Bázis szabadalmak és bázis szoftverek

T.  SZTNH                                                                               Iratjel: ta-sztnh-softwarebazis-130601

1054 Budapest, Garibaldi u. 2.

sztnh@hipo.gov.hu

 Tárgy: Iktatott hiteles másolatot kérés a kutatás gyorsító, kutatás optimalizálás-automatizálási bázissofwareim-et és létesítmény bázisterveimet is dokumentáló alábbi szabadalmi bejelentésekről.

 Kérem a TE-909. asz. szabadalmi bejelentésem és az alábbi CE-1100. asz, CE-1112. asz. és TE-775. asz. találmányi leírásaim és azok szabadalomként elfogadott szövegei Önök által iktatott leírásai kiadását vagy internetről letöltési lehetőség biztosítását, mivel nincs nyomuk az internetes nyilvántartásukban, ahol pl. a korábbi CE-781. asz. 163839. lsz. 1970-es bejelentésem megtalálható.

 Melléklet: Csepel Művek Fémműve Igazgatóság, Krakler László műszaki igazgató, 1977. XI. 8.-i, hozzám intézett válasza, tárgy: a TE-775 a.sz., a CE-1110. a.sz. és a CE-1112 a.sz. Szolgálati találmányok nem kohászati területen történú hasznosításával kapcsolatos tulajdonjog átruházásá.

 Budapest, 2013. 06. 01.

Tisztelettel:

                                                                     Tejfalussy András okl. vill.mérnök, feltaláló

1036 Bp. Lajos u. 115. 3/18. E-mail: tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com

ta_antirandomcsepel_tulajdonjog_atruhazas

A szinte bármilyen hatáskalibráló- és hatásoptimalizáló szilárdtestfizikai, vegyészeti, biológiai, mezőgazdasági, ipari, környezetvédelmi, ökoszisztéma optimalizálási stb. sokváltozós tudományos kutatást több nagyságrenddel gyorsító, pontosító és olcsóbbító kutatás automatizáló GTS-Antirandom bázissofwareim-et és létesítmény bázisterveimet tartalmazó, ezekre is vonatkozó szerzői elsőbbségemet dokumentáló, hazai és nemzetközi szabadalmakat elnyert tudományos méréstani találmányaim szabadalmi bejelentései:

 

25./ Tejfalussy András kandidátusi disszertáció 1978. (A biológiai és anyagtechnológiai hatás vizsgálati kutatásokat és optimalizálásokat nagyságrendekkel felgyorsító és pontosító GTS-Antirandom bázissoftware)

24./ SZELLEMI TERMÉK HASZNÁLATI JOG BIZTOSÍTÁS A GPS VEZÉRLÉSSEL KAPCSOLATOS PÁLYÁZATOKHOZ.

1. melléklet: MÉRGEZŐ MEZŐGAZDASÁGI VEGYSZEREKET SZÓRATNAK “MŰHOLDVEZÉRLÉSSEL”

2. melléklet: MEZŐGAZDASÁGI ÉS ÉLELMISZER-TECHNOLÓGIÁK GTS-ANTIRANDOM HATÁSMÉRÉSEKKEL KALIBRÁLÁSA ÉS OPTIMALIZÁLÁSA.

3. melléklet: NÖVÉNYTERMESZTÉSI TECHNOLÓGIÁK HATÁSAIT ÉLŐ NÖVÉNYEKKEL, VÍZUÁLIS ANALIZÁTORKÉNT MEGJELENÍTŐ, „ANTIRANDOM MONITOR”

23./ FELTALÁLÓI SZERZŐI JOG ELTULAJDONÍTÁSI CSALÁSOK A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIÁN. Újabb közérdekű bejelentés az Állampolgári Jogok Biztosához a velem, mint nemzsidóval szemben aljas talmudi diszkriminációt folytató Magyar Tudományos Akadémiai vezetők és ezek köztársasági elnök, miniszter, ügyész stb. bűntársai ellen.

1.melléklet: IRATIKTATÁSI PONTATLANSÁGOK SEGÍTIK A TALÁLMÁNYLOPÁST

22./ ROSKA BOTOND ÉS TÁRSAI VIZUÁLIS ANALIZÁTOR FELTALÁLÓI SZERZŐI JOGAI TISZTÁZÁSA

21./ MAGYARMEGMARADÁS BIZTOSÍTÁSI PARTNEREINKET TÁJÉKOZTATÁS A GMK- FELADATOK ÉS JOGOK MAGÁNSZEMÉLYRE ÉS PJT-RE ÁTSZÁRMAZTATÁSÁRÓL Fővárosi Törvényszék Cégbírósága által megbízott végelszámolóként a mai napon visszavettem . . .

melléklet: Nógrád Megyei Bírósági per büntetőjogi kérdései: A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) elnöke és főtitkára terroristák, akik NaCl-dal műtrágyáztatnak: 26% NaCl is van a 40%-os KCl-ban, emellett napi 4,7 gramm Káliummal etettetnek: az USA-ban 4 gramm Káliummal végzi ki  a halálraítélteket . . .  (Email könyv 57.)

20./ Sokdimenziós Antirandom Mátrix Matematika kell a „függvényes” matematika helyett

19./ Lovászi László MTA elnök megkeresése az akadémiai kutatóintézeti szerzői jog lopások ügyében …. Lovász László elleni büntetőeljárásra feltételes igény bejelentéseként kapja: Emberi Jogi Bíróság

18./ GPS-vezérelt gépekkel automatizálták a termőföld mérgezését. Hazánkban tudatosan mellőzik a GPS- vezérelt gépekkel kijuttatott mindenféle mezőgazdasági vegyszerek dózisai együttes (életrövidítő, ivartalanító stb.) hatásai tényleges ellenőrzését

17./ JÓL TENNÉK A HAZAI FŐISKOLAI ÉS EGYETEMI DIÁKOK, HA TÜNTETNÉNEK AZ ELHÜLYÍTŐIK ELLEN. (A főiskolai és egyetemi vezetőkhöz benyújtott Petíció. A javasolt diáktüntetések nemzetbiztonsági érdekből szükségességéről az ORFK-t tájékoztatásként is.)

melléklet: Komment a diáktüntetésekhez: Az “oktatásügyesek” által folytatott diákhülyítésről a blogok segítségével a tüntetni akaró diákok felé közvetlenül is terjesztett közérdekű tájékoztatás

16./ „Visszatekintő feljelentés” egy nemzsidó feltaláló szerzői jogait sértő bűnbanda ellen, az utókor számára is. (Amerikában azt mondta az unokatestvéremnek egy ismerőse, aki gazdag zsidó, hogy ők, “a zsidók minden olyan találmányt ellopnak, amiről megtudják, hogy valóban jó”).

1. melléklet: Feljelentőiratként, magyarországi egyetemek és főiskolák vezetőihez címzett nyilvános közérdekű bejelentés: Botrányos csalás, hogy az egyetemek és főiskolák a hatások ellenőrzését lehetetlenítő, a biológiai vegyszerhatási (és egyéb) mérések pontatlanságát megsokszorozó „mérési elrendezés randomizálásra” taníthatják be a tanulókat.

2. melléklet: Nemzetközi feljelentés Orbán Viktorhoz is: Hosszabb idő óta, előbb az amerikai, majd a magyarországi kormány, és más európai uniós államok kormányai is, az élettanilag optimálishoz képest annak 10-20%-ra csökkentették a lakosok ételekkel és italokkal nátriumpótlását, és egyidejűleg az élettanilag szükségeshez képest 500%-nál nagyobbra növelték a lakosság ételekkel és italokkal káliumbejuttatását (Stop Só Program). Emiatt a lakosság a szükségesnél sokkal kevesebb vizet pótol. Tudatosan rontják a testnedv elektrolitok természetes víz, nátrium, kálium és klorid arányait. Mind a három változtatásuk életrövidítő hatású, vagyis népirtás.

15./ Előző szabadalmak kombinálása és optimalizáló szoftverek. COMBINATION OF PREVIOUS PATENTS AND SOFTWARES. 1996.07.29.

14./ Eljárás környezetbarát növénytermesztésre, és annak optimumszabályozására. METHOD FOR THE ENVIRONMENT-FRIENDLY CULTIVATION OF PLANTS AND FOR ITS OPTIMUM-REGULATION.

13./ Mérési elrendezés energiatakarékos és hatékony növény-vegyszer vizsgálati mérések elvégésére zárt terekben, például fitotronokban.

12./ Folyamat beszabályozási eljárás.

11./ Talaj- és/vagy területhasználat optimalizálásához szükséges kalibráló mérési eljárás, valamint mintavevő eszköz.

10./ Eljárás és berendezés használati tárgyak és anyagok élettartamát károsan befolyásoló tulajdonságok kimutatására.

9./ Eljárás meghatározott célra legalkalmasabb anyagok és technológiák kiválasztására és alkalmazási feltételeik meghatározására az anyagok és technológiák összehasonlító vizsgálata alapján.

8./ Eljárás talajmintavétel elrendezésére és mérésére.

7a./ Permetező, többtényezős agrokémiai kölcsönhatás-vizsgálatokhoz.

7b./ Sprayer for multifactorial agrochemical interaction test .

6a./ Eljárás és berendezés technológiai paraméterek tűréstartományai közötti összefüggés, pl. optimális kapcsolat meghatározására.

6b./ Tolerance limitation measuring process and apparatus for optimiziation of technological parameters based on visual evalutation of the displayed measuring results.

5a./ Berendezés hőmérséklet gradiens létrehozására hagyományos hőkezelő kemencében végzett gradiens hőkezeléshez.

5b./  Temperature distribution regulating sample-holder adapter for  forming  conditions for gradient heat treatment in heat treatment ovens or furnaces.

5c./ United States Patent

4./ Method and apparatus for galvanostatic and potentiostatic electrochemical investigation of the rate of corrosion processes.

3a./ Eljárás élő szervezetek tulajdonságainak és/vagy nevelési eljárásainak vizsgálatára és/vagy az optimum megkeresésére.

3b./ Equipment for the investigation or optimalization of the properties of raising methods of organism.

2a./ Eljárás és berendezés fémkohászati technológiák optimálására.

2b./ Eljárás és berendezés technológiák optimálására.

1./ G.T.S. Jelenítő Analizátor (Antirandom-hullámelrendezés-vezérlésű Optikai Számítógép).

Itt lehet kattintani a teljes eredeti szabadalmi bejelentésemre!

.

Comments are closed.