Intézkedéseink

212./ Karácsonyi ajándék: Az élethosszabbítás, az egészséges élet, a szaporodóképesség, a betegségekből kigyógyulás titka

1. melléklet: Kálmán Olga – Németh Sándor – Simicska Lajos – Híraréna

2. melléklet: Orbán Viktor miniszterelnöknek személyesen, népmentési céllal, közérdekű bejelentés, petícióként is Köszönöm, hogy elintézted a hibás napi 2 helyett az 5 gramm konyhasó megengedését a menzákon, de a felnőtteknél is be kell tiltani a konyhasópótlás korlátozását, a kálisóval „sózást” és egyéb kálium túladagolást! . . .

3. melléklet: MVSZ ÉS MSZ MEGKÉRDEZÉSE KOMMUNIKÁCIÓS EGYÜTTMŰKÖDÉS ÜGYÉBEN

4. melléklet: A KONYHASÓ-HIÁNYUK MIATTI VÉRELEKTROLIT ZAVART „VÍZMÉRGEZÉSNEK” HAZUDÁSSAL ÉLETVESZÉLYESEN FÉLREVEZETIK A SPORTOLÓ KAMASZOKAT!

5. melléklet: NYÍLT LEVÉL, Egely Györgyhöz és az egészségüggyel foglalkozó Hatoscsatorna tv-s műsorvezető társaihoz és a Riportalanyaikhoz

6. melléklet: Feljelentés az ORFK-hoz: Az a tény, hogy Dr. Éger István a fenti közérdekű javaslatomra csak azzal reagált, hogy megkért ne küldjek neki több levelet, azt valószínűsíti, hogy a Magyar Orvosi Kamara a szennyezett ivóvízzel, nátriumhiánnyal és kálisóval gyilkoló orvosok érdek képviselete.

211./ Nyilvános közérdekű bejelentés az Országgyűlés Törvényhozási Igazgatóságához. 1./ A törvényhozás fajirtási célból engedi előírni a desztillált víz ivóvízként csak túlszennyezetthez keverve használatát? Csak izraelita ihat tiszta desztillált vizet, lásd Talmud, Taanith 10 a. lap? Lásd http://www.tejfalussy.com/dokumentumok/emailkonyvek/97.EmailKonyv-maffiaallam.pdf.)

210./ MIÉRT AKARJA FELSZÁMOLNI AZ EURÓPAI NEMZETÁLLAMOKAT A VILÁGHATALMI TERRORISTA ELIT? Lehetséges válasz a Fixtv-ben (2016. 12. 17.) Dr. Drábik János professzor úr által feltett kérdésekre

1. melléklet: To EUROPEAN COURT for HUMAN RIGHTS, Strasbourg: FELJELENTÉS AZ „ALLIANCE ISRAELITEE” ELLEN

209./ NYILVÁNOS KEGYELMI KÖVETELÉS BUDAHÁZY GYÖRGY RÉSZÉRE

1. melléklet: TERRORISTÁK A FAJIRTÁS SEGÍTŐ KERESZTÉNY PAPOK ÉS ORVOSOK IS!

208./ ALKOTMÁNYOSSÁGI KÉRDÉS, NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSKÉNT: A TÖRVÉNYEINK MIÉRT ENGEDIK A NYILVÁNVALÓ BŰNÜGYI DISZKRIMINÁCIÓT

207./ ANTITERRORISTA MAGYAROK BLOGJA (blogstar.hu)

206./ KINEK LESZ JÓ, HA AZ ORBÁN KORMÁNY ELINTÉZI AZ UKRÁNOK MAGYARORSZÁGI VÍZUMMENTESSÉGÉT (Közérdekű bejelentés a Miniszterelnökséghez és az ORFK-hoz)

1. melléklet: FELLÉPÉS A MAGYAROKAT MAGYARORSZÁGRÓL KIŰZNI AKARÓ TALMUDISTA TERRORISTA IZRAELITÁK ELLEN

2. melléklet: Miklósi István: SENKINEK nincs joga, hogy arra kényszerítsen, hogy írásos beleegyezésem adjam olyanhoz, amivel nem értek egyet.

205./ Közérdekű tájékoztatás a magyarországi bírói bűnözésről, és büntetőfeljelentés a köztársasági elnökök ellen

1. melléklet: Perindítás Áder János köztársasági elnök ellen, aki egy Göncz Árpád által készíttetett hamis irat érvényben tartásával akadályozza, hogy a magyarok az általunk feltárt hatás méréseket megismerve megértsék, hogy a kormány „Nemzeti Stop Só Programja”, a kálisóval sózás, az ezen alapuló „Menzareform” életrövidítő és szaporodó képesség rontó hatású tudatos fajirtás.

2. melléklet: Fellebbezés és a hitelezési csalás fedező bírák ellen közzétett nyilvános feljelentés (ad. 68.P.23.501/2016/3.)

3. melléklet: A csaló bíró által elutasított keresetpontosítás: “Tisztelt Törvényszék! A fenti számú perbeli keresetemet az alperes hivatalnokai károkozásai megállapítását kérésre és alperes ezért kárfelelőssége megállapítását (jogos önvédelemként) kérésre pontosítom. Eredetileg is ezt kívántam elérni. . . “

4. melléklet: Feljelentés az igazságügyi miniszterhez: A legfelsőbb bíróság alább idézett hamis elvi határozatának – amivel számos csalással eladósított embert az öngyilkosságba hajszoltak – a nemzetközi hatásmérési szabadalmaim szerinti mérésekkel leleplezése miatt nem engedik letárgyalni az alábbi ügyet 1993 óta! Az Ön, mint igazságügyi miniszter bűne is . . . 

5. melléklet: Közérdekű per indítását kérés az „államilag bűnpártolt megengedett OTP banki csalás” folytatói ellen az igazságügyi minisztertől, és feljelentés ellenük.

6. melléklet: A Magyar Állam alperessel szemben jogerős ítélettel kérem megállapítani, hogy ezen alperes egyes miniszterei, államtitkárai, ügyészei, bírói, rendőrei, jegyzői jogsértéseket folytatnak ellenem, hogy elévülésig gátolják a bűnöző csoportok és károkozásaik elleni kereseteim bizonyítékok alapján érdemben tárgyalását . . . . 

7. melléklet: ELLOPTA A GILISZTAMAFFIA A HITELKÁROSULTAKTÓL AZ OTP ÁLTAL ADOMÁNYOZOTT SZÁZMILLIÓ FORINT KÁRTÉRÍTÉST?

8. melléklet: NYÍLT LEVÉLKÉNT, KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK RÉSZÉRE: Nem csak a gyermekeknél, a menzákon, de a felnőtteknél is legalább két és félszeresre fel kell emelni az ajánlott napi konyhasódózist és be kell tiltani a patkányméreg kálisóval sózást és a növények káliumtartalmát megtöbbszöröző műtrágyázást!! . . .

204./ NYÍLT LEVÉL BARACK OBAMA USA ELNÖKNEK ÉS MEGVÁLASZTOTT UTÓDJÁNAK. Ne tetszelegjen egészségvédőként, aki nem lépett fel a konyhasópótlást korlátozás és a káliumtúladagolás ellen, amelyek fajirtó hatását . . . .

1. melléklet: Népirtó nátriumhiány és káliumtúladagolás

203./ KIEGÉSZÍTŐ FELJELENTÉS A MENZAREFORMMAL FAJIRTÓ BŰNBANDA ELLEN (Menzareform. Mi ebből az igazság?

1. melléklet: Kik sodorták veszélybe Magyarországot? A Jobbik?

2. melléklet: Tömeggyilkosok a patkányméreg kálisóval kevert étkezési sók engedélyezői és forgalmazói (NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS A JOBBIK PARLAMENTI FRAKCIÓJÁHOZ)

3. melléklet: Népirtó nátriumhiány és káliumtúladagolás

4. melléklet: FELJELENTÉS A MAGYAR ORVOSI KAMARA FAJIRTÁSBAN BŰNSEGÉDKEZŐI ELLEN (NYILVÁNOS NEMZETKÖZI FELJELENTÉS)

5. melléklet: PEREN KÍVÜLI RENDEZÉS FELAJÁNLÁSA ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKNEK. Amennyiben 30 napon belül leállítjátok a keresetben bebizonyított népirtást, és kirúgjátok a folytatásáért felelős minisztereket, államtitkárokat és a hamis szakértőiket, hajlandó vagyok a magánpertől eltekinteni.

6. melléklet: Panaszbejelentés Balogh Zoltán miniszterhez

202./ Feljelentés a kertes ingatlan tulajdonosok rezsijét növelő szennycsatorna csalást fedező rendeletek létrehozói és érvényben tartói, s az őket nem büntető állami illetékesek ellen

1. melléklet: KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS AZ IGAZSÁGÜGY MINISZTERHEZ: A kertes ingatlan tulajdonosok költségeit növelő csatornázási csalási rendelet létrehozói, érvényben tartói, de a költségnövelő csalókat el nem ítéltető jogászok is korrupt bűnözők

2. melléklet: Országos környezetkárosítási, ivóvíz szennyezéssel egészségrontási, anyagpazarlási, vízdíjemeléssel műtrágya vásárlásra kényszerítési, el nem végzett hulladékszállításokat leszámlázási stb. települési önkormányzati és országos rezsinövelési csalásokat hamis határozatokkal fedező ügyészeket is feljelentés dr. Trócsányi László igazságügy miniszternél:

3. melléklet: A költségvetés veszteségének tényleges oka

201./ Közzétett nyilvános közérdekű bejelentés: miért gyanús a hazai madárinfluenza járvány is?

1. melléklet: NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS: A vírusfertőzés elleni oltóanyagot gyártó üzemek hiányos felügyelete nemzetbiztonsági kockázat!!

200./ LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG 1054 Markó u. 16. Nyilvános közérdekű feljelentés a szennycsatornáztatási kormányzati és önkormányzati korrupciók ügyében, az ivóvíz védelemben hamis megoldásokat elfogadó dr. Áder János köztársasági elnökkel és (bűn)társaival szemben. „Mit csinálnak a szennyvízzel: Életünk és a víz.

1. melléklet: Az Áder János ellen benyújtott feljelentés kiegészítő kereset

2. melléklet: FELSZÍNI IVÓVÍZBÁZISAINK SZENNYEZŐDÉSMENTESÍTÉSE

199./ NÉPIRTÁSBAN BŰNSEGÉDKEZÉS: A KOSSUTH RÁDIÓT MA IS A PATKÁNYMÉREG KÁLISÓVAL SÓZÁSFAJIRTÓ HATÁSA ELKÖDÖSÍTÉSÉRE HASZNÁLTÁK. ÚGY TÜNTETTÉK FEL, HOGY „ÍZLÉS DOLGA”, VAGYIS NEM LEHET VESZÉLYES, HOGY MILYEN ÖSSZETÉTELŰ SÓVAL SÓZNAK A MAGYAROK (KOSSUTH, 2016. 11. 05. 9:40). KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS AZ INFORMÁCIÓ FELÜGYELETÉRT IS FELELŐS MINISZTERHEZ, LÁZÁR JÁNOSHOZ

1. melléklet: Máig is megválaszolatlan 2015. november 6-ai közérdekű kérdés Lázár János miniszterhez

2. melléklet: FELJELENTÉS A TÖMEGGYILKOSOKAT HAZÁNKRA SZABADÍTÓ EURÓPAI UNIÓS MEGÁLLAPODÁST “TÖRVÉNYESÍTŐ” ORSZÁGGYŰLÉSI HATÁROZAT FELELŐSEI ELLEN + KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT KÁRELHÁRÍTÓ PÓTLÓLAGOS NÉPSZAVAZÁSRA

3. melléklet: A KÁLI MAFFIÁT LEBUKTATÓ ANTIRANDOM MONITOROS HATÁSMÉRÉS. A MEZŐGAZDASÁGI MINISZTERHEZ IS, KÖZÉRDEKŰ FIGYELMEZTETÉSKÉNT 

198./ Feljelentés kiegészítés: KÉRDÉS LÁZÁR JÁNOS MINISZTERELNÖKI HIVATAL VEZETŐ MINISZTERHEZ

1. melléklet: Nyilvános közérdekű bejelentés. Mérésekből kiderítettük: mások a legfőbb előidéző okai a magyarok betegségei egyre növekvő gyakoriságának, mint amit hivatalosan mondanak …

2. melléklet: Kárelhárító nyilvános közérdekű bejelentés az állampolgári jogok biztosához

3. melléklet: Népirtási célú országos tisztifőorvosi és főgyógyszerészi csalás??

4. melléklet: Feljelentés a legfőbb ügyészséghez a konyhasó hatás mérési eredményei meghamisítására és statisztikai csalásokra alapozott országos sózáscsökkentési emberkísérlet előírói, engedélyezői, folytatói és a sózáscsökkentés káros hatásai elködösítői ellen.

197./ NEMZETBIZTONSÁGI PROBLÉMA! NYÍLT LEVÉL: Nemzetbiztonsági okból mindenki felé jelzem a http://www.tejfalussy.com/regiweboldalak/desztvizhonlap2/ és www.tejfalussy.com honlapjaimon mérésekkel bizonyított alábbi, nem csak környezetvédelmi problémát . . .

1.melléklet: A SÓS ÍZT PATKÁNYMÉREG KÁLISÓVAL PÓTOLHATJÁK A HAZAI MENZÁK ÉS PÉKEK

2. melléklet: Interneten közzétett közérdekű nyilvános feljelentőirat az ORFK vezetőjéhez a konkrét hatás mérésekkel is százszázalékosan bebizonyított magyarországi népmérgezési terrorizmus SZAKÁRTÓ folytatóit bűnpártoló ügyészek, rendőrök, miniszterek, államtitkárok és ezek országgyűlési képviselő stb. bűnsegédei, bűntársai ellen

3. melléklet: Balog Zoltán miniszter részére, nyilvános közérdekű kárelhárító javaslattal kiegészítve, a dr. Novák Katalin EMMI államtitkár és társai hamis válasza ellen megfogalmazott bírósági kereset és vádirat előzetes megküldése

4. melléklet: TÁJÉKOZTATÁS A MAGYARORSZÁGI TALMUDISTA TERRORISTÁK ALAPMÓDSZEREIRŐL

5. melléklet: Csapvízprobléma

6. melléklet: Vízdijkiszámítási és szennycsatornázási korrupció elleni közérdekű bejelentés

7. melléklet: Kükedi Zsolt becsületsértő levele

8. melléklet: STRATÉGIAI JAVASLATOM A HÁZISZENNYVÍZ OLCSÓBB KÖZVETLEN HASZNOSÍTÁSÁRA

9. melléklet: JOGOS VÉDELEMKÉNT IS KÖZZÉTETT FELJELENTŐIRAT KÜKEDI ZSOLTTAL SZEMBEN

10. melléklet: NYILVÁNOS VISZONTVÁD A BUDAHÁZY GYÖRGY ELLEN VÁDASKODÓK ELLEN

11. melléklet: NYÍLT LEVÉL A VELEM SZEMBEN TOVÁBB VÁDASKODÓ KÜKEDI ZSOLTTAL KAPCSOLATBAN Tisztelt Címzettek!

12. melléklet: Egy “csapvíz ivó” (lásd a “HELYI HŐS” elnevezésű honlapját) személy szerint célszerű lenne felülvizsgálni a mellékelt cikkedben leírtakat.

13. melléklet: Újra kezdeményezem, hogy szüntessék be az (5 Mózes 7/1-26. és 2 Mózes 23/20-33., Talmud Taanith 10 a. lap és Baba kamma 93 b. lap szerint valószínűleg izraelita területrablási célú) alattomos fajirtást. KÁRELHÁRÍTÓ NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS A MINISZTERELNÖKSÉGHEZ

14. melléklet: MÉRÉSEKBŐL KIDERÍTETTÜK: MÁSOK A LEGFŐBB ELŐIDÉZŐ OKAI A MAGYAROK BETEGSÉGEI EGYRE NÖVEKEDŐ GYAKORISÁGÁNAK, MINT AMIT HIVATALOSAN MONDANAK! (ÁLLAM ÉS ÖNKORMÁNYZAT HELYETTI KÁRELHÁRÍTÁS, A PTK 484-487. §. ALAPJÁN)

15. melléklet: KÁRELHÁRÍTÓ NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS az állampolgári jogok biztosához: Ismét kezdeményezem, hogy szüntessék be az (5 Mózes 7/1-26. és 2 Mózes 23/20-33., Talmud Taanith 10 a. lap és Baba kamma 93 b. lap szerint valószínűleg izraelita területrablási célú) alattomos fajirtást.

16. melléklet: NYÍLT LEVÉL: Tisztelt Mindenki! A Magyar Nemzet életben maradása a tét*.

17. melléklet: További feljelentés kiegészítésként közérdekű bejelentés a NÉBIH-hez: A Coca Colával bejuttatott többletkálium is veszélyezteti a veseműködést és szívműködést

18. melléklet: A NÉBIH 02.4/2008-12/2015 HATÁROZATÁNAK A HAMISSÁGÁT 100%-OSAN BIZONYÍTÓ KORÁBBI ORVOSI SZAKVÉLEMÉNY

196./ BŰNÖZŐ A HAZAI IGAZSÁGÜGYI MINISZTER?

1.melléklet: A MAI NÉPSZAVAZÁSNAK miért nem tárgya ez is: “Elfogadja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulásával előírta az izraeli állampolgárok Magyarországra történő szabad (liberalizált) betelepülését?”

195./ A MAI NÉPSZAVAZÁSNAK miért nem tárgya ez is: Elfogadja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulásával előírta az izraeli állampolgárok Magyarországra történő szabad (liberalizált) betelepülését?”

194./ Tisztelt Dúró Dóra Úrhölgy országgyűlési képviselő! Érdeklődni szeretnék, hogy ismer-e olyan jelenlegi Jobbik képviselőt, aki szeretne csatlakozni a Petícióhoz, amit azért nyújtottam be Orbán Viktor miniszterelnökhöz, hogy tiltsák be a „Nemzeti Stop Só, Chipsadó, Menzareform” fedőelnevezésekkel folytatott életrövidítést és ivartalanítást.. . . .

193./ AZ ŐRÜLT, Írta: Orosházi Ferenc

192./ Ha Budaházy György megöl(etet)t volna néhányat a magyarokat szennyvízzel itató, kálisóval mérgező, sózni nem hagyó, ezzel életrövidítő és ivartalanító politikusok közül, ezért (jogállamban) nem börtön, hanem fizetség járna neki, lásd Btk. „Jogos védelem” és Ptk. „Megbízás nélküli kárelhárító ügyvitel”!

1. melléklet: A BUDAHÁZY GYÖRGY ELLENI ELKÉPESZTŐ BÜNTETŐPER KAPCSÁN VITATKOZÓ MAGYAR JOGVÉDŐK SZEMÉLYÉVEL KAPCSOLATOS ÉSZREVÉTELEIM

3. melléklet: Az Ószövetségben és Talmudban (a vallásos zsidók mindennapjait szabályozó zsidó törvénykönyvben) benne van az élethosszabbítási, betegségekből kigyógyulási és szaporodóképesség megőrzési megoldás!

4. melléklet: TUDATOS FAJIRTÁS a „Nemzeti Stop Só Program” és a „MENZAREFORM”:

5. melléklet: VEOP (a “Vérelektrolit Optimum” védő táplálkozás alapvető szabályai)

7. melléklet: Közzétett közérdekű bejelentés Novák Katalin EMMI államtitkárhoz. Az állatokat is megmérgezi, ha megnő az ételeik káliumtartalma!

8. melléklet: Petíció Orbán Viktor Miniszterelnökhöz a fajirtási terrorbűncselekmény “MENZAREFORM, Nemzeti Stop só, Chipsadó” ügyében

9. melléklet: Jó, ha a „Menzareformról” mindenki tudja, hogy népirtás

10. melléklet: Hozzászólásom a You Tube-on, Orbán Viktor Szófiában arról tartott előadásához (2016.01.29), hogy „miért választják meg a politikusokat”.

11. melléklet: A köztársasági elnök és a miniszterelnök személyes hivatalos véleményét kikérés a „MAGYAROK SZÖVETSÉGE NÉPMOZGALOM” LEGFONTOSABB FELADATA” indító programhoz

12. melléklet: „Szóátértelmezési trükkel” juttatják magyarországi álláshoz az izraeli terroristákat?

13. melléklet: Jobb a muszlim mint a zsidó? Nyilvános közérdekű bejelentés, feljelentésként a legfelsőbb bíróság kúria elnökéhez, a Magyar Tudományos Akadémia Potash cég ügynökei ellen, akik kálium- és konyhasó tartalmú műtrágyák alkalmaztatásával tönkre mérgezik a magyar termőföldeket, állatokat és (a nem kóser étkezésű) embereket is . . .

15. melléklet: Szórólap. “ÉLETVESZÉLYESEK A NEMZETI STOP SÓ MENZAREFORM SÓZÁSI ELŐÍRÁSAI!”

191./ NÉPHÜLYÍTÉSI STRATÉGIA ESZKÖZEKÉNT HASZNOSÍTJÁK A NEVES FESTŐ CSONTVÁRY KOSZKA TIVADAR ALKOTÁSÁT

190./ MIÉRT ETETTETI SZÍVMŰKÖDÉS RONTÓ KÁLIUM TABLETTÁVAL A HALDOKLÓ RÁKBETEGET A KEZELŐORVOSA?

1. melléklet: Kik miért és hogy irtják a magyarokat. Hozzászólásként, a Kossuth Rádió mai Napközben műsorához.

189./ Utólagos hozzászólás Dr. Eva Maria Barki bécsi ügyvéd “Európa veszélyben” címmel a Magyarok Világszövetsége Világkonferenciáján 2016. augusztus 15-én tartott előadásához

1. melléklet: “Európa Veszélyben van” című előadás

2. melléklet: Az Ószövetségben és Talmudban (a vallásos zsidók mindennapjait szabályozó zsidó törvénykönyvben) benne van az élethosszabbítási, betegségekből kigyógyulási és szaporodóképesség megőrzési megoldás!

188./ Kedves Orbán Viktor! Miért szabotálják a minisztereitek és államtitkáraitok a közérdekű bejelentéseimre válaszadást az alábbi ügyekben? Nem szívesen zavarlak vele, de fel kell kérjelek arra, hogy Te is szólítsd fel őket a válaszadásra!

1. melléklet: Földművelésügyi államtitkár! Kálisóval ivartalanítással okozzák a magyar nép gyorsuló fogyását.

2. melléklet: KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKHÖZ

3. melléklet: Az 1. és 2. PETÍCIÓ Dokumentációja, Email könyv 52.

4. melléklet: ORBÁN ÉS ÁDER GYERMEKEIT IS MÉRGEZTETI KÁLISÓVAL A MAZSIHISZ ?

5. melléklet: Orbán Viktor miniszterelnök terrorista, aki akadályozza az alkotmányos jogállam létrejöttét is a magyarokat kiirtási bűnügy konkrét bizonyítékait semmibe vétellel?

6. melléklet: EGY FONTOS BIBLIAI SZÖVEG ÉRTELMÉNEK MEGVÁLTOZTATÁSA Email könyv 69

187./ Mire jó a jósó kálisó

1. melléklet: MARSCHALKÓ LAJOS: ORSZÁGHÓDÍTÓK – AZ EMANCIPÁCIÓTÓL RÁKOSI MÁTYÁSIG- 1.rész  (Zsidók és magyarok együttélési problémái mózesi-talmudi okai)

2. melléklet: MUTASSUK MEG EURÓPÁNAK, HOGY MAGYARORSZÁGON NINCS ALKOTMÁNYOS JOGÁLLAM (Jogos védelemként is közzétett nyilvános közérdekű bejelentés és feljelentés)

3. melléklet:TÖMEGGYILKOSOK HÍRESZTELIK, HOGY EGÉSZSÉGKÁROSÍTÓ A DESZTILLÁLT IVÓVÍZ

4. melléklet: Nyílt közérdekű kjárelhárítási javaslat Hende Csaba honvédelmi miniszterhez:  Honvédségi vízkiszállítás helyett otthoni vízdesztillálás

5. melléklet: A FAJIRTÁST SEGÍTŐ KERESZTÉNY PAPOK ÉS ORVOSOK IS TERRORISTÁK

6. melléklet: NÉBIH helyett is akadályozzuk a patkányméreg kálisóval mérgezett étkezési sók és élelmiszerek árusítását

7. melléklet: Alulírott, az emberi alapjogaiban sértett felperesként, dr. Áder János köztársasági elnök alperessel szemben . . . ,

8. melléklet: FOKOZZA AZ ASZÁLYKÁRT A TERMŐFÖLD KÁLIUMMŰTRÁGYÁZÁSA, DE AZ ELLENKEZŐJÉVEL REKLÁMOZZÁK

9. melléklet: TERRORISTA ZSIDÓK KORRUMPÁLJÁK AZ ORSZÁGOS MÉDIÁT?

10. melléklet: Orbán Viktor miniszterelnök Facebook oldalára is feltett feljelentés: tömeggyilkosság az Emberi Erőforrások Minisztérium „Chipsadó, Nemzeti Stop só, Menzareform” akciója

11. melléklet: Tisztelt Hazánkat Szerető Magyarok! (Az MSZVT mozgalom bejelentése)

12. melléklet: Tájékoztatás a „Magyar Szellemi Véderő Tizedesrendszer” mozgalom létrehozásáról

13. melléklet: Előkészület is lehet a lázadó magyarok ivóvizének akármikor központi parancsra megmérgeztetésére?

14. melléklet: FELJELENTEM AZ ORSZÁGOS RENDŐRFŐKAPITÁNYSÁGNÁL A RENDES SÓZÁSRÓL
LEBESZÉLŐ EZÉRT HÍZOL A HASADRA CÍMŰ REKLÁMÉRT FELELŐS SZEMÉLYEKET

186./ A magyarokat bizonyítottan vegyi fegyverrel gyilkoló, az Orbán kormányba is befurakodott terroristák elleni közérdekű bejelentés Dr. Bakondi Györgyhöz, a kormány biztonságtechnikai főtanácsadójához

1. melléklet: Közérdekű adatkérés a MENZAREFORM ügyében Dr. Bakondi György belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadótól

2. melléklet: Hozzászólás a KDNP Facebook oldalán: A KDNP jelenlegi vezetői -miközben folyamatosan szenteskednek-. tudatosan részt vesznek a Nemzeti Stop Só, chipsadó, Menzareform elnevezéssel szervezett, alább hatás mérések alapján is bizonyított, mózesi-talmudi vegyi fegyverekkel magyarokat kiirtásban. Válaszra sem méltatják . .

185./ Ószövetség- és Talmud hatástalanító kereset a Fővárosi Törvényszékhez

1. melléklet: FAJIRTÁSBAN BŰNÖS MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIAI “ELIT”? Nyilvános vád a magyarokat kiirtásban, kirablásban, becsmérlésben bűnsegédkező mózesi talmudi alvállalkozó MTA-s vezetők ellen, Lovászi László, a jelenlegi akadémiai elnök kezéhez megküldve

2. melléklet: NOBEL-DÍJAS MÓZESI-TALMUDI FAJIRTÁSI TECHNIKA A BIOLÓGIÁBAN

3. melléklet: HAZAÁRULÁSBÓL BŰNPÁRTOLJÁK A TERRORISTA, TÖMEGGYILKOS RABBIKAT? Közérdekű bejelentésOrbán Viktorhoz és feljelentés is, az Országos Rendőrfőkapitánysághoz

4. melléklet: BONSALT nátrium mentes

184./ Az Orbán Kormány népszavazás kiírásának szövegmódosítására a köztársasági elnökhöz benyújtott közérdekű javaslat a www.tejfalussy.com honlapon (MEHNAM 620) közzétett hatásmérési bizonyítékok alapján

183./ Szólásszabadság törvénysértő korlátozása

182./ VÉDEKEZÉS A HOLOKASZT ELLEN, MAGYAR HOLOKAUSZT (elhárítás); ÜZENETEK A “MAGYAR GÁRDÁKNAK” TEJFALUSSY ANDRÁSTÓL

1. melléklet: VIKTOR! MIÉRT FOLYTATTOK NÉPIRTÁST? (Egyértelmű biológiai bizonyítékok arra, hogy a Nemzeti Stop Só, Chipsadó és Menzareform fedőnevű kormányprogram a magyar népet tudatosan irtás

2. melléklet: Népirtó Nátriumhiány és Kálium túladagolás

3. melléklet: Közérdekű helyreigazítás az MNO 2016. július 30-án megjelent, “Vízmérgezés: az izotóniás ital a jó választás . . .  A cikk írója, s az általa dr. Zacher Gábornak tulajdonított nyilatkozat is eltereli a figyelmet arról, hogy elsősorban a konyhasóhiány miatt halt meg a lány, aki túl sok vizet ivott, és vagy kálium túladagolás miatt, ha pl. Coca-Colát ivott…

4. melléklet: Nyilvános közérdekű bejelentés Orbán Viktor miniszterelnökhöz . . . A vád: fajirtás. Előre is feljelentem zsidó fajirtás bűnpártolása váddal azokat a rendőrségi és ügyészségi ügyintézőket, akik . . .

181./ NYILVÁNOS SEGÍTSÉG KÉRÉS! KEDVES FERENC PÁPA! . . .

1. melléklet: Hatásvizsgálati szakértői észrevétele a „sajnállak”-ra 

2. melléklet: Népirtó nátriumhiány és kálium túladagolás.

3. melléklet: KÖZZÉTETT, NYILVÁNOS, KÖZÉRDEKŰ KÁRELHÁRÍTÁSI MEGOLDÁSI JAVASLAT

4. melléklet: Közérdekű nyilvános kérdés a szombat című zsidó kulturális folyóirathoz

5. melléklet: PATKÁNYMÉREG KÁLISÓVAL ETETTETI A MAGYAR GYEREKEKET AZ ENSZ WHO

6. melléklet: Miért nem lép fel az emberi ürülék talajtápanyagként újra hasznosítása érdekében a WWF?

180./ SZENDI GÁBORÉK A MAGYAROKAT ÖNKIIRTÁSRA BIZTATJÁK FEL??

1. melléklet: MIÉRT TITKOLJÁK JAKAB ISTVÁNÉK A KÁLIUM TÚLADAGOLÁS MÉRGEZŐ HATÁSÁT?

2. melléklet: Ébredések – az élet sója – Ezt tudnod kell! Enigmák. Az általuk ajánlottnál sokkal megbízhatóbb a gyógyszerkönyvi tisztaságú nátriumklorid konyhasó!

3. melléklet: A CSALÓ AKADÉMIKUSOK ÁLTAL KIKÍSÉRLETEZETT NÉPIRTÓ MENZAREFORM EGYIK VÉGREHAJTÓJA . . .

4. melléklet: Feljelentés a túl kis sódózisra felbíztatással népirtó videó szerzője és terjesztői ellen.

5. melléklet: KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT A PETÍCIÓNKAT VÁLASZ NÉLKÜL HAGYÓ MEZŐGAZDASÁGI MINISZTERHEZ ÉS MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIAI ELNÖKHÖZ (Egy évvel ezelőtti közérdekű bejelentés, amire máig sem érkezett tőlük válasz)

6. melléklet: Fazekas Sándor miniszter úr részére, az által felügyelt hatásvizsgálatok kijavítása érdekébe

179./ Csalnak, akik a parlagfűre fogják rá a konyhasó hiányos és a káliumot mérgezően túladagoló étkezésre kényszerítéssel okozott allergizálódást.

178./ ZSIDÓK ÁLTAL MAGYAROK ELLEN SZERVEZETT TUDATOS NÉPIRTÁS BIZONYÍTÉKAI

1. melléklet: Sózzál!

2. melléklet: Részlet egy tanulmányból…

3. melléklet: FELJELENTÉS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSKÉNT MEGKÜLDÉ

4. melléklet: Nyilvános közérdekű bejelentés a szólásszabadság jogsértő korlátozói ellen a hazai Ombudsmanhoz

5. melléklet: Nyilvános panaszbejelentés: Amióta Orbán Viktornál feljelentettem, hogy konyhasóhiányos, káliumtúladagoló sókkal és élelmiszerekkel mérgezik a magyarokat, azóta a Telekom T-mobil internet nem hozza be a www.tejfalussy.com honlapomat.

6. melléklet: Bűnöző minisztereket, államtitkárokat, ügyészeket és bírákat a hazai Ombudsmannál is feljelentés

7. melléklet: Az Ombudsmanhoz intézett közérdekű bejelentés feljelentés beérkezésének az Alkotmánybíróság (levelezőautomatája) által történt visszaigazolása

8. melléklet: “Emlékeztetőül: Esterházy Péter: Így gondozd a magyarodat! … bazmeg” (forrás: Kuruc info)

9. melléklet: dr. Pintér Sándor belügyminiszternél a népirtásfedező bűnöző titkosszolgákat nyilvános közérdekű bejelentésként feljelentés

10. melléklet: Rendőrségi feljelentés a Magyar Nemzetet károsító bűnözőkkel szemben folytatott szakértői munkásságomat rágalmaztató médiafelügyelő és a rágalmait felidéző WIKIA szennylapban megjelent további rágalmakért felelős ismeretlen személy(ek) ellen.

11. melléklet: PATKÁNYMÉREG KÁLISÓVAL ETETTETI A MAGYAR GYEREKEKET AZ ENSZ WHO

12/1. melléklet: MAGYARORSZÁGI FAJIRTÓ TERRORISTÁK ELLENI BEJELENTÉS ÉS FELJELENTÉS

12/2. melléklet: BONSALT

12/3. melléklet: A KORMÁNY önköltséget („reige”-t) és aszálykárt növel a növényt, állatot, embert mérgező kálium és nátrium műtrágyák ajánlásával.

12/4. melléklet: Népirtó nátriumhiány és káliumtúladagolás.

12/5 melléklet: Közérdekű tájékoztatás a Magyar Szolgálat Tizedes Rendszer (MSzTiR) „start stratégiájáról”

177./ Panaszbejelentés az Európai Uniót képviselő hazai Állampolgári Jogok Biztosához

176./ Kanadából: „A KÁLIUM MINT HATÉKONY PATKÁNYMÉREG”

175./ Feljelentés az ORFK-hoz, a gyógyhatású tiszta desztilláltvíz ivást és normális dózisú konyhasó pótlást ártalmasnak hazudó FEMINA közlemények írói és terjesztői ellen:

174./ A MAGYARORSZÁGI ANTIRASSZISTA MOZGALOM FELHÍVÁSA: Hatályon kívül kell helyezni a biblia, a talmud és az egyéb vallási előírások emberi jog sértő rendelkezéseit!

173./ Népszavazást kell szervezni a MENZAREFORM betiltásáért!

172./ EGYIK KUTYA, MÁSIK EB? Ezzel kampányol a jobbik: „Jólét, Otthon, Bizalom, Biztonság, Igazság, Közösség”. Zsiga-Kárpát Dánielhez címzett nyilvános kérés (amire máig sem válaszolt)

171./ A MAGYARORSZÁGI ANTIRASSZISTA MOZGALOM FIGYELEMFELHÍVÁSA A MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGE FELÉ IS

1. melléklet: A MAGYARORSZÁGI ANTIRASSZISTA MOZGALOM FELHÍVÁSA: Hatályon kívül kell helyezni a biblia, a talmud és az egyéb vallási előírások emberi jog sértő rendelkezéseit!

1. melléklet: Közérdekű nyilvános viszont-tájékoztatás az MVSZ Hírlevél részére

170./ Felhívás: A KORMÁNY MENZAREFORMJA VÉGLEGESEN KIIRTHATJA A MAGYAR NÉPET!

1. melléklet: Magyarirtó migráltatási technika

169./ KORMÁNYA IRTJA A MAGYAROKAT? (Fwd: Kínzás lenne meg nem született gyermekeink védelme?)

1. melléklet: Névnélküli blogosok is igyekeznek elködösíteni a zsidók által kóser tanúsítványos patkányméreg kálisóval (Bonsalt) folytatott népirtás bizonyítékait. . .

2. melléklet: Javított kiegészítő feljelentés (a kálisóval népmérgeztetés állami felelősei ellen “Kormánya irtja a magyarokat” címmel benyújtott feljelentés miatt a www.antalffy-tibor.hu honlapon rágalmazó blogosok ellen)

168./ Röpiratként terjesztett közérdekű felvilágosítás a menekült kvótáról népszavazás elhibázottságáról, és a magyarokat irtás módjáról . . .

1. melléklet: Segíts tisztábban látni!

2. melléklet: Világosítsuk fel a polgármestereket!

3. melléklet: Antalffy Tibor blogszerkesztőt ezennel felkérem az alábbi (további) helyreigazítás közzétételére: Tűrhetetlen, hogy miután a blogjaikban a nevemet emlegetve becsmérelték a szakértői munkámat, Ön eltüntette a helyreigazítást . . .

4. melléklet: MENZAREFORM ÉLETRÖVIDÍT ÉS IVARTALANÍT

167./ A PREVENTA EGY MÉREGDRÁGA DESZTILLÁLTVÍZ, AMINEK A GYÓGYHATÁSÁT TUDATOSAN LERONTOTTÁK A NÁTRIUMHIÁNYOS ADALÉKOKKAL. Közérdekű bejelentés a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hatósághoz (NÉBIH-hez) és a Hír Tv-hez . .

166./ Közérdekű bejelentés Volner Jánoshoz (Jobbik), és az Országgyűléshez a MENZAREFORM-ként, a Chips-adóval, Nemzeti Stop Só programmal csökkentett konyhasó- (NaCl) és növelt kálium- (K) tartalmú népirtó élelmiszerek fogyasztására kényszerítők ellen, az ide mellékelt bizonyítás, bizonyítékok alapján. Kérjük, hogy a Jobbik is jelentse fel őket!

1. melléklet: Válasz K.R. agrármérnök úr közérdekű kérdéseire

165./ NAGY HASZONNAL ADJÁK EL A DEVIZAHITELBŐL SZÁRMAZÓ INGATLANOKAT. Közérdekű bejelentésként Áder János köztársasági elnökhöz, a vele szemben most benyújtott bírósági keresettel és a Göncz Árpád által megtorolt előző közérdekű bejelentésemmel együtt benyújtva . . .

1. melléklet: Nyilvános per Áder János köztársasági elnökkel szemben

164./ Nyilvános ellenvád a Budaházy György barátom ellen vádaskodó ügyész(ek) és tanú(k) ellen

1. melléklet: Budapest XIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el

163./ Kérdezzétek meg a keresztény orvosaitokat! Általános terjesztésre: Nyilvános kérdés a Keresztény Orvosok Magyarországi Társaságához

1. melléklet: Közzétett válasz (rendőrségi iktatásos feljelentő iratcsomag)

2. melléklet: MEGHÍVÓ: KERESZTÉNY ORVOSOK MAGYARORSZÁGI TÁRSASÁGA

3. melléklet: A „VIVEGA” ELNEVEZÉSŰ „SZABADALMAZTATOTT SÓKEVERÉKBEN” 40% A MÉRGEZŐ
KÁLISÓ, DE JÓÍZŰ FŰSZEREK HOZZÁADÁSÁVAL ELNYOMJÁK A KÁLISÓ ROSSZ ÍZÉT,
HOGY NE FIGYELMEZTETHESSE A KÁLISÓ MÉRGEZŐSÉGÉRE A SÓZÓT, A FOGYASZTÓT:

162./ NYILVÁNOS JAVASLAT BUDAHÁZY GYÖRGY MAGYAR NEMZETVÉDŐ VÉDEKEZÉSÉHEZ

1. melléklet: Orbán Viktor tömeggyilkos?

2. melléklet: FAJIRTÁSI TECHNIKA

3. melléklet: Weixl-Várhegyi László természetgyógyász doktor: „A só élettani hatásai”

4. melléklet: DR. BATMANGHELIDJ

161./ BÜNTETNI KELL A HAZAÁRULÓ TERRORISTA TÖMEGGYILKOS ÁLLAMI HIVATALNOKOKAT!

160./ KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT A MAGYARORSZÁGI BÜNTETŐ JOGI SZABÁLYOK KIEGÉSZÍTÉSÉRE, A MAGYAR NEMZETET KÁROSÍTÓ HAZAI ÉS NEMZETKÖZI TERRORIZMUS ELHÁRÍTÁSÁHOZ, AZ ORSZÁGGYŰLÉS RÉSZÉRE, Kövér Lászlóhoz a Magyar Országgyűlés elnökéhez, Orbán Viktor miniszterelnök segítésére, jogos védelemként és közérdekű kárelhárításként

159./ A BELÜGYMINISZTÉRIUM MIÉRT AZONOSÍTHATALNATUL IGAZOLJA VISSZA A KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSEKET?

158./ Tüntetésre felhívás

157./ KI HAZAÁRULÓ

156./ Posta Imre jogos védelme

1. melléklet: Élelmiszer mérgezés tárgyában benyújtott kárelhárító, jogos védelmi közérdekű bejelentés Zsigó Róbert szak-államtitkárhoz

155./ HIT GYÜLEKEZETHEZ HOZZÁSZÓLÁS: Minden olyan lelkész az Ördögöt szolgálja, aki nem lép fel az ellen, hogy csak a zsidók kaphassanak élethosszabbító, meddőséggátló gyógyító tiszta (desztillált) ivóvizet és tiszta konyhasóval jól sózott kenyeret, élelmiszert, lásd 2 Mózes 23/20-33, 5 Mózes 7/2 és 22., Talmud Taanith 10 a. lap és Talmud Baba kamma 93 b. lap. . .

154./ Nyilvános helyreigazítás követelés a Hír Televízió műsoraiért felelős tulajdonostól és a műsorvezetéstől

1. melléklet: Nyílt levél Dr. Darák Péter legfelsőbb bíróság kúria elnökhöz a „vörösiszapos” tömeggyilkosság és a „menzareformként” jelenleg is országosan folytatott tömeggyilkosság intézéseikkel kapcsolatban.

153./ Nyilvános közérdekű bejelentés az Országgyűléshez (valamennyi pártjához és képviselőjéhez): Orbán Viktor korábban ezt nyilatkozta: „Ne annak higgyenek, amit mondok, hanem annak, amit csinálok”. Sajnos például ilyeneket csinál, enged csinálni az általa irányított kormányzat: A 100%-OSAN BIZONYÍTOTTAN NÉPIRTÓ HATÁSÚ MAGYARORSZÁGI MENZAREFORM ÉVENKÉNT SOKKAL TÖBB KERESZTÉNYT GYILKOL MEG, MINT AZ ISZLÁM ÁLLAM MINDMÁIG ÖSSZESEN . . . .

152./ JÓ, HA A „MENZAPROGRAMRÓL” MINDENKI TUDJA, HOGY ALJAS NÉPIRTÁS! Azért, mert a gyerekek ételeiben az optimálishoz képest tízszeresre növelték a káliumot és ötödére csökkentették a konyhasót! Ezek népirtó hatása a mellékletben százszázalékosan bizonyítva van!!! Nyílt levél Dr. Darák Péter legfelsőbb bíróság kúria elnökhöz a „vörösiszapos” tömeggyilkosság és a „menzareformként” jelenleg is országosan folytatott tömeggyilkosság intézéseikkel kapcsolatban. Kiegészítő feljelentés a Natúr Hirek Magazin magyar irtó hatású közleményéért felelős személyek ellen . . .

1. melléklet: FELJELENTÉS KITERJESZTÉSE A SEMMELWEIS EGYETEM EGYIK DOCENSÉRE ÉS REKTORÁRA

2. melléklet: VÁDIRAT A VIVEGA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN (az ORFK-hoz jogos védelemként (BTK) benyújtott NYILVÁNOS feljelentés, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

3. melléklet: NYILVÁNOS PETÍCIÓ A MENZAREFORMMAL VALÓ NÉPIRTÁS ELLEN; Orbán Viktorhoz

4. melléklet: NYILVÁNOS PETÍCIÓ A MENZAREFORMMAL VALÓ NÉPIRTÁS ELLEN, Dr. Morvai Krisztina európai uniós képviselőhöz

5. melléklet: KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS, A “NEMZETI SÓCSÖKKENTÉSI STOP SÓ”, “CHIPS ADÓ” ÉS „MENZAPROGRAMOS” FAJIRTÁS ELLEN, LÁZÁR JÁNOS MINISZTERELNÖKI HIVATAL VEZETŐ MINISZTER CÍMÉRE

6. melléklet: PEDAGÓGUS TÜNTETÉSEKHEZ IS ….

7. melléklet: FIZETÉSEMELÉS HELYETT ÉLETFOGYTIGLAN JÁR A SZAKTANÁROKNAK ÉS ORVOSOKNAK, AKIK NEM LÉPTEK FEL A MENZAREFORMNAK ÉS STOP SÓNAK NEVEZETT NÉPIRTÁS ELLEN

8. melléklet: KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT A SZERKESZTŐSÉGEKHEZ:    Célszerű lenne, ha állandó Fórumot biztosítanának azoknak, akik bizonyítják a MENZAREFORM-nak és Stop Sónak nevezett káliumtúladagolás és hiányos konyhasópótlás életrövidítő és ivartalanító hatását.

9. melléklet: PASZBEJELENTÉS A GAZDASÁGI VERSENYHIVATALHOZ, A SZENNYEZETT VIZET ÁRTALMATLANNAK, A TISZTÁT MÉRGEZŐNEK HAZUDÓ IVÓVÍZÁRUSÍTÓ CÉGEK ÉS AZ ŐKET EZEKBEN BŰNPÁRTOLÓ ÁNTSZ-ESEK ELLEN . . .

10. melléklet: A tudós válasza: A Vác környéki ivóvízről

11. melléklet: VÁDIRAT A VIVEGA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN

12. melléklet: ORFK Panasziroda részére is megküldve, mint a dr. Pleva György NÉBIH államtitkár és bűntársai
elleni korábbi feljelentés kiegészítése!

13. melléklet: Nyílt levél Dr. Darák Péter legfelsőbb bíróság kúria elnökhöz a „vörösiszapos” tömeggyilkosság és a „menzareformként” jelenleg is országosan folytatott tömeggyilkosság intézéseikkel kapcsolatban.

14. melléklet: HÍR TV helyreigazítási felszólítás

15. melléklet: KÁLISÓVAL MÉRGEZHETŐ NEM SZABVÁNYOS SÓKRA BESZÉLNEK RÁ A HÍR TV-SEK!

16. melléklet: NÉBIH kétszer akar adóztatni, és az arra adott válasz

151./ A NÖVÉNYTERMESZTÉSI TECHNOLÓGIÁK EGÉSZSÉGI KIHATÁSAIT ÉLŐ NÖVÉNYEKKEL, „VÍZUÁLIS ANALIZÁTORKÉNT” KÖZVETLENÜL MEGJELENÍTŐ „ANTIRANDOM MONITOR”

1. melléklet: A HAZAI MEZŐGAZDASÁGI TECHNOLÓGIÁK TÖBBSÉGE KALIBRÁLATLAN ÉS VAGY
HAMISAN KALIBRÁLT, AMI ÓRIÁSI KÁROKAT OKOZ MAGYARORSZÁGNAK, MIKÖZBEN
GAZDAGÍTJA A KÖRNYEZET- ÉS EGÉSZSÉG KÁROSÍTÁS MAFFIÓZÓ HASZONLESŐIT

150./ JOGOS VÉDELEMKÉNT, MINDADDIG NE ADÓZZUNK, ameddig a magyar áldozatok adóiból reklámozhatják a mérésekkel bizonyított fajirtó hatású „menzareformot”: Felmilliard-forintot-koltott-az-allam-a-menzareform-nepszerusitesere

1. melléklet: Honlaptertalomjegyzékek

149./ FELJELENTÉS A 10% GYAKORISÁGÚ GYOMOR- ÉS BÉLFAL- KISEBESÍTÉSÉVEL ÉLETRÖVIDÍTŐ KÁLIUM-R TABLETTA ENGEDÉLYEZŐI ÉS A „BESZEDETŐ ORVOSOK” ELLEN

1. melléklet: Tájékoztatás Barack Obama USA elnök részére a Stop Só programként náluk is folytatott bioterrorizmusról, az Orbán Viktor segítésére készített közérdekű bejelentésrészére is megküldésével.

148./ Melyik zsidó antiszemitább? Fajirtás a Menzareform?

147./ Közérdekű bejelentésként is: KÁLISÓVAL MÉRGEZETT, CSÖKKENTETT KONYHASÓTARTALMÚ ÉLELMISZEREKRŐL A csökkentett konyhasópótlásra és káliumtúladagolásra felbiztató „Reformkonyha” és „Menzareform” fajirtásra szolgál? 6 konkrét kérdés az engedélyezőivel kapcsolatban . . . .

1. melléklet: Röpirat

2. melléklet: Mit kell tudni a Palesztinokról?

3. melléklet: FAJIRTÁSSAL GAZDAGODÓ VILÁGTERRORISTÁK (a média „világhatalmi elitnek” nevezi őket) . . .

4. melléklet: VÁDIRAT A VIVEGA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN (az ORFK-hoz jogos védelemként (BTK) benyújtott NYILVÁNOS feljelentés, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

5. melléklet: VÁDIRAT A PREVENTA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN (az ORFK-hoz jogos védelemként (BTK) benyújtott NYILVÁNOS feljelentés, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

6. melléklet: Feljelentem az ENSZ-nél, csalás váddal, Székely Lászlót, a hazai Alapvető Jogok Biztosát, a 2016. január 6-i, KBV-AJB-9048/015 ügyszámú tényállás hamisító levele miatt. A tényállás a következő . . .

146./ Túl nagy kérés, hogy fordítsátok le az általatok jól ismert idegen nyelvekre a mellékleteket, és lépjetek fel vele a naponta több százezer magyar gyermeket mérgeztetés, ivartalanítás ellen a nemzetközi fórumokhoz általatok benyújtott feljelentésekkel?

1. melléklet: Dr. Taraczközi István orvos természetgyógyásznak sok mindenben igaza van, de…

2. melléklet: Nyilvános közérdekű bejelentés az Orvosi Kamarához, a GyógyszerészKamarához, a Természetgyógyász Szövetséghez, s ezek mindegyik tagjához

145./ Feljelentés pontosítása, s kiegészítése a fajirtást előíró vallású zsidók elleni nemzetközi feljelentéssé.

144./ A NEMZETKÖZI ZSIDÓSÁG TELJESEN MAGYARMENTES MAGYARORSZÁGOT SZERETNE. Jogos védelemként (BTK) és megbízás nélküli kárelhárításként (PTK), mielőbbi választ várva, ezúton nyilvánosan konzultálva, megkérdezem Orbán Viktor miniszterelnöktől, hogy Ő a zsidó származásából adódó faji elkötelezettségei miatt engedi, hogy . . . .

1. melléklet: Az ügyben a bíróságon eltűnt egyik korábbi feljelentés. Iratjele: 13B24211-93-2-PKKB-091106flj-2-Lfb

2. melléklet: Azok siránkoznak a kipusztulásunkon, akik kipusztítanak ???

143./ VÁDIRAT A VIVEGA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN (az ORFK-hoz jogos védelemként (BTK) benyújtott NYILVÁNOS feljelentés, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

142./ A magyarországi ügyészségi vezetők évtizedek óta módszeresen akadályozzák a nyomozást a (nem zsidó?) magyarok ellen bűncselekmény elkövetők ellen. Tipikus példa a Feleségem balesete. A balesetét előidéző három személy ellen 1992 óta folyamatosan akadályozzák a nyomozást.

141./ Jogerős ítélettel kérem megállapítani, hogy a Magyar Állam alperes egyes miniszterei, államtitkárai, ügyészei, bírói, rendőrei, jegyzői jogsértéseket folytatnak ellenem, hogy elévülésig gátolják a bűnöző csoportok és károkozásaik elleni kereseteim bizonyítékok alapján érdemben tárgyalását . . . ,

140./ Tisztelt Ismerőseim, Kedves Barátaim! Mindnyájatoknak Békés és Boldog Karácsonyt és Sikeres Új Évet Kívánok! Mellékelten küldöm a „KÖZÉRDEKŰ NYILVÁNOS PETÍCIÓ A STOP SÓ MENZAREFORM EGÉSZSÉGI KÁRAI ELHÁRÍTÁSÁRA” című, „menzapeticio” tervezetet. Karácsonyi ajándékként is. Segít a betegítő „Stop Sós Menzareform”-ot túlélésünkbent!

melléklet: KÖZÉRDEKŰ NYILVÁNOS PETÍCIÓ A STOP SÓ MENZAREFORM EGÉSZSÉGI KÁRAI ELHÁRÍTÁSÁRA 

139./ FELTALÁLÓI SZERZŐI JOG ELTULAJDONÍTÁSI CSALÁSOK A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIÁN. Újabb közérdekű bejelentés az Állampolgári Jogok Biztosához a velem, mint nemzsidóval szemben aljas talmudi diszkriminációt folytató Magyar Tudományos Akadémiai vezetők és ezek köztársasági elnök, miniszter, ügyész stb. bűntársai ellen.

1.melléklet: IRATIKTATÁSI PONTATLANSÁGOK SEGÍTIK A TALÁLMÁNYLOPÁST

138./ TERRORISTÁK A FAJIRTÁS SEGÍTŐ KERESZTÉNY PAPOK ÉS ORVOSOK IS!

1. melléklet: Kósa Lajos FIDESZ frakcióvezetőek Surján Lászlóról, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

2. melléklet: MENZAPROGRAM kárai elhárításában önkormányzatokkal együttműködés (próbálkozás). Nem az “emberi jogokat”, nem az emberi életet, nem a családot, és nem is a szabadságot akarja védeni, aki nem lép fel a MENZAREFORM címén folytatott, a “menzaprogram-onkormanyzatoknal-megbizas-nelkuli karelharitas-151215a” iratjelű mellékletben ismertetett zsidó fajirtás ellen.

3. melléklet: MÓZES V.7./2,22 ÉS II.23./20-33. „BŰNPROGRAM”

4. melléklet: Magyar-e a Magyar Tudományos Akadémia elnöke? Közérdekű kérdés, hozzászólásként: Tisztelt Kolumbár Sándor Úr! Érdeklődöm, hogy mit tud arról, hogy hatályon kívül helyezték-e valaha az 1910-es utasítást Magyarország elfoglalására? . . .

5. melléklet: Segítség kérés Vona Gábortól és képviselőtársaitól a magyarirtó Stop sós Menzaprogram leállításához

6. melléklet: Segítség kérés Dr. Zacher Gábor toxikológus szakértőtől, a fajirtó „Stop sós Menzaprogram” ügyében

7. melléklet: Emlékeztető az Egészségügyi Tudományos Tanács Igazságügyi Bizottsága kálium-mérgezés-ügyi (10-175/ETT/IB/1993. iktatási számú, 1994. március 2-ai)  szakvéleményének a Budapesti Műszer- és Méréstechnikai Tanszéken 1994. november 21-én elvégzett szakértői felülbírálásáról.

8. melléklet: VÁDIRAT A VIVEGA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN (az ORFK-hoz jogos védelemként (BTK) benyújtott NYILVÁNOS feljelentés, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretébe . . .

9. melléklet: VEGYI FEGYVER HASZNÁLAT MEGÁLLAPÍTÁSI KERESET A MAGYAR ÁLLAM ALPERESSEL SZEMBEN, AMI “ELTŰNT”.

10. melléklet: Közérdekű bejelentésként is: KÁLISÓVAL MÉRGEZETT, CSÖKKENTETT KONYHASÓTARTALMÚ ÉLELMISZEREKRŐL A csökkentett konyhasópótlásra és káliumtúladagolásra felbiztató „Reformkonyha” és „Menzareform” fajirtásra szolgál? 6 konkrét kérdés az engedélyezőivel kapcsolatban . . . .

137./ MENZAPROGRAM kárai elhárításában önkormányzatokkal együttműködés (próbálkozás). Nem az “emberi jogokat”, nem az emberi életet, nem a családot, és nem is a szabadságot akarja védeni, aki nem lép fel a MENZAREFORM címén folytatott, a “menzaprogram-onkormanyzatoknal-megbizas-nelkuli karelharitas-151215a” iratjelű mellékletben ismertetett zsidó fajirtás ellen.

136./ TUDATOS MÉRGEZÉSSEL KÍNOZZÁK A MAGYARORSZÁGI LAKOSSÁGOT az emberi jog védő Amnesty International tudtával

135./ Nyilvános feljelentés a „Stop sós Menzareformos” terrorista tömeggyilkos hazai állami vezetők és őket bűnpártoló legfőbb ügyész (és társaik) ellen az Országos Rendőrfőkapitányhoz. Másolatot kap az ENSZ-hez továbbításához: az ENSZ megbízott, Állampolgári Jogok biztosa

134./ TUDOMÁNYOS TITKOSSZOLGÁLATI ÉS JOGI CSALÁSOKRA ALAPOZÓ „MAFFIAÁLLAMMÁ” TESZIK MAGYARORSZÁGOT. Bizonyítékok, hogy a hazai kormányok lélekben és testben is tudatosan sorvasztják a magyar népet, s arra, hogy számos állami hivatal tudatosan üldözi azokat, aki fellépnek a magyarság jogos védelmében . . .

1. melléklet: Felkérem a t. Állampolgári Jogok Biztosát, aki itt az ENSZ-t képviseli, hogy lépjen fel az ENSZ-nél is a magyarok tervszerű irtására használt, a WHO által ajánlott kálisóval „konyhasó pótlás” leállítására.

2. melléklet:  KIEGÉSZÍTÉS: MAGYARORSZÁGON ELSŐSORBAN AZÉRT RÖVIDÜL AZ ÉLETHOSSZ ÉS AZÉRT EGYRE KEVESEBB A MAGYAR GYEREK, MERT A HAZAI KORMÁNYOK, 1960 ÓTA, KÁLISÓVAL KEVERT KONYHASÓVAL TÖMEGESEN MÉRGEZTETIK ÉS IVARTALANÍTJÁK, IRTJÁK A NEM KÓSER ÉTKEZÉSŰ MAGYAROKAT.

3. melléklet: Áder János köztársasági elnökhöz is megküldve: CSEKÉLY ENERGIAKÖLTSÉGŰ HATÉKONY HÁZTARTÁSI IVÓVÍZ DESZTILLÁLÓ LÉTESÍTMÉNYEK BÁZISTERVEI. (PTK szerinti megbízás nélküli ügyvitellel kárelhárítás) . . . Ellentétben az Állami Népegészségügyi Szolgálat magyarirtó tudományos titkosszolgálati ügynökei által híresztelt tévtanokkal . . . ,

4. melléklet: Szabványügyi Testület www.tisztaso.hu honlap szabványt közzétevésének kifogásolása

5. melléklet: NYÍLT LEVÉL AZ “ORSZÁGOS ÁLLATVÉDŐRSÉG ALAPÍTVÁNY” VEZETÉSÉHEZ

6. melléklet: ÉLELMISZERTÖRVÉNYI ÉS SZABVÁNYÜGYI (TUDOMÁNYOS TITKOSSZOLGÁLATI) TERRORISTÁK ELLENI FELJELENTÉS

133./ Az M1 Tv-ben Novák Katalin államtitkár által ma reggel előadottakra vonatkozó helyreigazítás kérés (2.)

132./ Szabad Föld, Tisztelt Főszerkesztő Úr! Mellékelten megküldöm a magyar gazdák sorozatos földtulajdon vesztésének a rejtett okát méréssel bizonyító közérdekű nyílt feljelentő iratot, amelyet jogos védelemként az ORFK-nak megküldtem dr. Polt Péter legfőbb ügyész ellen . . .

1. melléklet: KÖRNYEZETVÉDELMI PETÍCIÓ, ÁDER JÁNOS KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKHÖZ IS

2. melléklet: Bűnpártolás váddal feljelentem a fajirtó terrorista Balog Zoltán minisztert és szakértőit és a fenti bizonyított fajirtási bűncselekményüket mindig „nem bűncselekménynek” feltüntető, a konkrét bizonyítékokat semmibevevő, nyomozás elutasító, ill. -leállító hamis határozatokat készítő csaló ügyészekért büntetőjogilag személyesen felelős dr. Polt Péter legfőbb ügyészt is . . . ,

3. melléklet: Csurka István 1998. február 8 – án a következőket írta … … egy szomorú prófétai írás. ” A végső cél a Magyarság kipusztítása. Nem fegyverrel, nem mérges gázzal, hanem pénzügyi politikával, életlehetőségeink elvonásával, mert kell a hely a másoknak.. . .

131./ FELTÉTELES FELJELENTÉS, JOGOS VÉDELEM KERETÉBEN: HA ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK MÁTÓL SZÁMÍTOTT 30 NAPON BELÜL NEM ÁLLÍTJA LE A STOP SÓ, CHIPSADÓ ÉS MENZAREFORM ELNEVEZÉSŰ CSALÁSOKAT . . .

1. melléklet: Túlélési stratégia

2. melléklet: Rákbetegségből kigyógyuláshoz

3. melléklet: SZÉLHÁMOSKODÁS A RÁKBETEG GYÓGYÍTÁSI ÚJ MÓDSZEREKÉNT REKLÁMOZOTT
„ÚJ ORVOSLÁS, NÉMET MEDICINA” ELNEVEZÉSŰ „LÉLEKKEZELÉSI MÓDSZER” IS ???

4. melléklet: Segíts, hogy téged is segítsenek!

130./ Lelkészekhez címzett, a hívők egészségvédelmét segítő szándékukra rákérdező, nyilvános levél

1. melléklet: „LELKÉSZ SZÁNDÉK FELMÉRÉS” (címzett lista-I.)

2. melléklet: EURÓPA LEIGÁZÁSA, NÉPIRTÓ KERESZTÉNY MINISZTER

3. melléklet: AZ EREDETILEG KERESZTÉNY LELKÉSZ FOGLALKOZÁSÚ BALOG ZOLTÁN MINISZTER A TALMUDI, MÓZESI TÖRVÉNYEK SZERINTI TUDATOS FAJIRTÁST FOLYTATTAT A NEMZETI STOP SÓ PROGRAM, CHIPSADÓ ÉS MENZAREFORM ELNEVEZÉSŰ MEGBETEGÍTŐ CSALÁSSAL

129./ LÁZÁR JÁNOS MINISZTERELNÖKSÉG VEZETŐ MINISZTERHEZ, NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ KÉRDÉS: A FIDESZ-KDNP kormányok a „Nemzeti Stop Só Programmal és Chipsadóval” az Izraelből és Ukrajnából hazánkba migráltatni tervezett több millió zsidó részére olcsó hagyatéki ingatlant biztosítás céljából csökkentik a magyarok élethosszát, ivartalanítva is, hogy ne legyenek örökölni képes magyar gyerekek? Azért is kérdezem, …..

128./ ÁDER JÁNOSRÓL (Nyílt levélként neki is megküldve)

1. melléklet: Kossuth Rádió,valamint MTV 2,  Az adásfõszerkesztõk kezéhez, mint NYÍLT LEVÉL, helyreigazítás kérés: Nobel-díj-reklamáció a más találmányáért?! 

2. melléklet: Szerzőséget lopással kísérletezőket leleplezés

127./ Ügyészbűnözés (legutóbbi hamis határozat)

1.melléklet: Vérhigító, vérnyomás csökkentő konyhasó

2. melléklet: Feljelentés, és elfogultsági kifogás is a NÉBIH által foglalkoztatott OÉTI-s és ETT IB-s szakértők ellen

3. melléklet: Menzabűnözés

4. melléklet: Balogh Zsófi balesete

126./ Rágalmazó fenyegetőket feljelentés

125./ Feleségemnek (titkosszolgálat által?/ okozott balesettel kapcsolatban a bűnözéseket nem bűncselekmények hazudó ügyészek elleni feljelentésként kapja: ORFK Panasziroda. Nyilvános panaszbejelentés, ami közérdekű is.

124./ NYÍLT LEVÉL AZ ÁLLAMI FÖLDTULAJDON ÁRVEREZÉSÉVEL KAPCSOLATBAN . . . „Nemzeti Kormányunk” kb. 300 milliárd forint hasznot remélve tőle, az állami tulajdont képező kb. 400 ezer hektár magyar termőföldet most akarja árverésen kiárusítani, amikor az évek óta folytatott eladósításokkal teljesen pénztelenné tett magyaroknak nincs pénze a licitálásra. Továbbá ….

1. melléklet: BÉCSI MEMORANDUM, 2015

2. melléklet: BÉCSI MEMORANDUM KIEGÉSZÍTÉS, 2015

3. melléklet: SEGÍTSÉG KÉRÉSE AZ EU BIZOTTSÁGHOZ BEJELENTÉSHEZ: Kedves Máté Júlianna Úrhölgy! Ön kifogásolta az egészségességet államilag garantáló Magyar Szabvány követelményeit túlteljesítő, garantáltan egészséges „Á.G.I. Tiszta só” étkezési só életvédelmi feliratait A NÉBIH-nél, ezt ezért címezem Önhöz . . .

4. melléklet: SEGÍTS, HOGY TÉGED IS SEGÍTSENEK!

123./ Védekezzetek az ivartalanítás ellen, nemzeti önvédelmi felhívás, általános terjesztésre! Nem magyar, aki nem terjeszti!

122./ Üzletszerű népcsere: zsidóra cserélik le a magyart

melléklet: RÁDIÓ- ÉS TELEVÍZIÓ SZERKESZTŐSÉGEKET FELKÉRÉS AZ „ÜZLETSZERŰ NÉPCSERE” LELEPLEZÉSÉRE

121./ NEMZETÖNGYILKOSSÁG HAMIS LÁTSZATÁT KELTŐ HAMIS ELNEVEZÉSEKRŐL

1. melléklet: A NEMZETKÖZI JOG ALAPJA: „AZ ERŐSEBB KUTYA …”

2. melléklet: Egy cikk a CBA Magazinból, ami a magyarok utódait ivartalanító ÁNTSZ-nek bűnsegédkezik

120./ FAZEKAS SÁNDOR MINISZTERHEZ IS, MAGYAR ÖNVÉDELEM: JÓ ÉS ROSSZ SÓZÁS, TISZTA ÉS NEM TISZTA IVÓVÍZ . . .

1. melléklet: A NÉBIH SÓVIZSGÁLATAINÁL DR. FAZEKAS SÁNDOR MINISZTER SEGÍTÉSÉHEZ

2. melléklet: ILLUMINÁTUS NÉPIRTÁS HELYETT, KÖZIGAZGATÁS-HARMONIZÁLÓ ANTIRANDOM MODELLPROGRAM. Mi a személyes véleményed az illuminátusok és a “migráltatásos népirtási üzlet”: valószínű összefüggéséről? Ugyanis többektől is, akik értelmiséginek tartják magukat, azt hallottam, hogy “pusztuljanak csak az ostobák, úgyis túl sokan vagyunk” . . .

3. melléklet: MAGYAROK SÓMENETELÉSE. A Jobbik és a CÖF, s a többi magyar érdek védelemre alakult szervezettől is kérdezem: A magyar talajokat mérgező és ezáltal aszálykor a gazdálkodókat csődbe juttató kálisóval és konyhasóval “műtrágyázás” . . . . 

119./ JOBBIKOS KÉPVISELŐK ÉS ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK NYILVÁNOS POLITIKAI PERTURBÁCIÓS ANALÍZISE: Nem hiteles képviselő, sokkal inkább magyarellenes ügynök, aki nem lép fel a mellékletben bizonyított fajirtás bűnszervezettel szemben!

1. melléklet: Lovászi László MTA elnöknek is megküldött tájékoztatás

2. melléklet: JÓ ÉS ROSSZ SÓZÁS, TISZTA ÉS NEM TISZTA IVÓVÍZ

118./ NYILVÁNOS FELJELENTÉS a Balatonalmádi Kommunális és Szolgáltató Nonprofit Kft. 8220 Balatonalmádi, Rákóczi út 43. (www.balkom.hu) hamis számlázói és a migrálást segítő Balatonfűzfői Önkormányzat vezetői ellen.

1. melléklet: Nyilvános megállapítási pert kezdeményezek

117./ APLA alkalmazasi javaslat, válaszként is, a Nemzeti Hírháló gyors (kör)kérdésére*

1. melléklet: KIIRTJÁK A MAGYAROKAT? KIK IRTJÁK ÉS MIÉRT? KELL-E, HOGY LEHET VÉDEKEZNI?

2. melléklet: Molnár Pál keresztkikérdezéssel zavarszűrt elemzés

3. melléklet: Szerintem nem a magyarok érdekét képviselik, akik a “KIIRTJÁK A MAGYAROKAT? KIK IRTJÁK ÉS MIÉRT? KELL-E, HOGY LEHET VÉDEKEZNI” c.. mellékelt tájékoztatásban (ismételten) leírtakat semmibe veszik, pl. “kontraproduktívnak” nevezik és . . .

116./ Magyarirtó migráltatási technika. Új közérdekű bejelentés és feljelentés. Jogos védelem (BTK) és Megbízás nélküli közérdekű kárelhárítás (PTK) keretében . . .

115./ ILLUMINÁTUS NÉPIRTÁS HELYETT, KÖZIGAZGATÁS-HARMONIZÁLÓ ANTIRANDOM MODELLPROGRAM. Mi a személyes véleményed az illuminátusok és a “migráltatásos népirtási üzlet”: valószínű összefüggéséről? Ugyanis többektől is, akik értelmiséginek tartják magukat, azt hallottam, hogy “pusztuljanak csak az ostobák, úgyis túl sokan vagyunk” . . .

114./ Egyetértek azzal, hogy le kell zárni a nem legalizálva idemigrálók elől a határokat, de az országelfoglalási céllal Izraelből és Ukrajnából stb. legalizáltan idemigráló zsidók elől is le kell zárni, már pedig ez utóbbit nem fogják.

113./ VIGYÁZNI KELL, KERÜLD A MEGBIZHATATLAN ZSIDÓ ORVOSOKAT . . .

112./ FELJELENTÉS MAGYAR IRTÓ MTA-S BŰNSZERVEZET ELLEN AZ ALÁBBI ÚJ BIZONYÍTÉK ALAPJÁN. Ismételten feljelentem, fajirtás váddal az MTA Talajtani és Agrokémiai Kutatóintézeti Kádár Imrét és Láng István volt akadémiai főtitkárt, és a bűntársaikat.

TISZTA SÓ TERMÉKCSOMAGOLÁS

1. melléklet: Mit művelnek a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hatóság munkatársai

2. melléklet: KLINIKAI HATÁS MÉRÉSI ADATOK HAMISÍTÁSA ALAPJÁN HÍRESZTELIK, HOGY EGÉSZSÉGES VESÉJŰ EMBEREKNÉL ÁRTALMATLAN A KÁLIUM TÚLADAGOLÁS. Konkrét klinikai hatás vizsgáló mérések szerint . . . .

3. melléklet: HATÁSMÉRÉSEKRE ALAPOZOTT SZAKVÉLEMÉNY A NÉBIH HAMIS ÁLLÍTÁSAI ELLEN

4. melléklet: FELJELENTÉS PLEHA GYÖRGY NÉBIH VEZETŐ ELLEN, AZ ORFK PANASZIRODÁHOZ IS: A NEMZETI ÉLELMISZER-BIZTONSÁGI HATÓSÁG EGYIK HAMIS HATÁROZATA ÁLLATI TAKARMÁNYSÓNAK TÜNTETTE FEL EGY NYÍRTASSI CÉG ÁLTAL „ÉTKEZÉSI SÓKÉNT” ÁRUSÍTOTT KÁLISÓT. MOST MEG . . .

5. melléklet: NÉBIH hatósági eljárás

6. melléklet: Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszternek

7. melléklet: LEHET, HOGY NÉBIHES TERRORISTÁK TÖMEGSÍRBAN PRÓBÁLJÁK EGYESÍTENI
A MAGYAROKAT?

8. melléklet: NAV levél

8/2. melléklet: Tejfalussy András által a beadványai kezelésével kapcsolatban a NAV-hoz intézett viszont-tájékoztatás

8/3. melléklet: A NAV által megküldött tájékoztatás ügyszáma: 519_11_20150731133653)

9. melléklet: ORSZÁGOSAN, VALAMENNYI TELEPÜLÉSEN TERJESZTHETŐ MAGYAR LÉTVÉDELMI FELHÍVÁS

10. melléklet: Vérbesűrűsödés- és magas vérnyomás kialakulás gátló is a víz, a konyhasó és a kálium élettanilag optimális (fiziológiás) dózissal pótlása

11. melléklet: “(SZ)ÓCSKA TRÜKK”: A “CHIPS ADÓBÓL” KORRUMPÁLJÁK A “STOP SÓ” ÉLETRÖVIDÍTŐ ÉS IVARTALANÍTÓ HATÁSA ELLENKEZŐJÉT HAZUDÓKAT

12. melléklet: Mennyi vizet igyunk, mivel kell sózni az ételt és hogyan? Hende Csaba honvédelmi miniszter tájékoztatása az ún. Nemzeti Stop Só Program biológiai fegyverként alkalmazásáról.

13. melléklet: Slomó rabbi és barátai miért röhögcsélnek jókat a magyarok ostobaságán?

13/2. melléklet: A „Slomó rabbi blog”-ban Slomó rabbi és hívei által Vona Gáborral, a Jobbik Magyarországért Mozgalom parlamenti párt elnökével és társaival szemben beindított „náciügyi vitákhoz” Tejfalussy András békebiztosító megoldás ismertető, kárelhárító közérdekű javaslata.

14. melléklet: Weixl-Várhegyi László – NÉBIH-nek

15. melléklet: MAGYARORSZÁG NEM JOGÁLLAM, HANEM A TALMUDISTÁK JOGI KUPLERÁJA?

16. melléklet: Feljelentés megelőző figyelemfelhívás (2.)

16/2. melléklet: Az Orbán Viktor kezéhez valamint az ORFK Panaszirodához általam (tegnap) benyújtott közérdekű bejelentés és feljelentés további részletekkel kiegészítése.

16/3. melléklet: NOBEL-DÍJAS MÓZESI-TALMUDI FAJIRTÁSI TECHNIKA A BIOLÓGIÁBAN

17. melléklet: BONSALT, NÉPIRTÓ KÓSER SÓ. Nyilvános feljelentés a Bonsalt nevű mérgező élelmiszert hamis feliratokkal árusítani engedő NÉBIH-esek ellen, Orbán Viktor miniszterelnök segítésére is, a Ptk. 484-487. §. szerinti nyilvános kárelhárításként.

18. melléklet: MÉRÉSEK BIZONYÍTJÁK, HOGY A KÁLISÓ A JELENLEG FOLYTATOTT III. VILÁGHÁBORÚ TITKOS FAJIRTÓ FEGYVERE

19. melléklet: Feljelentés az Interpolhoz is. Ha Orbán Viktor halogatja a feljelentésben 100 %-ig bizonyított zsidó fajirtás ellen fellépését, akkor problémás az általa hangoztatott “magyar identitása”, de a köztársasági elnöké is. Ha megengedik, hogy a magyar sportolókat kálisóval gyengítsék, mérgezzék, akkor miért építenek hatalmas stadionokat. Koncentrációs tábornak az észbekapott magyar lakosság megsemmisítés előtti bebörtönzéséhez?

19/2. melléklet: SPORTOLÓINKAT KÁLISÓ MÉRGEZI („ANTIDOPPINGSZER”)?

20. melléklet: A STOP SÓ OKOZZA, HOGY 153 MAGYAR FÉRFIBÓL CSAK 3 FELEL MEG SPERMADONORNAK Veszélyben vannak a gyermekeink (is) a sózás csökkentő „nemzeti stop só program” következtében: Megküldöm mindegyik országgyűlési képviselőnek. Hitleren túltevő fajirtó terrorista tömeggyilkos, amelyik folytatni engedi a stop só programot és a tiszta desztillált víz ivás tiltását ..

21. melléklet: Terrorelhárítási közérdekű javaslat: A MAZSIHISZ maga helyeztesse hatályon kívül a viágfőrabbival a zsidókat fajirtásra kötelező rasszista mózesi és talmudi törvényeket

21/2. melléklet: „SPAM” AZ ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐINKHEZ INTÉZETT, A ZSIDÓ
FAJIRTÁSI TERRORIZMUST LELEPLEZŐ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS?

22. melléklet: A népirtáshoz hozzájáruló félrevezető feliratú mérgező kálium tartalmú Coca-Cola gyártóit, engedélyezőit és forgalmazóit feljelentés, s a lakosság mérgező termék betiltását követelés. Emberiség elleni bűntett, hogy naponta több száz fővel fogy és ivartalanodik a magyar lakosság!

22/2. melléklet: Orbán Viktor miniszterelnök segítésére, a Coca-Cola-t reklámozó tv-s szereplése
alapján, mint nyilvános közérdekű bejelentéssel kárelhárítás a Ptk. 484-487. § szerint.

23. melléklet: TOVÁBBI BÜNTETŐ FELJELENTÉS A NÉBIH KORÁBBI LEVELE ALAPJÁN a magyarok megrontói ellen

24. melléklet: Kálisóval ivartalanítással irtják a magyarokat, hogy a helyüket eladhassák a migránsoknak! ÉBREDJETEK TÉNYLEGES ZÖLDEK, HA MÉG LÉTEZTEK VALAHOL! Nem is magyar, aki hallgat róla . . .

25. melléklet: Dr. Kellermayer Miklós és orvos társai szembehazudják az 1 vagy 2 grammnál több kálium 1 órán belül bejuttatásával kálium túladagolás vese- és vérmérgező hatását bizonyító hivatalos állami klinikai méréseket, és a tényleges káliumszükséglet tízszeresét hazudják egészségesnek

26. melléklet: FERENC PÁPÁHOZ: EMBERISÉG ELLENES BŰNÖZÉST TÁMOGATHATNAK A KERESZ(Y)TÉNY EGYHÁZAK? Csoma Zoltán református lelkész zsidó fajirtásért hálálkodó prédikációja . . .

27. melléklet: JAVASLOM, HOGY A „CSALÁDELLÁTÓK” IS CSAK AZ ÁTKRISTÁLYOSÍTÁSSAL TELJESEN MEGTISZTÍTOTT NÁTRIUM-KLORID KONYHASÓT REKLÁMOZZÁK

28. melléklet: GAZDASÁGOSSÁG, nyílt levél Glattfelder Béla gazdaságosságért felelős államtitkárhoz

28/2. melléklet: ÉBREDJETEK TÉNYLEGES ZÖLDEK, HA MÉG LÉTEZTEK VALAHOL!

29. melléklet: Orbán Viktor miniszterelnök és az Önkormányzati Államtitkár felkérése magyar sportolók veszélymentesítésében segítésre. Nemzetbiztonsági kárelhárítás, a Kormányok és Önkormányzatok helyett végzett Jogos védelem (BTK) és Megbízás nélküli kárelhárító ügyvitel (PTK) alapon. Cc: Kormány és Önkormányzatok, tőlük is kérve a terjesztését, kiplakátozását, közhírré tételét, minden magyar családhoz eljuttatását! AMIT MINDEN MAGYAR SPORTOLÓNAK, DE A SPORTOLÓ GYEREKEK SZÜLEINEK IS, HALADÉKTALANUL MEG KELL TUDNI, TUDNIA KELL . . .

30. melléklet: FÉLREVEZETŐ ÉLELMISZER FELIRATOZÁSOK, A NÉBIH szerint kizárólag a gyógyszerkönyvi tisztaságú sóból átcsomagolt étkezési konyhasó lehet idővel „minőségét vesztő” ???, A hazai televíziók egészségügyi és táplálkozással is foglalkozó népszerű műsoraiba sorra beépítik az életrövidítő és ivartalanító csalást . . .

31. melléklet: Miért árusítja a Béres Rt. a VIVEGA-t, ami rákbetegség előidézőre növelheti a magyar ételek kálium tartalmát?? Feljelentés a NÉBIH-hez, Máté Júlianna élelmiszer ellenőrhöz, a lakosságot félrevezető feliratokkal szabványsértő étkezési sóként VIVEGA-t gyártó ellen. . .

32. melléklet: FELJELENTÉS A FAJIRTÓ ÉS SOFTWARE-TOLVAJ BŰNÖZŐKET IS CSALÁSSAL FEDEZŐ ÜGYÉSZEK ELLEN

33. melléklet: Magyarirtó migráltatási technika. Új közérdekű bejelentés és feljelentés. Jogos védelem (BTK) és Megbízás nélküli közérdekű kárelhárítás (PTK) keretében . . .

34. melléklet: JOGOS VÉDELEMKÉNT, NÉPIRTÁS AKADÁLYOZÓ NYILVÁNOS PETÍCIÓ, AMIT ÚJRA ÉS ÚJRA FEL KELL RAGASZTANI, KÍVÜLRŐL CELLUX-SZAL VALAMENNYI CBA-S STB. ÉLELMISZERÜZLET KIRAKATÁRA . . .

35. melléklet: FAZEKAS SÁNDOR MINISZTERHEZ IS, MAGYAR ÖNVÉDELEM: JÓ ÉS ROSSZ SÓZÁS, TISZTA ÉS NEM TISZTA IVÓVÍZ . . .

35/2. melléklet: A NÉBIH SÓVIZSGÁLATAINÁL DR. FAZEKAS SÁNDOR MINISZTER SEGÍTÉSÉHEZ

36. melléklet: Egy cikk a CBA Magazinból, ami a magyarok utódait ivartalanító ÁNTSZ-nek bűnsegédkezik

37. melléklet: HELYESEN SÓZÁS ÉS TISZTA IVÓVÍZ, ORVOSI DESZTILLÁLTVÍZ-KÚRÁVAL A RÁK ELLEN, Új Tudományos fogyókúra Vér-elektrolit-Optimum Program alapján (GYÓGYHÍR) ÖNGYÓGYÍTÁS: Állítsd helyre a testnedveid, köztük a vérszérumod optimális víz, nátrium, kálium és klór arányait, az infúziós Ringer-oldat ezeknek megfelelő víz, nátrium, kálium, klór mennyiségi arányai szerinti, desztilláltvíz-kúrával kombinált étkezéssel, és szükség esetén erre alapozott, felnőttnél 1 hét alatt kb. 7 kg-os testsúly csökkenést biztosító speciális fogyókúrával. Lásd: www.tejfalussy.com, Email könyv 1.: HELYESEN SÓZÁS ÉS TISZTA IVÓVÍZ (2004).

37/2 melléklet: LÉTFONTOSSÁGÚ GYÓGYHÍR, AZ EGÉSZSÉGÜKET VÉDENI KÍVÁNÓ EMBEREK SZÁMÁRA

38. melléklet: RÁDIÓ- ÉS TELEVÍZIÓ SZERKESZTŐSÉGEKET FELKÉRÉS AZ „ÜZLETSZERŰ NÉPCSERE” LELEPLEZÉSÉRE

39. melléklet: NÉBIH határozat

39/2. melléklet: A „NÉBIH 02.4/2008-12/2015. sz. határozat” dóziselhanyagolásai súlyos életveszély okozó hatását konkrét hatásmérések egyértelműen bizonyítják

40. melléklet: Válasz NÉBIH-nek 1.

40/2. melléklet: Válasz NÉBIH-nek 2.

41. melléklet: Védekezzetek az ivartalanítás ellen, nemzeti önvédelmi felhívás, általános terjesztésre! Nem magyar, aki nem terjeszti!

42. melléklet: Mindenki segítsen leállítani a Stop Só-ra és szennyezett ivóvízre rábeszéléssel folytatott magyar kiirtást! Nem magyar, aki nem segít! ORFK Panasziroda részére is megküldve, mint a dr. Pleva György NÉBIH államtitkár és bűntársai elleni korábbi feljelentés kiegészítése. Kúria Legfelsőbb Bíróság, Dr. Darák Péter elnök úr kezéhez: Kérjük, hogy Ön, mint az ügy jól ismerője, a közigazgatási és a büntetőbírósággal tiltassa be a „csökkentett nátriumtartalmú” és „nátriumszegény sók” árusítását megengedő hazai élelmiszer rendeletet és valamennyi – orvos nélküli – alkalmazását is . . .

43. melléklet: dr. Trócsányi László igazságügyi miniszter köteles feljelenteni a bizonyítottan csaló ügyészeket! Kérem a dr. Csekó Tamás ügyész és a főnökei ellen általam tett feljelentés és az alábbi dokumentum “igazságügyi közérdekű bejelentésként” kivizsgálását, valamint, ha az is szükséges, a fajirtás ügyészek általi fedezése ügyben illetékes hatósághoz áttételét!

43/2 melléklet: Igazságügyi Minisztérium

43/3. melléklet: Feljelentés hivatali kötelesség

44. melléklet: Földművelődésügyi Miniszternek

45. melléklet: Terrorizmus elleni Petíció az Országgyűléshez, mint Megbízás nélküli kárelhárítás (Ptk.)

46. melléklet: “MENZAREFORM: A TÚL KEVÉS SÓ ÁRTALMAS IS LEHET!” (NYILVÁNOS FELJELENTŐIRAT AZ ORSZÁGOS RENDŐRFŐKAPITÁNYHOZ A SZÜLŐKET GYERMEKGYILKOSSÁGRA FELBIZTATÓ ORVOS BANDA ELLEN)

46/2 melléklet: Feljelentés hivatali kötelesség

47. melléklet: NYÍLT LEVÉL AZ ÁLLAMI FÖLDTULAJDON ÁRVEREZÉSÉVEL KAPCSOLATBAN . . . „Nemzeti Kormányunk” kb. 300 milliárd forint hasznot remélve tőle, az állami tulajdont képező kb. 400 ezer hektár magyar termőföldet most akarja árverésen kiárusítani, amikor az évek óta folytatott eladósításokkal teljesen pénztelenné tett magyaroknak nincs pénze a licitálásra. Továbbá ….

47/2. melléklet: BÉCSI MEMORANDUM, 2015

47/3. melléklet: BÉCSI MEMORANDUM KIEGÉSZÍTÉS, 2015

47/4. melléklet: SEGÍTSÉG KÉRÉSE AZ EU BIZOTTSÁGHOZ BEJELENTÉSHEZ: Kedves Máté Júlianna Úrhölgy! Ön kifogásolta az egészségességet államilag garantáló Magyar Szabvány követelményeit túlteljesítő, garantáltan egészséges „Á.G.I. Tiszta só” étkezési só életvédelmi feliratait A NÉBIH-nél, ezt ezért címezem Önhöz . . .

47/5. melléklet: SEGÍTS, HOGY TÉGED IS SEGÍTSENEK!

48. melléklet: T.Fazekas Sándor NÉBIH felügyeletét ellátó miniszter úr! Érdeklődöm Nálad, hogy miért engedi a NÉBIH-etek azt híresztelni a termékreklámokban, hogy előnyös a nátrium-kloriddal műtrágyázás.

49. melléklet: Feljelentés, és elfogultsági kifogás is a NÉBIH által foglalkoztatott OÉTI-s és ETT IB-s szakértők ellen.Tudatos népirtás váddal ….

50. melléklet: Rágalmazó fenyegetőket feljelentés

51. melléklet: Bejelentés az Európai Unió élelmiszer reklám feliratok ügyében illetékes Bizottságához

51/2. melléklet: Régi csomagolás.

51/3. melléklet: módosított csomagolás.

51/4. melléklet: SEGÍTS, HOGY TÉGED IS SEGÍTSENEK!

52. melléklet: Büntető és polgári per kezdeményezés.

52/2. melléklet: Nyilvános közérdekű pert indítok a Magyar Állam és Európai Unió ellen is

52/3. melléklet: Előírt határidőn belül fellebbezésként a mellékletek szerinti közérdekű feljelentést nyújtom be.

52/4. melléklet: Feljelentés, és elfogultsági kifogás is a NÉBIH által foglalkoztatott OÉTI-s és ETT IB-s szakértők ellen

53. melléklet: Nyilvános tájékoztatás a Vitézi Rend részére: Haláltábor a magyarok részére Magyarország. Az étkezési víz, nátrium és kálium pótlás elrontása miatt.. . .

54. melléklet: Tisztelt Állampolgári Jogok Biztosa! Mi történt az Önhöz benyújtott közérdekű bejelentésemmel, aminek az illetékesebb hatósághoz továbbítását, s az erről való okirati tájékoztatást kértem? A NÉBIH megengedi, hogy az üzletek tovább árusítják a káliummal mérgezett, nátriumhiányos szabványsértő étkezési sókat! Legyen újra állami minőségi garancia a szabványosság megkövetelés! Tiltsa le a népirtó stopsó programot!

55. melléklet: IZRAEL MIGRÁCIÓS POLITIKÁJA

55/2 melléklet: A MAZSIHISZES TALMUD PER JOGERŐS ÍTÉLETE KÉTSÉGESSÉ TETTE A HAZAI BÍRÁSKODÁS ALKOTMÁNYOSSÁGÁT

55/3. melléklet: A FELJELENTÉST KIEGÉSZÍTŐ KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS A MINISZTERHEZ IS

55/4. melléklet: KÖTELEZŐ OLVASMÁNY! BÖJTE CSABA KIMONDJA AZ IGAZSÁGOT A BEVÁNDORLÁSRÓL!

56. melléklet: Tisztelt Média Szerkesztők és Olvasók! Közérdekű bejelentésként is, a “stop sónak” nevezett fajirtási bűnügyben büntetőjogilag felelős állami vezetők címére.

57. melléklet: LÁZÁR JÁNOS MINISZTERELNÖKSÉG VEZETŐ MINISZTERHEZ, NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ KÉRDÉS: A FIDESZ-KDNP kormányok a „Nemzeti Stop Só Programmal és Chipsadóval” az Izraelből és Ukrajnából hazánkba migráltatni tervezett több millió zsidó részére olcsó hagyatéki ingatlant biztosítás céljából csökkentik a magyarok élethosszát, ivartalanítva is, hogy ne legyenek örökölni képes magyar gyerekek? Azért is kérdezem, …..

58. melléklet: Lelkészekhez címzett, a hívők egészségvédelmét segítő szándékukra rákérdező, nyilvános levél

58/2. melléklet: „LELKÉSZ SZÁNDÉK FELMÉRÉS” (címzett lista-I.)

58/3. melléklet: EURÓPA LEIGÁZÁSA, NÉPIRTÓ KERESZTÉNY MINISZTER

58/4. melléklet: AZ EREDETILEG KERESZTÉNY LELKÉSZ FOGLALKOZÁSÚ BALOG ZOLTÁN MINISZTER A TALMUDI, MÓZESI TÖRVÉNYEK SZERINTI TUDATOS FAJIRTÁST FOLYTATTAT A NEMZETI STOP SÓ PROGRAM, CHIPSADÓ ÉS MENZAREFORM ELNEVEZÉSŰ MEGBETEGÍTŐ CSALÁSSAL

59. melléklet: FELTÉTELES FELJELENTÉS, JOGOS VÉDELEM KERETÉBEN: HA ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK MÁTÓL SZÁMÍTOTT 30 NAPON BELÜL NEM ÁLLÍTJA LE A STOP SÓ, CHIPSADÓ ÉS MENZAREFORM ELNEVEZÉSŰ CSALÁSOKAT . . .

59/2. melléklet: Túlélési stratégia

59/3. melléklet: Rákbetegségből kigyógyuláshoz

59/4. melléklet: SZÉLHÁMOSKODÁS A RÁKBETEG GYÓGYÍTÁSI ÚJ MÓDSZEREKÉNT REKLÁMOZOTT
„ÚJ ORVOSLÁS, NÉMET MEDICINA” ELNEVEZÉSŰ „LÉLEKKEZELÉSI MÓDSZER” IS ???

59/5. melléklet: Segíts, hogy téged is segítsenek!

60. melléklet: Szabad Föld, Tisztelt Főszerkesztő Úr! Mellékelten megküldöm a magyar gazdák sorozatos földtulajdon vesztésének a rejtett okát méréssel bizonyító közérdekű nyílt feljelentő iratot, amelyet jogos védelemként az ORFK-nak megküldtem dr. Polt Péter legfőbb ügyész ellen . . .

60/2. melléklet: KÖRNYEZETVÉDELMI PETÍCIÓ, ÁDER JÁNOS KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKHÖZ IS

60/3. melléklet: Bűnpártolás váddal feljelentem a fajirtó terrorista Balog Zoltán minisztert és szakértőit és a fenti bizonyított fajirtási bűncselekményüket mindig „nem bűncselekménynek” feltüntető, a konkrét bizonyítékokat semmibevevő, nyomozás elutasító, ill. -leállító hamis határozatokat készítő csaló ügyészekért büntetőjogilag személyesen felelős dr. Polt Péter legfőbb ügyészt is . . . ,

60/4. melléklet: Csurka István 1998. február 8 – án a következőket írta … … egy szomorú prófétai írás. ” A végső cél a Magyarság kipusztítása. Nem fegyverrel, nem mérges gázzal, hanem pénzügyi politikával, életlehetőségeink elvonásával, mert kell a hely a másoknak.. . .

61. melléklet: Az M1 Tv-ben Novák Katalin államtitkár által ma reggel előadottakra vonatkozó helyreigazítás kérés (2.)

62. melléklet: NYÍLT LEVÉL AZ “ORSZÁGOS ÁLLATVÉDŐRSÉG ALAPÍTVÁNY” VEZETÉSÉHEZ

63. melléklet: ÉLELMISZERTÖRVÉNYI ÉS SZABVÁNYÜGYI (TUDOMÁNYOS TITKOSSZOLGÁLATI) TERRORISTÁK ELLENI FELJELENTÉS

64. melléklet: TUDATOS MÉRGEZÉSSEL KÍNOZZÁK A MAGYARORSZÁGI LAKOSSÁGOT az emberi jog védő Amnesty International tudtával

65. melléklet: MENZAPROGRAM kárai elhárításában önkormányzatokkal együttműködés (próbálkozás). Nem az “emberi jogokat”, nem az emberi életet, nem a családot, és nem is a szabadságot akarja védeni, aki nem lép fel a MENZAREFORM címén folytatott, a “menzaprogram-onkormanyzatoknal-megbizas-nelkuli karelharitas-151215a” iratjelű mellékletben ismertetett zsidó fajirtás ellen.

66. melléklet: Kósa Lajos FIDESZ frakcióvezetőek Surján Lászlóról, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

67. melléklet: TERRORISTÁK A FAJIRTÁS SEGÍTŐ KERESZTÉNY PAPOK ÉS ORVOSOK IS!

68. melléklet: KÖZÉRDEKŰ NYILVÁNOS PETÍCIÓ A STOP SÓ MENZAREFORM EGÉSZSÉGI KÁRAI ELHÁRÍTÁSÁRA 

69. melléklet: VÁDIRAT A PREVENTA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN (az ORFK-hoz jogos védelemként (BTK) benyújtott NYILVÁNOS feljelentés, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

70. melléklet: VÁDIRAT A VIVEGA TERMÉK HAMIS REKLÁMOZÓI ELLEN (az ORFK-hoz jogos védelemként (BTK) benyújtott NYILVÁNOS feljelentés, megbízás nélküli kárelhárítás (PTK) keretében

71. melléklet: VEGYI FEGYVER HASZNÁLAT MEGÁLLAPÍTÁSI KERESET A MAGYAR ÁLLAM ALPERESSEL SZEMBEN, AMI “ELTŰNT”.

72. melléklet: Feljelentés pontosítása, s kiegészítése a fajirtást előíró vallású zsidók elleni nemzetközi feljelentéssé.

73. melléklet: Közérdekű bejelentésként is: KÁLISÓVAL MÉRGEZETT, CSÖKKENTETT KONYHASÓTARTALMÚ ÉLELMISZEREKRŐL A csökkentett konyhasópótlásra és káliumtúladagolásra felbiztató „Reformkonyha” és „Menzareform” fajirtásra szolgál? 6 konkrét kérdés az engedélyezőivel kapcsolatban . . . .

74. melléklet: ÉBRESZTŐ! RIADÓ! Orbán Viktor nyilvános figyelmeztetése, hogy állítsák le a magyarokat irtást: Csinálhatsz bármit, ha csak testi-lelki nyomorék utódaid lehetnek, vagy nem is lehet utódod! Mindened a migránsoké lesz! (Kivéve, ha kóser étkezésű vagy.) . . .

75. melléklet: Mérgező élelmiszer árusítás elhárítási célú közérdekű javaslat a CBA vezetőihez, Noszlopy Zoltán vezérigazgató helyettes, beszerzési igazgató úr kezéhez is, aki az adott ügyben próbált segíteni, szerződést írt alá a „Tiszta só” CBA terméklistára felvételéről, de az árusítást lehetetlen elérni a CBA üzleteknél, amelyek nem szabványos sókat magasabb áron árusítanak, azt a hamis látszatot keltve, mintha sokkal egészségesebbek lennének, mint a tiszta konyhasó! Tárgy: élelmiszer biztonságot nagymértékben veszélyeztető nem szabványos étkezési sókat árusítás . . .

76. melléklet: JÓ, HA A „MENZAPROGRAMRÓL” MINDENKI TUDJA, HOGY ALJAS NÉPIRTÁS! Azért, mert a gyerekek ételeiben az optimálishoz képest tízszeresre növelték a káliumot és ötödére csökkentették a konyhasót! Ezek népirtó hatása a mellékletben százszázalékosan bizonyítva van!!! Nyílt levél Dr. Darák Péter legfelsőbb bíróság kúria elnökhöz a „vörösiszapos” tömeggyilkosság és a „menzareformként” jelenleg is országosan folytatott tömeggyilkosság intézéseikkel kapcsolatban. Kiegészítő feljelentés a Natúr Hirek Magazin magyar irtó hatású közleményéért felelős személyek ellen . . .

77. melléklet: NÉBIH Kétszeri adóztatást akar?

78/1. melléklet: Válasz NÉBIH kétszeri adóztatási felszólítására

78/2. melléklet: KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS, A “NEMZETI SÓCSÖKKENTÉSI STOP SÓ”, “CHIPS ADÓ” ÉS „MENZAPROGRAMOS” FAJIRTÁS ELLEN, LÁZÁR JÁNOS MINISZTERELNÖKI HIVATAL VEZETŐ MINISZTER CÍMÉRE

78/3. melléklet: KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS, A “NEMZETI SÓCSÖKKENTÉSI STOP SÓ”, “CHIPS ADÓ” ÉS „MENZAPROGRAMOS” FAJIRTÁS ELLEN, LÁZÁR JÁNOS MINISZTERELNÖKI HIVATAL VEZETŐ MINISZTER CÍMÉRE

78/4. melléklet: Menzareformereink ivartalanítják a Magyarokat

78/5. melléklet: Nyílt levél Dr. Darák Péter legfelsőbb bíróság kúria elnökhöz a „vörösiszapos” tömeggyilkosság és a „menzareformként” jelenleg is országosan folytatott tömeggyilkosság intézéseikkel kapcsolatban.

111./ MAGYARMEGMARADÁS BIZTOSÍTÁSI PARTNEREINKET TÁJÉKOZTATÁS A GMK- FELADATOK ÉS JOGOK MAGÁNSZEMÉLYRE ÉS PJT-RE ÁTSZÁRMAZTATÁSÁRÓL Fővárosi Törvényszék Cégbírósága által megbízott végelszámolóként a mai napon visszavettem . . .

1. melléklet: Nógrád Megyei Bírósági per büntetőjogi kérdései: A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) elnöke és főtitkára terroristák, akik NaCl-dal műtrágyáztatnak: 26% NaCl is van a 40%-os KCl-ban, emellett napi 4,7 gramm Káliummal etettetnek: az USA-ban 4 gramm Káliummal végzi ki  a halálraítélteket . . .  (Email könyv 57.)

2. melléklet: Közérdekű per indítását kérés az „államilag bűnpártolt megengedett OTP banki csalás” folytatói ellen az igazságügyi minisztertől, és feljelentés ellenük. (A www.tejfalussy.com honlapon is közzétett beadvány.) Az OTP-sek ügyészi, bírói, köztársasági elnöki segítséggel ellopták a pénzünket, gyilkolni is akartak

3. melléklet: Dr. Lehmann György ügyvéd: Élet az utasításra hozott bírósági határozatok után

110./ Miért gyógyulhat ki a rákbetegségből sokkal több zsidó, mint amennyi nemzsidó

109./ Kedves Magyarokat Védők! Minden magyarhoz haladéktalanul el kell juttatnunk minden ellenőrzött, biztos és lényeges információt . . .

1. melléklet: NYÍLT LEVÉL GLATZ FERENC EGYETEMI TANÁRNAK!

2. melléklet: Rákot okozó orvosi terrorizmus elhárítása

3. melléklet: APLA: Automatic Psycho-Logical Analysing

4. melléklet: Kedves Magyarokat Védők!

108./ BŐVÍTETTt NYILVÁNOS FELJELENTÉS „AZ IZRAELIEK MAGYARORSZÁGI LIBERALIZÁLT BEVÁNDORLÁSÁT” ENGEDÉLYEZŐ ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐK ELLEN, Csatlakozva Kolumbán Sándor (Székelyudvarhely) :„NYÍLT LEVÉL GLATZ FERENC EGYETEMI TANÁRNAK! Nézzen tükörbe … Professzor Úr!” című leleplező írásához (lásd melléklet). Az elkövetett bűncselekmény az ún. Izraelita Szövetség 1910-ben Magyarország ellen meghirdetett mellékelt országszerzési háborús tervének a megvalósítása, amivel halálra ítélték az egész magyar népet, s ami mai napig is hatályban van.

1. melléklet: NYÍLT LEVÉL GLATZ FERENC EGYETEMI TANÁRNAK!

2. melléklet: Sütő Gábor legújabb írása

2/2. melléklet: KŐMŰVES GÉZA HAMIS VÁDASKODÁSÁT VISSZAUTASÍTÁS

2/3. melléklet: KÖZIGAZGATÁS-HARMONIZÁLÓ ANTIRANDOM MODELLPROGRAM

107./ Tisztelt Németh Sándor! Világszerte javítaná a zsidó vallásúakkal szemben lévő ellenszenv leküzdését, ha segítene hatályon kívül helyeztetni a fajirtást előíró mózesi és talmudi törvényeket, pl. az alábbiakban idézett törvényeiket a mellékletben.

melléklet: HOZZÁSZÓLÁSOK FERENC PÁPA LÉTVÉDELMI ÜZENETÉHEZ

106./ HOZZÁSZÓLÁSOK FERENC PÁPA LÉTVÉDELMI ÜZENETÉHEZ

105./ Hozzászólásom: https://www.facebook.com/MagyarHuperion-on, 2015.07.12

104./ Törvény hatályon kívül helyezési közérdekű javaslat és feljelentés. UKRÁN ÁSVÁNYVÍZZEL TUDATMÓDOSÍTÁS

103./ HOZZÁSZÓLÁST KÜLDÉS AZ IVÓVÍZ ÉS SÓZÁS ÜGYÉBEN A „MAI IGE” HONLAPNAK. . . Ismételten felszólítom az ORFK Panaszirodáját: tiltsák le a konyhasó pótlás nagyságrendi csökkentésre és a kálium bevitel nagyságrendi fokozásra felbiztató aljas Stop só programot. Tiltsák be a tiszta desztillált ivóvíz mérgezőnek bebeszélését is. Zárják börtönbe a mózesi-talmudi fajirtást végrehajtó ÁNTSZ-es bűnözőket. . .

melléklet: Felgyorsult a népesség fogyása

102./ Áder János köztársasági elnök vízügyi és öntözési konferenciákon szereplése szélhámoskodás: Egyrészt, mert talajtrágyázásra használat helyett, ivóvízbázisokba engedi vezetni a szennyvizet. Másrészt azért, mert nem hajlandó fellépni az aszálykárokat megsokszorozó kálium műtrágyázás ellen. Akkor sem, ha . . . .

101./ Miniszteri kezdeményezésre, elmeorvosok, rendőrök, ügyészek, jegyzők, bírák és köztársasági elnökök is bűnpártolják a kálisóval gyilkoló személyeket. Valamennyien rohadék, talmudista rablógyilkosok. A talmudista hivatali bűnözést „nem bűncselekménynek” hazudó ügyészek évtizedek óta akadályozzák (jelenleg a Nógrád Megyei Bíróságnál) a bűnmegállapító és kártérítési pereink érdemi tárgyalását. . . .

melléklet: Néhány gramm kálium-kloridot infúzióként beinjekciózva észrevétlenül lehet sorozat gyilkolni.

100./ Személyesen Orbán Viktor magyar miniszterelnökhöz címzett, közzétett közérdekű kárelhárítási javaslat a Kormány(ok)hoz: A Paksi Erőműnél feltétlenül le kell cseréltetni – ugyanolyan méretű – új reaktorokra a 30 év alatt elhasználódott, jelenleg még működő, egyre veszélyesebb 4 db szovjet atomreaktort! FELJELENTEM az atomreaktor robbanási közveszély fokozóit fedező hamis ügyészi határozatok felelőseit.

99./ Lovászi László MTA elnök megkeresése az akadémiai kutatóintézeti szerzői jog lopások ügyében …. Lovász László elleni büntetőeljárásra feltételes igény bejelentéseként kapja: Emberi Jogi Bíróság

98./ NEMZETEGYESÍTÉS (terrorizmus elhárító nemzetönvédelmi röplap). Miért nevezik „nemzetinek” a dohányárusítást, az ivóvíz készítéséhez is felhasznált folyókba szennyvízbevezetést, a csökkentett konyhasópótlást, a kálium túladagolást és az ellenőrizetlenül mérgező metilalkohol tartalmú otthoni pálinka főzését és ivását, s a paksi időzített bomba (?) atomreaktorok tervezettnél 20 évvel tovább használatát is…

97./ Tömeggyilkosok és média bűnsegédeik elleni (további) feljelentésként kapja: ORFK Panasziroda, Budapest

1. melléklet: Dr. Marosi Pál levele a Duna TV-hez

2. melléklet: „Tömeggyilkos Keresztény Állam”? Fekete Angyal ügyek számonkérése. Nyilvános közérdekű bejelentés a nem titkos címzett hivatalnokok mindegyikéhez! Dr. Trócsányi László igazságügy-miniszter kezéhez is megküldve! Tüntetési téma: Alulfizetett kórházi orvos- és ápoló „fekete angyalok” gyilkolhatnak minket kálisóval

3. melléklet: Egy CBA-s kenyércímke alapján ezúton tisztelettel megkérdezem a CBA kereskedelmi vezérigazgató Noszlopy Zoltán urat: kálisóval készül-e a CBA címkés „nemzetünk kenyere”, ahogy a Pékszövetség beígérte, s melyik CBA üzleteik árusítanak gyógyszerkönyvi tisztaságú nátrium-klorid konyhasót, s amelyik nem árusítja, miért nem szerzett be ilyen megbízható sót.

4. melléklet: Prof. Dr. Papp Lajos szakvéleménye

5. melléklet: NYILVÁNOS KIEGÉSZÍTŐ FELJELENTÉS DOBOS MENYHÉRT DUNA TV ELNÖKKEL SZEMBEN. Fenntartom a méréstani szakértői véleményemet, azt, hogy tömeggyilkosság a sózás csökkentésre a Duna TV-ben is folytatott felbiztatás. Zsidók bevándorlását elősegítő mózesi, talmudista terrorizmus. Sajnálatosnak tartom, hogy a DUNA TV vezetője feljelentéssel fenyegetéssel érvel, szakmai érvelés helyett. Jogos önvédelemként, de a magyarok jogos védelmében is feljelentettem Őt a válasza alapján . . . .

6. melléklet: Mindenkinek szóljatok, hogy jelenleg csak az otthon, a “gyógyszerkönyvi tisztaságú NaCl konyhasóval” rendesen sózott kenyér (és egyéb tészta) biztonságos, egyik másféle só vagy bolti kenyér és egyéb pékárú sem! További közérdekű bejelentés a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hatósághoz a PÉKÁRUKAT is MÉRGEZTETŐ fajirtó terrorista bűnszervezet ellen, és ORFK feljelentés.

7. melléklet: KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT A PETÍCIÓNKAT VÁLASZ NÉLKÜL HAGYÓ MEZŐGAZDASÁGI MINISZTERHEZ ÉS MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIAI ELNÖKHÖZ. Javaslom a kálisóval és konyhasóval kevert műtrágyák és szabványsértő étkezési sók árusításának betiltását mindaddig, amíg tényleges sokváltozós hatásvizsgálatok eredményeivel nem hitelesítették az ajánlott dózisaikat. Azért, mert hatás vizsgáló mérésekből nyilvánvaló, hogy mérgezik a talajt, a talajvizet és ezzel az ivóvízkészleteket, és a növényeket, állatokat és embereket is. . . .

96./ A „TISZTESSÉGTELEN DEVIZAHITELNEK” ÁTNEVEZETT RABLÓGYILKOSSÁGGAL INGATLANSZERZÉSI CSALÁSNAK CSAK BÜNTETŐELJÁRÁSSAL LEHET VÉGETVETNI.

1. melléklet: Bejelentés: Tiltsa be a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hivatal NÉBIH a népet öngyilkosságra felbiztató hamis feliratokat a szabványsértő sókon és fizettessen kártérítést a „STOP-SÓ”-val mérgezett népnek!

2. melléklet: Néhány gramm kálium-kloridot infúzióként beinjekciózva észrevétlenül lehet sorozat gyilkolni

3. melléklet: Káliummal mérgezik a sót és a lakosságot Magyarországon? Büntetőfeljelentés a letagadóit rágalmazó cikkel fedező személy(ek) ellen.

4. melléklet: Egy CBA-s kenyércímke alapján ezúton tisztelettel megkérdezem a CBA kereskedelmi vezérigazgató Noszlopy Zoltán urat: kálisóval készül-e a CBA címkés „nemzetünk kenyere”, ahogy a Pékszövetség beígérte, s melyik CBA üzleteik árusítanak gyógyszerkönyvi tisztaságú nátrium-klorid konyhasót, s amelyik nem árusítja, miért nem szerzett be ilyen megbízható sót.

5. melléklet: „Tömeggyilkos Keresztény Állam”? Fekete Angyal ügyek számonkérése. Nyilvános közérdekű bejelentés a nem titkos címzett hivatalnokok mindegyikéhez! Dr. Trócsányi László igazságügy-miniszter kezéhez is megküldve! Tüntetési téma: Alulfizetett kórházi orvos- és ápoló „fekete angyalok” gyilkolhatnak minket kálisóval

95./ „Tömeggyilkos Keresztény Állam”? Fekete Angyal ügyek számonkérése. Nyilvános közérdekű bejelentés a nem titkos címzett hivatalnokok mindegyikéhez! Dr. Trócsányi László igazságügy-miniszter kezéhez is megküldve! Tüntetési téma: Alulfizetett kórházi orvos- és ápoló „fekete angyalok” gyilkolhatnak minket kálisóval

melléklet: Néhány gramm kálium-kloridot infúzióként beinjekciózva észrevétlenül lehet sorozat gyilkolni

94./ Feljelentés a Duna Tv élő adásában is népirtást folytató dr. Kleva György és a bűntársai, főnökei ellen.

1. melléklet: Wass Albert elgondolkoztató üzenete

2. melléklet: A „webbeteg”-et a magyarokat irtásban bűnsegédkező gyógyszerész és/vagy orvos szerkeszti? Mellékelt írásukban azzal gyilkolják a magyarokat, hogy felbiztatnak arra, hogy napi legalább 4,7 gramm kálium bármilyen gyorsan elfogyasztása szükséges. Tudatosan gyilkolnak …

3. melléklet: Somlyai László gátlástalanul szélhámoskodik a „deutériumszegény vize” állítólagos gyógyhatásával: Az, hogy az egymillió vízmolekulából “körülbelül 150 deutérium molekula” (pontosan?) 125-re csökkenésére fogja rá Somlyai László a rákbetegek gyógyulását, 100%-osan bizonyítja, hogy aljas szélhámos, aki visszaél a rákbetegek hiszékenységével . . .

4. melléklet: Dr. Marosi Pál ny.gyermekgyógyász főorvos DUNA Televízióhoz intézett helyreigazítása sózási ügyben

5. melléklet: Nyilvános feljelentés a NÉBIH vezetősége ellen az Ombudsman(ok)hoz (http://www.origo.hu/tafelspicc/hirek/20150507-orszagos-ellenorzes-nincs-baj-a-soval.html) Aljas gazemberség azt hazudni, hogy Magyarországon “nincs baj a sóval”: a hamis Nemzeti Stop Só programmal és az ún. Chips-adóval az egészségesen maradáshoz szükséges nátriumnak csak kb. 20%-át engedik pótolni, miközben a szükséges káliumnál több mint 500%-kal több káliumot írnak elő, erre beszélik rá a magyarokat …

6. melléklet: Nyílt levél, Orbán Viktor miniszterelnök úrhoz címzett országos konzultációs kérdések: Hazánkban nem csak korrupció van. A kormány(ok) a hiányos, hamis törvényeikkel megengedik és elősegítik (Stop Só Program, Chips-adó, aszálykár felfokozó konyhasóval kevert kálisó műtrágyák, szennyvízzel fertőzött, mérgezett vezetékes ivóvíz stb.) a magyarok kárára a tervszerű népirtást a (jelenleg is hatályos) talmudi-mózesi törvényekre alapozott „holokauszt-analóg” módszereikkel

7. melléklet: A káliummal sorozat gyilkoló néhány év börtönnel megúszta! Néhány gramm kálium-kloridot infúzióként beinjekciózva észrevétlenül lehet sorozat gyilkolni!

8. melléklet: Káliummal mérgezik a sót és a lakosságot Magyarországon? Büntetőfeljelentés a letagadóit rágalmazó cikkel fedező személy(ek) ellen.

9. melléklet: „Tömeggyilkos Keresztény Állam”? dr. Trócsányi László igazságügy-miniszter kezéhez is megküldve!

93./ Jólét, Otthon, Bizalom, biztonság, Igazság, Közösség (Zsiga-Kárpát Dánielhez címzett nyilvános kérés)

92./ HOLOKAUSZT CSALÁS FELJELENTÉSE

91./ Ítélet a zsidó rasszizmust megengedő hazai- és európai uniós ombudsmanok és bűntársaik ellen, amiért nem helyeztetik hatályon kívül azokat az izraelita (ószövetségi és talmudi stb.) rasszista zsidó törvényeket.

1. melléklet: A Magyarország nevű állam NEM a MAGYAR ÁLLAM – Geri Tibor ny. alezredes nyílt leveléből 

2. melléklet: ÍTÉLET-2. Orbán Viktorék az életünk kb. 2 évvel meghosszabbítását ígérik. Közben a Stop Só programjuk kb. 30 évvel csökkenti az átlagos lehetséges élethosszunkat a konyhasó helyett kálisóval sózásra felbiztatással?

3. melléklet: Ideje fontosság és bizonyítottságuk szerint rangsorolni a “holokauszt történéseket”? Per újraindítás a Stop Só magyarirtó holokauszt program folytató magyar állam ellen. Kínában halálra ítélnék a szennyezett víz ivásra és a Stop só Program szerinti sózásra rábeszélőket is.

90./ JÓL TENNÉK A HAZAI FŐISKOLAI ÉS EGYETEMI DIÁKOK, HA TÜNTETNÉNEK AZ ELHÜLYÍTŐIK ELLEN. (A főiskolai és egyetemi vezetőkhöz benyújtott Petíció. A javasolt diáktüntetések nemzetbiztonsági érdekből szükségességéről az ORFK-t tájékoztatásként is.)

melléklet: Komment a diáktüntetésekhez: Az “oktatásügyesek” által folytatott diákhülyítésről a blogok segítségével a tüntetni akaró diákok felé közvetlenül is terjesztett közérdekű tájékoztatás

89./ Atomerőmű katasztrófa elhárítási kísérlet-5. KORRUPCIÓ-GYANÚ VÁDDAL FELJELENTEM A LEGFŐBB ÜGYÉSZEKET ÉS A RENDŐRSÉGI VEZETŐKET

88./ „Visszatekintő feljelentés” egy nemzsidó feltaláló szerzői jogait sértő bűnbanda ellen, az utókor számára is. (Amerikában azt mondta az unokatestvéremnek egy ismerőse, aki gazdag zsidó, hogy ők, “a zsidók minden olyan találmányt ellopnak, amiről megtudják, hogy valóban jó”).

1. melléklet: Feljelentőiratként, magyarországi egyetemek és főiskolák vezetőihez címzett nyilvános közérdekű bejelentés: Botrányos csalás, hogy az egyetemek és főiskolák a hatások ellenőrzését lehetetlenítő, a biológiai vegyszerhatási (és egyéb) mérések pontatlanságát megsokszorozó „mérési elrendezés randomizálásra” taníthatják be a tanulókat.

2. melléklet: Nemzetközi feljelentés Orbán Viktorhoz is: Hosszabb idő óta, előbb az amerikai, majd a magyarországi kormány, és más európai uniós államok kormányai is, az élettanilag optimálishoz képest annak 10-20%-ra csökkentették a lakosok ételekkel és italokkal nátriumpótlását, és egyidejűleg az élettanilag szükségeshez képest 500%-nál nagyobbra növelték a lakosság ételekkel és italokkal káliumbejuttatását (Stop Só Program). Emiatt a lakosság a szükségesnél sokkal kevesebb vizet pótol. Tudatosan rontják a testnedv elektrolitok természetes víz, nátrium, kálium és klorid arányait. Mind a három változtatásuk életrövidítő hatású, vagyis népirtás.

87./ Nemzetközi feljelentés Orbán Viktorhoz is: Hosszabb idő óta, előbb az amerikai, majd a magyarországi kormány, és más európai uniós államok kormányai is, az élettanilag optimálishoz képest annak 10-20%-ra csökkentették a lakosok ételekkel és italokkal nátriumpótlását, és egyidejűleg az élettanilag szükségeshez képest 500%-nál nagyobbra növelték a lakosság ételekkel és italokkal káliumbejuttatását (Stop Só Program). Emiatt a lakosság a szükségesnél sokkal kevesebb vizet pótol. Tudatosan rontják a testnedv elektrolitok természetes víz, nátrium, kálium és klorid arányait. Mind a három változtatásuk életrövidítő hatású, vagyis népirtás.

86./ “Schmitt Pálnál nem számít a pénz! Schmitt Pál kapja az 1.750.000 Ft fizetését! Kapja nyugdíját, ez csak 432.000 Ft A Nemzet Sportolója havi 500 ezer Ft A tulajdonát képező 3 ház kiadásából kb. 500.000 Ft bevétele van.” Köznyilvános válaszként arra, hogy mi a véleményem arról, hogy Schmitt Pál megérdemli-e az állítólag ma is havi több millió forintos állami támogatást? Szerintem nem érdemli meg. Sőt az itt dokumentált és feljelentett bűnpártoló hivatali mulasztásai alapján már rég börtönben kellene lennie.

85./ T. Katonai Ügyészség! (Feljelentés a Bp.-i Katonai Ügyészséghez és segítségkérés a nyilvánosságra hozásához.) Egészségügyi terrorizmus, nemzetközileg tiltott vegyi fegyver használat, hogy két módszerrel is tudatosan fertőzik, mérgezik, évi százezer számra irtják a magyarokat. Ezzel a két módszerrel: 1. Mérgezőnek hazudják a tiszta desztillált ivóvizet és felbiztatnak a fertőző vírusos és vegyszeres folyóvizekből szűréssel készített nem tiszta víz ivására. 2. Azt hazudják a „Stop Só Nemzeti Sócsökkentési Programmal”, hogy mérgező a napi 5 grammnál több NaCl konyhasó fogyasztásunk, s hogy legalább 4,7 gramm káliumot szükséges pótolnunk naponta. Vagyis a ténylegesen szükséges NaCl konyhasó dózis legfeljebb egyötödét, egytizedét, és a mérgezni kezdő káliumdózis legalább öt, tízszeresét ajánlják, ami népirtás!

melléklet: OMBUDSMAN VÁLASZTÁSI PROBLÉMA, AMIKOR HAZÁNKBAN HAMIS AZ ALKOTMÁNY, HAMIS AZ ORSZÁGGYŰLÉS, HAMIS A KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK.

84./ A Legfőbb ügyészséghez címzett közérdekű bejelentés és feljelentés, a YouTube-ról videó eltüntetéssel zsidó fajirtást fedező WM Music Distribution cég és a YouTube cég vezető (ismeretlen személyek) ellen.

83./ RÁKBETEG GYÓGYÍTÓ A SALSOL. Slomó rabbi és YouTube is blokkolják a népmentő információt. Feljelentés.

82./ A KONDENZCSÍKOK ELLENI CIKRUSZ A TÉNYLEGES NÉPIRTÁSI MÓDSZEREKRŐL FIGYELEMELTERELÉS?

81./ A MASZIHISZ elleni per mellékelt fontosabb iratai az alkotmányos jogállam teljes hiányát is dokumentálják. PATAKI ÁRPÁD BÍRÓ ÉS TÁRSAI KORÁBBI HIBÁS ÍTÉLKEZÉSE MA IS ORSZÁGOS KÖZVESZÉLYT OKOZ. Nemzetközi közérdekű be/feljelentés velük szemben is a Kúria legfelsőbb bíróság elnökéhez

80./ MIÉRT ISZNAK MOSTANÁBAN TÚL KEVÉS VIZET A MAGYAR GYEREKEK. Válaszként a sózástól eltiltott magyar gyerekekkel több vizet itatni akaró egyesület megalakulásáról tájékoztató hírre, a bűnöző tudományos szakértőkkel szemben közérdekű bejelentésként az MTA elnökéhez címzett feljelentési javaslat

79./ Orbán Viktor miniszterelnökhöz és a Kormányhoz címzett közérdekű kárelhárítási nyilvános javaslat: „Azt akarja a kormány, hogy tovább és jobban éljenek az emberek”. Ezt adták elő 2015. 02. 23-én az M1 Televízió ½ 8 -kor kezdődött Híradójában. Ha valóban ezt akarja, akkor az ÁNTSZ ne hitegesse a magyarokat azzal, hogy a teljesen tiszta desztillált víz életveszélyesen mérgező méreg. És azzal se hitegesse az ÁNTSZ a magyarokat, hogy napi 5 grammnál több a teljesen tiszta NaCl konyhasóból életrövidítő méreg. És azzal se hitegesse, hogy az élelmiszerekkel minden magyarnak legalább 4,7 gramm káliumot kell minden nap pótolnia. Tehát abba kell hagyni a bizonyított tudatos életrövidítést.

melléklet: Nyilvános feljelentés, országos terjesztésre: HARRACH PÉTER ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐNKNÉL IS FELJELENTEM A TISZTA IVÓVÍZHEZ JUTÁSUNKAT ÉS EGÉSZSÉGES SÓPÓTLÁSUNGAT GÁTLÁSUKKAL A MAGYAROKAT IRTÓKAT ÜGYÉSZI CSALÁSOKKAL A BÜNTETÉS ALÓL MENTESÍTŐ BŰNÖZŐ POLT PÉTER LEGFŐBB ÜGYÉSZT

78./ Nyilvános feljelentés, országos terjesztésre: HARRACH PÉTER ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐNKNÉL IS FELJELENTEM A TISZTA IVÓVÍZHEZ JUTÁSUNKAT ÉS EGÉSZSÉGES SÓPÓTLÁSUNGAT GÁTLÁSUKKAL A MAGYAROKAT IRTÓKAT ÜGYÉSZI CSALÁSOKKAL A BÜNTETÉS ALÓL MENTESÍTŐ BŰNÖZŐ POLT PÉTER LEGFŐBB ÜGYÉSZT

77./ Nyilvános közérdekű bejelentés az EU-hoz, Morvai Krisztina kezéhez: Jehova fajirtást rendelt el, hogy „a kiválasztott népe” a többi nép kárára korlátlanul gazdagodhasson?

1. melléklet: NÉPIRTÓKAT NEM FELJELENTŐ IGAZSÁGÜGYI CSALÓKAT FELJELENTÉS és törvényességi panasz a Legfelsőbb Bíróság Kúria elnöknél, a Fővárosi Törvényszék másodfokú bírósági 20.Bf.8221/2014/2. végzés ügyében.

2. melléklet: FELJELENTÉS: KI, MIÉRT, MILYEN MÓDSZERREL IRTJA A MAGYAROKAT MAGYARORSZÁGON

3. melléklet: Javaslom, hogy a CBA Központ illetékesei a mérgező kálisótól biztosan mentes „gyógyszerkönyvi tisztaságú NaCl konyhasót” is reklámozzák étkezési célra. Az olyan sót, amelyet kétszeresen, két független, akkreditált laboratóriumban ellenőriztek. A reklámban emeljék ki azt, hogy az ennyire tiszta konyhasó valamennyi nem átkristályosított, vagyis a szennyezőitől átkristályosítással nem megtisztított sónál sokkal biztonságosabb, egészségesebb, jobb.

4. melléklet: Izrael (és Ukrajna) gazdag zsidóit “beűzik” a helyünkre? Nyilvános kérdésem Dr. Morvai Krisztina Európa Parlamenti képviselőnkhöz és Segítőihez

5. melléklet: Stop Só per

76./ Tejfalussy András egyéni véleménye egy Schweitzer József főrabbiról terjesztett információval kapcsolatban

75./ BARTHA BÉLA NAGYAPÁMRA EMLÉKEZÉS. Válaszként az ügyben hozzá írt rendezési javaslataimra nem válaszoló Orbán Viktor miniszterelnöknek.

74./ NYÍLT LEVÉL ÁDER JÁNOS KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKHÖZ: CIONSZELEKTÍV ROTHADÉK, HA FENNTARTJA ELLENEM AZ X-398/1998. Ikt.sz. HAMIS KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKI IRATOT

1. melléklet: dr. Áder János magyarországi köztársasági elnök kezéhez megküldött terrorizmus elhárító feljelentés:Az izraeliek kálisóval mérgezéssel országterület rablását a magyar köztársasági elnökök is pártolják!

2. melléklet: Érdekesség és/vagy korrupció?

3. melléklet: Az egyenként is Nobel-díjra érdemesíthető közérdekű tudományos kutatási eredményeim (1970-2014)

4. melléklet: Kilógólólábas sorozattüntetések Kiderült, hogy miért nem beszél a sorozattüntetések egyik szónoka sem arról, hogy „öl, butít és nyomorba dönt” a magyarokra rákényszerített „Stop só Nemzeti Sócsökentési Program”, „100%-os szennycsatornáztatási program” és kálisóval és konyhasóval műtrágyáztatás, ami megsokszorozza az aszálykárt.

5. melléklet: Ügyvédi cionszelektívitás

6. melléklet: NYILVÁNOS VÁDIRAT A MAGYAR ÉS IZRAEL ÁLLAM (VEZETŐI) ELLEN, KÖZÉRDEKŰ PER: Le kell állíttatniuk az itt bizonyított biológiai háborút. Úgy, hogy minden ENSZ- és Európai Uniós tagállam hivatalaiból, hivatalos intézményéből kizárják a Tóra és a Talmud emberi jog sértő törvényeit érvényben tartani akarókat, akkor is, ha valamilyen vallásúak és akkor is, ha materialisták.

7. melléklet: TEGYÜNK A SIKERES ÉS BOLDOG ÚJ ÉVEKÉRT! Nyilvános közérdekű bejelentés dr. Harrach Péter KDNP frakcióvezető országgyűlési képviselőnkhöz: Ön szerint nincs olyan képviselőnk az Országházban, aki nem akarja érvényben tartani azokat a mózesi és talmudi törvényeket, amelyeknek az érvényben léte durván sérti a mi, nem zsidók emberi jogait? Ilyen törvények pl., hogy „a zsidók az általuk elfoglalni akart területekről irtsák ki a bálványimádókat” (miközben a keresztények is bálványimádók a Talmud szerint), „csak zsidó ihasson tiszta desztillált vizet”, „csak zsidó juthasson hozzá tiszta konyhasóval optimálisan sózott élelmiszerhez” stb. Leírva lásd: Mózes II.23./20-33. és Mózes V.7./2., 22., valamint Talmud, Baba kamma 93 b. lap és Talmud, Taanith 10 a. lap stb.

8. melléklet: A multikulturalizmus cukormázba bújtatott népirtás (DERES TV A Nemzeti Multimédia)

9. melléklet: FELJELENTÉS HIVATALI KÖTELESSÉG (HAZAI JOGSZABÁLY)

10. melléklet: NYILVÁNOS PETÍCIÓ ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKHÖZ: CIONSZELEKTÍV ELBÍRÁLÁSOK BIZONYÍTÁSA A VILÁGFŐRABBI BIZONYÍTOTT FAJIRTÁSI BŰNCSELEKMÉNYE ÉS A BUDAHÁZY GYÖRGY ELLEN KOHOLT VÁD (ÉS A HASONLÓK) ÜGYINTÉZÉSEI ÖSSZEHASONLÍTÁSA ALAPJÁN

11. melléklet: 1. E-mail könyv: Helyesen sózás, és tiszta ivóvíz

12. melléklet: 11. E-mail könyv: Jud Süss software

13. melléklet: 78. E-mail könyv: Okos bagoly software

14. melléklet: 84. E-mail könyv: Magyarok fogyatkozásának eltitkolt tényleges főokai

15. melléklet: 86. E-mail könyv: Hatályon kívül kell helyezni a fajirtó izraeli törvényeket!

16. melléklet: 89. E-mail könyv: Néhai Dr. Kovács Pál országgyűlési képviselő emlékezete

73./ Kinek épít Orbán Viktor kormánya óriás stadionokat? Közérdekű bejelentés az Alkotmánybírósághoz Orbán Viktor kormánya annyi pénzt sem ad a Magyarok Világszövetségének, hogy télen fűtse a székházát.

72./ Influenza oltási csalás ügyében, közérdekű bejelentés és feljelentés Polt Péter legfőbb ügyészhez: Kérem Önt, a Legfőbb Ügyészt, hogy emeljen vádat az influenza megelőzési oltási csalások folytatói ellen!

melléklet: Oltások, antibiotikumok és a Népesség-csökkentési Program

71./ Cionszelektíveket feljelentés. Közérdekű bejelentés és feljelentés. Kérem jogos védelemként a vádlott javára, mint viszontvádat is figyelembe venni a http://huntv.info/tv/magyarorszag-nevu-allam-jogilag-nem-letezik/ című internetes dokumentum film szerinti büntetőeljárásban!

70./ NYILVÁNOS FELJELENTÉS AZ ORFK PANASZIRODÁHOZ ÉS ORBÁN VIKTOR A MINISZTERELNÖKHÖZ! FELJELENTEM AZOKAT AZ EMBERI JOGAINKAT SÉRTŐ DISZKRIMINÁCIÓT FOLYTATÓKAT, AKIK AZZAL (IS) AKADÁLYOZZÁK A MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGE MŰKÖDÉSÉT, HOGY MINDENFÉLE ÁLLAMI TÁMOGATÁST MEGVONTAK TŐLÜK!

69./ Levél az otthoniaknak egy Kanadában élő magyartól. “LATIN-AMERIKA hatásos védekezési módszerei a Goodfriend féle ügyekkel szemben ! Kérünk feltétlenül add tovább !!!

68./ SZENT XXIII. JÁNOS PÁPA AZ ÓSZÖVETSÉGRŐL: Az Ószövetség “egy összelopkodott és átírt ókori hagyománynak és letűnt népnek megmásított történelme“. Kivonat XXIII. János pápa beszédeiből a II. Vatikáni Zsinaton “.

67./ A Dr.Kőszeghy Attila debreceni egyetemi oktató által hangoztatott antiszemitizmus stb. rágalmak visszautasítása.

66./ Bebizonyosodott, hogy csak a víz, csak a konyhasó, csak a kálium pótlás elrontott dózis arányaival is kiirthatók a magyarok. Kiegészítő közérdekű bejelentés, mb.-nélküli kárelhárításként, Orbán Viktor miniszterelnök kezéhez.

65./ dr. Áder János magyarországi köztársasági elnök kezéhez megküldött terrorizmus elhárító feljelentés:Az izraeliek kálisóval mérgezéssel országterület rablását a magyar köztársasági elnökök is pártolják!

64./ A devizahitel hibrid hálójában vergődő adósok kifullasztása újabb állomásához ért.

63./ “Természetesen nem kifogásolom azt, hogy a mellékletben is látható feljelentési iratom alapján mások is feljelentéssel éljenek. Hiszen ennek a büntető ügynek több mint nyolcmillió sértettje is lehet… Siófokon 2014. október 12. napján. Léhmann György”. Az általa tett feljelentéshez csatlakozó feljelentés: A “NEMZETI SÓCSÖKKENTÉSI STOP SÓ PROGRAMMAL” HAZÁNKBAN FOLYTATOTT NÉPBETEGÍTÉS, FAJIRTÁS BESZÜNTETÉSÉT KÖVETELÉS

1. melléklet: (SZ)ócska trükk

2. melléklet: Orbán Viktor miniszterelnököt ismételten felkérés a népirtó Nemzeti Stop Só program betiltására, KÖZÉRDEKŰ KÁRELHÁRÍTÁS MEGBÍZÁS NÉLKÜLI ÜGYVIVŐKÉNT (is)

3. melléklet: Nyílt levél Ferenc pápához

4. melléklet: Idegesítették a betegei, megölte őket. Orbán Viktorék miért nem nyilvánítják méregnek a tömeggyilkosságokhoz használt kálisót?

62./ Idegesítették a betegei, megölte őket. Orbán Viktorék miért nem nyilvánítják méregnek a tömeggyilkosságokhoz használt kálisót?

61./ ZSIDÓKNAK FESZTIVÁL, MAGYAROKNAK MÉRGEZŐ KÁLISÓ

1. melléklet: Sómenetelés kell

60./ Nyilvános alkotmányossági kérdés Navracsics Tibor feljelentés szabotálási ügyében, közérdekű bejelentés és feljelentésként is

1. melléklet: Lásd a főanyagban

2. melléklet: Talmud Zrt.

3. melléklet: Sómenetelés kell

59./ Hozzászólás Weixl Várhegyi László mérnök, rendőralezredes, természetgyógyász ‘Dr-nak az idei Vegetáriánus Fesztiválon tartott nagy sikerű előadásában elhangzott normális (fiziológiás) mértékű konyhasópótlás és tiszta desztillált víz ivás ajánlásához.

58./ Feltalálói szerzői jog védő közérdekű bejelentés a Magyar Tudományos Akadémia elnökéhez … a Magyar Tudományos Akadémiát találóbb lenne Zsidó Tolvaj Tanyának (ZSTT) nevezni.

57./ Ignácz Antal: Nektek, kiknek mindig mindenben igazatok van

56./ A nem zsidó által benyújtott közérdekű bejelentésekre nem kell köteles válaszolni a Kúria Elnök?

1. melléklet: MINISZTER, POLGÁRMESTER, JEGYZŐ, ÁLLAMFŐ, RENDŐR, ÜGYÉSZ, BÍRÓ FEDEZI TUDATOSAN A RABLÓGYILKOSOKAT

55./ A Fidesz és a Jobbik miért nem lép fel a kálisóval ételmérgező kereskedők ellen?!?

melléklet: MAGYARORSZÁG MÉRGEZŐI ELLENI NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS

54./ Felkérem Dr. Morvai Krisztina EU képviselőnket, hogy továbbítsa ezt az iratot az EU illetékes szerveihez: Alulírt Tejfalussy András (2621 Verőce, Lugosi u. 71.) volt országgyűlési méréstani szakértőként ezúton feljelentem a tiszta desztillált víz ivás akadályozással és a konyhasó mérgező kálisóval helyettesítésével népirtást folytató európai uniós minisztereket, orvosokat, gyógyszerészeket, természetgyógyászokat és őket fedező rendőröket, ügyészeket, bírákat, politikusokat.

1. melléklet: Nyilvános beadvány

53./ POTASH-MAFFIA

1. melléklet: Obamának

2. melléklet: Nyilvános beadvány

52./ A NEMZETI SÓCSÖKKENTÉSI STOP SÓ PROGRAM ÉS A SZENNYCSATORNÁZÁSI PROGRAM TITKOS CÉLJA, VALLÁSI, POLITIKAI ÉS GAZDASÁGI FŐÉRDEKELTJEI. Nyilvános feljelentés a bűnpártoló köztársasági elnökök ellen

1. melléklet: Amit mindenkinek tudnia kell a kálium, nátrium, klór és víz veszélytelen étkezési pótlásához

2. melléklet: POLITIKAI PERTURBÁCIÓS ANALÍZIS

3. melléklet: Zsidó fajirtási törvények hatályon kívül helyezése

51./ Miniszter Úr! Ön korrupt és vagy teljesen hülye a mezőgazdasághoz?

melléklet: Kálium, Nátrium, Klór, és víz étkezési pótlási tudnivalók

50./ AKADÉMIKUS FELTALÁLÓSÁGOT IS RABOLHAT A TALMUDISTÁK JOGÁLLAMAIBAN? KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS A „JOGÁLLAMISÁGÉRT” IS FELELŐS MINISZTERELNÖKHÖZ

melléklet: NEM VOLT „IGAZ EMBER” A NAPOKBAN MEGHALT ROSKA TAMÁS AKADÉMIKUS

49./ FELJELENTÉS KIEGÉSZÍTÉS A ZSIDÓ NÉPIRTÓ BŰNÖZŐK ÉS A FEDEZŐIK ELLEN

48./ POLITIKAI PERTURBÁCIÓS ANALÍZIS KÉRDÉS (ppa)*: A talmudista bűncselekmények mellett az ellenük védekezés módját is ismertethetné az ECHO-tv?

melléklet: CBA-s sók

47./ FELJELENTÉSKÉNT, Orbán Viktor kormányfőtől és Balog Zoltán minisztertől is kérdezzük: Az Orbán-kormány vírusos vegyszeres ivóvízzel, s nátrium-klorid-hiányos kálium-túladagoló élelmiszerekkel (Stop Só Program) tervszerűen betegíti gyilkoltatja a magyarokat? Bizonyítás: www.tejfalussy.com (ki és miért gyilkoltat), és www.tisztaso.hu (mivel védheted meg az életedet).

46./ MIT SZÓLTOK HOZZÁ? LEHET, HOGY A MINISZTERRÉ LETT BALOG ZOLTÁN LELKÉSZ A MAGYAROKAT MÉRGEZTETŐ RABLÓGYILKOSOKNAK SEGÍT? Tőle is kérdezem!

1. melléklet: Sportoló izomgyengítő kálisó

2. melléklet: 94. E-mail könyv: Nemzeti Kocsma Program

3. melléklet: Feljelentési kötelezettség

45./ A hazai parlamenti képviselők törvénnyel bűnpártolják a holokauszt kártérítés lopókat

44./ A MAZSIHISZ MŰKÖDÉSÉT IS IRÁNYÍTÓ FAJIRTÓ VILÁGFŐRABBI/KA/T FELJELENTÉS AZ ORFK PANASZIRODÁJÁNÁL, VALAMINT A LEGFELSŐBB BÍRÓSÁG KÚRIA ELNÖKNÉL.

43./ FELSZÓLÍTÁS A RÁGALMAZÓ HUNHÍR HONLAP SZERKESZTÉSÉÉRT FELELŐS(ÖK)HÖZ! Követelem, hogy a HUNHIR eltüntetve a „Tomcat” és társai által ellenem közzétett aljas rágalmakat*, tegye ki a honlapjára az alábbi helyreigazítást, és fizesse meg a hitelrontásával nekem és társaimnak okozott kárt.

1. melléklet: Feljelentem a mérgező kálisó konyhasóba keverését tagadókat. Bizonyítékok, hogy tudatosan hazudoznak és rágalmaznak a „Tomcat: Hamisított riporttal terjesztik a rémhírt, Hunhír.info információ” c.publikáció megjelentetői.

2. melléklet: Kiegészítő feljelentés a TOMCAT és bűntársai által az internetes HUN.HÍR útján személyem elleni nyilvános rágalmazással védett világfőrabbi által irányított fajirtó szervezet ellen. A MAZSIHISZ MŰKÖDÉSÉT IS IRÁNYÍTÓ FAJIRTÓ VILÁGFŐRABBI/KA/T FELJELENTÉS AZ ORFK PANASZIRODÁJÁNÁL, VALAMINT A LEGFELSŐBB BÍRÓSÁG KÚRIA ELNÖKNÉL.

42./ TERRORIZMUS ELHÁRÍTÁS Büntetőbírósági vizsgálatot követelünk az alábbi „kérdezd meg orvosod vagy gyógyszerészed” ügyben.

melléklet: Népirtó nátriumhiány és káliumtúladagolás

41./ Feljelentem a mérgező kálisó konyhasóba keverését tagadókat. Bizonyítékok, hogy tudatosan hazudoznak és rágalmaznak a „Tomcat: Hamisított riporttal terjesztik a rémhírt, Hunhír.info információ” c.publikáció megjelentetői.

1. melléklet: FAJIRTÓ KORMÁNYOK ELLENI NYILVÁNOS NEMZETKÖZI FELJELENTÉS

2. melléklet: NÉPIRTÓKAT NEM FELJELENTŐ IGAZSÁGÜGYI CSALÓKAT FELJELENTÉS

40./ FAJIRTÓ KORMÁNYOK ELLENI NYILVÁNOS NEMZETKÖZI FELJELENTÉS ( To President of European Court for Human Rights, and to President of European Comittee! )

1. melléklet: Segíts, hogy téged is segítsenek mozgalom.

2. melléklet: Egészség önvédelmi felhívás.

39./ EURÓPAI UNIÓS VIZSGÁLATOT IS KÖVETELÜNK A RABLÓGYILKOSSÁGOT SZERVEZŐ/FEDEZŐ AKADÉMIAI ÉS IGAZSÁGÜGYI BŰNÖZŐK ELLEN, Dr. Darák Péter Kúria (legfelsőbb bíróság) elnöktől jelen feljelentőirat továbbítását kérve!

38./ A világhódító zsidók mindig legalább 100 évre előre terveznek, mialatt az elbutított többiek a következő napot se tervezik meg!

37./ NÉPIRTÓKAT NEM FELJELENTŐ IGAZSÁGÜGYI CSALÓKAT FELJELENTÉS és törvényességi panasz a Legfelsőbb Bíróság Kúria elnöknél, a Fővárosi Törvényszék másodfokú bírósági 20.Bf.8221/2014/2. végzés ügyében.

36./ A zsidó vezetők a talmud előírásai alapján mindig megbüntetik a holokauszt akadályozó nem zsidót!? (Észrevétel a Justitia Bizottság holokauszt ügybeli állásfoglalása alapján)

35./ A mellékelt jogszabályok* alapján kimondom, hogy a Magyarország területét (termőterületeit és egyéb ingatlanait) külföldieknek is felvásárolni engedő hazai törvényeket létrehozók és elfogadók és érvényben tartók, de az őket fedezők is tudatosan bűnöző aljas hazaárulók.

34./ A korábban és jelenleg érvényes jogszabályok* alapján kimondom, hogy a Magyarország területét (termőterületeit és egyéb ingatlanait külföldieknek is felvásárolni engedő hazai törvényeket létrehozók és elfogadók és érvényben tartók, de az őket fedezők is tudatosan bűnöző aljas hazaárulók.

33./ Az MTA új elnöke válaszából* kiderül: bűnpártolja-e a tudományos találmány szerzőséget lopó, a gyerekeinket hamis matematikai logika tanítással butító, talajt és népet mérgeztető akadémikusokat!

32./ Zsidó népirtás folytató hazai/nemzetközi bűnszervezet ellen, Orbán Viktor magyarországi miniszterelnökhöz és valamennyi európai uniós képviselőhöz is címezve, nemzetközi internetes nyilvános terjesztésre, Dr. Polt Péter magyarországi legfőbb ügyészt vádemelésre felszólító közérdekű bejelentés és feljelentés.

1. melléklet: A vád: Zsidó vegyifegyver a konyhasópótlásra árusított biokóser kálisó

2. melléklet:94. E-mail könyv: Nemzeti Kocsma Program

31./ A vád: Zsidó vegyifegyver a konyhasópótlásra árusított biokóser kálisó

melléklet: 94. E-mail könyv: Nemzeti Kocsma Program

30./ Felkérem a Kúria Elnökségét és egyéb illetékeseket, hogy lépjenek fel az általunk indított perek során velünk szemben csalókat bűnpártoló jogászok ellen, és tárgyaltassák le a Nógrád Megyei Bíróságnál a csaló nógrádi ügyészek bizonyított bűncselekményeket nem bűncselekményeknek hazudása miatt félbeszakadt perünket!

29./ POLITIKAI PERTURBÁCIÓS ANALÍZIS: Sok szegény zsidó is áldozata a mindegyik zsidót, mindenhol rablógyilkosságra kötelező törvényeknek! Mi a megoldás? Új „holokausztok”? Vagy az, hogy 2014. április 27-én szentté avatják 23. János pápát, aki az egész Ószövetséget a zsidók által konstruált hamis történetnek nyilvánította? Lásd mellékletek!

melléklet: 19a E-mail könyv: VILÁGFŐRABBI TÖMEGGYILKOS

28./ A TUDOMÁNYOS AKADÉMIÁK ÉS EGYETEMEK tudományos csalóival összejátszó WHO által tudatosan félrevezetett, megtévesztett (?) keresztény (?) államok vezetői, pl. OBAMA és ORBÁN is, tudatosan ENGEDIK MEG a 2 Mózes 23/20-33, 5 Mózes 7/2, 22, Talmud, Baba kamma 93 b. lap, Talmud, Taanith 10 a. lap) szerinti zsidó fajirtást ??

1. melléklet: Barack Obamát sózási csalással népirtásról tájékoztató nyílt levél

2. melléklet: Obama-Orbán fajirtó Stop-Só program

3. melléklet: Obama-Orbán fajirtó Stop-Só program bizonyítása

27./ A népirtásban közreműködő rendőrségi, ügyészségi és bírósági szakértők tudatosan semmibe veszik és vagy szembehazudják népirtási módszert és eszközeit leleplező tényeket és bizonyítékokat.

26./ A bűnszervezet, amelyet feljelentettem, hazánkban sokkal több magyart legyilkolt, mint ahány zsidót a “holokauszt”. FELLEBBEZÉS, az alapfeljelentéseket kiegészítéssel, a Bp. II-III. ker. Bírósághoz, 4 pld.-ban benyújtva!

melléklet: Feljelentés hivatali kötelesség

25./ Javaslom vitéz Siklósi András barátunk anyagait a hazai eltitkolt csődfőokokról valamennyi településen vitát indító idemellékelt anyagommal együtt terjeszteni, hogy világosabbak legyenek a tényleges érdekeltségek és egyéb háttér-összefüggések! Melléklet: VAN MEGOLDÁS: MINDEN TELEPÜLÉSEN, MINDEN MAGYAR TUDJA MEG ÉS VITATKOZZON IS RÓLA!

24./ A mellékelt Alliance Israelitée “százéves terv” és Pozsgay Imre izraeli ígérete beteljesítéséhez ukrán-orosz háborúval űzik át hazánkba az ukrán zsidókat?

23./ A VILÁGEGÉSZSÉGÜGYI SZERVEZET IRTATJA A NEMZSIDÓKAT AZ EURÓPAI ÚNIÓBAN!? Dr. Morvai Krisztina szó nélkül hagyja?

22./ ÁLLAMI PSZICHOBŰNÖZÉS (ESETTANULMÁNYOK)

21./ RABLÓGYILKOS ZSIDÓK ELLENI NEMZETKÖZI PER

20./ AMIBŐL KIDERÜL, HOGY ITT TALMUDISTA FASIZMUS VAN: “HAGYD BESZÉLNI A KUTRUCZOT!“

19./ Egyes humoristák is öngyilkosságra programozzák a Magyarokat

18./ “STOP KÁLISÓ”, RADIKÁLIS NEMZETI ANTIKÁLI PROGRAM, amiről a fajirtó rablógyilkosok hazai országgyűlési, önkormányzati stb. képviselői hallgatnak.

17./ Ingatlanspekulációs háború? Az Izrael-körüli és ukrajnai háborúskodás is egy több mint 100 éves ingatlanspekuláció kelléke?

1. melléklet: Alliance Israelitée elleni feljelentés

2. melléklet: 58. e-mail könyv

15./ KÖZZÉTETT NYILVÁNOS FELJELENTÉS A REFORMÁTUS EGYHÁZI BÍRÓSÁGHOZ!

melléklet: Hazánk mai egészségi- és gazdasági csődjének a 11 (tizenegy) alapvető fő oka, amelyeknek az eltitkolása is hazaárulás!

14./ NEM KELL VÍRUS A ZSIDÓ FAJIRTÁSHOZ! Nyilvános észrevétel a HUNHÍR aktuális publikációihoz

1. melléklet: LÁNG ISTVÁN AKADÉMIKUS A MAGYAR TERMŐFÖLDEK ÖRDÖGE

2. melléklet: Vatikán kontra fűszersó

3. melléklet: Hamis miniszteri rendeletekre alapozott mezőgazdasági és élelmiszeripari vegyi fegyver használat, egy több évtizede folytatott országos szaktanácsadási csalás

13./ Kiderítettem a rákbetegséget hatékonyabban elhárító desztilláltvíz-kúrát

melléklet: 1. E-mail könyv: Helyesen sózás, és tiszta ivóvíz

12./ Marosi Pál bankverse

11./ Népirtási bűnsegédeket feljelentés: A kálisóval a magyarokat tömegesen gyilkolók és a bűnsegédeik,és az őket bűnpártoló bíró stb. hivatalnokok bűncselekményei (lásd melléklet), éppen annyira \”elévülhetetlenek\”, mint a zsidó nép irtóinak bűnsegédkezők bűncselekményei.

10./ BÜNTETŐPER KEZDEMÉNYEZÉS AZ EGÉSZSÉGRONTÓ KÁLISÓVAL \”SÓZÁSÉRT\” FELELŐS EGÉSZSÉGÜGYI VEZETŐ (EV1)  ELLEN, S A BÜNTETŐPERI ÍTÉLET ALAPJÁN KÁRTALANÍTÁS MEGÁLLAPÍTÁSI PER EV1 MUNKÁLTATÓJA ELLEN, A KÁLISÓVAL MÉRGEZÉSSEL ÉS HIÁNYOS KONYHASÓ PÓTLÁSSAL BETEGÍTŐ ÉLELMISZEREK FOGYASZTÓIT KÁRTALANÍTÁSHOZ.

1. melléklet: Rákbeteg gyógyítási bizonyított diszkrimináció

2. melléklet: 88. emailkönyv: Tömeggyilkos zsidó orvosok elleni méréstani bizonyítékok

3. melléklet: CBA sózási csalása

4. melléklet: A kálisóval szívmérgező \”sókat\” árulókat feljelentés

9./ A ZSIDÓ SZÁRMAZÁSÚ NEM BŰNÖZŐKET IS VÉDŐ EGYSZERŰ JOGI MEGOLDÁS, a Wiesenthal Center, a talmudisták magyarországi garázdálkodásának a felszámolására (is).

8./ Vonatkozhatnának a népirtás/fajirtás tiltó jogszabályok a mózesi-talmudi fajirtásra is?

7./ Orvosi egyetemi tömeggyilkosokat feljelentés

6./ Országterületvédés

melléklet: Nagyapáim nevében is

5./ Strassbourgi Bíróságnak

4./ Antitalmudizmus

3./ Antiszemétizmus kell, nem Antiszemitizmus!

melléklet: 39. E-mail könyv: Szóval zsidó népirtás?

2./ Fokozni kell az Antiszemétizmust!

1./ Bejelentem, hogy a mai nappal beindul az Antiszemétizmus Mozgalom

1. melléklet: Hét pont, amit mindig akarni kell!

2. melléklet: 24. E-mail könyv: Segítség a Magyar Gárdának

3. melléklet: Póló

Comments are closed.