Külföldi kormányokat tájékoztatás

17./ Miért nem lép fel az emberi ürülék talajtápanyagként újra hasznosítása érdekében a WWF?

16./ KÖZÉRDEKŰ NYÍLT LEVÉL TŐKÉS LÁSZLÓ EURÓPAI ÚNIÓS KÉPVISELŐ ÚRHOZ!

15./ Válasz a Fehér Ház, Ashwani Jain részemre is megküldött tájékoztatására a rákbetegek gyógyításáról. Jó lenne, ha a RÁKBETEGSÉG elszaporodás főokáról és a gyógyítás eltitkolt tényleges módjáról Barack Obama elnök úr is elolvashatná, hogy a SALSOL infúziós kúra a zsidó rákbetegek 98%-t meggyógyítja, de …

1. melléklet: Barack Obama elnök úrhoz intézett egyik korábbi figyelemfelhívásom

2. melléklet: az izraeli König parlamentjükben előadott reform javaslata

3. melléklet: A MAGYAR REFORMOK MŰKÖDNEK!  (Különösen a fajirtó hatású menzareform, és “megürsedett” helyünk külföldieknek kiárusítása)

4. melléklet: A fajirtás Nobel-díjas módszere: a kipusztítani akart népnek ajánlott étkezési víz, konyhasó és kálium dózisok életrövidítő, ivartalanító hatásúra változtatása 

14./ BARACK OBAMA USA ELNÖK ÚR EGÉSZSÉGÜGYI TÁJÉKOZTATÁSA

4. melléklet: Vérbesűrűsödés- és magas vérnyomás kialakulás gátló is a víz, a konyhasó és a kálium élettanilag optimális (fiziológiás) dózissal pótlása

5. melléklet: APLA (Automatic Psycho-Logical Analysing)

13./ ANGELA MERKEL IGAZ KERESZTÉNYSÉGE. Nekem is szimpatikus Angela Merkel német kancellárasszony! Ezért is tájékoztattam Őt, a kormányának a honlapján már korábban is arról, hogy nálunk és Németországban is, kálisóval műtrágyázással és konyhasó helyett kálisóval „ételízesítéssel” mérgező kálium tartalmúvá tett élelmiszerekkel, mérgeztetett ételekkel és italokkal, valamint a gyógyhatású tiszta desztillált ivóvíz és az élettanilag optimális NaCl pótlás (a helyes dózisarányokat lásd Salsol infúziós oldat dózisai alapján) mérgezőnek feltüntetésével módszeresen betegítik, tervszerűen, irtják a keresztényeket.

12./ Amerika (azóta meggyilkolt) elnöke szerint: „BÁRKI, AKI KÉPES MEGOLDANI A VÍZZEL KAPCSOLATOS PROBLÉMÁKAT, KÉT NOBEL DÍJAT ÉRDEMEL: EGY TUDOMÁNYOSAT ÉS EGYET A BÉKÉÉRT.” SZENNYEZETT VÍZBŐL SZINTE INGYEN TELJESEN TISZTA VIZET KÉSZÍTŐ LÉTESÍTMÉNY TERVE. Dr. Hende Csaba honvédelmi miniszter úr kezéhez, megbízás nélküli nyilvános kárelhárítási ügyvitel keretében!

11./ Az Európai Uniós állampolgárokat kálisóval mérgeztető tudományos titkosszolgálati terroristákat feljelentés az Európa Tanácsnál is

1. melléklet: dr. Áder János magyarországi köztársasági elnök kezéhez megküldött terrorizmus elhárító feljelentés.

2. melléklet: Segítségkérés Morvai Krisztinától

10./ Népirtási célt szolgál a „Stop Só Nemzeti Sócsökkentési Program” és hogy „életveszélyes méregnek” hazudják a tiszta desztillált ivóvizet?

melléklet: Csatolmány 1-12

9./ Re: What you wrote the President

8./ A TUDOMÁNYOS AKADÉMIÁK ÉS EGYETEMEK tudományos csalóival összejátszó WHO által tudatosan félrevezetett, megtévesztett (?) keresztény (?) államok vezetői, pl. OBAMA és ORBÁN is, tudatosan ENGEDIK MEG a 2 Mózes 23/20-33, 5 Mózes 7/2, 22, Talmud, Baba kamma 93 b. lap, Talmud, Taanith 10 a. lap) szerinti zsidó fajirtást ??

1. melléklet: Barack Obamát sózási csalással népirtásról tájékoztató nyílt levél

2. melléklet: Obama-Orbán fajirtó Stop-Só program

3. melléklet: Obama-Orbán fajirtó Stop-Só program bizonyítása

7./ Obama amerikai lakosság irtó orvosi csalásra figyelmeztetése

6./ Putyin rehabilitálja a kivégzett orosz tudósokat! 

5./ A Fehér Ház honlapján, Barack Obama amerikai elnök úrnak címezve, ma a mellékelt segítő kérdést küldtem a Felesége egészségjavítás szervezésével foglalkozó hírlevelére választájékoztatásul. Miért akarják kipusztítani az embereket a természetes 30-as nátrium/kálium dózisarány 1 körülire csökkentésével?

4./ NYÍLT LEVÉL PUTYIN ELNÖK ÚRHOZ PAKSI ATOMERŐMŰ BIZTONSÁGI ÜGYBEN

melléklet: Feljelentés közveszélyt okozó “paks-ügyi” szakértők ellen / közérdekű bejelentés, a LEGFŐBB ÜGYÉSZ KEZÉHEZ! Ptk. “Megbízás nélküli ügyvitel” szerinti közérdekű kárelhárítás az “állami illetékesek” helyett!

3./ Principal secrets of smash

2./ Korábbi nyílt leveleink, többfelé, hazai és nemzetközi relációban, az ételmérgeztetési és ivóvíz- elszennyezési vegyi-és biológiai terrorizmus módszerei leleplezésével, a népirtás leállíttatására.

1./ Oroszországnak

 

Comments are closed.