Gazda képzés

TISZTELT GAZDÁLKODÓ MAGYAROK, KEDVES GAZDÁK!

 A KÖVETKEZŐKBEN KONKRÉT PÉLDÁKON IS BEMUTATOM A HATÁSKALIBRÁLÓ MÉRÉSEINKET ÉS AZ AZOK ALAPJÁN KIDERÍTETT ÖSSZEFÜGGÉSEKET, AMELYEK TÉNYLEGESEN SEGÍTHETNEK ÖNÖKNEK AZ ASZÁLYKÁRT ÉS A TERMESZTÉSI ÖNKÖLTSÉGET (“REZSIT”) MÉRSÉKLÉSBEN, ABBAN, HOGY A RÁFORDÍTÁSOKAT ÉS ASZÁLYKOCKÁZATOT IS CSÖKKENTVE JOBB EREDMÉNYT TUDJANAK ELÉRNI.

 CSAK A GTS-ANTIRANDOM SOFTWARE-S NEMZETKÖZI SZABADALMAIM SZERINTI ZAVARMENTES, SOKTÉNYEZŐS, HATÁSKALIBRÁLÓ, OPTIMUMRA BESZABÁLYOZÓ MÉRÉSEK EREDMÉNYE LEHET KELLŐEN MEGBÍZHATÓ.

 A TUDOMÁNYOS SZABADALMAIM SZERINTI HATÁS KALIBRÁLÓ MÉRÉSEK SOK OLYAN MEZŐGAZDASÁGI TERMELŐI REIGIE-KÖLTSÉG NÖVELŐ TUDOMÁNYOS SZAKÉRTŐI (SZAKÁRTÓI) TÉVEDÉST MUTATTAK KI, LEPLEZTEK LE, AMELYEKET NEM CSAK HAZÁNKBAN, DE SZÁMOS MÁS ORSZÁGBAN IS FOLYTATNAK. ÖNÖK A SAJÁT ÉRDEKÜKBEN JÓL TENNÉK, HA A TOVÁBBIAKBAN NEM HINNÉNEK A TISZTESSÉGES HATÁSKALIBRÁLÓ MÉRÉSEK EREDMÉNYEIT ELHALLGATÓ VAGY TUDATOSAN SZEMBEHAZUDÓ „TUDOMÁNYOS KUTATÓKNAK”, AKIKET MINDEN LEHETŐ MÓDON ÁLLANDÓAN KORRUMPÁLNI IGYEKEZNEK A KÁLISÓ MŰTRÁGYÁT ÉS A MÁS MÉRGEKET HAMIS SZAKVÉLEMÉNYEK FEDEZETÉBEN ÁRUSÍTÓ CÉGEK.

 MEGEMLÍTEM, HOGY AZ ASZÁLYÜGYEKBEN AZ ÖNÖK ÉRDEKKÉPVISELŐJEKÉNT FELLÉPŐ ÁNGYÁN PROFESSZOR ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐ ÚR IS TUDJA ÖNÖKET TÁJÉKOZTATNI, MIUTÁN Ő IS FOGLALKOZOTT NEMZETKÖZ SZINTEN AZ ASZÁLYKÁROKKAL ÉS AZ ASZÁLYKOCKÁZAT CSÖKKENTÉSI LEHETŐSÉGGEKKEL.

 VERŐCE, 2013. 06. 07.

TEJFALUSSY ANDRÁS OKL. VILL. MÉRNÖK MÉRÉSTANI SZAKÉRTŐ FELTALÁLÓ, AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG KÖRNYEZETVÉDELMI- ÉS GAZDASÁGOSSÁG ELLENŐRZŐ KÖZPONTJA PJT ELNÖK, H-1036 Budapest, Lajos u. 115.
www.tejfalussy.com és ezen belül: www.aquanet-fw.hu, valamint www.tejfalussy-apla.atw.hu
és www.aquanet1.net76.net, Tel./fax: +36 1-250-6064+36-27-380-665+36-20 2181408, tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com

 

14./ Nyilvános közérdekű bejelentés: Önök károkozási célból növelik az 1- 6% közötti káliumtartalmú talajok vízoldott káliumtartalmát?

1. melléklet: T. Fazekas Sándor NÉBIH felügyeletét ellátó miniszter úr! Érdeklődöm Nálad, hogy miért engedi a NÉBIH-etek azt híresztelni a termékreklámokban, hogy előnyös a nátrium-kloriddal műtrágyázás . . . ..

2. melléklet: Tudatos fajirtás az Orbán-kormány Stop Só és Chips-adó projektje?! Korábbi megválaszolatlan közérdekű bejelentés.

13./ GPS-vezérelt gépekkel automatizálták a termőföld mérgezését. Hazánkban tudatosan mellőzik a GPS- vezérelt gépekkel kijuttatott mindenféle mezőgazdasági vegyszerek dózisai együttes (életrövidítő, ivartalanító stb.) hatásai tényleges ellenőrzését

12./ MINDIG EMLÉKEZZ A MAGYAR FÖLDET VÉDELMEZŐ TUDÓS PROF. DR. NAGY BÁLINTRA!

11./ Terrorizmust elhárító észrevételeim másolata, amelyet az ATV Fórum című műsorához is beküldtem (sms-ben), hogy szalaghírként ott is többször futtassák, miután sajnos az ECHO TV és a Hír TV-t sem hajlandó az eltitkolt valódi csőd fő okokkal kapcsolatos közérdekű kárelhárító munkáinkban segíteni.

10./ “STOP KÁLISÓ”, RADIKÁLIS NEMZETI ANTIKÁLI PROGRAM, amiről a fajirtó rablógyilkosok hazai országgyűlési, önkormányzati stb. képviselői hallgatnak:

9./ PANASZBEJELENTÉS AZ ALAPVETŐ JOGOK ORSZÁGGYŰLÉSI BIZTOSÁHOZ a Vidékfejlesztési Minisztérium és az önkormányzatok helyett a Ptk. 484-487. § alapján való kárelhárításként, miután nevezettek nem törődnek, nem is válaszolnak a lakosságot végzetesen eladósító, rezsinövelő háztartási szennyvíz pazarlásaik és az ivóvízbázis folyóink szennyeztetése elleni petícióinkra és kárelhárítási javaslatainkra.

8./ AZ EURÓPAI UNIÓ MAGYARBETEGÍTÉSI ÉS -ELADÓSÍTÁSI PROGRAMOKAT PÉNZEL, A “KGB 45 pontja, hogyan bánjunk a bennszülöttekkel” c. program végrehajtása (Kapu, 1990. január), rezsinövelő ivóvízszennyezési csalás, hogy az Orbán kormány és Európai Unió is pénzeli a budapesti kertes ingatlanok szennycsatornázását …

7./ REZSICSÖKKENTÉSI JAVASLATAINK MEGMUTATJÁK, MI A VALÓDI CÉLJA A HÁZISZENNYVÍZ HASZNOSÍTÁSÁT MŰTRÁGYÁZNI ENGEDETT TERÜLETEKEN IS AKADÁLYOZÓ MINISZTERI ÉS ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEKNEK

melléklet: Ragályi Péter: Komposztált vágóhídi melléktermékek és húslisz hatása talajra, szántóföldi növények terméshozamára és elemösszetételére

6./ Kertes ingatlanok rezsijét növelési miniszteri csalás

5./ Közérdekű kárelhárítási javaslat a Ptk. 484-487. § szerinti “megbízás nélküli ügyvitel” útján: REZSICSÖKKENTÉSI LEHETŐSÉG A HÁZIKERTTEL RENDELKEZŐK SZÁMÁRA

1. melléklet: Regie növelő szennycsatorna korrupció

2. melléklet: 79. E-mail könyv: Miért akadályozzák az otthoni vízátpárlást?

4./ KONCEPCIÓS PERBE BEAVATKOZÁS, A MAGYAR TERMŐFÖLD- ÉS LAKOSSÁG MÉRGEZTETŐ HIVATALOK ÁLTAL MEGTÁMADOTT HARMATHY ILDIKÓ BIOLÓGUS MELLETT.

 Kiegészítő dokumentáció 1.: harmathy-ildiko-perebe-mellette-beavatkozas-130812

 Kiegészítő dokumentáció 2.: E-mail könyv: Bizonyítékok a szabványsértő étkezési sókkal népirtásra

3./ TUDOMÁNYEGYETEMI, MINISZTÉRIUMI, BANKI, ÜGYÉSZI, BÍRÓI KÖZÖS CSALÁSOK

2./ Aszálykár fokozóit feljelentés

1./ „GAZDAVAKÍTÁCIÓ”? A KORMÁNY önköltséget („reige”-t) és aszálykárt növel a növényt, állatot, embert mérgező kálium és nátrium műtrágyák ajánlásával, ezért titkolják el a magyar gazdák előtt, hogy sok éves állami EOTK mérések is bizonyítják, hogy kukoricánál, búzánál, borsónál is csak ártott a „kálisó”?!

Comments are closed.