Mérnök továbbképzés

 


25./ Észrevétel a CHEMTRAIL üggyel kapcsolatban a hatoscsatorna televízió műsorvezetőihez:

24./ VAKEGÉR-ÜGYI VITA

23./ Ki jön ide nyaralni, ha megtudja, hogy a lejárt 30 éves üzemidejű szovjet atomreaktorokat még 20 évig tovább használják? Elegendő szimulálni egy atomerőművi “súlyos balesetet”, hogy akik megrendezték, olcsón felvásárolhassák az innen menekülő magyarok ingatlanait.

melléklet: Atomerőmű katasztrófa veszély

22./ Mindenkinek ajánlott, alapvetően fontos, közérthető felvilágosító tudományos szakértői tanulmány: Dr. Héjjas István: ENERGIAFÜGGŐSÉG és KLÍMAVÉDELEM

1. melléklet: KAMU A SZÉNDIOXID KVÓTA? Dr. Héjjas István: ENERGIAFÜGGŐSÉG és KLÍMAVÉDELEM

2. melléklet: NYÍLT LEVÉL GLATZ FERENC EGYETEMI TANÁRNAK!

21./ Re: Paks – katasztrófák, hazai veszélyek…„Időzített atombombaként”, ingatlan spekulációs célból is használhatják tovább 50 évig a 30 évre tervezett és mostanra már elhasználódott paksi atomerőmű (szovjet) reaktorait? Azért, mert ha bármilyen tényleges (vagy imitált üzemzavar) történik, a Magyarországot elfoglalni igyekvők az egész világon elhíresztelhetik, hogy Magyarországon a tervezett élettartamnál 20 évvel tovább használnak négy db. elöregedett szovjet atomreaktort, amelyek “időzített atombombák” . . .

1. melléklet: Az atomenergia különleges veszélyei.

2. melléklet: Fukushima: Az eltitkolt katasztrófák.

3. melléklet: Kié a Mecsek kincse- urán, szén.

4. melléklet: Szemelvények Lipták Béla tanulmányából.

5. melléklet: Paks és a magyar jövő

6. melléklet: Paks mai állapota.

7. melléklet: Megújuló energiaforrás hasznosítása

20./ Feljelentőiratként, magyarországi egyetemek és főiskolák vezetőihez címzett nyilvános közérdekű bejelentés: Botrányos csalás, hogy az egyetemek és főiskolák a hatások ellenőrzését lehetetlenítő, a biológiai vegyszerhatási (és egyéb) mérések pontatlanságát megsokszorozó „mérési elrendezés randomizálásra” taníthatják be a tanulókat.

19./ Amerika (azóta meggyilkolt) elnöke szerint: „BÁRKI, AKI KÉPES MEGOLDANI A VÍZZEL KAPCSOLATOS PROBLÉMÁKAT, KÉT NOBEL DÍJAT ÉRDEMEL: EGY TUDOMÁNYOSAT ÉS EGYET A BÉKÉÉRT.” SZENNYEZETT VÍZBŐL SZINTE INGYEN TELJESEN TISZTA VIZET KÉSZÍTŐ LÉTESÍTMÉNY TERVE. Dr. Hende Csaba honvédelmi miniszter úr kezéhez, megbízás nélküli nyilvános kárelhárítási ügyvitel keretében!

18./ Hány %-kal növeli az atomkatasztrófa veszélyét, ha a 30 éves üzemidőre tervezett mostani 4 db paksi reaktort 50 évig fogják használni? Általa személyesen megválaszolandó, kárelhárítási célú közérdekű kérés Orbán Viktor miniszterelnökhöz

melléklet: GTS atomreaktor projekt

17./ Prof. Dr. Péceli Gábor úrhoz a Budapesti Műszaki Egyetem Rektorához, nyilvános közérdekű bejelentésként. MIÉRT NEM TANÍTHATNAK HATÁSKALIBRÁLÓ ANTIRANDOM MÉRÉSRE A HAZAI OKTATÓK? MÁR TÖBB OKTATÓ IS SEGÍT, DE A LELEPLEZETT MÉRÉS-RANDOMIZÁLÁSI CSALÁSOK LEÁLLÍTÁSÁHOZ TOVÁBBI TISZTESSÉGES MAGYAR OKTATÓK SEGÍTSÉGÉT IS VÁRJUK!

16./ Az MTA új elnöke válaszából* kiderül: bűnpártolja-e a tudományos találmány szerzőséget lopó, a gyerekeinket hamis matematikai logika tanítással butító, talajt és népet mérgeztető akadémikusokat!

15./ A vád: Zsidó vegyifegyver a konyhasópótlásra árusított biokóser kálisó

melléklet: 94. E-mail könyv: Nemzeti Kocsma Program

14./ ATOMERŐMŰ KATASZTRÓFA ELHÁRÍTÁSI JAVASLATmelléklet: Feljelentés közveszélyt okozó „paks-ügyi” szakértők ellen

13./ VAN MÁS MEGOLDÁS! ZSIDÓMENTŐ JAVASLAT Putyin orosz elnök 2013. 05. 19-i beszéde alapján

melléklet: A multikulti vége

melléklet 2.: MINDENNEL FOGLALKOZHAT A HAZAI MÉDIA, CSAK A MEGLÉVŐ REAKTOROK EREDETI HASZNÁLATI IDŐTARTAMÁT MEGHOSSZABBÍTÁSA KATASZTRÓFAVESZÉLYÉVEL NEM?

melléklet 3.: Atomerőmű veszély monitor

11./ TALÁLMÁNYSZERZŐSÉGTOLVAJTANYA A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA?

melléklet: Kúria elnöknek, bűnpártoló ügyészekről

.10./ Valakik megtéveszthették Benedek Szentatyát, aki kitüntette Roska Tamást a hullámszámítógép elv és azon alapuló optikai számítógép feltalálásáért. Ezeket nem ő, hanem én találtam fel. A korábban bejelentett találmányaimban vannak leírva, lerajzolva.

 melléklet: Fax

9./ A JOBBIKKAL ÉS A KISGAZDAPÁRTTAL KÖZÖS KÖZÉRDEKŰ JAVASLATOM AZ IVÓVÍZ SZENNYEZETTSÉGET TITKOLÁSSAL NÉPIRTÁS LEÁLLÍTÁSÁRA

8./ A JOBBIKKAL ÉS A KISGAZDAPÁRTTAL KÖZÖS KÖZÉRDEKŰ JAVASLATOM AZ ÁLLAMI FEJLESZTÉSI PÁLYÁZATI PÉNZEK JOBB FELHASZNÁLÁSÁRA, A NEMZETI FEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM, Dr. Német Lászlóné miniszter részére

7./ NEMZETKÖZI FELJELENTÉS A “BUDAPESTI VÍZ VILÁGTALÁLKOZÓN” A HAZAI VÍZSZENNYEZTETÉS ALÁBBI TÉNYEIT TITKOL(TAT)Ó TUDOMÁNYOS SZERVEZŐKET BŰNPÁRTOLÁSÉRT FŐFELELŐS MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIAI ELNÖK ELLEN

6./ Tehetséges ifjak segítése

melléklet 1.: Csőd főtitkok

melléklet 2.: Kálisóval kevert konyhasóval csalókat feljelentés

melléklet 3.: Szennycsatornázási csalás

5./ Elektromos áram, fűtés, üzemanyag és tiszta ivóvíz környezetet kímélő módon több százezer évre biztosításához “energiaválság-elhárítási magyar bázisterv-1.”

melléklet: 14. E-mail könyv: Magmahővel nagynyomású gőz előállítás

4./ A BUDAPESTI MŰSZAKI EGYETEM “KÉMLELŐ.HU” HONLAPJÁRA FELTETT BLOG-BEJEGYZÉSEM

melléklet: 70. E-mail könyv: Precíziós mezőgazdasági hatáskalibráló mérés

3./ Fideszes és Jobbikos szakpolitikusoknak is káliummal talajmérgeztető bűnözők a tanácsadói?

2./ Hatáskalibráló méréstani továbbképzés műszaki egyetemi oktatóknak és hallgatóknak

1./ Mezőgazdasági oktatókat továbbképzés

Comments are closed.