Jogjavítás

379./ Karácsonyi ajándék: Az élethosszabbítás, az egészséges élet, a szaporodóképesség, a betegségekből kigyógyulás titka

1. melléklet: Kálmán Olga – Németh Sándor – Simicska Lajos – Híraréna

2. melléklet: Orbán Viktor miniszterelnöknek személyesen, népmentési céllal, közérdekű bejelentés, petícióként is Köszönöm, hogy elintézted a hibás napi 2 helyett az 5 gramm konyhasó megengedését a menzákon, de a felnőtteknél is be kell tiltani a konyhasópótlás korlátozását, a kálisóval „sózást” és egyéb kálium túladagolást! . . .

3. melléklet: MVSZ ÉS MSZ MEGKÉRDEZÉSE KOMMUNIKÁCIÓS EGYÜTTMŰKÖDÉS ÜGYÉBEN

4. melléklet: A KONYHASÓ-HIÁNYUK MIATTI VÉRELEKTROLIT ZAVART „VÍZMÉRGEZÉSNEK” HAZUDÁSSAL ÉLETVESZÉLYESEN FÉLREVEZETIK A SPORTOLÓ KAMASZOKAT!

5. melléklet: NYÍLT LEVÉL, Egely Györgyhöz és az egészségüggyel foglalkozó Hatoscsatorna tv-s műsorvezető társaihoz és a Riportalanyaikhoz

6. melléklet: Feljelentés az ORFK-hoz: Az a tény, hogy Dr. Éger István a fenti közérdekű javaslatomra csak azzal reagált, hogy megkért ne küldjek neki több levelet, azt valószínűsíti, hogy a Magyar Orvosi Kamara a szennyezett ivóvízzel, nátriumhiánnyal és kálisóval gyilkoló orvosok érdek képviselete.

378./ Nyilvános közérdekű bejelentés az Országgyűlés Törvényhozási Igazgatóságához. 1./ A törvényhozás fajirtási célból engedi előírni a desztillált víz ivóvízként csak túlszennyezetthez keverve használatát? Csak izraelita ihat tiszta desztillált vizet, lásd Talmud, Taanith 10 a. lap? Lásd http://www.tejfalussy.com/dokumentumok/emailkonyvek/97.EmailKonyv-maffiaallam.pdf.)

377./ MIÉRT AKARJA FELSZÁMOLNI AZ EURÓPAI NEMZETÁLLAMOKAT A VILÁGHATALMI TERRORISTA ELIT? Lehetséges válasz a Fixtv-ben (2016. 12. 17.) Dr. Drábik János professzor úr által feltett kérdésekre

1. melléklet: To EUROPEAN COURT for HUMAN RIGHTS, Strasbourg: FELJELENTÉS AZ „ALLIANCE ISRAELITEE” ELLEN

376./ NYILVÁNOS KEGYELMI KÖVETELÉS BUDAHÁZY GYÖRGY RÉSZÉRE

1. melléklet: TERRORISTÁK A FAJIRTÁS SEGÍTŐ KERESZTÉNY PAPOK ÉS ORVOSOK IS!

375./ TÚLÉLÉSI STRATÉGIA: MENTSÜK MEG A MAGYAR NÉPET! Orbán Viktor személyesen segített? (NEMZETI HÍRHÁLÓ hozzászólás)

374./ NYÍLT LEVÉL FERENC PÁPÁHOZ a fajirtó stop só program ügyében

1. melléklet: MAGYARMÉRGEZTETŐK BŰNLAJSTROMA Kúriához címzett közérdekű bejelentésként

2. melléklet: KÁRELHÁRÍTÓ NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS Dr. Simicskó István honvédelmi miniszter úrhoz (Az izraelitákat védik, a többieket nem)

3. melléklet: Kérem az Alkotmánybíróságot, nyilvánítsa alkotmányellenesnek a fajirtásra felbiztató mózesi és talmudi törvények hazánkban érvényben tartását és az ezeken alapuló vallási és világi szervezeteket.

4. melléklet: TERRORISTÁK A FAJIRTÁS SEGÍTŐ KERESZTÉNY PAPOK ÉS ORVOSOK IS!

5. melléklet: Egy kereset a MAZSIHISZ ellen …. Forrás: Kuruc infó (internet), Témacím: TALMUD PER A MAZSIHISZ ELLEN. 

6. melléklet: Válaszként nyílt levél, Trócsányi László igazságügyi miniszterhez az igazságszolgáltatás megváltoztatását javasló közérdekű bejelentésekkel

7. melléklet:Válasz a Fővárosi Törvényszék 36.P.850/2016/2. végzésére: F. hó 8-án kézhez vett végzése alapján az alábbi alkotmánysértő bírósági diszkrimináció felszámolását kell kérem . . .

8. melléklet: HOGY VÉDEKEZZÜNK AZ IZRAELITA TERRORISTÁK CSELES FAJIRTÁSI MÓDSZEREI ELLEN

9. melléklet: TERRORIZMUS ELHÁRÍTÁSI TÁJÉKOZTATÁS RÉTVÁRI BENCE ÁLLAMTITKÁR RÉSZÉRE

373./ ALKOTMÁNYOSSÁGI KÉRDÉS, NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSKÉNT: A TÖRVÉNYEINK MIÉRT ENGEDIK A NYILVÁNVALÓ BŰNÜGYI DISZKRIMINÁCIÓT

372./ NYILVÁNOS ÜZENET A TRIANONI ORSZÁGRABLÁSRÓL MEGEMLÉKEZŐ MAGYAROKNAK

1. melléklet: Hat közérdekű kérdés az Európai Uniót is képviselő magyarországi állampolgári jogok biztosához

371./ ANTITERRORISTA MAGYAROK BLOGJA (blogstar.hu)

370./ KINEK LESZ JÓ, HA AZ ORBÁN KORMÁNY ELINTÉZI AZ UKRÁNOK MAGYARORSZÁGI VÍZUMMENTESSÉGÉT (Közérdekű bejelentés a Miniszterelnökséghez és az ORFK-hoz)

1. melléklet: FELLÉPÉS A MAGYAROKAT MAGYARORSZÁGRÓL KIŰZNI AKARÓ TALMUDISTA TERRORISTA IZRAELITÁK ELLEN

2. melléklet: Miklósi István: SENKINEK nincs joga, hogy arra kényszerítsen, hogy írásos beleegyezésem adjam olyanhoz, amivel nem értek egyet.

369./ Közérdekű tájékoztatás a magyarországi bírói bűnözésről, és büntetőfeljelentés a köztársasági elnökök ellen

1. melléklet: Perindítás Áder János köztársasági elnök ellen, aki egy Göncz Árpád által készíttetett hamis irat érvényben tartásával akadályozza, hogy a magyarok az általunk feltárt hatás méréseket megismerve megértsék, hogy a kormány „Nemzeti Stop Só Programja”, a kálisóval sózás, az ezen alapuló „Menzareform” életrövidítő és szaporodó képesség rontó hatású tudatos fajirtás.

2. melléklet: Fellebbezés és a hitelezési csalás fedező bírák ellen közzétett nyilvános feljelentés (ad. 68.P.23.501/2016/3.)

3. melléklet: A csaló bíró által elutasított keresetpontosítás: “Tisztelt Törvényszék! A fenti számú perbeli keresetemet az alperes hivatalnokai károkozásai megállapítását kérésre és alperes ezért kárfelelőssége megállapítását (jogos önvédelemként) kérésre pontosítom. Eredetileg is ezt kívántam elérni. . . “

4. melléklet: Feljelentés az igazságügyi miniszterhez: A legfelsőbb bíróság alább idézett hamis elvi határozatának – amivel számos csalással eladósított embert az öngyilkosságba hajszoltak – a nemzetközi hatásmérési szabadalmaim szerinti mérésekkel leleplezése miatt nem engedik letárgyalni az alábbi ügyet 1993 óta! Az Ön, mint igazságügyi miniszter bűne is . . . 

5. melléklet: Közérdekű per indítását kérés az „államilag bűnpártolt megengedett OTP banki csalás” folytatói ellen az igazságügyi minisztertől, és feljelentés ellenük.

6. melléklet: A Magyar Állam alperessel szemben jogerős ítélettel kérem megállapítani, hogy ezen alperes egyes miniszterei, államtitkárai, ügyészei, bírói, rendőrei, jegyzői jogsértéseket folytatnak ellenem, hogy elévülésig gátolják a bűnöző csoportok és károkozásaik elleni kereseteim bizonyítékok alapján érdemben tárgyalását . . . . 

7. melléklet: ELLOPTA A GILISZTAMAFFIA A HITELKÁROSULTAKTÓL AZ OTP ÁLTAL ADOMÁNYOZOTT SZÁZMILLIÓ FORINT KÁRTÉRÍTÉST?

8. melléklet: NYÍLT LEVÉLKÉNT, KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK RÉSZÉRE: Nem csak a gyermekeknél, a menzákon, de a felnőtteknél is legalább két és félszeresre fel kell emelni az ajánlott napi konyhasódózist és be kell tiltani a patkányméreg kálisóval sózást és a növények káliumtartalmát megtöbbszöröző műtrágyázást!! . . .

368./ Nyilvános közérdekű bejelentés: Önök károkozási célból növelik az 1- 6% közötti káliumtartalmú talajok vízoldott káliumtartalmát?

1. melléklet: T. Fazekas Sándor NÉBIH felügyeletét ellátó miniszter úr! Érdeklődöm Nálad, hogy miért engedi a NÉBIH-etek azt híresztelni a termékreklámokban, hogy előnyös a nátrium-kloriddal műtrágyázás . . . ..

2. melléklet: Tudatos fajirtás az Orbán-kormány Stop Só és Chips-adó projektje?! Korábbi megválaszolatlan közérdekű bejelentés.

367./ NYÍLT LEVÉL BARACK OBAMA USA ELNÖKNEK ÉS MEGVÁLASZTOTT UTÓDJÁNAK. Ne tetszelegjen egészségvédőként, aki nem lépett fel a konyhasópótlást korlátozás és a káliumtúladagolás ellen, amelyek fajirtó hatását . . . .

1. melléklet: Népirtó nátriumhiány és káliumtúladagolás

366./ KIEGÉSZÍTŐ FELJELENTÉS A MENZAREFORMMAL FAJIRTÓ BŰNBANDA ELLEN (Menzareform. Mi ebből az igazság?

1. melléklet: Kik sodorták veszélybe Magyarországot? A Jobbik?

2. melléklet: Tömeggyilkosok a patkányméreg kálisóval kevert étkezési sók engedélyezői és forgalmazói (NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS A JOBBIK PARLAMENTI FRAKCIÓJÁHOZ)

3. melléklet: Népirtó nátriumhiány és káliumtúladagolás

4. melléklet: FELJELENTÉS A MAGYAR ORVOSI KAMARA FAJIRTÁSBAN BŰNSEGÉDKEZŐI ELLEN (NYILVÁNOS NEMZETKÖZI FELJELENTÉS)

5. melléklet: PEREN KÍVÜLI RENDEZÉS FELAJÁNLÁSA ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKNEK. Amennyiben 30 napon belül leállítjátok a keresetben bebizonyított népirtást, és kirúgjátok a folytatásáért felelős minisztereket, államtitkárokat és a hamis szakértőiket, hajlandó vagyok a magánpertől eltekinteni.

6. melléklet: Panaszbejelentés Balogh Zoltán miniszterhez

365./ Feljelentés a kertes ingatlan tulajdonosok rezsijét növelő szennycsatorna csalást fedező rendeletek létrehozói és érvényben tartói, s az őket nem büntető állami illetékesek ellen

1. melléklet: KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS AZ IGAZSÁGÜGY MINISZTERHEZ: A kertes ingatlan tulajdonosok költségeit növelő csatornázási csalási rendelet létrehozói, érvényben tartói, de a költségnövelő csalókat el nem ítéltető jogászok is korrupt bűnözők

2. melléklet: Országos környezetkárosítási, ivóvíz szennyezéssel egészségrontási, anyagpazarlási, vízdíjemeléssel műtrágya vásárlásra kényszerítési, el nem végzett hulladékszállításokat leszámlázási stb. települési önkormányzati és országos rezsinövelési csalásokat hamis határozatokkal fedező ügyészeket is feljelentés dr. Trócsányi László igazságügy miniszternél:

3. melléklet: A költségvetés veszteségének tényleges oka

364./ Közzétett nyilvános közérdekű bejelentés: miért gyanús a hazai madárinfluenza járvány is?

1. melléklet: NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS: A vírusfertőzés elleni oltóanyagot gyártó üzemek hiányos felügyelete nemzetbiztonsági kockázat!!

363./ LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG 1054 Markó u. 16. Nyilvános közérdekű feljelentés a szennycsatornáztatási kormányzati és önkormányzati korrupciók ügyében, az ivóvíz védelemben hamis megoldásokat elfogadó dr. Áder János köztársasági elnökkel és (bűn)társaival szemben. „Mit csinálnak a szennyvízzel: Életünk és a víz.

1. melléklet: Az Áder János ellen benyújtott feljelentés kiegészítő kereset

2. melléklet: FELSZÍNI IVÓVÍZBÁZISAINK SZENNYEZŐDÉSMENTESÍTÉSE

362./ NÉPIRTÁSBAN BŰNSEGÉDKEZÉS: A KOSSUTH RÁDIÓT MA IS A PATKÁNYMÉREG KÁLISÓVAL SÓZÁSFAJIRTÓ HATÁSA ELKÖDÖSÍTÉSÉRE HASZNÁLTÁK. ÚGY TÜNTETTÉK FEL, HOGY „ÍZLÉS DOLGA”, VAGYIS NEM LEHET VESZÉLYES, HOGY MILYEN ÖSSZETÉTELŰ SÓVAL SÓZNAK A MAGYAROK (KOSSUTH, 2016. 11. 05. 9:40). KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS AZ INFORMÁCIÓ FELÜGYELETÉRT IS FELELŐS MINISZTERHEZ, LÁZÁR JÁNOSHOZ

1. melléklet: Máig is megválaszolatlan 2015. november 6-ai közérdekű kérdés Lázár János miniszterhez

2. melléklet: FELJELENTÉS A TÖMEGGYILKOSOKAT HAZÁNKRA SZABADÍTÓ EURÓPAI UNIÓS MEGÁLLAPODÁST “TÖRVÉNYESÍTŐ” ORSZÁGGYŰLÉSI HATÁROZAT FELELŐSEI ELLEN + KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT KÁRELHÁRÍTÓ PÓTLÓLAGOS NÉPSZAVAZÁSRA

3. melléklet: A KÁLI MAFFIÁT LEBUKTATÓ ANTIRANDOM MONITOROS HATÁSMÉRÉS. A MEZŐGAZDASÁGI MINISZTERHEZ IS, KÖZÉRDEKŰ FIGYELMEZTETÉSKÉNT 

361./ Feljelentés kiegészítés: KÉRDÉS LÁZÁR JÁNOS MINISZTERELNÖKI HIVATAL VEZETŐ MINISZTERHEZ

1. melléklet: Nyilvános közérdekű bejelentés. Mérésekből kiderítettük: mások a legfőbb előidéző okai a magyarok betegségei egyre növekvő gyakoriságának, mint amit hivatalosan mondanak …

2. melléklet: Kárelhárító nyilvános közérdekű bejelentés az állampolgári jogok biztosához

3. melléklet: Népirtási célú országos tisztifőorvosi és főgyógyszerészi csalás??

4. melléklet: Feljelentés a legfőbb ügyészséghez a konyhasó hatás mérési eredményei meghamisítására és statisztikai csalásokra alapozott országos sózáscsökkentési emberkísérlet előírói, engedélyezői, folytatói és a sózáscsökkentés káros hatásai elködösítői ellen.

360./ NEMZETBIZTONSÁGI PROBLÉMA! NYÍLT LEVÉL: Nemzetbiztonsági okból mindenki felé jelzem a http://www.tejfalussy.com/regiweboldalak/desztvizhonlap2/ és www.tejfalussy.com honlapjaimon mérésekkel bizonyított alábbi, nem csak környezetvédelmi problémát . . .

1.melléklet: A SÓS ÍZT PATKÁNYMÉREG KÁLISÓVAL PÓTOLHATJÁK A HAZAI MENZÁK ÉS PÉKEK

2. melléklet: Interneten közzétett közérdekű nyilvános feljelentőirat az ORFK vezetőjéhez a konkrét hatás mérésekkel is százszázalékosan bebizonyított magyarországi népmérgezési terrorizmus SZAKÁRTÓ folytatóit bűnpártoló ügyészek, rendőrök, miniszterek, államtitkárok és ezek országgyűlési képviselő stb. bűnsegédei, bűntársai ellen

3. melléklet: Balog Zoltán miniszter részére, nyilvános közérdekű kárelhárító javaslattal kiegészítve, a dr. Novák Katalin EMMI államtitkár és társai hamis válasza ellen megfogalmazott bírósági kereset és vádirat előzetes megküldése

4. melléklet: TÁJÉKOZTATÁS A MAGYARORSZÁGI TALMUDISTA TERRORISTÁK ALAPMÓDSZEREIRŐL

5. melléklet: Csapvízprobléma

6. melléklet: Vízdijkiszámítási és szennycsatornázási korrupció elleni közérdekű bejelentés

7. melléklet: Kükedi Zsolt becsületsértő levele

8. melléklet: STRATÉGIAI JAVASLATOM A HÁZISZENNYVÍZ OLCSÓBB KÖZVETLEN HASZNOSÍTÁSÁRA

9. melléklet: JOGOS VÉDELEMKÉNT IS KÖZZÉTETT FELJELENTŐIRAT KÜKEDI ZSOLTTAL SZEMBEN

10. melléklet: NYILVÁNOS VISZONTVÁD A BUDAHÁZY GYÖRGY ELLEN VÁDASKODÓK ELLEN

11. melléklet: NYÍLT LEVÉL A VELEM SZEMBEN TOVÁBB VÁDASKODÓ KÜKEDI ZSOLTTAL KAPCSOLATBAN Tisztelt Címzettek!

12. melléklet: Egy “csapvíz ivó” (lásd a “HELYI HŐS” elnevezésű honlapját) személy szerint célszerű lenne felülvizsgálni a mellékelt cikkedben leírtakat.

13. melléklet: Újra kezdeményezem, hogy szüntessék be az (5 Mózes 7/1-26. és 2 Mózes 23/20-33., Talmud Taanith 10 a. lap és Baba kamma 93 b. lap szerint valószínűleg izraelita területrablási célú) alattomos fajirtást. KÁRELHÁRÍTÓ NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS A MINISZTERELNÖKSÉGHEZ

14. melléklet: MÉRÉSEKBŐL KIDERÍTETTÜK: MÁSOK A LEGFŐBB ELŐIDÉZŐ OKAI A MAGYAROK BETEGSÉGEI EGYRE NÖVEKEDŐ GYAKORISÁGÁNAK, MINT AMIT HIVATALOSAN MONDANAK! (ÁLLAM ÉS ÖNKORMÁNYZAT HELYETTI KÁRELHÁRÍTÁS, A PTK 484-487. §. ALAPJÁN)

15. melléklet: KÁRELHÁRÍTÓ NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS az állampolgári jogok biztosához: Ismét kezdeményezem, hogy szüntessék be az (5 Mózes 7/1-26. és 2 Mózes 23/20-33., Talmud Taanith 10 a. lap és Baba kamma 93 b. lap szerint valószínűleg izraelita területrablási célú) alattomos fajirtást.

16. melléklet: NYÍLT LEVÉL: Tisztelt Mindenki! A Magyar Nemzet életben maradása a tét*.

17. melléklet: További feljelentés kiegészítésként közérdekű bejelentés a NÉBIH-hez: A Coca Colával bejuttatott többletkálium is veszélyezteti a veseműködést és szívműködést

18. melléklet: A NÉBIH 02.4/2008-12/2015 HATÁROZATÁNAK A HAMISSÁGÁT 100%-OSAN BIZONYÍTÓ KORÁBBI ORVOSI SZAKVÉLEMÉNY

359./ BŰNÖZŐ A HAZAI IGAZSÁGÜGYI MINISZTER?

1.melléklet: A MAI NÉPSZAVAZÁSNAK miért nem tárgya ez is: “Elfogadja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulásával előírta az izraeli állampolgárok Magyarországra történő szabad (liberalizált) betelepülését?”

358./ A MAI NÉPSZAVAZÁSNAK miért nem tárgya ez is: Elfogadja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulásával előírta az izraeli állampolgárok Magyarországra történő szabad (liberalizált) betelepülését?”

357./ Tisztelt Dúró Dóra Úrhölgy országgyűlési képviselő! Érdeklődni szeretnék, hogy ismer-e olyan jelenlegi Jobbik képviselőt, aki szeretne csatlakozni a Petícióhoz, amit azért nyújtottam be Orbán Viktor miniszterelnökhöz, hogy tiltsák be a „Nemzeti Stop Só, Chipsadó, Menzareform” fedőelnevezésekkel folytatott életrövidítést és ivartalanítást.. . . .

356./ Közérdekű javaslat az országgyűlési és önkormányzati választás szabályainak a módosítására

355./ Ha Budaházy György megöl(etet)t volna néhányat a magyarokat szennyvízzel itató, kálisóval mérgező, sózni nem hagyó, ezzel életrövidítő és ivartalanító politikusok közül, ezért (jogállamban) nem börtön, hanem fizetség járna neki, lásd Btk. „Jogos védelem” és Ptk. „Megbízás nélküli kárelhárító ügyvitel”!

1. melléklet: A BUDAHÁZY GYÖRGY ELLENI ELKÉPESZTŐ BÜNTETŐPER KAPCSÁN VITATKOZÓ MAGYAR JOGVÉDŐK SZEMÉLYÉVEL KAPCSOLATOS ÉSZREVÉTELEIM

3. melléklet: Az Ószövetségben és Talmudban (a vallásos zsidók mindennapjait szabályozó zsidó törvénykönyvben) benne van az élethosszabbítási, betegségekből kigyógyulási és szaporodóképesség megőrzési megoldás!

4. melléklet: TUDATOS FAJIRTÁS a „Nemzeti Stop Só Program” és a „MENZAREFORM”:

5. melléklet: VEOP (a “Vérelektrolit Optimum” védő táplálkozás alapvető szabályai)

7. melléklet: Közzétett közérdekű bejelentés Novák Katalin EMMI államtitkárhoz. Az állatokat is megmérgezi, ha megnő az ételeik káliumtartalma!

8. melléklet: Petíció Orbán Viktor Miniszterelnökhöz a fajirtási terrorbűncselekmény “MENZAREFORM, Nemzeti Stop só, Chipsadó” ügyében

9. melléklet: Jó, ha a „Menzareformról” mindenki tudja, hogy népirtás

10. melléklet: Hozzászólásom a You Tube-on, Orbán Viktor Szófiában arról tartott előadásához (2016.01.29), hogy „miért választják meg a politikusokat”.

11. melléklet: A köztársasági elnök és a miniszterelnök személyes hivatalos véleményét kikérés a „MAGYAROK SZÖVETSÉGE NÉPMOZGALOM” LEGFONTOSABB FELADATA” indító programhoz

12. melléklet: „Szóátértelmezési trükkel” juttatják magyarországi álláshoz az izraeli terroristákat?

13. melléklet: Jobb a muszlim mint a zsidó? Nyilvános közérdekű bejelentés, feljelentésként a legfelsőbb bíróság kúria elnökéhez, a Magyar Tudományos Akadémia Potash cég ügynökei ellen, akik kálium- és konyhasó tartalmú műtrágyák alkalmaztatásával tönkre mérgezik a magyar termőföldeket, állatokat és (a nem kóser étkezésű) embereket is . . .

15. melléklet: Szórólap. “ÉLETVESZÉLYESEK A NEMZETI STOP SÓ MENZAREFORM SÓZÁSI ELŐÍRÁSAI!”

354./ MIÉRT ETETTETI SZÍVMŰKÖDÉS RONTÓ KÁLIUM TABLETTÁVAL A HALDOKLÓ RÁKBETEGET A KEZELŐORVOSA?

1. melléklet: Kik miért és hogy irtják a magyarokat. Hozzászólásként, a Kossuth Rádió mai Napközben műsorához.

353./ Utólagos hozzászólás Dr. Eva Maria Barki bécsi ügyvéd “Európa veszélyben” címmel a Magyarok Világszövetsége Világkonferenciáján 2016. augusztus 15-én tartott előadásához

1. melléklet: “Európa Veszélyben van” című előadás

2. melléklet: Az Ószövetségben és Talmudban (a vallásos zsidók mindennapjait szabályozó zsidó törvénykönyvben) benne van az élethosszabbítási, betegségekből kigyógyulási és szaporodóképesség megőrzési megoldás!

352./ Kedves Orbán Viktor! Miért szabotálják a minisztereitek és államtitkáraitok a közérdekű bejelentéseimre válaszadást az alábbi ügyekben? Nem szívesen zavarlak vele, de fel kell kérjelek arra, hogy Te is szólítsd fel őket a válaszadásra!

1. melléklet: Földművelésügyi államtitkár! Kálisóval ivartalanítással okozzák a magyar nép gyorsuló fogyását.

2. melléklet: KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKHÖZ

3. melléklet: Az 1. és 2. PETÍCIÓ Dokumentációja, Email könyv 52.

4. melléklet: ORBÁN ÉS ÁDER GYERMEKEIT IS MÉRGEZTETI KÁLISÓVAL A MAZSIHISZ ?

5. melléklet: Orbán Viktor miniszterelnök terrorista, aki akadályozza az alkotmányos jogállam létrejöttét is a magyarokat kiirtási bűnügy konkrét bizonyítékait semmibe vétellel?

6. melléklet: EGY FONTOS BIBLIAI SZÖVEG ÉRTELMÉNEK MEGVÁLTOZTATÁSA Email könyv 69

351./ A magyarokat bizonyítottan vegyi fegyverrel gyilkoló, az Orbán kormányba is befurakodott terroristák elleni közérdekű bejelentés Dr. Bakondi Györgyhöz, a kormány biztonságtechnikai főtanácsadójához

1. melléklet: Közérdekű adatkérés a MENZAREFORM ügyében Dr. Bakondi György belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadótól

2. melléklet: Hozzászólás a KDNP Facebook oldalán: A KDNP jelenlegi vezetői -miközben folyamatosan szenteskednek-. tudatosan részt vesznek a Nemzeti Stop Só, chipsadó, Menzareform elnevezéssel szervezett, alább hatás mérések alapján is bizonyított, mózesi-talmudi vegyi fegyverekkel magyarokat kiirtásban. Válaszra sem méltatják . .

350./ Ószövetség- és Talmud hatástalanító kereset a Fővárosi Törvényszékhez

1. melléklet: FAJIRTÁSBAN BŰNÖS MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIAI “ELIT”? Nyilvános vád a magyarokat kiirtásban, kirablásban, becsmérlésben bűnsegédkező mózesi talmudi alvállalkozó MTA-s vezetők ellen, Lovászi László, a jelenlegi akadémiai elnök kezéhez megküldve

2. melléklet: NOBEL-DÍJAS MÓZESI-TALMUDI FAJIRTÁSI TECHNIKA A BIOLÓGIÁBAN

3. melléklet: HAZAÁRULÁSBÓL BŰNPÁRTOLJÁK A TERRORISTA, TÖMEGGYILKOS RABBIKAT? Közérdekű bejelentésOrbán Viktorhoz és feljelentés is, az Országos Rendőrfőkapitánysághoz

4. melléklet: BONSALT nátrium mentes

349./ Az Orbán Kormány népszavazás kiírásának szövegmódosítására a köztársasági elnökhöz benyújtott közérdekű javaslat a www.tejfalussy.com honlapon (MEHNAM 620) közzétett hatásmérési bizonyítékok alapján

348./ Szólásszabadság törvénysértő korlátozása

347./ Tájékoztatás a „Magyar Szellemi Véderő Tizedesrendszer” mozgalom létrehozásáról

346./ A „DEVIZAHITEL” FELVÉTELRE FELBÍZTATÓ HIVATALOK ÉS ALKALMAZOTTAIK ELLENI JOGSZABÁLYOK BETARTATÁSA A HAZAI BÍRÓSÁGOKKAL

1. melléklet: Irásbeli bizonyíték arról, hogy a Bankszövetség és a Magyar Távirati Iroda hivatalnokai közös erővel “olcsó devizahitel” felvételére bíztatták fel a gyanútlan magyar lakosságot 2006-ban.

345./ KORRUPCIÓ GYANÚS ORBÁNÉK MEZŐGAZDASÁG DIGITALIZÁLÁSI PROJEKTJE

344./ NYILVÁNOS SEGÍTSÉG KÉRÉS! KEDVES FERENC PÁPA! . . .

1. melléklet: Hatásvizsgálati szakértői észrevétele a „sajnállak”-ra 

2. melléklet: Népirtó nátriumhiány és kálium túladagolás.

3. melléklet: KÖZZÉTETT, NYILVÁNOS, KÖZÉRDEKŰ KÁRELHÁRÍTÁSI MEGOLDÁSI JAVASLAT

4. melléklet: Közérdekű nyilvános kérdés a szombat című zsidó kulturális folyóirathoz

5. melléklet: PATKÁNYMÉREG KÁLISÓVAL ETETTETI A MAGYAR GYEREKEKET AZ ENSZ WHO

6. melléklet: Miért nem lép fel az emberi ürülék talajtápanyagként újra hasznosítása érdekében a WWF?

343./ Csalnak, akik a parlagfűre fogják rá a konyhasó hiányos és a káliumot mérgezően túladagoló étkezésre kényszerítéssel okozott allergizálódást.

342./ ZSIDÓK ÁLTAL MAGYAROK ELLEN SZERVEZETT TUDATOS NÉPIRTÁS BIZONYÍTÉKAI

1. melléklet: Sózzál!

2. melléklet: Részlet egy tanulmányból…

3. melléklet: FELJELENTÉS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSKÉNT MEGKÜLDÉ

4. melléklet: Nyilvános közérdekű bejelentés a szólásszabadság jogsértő korlátozói ellen a hazai Ombudsmanhoz

5. melléklet: Nyilvános panaszbejelentés: Amióta Orbán Viktornál feljelentettem, hogy konyhasóhiányos, káliumtúladagoló sókkal és élelmiszerekkel mérgezik a magyarokat, azóta a Telekom T-mobil internet nem hozza be a www.tejfalussy.com honlapomat.

6. melléklet: Bűnöző minisztereket, államtitkárokat, ügyészeket és bírákat a hazai Ombudsmannál is feljelentés

7. melléklet: Az Ombudsmanhoz intézett közérdekű bejelentés feljelentés beérkezésének az Alkotmánybíróság (levelezőautomatája) által történt visszaigazolása

8. melléklet: “Emlékeztetőül: Esterházy Péter: Így gondozd a magyarodat! … bazmeg” (forrás: Kuruc info)

9. melléklet: dr. Pintér Sándor belügyminiszternél a népirtásfedező bűnöző titkosszolgákat nyilvános közérdekű bejelentésként feljelentés

10. melléklet: Rendőrségi feljelentés a Magyar Nemzetet károsító bűnözőkkel szemben folytatott szakértői munkásságomat rágalmaztató médiafelügyelő és a rágalmait felidéző WIKIA szennylapban megjelent további rágalmakért felelős ismeretlen személy(ek) ellen.

11. melléklet: PATKÁNYMÉREG KÁLISÓVAL ETETTETI A MAGYAR GYEREKEKET AZ ENSZ WHO

12/1. melléklet: MAGYARORSZÁGI FAJIRTÓ TERRORISTÁK ELLENI BEJELENTÉS ÉS FELJELENTÉS

12/2. melléklet: BONSALT

12/3. melléklet: A KORMÁNY önköltséget („reige”-t) és aszálykárt növel a növényt, állatot, embert mérgező kálium és nátrium műtrágyák ajánlásával.

12/4. melléklet: Népirtó nátriumhiány és káliumtúladagolás.

12/5 melléklet: Közérdekű tájékoztatás a Magyar Szolgálat Tizedes Rendszer (MSzTiR) „start stratégiájáról”

341./ Panaszbejelentés az Európai Uniót képviselő hazai Állampolgári Jogok Biztosához

340./ Feljelentés az ORFK-hoz, a gyógyhatású tiszta desztilláltvíz ivást és normális dózisú konyhasó pótlást ártalmasnak hazudó FEMINA közlemények írói és terjesztői ellen:

339./ A MAGYARORSZÁGI ANTIRASSZISTA MOZGALOM FELHÍVÁSA: Hatályon kívül kell helyezni a biblia, a talmud és az egyéb vallási előírások emberi jog sértő rendelkezéseit!

338./ Népszavazást kell szervezni a MENZAREFORM betiltásáért!

337./ KÖZÉRDEKŰ NYÍLT LEVÉL TŐKÉS LÁSZLÓ EURÓPAI ÚNIÓS KÉPVISELŐ ÚRHOZ!

336./ Közérdekű nyilvános kérdés Rétvári Bence parlamenti államtitkárhoz, a hazai nyugdíjemelések általuk kommunikálásáról és a „nyugdíjunióról”

335./ NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS VOLNER JÁNOS JOBBIKOS FRAKCIÓVEZETŐ RÉSZÉRE

1. melléklet: Működösítenek

2. melléklet: Fajirtási technika

3. melléklet: KONCEPCIÓS ÜGYVITELEIK MIATTI FELJELENTÉS A LEGFŐBB ÜGYÉSZEK ELLEN: FAJIRTÓ HIVATALI TERRORISTÁKAT FEDEZNEK AZ ÜGYÉSZEK AZ ÉLETVESZÉLY OKOZÓ EGÉSZSÉGÜGYI TÖRVÉNY ELLEN IS FELLÉPŐ BUDAHÁZY GYÖRGY ELLENI VÁDJAIKK

334./ Felhívás: A KORMÁNY MENZAREFORMJA VÉGLEGESEN KIIRTHATJA A MAGYAR NÉPET!

1. melléklet: Magyarirtó migráltatási technika

333./ KORMÁNYA IRTJA A MAGYAROKAT? (Fwd: Kínzás lenne meg nem született gyermekeink védelme?)

1. melléklet: Névnélküli blogosok is igyekeznek elködösíteni a zsidók által kóser tanúsítványos patkányméreg kálisóval (Bonsalt) folytatott népirtás bizonyítékait. . .

2. melléklet: Javított kiegészítő feljelentés (a kálisóval népmérgeztetés állami felelősei ellen “Kormánya irtja a magyarokat” címmel benyújtott feljelentés miatt a www.antalffy-tibor.hu honlapon rágalmazó blogosok ellen)

332./ Röpiratként terjesztett közérdekű felvilágosítás a menekült kvótáról népszavazás elhibázottságáról, és a magyarokat irtás módjáról . . .

1. melléklet: Segíts tisztábban látni!

2. melléklet: Világosítsuk fel a polgármestereket!

3. melléklet: Antalffy Tibor blogszerkesztőt ezennel felkérem az alábbi (további) helyreigazítás közzétételére: Tűrhetetlen, hogy miután a blogjaikban a nevemet emlegetve becsmérelték a szakértői munkámat, Ön eltüntette a helyreigazítást . . .

4. melléklet: MENZAREFORM ÉLETRÖVIDÍT ÉS IVARTALANÍT

331./ A PREVENTA EGY MÉREGDRÁGA DESZTILLÁLTVÍZ, AMINEK A GYÓGYHATÁSÁT TUDATOSAN LERONTOTTÁK A NÁTRIUMHIÁNYOS ADALÉKOKKAL. Közérdekű bejelentés a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hatósághoz (NÉBIH-hez) és a Hír Tv-hez . .

330./ Üzenet a Magyarok Világszövetsége XI. Világkongresszusának: Nem igazán akarják Magyarország feltámadását, akik nem harcolnak a magyarokat életrövidítő és ivartalanító Stop Só és káliummérgezés, a Menzareform betiltásáért !

329./ Közérdekű bejelentés Volner Jánoshoz (Jobbik), és az Országgyűléshez a MENZAREFORM-ként, a Chips-adóval, Nemzeti Stop Só programmal csökkentett konyhasó- (NaCl) és növelt kálium- (K) tartalmú népirtó élelmiszerek fogyasztására kényszerítők ellen, az ide mellékelt bizonyítás, bizonyítékok alapján. Kérjük, hogy a Jobbik is jelentse fel őket!

1. melléklet: Válasz K.R. agrármérnök úr közérdekű kérdéseire

328./ NAGY HASZONNAL ADJÁK EL A DEVIZAHITELBŐL SZÁRMAZÓ INGATLANOKAT. Közérdekű bejelentésként Áder János köztársasági elnökhöz, a vele szemben most benyújtott bírósági keresettel és a Göncz Árpád által megtorolt előző közérdekű bejelentésemmel együtt benyújtva . . .

1. melléklet: Nyilvános per Áder János köztársasági elnökkel szemben

327./ Nyilvános per Áder János köztársasági elnökkel szemben

326./ BALESETOKOZÁSOS TITKOSSZOLGÁLATOS BŰNCSELEKMÉNYEK ELKÖVETŐI ELLENI NEMZETKÖZI FELJELENTÉS. Tisztelt dr. Morvai Krisztina jogi szakértő Európa Parlamenti képviselő . . .

1. melléklet: VÁDIRAT A FAJIRTÓKAT BŰNPÁRTOLÓ CSALÓ FŐRENDŐRÖK ELLEN

2. melléklet: a Budapesti Rendőrfőkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály nyomozás megszüntető, bűnpártoló hamis határozata, Bp., 2016. május 11., ügyszám: 01130/895-16/2016.bü.

3. melléklet: NYÍLT LEVÉL! Tisztelt Hegedűs Lórántné országgyűlési képviselő! A HIBÁS VÍZ- ÉS KONYHASÓPÓTLÁS ÉS A KÁLISÓVAL „SÓZÁS” VÉLETLENSZERŰ VÁRATLAN HALÁLT OKOZHAT, A SZÍVMÉRGEZŐ, KERINGÉSRONTÓ HATÁSA MIATT . . .

325./ Közzétett hozzászólás a HVG-Hu-n, a földművelésügyi miniszter Fazekas Sándorról közzétett hírhez 1. Tejfalussy András • 2 nap múlva Jelenleg, az egyébként rendesnek látszó Fazekas Sándor miniszter a főbűnös abban, hogy kálisóval mérgezik a magyar termőterületeket és élelmiszereket. Válaszra sem méltatják a . . .

324./ Dr. Geri Tibornak igaza van!

1. melléklet: WEBBETEGRŐL WEBBETEGEKNEK

323./ Akik szerint “túl sok ember él a Földön”, a Nemzeti Stop Só programnak és MENZAREFORM-nak nevezett csalással, a konyhasó helyett árusíttatott kálisóval és a mérgezően sok káliumot tartalmazó Coca-Colval és szójával mérgezik a sportolókat! Kik? Például a sportolást szorgalmazó Orbán Viktor miniszterelnök és kormánya . . .

1. melléklet: A só élet

2. melléklet: Versenyen kapott infarktust, meghalt a kerékpáros

322./ Nyilvános ellenvád a Budaházy György barátom ellen vádaskodó ügyész(ek) és tanú(k) ellen

1. melléklet: Budapest XIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el

321./ ALKOTMÁNYOS JOGAINKAT SEMMIBEVEVŐ KÉPVISELŐK URALHATJÁK AZ ORSZÁGGYŰLÉST?

1. melléklet: “Megalakult az Alkotmányos Magyarország Társadalmi Önszerveződés! . . . Az aláírók kivétel nélkül új Alkotmányt követelnek .  . Jól figyeljetek!!! Összegyűjtöttek 4 millió aláírást! Ezzel megkezdődött a politikai elit diktatúrájának felszámolása.”

2. melléklet: NE CSAK „GAZDASÁGI BŰNCSELEKMÉNYKÉNT” NYOMOZZA A RENDŐRSÉG, HOGY AZ ÉTKEZÉSI VÍZ: KONYHASÓ:KÁLIUM PÓTLÁSI ARÁNY RONTÓI ÉVENTE TÖBBSZÁZEZER MAGYART LEGYILKOLNAK! A VÁD: ELSŐSORBAN INGATLANSZERZÉSI ÉS TERÜLETRABLÁSI TERRORIZMUS, MÁSODSORBAN GAZDASÁGI BŰNCSELEKMÉNY A MENZAREFORM ÉS A CHIPS ADÓ, A NEMZETI STOP SÓ PROGRAM.

3. melléklet: Orbán Viktor leállíthatná a Magyar Tudományos Akadémia bizonyított országkárosító csalásait legalizáló alkotmányjogi csalást . . .

4. melléklet: Orbán Viktor segítése: Jogsértően alkotmányoztak a „Menzareformnak” nevezett népirtást is törvényesítő bűnöző országgyűlési képviselők . . .

320./ A tiszta só árának húszszorosáért is árusítják a kálisóval mérgezett VIVEGA stb. sókat étkezési célra!

1. melléklet: Közzétett válasz (rendőrségi iktatásos feljelentő iratcsomag)

2. melléklet: T. MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYBÍRÓSÁGA! KÉREM MEGERŐSÍTENI, HOGY A VÁLASZTÁSI ÍGÉRETEIVEL ELLENKEZŐ TEVÉKENYSÉGET FOLYTATÓ KÉPVISELŐ MANDÁTUM SZERZŐDÉSÉNEK A SEMMISSÉGÉT BÁRMELYIK OLYAN VÁLASZTÓPOLGÁR IS KIMONDHATJA, AKI SZAVAZÓKÉNT RÉSZT VETT A VÁLASZTÁSON . . .

3. melléklet: A „VIVEGA” ELNEVEZÉSŰ „SZABADALMAZTATOTT SÓKEVERÉKBEN” 40% A MÉRGEZŐ KÁLISÓ, DE JÓÍZŰ FŰSZEREK HOZZÁADÁSÁVAL ELNYOMJÁK A KÁLISÓ ROSSZ ÍZÉT, HOGY NE FIGYELMEZTETHESSE A KÁLISÓ MÉRGEZŐSÉGÉRE A SÓZÓT, A FOGYASZTÓT . . .

319./ NYILVÁNOS JAVASLAT BUDAHÁZY GYÖRGY MAGYAR NEMZETVÉDŐ VÉDEKEZÉSÉHEZ

1. melléklet: Orbán Viktor tömeggyilkos?

2. melléklet: FAJIRTÁSI TECHNIKA

3. melléklet: Weixl-Várhegyi László természetgyógyász doktor: „A só élettani hatásai”

4. melléklet: DR. BATMANGHELIDJ

318./ FELJELENTÉS JOGOS VÉDELEMKÉNT (BTK) ÉS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS MEGBÍZÁS NÉLKÜLI KÁRELHÁRÍTÓ ÜGYVITELKÉNT (PTK), A HÁZTARTÁSI SZENNYVÍZ ÚJRA- HASZNOSÍTÁSÁT AKADÁLYOZÓ ÉS BÜNTET(TET)Ő HIVATALNOKOK ELLEN

1. melléklet: 75. E-mail könyv: Európai Úniós pályazati pénz felhasználási korrupció

317./ BÜNTETNI KELL A HAZAÁRULÓ TERRORISTA TÖMEGGYILKOS ÁLLAMI HIVATALNOKOKAT!

316./ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS A NEMZETBIZTONSÁGI SZAKSZOLGÁLATHOZ: MENZAREFORM ÉLETRÖVIDÍT ÉS IVARTALANÍT

1. melléklet: A FIDESZ-KDNP KORMÁNY „CHIPS ADÓVAL” ÖSZTÖNZI AZ ORVOSOKAT ÉS ÉLELMISZER TERMELŐ CÉGEKET A MAGYAROK ÉLETÉT RÖVIDÍTŐ, IVARTALANÍTÓ HATÁSÚ „NEMZETI SÓ STOP MENZAREFORM” SZOLGÁLATÁRA

2. melléklet: DR. BATMANGHELIDJ AZ OPTIMÁLIS VÍZ- ÉS KONYHASÓ DÓZISRÓL

3. melléklet:További bizonyíték a magyarok kiirtását szervező társaság tagjai azonosításához: Tudatosan, hamisan kalibrált alsó- és felső vérszérum-nátrium határértékekhez viszonyítják a vérvizsgálati eredményeket, hogy a nagypontosságú vérvizsgáló laboratóriumok által kiadott vérvizsgálati leletek se jelezzék a SÓ STOP MENZAREFORM egészségrontó betegítő hatását

4/1. melléklet: Nyílt levél Professzor Dr. Drábik János nemzetközi szakértő úrhoz

4/2. melléklet: Hír Televízió sóügyi helyreigazítás pontosítása

4/3. melléklet: A RABLÓGYILKOSOKAT AZ ELLENÜK ALKALMAZHATÓ JOGSZABÁLYOK HIÁNYA FEDEZI?”

4/4. melléklet: KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT A MAGYARORSZÁGI BÜNTETŐ JOGI SZABÁLYOK KIEGÉSZÍTÉSÉRE, A MAGYAR NEMZETET KÁROSÍTÓ HAZAI ÉS NEMZETKÖZI TERRORIZMUS ELHÁRÍTÁSÁHOZ

5/1. melléklet: T. ORFK! TERRORELHÁRÍTÁSI CÉLLAL is megküldöm az életrövidítő és ivartalanító, fajirtó hatású kálium túladagolásra felbíztató, „A kálium csodálatos egészségvédő hatásai” című alábbi mérgező „italpor” termék reklámot! További bizonyíték a magyarok kiirtását szervező társaság tagjai azonosításához! Orbán Viktor a Magyar Nemzet megmentője lehet, ha leállítja a mérgező kálisóval műtrágyázással és ételízesítéssel fajirtást . . .

5/2. melléklet: FAJIRTÁSI TECHNIKA

315./ KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT A MAGYARORSZÁGI BÜNTETŐ JOGI SZABÁLYOK KIEGÉSZÍTÉSÉRE, A MAGYAR NEMZETET KÁROSÍTÓ HAZAI ÉS NEMZETKÖZI TERRORIZMUS ELHÁRÍTÁSÁHOZ, AZ ORSZÁGGYŰLÉS RÉSZÉRE, Kövér Lászlóhoz a Magyar Országgyűlés elnökéhez, Orbán Viktor miniszterelnök segítésére, jogos védelemként és közérdekű kárelhárításként

314./ A BELÜGYMINISZTÉRIUM MIÉRT AZONOSÍTHATALNATUL IGAZOLJA VISSZA A KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSEKET?

313./ Tüntetésre felhívás

312./ KI HAZAÁRULÓ

311./ Posta Imre jogos védelme

1. melléklet: Élelmiszer mérgezés tárgyában benyújtott kárelhárító, jogos védelmi közérdekű bejelentés Zsigó Róbert szak-államtitkárhoz

311./ ELLENŐRZÉSI CSALÁSRA TANÍTANAK AZ EGYETEMEKEN? (Nyilvános közérdekű bejelentés)

1. melléklet: 63. E-mail könyv: Kárelhárítási projekt javaslatunk

310./ A magyarok valamennyi hazai és európai uniós képviselőjéhez címzett válaszkövetelő levél, A nem kóser élelmiszerek víz : konyhasó : kálium dózis arányai rontásával fajirtást bűnpártoló európai uniós, országgyűlési és önkormányzati képviselők elleni feljelentésként ORFK is kapja.

1. melléklet: JÓ, HA A „MENZAPROGRAMRÓL” MINDENKI TUDJA, HOGY ALJAS NÉPIRTÁS!

2. melléklet: BIOTERRORIZMUS, BIOKÉMIKUSOK A SEJTMEMBRÁNOK ELLEN (Népirtás a kálisóval is sózásos „menzareform”, „sómenetelés” kell!)

3. melléklet: NOBEL-DÍJAS MÓZESI-TALMUDI FAJIRTÁSI TECHNIKA A BIOLÓGIÁBAN

309./ Nyilvános helyreigazítás követelés a Hír Televízió műsoraiért felelős tulajdonostól és a műsorvezetéstől

1. melléklet: Nyílt levél Dr. Darák Péter legfelsőbb bíróság kúria elnökhöz a „vörösiszapos” tömeggyilkosság és a „menzareformként” jelenleg is országosan folytatott tömeggyilkosság intézéseikkel kapcsolatban.

308./ A PROF. DR. HORVÁTH ISTVÁN ELLEN VÁDASKODÓ ÜGYÉSZ(EK) ELFOGULTSÁGA, FELJELENTÉS, DR. MIKÓ ISTVÁN BÍRÓNÁL AZ EMBEREN VÉGEZHETŐ KUTATÁSOK SZABÁLYAI MEGSÉRTÉSÉT EMBEREK TÖMEGEI VONATKOZÁSÁBAN BŰNPÁRTOLÓ ÜGYÉSZ(EK) ELLEN

307./ Nyilvános közérdekű bejelentés az Országgyűléshez (valamennyi pártjához és képviselőjéhez): Orbán Viktor korábban ezt nyilatkozta: „Ne annak higgyenek, amit mondok, hanem annak, amit csinálok”. Sajnos például ilyeneket csinál, enged csinálni az általa irányított kormányzat: A 100%-OSAN BIZONYÍTOTTAN NÉPIRTÓ HATÁSÚ MAGYARORSZÁGI MENZAREFORM ÉVENKÉNT SOKKAL TÖBB KERESZTÉNYT GYILKOL MEG, MINT AZ ISZLÁM ÁLLAM MINDMÁIG ÖSSZESEN . . . .

306./ JÓ, HA A „MENZAPROGRAMRÓL” MINDENKI TUDJA, HOGY ALJAS NÉPIRTÁS! Azért, mert a gyerekek ételeiben az optimálishoz képest tízszeresre növelték a káliumot és ötödére csökkentették a konyhasót! Ezek népirtó hatása a mellékletben százszázalékosan bizonyítva van!!! Nyílt levél Dr. Darák Péter legfelsőbb bíróság kúria elnökhöz a „vörösiszapos” tömeggyilkosság és a „menzareformként” jelenleg is országosan folytatott tömeggyilkosság intézéseikkel kapcsolatban. Kiegészítő feljelentés a Natúr Hirek Magazin magyar irtó hatású közleményéért felelős személyek ellen . . .

1. melléklet: FELJELENTÉS KITERJESZTÉSE A SEMMELWEIS EGYETEM EGYIK DOCENSÉRE ÉS REKTORÁRA

2. melléklet: VÁDIRAT A VIVEGA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN (az ORFK-hoz jogos védelemként (BTK) benyújtott NYILVÁNOS feljelentés, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

3. melléklet: NYILVÁNOS PETÍCIÓ A MENZAREFORMMAL VALÓ NÉPIRTÁS ELLEN; Orbán Viktorhoz

4. melléklet: NYILVÁNOS PETÍCIÓ A MENZAREFORMMAL VALÓ NÉPIRTÁS ELLEN, Dr. Morvai Krisztina európai uniós képviselőhöz

5. melléklet: KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS, A “NEMZETI SÓCSÖKKENTÉSI STOP SÓ”, “CHIPS ADÓ” ÉS „MENZAPROGRAMOS” FAJIRTÁS ELLEN, LÁZÁR JÁNOS MINISZTERELNÖKI HIVATAL VEZETŐ MINISZTER CÍMÉRE

6. melléklet: PEDAGÓGUS TÜNTETÉSEKHEZ IS ….

7. melléklet: FIZETÉSEMELÉS HELYETT ÉLETFOGYTIGLAN JÁR A SZAKTANÁROKNAK ÉS ORVOSOKNAK, AKIK NEM LÉPTEK FEL A MENZAREFORMNAK ÉS STOP SÓNAK NEVEZETT NÉPIRTÁS ELLEN

8. melléklet: KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT A SZERKESZTŐSÉGEKHEZ:    Célszerű lenne, ha állandó Fórumot biztosítanának azoknak, akik bizonyítják a MENZAREFORM-nak és Stop Sónak nevezett káliumtúladagolás és hiányos konyhasópótlás életrövidítő és ivartalanító hatását.

9. melléklet: PASZBEJELENTÉS A GAZDASÁGI VERSENYHIVATALHOZ, A SZENNYEZETT VIZET ÁRTALMATLANNAK, A TISZTÁT MÉRGEZŐNEK HAZUDÓ IVÓVÍZÁRUSÍTÓ CÉGEK ÉS AZ ŐKET EZEKBEN BŰNPÁRTOLÓ ÁNTSZ-ESEK ELLEN . . .

10. melléklet: A tudós válasza: A Vác környéki ivóvízről

11. melléklet: VÁDIRAT A VIVEGA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN

12. melléklet: ORFK Panasziroda részére is megküldve, mint a dr. Pleva György NÉBIH államtitkár és bűntársai
elleni korábbi feljelentés kiegészítése!

13. melléklet: Nyílt levél Dr. Darák Péter legfelsőbb bíróság kúria elnökhöz a „vörösiszapos” tömeggyilkosság és a „menzareformként” jelenleg is országosan folytatott tömeggyilkosság intézéseikkel kapcsolatban.

14. melléklet: HÍR TV helyreigazítási felszólítás

15. melléklet: KÁLISÓVAL MÉRGEZHETŐ NEM SZABVÁNYOS SÓKRA BESZÉLNEK RÁ A HÍR TV-SEK!

16. melléklet: NÉBIH kétszer akar adóztatni, és az arra adott válasz

305./ Mérgező élelmiszer árusítás elhárítási célú közérdekű javaslat a CBA vezetőihez, Noszlopy Zoltán vezérigazgató helyettes, beszerzési igazgató úr kezéhez is, aki az adott ügyben próbált segíteni, szerződést írt alá a „Tiszta só” CBA terméklistára felvételéről, de az árusítást lehetetlen elérni a CBA üzleteknél, amelyek nem szabványos sókat magasabb áron árusítanak, azt a hamis látszatot keltve, mintha sokkal egészségesebbek lennének, mint a tiszta konyhasó! Tárgy: élelmiszer biztonságot nagymértékben veszélyeztető nem szabványos étkezési sókat árusítás . . .

304./ A NÖVÉNYTERMESZTÉSI TECHNOLÓGIÁK EGÉSZSÉGI KIHATÁSAIT ÉLŐ NÖVÉNYEKKEL, „VÍZUÁLIS ANALIZÁTORKÉNT” KÖZVETLENÜL MEGJELENÍTŐ „ANTIRANDOM MONITOR”

1. melléklet: A HAZAI MEZŐGAZDASÁGI TECHNOLÓGIÁK TÖBBSÉGE KALIBRÁLATLAN ÉS VAGY
HAMISAN KALIBRÁLT, AMI ÓRIÁSI KÁROKAT OKOZ MAGYARORSZÁGNAK, MIKÖZBEN
GAZDAGÍTJA A KÖRNYEZET- ÉS EGÉSZSÉG KÁROSÍTÁS MAFFIÓZÓ HASZONLESŐIT

303./ JOGOS VÉDELEMKÉNT, MINDADDIG NE ADÓZZUNK, ameddig a magyar áldozatok adóiból reklámozhatják a mérésekkel bizonyított fajirtó hatású „menzareformot”: Felmilliard-forintot-koltott-az-allam-a-menzareform-nepszerusitesere

1. melléklet: Honlaptertalomjegyzékek

302./ FELJELENTÉS A 10% GYAKORISÁGÚ GYOMOR- ÉS BÉLFAL- KISEBESÍTÉSÉVEL ÉLETRÖVIDÍTŐ KÁLIUM-R TABLETTA ENGEDÉLYEZŐI ÉS A „BESZEDETŐ ORVOSOK” ELLEN

1. melléklet: Tájékoztatás Barack Obama USA elnök részére a Stop Só programként náluk is folytatott bioterrorizmusról, az Orbán Viktor segítésére készített közérdekű bejelentésrészére is megküldésével.

301./ Melyik zsidó antiszemitább? Fajirtás a Menzareform?

300./ Közérdekű bejelentésként is: KÁLISÓVAL MÉRGEZETT, CSÖKKENTETT KONYHASÓTARTALMÚ ÉLELMISZEREKRŐL A csökkentett konyhasópótlásra és káliumtúladagolásra felbiztató „Reformkonyha” és „Menzareform” fajirtásra szolgál? 6 konkrét kérdés az engedélyezőivel kapcsolatban . . . .

1. melléklet: Röpirat

2. melléklet: Mit kell tudni a Palesztinokról?

3. melléklet: FAJIRTÁSSAL GAZDAGODÓ VILÁGTERRORISTÁK (a média „világhatalmi elitnek” nevezi őket) . . .

4. melléklet: VÁDIRAT A VIVEGA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN (az ORFK-hoz jogos védelemként (BTK) benyújtott NYILVÁNOS feljelentés, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

5. melléklet: VÁDIRAT A PREVENTA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN (az ORFK-hoz jogos védelemként (BTK) benyújtott NYILVÁNOS feljelentés, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

6. melléklet: Feljelentem az ENSZ-nél, csalás váddal, Székely Lászlót, a hazai Alapvető Jogok Biztosát, a 2016. január 6-i, KBV-AJB-9048/015 ügyszámú tényállás hamisító levele miatt. A tényállás a következő . . .

299./ Túl nagy kérés, hogy fordítsátok le az általatok jól ismert idegen nyelvekre a mellékleteket, és lépjetek fel vele a naponta több százezer magyar gyermeket mérgeztetés, ivartalanítás ellen a nemzetközi fórumokhoz általatok benyújtott feljelentésekkel?

1. melléklet: Dr. Taraczközi István orvos természetgyógyásznak sok mindenben igaza van, de…

2. melléklet: Nyilvános közérdekű bejelentés az Orvosi Kamarához, a GyógyszerészKamarához, a Természetgyógyász Szövetséghez, s ezek mindegyik tagjához

298./ Feljelentés pontosítása, s kiegészítése a fajirtást előíró vallású zsidók elleni nemzetközi feljelentéssé.

297./ A NEMZETKÖZI ZSIDÓSÁG TELJESEN MAGYARMENTES MAGYARORSZÁGOT SZERETNE. Jogos védelemként (BTK) és megbízás nélküli kárelhárításként (PTK), mielőbbi választ várva, ezúton nyilvánosan konzultálva, megkérdezem Orbán Viktor miniszterelnöktől, hogy Ő a zsidó származásából adódó faji elkötelezettségei miatt engedi, hogy . . . .

1. melléklet: Az ügyben a bíróságon eltűnt egyik korábbi feljelentés. Iratjele: 13B24211-93-2-PKKB-091106flj-2-Lfb

2. melléklet: Azok siránkoznak a kipusztulásunkon, akik kipusztítanak ???

296./ VÁDIRAT A VIVEGA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN (az ORFK-hoz jogos védelemként (BTK) benyújtott NYILVÁNOS feljelentés, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

295./ VÁDIRAT A PREVENTA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN (az ORFK-hoz jogos védelemként (BTK) benyújtott NYILVÁNOS feljelentés, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

294./ FELSZÍNI IVÓVÍZBÁZISAINK SZENNYEZŐDÉSMENTESÍTÉSE (közérdekű bejelentés a köztársasági és miniszterelnöki hivatalokhoz benyújtva)

293./ A magyarországi ügyészségi vezetők évtizedek óta módszeresen akadályozzák a nyomozást a (nem zsidó?) magyarok ellen bűncselekmény elkövetők ellen. Tipikus példa a Feleségem balesete. A balesetét előidéző három személy ellen 1992 óta folyamatosan akadályozzák a nyomozást.

292./ Jogerős ítélettel kérem megállapítani, hogy a Magyar Állam alperes egyes miniszterei, államtitkárai, ügyészei, bírói, rendőrei, jegyzői jogsértéseket folytatnak ellenem, hogy elévülésig gátolják a bűnöző csoportok és károkozásaik elleni kereseteim bizonyítékok alapján érdemben tárgyalását . . . ,

291./ Tisztelt Ismerőseim, Kedves Barátaim! Mindnyájatoknak Békés és Boldog Karácsonyt és Sikeres Új Évet Kívánok! Mellékelten küldöm a „KÖZÉRDEKŰ NYILVÁNOS PETÍCIÓ A STOP SÓ MENZAREFORM EGÉSZSÉGI KÁRAI ELHÁRÍTÁSÁRA” című, „menzapeticio” tervezetet. Karácsonyi ajándékként is. Segít a betegítő „Stop Sós Menzareform”-ot túlélésünkbent!

melléklet: KÖZÉRDEKŰ NYILVÁNOS PETÍCIÓ A STOP SÓ MENZAREFORM EGÉSZSÉGI KÁRAI ELHÁRÍTÁSÁRA 

290./ FELTALÁLÓI SZERZŐI JOG ELTULAJDONÍTÁSI CSALÁSOK A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIÁN. Újabb közérdekű bejelentés az Állampolgári Jogok Biztosához a velem, mint nemzsidóval szemben aljas talmudi diszkriminációt folytató Magyar Tudományos Akadémiai vezetők és ezek köztársasági elnök, miniszter, ügyész stb. bűntársai ellen.

1.melléklet: IRATIKTATÁSI PONTATLANSÁGOK SEGÍTIK A TALÁLMÁNYLOPÁST

289./ TERRORISTÁK A FAJIRTÁS SEGÍTŐ KERESZTÉNY PAPOK ÉS ORVOSOK IS!

1. melléklet: Kósa Lajos FIDESZ frakcióvezetőek Surján Lászlóról, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

2. melléklet: MENZAPROGRAM kárai elhárításában önkormányzatokkal együttműködés (próbálkozás). Nem az “emberi jogokat”, nem az emberi életet, nem a családot, és nem is a szabadságot akarja védeni, aki nem lép fel a MENZAREFORM címén folytatott, a “menzaprogram-onkormanyzatoknal-megbizas-nelkuli karelharitas-151215a” iratjelű mellékletben ismertetett zsidó fajirtás ellen.

3. melléklet: MÓZES V.7./2,22 ÉS II.23./20-33. „BŰNPROGRAM”

4. melléklet: Magyar-e a Magyar Tudományos Akadémia elnöke? Közérdekű kérdés, hozzászólásként: Tisztelt Kolumbár Sándor Úr! Érdeklődöm, hogy mit tud arról, hogy hatályon kívül helyezték-e valaha az 1910-es utasítást Magyarország elfoglalására? . . .

5. melléklet: Segítség kérés Vona Gábortól és képviselőtársaitól a magyarirtó Stop sós Menzaprogram leállításához

6. melléklet: Segítség kérés Dr. Zacher Gábor toxikológus szakértőtől, a fajirtó „Stop sós Menzaprogram” ügyében

7. melléklet: Emlékeztető az Egészségügyi Tudományos Tanács Igazságügyi Bizottsága kálium-mérgezés-ügyi (10-175/ETT/IB/1993. iktatási számú, 1994. március 2-ai)  szakvéleményének a Budapesti Műszer- és Méréstechnikai Tanszéken 1994. november 21-én elvégzett szakértői felülbírálásáról.

8. melléklet: VÁDIRAT A VIVEGA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN (az ORFK-hoz jogos védelemként (BTK) benyújtott NYILVÁNOS feljelentés, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretébe . . .

9. melléklet: VEGYI FEGYVER HASZNÁLAT MEGÁLLAPÍTÁSI KERESET A MAGYAR ÁLLAM ALPERESSEL SZEMBEN, AMI “ELTŰNT”.

10. melléklet: Közérdekű bejelentésként is: KÁLISÓVAL MÉRGEZETT, CSÖKKENTETT KONYHASÓTARTALMÚ ÉLELMISZEREKRŐL A csökkentett konyhasópótlásra és káliumtúladagolásra felbiztató „Reformkonyha” és „Menzareform” fajirtásra szolgál? 6 konkrét kérdés az engedélyezőivel kapcsolatban . . . .

288./ MENZAPROGRAM kárai elhárításában önkormányzatokkal együttműködés (próbálkozás). Nem az “emberi jogokat”, nem az emberi életet, nem a családot, és nem is a szabadságot akarja védeni, aki nem lép fel a MENZAREFORM címén folytatott, a “menzaprogram-onkormanyzatoknal-megbizas-nelkuli karelharitas-151215a” iratjelű mellékletben ismertetett zsidó fajirtás ellen.

287./ TUDATOS MÉRGEZÉSSEL KÍNOZZÁK A MAGYARORSZÁGI LAKOSSÁGOT az emberi jog védő Amnesty International tudtával

286./ Nyilvános feljelentés a „Stop sós Menzareformos” terrorista tömeggyilkos hazai állami vezetők és őket bűnpártoló legfőbb ügyész (és társaik) ellen az Országos Rendőrfőkapitányhoz. Másolatot kap az ENSZ-hez továbbításához: az ENSZ megbízott, Állampolgári Jogok biztosa

285./ TÖRVÉNYESEN JUTTATNÁK IZRAEL BIRTOKÁBA HAZÁNKAT (tudományos titkosszolgálati fajirtó terroristákat lenullázás) ….

1. melléklet: ÉBRESZTŐ! RIADÓ! Orbán Viktor nyilvános figyelmeztetése, hogy állítsák le a magyarokat irtást: Csinálhatsz bármit, ha csak testi-lelki nyomorék utódaid lehetnek, vagy nem is lehet utódod! Mindened a migránsoké lesz! (Kivéve, ha kóser étkezésű vagy.) . . .

284./ TUDOMÁNYOS TITKOSSZOLGÁLATI ÉS JOGI CSALÁSOKRA ALAPOZÓ „MAFFIAÁLLAMMÁ” TESZIK MAGYARORSZÁGOT. Bizonyítékok, hogy a hazai kormányok lélekben és testben is tudatosan sorvasztják a magyar népet, s arra, hogy számos állami hivatal tudatosan üldözi azokat, aki fellépnek a magyarság jogos védelmében . . .

1. melléklet: Felkérem a t. Állampolgári Jogok Biztosát, aki itt az ENSZ-t képviseli, hogy lépjen fel az ENSZ-nél is a magyarok tervszerű irtására használt, a WHO által ajánlott kálisóval „konyhasó pótlás” leállítására.

2. melléklet:  KIEGÉSZÍTÉS: MAGYARORSZÁGON ELSŐSORBAN AZÉRT RÖVIDÜL AZ ÉLETHOSSZ ÉS AZÉRT EGYRE KEVESEBB A MAGYAR GYEREK, MERT A HAZAI KORMÁNYOK, 1960 ÓTA, KÁLISÓVAL KEVERT KONYHASÓVAL TÖMEGESEN MÉRGEZTETIK ÉS IVARTALANÍTJÁK, IRTJÁK A NEM KÓSER ÉTKEZÉSŰ MAGYAROKAT.

3. melléklet: Áder János köztársasági elnökhöz is megküldve: CSEKÉLY ENERGIAKÖLTSÉGŰ HATÉKONY HÁZTARTÁSI IVÓVÍZ DESZTILLÁLÓ LÉTESÍTMÉNYEK BÁZISTERVEI. (PTK szerinti megbízás nélküli ügyvitellel kárelhárítás) . . . Ellentétben az Állami Népegészségügyi Szolgálat magyarirtó tudományos titkosszolgálati ügynökei által híresztelt tévtanokkal . . . ,

4. melléklet: Szabványügyi Testület www.tisztaso.hu honlap szabványt közzétevésének kifogásolása

5. melléklet: NYÍLT LEVÉL AZ “ORSZÁGOS ÁLLATVÉDŐRSÉG ALAPÍTVÁNY” VEZETÉSÉHEZ

6. melléklet: ÉLELMISZERTÖRVÉNYI ÉS SZABVÁNYÜGYI (TUDOMÁNYOS TITKOSSZOLGÁLATI) TERRORISTÁK ELLENI FELJELENTÉS

283./ Az M1 Tv-ben Novák Katalin államtitkár által ma reggel előadottakra vonatkozó helyreigazítás kérés (2.)

282./ Szabad Föld, Tisztelt Főszerkesztő Úr! Mellékelten megküldöm a magyar gazdák sorozatos földtulajdon vesztésének a rejtett okát méréssel bizonyító közérdekű nyílt feljelentő iratot, amelyet jogos védelemként az ORFK-nak megküldtem dr. Polt Péter legfőbb ügyész ellen . . .

1. melléklet: KÖRNYEZETVÉDELMI PETÍCIÓ, ÁDER JÁNOS KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKHÖZ IS

2. melléklet: Bűnpártolás váddal feljelentem a fajirtó terrorista Balog Zoltán minisztert és szakértőit és a fenti bizonyított fajirtási bűncselekményüket mindig „nem bűncselekménynek” feltüntető, a konkrét bizonyítékokat semmibevevő, nyomozás elutasító, ill. -leállító hamis határozatokat készítő csaló ügyészekért büntetőjogilag személyesen felelős dr. Polt Péter legfőbb ügyészt is . . . ,

3. melléklet: Csurka István 1998. február 8 – án a következőket írta … … egy szomorú prófétai írás. ” A végső cél a Magyarság kipusztítása. Nem fegyverrel, nem mérges gázzal, hanem pénzügyi politikával, életlehetőségeink elvonásával, mert kell a hely a másoknak.. . .

281./ FELTÉTELES FELJELENTÉS, JOGOS VÉDELEM KERETÉBEN: HA ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK MÁTÓL SZÁMÍTOTT 30 NAPON BELÜL NEM ÁLLÍTJA LE A STOP SÓ, CHIPSADÓ ÉS MENZAREFORM ELNEVEZÉSŰ CSALÁSOKAT . . .

1. melléklet: Túlélési stratégia

2. melléklet: Rákbetegségből kigyógyuláshoz

3. melléklet: SZÉLHÁMOSKODÁS A RÁKBETEG GYÓGYÍTÁSI ÚJ MÓDSZEREKÉNT REKLÁMOZOTT
„ÚJ ORVOSLÁS, NÉMET MEDICINA” ELNEVEZÉSŰ „LÉLEKKEZELÉSI MÓDSZER” IS ???

4. melléklet: Segíts, hogy téged is segítsenek!

280./ Lelkészekhez címzett, a hívők egészségvédelmét segítő szándékukra rákérdező, nyilvános levél

1. melléklet: „LELKÉSZ SZÁNDÉK FELMÉRÉS” (címzett lista-I.)

2. melléklet: EURÓPA LEIGÁZÁSA, NÉPIRTÓ KERESZTÉNY MINISZTER

3. melléklet: AZ EREDETILEG KERESZTÉNY LELKÉSZ FOGLALKOZÁSÚ BALOG ZOLTÁN MINISZTER A TALMUDI, MÓZESI TÖRVÉNYEK SZERINTI TUDATOS FAJIRTÁST FOLYTATTAT A NEMZETI STOP SÓ PROGRAM, CHIPSADÓ ÉS MENZAREFORM ELNEVEZÉSŰ MEGBETEGÍTŐ CSALÁSSAL

279./ LÁZÁR JÁNOS MINISZTERELNÖKSÉG VEZETŐ MINISZTERHEZ, NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ KÉRDÉS: A FIDESZ-KDNP kormányok a „Nemzeti Stop Só Programmal és Chipsadóval” az Izraelből és Ukrajnából hazánkba migráltatni tervezett több millió zsidó részére olcsó hagyatéki ingatlant biztosítás céljából csökkentik a magyarok élethosszát, ivartalanítva is, hogy ne legyenek örökölni képes magyar gyerekek? Azért is kérdezem, …..

278./ ÁDER JÁNOSRÓL (Nyílt levélként neki is megküldve)

1. melléklet: Kossuth Rádió,valamint MTV 2,  Az adásfõszerkesztõk kezéhez, mint NYÍLT LEVÉL, helyreigazítás kérés: Nobel-díj-reklamáció a más találmányáért?! 

2. melléklet: Szerzőséget lopással kísérletezőket leleplezés

277./ Közérdekű bejelentés és feljelentés és helyreigazítás: Az RTL Klub Televízió fajirtást folytat a magyarok sózáscsökkentésre felbiztatásával, mert bizonyítottan életrövidítő és ivartalanító, fajirtó hatású a hiányos konyhasópótlás és „a hiányzó sós ízt kálisóval pótlás”

1. melléklet: Milyen célokat szolgált az RTL klub televízió DR TÓTH című műsora (közérdekű helyreigazítás)

2. melléklet: IZRAEL MIGRÁCIÓS POLITIKÁJA

3. melléklet: Röpcédulaként terjesztésre: TUDOD, HOGY NÉPIRTANAK?

4. melléklet: Izrael Európai Unióval társulása alapján az Orbán kormány törvényesítette az izraeli cégek magyarországi “liberalizált betelepülését” (e cégek alkalmazottaival, pl. fegyveres örző-védőikkel együtt, vagyis Magyarország általuk megszállását is)

5. melléklet: ALKOTMÁNYSÉRTŐ AZ IZRAELI MIGRÁNSOK LIBARALIZÁLT BETELEPÜLNI ENGEDÉSE

6. melléklet: KÖTELEZŐ OLVASMÁNY! BÖJTE CSABA KIMONDJA AZ IGAZSÁGOT A BEVÁNDORLÁSRÓL!

7. melléklet: A FELJELENTÉST KIEGÉSZÍTŐ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS A MINISZTERHEZ IS

276./ TERMŐFÖLD ELADÁSI ÜGYEKBEN NYILVÁNOS BÜNTERŐPER KEZDEMÉNYEZÉS

1. melléklet: IZRAEL MIGRÁCIÓS POLITIKÁJA

2 melléklet: A MAZSIHISZES TALMUD PER JOGERŐS ÍTÉLETE KÉTSÉGESSÉ TETTE A HAZAI BÍRÁSKODÁS ALKOTMÁNYOSSÁGÁT

3. melléklet: A FELJELENTÉST KIEGÉSZÍTŐ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS A MINISZTERHEZ IS

4. melléklet: KÖTELEZŐ OLVASMÁNY! BÖJTE CSABA KIMONDJA AZ IGAZSÁGOT A BEVÁNDORLÁSRÓL!

275./ Ügyészbűnözés (legutóbbi hamis határozat)

1.melléklet: Vérhigító, vérnyomás csökkentő konyhasó

2. melléklet: Feljelentés, és elfogultsági kifogás is a NÉBIH által foglalkoztatott OÉTI-s és ETT IB-s szakértők ellen

3. melléklet: Menzabűnözés

4. melléklet: Balogh Zsófi balesete

274./ Rágalmazó fenyegetőket feljelentés

273./ Feleségemnek (titkosszolgálat által?/ okozott balesettel kapcsolatban a bűnözéseket nem bűncselekmények hazudó ügyészek elleni feljelentésként kapja: ORFK Panasziroda. Nyilvános panaszbejelentés, ami közérdekű is.

272./ NYÍLT LEVÉL AZ ÁLLAMI FÖLDTULAJDON ÁRVEREZÉSÉVEL KAPCSOLATBAN . . . „Nemzeti Kormányunk” kb. 300 milliárd forint hasznot remélve tőle, az állami tulajdont képező kb. 400 ezer hektár magyar termőföldet most akarja árverésen kiárusítani, amikor az évek óta folytatott eladósításokkal teljesen pénztelenné tett magyaroknak nincs pénze a licitálásra. Továbbá ….

1. melléklet: BÉCSI MEMORANDUM, 2015

2. melléklet: BÉCSI MEMORANDUM KIEGÉSZÍTÉS, 2015

3. melléklet: SEGÍTSÉG KÉRÉSE AZ EU BIZOTTSÁGHOZ BEJELENTÉSHEZ: Kedves Máté Júlianna Úrhölgy! Ön kifogásolta az egészségességet államilag garantáló Magyar Szabvány követelményeit túlteljesítő, garantáltan egészséges „Á.G.I. Tiszta só” étkezési só életvédelmi feliratait A NÉBIH-nél, ezt ezért címezem Önhöz . . .

4. melléklet: SEGÍTS, HOGY TÉGED IS SEGÍTSENEK!

271./ Igazság és hazugság a mai politikában című művével Sütő Gábor ny. nagykövet úr, ahogy a korábbi írásaival is elősegíti a tisztánlátást és a megoldás keresést. Kérem, hogy mindenki igyekezzen minél több ismerőséhez eljuttatni azzal, hogy terjesszék a saját rokonaik, ismerősek körében, ill. hogy ők is ezt tegyék. Az általam Áder Jánoshoz köztársasági elnökhöz intézett mellékelt irat is dokumentálja, hogy nemzetinek látszó magyarországi politikai és állami vezetők talajmérgezést, ivóvízszennyezést, ivartalanítást és életrövidítést is vállalnak a magyar nép kárára.

1. melléklet: Jogos védelem, Jogos önvédelem (Btk) és a Megbízás nélküli kárelhárítási ügyvitel (Ptk) keretében felszólítom Áder Jánost az X-398/1998.sz. köztársasági elnöki válaszuk bűnössége beismerésére ….

270./  EGÉSZSÉGKÁROSÍTÁS ELHÁRÍTÁS (Jogos védelem Btk, Megbízás nélküli kárelhárítás Ptk.): Közérdekű bejelentés: A Kormány tiltsa be a napi max. 5 gramm konyhasó- és min. 4,7 gramm kálium fogyasztásra felbíztató termék feliratokat, Nemzeti Stop só programot és Chips adót!

269./ Védekezzetek az ivartalanítás ellen, nemzeti önvédelmi felhívás, általános terjesztésre! Nem magyar, aki nem terjeszti!

268./ TÉNYLEGES MEGOLDÁSHOZ SZAKÉRTŐI DÖNTÉS OPTIMALIZÁLÓ TECHNIKA KELL. MIÉRT NINCS MAGYARORSZÁGON LEHETŐSÉG A NORMÁLIS ÉLETRE? MEGBÍZÁS NÉLKÜLI KÖZÉRDEKŰ KÁRELHÁRÍTÁSI JAVASLAT (Ptk.), JOGOS VÉDELEM (Btk.). Munkáspárt kiadványait észrevételezés

267./ NEMZETÖNGYILKOSSÁG HAMIS LÁTSZATÁT KELTŐ HAMIS ELNEVEZÉSEKRŐL

1. melléklet: A NEMZETKÖZI JOG ALAPJA: „AZ ERŐSEBB KUTYA …”

2. melléklet: Egy cikk a CBA Magazinból, ami a magyarok utódait ivartalanító ÁNTSZ-nek bűnsegédkezik

266./ FAZEKAS SÁNDOR MINISZTERHEZ IS, MAGYAR ÖNVÉDELEM: JÓ ÉS ROSSZ SÓZÁS, TISZTA ÉS NEM TISZTA IVÓVÍZ . . .

1. melléklet: A NÉBIH SÓVIZSGÁLATAINÁL DR. FAZEKAS SÁNDOR MINISZTER SEGÍTÉSÉHEZ

2. melléklet: ILLUMINÁTUS NÉPIRTÁS HELYETT, KÖZIGAZGATÁS-HARMONIZÁLÓ ANTIRANDOM MODELLPROGRAM. Mi a személyes véleményed az illuminátusok és a “migráltatásos népirtási üzlet”: valószínű összefüggéséről? Ugyanis többektől is, akik értelmiséginek tartják magukat, azt hallottam, hogy “pusztuljanak csak az ostobák, úgyis túl sokan vagyunk” . . .

3. melléklet: MAGYAROK SÓMENETELÉSE. A Jobbik és a CÖF, s a többi magyar érdek védelemre alakult szervezettől is kérdezem: A magyar talajokat mérgező és ezáltal aszálykor a gazdálkodókat csődbe juttató kálisóval és konyhasóval “műtrágyázás” . . . . 

265./ JOBBIKOS KÉPVISELŐK ÉS ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK NYILVÁNOS POLITIKAI PERTURBÁCIÓS ANALÍZISE: Nem hiteles képviselő, sokkal inkább magyarellenes ügynök, aki nem lép fel a mellékletben bizonyított fajirtás bűnszervezettel szemben!

1. melléklet: Lovászi László MTA elnöknek is megküldött tájékoztatás

2. melléklet: JÓ ÉS ROSSZ SÓZÁS, TISZTA ÉS NEM TISZTA IVÓVÍZ

264./ NYILVÁNOS FELJELENTÉS a Balatonalmádi Kommunális és Szolgáltató Nonprofit Kft. 8220 Balatonalmádi, Rákóczi út 43. (www.balkom.hu) hamis számlázói és a migrálást segítő Balatonfűzfői Önkormányzat vezetői ellen.

1. melléklet: Nyilvános megállapítási pert kezdeményezek

263./ APLA alkalmazasi javaslat, válaszként is, a Nemzeti Hírháló gyors (kör)kérdésére*

1. melléklet: KIIRTJÁK A MAGYAROKAT? KIK IRTJÁK ÉS MIÉRT? KELL-E, HOGY LEHET VÉDEKEZNI?

2. melléklet: Molnár Pál keresztkikérdezéssel zavarszűrt elemzés

3. melléklet: Szerintem nem a magyarok érdekét képviselik, akik a “KIIRTJÁK A MAGYAROKAT? KIK IRTJÁK ÉS MIÉRT? KELL-E, HOGY LEHET VÉDEKEZNI” c.. mellékelt tájékoztatásban (ismételten) leírtakat semmibe veszik, pl. “kontraproduktívnak” nevezik és . . .

262./ Magyarirtó migráltatási technika. Új közérdekű bejelentés és feljelentés. Jogos védelem (BTK) és Megbízás nélküli közérdekű kárelhárítás (PTK) keretében . . .

261./ ÜGYÉSZ ÉS RENDŐR ÜGYINTÉZŐK ELLENI NYILVÁNOS FELJELENTÉS

melléklet: Nyilvános feljelentés dr. Csekó Tamás központi nyomozó főügyészségi csoportvezető ügyész és bűntársai ellen, az Igazságügyi Miniszterhez, Jogos védelem (Btk.) és Megbízás nélküli kárelhárítás (Ptk.) keretében

260./ ILLUMINÁTUS NÉPIRTÁS HELYETT, KÖZIGAZGATÁS-HARMONIZÁLÓ ANTIRANDOM MODELLPROGRAM. Mi a személyes véleményed az illuminátusok és a “migráltatásos népirtási üzlet”: valószínű összefüggéséről? Ugyanis többektől is, akik értelmiséginek tartják magukat, azt hallottam, hogy “pusztuljanak csak az ostobák, úgyis túl sokan vagyunk” . . .

259./ MAGYARORSZÁG ÁTJÁTSZÁSI CSALÁSOK

melléklet: NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS ÉS FELJELENTÉS ORBÁN VIKTORHOZ A SPERMADONOR KONTRA ÓRIÁS-STADIONOK ÜGYÉBEN, A FACEBOOK OLDALÁN (IS)

258./ DEVIZAHITELES CSALÁSI ÜGYBEN BŰNPÁRTOLÓ BÍRÁK ÉS ÜGYÉSZEK ELLENI FELJELENTÉS. Feljelentés mindegyik bíró ellen, akik . . .

1. melléklet: HAZAÁRULÁS JOGI NYELVÉSZETI CSALÁSSAL BŰNPÁRTOLÓI ELLENI FELJELENTÉS

2. melléklet: Jogi nyelvészeti csaláson alapuló „humusztermeltetést” hitelező bűnszervezet elleni feljelentés

257./ Egyetértek azzal, hogy le kell zárni a nem legalizálva idemigrálók elől a határokat, de az országelfoglalási céllal Izraelből és Ukrajnából stb. legalizáltan idemigráló zsidók elől is le kell zárni, már pedig ez utóbbit nem fogják.

256./ Intelem Szent István napján

melléklet: TÚL SOK A KÁLIUM – ÚJ SZEMPONTOK A MŰTRÁGYÁZÁSBAN

255./ DISZKRIMINÁCIÓMENTES KÁRTÉRÍTÉSHEZ SEGÍTSÉGKÉRÉS AZ OMBUDSMANNTÓL

254./ FELJELENTÉS CSALÓ BANKOSOK HIVATALI BŰNSEGÉDEI ELLEN, A MINISZTERELNÖKHÖZ, AZ IGAZSÁGÜGYI MINISZTERHEZ ÉS A KÚRIA LEGFELSŐBB BÍRÓSÁG ELNÖKÉHEZ: A kormány és a bíróság rendőrökkel támadtatja a bankos csalók ellen tüntető népet. Megvédik azokat a bankárokat, akik elrabolják a magyarok ingatlanait a hazai büntetőbíróságok által megengedett devizahitelezési csalással. Őket védik a csalárd hitel felvételére felbiztatott magyarokkal szemben. Lásd az “Az utcán harcoló banki eladósítottak küzdelme a hatalommal” című videó dokumentumot:

253./ FELJELENTÉS MAGYAR IRTÓ MTA-S BŰNSZERVEZET ELLEN AZ ALÁBBI ÚJ BIZONYÍTÉK ALAPJÁN. Ismételten feljelentem, fajirtás váddal az MTA Talajtani és Agrokémiai Kutatóintézeti Kádár Imrét és Láng István volt akadémiai főtitkárt, és a bűntársaikat.

TISZTA SÓ TERMÉKCSOMAGOLÁS

1. melléklet: Mit művelnek a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hatóság munkatársai

2. melléklet: KLINIKAI HATÁS MÉRÉSI ADATOK HAMISÍTÁSA ALAPJÁN HÍRESZTELIK, HOGY EGÉSZSÉGES VESÉJŰ EMBEREKNÉL ÁRTALMATLAN A KÁLIUM TÚLADAGOLÁS. Konkrét klinikai hatás vizsgáló mérések szerint . . . .

3. melléklet: HATÁSMÉRÉSEKRE ALAPOZOTT SZAKVÉLEMÉNY A NÉBIH HAMIS ÁLLÍTÁSAI ELLEN

4. melléklet: FELJELENTÉS PLEHA GYÖRGY NÉBIH VEZETŐ ELLEN, AZ ORFK PANASZIRODÁHOZ IS: A NEMZETI ÉLELMISZER-BIZTONSÁGI HATÓSÁG EGYIK HAMIS HATÁROZATA ÁLLATI TAKARMÁNYSÓNAK TÜNTETTE FEL EGY NYÍRTASSI CÉG ÁLTAL „ÉTKEZÉSI SÓKÉNT” ÁRUSÍTOTT KÁLISÓT. MOST MEG . . .

5. melléklet: NÉBIH hatósági eljárás

6. melléklet: Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszternek

7. melléklet: LEHET, HOGY NÉBIHES TERRORISTÁK TÖMEGSÍRBAN PRÓBÁLJÁK EGYESÍTENI
A MAGYAROKAT?

8. melléklet: NAV levél

8/2. melléklet: Tejfalussy András által a beadványai kezelésével kapcsolatban a NAV-hoz intézett viszont-tájékoztatás

8/3. melléklet: A NAV által megküldött tájékoztatás ügyszáma: 519_11_20150731133653)

9. melléklet: ORSZÁGOSAN, VALAMENNYI TELEPÜLÉSEN TERJESZTHETŐ MAGYAR LÉTVÉDELMI FELHÍVÁS

10. melléklet: Vérbesűrűsödés- és magas vérnyomás kialakulás gátló is a víz, a konyhasó és a kálium élettanilag optimális (fiziológiás) dózissal pótlása

11. melléklet: “(SZ)ÓCSKA TRÜKK”: A “CHIPS ADÓBÓL” KORRUMPÁLJÁK A “STOP SÓ” ÉLETRÖVIDÍTŐ ÉS IVARTALANÍTÓ HATÁSA ELLENKEZŐJÉT HAZUDÓKAT

12. melléklet: Mennyi vizet igyunk, mivel kell sózni az ételt és hogyan? Hende Csaba honvédelmi miniszter tájékoztatása az ún. Nemzeti Stop Só Program biológiai fegyverként alkalmazásáról.

13. melléklet: Slomó rabbi és barátai miért röhögcsélnek jókat a magyarok ostobaságán?

13/2. melléklet: A „Slomó rabbi blog”-ban Slomó rabbi és hívei által Vona Gáborral, a Jobbik Magyarországért Mozgalom parlamenti párt elnökével és társaival szemben beindított „náciügyi vitákhoz” Tejfalussy András békebiztosító megoldás ismertető, kárelhárító közérdekű javaslata.

14. melléklet: Weixl-Várhegyi László – NÉBIH-nek

15. melléklet: MAGYARORSZÁG NEM JOGÁLLAM, HANEM A TALMUDISTÁK JOGI KUPLERÁJA?

16. melléklet: Feljelentés megelőző figyelemfelhívás (2.)

16/2. melléklet: Az Orbán Viktor kezéhez valamint az ORFK Panaszirodához általam (tegnap) benyújtott közérdekű bejelentés és feljelentés további részletekkel kiegészítése.

16/3. melléklet: NOBEL-DÍJAS MÓZESI-TALMUDI FAJIRTÁSI TECHNIKA A BIOLÓGIÁBAN

17. melléklet: BONSALT, NÉPIRTÓ KÓSER SÓ. Nyilvános feljelentés a Bonsalt nevű mérgező élelmiszert hamis feliratokkal árusítani engedő NÉBIH-esek ellen, Orbán Viktor miniszterelnök segítésére is, a Ptk. 484-487. §. szerinti nyilvános kárelhárításként.

18. melléklet: MÉRÉSEK BIZONYÍTJÁK, HOGY A KÁLISÓ A JELENLEG FOLYTATOTT III. VILÁGHÁBORÚ TITKOS FAJIRTÓ FEGYVERE

19. melléklet: Feljelentés az Interpolhoz is. Ha Orbán Viktor halogatja a feljelentésben 100 %-ig bizonyított zsidó fajirtás ellen fellépését, akkor problémás az általa hangoztatott “magyar identitása”, de a köztársasági elnöké is. Ha megengedik, hogy a magyar sportolókat kálisóval gyengítsék, mérgezzék, akkor miért építenek hatalmas stadionokat. Koncentrációs tábornak az észbekapott magyar lakosság megsemmisítés előtti bebörtönzéséhez?

19/2. melléklet: SPORTOLÓINKAT KÁLISÓ MÉRGEZI („ANTIDOPPINGSZER”)?

20. melléklet: A STOP SÓ OKOZZA, HOGY 153 MAGYAR FÉRFIBÓL CSAK 3 FELEL MEG SPERMADONORNAK Veszélyben vannak a gyermekeink (is) a sózás csökkentő „nemzeti stop só program” következtében: Megküldöm mindegyik országgyűlési képviselőnek. Hitleren túltevő fajirtó terrorista tömeggyilkos, amelyik folytatni engedi a stop só programot és a tiszta desztillált víz ivás tiltását ..

21. melléklet: Terrorelhárítási közérdekű javaslat: A MAZSIHISZ maga helyeztesse hatályon kívül a viágfőrabbival a zsidókat fajirtásra kötelező rasszista mózesi és talmudi törvényeket

21/2. melléklet: „SPAM” AZ ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐINKHEZ INTÉZETT, A ZSIDÓ
FAJIRTÁSI TERRORIZMUST LELEPLEZŐ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS?

22. melléklet: A népirtáshoz hozzájáruló félrevezető feliratú mérgező kálium tartalmú Coca-Cola gyártóit, engedélyezőit és forgalmazóit feljelentés, s a lakosság mérgező termék betiltását követelés. Emberiség elleni bűntett, hogy naponta több száz fővel fogy és ivartalanodik a magyar lakosság!

22/2. melléklet: Orbán Viktor miniszterelnök segítésére, a Coca-Cola-t reklámozó tv-s szereplése
alapján, mint nyilvános közérdekű bejelentéssel kárelhárítás a Ptk. 484-487. § szerint.

23. melléklet: TOVÁBBI BÜNTETŐ FELJELENTÉS A NÉBIH KORÁBBI LEVELE ALAPJÁN a magyarok megrontói ellen

24. melléklet: Kálisóval ivartalanítással irtják a magyarokat, hogy a helyüket eladhassák a migránsoknak! ÉBREDJETEK TÉNYLEGES ZÖLDEK, HA MÉG LÉTEZTEK VALAHOL! Nem is magyar, aki hallgat róla . . .

25. melléklet: Dr. Kellermayer Miklós és orvos társai szembehazudják az 1 vagy 2 grammnál több kálium 1 órán belül bejuttatásával kálium túladagolás vese- és vérmérgező hatását bizonyító hivatalos állami klinikai méréseket, és a tényleges káliumszükséglet tízszeresét hazudják egészségesnek

26. melléklet: FERENC PÁPÁHOZ: EMBERISÉG ELLENES BŰNÖZÉST TÁMOGATHATNAK A KERESZ(Y)TÉNY EGYHÁZAK? Csoma Zoltán református lelkész zsidó fajirtásért hálálkodó prédikációja . . .

27. melléklet: JAVASLOM, HOGY A „CSALÁDELLÁTÓK” IS CSAK AZ ÁTKRISTÁLYOSÍTÁSSAL TELJESEN MEGTISZTÍTOTT NÁTRIUM-KLORID KONYHASÓT REKLÁMOZZÁK

28. melléklet: GAZDASÁGOSSÁG, nyílt levél Glattfelder Béla gazdaságosságért felelős államtitkárhoz

28/2. melléklet: ÉBREDJETEK TÉNYLEGES ZÖLDEK, HA MÉG LÉTEZTEK VALAHOL!

29. melléklet: Orbán Viktor miniszterelnök és az Önkormányzati Államtitkár felkérése magyar sportolók veszélymentesítésében segítésre. Nemzetbiztonsági kárelhárítás, a Kormányok és Önkormányzatok helyett végzett Jogos védelem (BTK) és Megbízás nélküli kárelhárító ügyvitel (PTK) alapon. Cc: Kormány és Önkormányzatok, tőlük is kérve a terjesztését, kiplakátozását, közhírré tételét, minden magyar családhoz eljuttatását! AMIT MINDEN MAGYAR SPORTOLÓNAK, DE A SPORTOLÓ GYEREKEK SZÜLEINEK IS, HALADÉKTALANUL MEG KELL TUDNI, TUDNIA KELL . . .

30. melléklet: FÉLREVEZETŐ ÉLELMISZER FELIRATOZÁSOK, A NÉBIH szerint kizárólag a gyógyszerkönyvi tisztaságú sóból átcsomagolt étkezési konyhasó lehet idővel „minőségét vesztő” ???, A hazai televíziók egészségügyi és táplálkozással is foglalkozó népszerű műsoraiba sorra beépítik az életrövidítő és ivartalanító csalást . . .

31. melléklet: Miért árusítja a Béres Rt. a VIVEGA-t, ami rákbetegség előidézőre növelheti a magyar ételek kálium tartalmát?? Feljelentés a NÉBIH-hez, Máté Júlianna élelmiszer ellenőrhöz, a lakosságot félrevezető feliratokkal szabványsértő étkezési sóként VIVEGA-t gyártó ellen. . .

32. melléklet: FELJELENTÉS A FAJIRTÓ ÉS SOFTWARE-TOLVAJ BŰNÖZŐKET IS CSALÁSSAL FEDEZŐ ÜGYÉSZEK ELLEN

33. melléklet: Magyarirtó migráltatási technika. Új közérdekű bejelentés és feljelentés. Jogos védelem (BTK) és Megbízás nélküli közérdekű kárelhárítás (PTK) keretében . . .

34. melléklet: JOGOS VÉDELEMKÉNT, NÉPIRTÁS AKADÁLYOZÓ NYILVÁNOS PETÍCIÓ, AMIT ÚJRA ÉS ÚJRA FEL KELL RAGASZTANI, KÍVÜLRŐL CELLUX-SZAL VALAMENNYI CBA-S STB. ÉLELMISZERÜZLET KIRAKATÁRA . . .

35. melléklet: FAZEKAS SÁNDOR MINISZTERHEZ IS, MAGYAR ÖNVÉDELEM: JÓ ÉS ROSSZ SÓZÁS, TISZTA ÉS NEM TISZTA IVÓVÍZ . . .

35/2. melléklet: A NÉBIH SÓVIZSGÁLATAINÁL DR. FAZEKAS SÁNDOR MINISZTER SEGÍTÉSÉHEZ

36. melléklet: Egy cikk a CBA Magazinból, ami a magyarok utódait ivartalanító ÁNTSZ-nek bűnsegédkezik

37. melléklet: HELYESEN SÓZÁS ÉS TISZTA IVÓVÍZ, ORVOSI DESZTILLÁLTVÍZ-KÚRÁVAL A RÁK ELLEN, Új Tudományos fogyókúra Vér-elektrolit-Optimum Program alapján (GYÓGYHÍR) ÖNGYÓGYÍTÁS: Állítsd helyre a testnedveid, köztük a vérszérumod optimális víz, nátrium, kálium és klór arányait, az infúziós Ringer-oldat ezeknek megfelelő víz, nátrium, kálium, klór mennyiségi arányai szerinti, desztilláltvíz-kúrával kombinált étkezéssel, és szükség esetén erre alapozott, felnőttnél 1 hét alatt kb. 7 kg-os testsúly csökkenést biztosító speciális fogyókúrával. Lásd: www.tejfalussy.com, Email könyv 1.: HELYESEN SÓZÁS ÉS TISZTA IVÓVÍZ (2004).

37/2 melléklet: LÉTFONTOSSÁGÚ GYÓGYHÍR, AZ EGÉSZSÉGÜKET VÉDENI KÍVÁNÓ EMBEREK SZÁMÁRA

38. melléklet: RÁDIÓ- ÉS TELEVÍZIÓ SZERKESZTŐSÉGEKET FELKÉRÉS AZ „ÜZLETSZERŰ NÉPCSERE” LELEPLEZÉSÉRE

39. melléklet: NÉBIH határozat

39/2. melléklet: A „NÉBIH 02.4/2008-12/2015. sz. határozat” dóziselhanyagolásai súlyos életveszély okozó hatását konkrét hatásmérések egyértelműen bizonyítják

40. melléklet: Válasz NÉBIH-nek 1.

40/2. melléklet: Válasz NÉBIH-nek 2.

41. melléklet: Védekezzetek az ivartalanítás ellen, nemzeti önvédelmi felhívás, általános terjesztésre! Nem magyar, aki nem terjeszti!

42. melléklet: Mindenki segítsen leállítani a Stop Só-ra és szennyezett ivóvízre rábeszéléssel folytatott magyar kiirtást! Nem magyar, aki nem segít! ORFK Panasziroda részére is megküldve, mint a dr. Pleva György NÉBIH államtitkár és bűntársai elleni korábbi feljelentés kiegészítése. Kúria Legfelsőbb Bíróság, Dr. Darák Péter elnök úr kezéhez: Kérjük, hogy Ön, mint az ügy jól ismerője, a közigazgatási és a büntetőbírósággal tiltassa be a „csökkentett nátriumtartalmú” és „nátriumszegény sók” árusítását megengedő hazai élelmiszer rendeletet és valamennyi – orvos nélküli – alkalmazását is . . .

43. melléklet: dr. Trócsányi László igazságügyi miniszter köteles feljelenteni a bizonyítottan csaló ügyészeket! Kérem a dr. Csekó Tamás ügyész és a főnökei ellen általam tett feljelentés és az alábbi dokumentum “igazságügyi közérdekű bejelentésként” kivizsgálását, valamint, ha az is szükséges, a fajirtás ügyészek általi fedezése ügyben illetékes hatósághoz áttételét!

43/2 melléklet: Igazságügyi Minisztérium

43/3. melléklet: Feljelentés hivatali kötelesség

44. melléklet: Földművelődésügyi Miniszternek

45. melléklet: Terrorizmus elleni Petíció az Országgyűléshez, mint Megbízás nélküli kárelhárítás (Ptk.)

46. melléklet: “MENZAREFORM: A TÚL KEVÉS SÓ ÁRTALMAS IS LEHET!” (NYILVÁNOS FELJELENTŐIRAT AZ ORSZÁGOS RENDŐRFŐKAPITÁNYHOZ A SZÜLŐKET GYERMEKGYILKOSSÁGRA FELBIZTATÓ ORVOS BANDA ELLEN)

46/2 melléklet: Feljelentés hivatali kötelesség

47. melléklet: NYÍLT LEVÉL AZ ÁLLAMI FÖLDTULAJDON ÁRVEREZÉSÉVEL KAPCSOLATBAN . . . „Nemzeti Kormányunk” kb. 300 milliárd forint hasznot remélve tőle, az állami tulajdont képező kb. 400 ezer hektár magyar termőföldet most akarja árverésen kiárusítani, amikor az évek óta folytatott eladósításokkal teljesen pénztelenné tett magyaroknak nincs pénze a licitálásra. Továbbá ….

47/2. melléklet: BÉCSI MEMORANDUM, 2015

47/3. melléklet: BÉCSI MEMORANDUM KIEGÉSZÍTÉS, 2015

47/4. melléklet: SEGÍTSÉG KÉRÉSE AZ EU BIZOTTSÁGHOZ BEJELENTÉSHEZ: Kedves Máté Júlianna Úrhölgy! Ön kifogásolta az egészségességet államilag garantáló Magyar Szabvány követelményeit túlteljesítő, garantáltan egészséges „Á.G.I. Tiszta só” étkezési só életvédelmi feliratait A NÉBIH-nél, ezt ezért címezem Önhöz . . .

47/5. melléklet: SEGÍTS, HOGY TÉGED IS SEGÍTSENEK!

48. melléklet: T.Fazekas Sándor NÉBIH felügyeletét ellátó miniszter úr! Érdeklődöm Nálad, hogy miért engedi a NÉBIH-etek azt híresztelni a termékreklámokban, hogy előnyös a nátrium-kloriddal műtrágyázás.

49. melléklet: Feljelentés, és elfogultsági kifogás is a NÉBIH által foglalkoztatott OÉTI-s és ETT IB-s szakértők ellen.Tudatos népirtás váddal ….

50. melléklet: Rágalmazó fenyegetőket feljelentés

51. melléklet: Bejelentés az Európai Unió élelmiszer reklám feliratok ügyében illetékes Bizottságához

51/2. melléklet: Régi csomagolás.

51/3. melléklet: módosított csomagolás.

51/4. melléklet: SEGÍTS, HOGY TÉGED IS SEGÍTSENEK!

52. melléklet: Büntető és polgári per kezdeményezés.

52/2. melléklet: Nyilvános közérdekű pert indítok a Magyar Állam és Európai Unió ellen is

52/3. melléklet: Előírt határidőn belül fellebbezésként a mellékletek szerinti közérdekű feljelentést nyújtom be.

52/4. melléklet: Feljelentés, és elfogultsági kifogás is a NÉBIH által foglalkoztatott OÉTI-s és ETT IB-s szakértők ellen

53. melléklet: Nyilvános tájékoztatás a Vitézi Rend részére: Haláltábor a magyarok részére Magyarország. Az étkezési víz, nátrium és kálium pótlás elrontása miatt.. . .

54. melléklet: Tisztelt Állampolgári Jogok Biztosa! Mi történt az Önhöz benyújtott közérdekű bejelentésemmel, aminek az illetékesebb hatósághoz továbbítását, s az erről való okirati tájékoztatást kértem? A NÉBIH megengedi, hogy az üzletek tovább árusítják a káliummal mérgezett, nátriumhiányos szabványsértő étkezési sókat! Legyen újra állami minőségi garancia a szabványosság megkövetelés! Tiltsa le a népirtó stopsó programot!

55. melléklet: IZRAEL MIGRÁCIÓS POLITIKÁJA

55/2 melléklet: A MAZSIHISZES TALMUD PER JOGERŐS ÍTÉLETE KÉTSÉGESSÉ TETTE A HAZAI BÍRÁSKODÁS ALKOTMÁNYOSSÁGÁT

55/3. melléklet: A FELJELENTÉST KIEGÉSZÍTŐ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS A MINISZTERHEZ IS

55/4. melléklet: KÖTELEZŐ OLVASMÁNY! BÖJTE CSABA KIMONDJA AZ IGAZSÁGOT A BEVÁNDORLÁSRÓL!

56. melléklet: Tisztelt Média Szerkesztők és Olvasók! Közérdekű bejelentésként is, a “stop sónak” nevezett fajirtási bűnügyben büntetőjogilag felelős állami vezetők címére.

57. melléklet: LÁZÁR JÁNOS MINISZTERELNÖKSÉG VEZETŐ MINISZTERHEZ, NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ KÉRDÉS: A FIDESZ-KDNP kormányok a „Nemzeti Stop Só Programmal és Chipsadóval” az Izraelből és Ukrajnából hazánkba migráltatni tervezett több millió zsidó részére olcsó hagyatéki ingatlant biztosítás céljából csökkentik a magyarok élethosszát, ivartalanítva is, hogy ne legyenek örökölni képes magyar gyerekek? Azért is kérdezem, …..

58. melléklet: Lelkészekhez címzett, a hívők egészségvédelmét segítő szándékukra rákérdező, nyilvános levél

58/2. melléklet: „LELKÉSZ SZÁNDÉK FELMÉRÉS” (címzett lista-I.)

58/3. melléklet: EURÓPA LEIGÁZÁSA, NÉPIRTÓ KERESZTÉNY MINISZTER

58/4. melléklet: AZ EREDETILEG KERESZTÉNY LELKÉSZ FOGLALKOZÁSÚ BALOG ZOLTÁN MINISZTER A TALMUDI, MÓZESI TÖRVÉNYEK SZERINTI TUDATOS FAJIRTÁST FOLYTATTAT A NEMZETI STOP SÓ PROGRAM, CHIPSADÓ ÉS MENZAREFORM ELNEVEZÉSŰ MEGBETEGÍTŐ CSALÁSSAL

59. melléklet: FELTÉTELES FELJELENTÉS, JOGOS VÉDELEM KERETÉBEN: HA ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK MÁTÓL SZÁMÍTOTT 30 NAPON BELÜL NEM ÁLLÍTJA LE A STOP SÓ, CHIPSADÓ ÉS MENZAREFORM ELNEVEZÉSŰ CSALÁSOKAT . . .

59/2. melléklet: Túlélési stratégia

59/3. melléklet: Rákbetegségből kigyógyuláshoz

59/4. melléklet: SZÉLHÁMOSKODÁS A RÁKBETEG GYÓGYÍTÁSI ÚJ MÓDSZEREKÉNT REKLÁMOZOTT
„ÚJ ORVOSLÁS, NÉMET MEDICINA” ELNEVEZÉSŰ „LÉLEKKEZELÉSI MÓDSZER” IS ???

59/5. melléklet: Segíts, hogy téged is segítsenek!

60. melléklet: Szabad Föld, Tisztelt Főszerkesztő Úr! Mellékelten megküldöm a magyar gazdák sorozatos földtulajdon vesztésének a rejtett okát méréssel bizonyító közérdekű nyílt feljelentő iratot, amelyet jogos védelemként az ORFK-nak megküldtem dr. Polt Péter legfőbb ügyész ellen . . .

60/2. melléklet: KÖRNYEZETVÉDELMI PETÍCIÓ, ÁDER JÁNOS KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKHÖZ IS

60/3. melléklet: Bűnpártolás váddal feljelentem a fajirtó terrorista Balog Zoltán minisztert és szakértőit és a fenti bizonyított fajirtási bűncselekményüket mindig „nem bűncselekménynek” feltüntető, a konkrét bizonyítékokat semmibevevő, nyomozás elutasító, ill. -leállító hamis határozatokat készítő csaló ügyészekért büntetőjogilag személyesen felelős dr. Polt Péter legfőbb ügyészt is . . . ,

60/4. melléklet: Csurka István 1998. február 8 – án a következőket írta … … egy szomorú prófétai írás. ” A végső cél a Magyarság kipusztítása. Nem fegyverrel, nem mérges gázzal, hanem pénzügyi politikával, életlehetőségeink elvonásával, mert kell a hely a másoknak.. . .

61. melléklet: Az M1 Tv-ben Novák Katalin államtitkár által ma reggel előadottakra vonatkozó helyreigazítás kérés (2.)

62. melléklet: NYÍLT LEVÉL AZ “ORSZÁGOS ÁLLATVÉDŐRSÉG ALAPÍTVÁNY” VEZETÉSÉHEZ

63. melléklet: ÉLELMISZERTÖRVÉNYI ÉS SZABVÁNYÜGYI (TUDOMÁNYOS TITKOSSZOLGÁLATI) TERRORISTÁK ELLENI FELJELENTÉS

64. melléklet: TUDATOS MÉRGEZÉSSEL KÍNOZZÁK A MAGYARORSZÁGI LAKOSSÁGOT az emberi jog védő Amnesty International tudtával

65. melléklet: MENZAPROGRAM kárai elhárításában önkormányzatokkal együttműködés (próbálkozás). Nem az “emberi jogokat”, nem az emberi életet, nem a családot, és nem is a szabadságot akarja védeni, aki nem lép fel a MENZAREFORM címén folytatott, a “menzaprogram-onkormanyzatoknal-megbizas-nelkuli karelharitas-151215a” iratjelű mellékletben ismertetett zsidó fajirtás ellen.

66. melléklet: Kósa Lajos FIDESZ frakcióvezetőek Surján Lászlóról, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

67. melléklet: TERRORISTÁK A FAJIRTÁS SEGÍTŐ KERESZTÉNY PAPOK ÉS ORVOSOK IS!

68. melléklet: KÖZÉRDEKŰ NYILVÁNOS PETÍCIÓ A STOP SÓ MENZAREFORM EGÉSZSÉGI KÁRAI ELHÁRÍTÁSÁRA 

69. melléklet: VÁDIRAT A PREVENTA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN (az ORFK-hoz jogos védelemként (BTK) benyújtott NYILVÁNOS feljelentés, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

70. melléklet: VÁDIRAT A VIVEGA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN (az ORFK-hoz jogos védelemként (BTK) benyújtott NYILVÁNOS feljelentés, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

71. melléklet: VEGYI FEGYVER HASZNÁLAT MEGÁLLAPÍTÁSI KERESET A MAGYAR ÁLLAM ALPERESSEL SZEMBEN, AMI “ELTŰNT”.

72. melléklet: Feljelentés pontosítása, s kiegészítése a fajirtást előíró vallású zsidók elleni nemzetközi feljelentéssé.

73. melléklet: Közérdekű bejelentésként is: KÁLISÓVAL MÉRGEZETT, CSÖKKENTETT KONYHASÓTARTALMÚ ÉLELMISZEREKRŐL A csökkentett konyhasópótlásra és káliumtúladagolásra felbiztató „Reformkonyha” és „Menzareform” fajirtásra szolgál? 6 konkrét kérdés az engedélyezőivel kapcsolatban . . . .

74. melléklet: ÉBRESZTŐ! RIADÓ! Orbán Viktor nyilvános figyelmeztetése, hogy állítsák le a magyarokat irtást: Csinálhatsz bármit, ha csak testi-lelki nyomorék utódaid lehetnek, vagy nem is lehet utódod! Mindened a migránsoké lesz! (Kivéve, ha kóser étkezésű vagy.) . . .

75. melléklet: Mérgező élelmiszer árusítás elhárítási célú közérdekű javaslat a CBA vezetőihez, Noszlopy Zoltán vezérigazgató helyettes, beszerzési igazgató úr kezéhez is, aki az adott ügyben próbált segíteni, szerződést írt alá a „Tiszta só” CBA terméklistára felvételéről, de az árusítást lehetetlen elérni a CBA üzleteknél, amelyek nem szabványos sókat magasabb áron árusítanak, azt a hamis látszatot keltve, mintha sokkal egészségesebbek lennének, mint a tiszta konyhasó! Tárgy: élelmiszer biztonságot nagymértékben veszélyeztető nem szabványos étkezési sókat árusítás . . .

76. melléklet: JÓ, HA A „MENZAPROGRAMRÓL” MINDENKI TUDJA, HOGY ALJAS NÉPIRTÁS! Azért, mert a gyerekek ételeiben az optimálishoz képest tízszeresre növelték a káliumot és ötödére csökkentették a konyhasót! Ezek népirtó hatása a mellékletben százszázalékosan bizonyítva van!!! Nyílt levél Dr. Darák Péter legfelsőbb bíróság kúria elnökhöz a „vörösiszapos” tömeggyilkosság és a „menzareformként” jelenleg is országosan folytatott tömeggyilkosság intézéseikkel kapcsolatban. Kiegészítő feljelentés a Natúr Hirek Magazin magyar irtó hatású közleményéért felelős személyek ellen . . .

77. melléklet: NÉBIH Kétszeri adóztatást akar?

78/1. melléklet: Válasz NÉBIH kétszeri adóztatási felszólítására

78/2. melléklet: KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS, A “NEMZETI SÓCSÖKKENTÉSI STOP SÓ”, “CHIPS ADÓ” ÉS „MENZAPROGRAMOS” FAJIRTÁS ELLEN, LÁZÁR JÁNOS MINISZTERELNÖKI HIVATAL VEZETŐ MINISZTER CÍMÉRE

78/3. melléklet: KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS, A “NEMZETI SÓCSÖKKENTÉSI STOP SÓ”, “CHIPS ADÓ” ÉS „MENZAPROGRAMOS” FAJIRTÁS ELLEN, LÁZÁR JÁNOS MINISZTERELNÖKI HIVATAL VEZETŐ MINISZTER CÍMÉRE

78/4. melléklet: Menzareformereink ivartalanítják a Magyarokat

78/5. melléklet: Nyílt levél Dr. Darák Péter legfelsőbb bíróság kúria elnökhöz a „vörösiszapos” tömeggyilkosság és a „menzareformként” jelenleg is országosan folytatott tömeggyilkosság intézéseikkel kapcsolatban.

252./ MAGYARMEGMARADÁS BIZTOSÍTÁSI PARTNEREINKET TÁJÉKOZTATÁS A GMK- FELADATOK ÉS JOGOK MAGÁNSZEMÉLYRE ÉS PJT-RE ÁTSZÁRMAZTATÁSÁRÓL Fővárosi Törvényszék Cégbírósága által megbízott végelszámolóként a mai napon visszavettem . . .

1. melléklet: Nógrád Megyei Bírósági per büntetőjogi kérdései: A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) elnöke és főtitkára terroristák, akik NaCl-dal műtrágyáztatnak: 26% NaCl is van a 40%-os KCl-ban, emellett napi 4,7 gramm Káliummal etettetnek: az USA-ban 4 gramm Káliummal végzi ki  a halálraítélteket . . .  (Email könyv 57.)

2. melléklet: Közérdekű per indítását kérés az „államilag bűnpártolt megengedett OTP banki csalás” folytatói ellen az igazságügyi minisztertől, és feljelentés ellenük. (A www.tejfalussy.com honlapon is közzétett beadvány.) Az OTP-sek ügyészi, bírói, köztársasági elnöki segítséggel ellopták a pénzünket, gyilkolni is akartak

3. melléklet: Dr. Lehmann György ügyvéd: Élet az utasításra hozott bírósági határozatok után

251./ Miért gyógyulhat ki a rákbetegségből sokkal több zsidó, mint amennyi nemzsidó

250./ DR. GAUDI NAGY TAMÁS NEMZETI ÜGYVÉD SEGÍTÉSE

249./ Kedves Magyarokat Védők! Minden magyarhoz haladéktalanul el kell juttatnunk minden ellenőrzött, biztos és lényeges információt . . .

1. melléklet: NYÍLT LEVÉL GLATZ FERENC EGYETEMI TANÁRNAK!

2. melléklet: Rákot okozó orvosi terrorizmus elhárítása

3. melléklet: APLA: Automatic Psycho-Logical Analysing

4. melléklet: Kedves Magyarokat Védők!

248./ Panaszbejelentés igazságügyi ügyintézési diszkriminálás miatt. Dr. Trócsányi László igazságügyi miniszter úr részére . . .

247./ OTP csalás fedező ügyészek és bírák. Tisztelt Darák Péter legfelsőbb bírósági elnök úr . . .

246./ ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK ÚR FELKÉRÉSE KÖZÉRDEKŰ PER INDÍTÁSÁRA Nyilvános szakértői véleményem az ügyészekkel szemben, akik az érfal elmeszesedés megszüntetés gyógyszerét feltaláló Dr. Horváth István orvosprofesszor feltaláló ellen koncepciós pert folytatnak.

1. melléklet: A KSH becslései szerint folytatódik a hazai magyar lakosság kipusztulása

2. melléklet: BIBLIAI FAJIRTÁS LEÁLLÍTÁSÁHOZ PÓTMAGÁNVÁDAS BÜNTETŐPER SZÜKSÉGES? Segíteni hajlandó ügyvédet keresek a Bibliában előírt fajirtást kiszolgáló keresztény és nem keresztény kormánytagok, vallási vezetők, vallási szekták és „természetgyógyászok” és ezeket fedező államügyészek elleni pótmagánvádhoz és büntetőperhez, terrorelhárítás pótló, megbízás nélkül nemzetbiztonsági közérdekű kárelhárítási ügyvitel keretében

3. melléklet: Dr. Kolozsy Sándor.C.D.V.A. Szobrászművész észrevétele ( 56-os Szabadságharcos. Erdélyi Világszövetség egyik Társelnöke. Az EVSZ-Sydneyi Csoport elnöke. A néhai Dr. Wass Albert, Zolcsák Istvány EVSZ-Társelnökök személyes ismeretségű hosszú évtizedes Nemzetközi munkatársa a népünk, az erdélyi magyarság érdekében)

4. melléklet: Magyarországon hamis törvényekkel lehetővé tett közjegyzői, ügyészi, rendőri,
bírói csalás, hogy nem engednek közérdekű büntetőpereket lefolytatni a
pénzügyi csaló személyek és ezek bűnszervezetei ellen.

5. melléklet: OTP csalás fedező ügyészek és bírák

6. melléklet: NYILVÁNOS BÜNTETŐ FELJELENTÉS PANASZ HELYETT A DEVIZAHITELEZÉSNEK MONDOTT CSALÁS ELKÖVETŐI ÉS RENDŐRSÉGI BŰNPÁRTOLÓI ELLEN

7. melléklet: PEDRO CRUZ VILLALÓN FŐTANÁCSNOK INDÍTVÁNY

245./ Az Orvosi Kamara tagjai közül ki kell zárni azokat, akik . . . . Nyilvános közérdekű bejelentés / feljelentés

244./ Miniszteri kezdeményezésre, elmeorvosok, rendőrök, ügyészek, jegyzők, bírák és köztársasági elnökök is bűnpártolják a kálisóval gyilkoló személyeket. Valamennyien rohadék, talmudista rablógyilkosok. A talmudista hivatali bűnözést „nem bűncselekménynek” hazudó ügyészek évtizedek óta akadályozzák (jelenleg a Nógrád Megyei Bíróságnál) a bűnmegállapító és kártérítési pereink érdemi tárgyalását. . . .

melléklet: Néhány gramm kálium-kloridot infúzióként beinjekciózva észrevétlenül lehet sorozat gyilkolni.

243./ Személyesen Orbán Viktor magyar miniszterelnökhöz címzett, közzétett közérdekű kárelhárítási javaslat a Kormány(ok)hoz: A Paksi Erőműnél feltétlenül le kell cseréltetni – ugyanolyan méretű – új reaktorokra a 30 év alatt elhasználódott, jelenleg még működő, egyre veszélyesebb 4 db szovjet atomreaktort! FELJELENTEM az atomreaktor robbanási közveszély fokozóit fedező hamis ügyészi határozatok felelőseit.

242./ Lovászi László MTA elnök megkeresése az akadémiai kutatóintézeti szerzői jog lopások ügyében …. Lovász László elleni büntetőeljárásra feltételes igény bejelentéseként kapja: Emberi Jogi Bíróság

241./ KADDÁFI – A Zöld Könyv. (Magyar Megmaradásért 2015. Március 06., Péntek 20:31)

240./ NEMZETEGYESÍTÉS (terrorizmus elhárító nemzetönvédelmi röplap). Miért nevezik „nemzetinek” a dohányárusítást, az ivóvíz készítéséhez is felhasznált folyókba szennyvízbevezetést, a csökkentett konyhasópótlást, a kálium túladagolást és az ellenőrizetlenül mérgező metilalkohol tartalmú otthoni pálinka főzését és ivását, s a paksi időzített bomba (?) atomreaktorok tervezettnél 20 évvel tovább használatát is…

239./ Közérdekű bejelentésként felkérem dr. Trócsányi László igazságügyi miniszter urat, hogy az általam képviselt Agroanalízis gmk helyett, mint közérdekű büntetőpert is folytattassa le a 2.P.20.129/1993. számon a Fővárosi Bíróságnál indított kárelhárítási díjpert. Ugyanis 1993 óta akadályozzák az érdemi tárgyalását a nyilvánvaló bűncselekményeket nem bűncselekménynek hazudó ügyészek és bírák . . .

238./ Közzétett válasz Orbán Viktor miniszterelnök úr “nemzeti konzultációs kérdőívére”, s az Ő kérdéseinek a magyar lakosság elől elhallgatott sokkal lényegesebb közérdekű kérdésekkel kiegészítése, amelyekre személyes válaszát kértem . . .

1. melléklet: Országos környezetkárosítási, ivóvízszennyezéssel egészségrontási, anyagpazarlási, vízdíjemeléssel műtrágyavásárlásra kényszerítési, el nem végzett hulladékszállításokat leszámlázási stb. települési önkormányzati és országos rezsinövelési csalásokat hamis határozatokkal fedező ügyészeket is feljelentés dr. Trócsányi László igazságügyminiszternél.

2. melléklet: TERRORISTA IDEGENEK NEM SZEREZHETNEK HAZÁNK TERÜLETEIRE TULAJDONJOGOT!!! A Szittya Világkonferencián 2015. 05. 31-én megtartott előadásomon Orbán Viktor miniszterelnöknek a bevándorlással és terrorizmussal kapcsolatos kérdőíve kérdéseit kiegészítő további közérdekű kérdéseim megalapozottságának és szükségességének az indokoltságáról és a vészelhárításhoz ajánlott eszközeinkről felvillantott dokumentumok.

3. melléklet: HAMIS SZAKVÉLEMÉNYEK IGYEKEZNEK ELRIASZTANI A RÁKBETEGEKET A TISZTA DESZTILLÁLT VÍZZEL ÖNGYÓGYÍTÁSTÓL, MIUTÁN A VILÁGFŐRABBI MEGTILTOTTA , HOGY ELÁRULJÁK NEMZSIDÓKNAK A DESZTILLÁLT VÍZ (SALSOL) GYÓGYHATÁSÁT. Egy hamis tanulmány közveszély elhárítás akadályozó szakértő szerzője és az általa hivatkozott többi szakértő személyek elleni közérdekű feljelentésként az ORFK Panaszirodának is megküldve . . . .

237./ Tömeggyilkosok és média bűnsegédeik elleni (további) feljelentésként kapja: ORFK Panasziroda, Budapest

1. melléklet: Dr. Marosi Pál levele a Duna TV-hez

2. melléklet: „Tömeggyilkos Keresztény Állam”? Fekete Angyal ügyek számonkérése. Nyilvános közérdekű bejelentés a nem titkos címzett hivatalnokok mindegyikéhez! Dr. Trócsányi László igazságügy-miniszter kezéhez is megküldve! Tüntetési téma: Alulfizetett kórházi orvos- és ápoló „fekete angyalok” gyilkolhatnak minket kálisóval

3. melléklet: Egy CBA-s kenyércímke alapján ezúton tisztelettel megkérdezem a CBA kereskedelmi vezérigazgató Noszlopy Zoltán urat: kálisóval készül-e a CBA címkés „nemzetünk kenyere”, ahogy a Pékszövetség beígérte, s melyik CBA üzleteik árusítanak gyógyszerkönyvi tisztaságú nátrium-klorid konyhasót, s amelyik nem árusítja, miért nem szerzett be ilyen megbízható sót.

4. melléklet: Prof. Dr. Papp Lajos szakvéleménye

5. melléklet: NYILVÁNOS KIEGÉSZÍTŐ FELJELENTÉS DOBOS MENYHÉRT DUNA TV ELNÖKKEL SZEMBEN. Fenntartom a méréstani szakértői véleményemet, azt, hogy tömeggyilkosság a sózás csökkentésre a Duna TV-ben is folytatott felbiztatás. Zsidók bevándorlását elősegítő mózesi, talmudista terrorizmus. Sajnálatosnak tartom, hogy a DUNA TV vezetője feljelentéssel fenyegetéssel érvel, szakmai érvelés helyett. Jogos önvédelemként, de a magyarok jogos védelmében is feljelentettem Őt a válasza alapján . . . .

6. melléklet: Mindenkinek szóljatok, hogy jelenleg csak az otthon, a “gyógyszerkönyvi tisztaságú NaCl konyhasóval” rendesen sózott kenyér (és egyéb tészta) biztonságos, egyik másféle só vagy bolti kenyér és egyéb pékárú sem! További közérdekű bejelentés a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hatósághoz a PÉKÁRUKAT is MÉRGEZTETŐ fajirtó terrorista bűnszervezet ellen, és ORFK feljelentés.

7. melléklet: KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT A PETÍCIÓNKAT VÁLASZ NÉLKÜL HAGYÓ MEZŐGAZDASÁGI MINISZTERHEZ ÉS MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIAI ELNÖKHÖZ. Javaslom a kálisóval és konyhasóval kevert műtrágyák és szabványsértő étkezési sók árusításának betiltását mindaddig, amíg tényleges sokváltozós hatásvizsgálatok eredményeivel nem hitelesítették az ajánlott dózisaikat. Azért, mert hatás vizsgáló mérésekből nyilvánvaló, hogy mérgezik a talajt, a talajvizet és ezzel az ivóvízkészleteket, és a növényeket, állatokat és embereket is. . . .

236./ A „TISZTESSÉGTELEN DEVIZAHITELNEK” ÁTNEVEZETT RABLÓGYILKOSSÁGGAL INGATLANSZERZÉSI CSALÁSNAK CSAK BÜNTETŐELJÁRÁSSAL LEHET VÉGETVETNI.

1. melléklet: Bejelentés: Tiltsa be a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hivatal NÉBIH a népet öngyilkosságra felbiztató hamis feliratokat a szabványsértő sókon és fizettessen kártérítést a „STOP-SÓ”-val mérgezett népnek!

2. melléklet: Néhány gramm kálium-kloridot infúzióként beinjekciózva észrevétlenül lehet sorozat gyilkolni

3. melléklet: Káliummal mérgezik a sót és a lakosságot Magyarországon? Büntetőfeljelentés a letagadóit rágalmazó cikkel fedező személy(ek) ellen.

4. melléklet: Egy CBA-s kenyércímke alapján ezúton tisztelettel megkérdezem a CBA kereskedelmi vezérigazgató Noszlopy Zoltán urat: kálisóval készül-e a CBA címkés „nemzetünk kenyere”, ahogy a Pékszövetség beígérte, s melyik CBA üzleteik árusítanak gyógyszerkönyvi tisztaságú nátrium-klorid konyhasót, s amelyik nem árusítja, miért nem szerzett be ilyen megbízható sót.

5. melléklet: „Tömeggyilkos Keresztény Állam”? Fekete Angyal ügyek számonkérése. Nyilvános közérdekű bejelentés a nem titkos címzett hivatalnokok mindegyikéhez! Dr. Trócsányi László igazságügy-miniszter kezéhez is megküldve! Tüntetési téma: Alulfizetett kórházi orvos- és ápoló „fekete angyalok” gyilkolhatnak minket kálisóval

235./ Bejelentés: Tiltsa be a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hivatal NÉBIH a népet öngyilkosságra felbiztató hamis feliratokat a szabványsértő sókon és fizettessen kártérítést a „STOP-SÓ”-val mérgezett népnek!

1. melléklet: Néhány gramm kálium-kloridot infúzióként beinjekciózva észrevétlenül lehet sorozat gyilkolni

2. melléklet: Káliummal mérgezik a sót és a lakosságot Magyarországon? Büntetőfeljelentés a letagadóit rágalmazó cikkel fedező személy(ek) ellen.

3. melléklet: Egy CBA-s kenyércímke alapján ezúton tisztelettel megkérdezem a CBA kereskedelmi vezérigazgató Noszlopy Zoltán urat: kálisóval készül-e a CBA címkés „nemzetünk kenyere”, ahogy a Pékszövetség beígérte, s melyik CBA üzleteik árusítanak gyógyszerkönyvi tisztaságú nátrium-klorid konyhasót, s amelyik nem árusítja, miért nem szerzett be ilyen megbízható sót.

4. melléklet: „Tömeggyilkos Keresztény Állam”? Fekete Angyal ügyek számonkérése. Nyilvános közérdekű bejelentés a nem titkos címzett hivatalnokok mindegyikéhez! Dr. Trócsányi László igazságügy-miniszter kezéhez is megküldve! Tüntetési téma: Alulfizetett kórházi orvos- és ápoló „fekete angyalok” gyilkolhatnak minket kálisóva

234./ „Tömeggyilkos Keresztény Állam”? Fekete Angyal ügyek számonkérése. Nyilvános közérdekű bejelentés a nem titkos címzett hivatalnokok mindegyikéhez! Dr. Trócsányi László igazságügy-miniszter kezéhez is megküldve! Tüntetési téma: Alulfizetett kórházi orvos- és ápoló „fekete angyalok” gyilkolhatnak minket kálisóval

melléklet: Néhány gramm kálium-kloridot infúzióként beinjekciózva észrevétlenül lehet sorozat gyilkolni

233./ SZÉLCSENDES, MELEG IDŐBEN IS EGYRE KEVESEBB MÉHET LÁTHATUNK A VIRÁGZÓ GYÜMÖLCSFÁINKON. VÉLEMÉNYEM SZERINT A REPÜLŐKRŐL PERMETEZETT ÚJFAJTA ROVARIRTÓ MÉRGEK KÖVETKEZMÉNYE …

melléklet: Hágai Nemzetközi Bíróságnak: Kik, mit és miért szórnak a magyar légkörbe?

232./ Orbán Viktor miniszterelnök segítésére hazaáruló államigazgatási bűnszervezet tagjai ellen közzétett* feljelentés, az ORFK Panaszirodánál: hazaárulás vádjával feljelentem a parlamenti hazaáruló bűnszervezet ellen benyújtott alábbi feljelentést válaszra máig sem méltató köztársasági elnököket, alkotmánybírósági elnököket és legfőbb ügyészt is. . .

231./ Az ügyben érintett Áder János köztársasági elnök részére is, a saját kezébe! HAZAI KORMÁNYHIVATALOK PSZICHIÁTRIAI CSALÁSOKAT SZERVEZNEK A NEMZETKÖZI SZABADALMAKAT ELÉRT MAGYAR FELTALÁLÓK ELLEN, HOGY SZABADON LOPHASSÁK A NAGY JELENTŐSÉGŰ TALÁLMÁNYAIKAT. A Bp. XIII. ker. Kormányhivatal hamis vádakra és hamis iratokra alapozva pszichiátriára becsalási kísérleteket folytat Schuler László elméleti fizikus feltaláló ellen, akinek a térhatású képmegjelenítésre vonatkozó nemzetközi szabadalmát 30 éve nem engedik hazánkban megvalósítani …

1. melléklet: A HAZAI TÖRVÉNYHOZÓK KORLÁTOZHATATLANUL LOPHATÓVÁ TETTÉK A MAGYAR FELTALÁLÓK TALÁLMÁNYAIT. Az Igazságügyi miniszternél, közérdekű bejelentésként is, feljelentem azokat a törvényhozó és törvényalkalmazó csalókat, akik az államigazgatási pozíciójukkal visszaélve, korlátlanul ellophatóvá tették a magyar feltalálók találmányai szerzőségét . . . .

2. melléklet: Schuler László elméleti fizikus feltaláló által Siklaky István közgazdászról készített emlékfilm

230./ Re: Paks – katasztrófák, hazai veszélyek…„Időzített atombombaként”, ingatlan spekulációs célból is használhatják tovább 50 évig a 30 évre tervezett és mostanra már elhasználódott paksi atomerőmű (szovjet) reaktorait? Azért, mert ha bármilyen tényleges (vagy imitált üzemzavar) történik, a Magyarországot elfoglalni igyekvők az egész világon elhíresztelhetik, hogy Magyarországon a tervezett élettartamnál 20 évvel tovább használnak négy db. elöregedett szovjet atomreaktort, amelyek “időzített atombombák” . . .

1. melléklet: Az atomenergia különleges veszélyei.

2. melléklet: Fukushima: Az eltitkolt katasztrófák.

3. melléklet: Kié a Mecsek kincse- urán, szén.

4. melléklet: Szemelvények Lipták Béla tanulmányából.

5. melléklet: Paks és a magyar jövő

6. melléklet: Paks mai állapota.

7. melléklet: Megújuló energiaforrás hasznosítása

229./ Észrevétel, az „Írország: nem kell az anya és az apa a gyermeknek?” küldeményhez

1. melléklet: Tisztelt Érdeklődők! A veszélyeztető stb. hatásokat nem „elhinni” kell, hanem megbízhatóan mérni!

2. melléklet: Az eltitkolt kezelési mód; Weixl Várhegyi lászló – YouTube

228./ Dr. Polt Péter legfőbb ügyész elleni nyilvános közérdekű bejelentés és vád/büntető feljelentés. (Másolatot kap: Fővárosi Törvényszék t. Cégbírósága, Hiv.: Cgt.01-14-011887/8). Dr. Darák Péter Kúria legfelsőbb bírósági elnökhöz nyújtom be, mivel dr. Polt Péter nem járhat el ellene szóló feljelentés ügyében. A következő a vád: a legfőbb ügyész, az elődeihez hasonlóan, semmibe veszi a hozzá intézett feljelentő iratokat és bűnügyi bizonyítékokat ….

227./ Feljelentés a Duna Tv élő adásában is népirtást folytató dr. Kleva György és a bűntársai, főnökei ellen

1. melléklet: Wass Albert elgondolkoztató üzenete

2. melléklet: A „webbeteg”-et a magyarokat irtásban bűnsegédkező gyógyszerész és/vagy orvos szerkeszti? Mellékelt írásukban azzal gyilkolják a magyarokat, hogy felbiztatnak arra, hogy napi legalább 4,7 gramm kálium bármilyen gyorsan elfogyasztása szükséges. Tudatosan gyilkolnak …

3. melléklet: Somlyai László gátlástalanul szélhámoskodik a „deutériumszegény vize” állítólagos gyógyhatásával: Az, hogy az egymillió vízmolekulából “körülbelül 150 deutérium molekula” (pontosan?) 125-re csökkenésére fogja rá Somlyai László a rákbetegek gyógyulását, 100%-osan bizonyítja, hogy aljas szélhámos, aki visszaél a rákbetegek hiszékenységével . . .

4. melléklet: Dr. Marosi Pál ny.gyermekgyógyász főorvos DUNA Televízióhoz intézett helyreigazítása sózási ügyben

5. melléklet: Nyilvános feljelentés a NÉBIH vezetősége ellen az Ombudsman(ok)hoz (http://www.origo.hu/tafelspicc/hirek/20150507-orszagos-ellenorzes-nincs-baj-a-soval.html) Aljas gazemberség azt hazudni, hogy Magyarországon “nincs baj a sóval”: a hamis Nemzeti Stop Só programmal és az ún. Chips-adóval az egészségesen maradáshoz szükséges nátriumnak csak kb. 20%-át engedik pótolni, miközben a szükséges káliumnál több mint 500%-kal több káliumot írnak elő, erre beszélik rá a magyarokat …

6. melléklet: Nyílt levél, Orbán Viktor miniszterelnök úrhoz címzett országos konzultációs kérdések: Hazánkban nem csak korrupció van. A kormány(ok) a hiányos, hamis törvényeikkel megengedik és elősegítik (Stop Só Program, Chips-adó, aszálykár felfokozó konyhasóval kevert kálisó műtrágyák, szennyvízzel fertőzött, mérgezett vezetékes ivóvíz stb.) a magyarok kárára a tervszerű népirtást a (jelenleg is hatályos) talmudi-mózesi törvényekre alapozott „holokauszt-analóg” módszereikkel

7. melléklet: A káliummal sorozat gyilkoló néhány év börtönnel megúszta! Néhány gramm kálium-kloridot infúzióként beinjekciózva észrevétlenül lehet sorozat gyilkolni!

8. melléklet: Káliummal mérgezik a sót és a lakosságot Magyarországon? Büntetőfeljelentés a letagadóit rágalmazó cikkel fedező személy(ek) ellen.

9. melléklet: „Tömeggyilkos Keresztény Állam”? dr. Trócsányi László igazságügy-miniszter kezéhez is megküldve!

226./ Terrorizmust elhárító észrevételeim másolata, amelyet az ATV Fórum című műsorához is beküldtem (sms-ben), hogy szalaghírként ott is többször futtassák, miután sajnos az ECHO TV és a Hír TV-t sem hajlandó az eltitkolt valódi csőd fő okokkal kapcsolatos közérdekű kárelhárító munkáinkban segíteni.

225./ ORBÁN VIKTORTÓL ORSZÁGMÉRGEZÉS ABBAHAGYÁSÁT KÉRÉS A FACEBOOK OLDALÁN

224./ Kárpátaljai magyarok mentésére közzétett tájékoztatások

223./ Tanmese arról, hogy hogyan működik a modern gazdaság…

222./ HOLOKAUSZT CSALÁS FELJELENTÉSE

221./ Ítélet a zsidó rasszizmust megengedő hazai- és európai uniós ombudsmanok és bűntársaik ellen, amiért nem helyeztetik hatályon kívül azokat az izraelita (ószövetségi és talmudi stb.) rasszista zsidó törvényeket.

1. melléklet: A Magyarország nevű állam NEM a MAGYAR ÁLLAM – Geri Tibor ny. alezredes nyílt leveléből 

2. melléklet: ÍTÉLET-2. Orbán Viktorék az életünk kb. 2 évvel meghosszabbítását ígérik. Közben a Stop Só programjuk kb. 30 évvel csökkenti az átlagos lehetséges élethosszunkat a konyhasó helyett kálisóval sózásra felbiztatással?

3. melléklet: Ideje fontosság és bizonyítottságuk szerint rangsorolni a “holokauszt történéseket”? Per újraindítás a Stop Só magyarirtó holokauszt program folytató magyar állam ellen. Kínában halálra ítélnék a szennyezett víz ivásra és a Stop só Program szerinti sózásra rábeszélőket is.

220./ JÓL TENNÉK A HAZAI FŐISKOLAI ÉS EGYETEMI DIÁKOK, HA TÜNTETNÉNEK AZ ELHÜLYÍTŐIK ELLEN. (A főiskolai és egyetemi vezetőkhöz benyújtott Petíció. A javasolt diáktüntetések nemzetbiztonsági érdekből szükségességéről az ORFK-t tájékoztatásként is.)

melléklet: Komment a diáktüntetésekhez: Az “oktatásügyesek” által folytatott diákhülyítésről a blogok segítségével a tüntetni akaró diákok felé közvetlenül is terjesztett közérdekű tájékoztatás

219./ Atomerőmű katasztrófa elhárítási kísérlet-5. KORRUPCIÓ-GYANÚ VÁDDAL FELJELENTEM A LEGFŐBB ÜGYÉSZEKET ÉS A RENDŐRSÉGI VEZETŐKET

218./ „Visszatekintő feljelentés” egy nemzsidó feltaláló szerzői jogait sértő bűnbanda ellen, az utókor számára is. (Amerikában azt mondta az unokatestvéremnek egy ismerőse, aki gazdag zsidó, hogy ők, “a zsidók minden olyan találmányt ellopnak, amiről megtudják, hogy valóban jó”).

1. melléklet: Feljelentőiratként, magyarországi egyetemek és főiskolák vezetőihez címzett nyilvános közérdekű bejelentés: Botrányos csalás, hogy az egyetemek és főiskolák a hatások ellenőrzését lehetetlenítő, a biológiai vegyszerhatási (és egyéb) mérések pontatlanságát megsokszorozó „mérési elrendezés randomizálásra” taníthatják be a tanulókat.

2. melléklet: Nemzetközi feljelentés Orbán Viktorhoz is: Hosszabb idő óta, előbb az amerikai, majd a magyarországi kormány, és más európai uniós államok kormányai is, az élettanilag optimálishoz képest annak 10-20%-ra csökkentették a lakosok ételekkel és italokkal nátriumpótlását, és egyidejűleg az élettanilag szükségeshez képest 500%-nál nagyobbra növelték a lakosság ételekkel és italokkal káliumbejuttatását (Stop Só Program). Emiatt a lakosság a szükségesnél sokkal kevesebb vizet pótol. Tudatosan rontják a testnedv elektrolitok természetes víz, nátrium, kálium és klorid arányait. Mind a három változtatásuk életrövidítő hatású, vagyis népirtás.

217./ Feljelentőiratként, magyarországi egyetemek és főiskolák vezetőihez címzett nyilvános közérdekű bejelentés: Botrányos csalás, hogy az egyetemek és főiskolák a hatások ellenőrzését lehetetlenítő, a biológiai vegyszerhatási (és egyéb) mérések pontatlanságát megsokszorozó „mérési elrendezés randomizálásra” taníthatják be a tanulókat.

216./ Nemzetközi feljelentés Orbán Viktorhoz is: Hosszabb idő óta, előbb az amerikai, majd a magyarországi kormány, és más európai uniós államok kormányai is, az élettanilag optimálishoz képest annak 10-20%-ra csökkentették a lakosok ételekkel és italokkal nátriumpótlását, és egyidejűleg az élettanilag szükségeshez képest 500%-nál nagyobbra növelték a lakosság ételekkel és italokkal káliumbejuttatását (Stop Só Program). Emiatt a lakosság a szükségesnél sokkal kevesebb vizet pótol. Tudatosan rontják a testnedv elektrolitok természetes víz, nátrium, kálium és klorid arányait. Mind a három változtatásuk életrövidítő hatású, vagyis népirtás.

215./ Javító panaszbejelentés Balog Zoltán miniszterhez. Bejelentem, hogy nem fogadhatjuk el az Emberi Erőforrások Minisztériuma Központi Ügyfélszolgálati Iroda alkalmazottai “feljelentés” tárgyú, 20282-1/2015-SZTAJ iktatószámú válaszát, melyet állítólag az Ön megbízásából küldtek, úgy, hogy az sem egyértelmű, hogy az Önhöz címzett melyik beadványra hivatkoznak.

214./ Az Á.G.I. Tiszta Só feliratozásán szereplő méréstani állításokat alátámasztó bizonyítékok és tudományos bizonyítások.

melléklet: Tiszta Só reklám

213./ Nyilvános Közérdekű bejelentésként felkérem az Ombudsman(oka)t, hogy intézkedjen(ek) a bűnözők büntethetőségét elévültető ügyészségi és bírósági csalásokra „jogi lehetőséget” biztosító hazai és nemzetközi jogszabályok és joghézagok maradéktalan megszüntetésére! Ugyanis ténylegesen nem évülhet el a bűnelkövetők büntethetősége, ameddig nem szűnik meg az a kár, amelyet ők a sértett(ek)nek okoztak, lásd: „zsidó aranyvonat kártérítés” ! Kiegészítés: A Magyar Nemzeti Jogvédőinkhez intézett közérdekű nyilvános kérdés

1. melléklet: MEHNAM-info / Jogjavítás Ügykód: ombudsman-rasszista-zsido-torveny-betiltasa-150323 OMBUDSMAN RASSZISTA ZSIDÓ TÖRVÉNY BETILTÁSA népszavazás kezdeményezés A Talmud és Tóra előírják, hogy a zsidók a nemzsidókkal szemben rasszista diszkriminációkat alkalmazzanak. Előírják, hogy a zsidók valamennyi nemzsidót szabadon gyilkolandó baromként, valamennyi nemzsidó nőt kurvaként kezeljenek. Előírják, hogy a zsidók kíméletlenül irtsák ki, űzzék el mindazon területekről a nemzsidókat, ahova a zsidók „be kívánnak menni”.

2. melléklet: Tisztelt Székely László Ombudsman Úr! Hivatali csalásnak tűnik, hogy Ön csak az olyan alapvető emberi jogainkat sértésekre válaszolt, amelyeket az Ön által idézett jogszabályok szerint Ön nem köteles felülvizsgálni.

212./ LUCIAN BOIA A ROMÁN TÖRTÉNÉSZ, AKI SZERINT TRIANON NEM VOLT IGAZSÁGOS

211./ T. Katonai Ügyészség! (Feljelentés a Bp.-i Katonai Ügyészséghez és segítségkérés a nyilvánosságra hozásához.) Egészségügyi terrorizmus, nemzetközileg tiltott vegyi fegyver használat, hogy két módszerrel is tudatosan fertőzik, mérgezik, évi százezer számra irtják a magyarokat. Ezzel a két módszerrel: 1. Mérgezőnek hazudják a tiszta desztillált ivóvizet és felbiztatnak a fertőző vírusos és vegyszeres folyóvizekből szűréssel készített nem tiszta víz ivására. 2. Azt hazudják a „Stop Só Nemzeti Sócsökkentési Programmal”, hogy mérgező a napi 5 grammnál több NaCl konyhasó fogyasztásunk, s hogy legalább 4,7 gramm káliumot szükséges pótolnunk naponta. Vagyis a ténylegesen szükséges NaCl konyhasó dózis legfeljebb egyötödét, egytizedét, és a mérgezni kezdő káliumdózis legalább öt, tízszeresét ajánlják, ami népirtás!

melléklet: OMBUDSMAN VÁLASZTÁSI PROBLÉMA, AMIKOR HAZÁNKBAN HAMIS AZ ALKOTMÁNY, HAMIS AZ ORSZÁGGYŰLÉS, HAMIS A KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK.

210./ FELJELENTÉS A BALATONFŰZFŐI JEGYZŐ ÉS A DRV. ZRT VEZETŐJE ÉS AZ ILLETÉKES MINISZTER ÉS A BŰNTÁRSAIK ELLEN, AKIK AZOKNÁL A TELKEKNÉL IS TALAJTERHELÉSI DÍJJAL BÜNTETIK A SAJÁT HÁZTARTÁSI SZENNYVIZET A SAJÁT KERTJÜK TALAJÁNAK TÁPANYAGVISSZAPÓTLÁSÁRA ÉS ALTALAJÖNTÖZÉSRE HASZNOSÍTÓKAT, AHOL MEGENGEDETT MÉRGEZŐ KÁLISÓVAL MŰTRÁGYÁZNI. TOVÁBBÁ A FENTI SZENNYVÍZKORRUPCIÓRA „TÖRVÉNYES LEHETŐSÉGET” BIZTOSÍTÓ RENDELETEK BETILTÁSÁT KÖVETELŐ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS ÉS KÁRELHÁRÍTÓ JAVASLAT AZ OMBUDSMANHOZ.

209./ Cégbíróság tájékoztatása (Cgt.01-14-011887/4.). Egészségügyi terrorelhárítási munka elvégzésünk igazolását és egyéb intézkedéseket is kérés Balog Zoltán egészségügyért (is) felelős minisztertől. A Legfőbb Ügyész és az Ombudsman hivatalból indítsanak vizsgálatot a „Nemzeti Sócsökkentési Stop Só Program” és „Chips adó” törvényekért, rendeletekért felelős miniszterek és miniszterelnökök és önmaguk ügyében, az alábbiakban is minden tekintetben egyértelműen bizonyított népirtási bűncselekmény miatt. Kérem, hogy terjesszé(te)k, juttassátok el minden magyar állampolgárhoz! Teljes körben hiteles bizonyítékokkal alátámasztott, országos és nemzetközi terjesztésre is javasolt, egészségvédelmi terrorelhárítási dokumentum, amelyet a hivatalos szervek, az európai uniós képviselőink is, szokásuk szerint megint majd semmibe vesznek!

melléklet: OMBUDSMAN VÁLASZTÁSI PROBLÉMA, AMIKOR HAZÁNKBAN HAMIS AZ ALKOTMÁNY, HAMIS AZ ORSZÁGGYŰLÉS, HAMIS A KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK.

208./ Rákbetegeket gyógyulással hitegető „Német Medicina Újorvoslás” ügyben közzétett méréstudományi szakvélemény

207./ A Legfőbb ügyészséghez címzett közérdekű bejelentés és feljelentés, a YouTube-ról videó eltüntetéssel zsidó fajirtást fedező WM Music Distribution cég és a YouTube cég vezető (ismeretlen személyek) ellen.

206./ Atomerőmű katasztrófa elhárítási céllal megismételt nyilvános közérdekű bejelentés valamennyi országgyűlési képviselőhöz, és feljelentés a közérdekű bejelentésre nem válaszoló képviselők ellen

205./ RÁKBETEG GYÓGYÍTÓ A SALSOL. Slomó rabbi és YouTube is blokkolják a népmentő információt. Feljelentés.

204./ Közérdekű kárelhárítási ügyvitel: T. Trócsányi László igazságügyi miniszter úr! Véleményem szerint a bank- és brókercég tulajdonosok arra spekuláltak, hogy rövidesen kitör a III. világháború, emiatt összeomlik a magyar gazdaság és ezáltal a forintrendszer is. Ugyanis ez esetben sosem kérték volna számon, ha pl. svájci devizát vásároltak és azt átjátszották saját maguknak. Háború esetén nyilván sohasem kellett volna elszámolniuk a hozzájuk befizetett forintösszegekkel. A bankárok „devizahitel elszámolású forinthitel” nevezetű csalásának is ez a legvalószínűbb háttere.

203./ Milyen célokat szolgált az RTL klub televízió DR TÓTH című műsora (közérdekű helyreigazítás) Tegnap megtekintettem az RTL klub televízió „egészség tudatosság fejlesztő” DR TÓTH (2015. 03. 03-i) c. műsorát. Meghökkenve láttam, hallottam, hogy az abban megszólalt szakértők (értsd: szakártók) …

202./ A KONDENZCSÍKOK ELLENI CIKRUSZ A TÉNYLEGES NÉPIRTÁSI MÓDSZEREKRŐL FIGYELEMELTERELÉS?

201./ ANGELA MERKEL IGAZ KERESZTÉNYSÉGE. Nekem is szimpatikus Angela Merkel német kancellárasszony! Ezért is tájékoztattam Őt, a kormányának a honlapján már korábban is arról, hogy nálunk és Németországban is, kálisóval műtrágyázással és konyhasó helyett kálisóval „ételízesítéssel” mérgező kálium tartalmúvá tett élelmiszerekkel, mérgeztetett ételekkel és italokkal, valamint a gyógyhatású tiszta desztillált ivóvíz és az élettanilag optimális NaCl pótlás (a helyes dózisarányokat lásd Salsol infúziós oldat dózisai alapján) mérgezőnek feltüntetésével módszeresen betegítik, tervszerűen, irtják a keresztényeket.

200./ A MASZIHISZ elleni per mellékelt fontosabb iratai az alkotmányos jogállam teljes hiányát is dokumentálják. PATAKI ÁRPÁD BÍRÓ ÉS TÁRSAI KORÁBBI HIBÁS ÍTÉLKEZÉSE MA IS ORSZÁGOS KÖZVESZÉLYT OKOZ. Nemzetközi közérdekű be/feljelentés velük szemben is a Kúria legfelsőbb bíróság elnökéhez

199./ AMIÉRT ÉRVÉNYTELENEK AZ 1945 UTÁNI HAZAI ALKOTMÁNYOK ÉS A JELENLEGI ALAPTÖRVÉNY IS.Közérdekű nemzetközi bejelentés, a Kúria legfelsőbb bíróság elnökéhez:(is)

198./ MIÉRT ISZNAK MOSTANÁBAN TÚL KEVÉS VIZET A MAGYAR GYEREKEK. Válaszként a sózástól eltiltott magyar gyerekekkel több vizet itatni akaró egyesület megalakulásáról tájékoztató hírre, a bűnöző tudományos szakértőkkel szemben közérdekű bejelentésként az MTA elnökéhez címzett feljelentési javaslat

197./ Orbán Viktor miniszterelnökhöz és a Kormányhoz címzett közérdekű kárelhárítási nyilvános javaslat: „Azt akarja a kormány, hogy tovább és jobban éljenek az emberek”. Ezt adták elő 2015. 02. 23-én az M1 Televízió ½ 8 -kor kezdődött Híradójában. Ha valóban ezt akarja, akkor az ÁNTSZ ne hitegesse a magyarokat azzal, hogy a teljesen tiszta desztillált víz életveszélyesen mérgező méreg. És azzal se hitegesse az ÁNTSZ a magyarokat, hogy napi 5 grammnál több a teljesen tiszta NaCl konyhasóból életrövidítő méreg. És azzal se hitegesse, hogy az élelmiszerekkel minden magyarnak legalább 4,7 gramm káliumot kell minden nap pótolnia. Tehát abba kell hagyni a bizonyított tudatos életrövidítést.

melléklet: Nyilvános feljelentés, országos terjesztésre: HARRACH PÉTER ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐNKNÉL IS FELJELENTEM A TISZTA IVÓVÍZHEZ JUTÁSUNKAT ÉS EGÉSZSÉGES SÓPÓTLÁSUNGAT GÁTLÁSUKKAL A MAGYAROKAT IRTÓKAT ÜGYÉSZI CSALÁSOKKAL A BÜNTETÉS ALÓL MENTESÍTŐ BŰNÖZŐ POLT PÉTER LEGFŐBB ÜGYÉSZT

196./ Nyilvános feljelentés, országos terjesztésre: HARRACH PÉTER ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐNKNÉL IS FELJELENTEM A TISZTA IVÓVÍZHEZ JUTÁSUNKAT ÉS EGÉSZSÉGES SÓPÓTLÁSUNGAT GÁTLÁSUKKAL A MAGYAROKAT IRTÓKAT ÜGYÉSZI CSALÁSOKKAL A BÜNTETÉS ALÓL MENTESÍTŐ BŰNÖZŐ POLT PÉTER LEGFŐBB ÜGYÉSZT

195./ ATOMERŐMŰ TERRORIZMUS ELHÁRÍTÓ LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉGI FELJELENTÉS

194./ Nyilvános közérdekű bejelentés az EU-hoz, Morvai Krisztina kezéhez: Jehova fajirtást rendelt el, hogy „a kiválasztott népe” a többi nép kárára korlátlanul gazdagodhasson?

1. melléklet: NÉPIRTÓKAT NEM FELJELENTŐ IGAZSÁGÜGYI CSALÓKAT FELJELENTÉS és törvényességi panasz a Legfelsőbb Bíróság Kúria elnöknél, a Fővárosi Törvényszék másodfokú bírósági 20.Bf.8221/2014/2. végzés ügyében.

2. melléklet: FELJELENTÉS: KI, MIÉRT, MILYEN MÓDSZERREL IRTJA A MAGYAROKAT MAGYARORSZÁGON

3. melléklet: Javaslom, hogy a CBA Központ illetékesei a mérgező kálisótól biztosan mentes „gyógyszerkönyvi tisztaságú NaCl konyhasót” is reklámozzák étkezési célra. Az olyan sót, amelyet kétszeresen, két független, akkreditált laboratóriumban ellenőriztek. A reklámban emeljék ki azt, hogy az ennyire tiszta konyhasó valamennyi nem átkristályosított, vagyis a szennyezőitől átkristályosítással nem megtisztított sónál sokkal biztonságosabb, egészségesebb, jobb.

4. melléklet: Izrael (és Ukrajna) gazdag zsidóit “beűzik” a helyünkre? Nyilvános kérdésem Dr. Morvai Krisztina Európa Parlamenti képviselőnkhöz és Segítőihez

5. melléklet: Stop Só per

193./ FELJELENTÉS A MAGYAROK IVÓVIZEIT ÉS ÉLELMEIT MÉRGEZTETŐ BŰNÖZŐK ELLEN Nyilvános válaszként Dr. Fazekas Sándor mezőgazdasági miniszternek arra, hogy Ő és elődei és a többi „törvényalkotó”, miért veszik évek óta semmibe a mérésekkel bizonyított ivóvízszennyeztetés, talajmérgeztetés, élelmiszermérgeztetés ellen hozzájuk benyújtott tudományos és jogi petícióinkat, közérdekű bejelentéseinket, kárelhárítási javaslatainkat, és miért vertek össze a rendőreik 97.09.10-én.

192./ KÖZHÍRRÉ TÉTETIK: Hitegetési csalás a termőföld eladósító mérgező káliumműtrágyázás, a fajirtó Stop Só program, és a “humusztermelő gilisztás” hitelezési bűncselekmény is, amelyek elkövetőit a Magyar Tudományos Akadémiai csaló szakértői, és főügyészek, bírák, köztársasági elnökök évtizedek óta tudatosan bűnpártolják. A kárelhárító Agroanalízis Tudományos Társaság Környezetvédelmi- és Gazdaságosság Ellenőrző Központja gmk-t a cégjegyzékből törlés elleni fellebbezés a Fővárosi Cégbírósághoz. A csaló ügyészek által kezdeményezett cégbejegyzés törlési próbálkozás miatt az Agroanalízis Tudományos Társaság jelenleg mint nem cégbejegyzett Polgári Jogi Társaság (PJT) működik.

191./ JOGÁSZ ISMERŐSEIMTŐL IS SEGÍTSÉGET KÉREK AZ ÉLELMISZERMÉRGEZŐK ELÍTÉLÉSÉHEZ

1. melléklet: EGÉSZSÉGESSÉGET, TISZTASÁGOT, MEGBÍZHATÓSÁGOT TÜKRÖZŐ
ÉTKEZÉSI SÓ ÁRAZÁST KÖVETELÉS AZ ORBÁN KORMÁNYTÓL

2. melléklet: Parlagfű ügyi feljelentés Molnár F. Árpádtól

190./ FELJELENTEM A VIDÉKI KERTES INGATLAN REZSIKÖLTSÉGET CSALÁSSAL NÖVELŐ POLGÁRMESTEREKET ÉS BŰNTÁRSAIKAT. EZ AZ IRAT EGYÚTTAL KÁRELHÁRÍTÓ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS IS A MŰTRÁGYÁZNI ENGEDETT TELKEKEN A HÁZTARTÁSI SZENNYVIZET NÖVÉNYÖNTÖZÉSRE ÉS NÖVÉNYTÁPLÁLÁSRA TILTÓ RENDELETÉRT FELELŐS MINISZTERREL SZEMBEN, A SZENNYEZETT IVÓVIZET BIZTONSÁGOSNAK A TISZTA DESZTILLÁLT IVÓVIZET MÉRGEZŐNEK HAZUDNI ENGEDŐ MINISZTER(EK) ELLEN, S A NEM ELVITT SZEMÉTÉRT IS SZEMÉTSZÁLLÍTÁSI ÉS SZEMÉTMEGSEMMISÍTÉSI DÍJAT SZÁMLÁZNI HAGYÓ MINISZTEREK ÉS POLGÁRMESTEREK ELLEN.

melléklet: KÖZHÍRRÉ TÉTETIK! Visszautasítom a tőlem el nem vitt hulladék “ennyiszer-annyiszor” elvitelét és megsemmisítését leszámlázási csalást. Feljelentem az számlázási csalást folytató szemétgyűjtő Vertikál cég vezetőjét. Feljelentem az ilyen és hasonló önkormányzati szolgáltatói csalásokra rendeletekkel törvényes lehetőséget biztosító országgyűlési és önkormányzati csalókat. Rezsinövelési csalást folytatnak, miközben az ellenkezőjével kampányolnak. Lejáratják vele Orbán Viktor miniszterelnököt is, aki ismeri a csalást, de folytatni engedi, s ezzel önmagáról is kiállítja a „korrupt bűnöző” bizonyítványt.

189./ Levél Bogár László úrnak, mielőbbi szíves válaszát kérve. Nyilvános Politikai Perturbációs Analízis alkalmazás Bogár László televíziós szakértő jobb megismeréséhez

melléklet: RÁKOT OKOZÓ ORVOSI TERRORIZMUS ELHÁRÍTÁSA. Ezt a közérdekű kárelhárító dokumentumot azzal küldöm meg Orbán Viktor miniszterelnök úrnak, hogy ajánlatos, ha személyesen másolatot ad belőle a közeljövőben Őt meglátogató Merkel Miniszterelnök Asszonynak, valamint Putyin Államfő Úrnak!

188./ Lovász László MTA elnököt is beperlés, találmány szerzői jog lopás miatt. Nyilvános válaszként Lovász László Magyar Tudományos Akadémia (MTA) elnöknek arra, hogy válaszra sem méltatta a kérésemet, hogy a kutatóintézeteikkel hagyassa abba a tudományos feltalálói szerzői jogaim sértéseit.

187./ Címlistákon terjesztésre, a devizahitel károsultak segítéséhez, egy fontos tényállási elem a devizaátszámolásos forint hitelesek pereihez, szabad felhasználásra. 

186./ Rasszista talmudisták feljelentése: ZSIDÓ RASSZISTÁK ÉS ÁLLAMIGAZGATÁSI BŰNSEGÉDEIK ELLENI NYILVÁNOS FELJELENTÉS

melléklet: Tisztelt ECHO Televízió Műsorszerkesztőség! Béky úr televíziós műsorvezetőként közszereplő. Egészségügyi műsorai pontos hatás-mérésekkel nem igazolt hatású gyógymódokat és gyógyhatású készítményeket is reklámoznak. Ugyanakkor nem hallottam, hogy eközben említették volna, az élettanilag optimális víz-, konyhasó és kálium dózisok gyógyító hatását és ezen anyagok élettanilag optimálistól nagymértékben eltérő dózisainak az alábbi szakvéleményekkel és hatás-mérésekkel bizonyított betegség előidéző és fenntartó hatását

185./ Válaszul Dr. Polt Péter Péter legfőbb ügyésznek arra, hogy az ügyészek semmibe veszik a „Stop só programmal” (konyhasó helyett használt mérgező kálisóval) és a szennyezett ivóvizet egészségesnek, a méregmentesített tiszta desztillált ivóvizet mérgezőnek hazudással folytatott népirtást bizonyító mérési dokumentumokat: KÁLISÓVAL MÉRGEZETT SZABVÁNYSÉRTŐ ÉTKEZÉSI SÓT ÉS AZZAL KÉSZÍTETT ÉLELMISZEREKET ÁRUSÍTÓ ÉLELMISZER ÜZLETEKNÉL KÖZZÉTEHETŐ, KÁRELHÁRÍTÁSI, NYILVÁNOS FIGYELMEZTETÉS: Csak olyan sót és élelmiszert vásároljatok, amelyik mentes az életrövidítő és ivartalanító kálisótól! /Tejfalussy András/

melléklet: Élelmiszerüzlet kirakat üvegére

184./ Minden magyarnak ajánlom Vesztergám Miklós: “Első lépcsőfok a Szent Korona Tanhoz” művét! A gyerekek részére is fontos, hogy megismerhessék a “Szent Korona Tant”. A népünket évezred óta egységben tartó hagyományos magyar jogrend főszabályait. Szerintem is Vesztergám Miklós az első, aki érthetően elmagyarázta ezeknek a ma is érvényes, ámde mellőzött jogszabályoknak, törvényeknek az értelmét, hasznosságát, és a hazánkban újra alkalmazásának szükségességét. Egyszerű, bárki által érthető és betartható törvényekről van szó. Kizárja azokat a jogi csalásokat, jogászi korrupciót, amit a manapság alkalmazott áttekinthetetlen, hamisságokkal és hézagokkal, vagyis csalásra alkalmat teremtő ellentmondásokkal tarkított hazai- és nemzetközi jogszabályok (nem véletlenül) lehetővé tesznek.

1. melléklet: Nemzet

2. melléklet: A hűség

3. melléklet: Alkotmány

4. melléklet: Az igazság

183./ Rákbetegségből kigyógyuláshoz Nemzsidók elől eltitkolt ősi gyógymód: Talmud, Taanith 10 a. lap (Böjtnap), Talmud, Baba kamma 93 b. lap. Az élelmiszerek félrevezető felirataival és megtévesztő árarányaival csalókat feljelentéssel kombinált, marasztalásra és károkozás-tiltásra irányuló közérdekű kereset. A Magyar Állammal szemben. Az ivó- vizek és élelmiszerek egészségességére, minőségére, megbízhatóságára és felhasználására vonatkozó félrevezető tájékoztatások és megtévesztő árarányok állami szintű elősegítései, megengedései tiltására.

1. melléklet: Az élelmiszerek félrevezető felirataival és megtévesztő árarányaival csalókat feljelentéssel kombinált, marasztalásra és károkozás-tiltásra irányuló közérdekű kereset.

2. melléklet: Ismételt közérdekű bejelentés, Orbán Viktor miniszterelnökhöz, a korrupt egészségügyeseik ellen.

3. melléklet: a Orbán Viktor miniszterelnök továbbra sem állítja le a minisztériumaik, az ÁNTSZ, az orvosok, gyógyszerészek, természetgyógyászok és egyéb terapeuták, s a médiumok csalását, azt, hogy a tiszta desztillált vizet mérgezőnek hazudják, s ha nem állítja le az infúziós Ringer oldat étkezésnél is optimális víz : konyhasó: kálium dózisarányai mérgezőnek hazudását, akkor Ő és a kormánya tudatos magyar irtást folytat!

4. melléklet: DESZTILLÁLTVÍZ KÚRA Dr. O. Z. A. HANISHTÓL

5. melléklet:  MEGBÍZÁS NÉLKÜLI KÁRELHÁRÍTÓ KÖZÉRDEKŰ ÜGYVÍVŐKÉNT, ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK ÉS KORMÁNYA (ÉS PÁRTJAIK) HELYETT A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYBÍRÓSÁGÁNÁL AZ IZRAELITÁKAT A MÁS FAJTÁJÚAK KIRABLÁSÁRA, BETEGÍTÉSÉRE, LEGYILKOLÁSÁRA FELBUJTÓ CIONSZELEKTÍV MÓZESI ÉS TALMUDI TÖRVÉNYEK HATÁLYON KÍVÜL HELYEZÉSÉT KEZDEMÉNYEZEM, JOGOS VÉDELEMKÉNT IS

6. melléklet: NYÍLT LEVÉL VALAMENNYI ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐHÖZ: Ezúton valamennyi országgyűlési képviselőnek megküldöm a mellékleteket. Kérem, hogy közülük mától számított 8 napon belül mindenki jelezze e-mail-ben vagy levélben, hogy hajlandó-e eljuttatni a rákbetegségek nemzsidók elől eddig eltitkolt főokaival és természetes gyógymódjával kapcsolatos információkat az országgyűlési képviselői mandátumának a megszerzéséhez a képviselőválasztási szavazáson történt megjelenésével hozzájárult állampolgárokhoz ezek pártállásától, vallási, faji stb. hova besorolásától függetlenül. Akik megtagadják a segítséget vagy nem válaszolnak, a betegség elhárítási segítséget megtagadó országgyűlési képviselők közzétett névsorát fogják gyarapítani.

7. melléklet: NYÍLT LEVÉL VALAMENNYI ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐHÖZ: Ezúton valamennyi országgyűlési képviselőnek megküldöm a mellékleteket. Kérem, hogy közülük mától számított 8 napon belül mindenki jelezze e-mail-ben vagy levélben, hogy hajlandó-e eljuttatni a rákbetegségek nemzsidók elől eddig eltitkolt főokaival és természetes gyógymódjával kapcsolatos információkat az országgyűlési képviselői mandátumának a megszerzéséhez a képviselőválasztási szavazáson történt megjelenésével hozzájárult állampolgárokhoz ezek pártállásától, vallási, faji stb. hova besorolásától függetlenül. Akik megtagadják a segítséget vagy nem válaszolnak, a betegség elhárítási segítséget megtagadó országgyűlési képviselők közzétett névsorát fogják gyarapítani.

182./ NYÍLT LEVÉL ÁDER JÁNOS KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKHÖZ: CIONSZELEKTÍV ROTHADÉK, HA FENNTARTJA ELLENEM AZ X-398/1998. Ikt.sz. HAMIS KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKI IRATOT

1. melléklet: dr. Áder János magyarországi köztársasági elnök kezéhez megküldött terrorizmus elhárító feljelentés:Az izraeliek kálisóval mérgezéssel országterület rablását a magyar köztársasági elnökök is pártolják!

2. melléklet: Érdekesség és/vagy korrupció?

3. melléklet: Az egyenként is Nobel-díjra érdemesíthető közérdekű tudományos kutatási eredményeim (1970-2014)

4. melléklet: Kilógólólábas sorozattüntetések Kiderült, hogy miért nem beszél a sorozattüntetések egyik szónoka sem arról, hogy „öl, butít és nyomorba dönt” a magyarokra rákényszerített „Stop só Nemzeti Sócsökentési Program”, „100%-os szennycsatornáztatási program” és kálisóval és konyhasóval műtrágyáztatás, ami megsokszorozza az aszálykárt.

5. melléklet: Ügyvédi cionszelektívitás

6. melléklet: NYILVÁNOS VÁDIRAT A MAGYAR ÉS IZRAEL ÁLLAM (VEZETŐI) ELLEN, KÖZÉRDEKŰ PER: Le kell állíttatniuk az itt bizonyított biológiai háborút. Úgy, hogy minden ENSZ- és Európai Uniós tagállam hivatalaiból, hivatalos intézményéből kizárják a Tóra és a Talmud emberi jog sértő törvényeit érvényben tartani akarókat, akkor is, ha valamilyen vallásúak és akkor is, ha materialisták.

7. melléklet: TEGYÜNK A SIKERES ÉS BOLDOG ÚJ ÉVEKÉRT! Nyilvános közérdekű bejelentés dr. Harrach Péter KDNP frakcióvezető országgyűlési képviselőnkhöz: Ön szerint nincs olyan képviselőnk az Országházban, aki nem akarja érvényben tartani azokat a mózesi és talmudi törvényeket, amelyeknek az érvényben léte durván sérti a mi, nem zsidók emberi jogait? Ilyen törvények pl., hogy „a zsidók az általuk elfoglalni akart területekről irtsák ki a bálványimádókat” (miközben a keresztények is bálványimádók a Talmud szerint), „csak zsidó ihasson tiszta desztillált vizet”, „csak zsidó juthasson hozzá tiszta konyhasóval optimálisan sózott élelmiszerhez” stb. Leírva lásd: Mózes II.23./20-33. és Mózes V.7./2., 22., valamint Talmud, Baba kamma 93 b. lap és Talmud, Taanith 10 a. lap stb.

8. melléklet: A multikulturalizmus cukormázba bújtatott népirtás (DERES TV A Nemzeti Multimédia)

9. melléklet: FELJELENTÉS HIVATALI KÖTELESSÉG (HAZAI JOGSZABÁLY)

10. melléklet: NYILVÁNOS PETÍCIÓ ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKHÖZ: CIONSZELEKTÍV ELBÍRÁLÁSOK BIZONYÍTÁSA A VILÁGFŐRABBI BIZONYÍTOTT FAJIRTÁSI BŰNCSELEKMÉNYE ÉS A BUDAHÁZY GYÖRGY ELLEN KOHOLT VÁD (ÉS A HASONLÓK) ÜGYINTÉZÉSEI ÖSSZEHASONLÍTÁSA ALAPJÁN

11. melléklet: 1. E-mail könyv: Helyesen sózás, és tiszta ivóvíz

12. melléklet: 11. E-mail könyv: Jud Süss software

13. melléklet: 78. E-mail könyv: Okos bagoly software

14. melléklet: 84. E-mail könyv: Magyarok fogyatkozásának eltitkolt tényleges főokai

15. melléklet: 86. E-mail könyv: Hatályon kívül kell helyezni a fajirtó izraeli törvényeket!

16. melléklet: 89. E-mail könyv: Néhai Dr. Kovács Pál országgyűlési képviselő emlékezete

181./ FELJELENTEM A CSALÁST TISZTESSÉGTELEN ÜGYINTÉZÉSNEK ÁTNEVEZŐ CSALÓKAT

180./ Kinek épít Orbán Viktor kormánya óriás stadionokat? Közérdekű bejelentés az Alkotmánybírósághoz Orbán Viktor kormánya annyi pénzt sem ad a Magyarok Világszövetségének, hogy télen fűtse a székházát.

179./ MÉRÉSEK IS BIZONYÍTJÁK, HOGY CIONISTA TÖMEGGYILKOSOK IRÁNYÍTJÁK A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIÁT. KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS ÉS FELJELENTÉS A LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG, 1054 BP. MARKÓ U. 16. CÍMÉRE, JOGOS MAGYAR VÉDELEMKÉNT

melléklet: Tudatos fajirtás az Orbán-kormány Stop Só és Chips-adó projektje?! KIEGÉSZÍTŐ FELJELENTÉS ÉS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS

178./ Influenza oltási csalás ügyében, közérdekű bejelentés és feljelentés Polt Péter legfőbb ügyészhez: Kérem Önt, a Legfőbb Ügyészt, hogy emeljen vádat az influenza megelőzési oltási csalások folytatói ellen!

melléklet: Oltások, antibiotikumok és a Népesség-csökkentési Program

177./ Cionszelektíveket feljelentés. Közérdekű bejelentés és feljelentés. Kérem jogos védelemként a vádlott javára, mint viszontvádat is figyelembe venni a http://huntv.info/tv/magyarorszag-nevu-allam-jogilag-nem-letezik/ című internetes dokumentum film szerinti büntetőeljárásban!

176./ Tudatos fajirtás az Orbán-kormány Stop Só és Chips-adó projektje?! KIEGÉSZÍTŐ FELJELENTÉS ÉS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS

1. melléklet: Bűnügyi bizonyítékok

2. melléklet: Petíciós feljegyzés

175./ NYILVÁNOS FELJELENTÉS AZ ORFK PANASZIRODÁHOZ ÉS ORBÁN VIKTOR A MINISZTERELNÖKHÖZ! FELJELENTEM AZOKAT AZ EMBERI JOGAINKAT SÉRTŐ DISZKRIMINÁCIÓT FOLYTATÓKAT, AKIK AZZAL (IS) AKADÁLYOZZÁK A MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGE MŰKÖDÉSÉT, HOGY MINDENFÉLE ÁLLAMI TÁMOGATÁST MEGVONTAK TŐLÜK!

174./ ÉSZREVÉTEL A NÉPSZAVAZÁSOK ÉS TÜNTETÉSEK SZERVEZŐIHEZ

melléklet: FELLEBBEZÉSKÉNT IS, FELJELENTÉS A CIONSZELEKTÍVEK FEDEZŐI ELLEN. A talmudista bűnözők ellen indított peremben az elsőfokú bíró nem írta alá a nekem, a feljelentőnek kiküldött emberi jog sértő végzéseit. Nincs rajtuk a bírósági hitelesítő neve. A tértivényen aláíratott ügyszámokat nem lehet azonosítani. A borítékon a benne talált 3 végzés egyikének sincs rajta az ügyiratszáma. Nem lehet tudni, mi van a tértivényen! (Lásd mellékelt végzések és bírósági boríték!)

173./ FELLEBBEZÉSKÉNT IS, FELJELENTÉS A CIONSZELEKTÍVEK FEDEZŐI ELLEN. A talmudista bűnözők ellen indított peremben az elsőfokú bíró nem írta alá a nekem, a feljelentőnek kiküldött emberi jog sértő végzéseit. Nincs rajtuk a bírósági hitelesítő neve. A tértivényen aláíratott ügyszámokat nem lehet azonosítani. A borítékon a benne talált 3 végzés egyikének sincs rajta az ügyiratszáma. Nem lehet tudni, mi van a tértivényen! (Lásd mellékelt végzések és bírósági boríték!)

172./ WHO NÉPIRTÓ CSATLÓSAI / Miért fedezhetik büntetlenül a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hatóság NÉBIH vezetői a magyar embereket, állatokat kálisóval mérgező nyirtassi bűnözőket /

171./ Egy ország leigázásának pontjai (videó)

170./ ROGÁN ANTALL FELJELENTÉSE: A fiktív devizahitelt osztogató bankok a hitegetéssel okozott kárt is tartoznak megfizetni! Azok részére, akik csak azért vettek autót, lakást stb. mert a bank alaptalanul valószínűsítette, hogy hosszabb távon is sokkal kisebb lesz a kamat a fiktív devizahitelnél, mint a másfajta hiteleknél. Rogán Antal ezzel szemben nemrég úgy nyilatkozott, hogy csalás lenne, ha a devizahitelesek jobban járnak a nem devizahiteleseknél.

1. melléklet: Legfőbb Ügyészség válasza

2. melléklet: Kapu XXVI. évfolyam

169./ A zsidó alaptörvények, a Tóra (Mózes könyvei) és Talmud fajirtásra és rablógyilkosságra, csalásra, hazudozásra, hamis tanúzásra, bírói csalásra stb. kötelezik a zsidókat. Jutalomként egészséget, hosszú életet és vagyont ígérnek nekik. Ha a világ problémái okait és azok okai okát kérdezed, ez a tényleges alap-ok. A zsidó fajirtásban azok is kollektív bűnösök, akik ezeknek a törvényeknek a hatályon kívül helyezését gátolják!

168./ BŰNÖZŐ SZEMÉLYEK KÁRTÉRÍTÉSI FELELŐSSÉGÉNEK BÍRÓSÁGI MEGÁLLAPÍTÁSÁT akadályozó rendőrök, ügyészek és bírák elleni, és a kártérítési igény diszkriminatív elévül(tet)ésre lehetőséget biztosító, emberi jog sértő magyarországi törvények megfogalmazói, jóváhagyói és fenntartói elleni közérdekű bejelentés és feljelentés Dr. Trócsányi László igazságügyi miniszterhez

167./ Már rég hatályon kívül kellett volna helyezni a zsidókat fajirtásra uszító kötelező mózesi törvényeket. A Talmudban lévőket is. Be kell indítani az érvényben tartói ellen (itt pl. a MAZSIHISZ ellen) a büntetőeljárást.

melléklet: SZENT XXIII. JÁNOS PÁPA AZ ÓSZÖVETSÉGRŐL: Az Ószövetség “egy összelopkodott és átírt ókori hagyománynak és letűnt népnek megmásított történelme“. Kivonat XXIII. János pápa beszédeiből a II. Vatikáni Zsinaton “.

166./ Feljelentés az egy engem nyilvánosan rágalmazó “bloger” ellen, aki a rágalmaival fedezi az általam méréstudományi szakértőként évek óta “feljelentgetett” tömeggyilkosokat.

165./ BEJELENTÉS AZ EURÓPA TANÁCSHOZ AZ ELJÁRÁS, SOFTWARE ÉS LÉTESÍTMÉNY- TERV FELTALÁLÓK ELIDEGENÍTHETETLEN SZEMÉLYISÉGI JOGAI VÉDELMÉRE

164./ DR. LÉHMANN GYÖRGY ÜGYVÉD ÚR JOGORVOSLATI KÉRELME AZ EURÓPAI UNIÓ ELNÖKÉHEZ, AZOKKAL A FŐHIVATALNOKOKKAL SZEMBEN, AKIK BŰNSEGÉDKEZNEK A “TISZTESSÉGTELENÜL DEVIZAHITELEZŐ”, EZZEL CSALÓ BANKÁR BŰNÖZŐKNEK

163./ Amerika (azóta meggyilkolt) elnöke szerint: „BÁRKI, AKI KÉPES MEGOLDANI A VÍZZEL KAPCSOLATOS PROBLÉMÁKAT, KÉT NOBEL DÍJAT ÉRDEMEL: EGY TUDOMÁNYOSAT ÉS EGYET A BÉKÉÉRT.” SZENNYEZETT VÍZBŐL SZINTE INGYEN TELJESEN TISZTA VIZET KÉSZÍTŐ LÉTESÍTMÉNY TERVE. Dr. Hende Csaba honvédelmi miniszter úr kezéhez, megbízás nélküli nyilvános kárelhárítási ügyvitel keretében!

162./ Per újra indításunk a hitelezési csalások miatti kár elhárításáért felelős Magyar Állam ellen.

161./ HAMIS NAV HATÁROZATTAL FEDEZIK A NOBEL-DÍJRA ÉRDEMES ÚJ TUDOMÁNYOS KUTATÁSGYORSÍTÓ TALÁLMÁNYAIM “FELTALÁLÓINAK” HAZUDOTT CSALÓKAT?

160./ BUDAI KULCSÁR JÁNOS KÖLTŐ, ÚJSÁGÍRÓ, A SZENT KORONA NEMZETI LAP VOLT FELELŐS SZERKESZTŐJE VISSZAUTASÍTJA AZOKAT A “TÖRVÉNYESÍTETT MÓDSZEREKET”, AMELYEKKEL A CSALÓKAT MENTESÍTIK A BÜNETÉSTŐL A HAZAI ÜGYÉSZEK.

159./ Hány %-kal növeli az atomkatasztrófa veszélyét, ha a 30 éves üzemidőre tervezett mostani 4 db paksi reaktort 50 évig fogják használni? Általa személyesen megválaszolandó, kárelhárítási célú közérdekű kérés Orbán Viktor miniszterelnökhöz

melléklet: GTS atomreaktor projekt

158./ Nyilvánosan kérem Orbán Viktor miniszterelnök személyes válaszát, hogy az észrevehetetlen tömeggyilkosságra használt kálium vegyületek miért nincsenek veszélyes méreggé nyilvánítva

1. melléklet:  Gyilkos ápoló

2. melléklet: Fekete Angyal

157./ Az Európai Uniós állampolgárokat kálisóval mérgeztető tudományos titkosszolgálati terroristákat feljelentés az Európa Tanácsnál is

1. melléklet: dr. Áder János magyarországi köztársasági elnök kezéhez megküldött terrorizmus elhárító feljelentés.

2. melléklet: Segítségkérés Morvai Krisztinától

156./ dr. Áder János magyarországi köztársasági elnök kezéhez megküldött terrorizmus elhárító feljelentés:Az izraeliek kálisóval mérgezéssel országterület rablását a magyar köztársasági elnökök is pártolj164

155./ A devizahitel hibrid hálójában vergődő adósok kifullasztása újabb állomásához ért.

154./ Martos Éva OÉTI vezetőt és bűntársait népirtás miatt feljelentés, Nyílt levélként, Orbán Viktor miniszterelnök kezéhez (2)

1. melléklet: Nyílt levél Ferenc pápához

2. melléklet: (SZ)ócska trükk

153./ Orbán Viktor miniszterelnököt ismételten felkérés a népirtó Nemzeti Stop Só program betiltására, KÖZÉRDEKŰ KÁRELHÁRÍTÁS MEGBÍZÁS NÉLKÜLI ÜGYVIVŐKÉNT (is)

melléklet: Putyin rehabilitálja a kivégzett orosz tudósokat!

152./ NYILVÁNOS FELJELENTÉS ÉS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS BÍRÓ(SÁG)I CSALÁSOKAT FEDEZŐK ELLEN, AZ IGAZSÁGÜGYI MINISZTERHEZ ÉS ÁLLAMTITKÁRHOZ

151./ Nyilvános alkotmányossági kérdés Navracsics Tibor feljelentés szabotálási ügyében, közérdekű bejelentés és feljelentésként is

1. melléklet: Lásd a főanyagban

2. melléklet: Talmud Zrt.

3. melléklet: Sómenetelés kell

150./ ÁLLAMPOLGÁRI JOGOK BIZTOSA KÁLISÓVAL MÉRGEZETT ÉTELLEL FAJIRTÓKAT FEDEZ?? Fajirtók fedezőit feljelentés mint közérdekű bejelentés is!

149./ NÉBIH-es vezetők kálisóval állat- és emberirtást bűnpártoló határozatot tettek közzé

1. melléklet: A NÉBIH-es publikációk. a konyhasóval kevert mérgező kálisóból a konyhasót hazudják mérgezőnek. Az Orbán Viktor kezéhez valamint az ORFK Panaszirodához általam tegnap benyújtott közérdekű bejelentés és feljelentés további részletekkel kiegészítése.

2. melléklet: A Fidesz és a Jobbik miért nem lép fel a kálisóval ételmérgező kereskedők ellen?!?

148./ A NÉBIH-es publikációk. a konyhasóval kevert mérgező kálisóból a konyhasót hazudják mérgezőnek. Az Orbán Viktor kezéhez valamint az ORFK Panaszirodához általam tegnap benyújtott közérdekű bejelentés és feljelentés további részletekkel kiegészítése.

147./ SEGÍTS, HOGY TÉGED IS SEGÍTSENEK MOZGALOM” KÖZÉRDEKŰ HIRDETMÉNYE, 2014-09-17

melléklet: Hirdetmény

146./ Nyilvános feljelentés a jelenlegi Magyar Tudományos Akadémia aljas fajirtás szervező bűnözői ellen

1. melléklet: Bárki által szabadon terjeszthető közérdekű, nyilvános hirdetmény

2. melléklet: Észrevétel

3. melléklet: Vegyivegyver használatmegállapítási per

4. melléklet: EGYÉNI ÉS KÖZÖSSÉGI DÖNTÉS OPTIMALIZÁLÁS „KERESZTKIKÉRDEZÉSES ZAVARSZŰRÉSSEL”

145./ Népirtási célt szolgál a „Stop Só Nemzeti Sócsökkentési Program” és hogy „életveszélyes méregnek” hazudják a tiszta desztillált ivóvizet?

melléklet: Csatolmány 1-12

144./ Mi akadályozza a Jobbik által az önkormányzati választási kampánya során a magyarok felé célként megjelölt „jólét, otthon, bizalom, biztonság, igazság, közösség” (nem csak a betelepült zsidóknál) létrejöttét?

melléklet: Jobbiklufi

143./ Feltalálói szerzői jog védő közérdekű bejelentés a Magyar Tudományos Akadémia elnökéhez … a Magyar Tudományos Akadémiát találóbb lenne Zsidó Tolvaj Tanyának (ZSTT) nevezni.

142./ A nem zsidó által benyújtott közérdekű bejelentésekre nem kell köteles válaszolni a Kúria Elnök?

1. melléklet: MINISZTER, POLGÁRMESTER, JEGYZŐ, ÁLLAMFŐ, RENDŐR, ÜGYÉSZ, BÍRÓ FEDEZI TUDATOSAN A RABLÓGYILKOSOKAT

141./ Hatáskalibráló mérések alapján terjeszthető egészségvédő információ

1. melléklet: Segíts, hogy téges is segítsenek!

2. melléklet: Segíts, hogy téges is segítsenek! (szóróanyag)

3. melléklet: Érdeklődőknek

4. melléklet: Morvai Krisztina EU képviselőhöz feljelentés

140./ Felkérem Dr. Morvai Krisztina EU képviselőnket, hogy továbbítsa ezt az iratot az EU illetékes szerveihez: Alulírt Tejfalussy András (2621 Verőce, Lugosi u. 71.) volt országgyűlési méréstani szakértőként ezúton feljelentem a tiszta desztillált víz ivás akadályozással és a konyhasó mérgező kálisóval helyettesítésével népirtást folytató európai uniós minisztereket, orvosokat, gyógyszerészeket, természetgyógyászokat és őket fedező rendőröket, ügyészeket, bírákat, politikusokat.

1. melléklet: Nyilvános beadvány

139./ Kuruc infóról idézett népirtás szervezési további bizonyíték megküldése az ORFK Panaszirodának.

1. melléklet: EURÓPAI UNIÓHOZ IS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS A FAJIRTÓ STOP SÓ PROGRAM ELLEN

2. melléklet: NOBEL-DÍJAS MÓZESI-TALMUDI FAJIRTÁSI TECHNIKA

3. melléklet: Büntetőbírósági vizsgálatot követelünk az alábbi „kérdezd meg orvosod vagy gyógyszerészed”
ügyben:

4. melléklet: Hunhíresek által felőlem híresztelt rágalmak

5. melléklet: Segítsünk egymásnak a Nemzeti Tanácsadók kereséséhez / kiválasztásához

6. melléklet: SEGÍTS, HOGY TÉGED IS SEGÍTSENEK!

138./ A KÚRIA ELNÖKÉT FELSZÓLÍTÁS A NEMZETI SÓCSÖKKENTÉSI STOP SÓ PROGRAMMAL NÉPIRTÓK ELLENI BŰNTETŐ- ÉS KÁRTÉRÍTÉSI PEREK „HIVATALBÓL MEGINDÍTÁSÁRA”

1. melléklet: 13.B.24.211/1993/2. PKKB végzés

2. melléklet: Bűnügyi bizonyíték gyűjtemény (a www.tejfalussy.com honlapom dokumentumaira is hivatkozással): „KI SZERVEZI A KÁLISÓVAL MÉRGEZÉST” címmel

3. melléklet: Amit mindenkinek tudnia kell a kálium, nátrium, klór és víz veszélytelen étkezési pótlásához 

4. melléklet: Megbízólevelem a kálisó mérgező hatásai kivizsgálásra az Országgyűléstől, Dr. Kovács Pál úr aláírásával.

137./ Második nyilvános közérdekű kárelhárítási javaslat a Magyar Tudományos Akadémia új elnökéhez címezve: Helyre kellene állítani az étkezési víz, nátrium, kálium és klór pótlási optimum határértékeket és veszélyességi határokat!

1. melléklet: Segíts, hogy téges is segítsenek!

2. melléklet: Amit mindenkinek tudnia kell a kálium, nátrium, klór és víz veszélytelen étkezési pótlásához

136./ A NEMZETI SÓCSÖKKENTÉSI STOP SÓ PROGRAM ÉS A SZENNYCSATORNÁZÁSI PROGRAM TITKOS CÉLJA, VALLÁSI, POLITIKAI ÉS GAZDASÁGI FŐÉRDEKELTJEI. Nyilvános feljelentés a bűnpártoló köztársasági elnökök ellen

1. melléklet: Amit mindenkinek tudnia kell a kálium, nátrium, klór és víz veszélytelen étkezési pótlásához

2. melléklet: POLITIKAI PERTURBÁCIÓS ANALÍZIS

3. melléklet: Zsidó fajirtási törvények hatályon kívül helyezése

135./ ÉHSÉGENYHÍTŐ GYÜMÖLCSFÁKAT AZ ERDŐKBE

134./ Népirtó bűnszervezetet bűnpártoló ismeretlen személy(ek) elleni kibővített feljelentés

melléklet: Kálium, Nátrium, Klór, és víz étkezési pótlási tudnivalók

133./ Miniszter Úr! Ön korrupt és vagy teljesen hülye a mezőgazdasághoz?

melléklet: Kálium, Nátrium, Klór, és víz étkezési pótlási tudnivalók

132./ Nyilvános közérdekű kérdés az ORFK Panaszirodájához: Igaz lehet, hogy a hazánkat megszálló Izrael vegyi fegyverekkel népirtást szervezett ellenünk?

131./ AKADÉMIKUS FELTALÁLÓSÁGOT IS RABOLHAT A TALMUDISTÁK JOGÁLLAMAIBAN? KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS A „JOGÁLLAMISÁGÉRT” IS FELELŐS MINISZTERELNÖKHÖZ

melléklet: NEM VOLT „IGAZ EMBER” A NAPOKBAN MEGHALT ROSKA TAMÁS AKADÉMIKUS

130./ Miért nem válaszolt Hende Csaba honvédelmi miniszter a víz- és nátrium. kálium-, klór élettanilag optimális pótlását akadályozó, a hibás pótlást, mint vegyi biológiai fegyver az életünk rövidítésére és a szaporodásunk gátlására alkalmaztató akadémiai, egyetemi vezető stb. tudományos terroristák ellen benyújtott teljesen egyértelmű élettani és méréstani népirtási technikai (lásd 3. melléklet) bizonyítékokra?

melléklet: Népirtó nátriumhiány és káliumtúladagolás

129./ NYILVÁNOS FELJELENTÉS AZ ÚN. DEVIZA-HITELEZÉSI CSALÁS BŰNÖSEI ELLEN

1. melléklet: Vádirat rendőrökkel szemben

2. melléklet: 2014 05 19 Világ panoráma EchoTv – devizahitel

128./ FELJELENTÉS KIEGÉSZÍTÉS A ZSIDÓ NÉPIRTÓ BŰNÖZŐK ÉS A FEDEZŐIK ELLEN

127./ POLITIKAI PERTURBÁCIÓS ANALÍZIS KÉRDÉS (ppa)*: A talmudista bűncselekmények mellett az ellenük védekezés módját is ismertethetné az ECHO-tv?

melléklet: CBA-s sók

126./ FELJELENTÉSKÉNT, Orbán Viktor kormányfőtől és Balog Zoltán minisztertől is kérdezzük: Az Orbán-kormány vírusos vegyszeres ivóvízzel, s nátrium-klorid-hiányos kálium-túladagoló élelmiszerekkel (Stop Só Program) tervszerűen betegíti gyilkoltatja a magyarokat? Bizonyítás: www.tejfalussy.com (ki és miért gyilkoltat), és www.tisztaso.hu (mivel védheted meg az életedet).

125./ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSKÉNT FELJELENTÉSI KÖTELEZETTSÉG ALAPJÁN KIMONDHATÓ: A Magyarország területét (termőterületeit és egyéb ingatlanait) külföldieknek is felvásárolni engedő hazai törvényeket létrehozók, elfogadók, érvényben tartók, s az őket fedező ügyészek és bírák is, akik segítenek hazánk területét izraeli tulajdonná is tenni tudatos hazaárulók a mellékelt hazai jogszabályok értelmében!

124./ A hazai parlamenti képviselők törvénnyel bűnpártolják a holokauszt kártérítés lopókat

123./ FELSZÓLÍTÁS A RÁGALMAZÓ HUNHÍR HONLAP SZERKESZTÉSÉÉRT FELELŐS(ÖK)HÖZ! Követelem, hogy a HUNHIR eltüntetve a „Tomcat” és társai által ellenem közzétett aljas rágalmakat*, tegye ki a honlapjára az alábbi helyreigazítást, és fizesse meg a hitelrontásával nekem és társaimnak okozott kárt.

1. melléklet: Feljelentem a mérgező kálisó konyhasóba keverését tagadókat. Bizonyítékok, hogy tudatosan hazudoznak és rágalmaznak a „Tomcat: Hamisított riporttal terjesztik a rémhírt, Hunhír.info információ” c.publikáció megjelentetői.

2. melléklet: Kiegészítő feljelentés a TOMCAT és bűntársai által az internetes HUN.HÍR útján személyem elleni nyilvános rágalmazással védett világfőrabbi által irányított fajirtó szervezet ellen. A MAZSIHISZ MŰKÖDÉSÉT IS IRÁNYÍTÓ FAJIRTÓ VILÁGFŐRABBI/KA/T FELJELENTÉS AZ ORFK PANASZIRODÁJÁNÁL, VALAMINT A LEGFELSŐBB BÍRÓSÁG KÚRIA ELNÖKNÉL.

122./ Hivatalból ki köteles feljelentést tenni

121./ A magyarokat irtás bűnügyében felszólítjuk Magyarország EU-Képviselőit a nemzetközi jogvédelemre. Mint nyomozó szakértő ezúton felszólítom Dr. Morvai Krisztinát és Magyarország többi európai uniós képviselőjét is, hogy haladéktalanul követeljék az Európai Unió Bizottságától és Bíróságától és a Strasbourgi, ill. Hágai Nemzetközi Bíróságtól a magyarokat irtás (lásd mellékletek) leállítását!

1. melléklet: EURÓPAI UNIÓS VIZSGÁLATOT IS KÖVETELÜNK A RABLÓGYILKOSSÁGOT SZERVEZŐ/FEDEZŐ AKADÉMIAI ÉS IGAZSÁGÜGYI BŰNÖZŐK ELLEN, Dr. Darák Péter Kúria (legfelsőbb bíróság) elnöktől jelen feljelentőirat továbbítását kérve!

2. melléklet: AMIRŐL MINDENKINEK TUDNIA KELL! Nyílt levél az egészségvédelemért felelős (lelkész alapképzettségű) Balog Zoltán miniszterhez, aki a nátrium-klorid konyhasóval ételízesítésünk ellen, a mérgező kálisóval ételízesítés mellett agitál.

3. melléklet: 92. E-mail könyv: Bűnügyi peturbációs analízis

120./ EURÓPAI UNIÓS VIZSGÁLATOT IS KÖVETELÜNK A RABLÓGYILKOSSÁGOT SZERVEZŐ/FEDEZŐ AKADÉMIAI ÉS IGAZSÁGÜGYI BŰNÖZŐK ELLEN, Dr. Darák Péter Kúria (legfelsőbb bíróság) elnöktől jelen feljelentőirat továbbítását kérve!

119./ ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKNÉL EZÚTON NYILVÁNOSAN FELJELENTEM DR. POLT PÉTER LEGFŐBB ÜGYÉSZT, AKI ÉVE ÓTA SZABOTÁLJA AZ ALÁBBIAK SZERINTI HAMIS RENDELETTEL ADÓCSALÁST SZERVEZŐK ELLENI, ÉS A CSALÁSUK HASZONÉLVEZŐI ELLENI NYOMOZÁST ÉS VÁDEMELÉST!

118./ NÉPIRTÓKAT NEM FELJELENTŐ IGAZSÁGÜGYI CSALÓKAT FELJELENTÉS és törvényességi panasz a Legfelsőbb Bíróság Kúria elnöknél, a Fővárosi Törvényszék másodfokú bírósági 20.Bf.8221/2014/2. végzés ügyében.

117./ A zsidó vezetők a talmud előírásai alapján mindig megbüntetik a holokauszt akadályozó nem zsidót!? (Észrevétel a Justitia Bizottság holokauszt ügybeli állásfoglalása alapján)

116./ Akadémiai tolvajokat fedező ügyészeket és bűntársaikat feljelentés a legfelsőbb bíróság kúria elnökénél

melléklet: Nemzsidót kirekesztő bírósági diszkriminációk folytatói és fedezői elleni nyilvános FELJELENTÉS

115./ Feljelentés Orbán Viktor kormányfő kezéhez….Kormányszintű, ill. országgyűlési vizsgálatot követelek a legfőbb ügyész szerepét illetően és a kormány rezsicsökkentési ígérete igazságtartalmával kapcsolatban.

114./ A mellékelt jogszabályok* alapján kimondom, hogy a Magyarország területét (termőterületeit és egyéb ingatlanait) külföldieknek is felvásárolni engedő hazai törvényeket létrehozók és elfogadók és érvényben tartók, de az őket fedezők is tudatosan bűnöző aljas hazaárulók.

113./ A devizahitel csalással károkozók kártérítési felelőssége a hazai törvények által az ügyészeknek megengedett csalások miatt bizonyíthatatlan a polgári bíróságon.

melléklet: BANKI ADÓSOK, DEVIZA-ADÓSOK! ÚJ LEHETŐSÉG!

112./ A korábban és jelenleg érvényes jogszabályok* alapján kimondom, hogy a Magyarország területét (termőterületeit és egyéb ingatlanait külföldieknek is felvásárolni engedő hazai törvényeket létrehozók és elfogadók és érvényben tartók, de az őket fedezők is tudatosan bűnöző aljas hazaárulók.

111./ Zsidó népirtás folytató hazai/nemzetközi bűnszervezet ellen, Orbán Viktor magyarországi miniszterelnökhöz és valamennyi európai uniós képviselőhöz is címezve, nemzetközi internetes nyilvános terjesztésre, Dr. Polt Péter magyarországi legfőbb ügyészt vádemelésre felszólító közérdekű bejelentés és feljelentés.

1. melléklet: A vád: Zsidó vegyifegyver a konyhasópótlásra árusított biokóser kálisó

2. melléklet:94. E-mail könyv: Nemzeti Kocsma Program

110./ Felkérem a Kúria Elnökségét és egyéb illetékeseket, hogy lépjenek fel az általunk indított perek során velünk szemben csalókat bűnpártoló jogászok ellen, és tárgyaltassák le a Nógrád Megyei Bíróságnál a csaló nógrádi ügyészek bizonyított bűncselekményeket nem bűncselekményeknek hazudása miatt félbeszakadt perünket!

109./ Feljelentés a diszkrimináló zsidó orvosok ellen / fajirtásban bűnrészes zsidók ne szoborcirkuszoljanak!

melléklet: Nem tudják felszámolni a magyarokat

108./ POLITIKAI PERTURBÁCIÓS ANALÍZIS: Sok szegény zsidó is áldozata a mindegyik zsidót, mindenhol rablógyilkosságra kötelező törvényeknek! Mi a megoldás? Új „holokausztok”? Vagy az, hogy 2014. április 27-én szentté avatják 23. János pápát, aki az egész Ószövetséget a zsidók által konstruált hamis történetnek nyilvánította? Lásd mellékletek!

melléklet: 19a E-mail könyv: VILÁGFŐRABBI TÖMEGGYILKOS

107./ A TUDOMÁNYOS AKADÉMIÁK ÉS EGYETEMEK tudományos csalóival összejátszó WHO által tudatosan félrevezetett, megtévesztett (?) keresztény (?) államok vezetői, pl. OBAMA és ORBÁN is, tudatosan ENGEDIK MEG a 2 Mózes 23/20-33, 5 Mózes 7/2, 22, Talmud, Baba kamma 93 b. lap, Talmud, Taanith 10 a. lap) szerinti zsidó faj

106./ A népirtásban közreműködő rendőrségi, ügyészségi és bírósági szakértők tudatosan semmibe veszik és vagy szembehazudják népirtási módszert és eszközeit leleplező tényeket és bizonyítékokat.

105./ A bűnszervezet, amelyet feljelentettem, hazánkban sokkal több magyart legyilkolt, mint ahány zsidót a “holokauszt”. FELLEBBEZÉS, az alapfeljelentéseket kiegészítéssel, a Bp. II-III. ker. Bírósághoz, 4 pld.-ban benyújtva!

melléklet: Feljelentés hivatali kötelesség

104./ Óbudai közterületi ismétlődő bírságolási csalás bejelentése Bús Balázs polgármesterhez

103./ Hazaárulási vádat jelentek be a külföldiek magyarországi terület eltulajdonításait megengedő “jogszabályi kivételeket” elfogadó 35/1994. (VI. 24.) AB határozatért felelős hazai alkotmánybírák, Dr. Sólyom László és bűntársai ellen.

102./ A VILÁGEGÉSZSÉGÜGYI SZERVEZET IRTATJA A NEMZSIDÓKAT AZ EURÓPAI ÚNIÓBAN!? Dr. Morvai Krisztina szó nélkül hagyja?

101./ TÖMEGGYILKOSSÁGBAN BŰNSEGÉDKEZÉSI VÁDDAL FELJELENTEM A KOSSUTH RÁDIÓ VEZETŐJÉT

melléklet: Népirtó Pékszövetség

100./ NÉPIRTÁSI RIADÓ! Hazánkban bírák és ügyészek csalásaival fedezett zsidó fajirtás van folyamatban

99./ Re: Hírek Morvai Krisztinától

1. melléklet: Rablógyilkos zsidók elleni nemzetközi per

2. melléklet: Szavazó felvilágosító kampány dokumentáció

3. melléklet: Szavazó felvilágosító kampány dokumentáció

4. melléklet: Országgyűlési választás előtti figyelemfelhívó

5. melléklet: Mi lesz a magyar földdel? Morvai előadása Gyöngyösön – Első rész

6. melléklet: Gazdasági menekültek? Magyarok külföldön

7. melléklet: Szabadságot Kárpátaljának! Első rész – Morvai Krisztina beszéde

8. melléklet: Szabadságot Kárpátaljának! Második rész – tüntetés és petició.

98./ ÁLLAMI PSZICHOBŰNÖZÉS (ESETTANULMÁNYOK)

97./ ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK “REZSINÖVELŐ HAZAÁRULÓ”?! Dr. Balogh János akadémikus biológia professzor tanításából: “Hazánkban, ha visszajuttatják a talajba az állatok és az emberek ürülékét, újratermelhető az étel”. Ehelyett csatornákba gyűjtve az ivóvizet és tengert szennyezi, s izraeli cégeknek eladják a talajt.

96./ RABLÓGYILKOS ZSIDÓK ELLENI NEMZETKÖZI PER

95./ Putyin rehabilitálja a kivégzett orosz tudósokat!

94./ Magyar létvédő nyilvános dokumentum, a tizedesrendszer útján is országosan terjesztésre:    SZAVAZÓ-FELVILÁGOSÍTÓ KAMPÁNY DOKUMENTÁCIÓ, A HAZAÁRULÓ, NÉPIRTÓ BŰNÖZŐKET HAMIS HATÁROZATOKKAL FEDEZŐ ÜGYÉSZEKET FELJELENTÉSSEL. HAZÁNK MAI GAZDASÁGI, EGÉSZSÉGI, SZOCIÁLIS ÉS ERKÖLCSI CSŐDJÉNEK A 15 TÉNYLEGES FŐOKA, AMELYEK ELTITKOLÁSA IS HAZAÁRULÁS ÉS NÉPIRTÁS!

melléklet: Korábbi 45 titkos csődfőok

melléklet: Lévay Attila ma is aktuális jogjavítási kísérletei.

93./ AMIBŐL KIDERÜL, HOGY ITT TALMUDISTA FASIZMUS VAN: “HAGYD BESZÉLNI A KUTRUCZOT!“

92./ VAN MÁS MEGOLDÁS! ZSIDÓMENTŐ JAVASLAT Putyin orosz elnök 2013. 05. 19-i beszéde alapján

melléklet: A multikulti vége

91./ NYILVÁNOS KÉRDÉS FAJIRTÁSI ÜGYBEN AZ ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG ELNÖKÉHEZ

90./ CSALÓ BANKÁROKAT BŰNPÁRTOLÓ RENDŐRSÉGI VEZETŐK ÉS BŰNTÁRSAIK ELLENI FELJELENTÉS

89./ “STOP KÁLISÓ”, RADIKÁLIS NEMZETI ANTIKÁLI PROGRAM, amiről a fajirtó rablógyilkosok hazai országgyűlési, önkormányzati stb. képviselői hallgatnak:

88./ NEMZŐKÉPTELENSÉG ELTITKOLT FŐOKA

87./ A Magyar Posta kézbesítési csalás fedező vezetőjét és bűntársait, bűnsegédeit feljelentés

86./ Gyógyszerészek ajánlják a mérgező kálisóval kevert étkezési sót

85./ Dr Léhmann György: Búcsúzásom előtt

1. melléklet: Fajirtást legalizáló hazaárulók választójoga.

2. melléklet: fax

84./ Hazugság a rezsicsökkentés, mivel pl. az új hulladékgazdálkodási törvény alkotói  az önkormányzat által megbízott hulladék-gyüjtő/kezelő cégek részére el nem végzett munkákat számlázást megengedéssel korlátlan lehetőséget biztosítanak a magyar ingatlantulajdonosok rezsi költségei megsokszorozására, lásd mellékletek!

1. melléklet: Fuzfo-Szemet-Csaloit-Feljelentes-110920

2. melléklet: bfuzfoi-forditott-adoztatas-120420a

3. melléklet: bfuzfoi-forditott-adoztatas-120420b

4. melléklet: bfuzfoi-forditott-adoztatas-120420c

5. melléklet: szemetdijcsalokatfeljelentes-130426

6. melléklet: fuzfos-szemetdij-csalokat-feljelentes-130903

83./ A szívmérgező étkezési káliumtúladagolást a Panangin tabletta TV-reklámjában “szívgyógyszerként” valószínűsítők elleni panaszbejelentést ellenkező értelműre hamisító Gazdasági Versenyhivatali ügyintézőt nyilvánosan feljelentés

82./ KÖZZÉTETT NYILVÁNOS FELJELENTÉS A REFORMÁTUS EGYHÁZI BÍRÓSÁGHOZ!

81./ MÁK MÁK MÁK!

melléklet: Lányok-fiúk! Ezt jó tudni a mákról!

80./ NEM KELL VÍRUS A ZSIDÓ FAJIRTÁSHOZ. Nyilvános észrevétel a HUNHÍR aktuális publikációihoz

1. melléklet: NYILVÁNOS MAGÁNVÁD: LÁNG ISTVÁN AKADÉMIKUS A MAGYAR TERMŐFÖLD ÖRDÖGE

2. melléklet: Hamis miniszteri rendeletekre alapozott mezőgazdasági és élelmiszeripari vegyi fegyver használat, egy több évtizede folytatott országos szaktanácsadási csalás

3. melléklet: LEGYŐZTÉK A VATIKÁNT A FŰSZERES SÓVAL KERESKEDŐK? HAZÁNKBAN SEM BIZTONSÁGOS A VATIKÁN ÁLTAL AJÁNLOTT ÉTKEZÉSI SÓ ÍZ FIGYELÉS, AMIÓTA FELTALÁLTÁK ÉS ÁRUSÍTJÁK A FŰSZERES ÉTKEZÉSI SÓKAT.

79./ TÖNKRETESZNEK AZ EURÓPAI UNIÓ ELTÉRŐ ADÓI ÉS MUNKABÉREI

78./ KI KELL ŰZNI AZ ORSZÁGGYŰLÉSBŐL ÉS ÖNKORMÁNYZATOKTÓL A  KÁLISÓVAL ÉS IVÓVÍZ ELSZENNYEZÉSSEL MAGYARIRTÓ PÁRTOKAT

melléklet: Kossuth Rádió útján híresztelt hamis vízügyi adatok elleni közérdekű bejelentés, a Gazdasági Versenyhivatalhoz, a Médiafelügyelethez, és Dr. Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkárhoz.

77./ TALÁLMÁNYSZERZŐSÉGTOLVAJTANYA A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA?

melléklet: Kúria elnöknek, bűnpártoló ügyészekről

76./ NYILVÁNOS FELJELENTÉS A MINDENKORI ALKOTMÁNYBÍRÓSÁGI ELNÖKHÖZ, MINISZTERELNÖKHÖZ, KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKHÖZ, ORSZÁGGYŰLÉSI ELNÖKHÖZ, ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐKHÖZ, KÚRIAELNÖKHÖZ, LEGFŐBB ÜGYÉSZHEZ, ÉS AZ EURÓPAI UNIÓS BÍRÓSÁG MINDENKORI ELNÖKÉHEZ IS.

melléklet: Nyílt levél Dr. Ángyán Józsefhez

75./ Valakik megtéveszthették Benedek Szentatyát, aki kitüntette Roska Tamást a hullámszámítógép elv és azon alapuló optikai számítógép feltalálásáért. Ezeket nem ő, hanem én találtam fel. A korábban bejelentett találmányaimban vannak leírva, lerajzolva.

melléklet: Fax

74./ A JOBBIKKAL ÉS A KISGAZDAPÁRTTAL KÖZÖS KÖZÉRDEKŰ JAVASLATOM AZ IVÓVÍZ SZENNYEZETTSÉGET TITKOLÁSSAL NÉPIRTÁS LEÁLLÍTÁSÁRA

73./ A JOBBIKKAL ÉS A KISGAZDAPÁRTTAL KÖZÖS KÖZÉRDEKŰ JAVASLATOM AZ ÁLLAMI FEJLESZTÉSI PÁLYÁZATI PÉNZEK JOBB FELHASZNÁLÁSÁRA, A NEMZETI FEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM, Dr. Német Lászlóné miniszter részére

72./  Pontosított NYILVÁNOS FELJELENTÉS A TÖMEGGYILKOS SZÓCSKA MIKLÓS ÁLLAMTITKÁR ELLEN, mint a rendőrség helyett a Ptk. 484-487. § alapján folytatott közérdekű kárelhárítás.

1. melléklet: Tiszta Só

2. melléklet: FELJELENTÉS KITERJESZTÉS A FELJELENTETT TÖMEGGYILKOS SZÓCSKA MIKLÓS ÁLLAMTITKÁR ELLENI BIZONYÍTÉKOKAT SEMMIBEVEVŐ BUDAPESTI RENDŐR- FŐKAPITÁNYSÁG BŰNÜGYI FŐOSZTÁLY ÉLETVÉDELMI OSZTÁLYA ILLETÉKES ALKALMAZOTTAIRA.

71./  FELJELENTÉS A MAGYAR FÖLDTULAJDONT IZRAELIEKNEK ÁTJÁTSZÓK ELLEN

70./  FELJELENTÉS A MAGYARORSZÁGBÓL CSALÓ ÁLLAMOT KIALAKÍTÓ BANDITÁK ELLEN

69./ LEGYŐZTÉK A VATIKÁNT A FŰSZERES SÓVAL KERESKEDŐK? HAZÁNKBAN SEM BIZTONSÁGOS A VATIKÁN ÁLTAL AJÁNLOTT ÉTKEZÉSI SÓ ÍZ FIGYELÉS, AMIÓTA FELTALÁLTÁK ÉS ÁRUSÍTJÁK A FŰSZERES ÉTKEZÉSI SÓKAT.

melléklet: Tiszta Só

68./  KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS: EZÚTON FELKÉREM DR. RÉTVÁRI BENCE IGAZSÁGÜGYI ÁLLAMTITKÁR URAT AZON BÍRÓSÁGI ELJÁRÁS LEHETŐSÉGEI FELSZÁMOLÁSÁRA, HOGY A HAZAI AKADÉMIAI ÉRTELMEZŐ SZÓTÁRBAN MÉG NEM, VAGY MÉG A KORÁBBI MÁS ÉRTELEMMEL SZEREPLŐ “TEVÉKENYSÉG-ELNEVEZÉSEKKEL” AZ ÜGYVÉDEK ÉS BÍRÁK BÜNTETLENÜL KIJÁTSZHATJÁK A HAZAI POLGÁRI- ÉS BÜNTETŐJOGI TÖRVÉNYI- ÉS RENDELETI ELŐÍRÁSOKAT.

67./ A MAGYAROKAT VÉDŐ PÁRTOK ÉS EGYÉB SZERVEZETEK EGYESÍTÉSÉRE ÉS S A 11 TITKOS CSŐD FŐOK* FELSZÁMOLÁSHOZ IS, JOGI KERETKÉNT A DR. HALÁSZ JÓZSEF ÁLTAL SZERKESZTETT GONDOSKODÓ MAGYARORSZÁG PROGRAM A LEGALKALMASABB.

66./ A MAGYAROKAT VÉDŐ PÁRTOK ÉS EGYÉB SZERVEZETEK EGYESÍTÉSÉRE ÉS S A 11 TITKOS CSŐD FŐOK* FELSZÁMOLÁSHOZ IS, JOGI KERETKÉNT A DR. HALÁSZ JÓZSEF ÁLTAL SZERKESZTETT GONDOSKODÓ MAGYARORSZÁG PROGRAM A LEGALKALMASABB.

65./ MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG, DR. BOKOR IMRE SZAKVÉLEMÉNYE A POLITIKAI HÍRFUTÁSBAN A MAGYAR HOLOKAUSZT FELELŐSSÉG KÉRDÉSÉBEN

64./  Csatlakozó közérdekű bejelentés a parlagfű-tabletta gyógyításra ajánlása elleni “fogyasztóvédelmi hatósági támadás” megalapozottságának megkérdőjelezésére.

melléklet: Fogyasztóvédelmi Hivat eljárás indítása

63./ A FOGYASZTÓVÉDELEM “PARLAGFŰTABLETTA” ÉS “STOP SÓ” ÜGYE

62./ VEGYI FEGYVER A KÁLISÓ, A SZENNYEZETT IVÓVÍZ ÉS A “SÓZÁSCSÖKKENTÉS”, S EZEKKEL NAPONTA TÖBB SZÁZZAL CSÖKKENTIK A MAGYAROK LÉTSZÁMÁT! NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS

1. melléklet: Népirtó nátriumhiány és káliumtöbblet tünetei

2. melléklet: Tisztelt Nógrád Megyei Bíróság!

61./ Kik használják és mire, a MASZIHISZ által az 508.000, általuk még nem ismert nevű zsidó holokauszt áldozat nevében kért és kapott kártérítést a Kúria elnöke szerint? (Közérdekű bejelentés)

60./ Válasz Sajó Mária közérdekű kiáltványára: Az elmúlt 25 év kormányfelelőseinek elszámoltatása!

1. melléklet: TÖMEGGYILKOSSÁG VÁDJÁVAL a nemzetközi fórumokon is NYILVÁNOSAN FELJELENTEM “A VESÉNK GYILKOSA: A SÓ” c. hamis tudományos szakvélemény szerzőjét és a bűntársait, köztük dr. szócska miklós hazai egészségügyi államtitkárt.

2. melléklet: APEH rendeleti csalás

3. melléklet: 12. E-mail könyv: Államilag engedélyezett bankrablás

4. melléklet: Alliance Israelitee elleni feljelentés

5. melléklet: Szent Korona

59./ TÖMEGGYILKOSSÁG VÁDJÁVAL a nemzetközi fórumokon is NYILVÁNOSAN FELJELENTEM “A VESÉNK GYILKOSA: A SÓ” c. hamis tudományos szakvélemény szerzőjét és a bűntársait, köztük dr. szócska miklós hazai egészségügyi államtitkárt.

58./ Választási csalóbandát nyilvanosan feljelentés legfőbb ügyészhez, Kúriához, köztársasági elnökhöz is

57./ SZÉKELYFÖLD HITELÉT RONTJÁK A MÉRGEZŐ HATÁSÚ “TENGERI SÓKKAL” (PL. KÁLIUMSÓK, BRÓMSÓK STB.) KEVEREDETT” “PARAJDI BÁNYASÓT” ÉTKEZÉSICÉLRA ÁRUSÍTÓ “PARAJDI SÓPINCÉSEK“?!

56./ Tüntetés a holokausztipar ellen.

  1. melléklet: 88. E-mail könyv: Tömeggyilkos zsidó orvosok elleni méréstani bizonyítékok
    dr. Áder János köztársasági elnök tájékoztatására
  2. melléklet: 91. E-mail könyv: Dr. Fazekas Sándor miniszter segítése – a mérési csalásokra és hamis rendeletekre alapozott mezőgazdasági és élelmiszeripari szaktanácsadások megszüntetésében
  3. melléklet: 92. E-mail könyv: Bűnügyi peturbációs analízis
  4. melléklet: Feljelentés – Hivatali kötelesség
  5. melléklet: Dr. Hende Csaba honvédelmi miniszternek

55./ Áder János köztársasági elnök nyilvános közérdekű bejelentésként kapja

melléklet: 92. E-mail könyv: Bűnügyi peturbációs analízis

54./ GYÓGYULÁSAKADÁLYOZÓ TITOK Nyílt levél Tóth Gábor élelmiszeripari mérnökhöz

1. melléklet: Feljelentés – Hivatali kötelesség

2. melléklet: 91. E-mail könyv

3. melléklet: 92. E-mail könyv

53./ Zsidóbűnözést fedező bíró(ság)i csalási technika

1. melléklet: Kiegészítés a Fővárosi Ítélőszékhez, a peres ügyet a Budai Központi Kerületi Bírósághoz áttevő Fővárosi Törvényszéki 35.P.24.097/2013/2. végzés ellen benyújtott feljelentéses/fellebbezésemhez

52/  ZSIDÓ FAJIRTÁST MEGENGEDŐ BŰNÖZŐKET FELJELENTÉS: MIÉRT NEM KÖTELEZIK KÁRTÉRÍTÉS FIZETÉSÉRE AZ ORVOSI DISZKRIMINÁCIÓVAL NÉPIRTÓ ZSIDÓ BŰNSZERVEZETET NÁLUNK? AZÉRT MERT ŐK VANNAK HATALMON?

51./ Nyilvános jogjavítás

1. melléklet: EREDETIBEN

50./ NYILVÁNOS SEGÍTSÉGKÉRÉS AZ MTA TUDOMÁNYOS CSALÓI ÁLTAL MESTERSÉGESEN ELŐIDÉZETT ORSZÁGOS ASZÁLYKÁROK ELHÁRÍTÁSÁHOZ

49./ “DEVIZAHITELEZÉSES” CSALÁST 25 ÉVVEL MEGELŐZŐ ORSZÁGOS HITELEZÉSI CSALÁS, AMIT HAMIS LEGFELSŐBB BÍRÓSÁGI ÉS EGY HAMIS KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKI HATÁROZAT “HATÁLYBAN TARTÁSÁVAL” FOLYAMATOSAN FEDEZNEK Feljelentés a különféle hitelezési csalások elkövetőit a bűncselekményeik büntethetőségének az elévüléséig hamis okiratok hatályban tartásával fedező IGAZSÁGÜGYI főhivatalnokok ellen.

48./ Tárgy: Segítség kérés Vona Gábortól és párttársaitól a hazai „MTA” terrorizmus elhárításához.

47./ Ország aszályosító csalók elleni feljelentés kezdeményezésként is, közérdekű bejelentés.

1. melléklet: Kertészeti Egyetem méréshamisítási ügye

2. melléklet: Tiszta Só

46./ Nyílt levél ‘Tihanyi Tamás és gyógyásztársaihoz a napegeszseg.shp.hu “szóljon hozzá” rovatában is.

45./ Az Alliance Israelitee országhódító bűnszervezet ellen az interneten közzétett nyilvános feljelentés a legfőbb ügyészhez és a Nemzetközi Bírósághoz is

44./ Nyilvános kérdésem a hazai országgyűléshez, kormányhoz, pártokhoz és zöldekhez

43./ Katasztrófa-elhárítás: KÖZMEGBÍZATÁSAIM KERETÉBEN KIDERÍTETTEM, HOGY A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA ASZÁLYKÁRNÖVELÉST ÉS EGÉSZSÉGRONTÁST IS SZERVEZETT A MAGYAROK ELLEN.

1. melléklet: A józan eszednek higgy! – sózás

2. melléklet: Eladósítási csalás

42./ Nyílt levél Dr. Illés Zoltán államtitkár úrhoz – Vidékfejlesztési Minisztérium

41./ Alapvető Jogok Biztosát a fajirtás-bűnpártolásuk miatt feljelentés: ALAPVETŐ JOGOK BIZTOSA SZERINT CSAK ZSIDÓNAK ALAPVETŐ JOGA A MÉRGEZŐ KÁLISÓTÓL MEGTISZTÍTOTT ÉTKEZÉSI SÓT ÉS A TELJESEN TISZTA DESZTILLÁLT IVÓVIZET FOGYASZTANIA?!

40./ ANDRÁSFALVY BERTALAN: Magyarország földjének és népének jelene, múltja és jövője

39./ Nyilvános megállapítási per a cionszelektivitással alapjogsértő Magyar Állam alperes ellen.

38./ NEMZETKÖZI FELJELENTÉS A “BUDAPESTI VÍZ VILÁGTALÁLKOZÓN” A HAZAI VÍZSZENNYEZTETÉS ALÁBBI TÉNYEIT TITKOL(TAT)Ó TUDOMÁNYOS SZERVEZŐKET BŰNPÁRTOLÁSÉRT FŐFELELŐS MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIAI ELNÖK ELLEN

37./ MIÉRT ÖSZTÖNÖZNEK “ÖNKÉNTES SZÍVMÉRGEZÉSRE” A PAPANGIN REKLÁMOK IS?

1. melléklet: Panangin – Richter Gedeon reklám

2. melléklet: Parlagfű ügyi szakvélemény

3. melléklet: Mózes software

36./ ALLERGIÁVAL KAPCSOLATOS ÁRUCIKKEK HATÁSÁT EGYÜTT KELL VIZSGÁLNI! Méréstani szakértői vélemény és allergizáló hatás vizsgálat kiterjesztési javaslat a Gazdasági Versenyhivatalhoz az allergiacsökkentő parlagfűtablettát árusítóknak feltett kérdései alapján.

1. melléklet: Gazdasági Versenyhivatal feljelentése parlagfű ügyben

2. melléklet: Parlagfű – Wikipédia

3. melléklet: Kálisóval kevert konyhasóval csalókat feljelentés

4. melléklet: Szennycsatornázási csalás

35./ Tehetséges ifjak segítése

1. melléklet: Csőd főtitkok

2. melléklet: Kálisóval kevert konyhasóval csalókat feljelentés

3. melléklet: Szennycsatornázási csalás

34./ ÖNVÉDELEMRE FELHÍVÁS A KORMÁNY(OK) LAKOSSÁGGYÉRÍTŐ NEMZETI PROGRAMJAIVAL SZEMBEN

melléklet: Kálisóval kevert konyhasóval csalókat feljelentés

33./ CIONSZELEKTÍV SÓKEVERÉKEK PANASZBEJELENTÉS A GAZDASÁGI VERSENYHIVATALHOZ, A SÓKITERMELÉSI MÉRGEZŐ HULLADÉK KÁLISÓVAL KEVERT SZABVÁNYSÉRTŐ ÉTKEZÉSI SÓKAT A MEGTÉVESZTŐ FELIRATAIKKAL ÉS MAGAS ÁRAIKKAL A GYÓGYSZERKÖNYVI TISZTASÁGÚ, ILL. A SZABVÁNYOS NaCl ÉTKEZÉSI SÓNÁL EGÉSZSÉGESEBBNEK FELTÜNTETŐ CÉGEK ELLEN

melléklet: Bonsalt népirtó kóser só

32./ PANASZBEJELENTÉS AZ ALAPVETŐ JOGOK ORSZÁGGYŰLÉSI BIZTOSÁHOZ a Vidékfejlesztési Minisztérium és az önkormányzatok helyett a Ptk. 484-487. § alapján való kárelhárításként, miután nevezettek nem törődnek, nem is válaszolnak a lakosságot végzetesen eladósító, rezsinövelő háztartási szennyvíz pazarlásaik és az ivóvízbázis folyóink szennyeztetése elleni petícióinkra és kárelhárítási javaslatainkra.

31./ NÉPIRTÁSON GAZDAGODNAK, „TUDJÁK, MERIK, TESZIK”

melléklet: Véletlenszerűsített népirtást megalapozó szcientológusi “sópótlási útmutatás”.

30./ Véletlenszerűsített népirtást megalapozó szcientológusi “sópótlási útmutatás”.

29./   Európai Parlament-i állásfoglásokat kéréshez és népszavazásokat rendezéshez segítséget kérés a mellékletekben és a ww.tejfalussy.com honlapon bizonyított gazdasági bűncselekmények és izraeli vegyi fegyverek (konyhasóval és kálisóval talajtermékenységrontás, konyhasópótlás akadályozással és mérgező káliumtúladagolással, valamint elszennyezett ivóvízzel népirtással és eladósítással izraelieknek hazánkban “helycsinálás” ügyében

1. melléklet: Morvai – Átstartolás

2. melléklet: Morvai Krisztina nem válaszolt Lehmannak

3. melléklet: Mózes software

4. melléklet: Eladósítási és népirtási KGB program

5. melléklet: Miért kell népszavazás a MAZSIHISZ betiltásáért

6. melléklet: 1. E-mail könyv: Helyesen sózás, és tiszta ivóvíz

7. melléklet: 26. E-mail könyv: Feljelentés

8. melléklet: 29. E-mail könyv: Igaz, hogy tömeggyilkos a világfőrabbi?

9. melléklet: 91. E-mail könyv: Dr. Fazekas Sándor miniszter segítése – a mérési csalásokra és hamis rendeletekre alapozott mezőgazdasági és élelmiszeripari szaktanácsadások megszüntetésében

28./ AZ EURÓPAI UNIÓ MAGYARBETEGÍTÉSI ÉS -ELADÓSÍTÁSI PROGRAMOKAT PÉNZEL, A “KGB 45 pontja, hogyan bánjunk a bennszülöttekkel” c. program végrehajtása (Kapu, 1990. január), rezsinövelő ivóvízszennyezési csalás, hogy az Orbán kormány és Európai Unió is pénzeli a budapesti kertes ingatlanok szennycsatornázását …

melléklet: 91. E-mail köny

27./ Feljelentés a Rendőrséghez: IZRAEL BIBLIAI “TERMÉSZETES VEGYI FEGYVEREI”

melléklet: Feljelentés elmulasztása

26./ MIÉRT KELL NÉPSZAVAZÁS A MAZSIHISZ BETILTÁSÁÉRT

1. melléklet: Miért pénzeli az Orbán kormány a MAZSIHISZ-t

2. melléklet: Tervszerű magyarirtásért kapják a hiteleket

25./ ISMÉTLŐDIK AZ ÁLLAMI SZINTEN SZERVEZETT/BŰNPÁRTOLT HITELEZÉSI CSALÁS; feljelentés Áder János köztársasági elnök és a bankhitelezési csalókat bűnpártoló rendőrök, ügyészek és bírák ellen, a hitelezési csalások leleplezését megtorlókat fedező X-398/1998. ikt. sz. hamis köztársasági elnöki közérdekű bejelentés elutasítás érvényben tartása miatt.

melléklet: Varga Istvános érdekvédelemről

24./ BALATONFŰZFŐI ÖNKORMÁNYZAT REZSINÖVELŐ SZEMÉTDÍJ CSALÁSI KÍSÉRLETEI FELELŐSEIT ÉS AZ ŐKET BŰNPÁRTOLÓ ÜGYÉSZEKET NYILVÁNOSAN FELJELENTÉS:

1. melléklet: Rezsicsökkentési javaslataink megmutatják…

2. melléklet: Ragályi Péter: Komposztált vágóhídi melléktermékek és…

23./ REZSICSÖKKENTÉSI JAVASLATAINK MEGMUTATJÁK, MI A VALÓDI CÉLJA A HÁZISZENNYVÍZ HASZNOSÍTÁSÁT MŰTRÁGYÁZNI ENGEDETT TERÜLETEKEN IS AKADÁLYOZÓ MINISZTERI ÉS ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEKNEK

melléklet: Ragályi Péter: Komposztált vágóhídi melléktermékek és húslisz hatása talajra, szántóföldi növények terméshozamára és elemösszetételére

22./  “Devizahitelezési” csalókat elítélési jogi eljárás menete

21./  “SZENT ÁGOSTON ÉS A MAGYAR KÜLDETÉS”-re

20./ Az egészségügyi államtitkár Szócska Miklós által a 2/4,7 nátrium/kálium dózis aránnyal folytatott népirtást az igazságügyi miniszter Navracsics Tibor bírósági irat kézbesítési csalás megengedéssel bűnpártolja.

melléklet: 88. E-mail könyv: Tömeggyilkos zsidó orvosok elleni méréstani bizonyítékok

19./ Népirtási bűnsegédeket feljelentés: A kálisóval a magyarokat tömegesen gyilkolók és a bűnsegédeik,és az őket bűnpártoló bíró stb. hivatalnokok bűncselekményei (lásd melléklet), éppen annyira “elévülhetetlenek”, mint a zsidó nép irtóinak bűnsegédkezők bűncselekményei.

18./ BÜNTETŐPER KEZDEMÉNYEZÉS AZ EGÉSZSÉGRONTÓ KÁLISÓVAL “SÓZÁSÉRT” FELELŐS EGÉSZSÉGÜGYI VEZETŐ (EV1) ELLEN, S A BÜNTETŐPERI ÍTÉLET ALAPJÁN KÁRTALANÍTÁS MEGÁLLAPÍTÁSI PER EV1 MUNKÁLTATÓJA ELLEN, A KÁLISÓVAL MÉRGEZÉSSEL ÉS HIÁNYOS KONYHASÓ PÓTLÁSSAL BETEGÍTŐ ÉLELMISZEREK FOGYASZTÓIT KÁRTALANÍTÁSHOZ.

1. melléklet: Rákbeteg gyógyítási bizonyított diszkrimináció

2. melléklet: 88. emailkönyv: Tömeggyilkos zsidó orvosok elleni méréstani bizonyítékok

3. melléklet: CBA sózási csalása

4. melléklet: A kálisóval szívmérgező “sókat” árulókat feljelentés

17./ Kertes ingatlanok rezsijét növelési miniszteri csalás

16./ A ZSIDÓ SZÁRMAZÁSÚ NEM BŰNÖZŐKET IS VÉDŐ EGYSZERŰ JOGI MEGOLDÁS, a Wiesenthal Center, a talmudisták magyarországi garázdálkodásának a felszámolására (is).

15./ Közérdekű kárelhárítási javaslatom a zsidókat születésüktől a halálukig mindenhol fajirtásra kötelező mózesi, talmudi törvényeik hatályon kívül helyezésére.

14./ HAMIS CBA-s SÓFELIRATOK ÉS MEGTÉVESZTŐ ÁRAK SEGÍTSÉGÉVEL NÉPIRTÁS

melléklet: Patikai Só reklám

13./ Népirtásban is bűnsegédkező médiafelügyeletet bűnpártoló bírósági ügyintézőket feljelentés

12./ KONCEPCIÓS PERBE BEAVATKOZÁS, A MAGYAR TERMŐFÖLD- ÉS LAKOSSÁG MÉRGEZTETŐ HIVATALOK ÁLTAL MEGTÁMADOTT HARMATHY ILDIKÓ BIOLÓGUS MELLETT.

1. Kiegészítő dokumentáció: harmathy-ildiko-perebe-mellette-beavatkozas-130812

2. Kiegészítő dokumentáció: E-mail könyv: Bizonyítékok a szabványsértő étkezési sókkal népirtásra

11./ INGATLANTULAJDON-REZSI NÖVELŐ CSALÓKAT FELJELENTÉS

10./ TUDOMÁNYEGYETEMI, MINISZTÉRIUMI, BANKI, ÜGYÉSZI, BÍRÓI KÖZÖS CSALÁSOK

9./ Aszálykár fokozóit feljelentés

8./ NYÍLT KÖZÉRDEKŰ BE/FELJELENTÉS A “KIJÁTSZHATÓ JOGSZABÁLYOKKAL” A MAGYAROKAT ÁTEJTŐ IGAZSÁGÜGYI ÉS AKADÉMIAI BŰNSZERVEZET ELLEN.

1. melléklet: Rákbetegség elleni tényleges gyógymód

2. melléklet: 62. E-mail könyv

7./ FAJIRTÁST, HAZAÁRULÁST BŰNPÁRTOLÓ ÜGYÉSZEK ÉS EZEK HIVATALI STB. BŰNSEGÉDEI ELLENI FELJELENTÉS

6/A./ NYILVÁNOS NEMZETKÖZI VÁD a jogi-diszkriminációs rendőrségi, ügyészségi, bírósági és köztársasági elnöki bűncselekményeket folytatók és bűnpártolók ellen.     Copy: Legfőbb ügyész.

6/B./ ENSZ Korrupció elleni Egyezmény – magyarul

5./ CSALÓ JOGALKOTÓKAT FELJELENTŐ IRAT

4./ Ha nem likvidálható a KGB 45 pontja szerinti leigázási módszereket ellenünk alkalmazók, akkor legalább 45 féle konkrét védekezési mód szükséges ellenük!

3./ Tudományos akadémiai nyelvújítás, hogy a gyilkost és a meggyilkoltat, a rágalmazót és a megrágalmazottat kifordítva iktatják, s hogy a bűnügyi témákban ellenkező értelműek a témacímeik vonatkozó “kulcsszavai”?

2./ ELLENTMONDÁS: Legfőbb Ügyésznek

1./ Csalókat elítélés: Navracsics Tibor miniszter Úrnak

Comments are closed.