Csőd 11 fő oka

Hazánk mai egészségi- és gazdasági csődjének a 11 (tizenegy) alapvető fő oka, amelyeknek az eltitkolása is hazaárulás!

 

1./ Konyhasóval (NaCl-dal) műtrágyázással mérgezik a magyar termőföldeket.

2./ Tudatosan akadályozzák a konyhasó fiziológiás mértékű optimális étkezési pótlását (afiziológiás pótlás akadályozása életrövidítő + ivartalanító hatású).

3./ Timsó, kálisó stb. káliumvegyületekkel mérgezik az élelmiszereket (a kálium túladagolás is életrövidítő + ivartalanító = népirtó hatású).

4./ Tudatosan rákényszerítenek a káliumot mérgezően (afiziológiásan) túladagoló életrövidítő és ivartalanító étkezésre.

5./ Tudatosan akadályozzák az egészséget védő és gyógyító hatású desztillált ivóvízzel vízpótlást, helyette fertőző vírusos ürüléket és mérgező vegyszereket tartalmazó vezetékes vízzel itatják a népet.

6./  1-5. folytatásához tudatosan meghamisították a laboratóriumi adat értékeléshez és egészségügyi előírásokhoz alapul vett (határérték) számokat.

7./ Kb. 300%-kal több adó + járulék sújtja a magyar termelők termékárait, mint azonos piacon árusító külföldiek (szlovákok stb.) termékárait. Emiatt a magasabb árú hazai termékek eladhatatlanok és a magyarországi termelők beszüntetik a termelést, s megszüntetik a termelő üzemi munkahelyeket.

8./ Tudatosan akadályozzák az áramtermelő erőművek geotermikus (magma)hővel fejlesztett olcsó nagynyomású gőzre történő átállását, s az erre alkalmas, a Potter Drilling cég által kifejlesztett kőzetátolvasztásos, olcsóbb mélyfúrás alkalmazását.

9./ Magyarországnak azért is lett a korábbinál is sokkal nagyobb külföldi adóssága, mert a kormányok, e hitelek törlesztésére pénzszerzés címén külföldieknek eladott magyar területekért, vállalatokért, ingatlanokért beszedett összegnél többet, sok ezermilliárd Forintot elpazaroltak, elpazarolnak a vidéki szennycsatornák számának növelésére, hogy az ivóvíz szolgáltató folyókba a vezetékes ivóvízbe átjutó fertőző vírusokat, fogamzásgátló stb. népirtó anyagokat juttassanak.

10./ Az infúziónál és étkezésnél is optimális Na : K = 30 : 1 arány helyett az Na : K = 1 : 1 gyilkos arányt alkalmazó kormányok, az általuk ezúton ivartalanított és lerövidített életű magyarok megüresedett ingatlanait eladják külföldieknek, s eltulajdonítják a kipusztított magyarok nyugdíjra befizetett pénzét.

11./ 1-10. Főleg a korrupt tudományos- és törvénykezési bűnözők bűne.

Comments are closed.