRDÖGE

2. melléklet: Hamis miniszteri rendeletekre alapozott mezőgazdasági és élelmiszeripari vegyi fegyver használat, egy több évtizede folytatott országos szaktanácsadási csalás

3. melléklet: LEGYŐZTÉK A VATIKÁNT A FŰSZERES SÓVAL KERESKEDŐK? HAZÁNKBAN SEM BIZTONSÁGOS A VATIKÁN ÁLTAL AJÁNLOTT ÉTKEZÉSI SÓ ÍZ FIGYELÉS, AMIÓTA FELTALÁLTÁK ÉS ÁRUSÍTJÁK A FŰSZERES ÉTKEZÉSI SÓKAT.

196./ NYILVÁNOS MAGÁNVÁD: LÁNG ISTVÁN AKADÉMIKUS A MAGYAR TERMŐFÖLD ÖRDÖGE

melléklet: Hamis miniszteri rendeletekre alapozott mezőgazdasági és élelmiszeripari vegyi fegyver használat, egy több évtizede folytatott országos szaktanácsadási csalás 

195./ TÖNKRETESZNEK AZ EURÓPAI UNIÓ ELTÉRŐ ADÓI ÉS MUNKABÉREI

194./ NYÍLT LEVÉL PUTYIN ELNÖK ÚRHOZ PAKSI ATOMERŐMŰ BIZTONSÁGI ÜGYBEN

1. melléklet: Feljelentés közveszélyt okozó “paks-ügyi” szakértők ellen / közérdekű bejelentés, a LEGFŐBB ÜGYÉSZ KEZÉHEZ! Ptk. “Megbízás nélküli ügyvitel” szerinti közérdekű kárelhárítás az “állami illetékesek” helyett!

2. melléklet: MINDENNEL FOGLALKOZHAT A HAZAI MÉDIA, CSAK A MEGLÉVŐ REAKTOROK EREDETI HASZNÁLATI IDŐTARTAMÁT MEGHOSSZABBÍTÁSA KATASZTRÓFAVESZÉLYÉVEL NEM?

3. melléklet: Atomerőmű veszély monitor

193./ Dr. Fazekas Sándor miniszter úr! Ellenségeink vesztességessé teszik a növénytermesztést a kálisó és konyhasó műtrágyákkal.

melléklet: KI KELL ŰZNI AZ ORSZÁGGYŰLÉSBŐL ÉS ÖNKORMÁNYZATOKTÓL A  KÁLISÓVAL ÉS IVÓVÍZ ELSZENNYEZÉSSEL MAGYARIRTÓ PÁRTOKAT

192./ KI KELL ŰZNI AZ ORSZÁGGYŰLÉSBŐL ÉS ÖNKORMÁNYZATOKTÓL A  KÁLISÓVAL ÉS IVÓVÍZ ELSZENNYEZÉSSEL MAGYARIRTÓ PÁRTOKAT

melléklet: Kossuth Rádió útján híresztelt hamis vízügyi adatok elleni közérdekű bejelentés, a Gazdasági Versenyhivatalhoz, a Médiafelügyelethez, és Dr. Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkárhoz.

191./ Mindenkinek ajánlom a “torgyáni kisgazdapártból” kivált, régóta bejegyzett, és a nemzeti erők segítségével, Dr. Horkovics-Kováts János úr vezetésével most megújult, magyar védő Kisgazdapárt “rendszerváltó programjának” a tanulmányozását, mindenfelé terjesztését.

190./ TALÁLMÁNYSZERZŐSÉGTOLVAJTANYA A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA?

melléklet: Kúria elnöknek, bűnpártoló ügyészekről

189./ NYILVÁNOS FELJELENTÉS A MINDENKORI ALKOTMÁNYBÍRÓSÁGI ELNÖKHÖZ, MINISZTERELNÖKHÖZ, KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKHÖZ, ORSZÁGGYŰLÉSI ELNÖKHÖZ, ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐKHÖZ, KÚRIAELNÖKHÖZ, LEGFŐBB ÜGYÉSZHEZ, ÉS AZ EURÓPAI UNIÓS BÍRÓSÁG MINDENKORI ELNÖKÉHEZ IS.

melléklet: Nyílt levél Dr. Ángyán Józsefhez

188./ Valakik megtéveszthették Benedek Szentatyát, aki kitüntette Roska Tamást a hullámszámítógép elv és azon alapuló optikai számítógép feltalálásáért. Ezeket nem ő, hanem én találtam fel. A korábban bejelentett találmányaimban vannak leírva, lerajzolva.

melléklet: Fax

187./ A JOBBIKKAL ÉS A KISGAZDAPÁRTTAL KÖZÖS KÖZÉRDEKŰ JAVASLATOM AZ IVÓVÍZ SZENNYEZETTSÉGET TITKOLÁSSAL NÉPIRTÁS LEÁLLÍTÁSÁRA

186./ A JOBBIKKAL ÉS A KISGAZDAPÁRTTAL KÖZÖS KÖZÉRDEKŰ JAVASLATOM AZ ÁLLAMI FEJLESZTÉSI PÁLYÁZATI PÉNZEK JOBB FELHASZNÁLÁSÁRA, A NEMZETI FEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM, Dr. Német Lászlóné miniszter részére

185./ Pontosított NYILVÁNOS FELJELENTÉS A TÖMEGGYILKOS SZÓCSKA MIKLÓS ÁLLAMTITKÁR ELLEN, mint a rendőrség helyett a Ptk. 484-487. § alapján folytatott közérdekű kárelhárítás.

1. melléklet: Tiszta Só

2. melléklet: FELJELENTÉS KITERJESZTÉS A FELJELENTETT TÖMEGGYILKOS SZÓCSKA MIKLÓS ÁLLAMTITKÁR ELLENI BIZONYÍTÉKOKAT SEMMIBEVEVŐ BUDAPESTI RENDŐR- FŐKAPITÁNYSÁG BŰNÜGYI FŐOSZTÁLY ÉLETVÉDELMI OSZTÁLYA ILLETÉKES ALKALMAZOTTAIRA.

184./ FELJELENTÉS A MAGYAR FÖLDTULAJDONT IZRAELIEKNEK ÁTJÁTSZÓK ELLEN

183./ FELJELENTÉS A MAGYARORSZÁGBÓL CSALÓ ÁLLAMOT KIALAKÍTÓ BANDITÁK ELLEN

182./ LEGYŐZTÉK A VATIKÁNT A FŰSZERES SÓVAL KERESKEDŐK? HAZÁNKBAN SEM BIZTONSÁGOS A VATIKÁN ÁLTAL AJÁNLOTT ÉTKEZÉSI SÓ ÍZ FIGYELÉS, AMIÓTA FELTALÁLTÁK ÉS ÁRUSÍTJÁK A FŰSZERES ÉTKEZÉSI SÓKAT.

melléklet: Tiszta Só

181./  KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS: EZÚTON FELKÉREM DR. RÉTVÁRI BENCE IGAZSÁGÜGYI ÁLLAMTITKÁR URAT AZON BÍRÓSÁGI ELJÁRÁS LEHETŐSÉGEI FELSZÁMOLÁSÁRA, HOGY A HAZAI AKADÉMIAI ÉRTELMEZŐ SZÓTÁRBAN MÉG NEM, VAGY MÉG A KORÁBBI MÁS ÉRTELEMMEL SZEREPLŐ “TEVÉKENYSÉG-ELNEVEZÉSEKKEL” AZ ÜGYVÉDEK ÉS BÍRÁK BÜNTETLENÜL KIJÁTSZHATJÁK A HAZAI POLGÁRI- ÉS BÜNTETŐJOGI TÖRVÉNYI- ÉS RENDELETI ELŐÍRÁSOKAT.

180./ A KÜLFÖLDIEK MAGYARORSZÁGI TERMŐFÖLD SZERZÉSÉT OLCSÓBBÍTÓ ASZÁLYKÁRVÉDELMI ENSZ FAO/WHO CSALÁS

melléklet: 43. E-mail könyv: Kálisóval kevert konyhasóval mérgeztetik a magyarországi termőföldeket

179./ A MAGYAROKAT VÉDŐ PÁRTOK ÉS EGYÉB SZERVEZETEK EGYESÍTÉSÉRE ÉS S A 11 TITKOS CSŐD FŐOK* FELSZÁMOLÁSHOZ IS, JOGI KERETKÉNT A DR. HALÁSZ JÓZSEF ÁLTAL SZERKESZTETT GONDOSKODÓ MAGYARORSZÁG PROGRAM A LEGALKALMASABB.

178./ MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG, DR. BOKOR IMRE SZAKVÉLEMÉNYE A POLITIKAI HÍRFUTÁSBAN A MAGYAR HOLOKAUSZT FELELŐSSÉG KÉRDÉSÉBEN

177./  Csatlakozó közérdekű bejelentés a parlagfű-tabletta gyógyításra ajánlása elleni “fogyasztóvédelmi hatósági támadás” megalapozottságának megkérdőjelezésére.

melléklet: Fogyasztóvédelmi Hivat eljárás indítása

176./ A FOGYASZTÓVÉDELEM “PARLAGFŰTABLETTA” ÉS “STOP SÓ” ÜGYE

175./ VEGYI FEGYVER A KÁLISÓ, A SZENNYEZETT IVÓVÍZ ÉS A “SÓZÁSCSÖKKENTÉS”, S EZEKKEL NAPONTA TÖBB SZÁZZAL CSÖKKENTIK A MAGYAROK LÉTSZÁMÁT! NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS

1. melléklet: Népirtó nátriumhiány és káliumtöbblet tünetei

2. melléklet: Tisztelt Nógrád Megyei Bíróság!

174./ Egyesek életrövidítő hamis orvosi tanácsadást folytatnak az interneten

173./ PÁLINKÁS INDIÁNSORS (Feljelentés a fajirtást szervező MTA-s vezetők ellen): Számolja fel a Strasbourgi Nemzetközi Bíróság (a magyarországi Alkotmány/Alaptörvény tiltja tudományos csalók hazai bíróságon elítélését), hogy az otthoni pálinkafőzés megengedésével, mivel nem rendelte el az mérgezés elhárításhoz szükséges vizsgát, a Magyar Állam közveszélyt okozott!

172./ KIK ÉS MIÉRT TÜNTETIK KI A PAKSI ATOMREAKTOR 4. BLOKK ELŐRE LÁTOTT MEGHIBÁSODÁSÁT BEVÁRÓKAT? Jól jönnek az “időzíthető katasztrófák” a politikusok csalásairól figyelemeltereléshez?

171./ Jósózási program

170./ Kik használják és mire, a MASZIHISZ által az 508.000, általuk még nem ismert nevű zsidó holokauszt áldozat nevében kért és kapott kártérítést a Kúria elnöke szerint? (Közérdekű bejelentés)

169./ Válasz Sajó Mária közérdekű kiáltványára: Az elmúlt 25 év kormányfelelőseinek elszámoltatása!

1. melléklet: TÖMEGGYILKOSSÁG VÁDJÁVAL a nemzetközi fórumokon is NYILVÁNOSAN FELJELENTEM “A VESÉNK GYILKOSA: A SÓ” c. hamis tudományos szakvélemény szerzőjét és a bűntársait, köztük dr. szócska miklós hazai egészségügyi államtitkárt.

2. melléklet: APEH rendeleti csalás

3. melléklet: 12. E-mail könyv: Államilag engedélyezett bankrablás

4. melléklet: Alliance Israelitee elleni feljelentés

5. melléklet: Szent Korona

168./ TÖMEGGYILKOSSÁG VÁDJÁVAL a nemzetközi fórumokon is NYILVÁNOSAN FELJELENTEM “A VESÉNK GYILKOSA: A SÓ” c. hamis tudományos szakvélemény szerzőjét és a bűntársait, köztük dr. szócska miklós hazai egészségügyi államtitkárt.

167./ Választási csalóbandát nyilvanosan feljelentés legfőbb ügyészhez, Kúriához, köztársasági elnökhöz is

166./ SZÉKELYFÖLD HITELÉT RONTJÁK A MÉRGEZŐ HATÁSÚ “TENGERI SÓKKAL” (PL. KÁLIUMSÓK, BRÓMSÓK STB.) KEVEREDETT” “PARAJDI BÁNYASÓT” ÉTKEZÉSICÉLRA ÁRUSÍTÓ “PARAJDI SÓPINCÉSEK“?!

165./ Tüntetés a holokausztipar ellen.

1. melléklet: 88. E-mail könyv: Tömeggyilkos zsidó orvosok elleni méréstani bizonyítékok
                    dr. Áder János köztársasági elnök tájékoztatására

2. melléklet: 91. E-mail könyv: Dr. Fazekas Sándor miniszter segítése – a mérési csalásokra és hamis rendeletekre alapozott mezőgazdasági és élelmiszeripari szaktanácsadások megszüntetésében

3. melléklet: 92. E-mail könyv: Bűnügyi peturbációs analízis

4. melléklet: Feljelentés – Hivatali kötelesség

5. melléklet: Dr. Hende Csaba honvédelmi miniszternek

164./ Áder János köztársasági elnök nyilvános közérdekű bejelentésként kapja

melléklet: 92. E-mail könyv: Bűnügyi peturbációs analízis

163./ GYÓGYULÁSAKADÁLYOZÓ TITOK Nyílt levél Tóth Gábor élelmiszeripari mérnökhöz

1. melléklet: Feljelentés – Hivatali kötelesség

2. melléklet: 91. E-mail könyv

3. melléklet: 92. E-mail könyv

162./ Zsidóbűnözést fedező bíró(ság)i csalási technika

melléklet: Kiegészítés a Fővárosi Ítélőszékhez, a peres ügyet a Budai Központi Kerületi Bírósághoz áttevő Fővárosi Törvényszéki 35.P.24.097/2013/2. végzés ellen benyújtott feljelentéses/fellebbezésemhez

161./ Terrorelhárítás segítése Dr. Hende Csaba honvédelmi miniszter részére

160./ MAGYAROK HONVÉDELMÉT PÓTLÓ KÖZÉRDEKŰ TÁJÉKOZTATÁS: Kétféle ivóvíz és kétféle étkezési só van: a biztosan tiszta és a bármivel szennyezett

159./ ZSIDÓ FAJIRTÁST MEGENGEDŐ BŰNÖZŐKET FELJELENTÉS: MIÉRT NEM KÖTELEZIK KÁRTÉRÍTÉS FIZETÉSÉRE AZ ORVOSI DISZKRIMINÁCIÓVAL NÉPIRTÓ ZSIDÓ BŰNSZERVEZETET NÁLUNK? AZÉRT MERT ŐK VANNAK HATALMON?

158./ Nyilvános jogjavítás

melléklet: EREDETIBEN

157./ NYILVÁNOS SEGÍTSÉGKÉRÉS AZ MTA TUDOMÁNYOS CSALÓI ÁLTAL MESTERSÉGESEN ELŐIDÉZETT ORSZÁGOS ASZÁLYKÁROK ELHÁRÍTÁSÁHOZ

156./ Fantasztikus

1. melléklet: Kiderítettem a rákbetegséget hatékonyabban elhárító desztilláltvíz-kúrát

2. melléklet: Antiterrorista memorandum

3. melléklet: Csőd főtitkok

4. melléklet: Rezsicsökkentési javaslataink

155./ Kiderítettem a rákbetegséget hatékonyabban elhárító desztilláltvíz-kúrát

1. melléklet: Prof. Dr. Papp Lajos beszél a káliummal mérgezett sóról

2. melléklet: 3 perces videó a sóról, amit megeszünk

3. melléklet: 9. E-mail könyv: Totem Talmud

4. melléklet:  1. E-mail könyv: Helyesen sózás, és tiszta ivóvíz

154./ “DEVIZAHITELEZÉSES” CSALÁST 25 ÉVVEL MEGELŐZŐ ORSZÁGOS HITELEZÉSI CSALÁS, AMIT HAMIS LEGFELSŐBB BÍRÓSÁGI ÉS EGY HAMIS KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKI HATÁROZAT “HATÁLYBAN TARTÁSÁVAL” FOLYAMATOSAN FEDEZNEK Feljelentés a különféle hitelezési csalások elkövetőit a bűncselekményeik büntethetőségének az elévüléséig hamis okiratok hatályban tartásával fedező IGAZSÁGÜGYI főhivatalnokok ellen.

1. melléklet: Marosi Pál bankverse

153./ Tárgy: Segítség kérés Vona Gábortól és párttársaitól a hazai „MTA” terrorizmus elhárításához.

152./ Hunok /Szkíták/ Világtalálkozója – Nemzetegyesítés – Parádfürdő Ideje: 2013.Magvető Hava /október/ 23-24-25-26-27. Előadásom témái: HAZÁNK MAI EGÉSZSÉGI- ÉS GAZDASÁGI CSÕDJÉNEK A 12 (TIZENKÉT) ALAPVETÕ FÕ OKA, AMELYEKNEK AZ ELTITKOLÁSA IS HAZAÁRULÁS.

151./ Ország aszályosító csalók elleni feljelentés kezdeményezésként is, közérdekű bejelentés.

1. melléklet: Kertészeti Egyetem méréshamisítási ügye

2. melléklet: Tiszta Só

150./ Nyílt levél ‘Tihanyi Tamás és gyógyásztársaihoz a napegeszseg.shp.hu “szóljon hozzá” rovatában is.

149./ Fazekas Sándor miniszter úr fejét ma többször is együtt mutogatta a televízió a mérgező Coca-Cola-t árusító céget reklámozó felirattal.

148./ Az Alliance Israelitee országhódító bűnszervezet ellen az interneten közzétett nyilvános feljelentés a legfőbb ügyészhez és a Nemzetközi Bírósághoz is

147./ Nyilvános kérdésem a hazai országgyűléshez, kormányhoz, pártokhoz és zöldekhez

146./ Parlamenti és Önkormányzati pozíciókra pályázó szervezeteknek feltett kérdésem, az irányelveikről.

145./ Katasztrófa-elhárítás: KÖZMEGBÍZATÁSAIM KERETÉBEN KIDERÍTETTEM, HOGY A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA ASZÁLYKÁRNÖVELÉST ÉS EGÉSZSÉGRONTÁST IS SZERVEZETT A MAGYAROK ELLEN.

1. melléklet: A józan eszednek higgy! – sózás

2. melléklet: Eladósítási csalás

144./ Nyílt levél Dr. Illés Zoltán államtitkár úrhoz – Vidékfejlesztési Minisztérium

143./ Egy magyar-történelem tanár és sokak verziója Petőfi sorsát illetően (részlet):

142./ Alapvető Jogok Biztosát a fajirtás-bűnpártolásuk miatt feljelentés: ALAPVETŐ JOGOK BIZTOSA SZERINT CSAK ZSIDÓNAK ALAPVETŐ JOGA A MÉRGEZŐ KÁLISÓTÓL MEGTISZTÍTOTT ÉTKEZÉSI SÓT ÉS A TELJESEN TISZTA DESZTILLÁLT IVÓVIZET FOGYASZTANIA?!

141./ Önvédelmi felhívás, szabad terjesztésű MEHNAM-info: Töltsd le az alábbi honlapokat, mielőtt MEGÖL a konyhasóhiányos vagy és káliumtúladagoló étel és a vírusos, vegyszeres vezetékes víz! Hogy ki és miért gyilkol, lásd www.tejfalussy.com, egyéni védekezésedhez lásd www.tisztaso.hu! Az lenne jó, ha a tiszta sót minden faluban és a városok minden kerületében a tizedes rendszer szerint mindenütt legalább 10 ember igényének összeírásával rendelnék, és így forgalmaznák, s a tervmodell-licenc szerinti energia-újrahasznosító otthoni ivóvíz-átpárlókat is.

140./ ANDRÁSFALVY BERTALAN: Magyarország földjének és népének jelene, múltja és jövője

139./ Korrupció melegágya a biológiailag kalibrálatlan talajminta mérésekre alapozó mezőgazdasági tanácsadás

138./ Nyilvános megállapítási per a cionszelektivitással alapjogsértő Magyar Állam alperes ellen.

137./ NEMZETKÖZI FELJELENTÉS A “BUDAPESTI VÍZ VILÁGTALÁLKOZÓN” A HAZAI VÍZSZENNYEZTETÉS ALÁBBI TÉNYEIT TITKOL(TAT)Ó TUDOMÁNYOS SZERVEZŐKET BŰNPÁRTOLÁSÉRT FŐFELELŐS MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIAI ELNÖK ELLEN

136./ MIÉRT ÖSZTÖNÖZNEK “ÖNKÉNTES SZÍVMÉRGEZÉSRE” A PAPANGIN REKLÁMOK IS?

1. melléklet: Panangin – Richter Gedeon reklám

2. melléklet: Parlagfű ügyi szakvélemény

3. melléklet: Mózes software

135./ ALLERGIÁVAL KAPCSOLATOS ÁRUCIKKEK HATÁSÁT EGYÜTT KELL VIZSGÁLNI! Méréstani szakértői vélemény és allergizáló hatás vizsgálat kiterjesztési javaslat a Gazdasági Versenyhivatalhoz az allergiacsökkentő parlagfűtablettát árusítóknak feltett kérdései alapján.

1. melléklet: Gazdasági Versenyhivatal feljelentése parlagfű ügyben

2. melléklet: Parlagfű – Wikipédia

3. melléklet: Kálisóval kevert konyhasóval csalókat feljelentés

4. melléklet: Szennycsatornázási csalás

134./ Tehetséges ifjak segítése

1. melléklet: Csőd főtitkok

2. melléklet: Kálisóval kevert konyhasóval csalókat feljelentés

3. melléklet: Szennycsatornázási csalás

133./ ÖNVÉDELEMRE FELHÍVÁS A KORMÁNY(OK) LAKOSSÁGGYÉRÍTŐ NEMZETI PROGRAMJAIVAL SZEMBEN

melléklet: Kálisóval kevert konyhasóval csalókat feljelentés

132./ CIONSZELEKTÍV SÓKEVERÉKEK PANASZBEJELENTÉS A GAZDASÁGI VERSENYHIVATALHOZ, A SÓKITERMELÉSI MÉRGEZŐ HULLADÉK KÁLISÓVAL KEVERT SZABVÁNYSÉRTŐ ÉTKEZÉSI SÓKAT A MEGTÉVESZTŐ FELIRATAIKKAL ÉS MAGAS ÁRAIKKAL A GYÓGYSZERKÖNYVI TISZTASÁGÚ, ILL. A SZABVÁNYOS NaCl ÉTKEZÉSI SÓNÁL EGÉSZSÉGESEBBNEK FELTÜNTETŐ CÉGEK ELLEN

melléklet: Bonsalt népirtó kóser só

131./ PANASZBEJELENTÉS AZ ALAPVETŐ JOGOK ORSZÁGGYŰLÉSI BIZTOSÁHOZ a Vidékfejlesztési Minisztérium és az önkormányzatok helyett a Ptk. 484-487. § alapján való kárelhárításként, miután nevezettek nem törődnek, nem is válaszolnak a lakosságot végzetesen eladósító, rezsinövelő háztartási szennyvíz pazarlásaik és az ivóvízbázis folyóink szennyeztetése elleni petícióinkra és kárelhárítási javaslatainkra.

130./ Panaszbejelentés a Panangin-os kálium reklám ellen a Gazdasági Versenyhivatalhoz.

129./ NÉPIRTÁSON GAZDAGODNAK, „TUDJÁK, MERIK, TESZIK”

melléklet: Véletlenszerűsített népirtást megalapozó szcientológusi “sópótlási útmutatás”.

128./ Véletlenszerűsített népirtást megalapozó szcientológusi “sópótlási útmutatás”.

127./ Európai Parlament-i állásfoglásokat kéréshez és népszavazásokat rendezéshez segítséget kérés a mellékletekben és a ww.tejfalussy.com honlapon bizonyított gazdasági bűncselekmények és izraeli vegyi fegyverek (konyhasóval és kálisóval talajtermékenységrontás, konyhasópótlás akadályozással és mérgező káliumtúladagolással, valamint elszennyezett ivóvízzel népirtással és eladósítással izraelieknek hazánkban “helycsinálás” ügyében

1. melléklet: Morvai – Átstartolás

2. melléklet: Morvai Krisztina nem válaszolt Lehmannak

3. melléklet: Mózes software

4. melléklet: Eladósítási és népirtási KGB program

5. melléklet: Miért kell népszavazás a MAZSIHISZ betiltásáért

6. melléklet: 1. E-mail könyv: Helyesen sózás, és tiszta ivóvíz

7. melléklet: 26. E-mail könyv: Feljelentés

8. melléklet: 29. E-mail könyv: Igaz, hogy tömeggyilkos a világfőrabbi?

9. melléklet: 91. E-mail könyv: Dr. Fazekas Sándor miniszter segítése – a mérési csalásokra és hamis rendeletekre alapozott mezőgazdasági és élelmiszeripari szaktanácsadások megszüntetésében

126./ AZ EURÓPAI UNIÓ MAGYARBETEGÍTÉSI ÉS -ELADÓSÍTÁSI PROGRAMOKAT PÉNZEL, A “KGB 45 pontja, hogyan bánjunk a bennszülöttekkel” c. program végrehajtása (Kapu, 1990. január), rezsinövelő ivóvízszennyezési csalás, hogy az Orbán kormány és Európai Unió is pénzeli a budapesti kertes ingatlanok szennycsatornázását …

melléklet: 91. E-mail köny

125./ Feljelentés a Rendőrséghez: IZRAEL BIBLIAI “TERMÉSZETES VEGYI FEGYVEREI”

melléklet: Feljelentés elmulasztása

124./ MIÉRT KELL NÉPSZAVAZÁS A MAZSIHISZ BETILTÁSÁÉRT

1. melléklet: Miért pénzeli az Orbán kormány a MAZSIHISZ-t

2. melléklet: Tervszerű magyarirtásért kapják a hiteleket

123./ A MAZSIHISZ ÁLTAL BŰNPÁRTOLT TERRORISTÁK A MÉRGEZŐ KÁLIUM DÓZISOKAT “EGÉSZSÉGESNEK”, AZ ÉLETTANILAG OPTIMÁLIS DESZTILLÁLT IVÓVIZET ÉS NaCl KONYHASÓVAL FIZIOLÓGIÁS DÓZISARÁNYOS SÓZÁST “MÉRGEZŐNEK” HAZUDJÁK

1. melléklet: Fajirtó Világfőrabbit feljelentés

2. melléklet: Fajirtó törvények hatályon kívül helyezése

122./ ISMÉTLŐDIK AZ ÁLLAMI SZINTEN SZERVEZETT/BŰNPÁRTOLT HITELEZÉSI CSALÁS; feljelentés Áder János köztársasági elnök és a bankhitelezési csalókat bűnpártoló rendőrök, ügyészek és bírák ellen, a hitelezési csalások leleplezését megtorlókat fedező X-398/1998. ikt. sz. hamis köztársasági elnöki közérdekű bejelentés elutasítás érvényben tartása miatt.

melléklet: Varga Istvános érdekvédelemről

121./ BALATONFŰZFŐI ÖNKORMÁNYZAT REZSINÖVELŐ SZEMÉTDÍJ CSALÁSI KÍSÉRLETEI FELELŐSEIT ÉS AZ ŐKET BŰNPÁRTOLÓ ÜGYÉSZEKET NYILVÁNOSAN FELJELENTÉS:

1. melléklet: Rezsicsökkentési javaslataink megmutatják…

2. melléklet: Ragályi Péter: Komposztált vágóhídi melléktermékek és…

120./ REZSICSÖKKENTÉSI JAVASLATAINK MEGMUTATJÁK, MI A VALÓDI CÉLJA A HÁZISZENNYVÍZ HASZNOSÍTÁSÁT MŰTRÁGYÁZNI ENGEDETT TERÜLETEKEN IS AKADÁLYOZÓ MINISZTERI ÉS ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEKNEK

melléklet: Ragályi Péter: Komposztált vágóhídi melléktermékek és húslisz hatása talajra, szántóföldi növények terméshozamára és elemösszetételére

119./  “Devizahitelezési” csalókat elítélési jogi eljárás menete

118./ “SZENT ÁGOSTON ÉS A MAGYAR KÜLDETÉS”-re

117./ NÉPSZAVAZÁS SZÜKSÉGES A VEGYI FEGYVER KÁLISÓVAL FAJIRTÁS BETILTÁSHOZ (Üzenet és bizonyítékok)

melléklet: TERVSZERŰ NÉPIRTÁSSAL KAPARINTJÁK MEG A NYUGDÍJBEFIZETÉSEINKET A HAZAI KORMÁNYOK ÁLTAL ELSIKKASZTOTT IMF- STB. KÜLFÖLDI HITELEK TÖRLESZTÉSÉHEZ

116./ Re: A békepárti fordulat esélye azonban a Közel-Kelet szakértő szerint nagyon csekély.

115./ Elektromos áram, fűtés, üzemanyag és tiszta ivóvíz környezetet kímélő módon több százezer évre biztosításához “energiaválság-elhárítási magyar bázisterv-1.”

melléklet: 14. E-mail könyv: Magmahővel nagynyomású gőz előállítás

114./ Az egészségügyi államtitkár Szócska Miklós által a 2/4,7 nátrium/kálium dózis aránnyal folytatott népirtást az igazságügyi miniszter Navracsics Tibor bírósági irat kézbesítési csalás megengedéssel bűnpártolja.

melléklet: 88. E-mail könyv: Tömeggyilkos zsidó orvosok elleni méréstani bizonyítékok

113./ Mezőgazdasági anyaghatásmérési software

112./ A három királylány és a só meséje

111./ Bírósági ügyiratigazolási csalást hagyó igazságügyminisztert feljelentés bűnpártolás miatt.

110./ Népirtási bűnsegédeket feljelentés: A kálisóval a magyarokat tömegesen gyilkolók és a bűnsegédeik,és az őket bűnpártoló bíró stb. hivatalnokok bűncselekményei (lásd melléklet), éppen annyira “elévülhetetlenek”, mint a zsidó nép irtóinak bűnsegédkezők bűncselekményei.

109./ NYILVÁNOS KÉRDÉS AMERIKA ELNÖKÉHEZ: MIÉRT NÉZI TÉTLENÜL ÖN IS AZ AMERIKAI ÉS MAGYAR EMBEREK ELLENI VEGYI FEGYVER HASZNÁLATOT, AMIT NÁLUNK „NEMZETI SÓCSÖKKENTÉSI, STOP SÓ PROGRAMNAK” IS ELNEVEZTEK?

1. melléklet: Barack Obamát sózási csalással népirtásról tájékoztató nyílt levél

2. melléklet: Nemzeti CBA boltok kálisóval mérgezett élelmiszert árulnak

3. melléklet: Vivegásokat feljelentés Legfőbb Ügyészhez

4. melléklet: zsidó fajirtási törvények hatályon kívül helyezése

5. melléklet: WHO IS WHO-ban megjelent életrajzom

108./ Lázár Dóra grafikája és verse: Aki enni ad, életet ad

107./ Létvédelmi röplap

106./ CÉLSZERŰ DVD-MÁSOLATOT KÉSZÍTENI A WWW.AQUANET.FW.HU HONLAPRÓL!

melléklet: Nemzeti CBA boltok kálisóval mérgezett élelmiszert árulnak

105./ Vivegásokat feljelentés Legfőbb Ügyészhez

104./ BÜNTETŐPER KEZDEMÉNYEZÉS AZ EGÉSZSÉGRONTÓ KÁLISÓVAL “SÓZÁSÉRT” FELELŐS EGÉSZSÉGÜGYI VEZETŐ (EV1) ELLEN, S A BÜNTETŐPERI ÍTÉLET ALAPJÁN KÁRTALANÍTÁS MEGÁLLAPÍTÁSI PER EV1 MUNKÁLTATÓJA ELLEN, A KÁLISÓVAL MÉRGEZÉSSEL ÉS HIÁNYOS KONYHASÓ PÓTLÁSSAL BETEGÍTŐ ÉLELMISZEREK FOGYASZTÓIT KÁRTALANÍTÁSHOZ.

1. melléklet: Rákbeteg gyógyítási bizonyított diszkrimináció

2. melléklet: 88. emailkönyv: Tömeggyilkos zsidó orvosok elleni méréstani bizonyítékok

3. melléklet: CBA sózási csalása

4. melléklet: A kálisóval szívmérgező “sókat” árulókat feljelentés

103./ Nevelési és beilleszkedési problémák, pubertáskori zavarok

102./ Kertes ingatlanok rezsijét növelési miniszteri csalás

101./ A BUDAPESTI MŰSZAKI EGYETEM “KÉMLELŐ.HU” HONLAPJÁRA FELTETT BLOG-BEJEGYZÉSEM

melléklet: 70. E-mail könyv: Precíziós mezőgazdasági hatáskalibráló mérés

100./ NYILVÁNOS Ügyészségi feljelentés, nemzetia Ptk. 484-487. §-ra hivatkozással, Kövér László országgyűlési elnök: “Egyre arrogánsabban érvényesítik az érdekeiket” című előadása (lásd melléklet) kapcsán, mint az Országgyűléshez címzett kárelhárító közérdekű bejelentés is, a nyugdíjas ingatlantulajdonosok rezsijét tűrhetetlenre fokozó hamis rendeletekért és azok érvényesíteni hagyásáért felelősök ellen, hozzászólásként megjelentetni próbálva az előadást ismertető “fidesz.hu” honlapon.

99./ BIZONYÍTÉK “A” KISGAZDAPÁRT ÉS A JOBBIK MEGBÍZHATÓSÁGÁRA

98./ A ZSIDÓ SZÁRMAZÁSÚ NEM BŰNÖZŐKET IS VÉDŐ EGYSZERŰ JOGI MEGOLDÁS, a Wiesenthal Center, a talmudisták magyarországi garázdálkodásának a felszámolására (is).

97./ Közérdekű kárelhárítási javaslat a Ptk. 484-487. § szerinti “megbízás nélküli ügyvitel” útján: REZSICSÖKKENTÉSI LEHETŐSÉG A HÁZIKERTTEL RENDELKEZŐK SZÁMÁRA

1. melléklet: Regie növelő szennycsatorna korrupció

2. melléklet: 79. E-mail könyv: Miért akadályozzák az otthoni vízátpárlást?

96./ HATÁSKALIBRÁLÓ MÉRÉSI CSALÁSOKAT FEDEZŐ ORVOSOKAT ÉS TÁRSAIKAT FELJELENTÉS ORBÁN VIKTOR KORMÁNYÁHOZ

95./ Közérdekű kárelhárítási javaslatom a zsidókat születésüktől a halálukig mindenhol fajirtásra kötelező mózesi, talmudi törvényeik hatályon kívül helyezésére.

94./ MEGOLDÁS, PERSZE CSAK HA VAN KEDVETEK HOZZÁ!

93./ HAMIS CBA-s SÓFELIRATOK ÉS MEGTÉVESZTŐ ÁRAK SEGÍTSÉGÉVEL NÉPIRTÁS

melléklet: Patikai Só reklám

92./ Hozzászólás a “Másképp Tudás Csatornája” “Túladagolhatók-e a lúgosítók?” című (lásd melléklet) beszélgetéshez.

91./ HŐSZIVATTYÚS IVÓVÍZTISZTÍTÓ LÉTESÍTMÉNY BÁZISTERV

90./ Putyin VS Obama

89./ Népirtásban is bűnsegédkező médiafelügyeletet bűnpártoló bírósági ügyintézőket feljelentés

88./ GONDOLKODJUNK SORSUNK ALAKÍTÁSÁN!

1. melléklet: Gondolkodj el!

2. melléklet: 14. E-mail könyv: Magmahővel nagynyomású gőz előállítás

3. melléklet: Who is Who életrajz: Tejfalussy András

87./ Dr.Damm Andrea-A Magyar jogrendszer nem okirati elven, hanem akarati elven áll

melléklet: MVSZ-75 – Dr. Damm Andrea előadása a devizahitelek ügyéről

86./ NYILVÁNOS FELJELENTÉS A VÍZLÚGOSÍTÁSSAL NÉPIRTÓK ELLEN

85./ SZÓLJ A VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁL RÉSZTVEVŐINEK, HOGY VESZÉLYES A KÁLIUMTÚLADAGOLÓ, KONYHASÓMELLŐZŐ VEGETÁRIÁNUS/VEGA ÉTKEZÉS!

melléklet: 60. E-mail könyv: Szélhámos álgyógyítókat leleplezés

84./ Két módon tehetnek bolonddá

83./ KONCEPCIÓS PERBE BEAVATKOZÁS, A MAGYAR TERMŐFÖLD- ÉS LAKOSSÁG MÉRGEZTETŐ HIVATALOK ÁLTAL MEGTÁMADOTT HARMATHY ILDIKÓ BIOLÓGUS MELLETT.

1. Kiegészítő dokumentáció: harmathy-ildiko-perebe-mellette-beavatkozas-130812

2. Kiegészítő dokumentáció: E-mail könyv: Bizonyítékok a szabványsértő étkezési sókkal népirtásra

82./ INGATLANTULAJDON-REZSI NÖVELŐ CSALÓKAT FELJELENTÉS

1. melléklet: Balatonfűzfői szemetesekről

2. melléklet: LAKOSSÁGI REZSIT NÖVELŐ FŰZFŐI ÖNKORMÁNYZATI SZEMÉTGYÜJTÉSI CSALÁS

81./ TUDOMÁNYEGYETEMI, MINISZTÉRIUMI, BANKI, ÜGYÉSZI, BÍRÓI KÖZÖS CSALÁSOK

80./ Aszálykár fokozóit feljelentés

79./ Donnan-egyensúlyos-kálium-határértékezési életveszélyes orvosi tanácsadási csalásra figyelmeztetés

78./ Fideszes és Jobbikos szakpolitikusoknak is káliummal talajmérgeztető bűnözők a tanácsadói?

77./ „OKOS FAJIRTÁS”? AZ IZRAELIEK IDETELEPÜLÉSÜKKEL ARÁNYOSAN IRTA(T)NAK MINKET ARZÉNMÉRGEZETT ÉS SZENNYVIZEKKEL KEVERT IVÓVIZEKKEL ÉS (A STOP SÓ PROGRAMJUKKAL)

76./ Feljelentem a határozataikat hamisan hitelesítő, hamisan postázó, bizonyítékokat eltüntető ügyészségi és bírósági bűnszervezetet, felkérve dr. Navracsics Tibor miniszterelnökhelyettes igazságügy-minisztert a “rendcsinálásra”.

75./ LEPLEZD LE A NÉPIRTÁSBAN KÖZREMŰKÖDŐ ÉLELMISZERBOLT(HÁLÓZAT)OT!

74./ SZENNYVÍZZEL ITATÓ, KÁLISÓVAL ETETŐ NEMZETGYILKOSOKAT FELJELENTÉS

73./ NÉPIRTÁS ÚTJÁN FEJLESZTIK A VIDÉKET (Nyílt levél Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszterhez)

72./ BARACK OBAMÁT SÓZÁSI CSALÁSSAL NÉPIRTÁSRÓL TÁJÉKOZTATÓ NYÍLT LEVÉL

71./ APLA software találmány alkalmazást segítő közreműködőket keresés

70./ Pártpolitikai európai úniós vizsgakérdések

melléklet: Csődtitkok ellenszerei

69./ 88. E-mail könyv: Néhai Dr. Kovács Pál országgyűlési képviselő emlékezete

68./ Életveszélyes a bolti kenyér és péksütemény a konyhasó kálisóra cserélése miatt.

melléklet: Miért sokkal magasabb a kevésbé tiszta étkezési sók ára

67./ FAJIRTÓ KORMÁNYOKAT FELJELENTÉS

1. melléklet: Miért sokkal magasabb a kevésbé tiszta étkezési sók ára

2. melléklet: „toth-gabor-elelmiszeripari-mernok-130716”

66./ NEMZETI ALAPTÖRVÉNYÜNK AZ ARANYBULLA MIÉRT TILTJA, HOGY HAZÁNK ÉTKEZÉSI SÓ KERESKEDELMÉT IZRAELITA IS FELÜGYELHESSE, IRÁNYÍTHASSA?

65./ kézbesítési csalással népirtókat bűnpártoló ügyészeket és bírákat is feljelentés

64./ Miért sokkal magasabb a kevésbé tiszta étkezési sók ára

63./ Az internetes HUN Televízió SORSUNK ALAKÍTÓI című műsorában 2013. 07. 10-én Csikós Juhász Imrével beszélgetésben szereplő nemzetvédelmi célú kárelhárító közérdekű javaslatok, amelyekre a megkeresett vezetők “eltapos(tat)ással” fenyegetéssel válaszolnak a javaslattevőknek.

melléklet: HUN TV-s interjú Csikós Juhász Imrével

62./ „NEMZETI MAGYARHÜLYÍTŐKET” LELEPLEZŐ KÉRDÉSEIM

melléklet: Rágalmazó vivegás bűnszervezetet feljelentés a Kúriánál és a Legfőbb Ügyészségnél

61./ NYÍLT KÖZÉRDEKŰ BE/FELJELENTÉS A “KIJÁTSZHATÓ JOGSZABÁLYOKKAL” A MAGYAROKAT ÁTEJTŐ IGAZSÁGÜGYI ÉS AKADÉMIAI BŰNSZERVEZET ELLEN.

1. melléklet: Rákbetegség elleni tényleges gyógymód

2. melléklet: 62. E-mail könyv

60./ A minden zsidót fajirtásra kötelező izraeli törvények hatályon kívül helyezését kezdeményezzük, javaslom az email-en terjeszthető alábbi ténybizonyítás minden magyarral megismertetését

59./ ZSIDÓ HOLOKAUSZT TERRORT ELHÁRÍTÁS

melléklet: dmrv-vizmintaszam-miniszter-120515.pdf

58./ Népirtás, gyarmatosítás, zsákmányszerzés (emlékeztetőül) – Dr Nagy Levente Kunhegyes

57./ Regie növelő minisztériumi csalás: A műtrágya titkos konyhasótartalma vesztességessé teszi a növénytermesztést.

56./ Fajirtó izraeliek kollektív bűnösségét fedezi a médiafelügyelet a bizonyítékaink eltüntetésével?

55./ AZ ELTITKOLT HAZAI 11 CSŐD FŐOK IS TŰRHETETLEN (VÁLASZLEVÉL)

54./ Magyarország ellenségei ügynökeit leleplező kérdések

53./ Nyilvános méréstani szakvélemény az engem rágalmazók ma kézhezkapott mellékelt írásairól

52./ FAJIRTÁST, HAZAÁRULÁST BŰNPÁRTOLÓ ÜGYÉSZEK ÉS EZEK HIVATALI STB. BŰNSEGÉDEI ELLENI FELJELENTÉS

51/A./ NYILVÁNOS NEMZETKÖZI VÁD a jogi-diszkriminációs rendőrségi, ügyészségi, bírósági és köztársasági elnöki bűncselekményeket folytatók és bűnpártolók ellen.   Copy: Legfőbb ügyész.

melléklet:ENSZ Korrupció elleni Egyezmény – magyarul

50./ A „BÖLCS RABBIK” helyett is sokkal jobb az APLA (Automatikus Pszicho-Logikai Analízis) ANTIRANDOM SOFTWARE

49./ Vízdijkiszámítási és szennycsatornázási korrupció elleni közérdekű bejelentés, amelyet követően a Médiafelügyelő (válaszként?) eltüntette az internetről a bizonyítékokat dokumentáló www.aquanet.fw.hu tudományos honlapunkat, de jelen honlapon újra megtalálható

48./ A HAZAI TÁRSADALOM BIZTOSÍTÁS PÉNZTÁRÁBÓL KIK ÉS HOVÁ TÜNTETTEK EL 20 MILLIÁRD DOLLÁRT?

47./ ALKOTMÁNYSÉRTŐ, TEHÁT TŰRHETETLEN AZ EURÓPAI UNIÓ ÉS IZRAEL KÖZÖTT LÉTREJÖTT KERESKEDELMI JELLEGŰ EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS

46./ Miért hazudja az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) honlapja, hogy életveszélyesen mérgező a tiszta desztillált ivóvíz?

45./ Otthoni saját méréseiden alapuló egészségvédelmedhez.

44./ Miért nevezi az Orbán kormány az érvényes mózesi és talmudi törvények szerinti fajirtó terrorizmust is “nemzeti”-nek?

43./ SOK MAGYAR ÉLELMISZER ÉLETVESZÉLYES !

42./ ORSZÁGUNK MEGVÉDÉSÉHEZ MINDEN MAGYARNAK EGYÉNILEG IS ÉS KOLLEKTÍVEN IS MEGFONTOLTABBAN, PONTOSABBAN KELL DÖNTENIE, AMIHEZ AZ „APLA SOFTWARE” A LEGJOBB SEGÍTSÉG!

41./  CSALÓ JOGALKOTÓKAT FELJELENTŐ IRAT

40./ HAZAÁRULÓKAT ÉS BŰNSEGÉDEIKET AZONOSÍTÓ KÉRDÉS

39./ DEVIZÁS CSALÓ ÜGYÉSZEKET FELJELENTÉS

38./ REGIE-NÖVELÉSI KORRUPCIÓ A KERTES TELKEKNÉL IS KÖTELEZŐ SZENNYCSATORNÁZÁS

37./ JAVASLAT A FÖLDVÉDŐ PETÍCIÓT A 2013. JÚNIUS 10-I TÜNTETÉSEN FELOLVASÁSRA ÉS EMAIL-CIMLISTÁRON ELŐZETESEN IS TERJESZTÉSÉRE

36./ FÖLDTÖRVÉNNYEL KAPCSOLATOS PETÍCIÓ A KORMÁNYOK HAZAÁRULÁSÁT AKADÁLYOZÁSRA

35./ Orbánéknál lakossági regie-csökkentési hazugságára bizonyíték a szemétcégnek akkor is fizettetés, ha egy gramm szemetet sem vitt el.?

34./ HATÓSÁG (ÜGYÉSZ, RENDŐR, BÍRÓ STB.) KORRUMPÁLÓ BŰNÖZŐ NEM BÜNTETHETŐ? Korruptak a rendőrségi, ügyészségi, bírósági és igazságügyi minisztériumi vezetők, akik akadályozzák a csaló bankárok elleni büntetőeljárást

33./ Kúriánál bankos csalókat feljelentés-2.

32./ KÖZÉRDEKŰ NYÍLT FELJELENTŐIRAT, a magyar lakosokat kálisóval mérgeztető       kormánytisztviselők elleni feljelentést a Legfelsőbb Bíróságon (is) eltüntetők ellen

31./ A hazai jogászok és akadémikusok szervezik és fedezik az országunk, népünk, a hazai értelmiségiek elleni   legsötétebb bűncselekményeket

30./ LEGFŐBB ÜGYÉSZHEZ, mint kormányterrort elhárítás, a Ptk. 484-487. § alapján. FELJELENTEM AZ ALÁBBI MELLÉKLET SZERINTI HAMIS „NEMZETI PROGRAMOK” ÉS FÉLREVEZETŐ ELNEVEZÉSEIK KIESZELŐIT ÉS AZOKAT, AKIK EZEKRE ALAPOZVA CSALTÁK KI TŐLÜNK AZ ORSZÁGGYŰLÉSI ÉS ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐI JELENLEGI MEGBÍZÁSUKAT.

29./ A Nátrium hiány, és Kálium túladagolás miatti betegségek, Nobel díjas kutatók által végzett mérések szerint

28./ Bio-arzenál szúnyogok ellen

27./ Fizettessék ki Izraellel a kártalanítást az általuk legyilkolt(atott) 2.857.714 magyar után!

26/2.  84. E-mail könyv: Magyarok fogyatkozásának eltitkolt tényleges főokai

26/1. Nem tudja Angelina Jolie, hogy van jobb megoldás az amputációnál?

25./ Hatósági csalási technikát leleplezés

24/2. MEHNAM-info 24-HEZ KIEGÉSZÍTÉS: Szennycsatornázás további milliárdokért

24/1. Csatornázási korrupciót fenntartókat feljelentés

23./ Javaslat az arzénes vizek biztonságosabban és olcsóbban méregtelenítésére

22./ „Rezsicsökkentési” tudatos csalás bizonyító nyilvánvaló tények

21./ A PATIKAISO-HU honlap tudatosan hamisítja meg tizedére az NaCl dózis optimumot?

20./ VÍZSZENNYEZÉS ÉS ÉTKEZÉSI SÓ MÉRGEZÉS ENGEDŐKET FELJELENTÉS (Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszterhez, és Illés Zoltán államtitkárhoz)

19./ Felszólítás a népirtó szabványsértő étkezési sók betiltására

18./ Adja el a Sportcsarnokot a Kormány, és építtessen egy olcsóbb újat!

17./ Fehérgalléros korrupt hülyék terrorizálják hazánkat

16./ Magyar holokausztelhárítás

15./ Hol a holokausztpénz

14./ Országos vízügyi korrupciós csalás

13./ Antiszemétizmus Mozgalom: Országterületvédés

12./ Magyarország Szellemi Védelme

11./ “Devizahitellel” csalást folytató bankárokat feljelentés a Legfelsőbb Bíróság Kúriánál

10.1/ Országmérgezési és szerződéslopási jutalékként kap pénzt az MTA?

10.2/ Akadémikusok tudományos szabotázs bűncselekményei

9./ APEH rendeleti csalás

8./ Fajirtó világfőrabbi feljelentés

7./ Mit kell tudni a búzafűről? Barátoknak, Ismerősöknek, Gyerekeknek

6./ Fajirtó zsidókat elitélés

5./ Akadémikus bűnözők világháborúkat idéznek elő káliumos sókkal

4./ Alternatív magyar jog

3./ TERRORELHÁRÍTÁSKÉNT az Alkotmánybírósághoz a fajirtó törvényeket eltűrő új Alkotmányról

2./ Képviselő ellenőrző peturbációs analízis

1./ Önvédelmi felhívás.

Comments are closed.